Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch Ver 2.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
T-Mac
nie bede sie rospisywal bo newsy sa od tego smile.gif
jedziemy

Zawartosc_____________________________________________________________________
* 2 nowe zespoly: Izrael, CSKA
* poprawkione:
- statystyki pilkarzy
- stroje sedziowskie
- pilki
- sklady
- buty
- wyglad zawodnikow
- stroje
* przyspiewki kibicow
* nazwy niektorych druzyn (komentarz)
* nowe twarze
3.Autorzy________________________________________________________________________

Podstawa
"Czysta" gra
Pan kierownik
T-Mac
Power Patch
sklady : T-Mac
statystyki : T-Mac
formacje : T-Mac
wyglad : T-Mac
Grafika
stroje : torin
twarze : T-Mac, norek, Mani3k
flagi kibicow : torin
herby i flagi : T-Mac
loga lig i pucharow : torin
title screen/menu : norek/torin
tla : torin/T-Mac
buty : norek
Dzwiek
muzyka : torin
przyspiewki : torin/KrisDee
Kitserver
autor : Juce
ustawienie GDB : torin
Podziekowania:
Ariel Santarelli , http://www.wevolution.org/ i forum
(Spark, kel, OPM, qiankun, Pitbull, ...), Juce, FCH, cigman, S'n, Devoutie,
Kinas, tsuyoshi, nt89, Gwidon, Frenkie, Jimbo, Yogui, Fra@230, Pelintra,
MaxiMo, zeus78, Bonaventurastar, Bartosz05, Mortin...

Podziekowania dla wszystkich, o ktorych zapomnielismy, a przyczynili sie do powstania tego dodatku.

Zabronione jest wykorzystywanie zawartosci patcha we wlasnych modyfikacjach bez
naszego pozwolenia.

polEvo

............................http://www.issonline.pl.............................

Update jest narazie na serwerze rapid oraz landhell pozniej wrzucimy go na slow FF wink.gif

rapid
PART 1
PART 2
PART 3

Landhell
PART 1
PART 2
PART 3

Badongo
Part 1
Part 2
Part 3

Aby poprawnie zainstalowac patcha nalezy zrobic wszystko dokladnie tak jak w tutorialu video ktory znajdziecie w update

Dla tych ktozy chca sie cieszyc numerkami na prawej stronie stroju nalezy zainstalowac dodatkowy plik (oczywiscie tylko wybranych reprezentacji Francja,Niemcy....)
plik mirror 1
plik mirror 2

Plik nalezy wgrac za pomoca DKZ Studio (znajdziecie go w dziale download issonline.pl)
podam maly tut jak to zrobic
Otwieramy DKZ i ladujemy 0_text z PES5/dat
IPB Image

wyszukujemy nazwe pliku ktorego chcemy wrzucic ( w tym przypadku to unknow_00783)
IPB Image

klikamy na nim prawym przyciskiem mysz i bierzemy opcje import, wyszukujemy na dysk plik do importu i go ladujemy
IPB Image

zamykamy program i cieszymy sie numerkami w prawym gornym rogu stroju smile.gif

Kolejna sprawa to stadion madryckiego realu Ci co mieli z nim problemy musza zaladowac ten oto nowy(stary) stadion Santiago ( jest to wersja nie edytowana w hexach wiec nie bedzie idealnie podobna)
instalacja podobna do tej co wyzej wyszukujemy nazwe pliku i podmieniamy
Stadion

No i juz ostatnia sprawa Ci ktozy graja online
na powerpatchu musza koniecznie podmienic te oto pliki - online mirror 1
online mirror 2

dziekuje za uwage smile.gif
pozdro

PowerPatch 2.1

1st DOWNLOAD LINK (Rapidshare):
PowerPatch 2.1
2nd DOWNLOAD LINK (File Front):
PowerPatch 2.1
3rd DOWNLOAD LINK (BaDonGo):
PowerPatch 2.1

PowerPatch 2.1 Optionfile 99999 PES Points

update 3.0 juz niedlugo

wymagane - ZAINSTALOWANY POWERPATCH

PowerPatch 2.5

1st DOWNLOAD LINK (Rapidshare):
PowerPatch 2.5
2nd DOWNLOAD LINK (File Front):
PowerPatch 2.5
3rd DOWNLOAD LINK (BaDonGo):
PowerPatch 2.5

PowerPatch 2.5 Optionfile 99999 PES Points

update 3.0 juz niedlugo

wymagane - ZAINSTALOWANY POWERPATCH I POPRZEDNIE POPRAWKI

REGULAMIN TEMATU
1. Po zgłoszeniu błedu wynikającego z błednego zaaplikowania
patcha,osoby zgłaszające beda obdarowywane %.
@-d(^_^)b-@
czy na rapid i na landhell są dokładnie te same paczki tego update? chodzi o to ze np ściągam pierwsza czesc z rapid a druga sciągałbym z landhell i czy to by sie poźniej rozpakowało? smile.gif
T-Mac
tak to samo
papey
ten Rapid to wspanialy serwer.. biggrin.gif juz chyba ze 30 min czekam zeby mnie polaczylo,ale nonstop jest 0 times already...
T-Mac
aha zapomnialem dodac Prosze nie narzekac na serwery poniewaz nie stac mnie zeby wykupic jakis dobry wszystkie narzekania na serwer bede usowal bo przeciez nie oto chodzi
@-d(^_^)b-@
tak to samo

ok, dzięki, logika by na to wskazywała ale jak wiemy to co logiczne czasem zawodzi rolleyes.gif

ten Rapid to wspanialy serwer.. biggrin.gif juz chyba ze 30 min czekam zeby mnie polaczylo,ale nonstop jest 0 times already...

mi idzie pięknie, pokombinuj z proxy tongue.gif
papey
oki doki... biggrin.gif ja wcale nie narzekam,tylko sie dziwie ze tak dlugo,bo pierwszy raz mam taki problem z tym serwerem...
mefi
Instalowac to na czysta gre ? nie na tamtego powerpatcha ? musze sie upewnic czy dobrze zrozumialem tongue.gif
T-Mac
na powerpatcha
mefi
ok dzieki
lukaperry
Mi pieknie sciaga z rapida, to najlepszy serwer (choc nie mam neo),
przetestuje uptade wieczorem to ocenie, ale pewnie nie ma sensu bo wszystko perfecto
albin99
a bedzie cza grac od nowa master lig jak zainstaluje poprawke
T-Mac
QUOTE(albin99 @ Apr 22 2006, 12:03:56) [snapback]63682[/snapback]

a bedzie cza grac od nowa master lig jak zainstaluje poprawke

mozesz grac dalej to co miales mozesz zauwazyc pare zmian ale nie beda ci one przeszkadzac w grze
herus
no to zeby on poprawnie dzilal to musze najpierw wgrac 1-szą wersje PP ?
Adanio
Tak musisz miec zainbstalowanego powerpatcha zeby moc wgrac poprawke do niego!!!!Pozdrawiam smile.gif
piwlak
Chcialem sie tylko spytac czy jest plka nike yellow ? Oraz czy twarze FAbregasa i stekelenburga dodano
albin99
może mi ktos powiedziec jakich piłkarzy poprawiliscie chodzi mi o statystyki bo nie widze a wgrałem op huntelar jest nadal taki słaby
tomky
Czy to normalne że po sciągnięciu jenej części z RapidShara aby scxiągnąć następną trzeba czekać 1/2h???
T-Mac
prosze sciagnac i sie przekonac
albin99 do tych co mialem wglad w tematach o statach na evo-web
@-d(^_^)b-@
Czy to normalne że po sciągnięciu jenej części z RapidShara aby scxiągnąć następną trzeba czekać 1/2h???

normalne, niestety sad.gif jest na to sposób, znajdz jakieś darmowe proxy, transfer może być mniejszy ale jak to sie mówi lepszy rydz niż nic cool.gif
Oran
Lub sprobuj z tą stronką http://anonymouse.org/anonwww.html

Kumpel mówił że tak robi - a ja mam Neo więc wystarczy ponowne połączenie i mam inne IP. biggrin.gif

-Oran
albin99
ej tmac mam prośbe wgrałem op i tam nie ma pieniedzy zeby coś wykupic morzesz zrobic tak jak w pierwszej wersji czyli dwa op z pieniedzmi i bez pieniedzy prosze chyba nie tylko ja tak bym chciał biggrin.gif z góry wilkie dzięki
T-Mac
OPTION FILE 99999 pes points
albin99
QUOTE(T-Mac @ Apr 22 2006, 11:16:28) [snapback]63708[/snapback]

dzięki
Oran
Link do santiago bernabeu nie działa - technical maintance - a inne pliki caly czas dzialaja...
Prosił bym o ponownego uploada biggrin.gif

EDIT:
Zapodaj ktoś te Santiago bernabeu sad.gif Ja gram realem i troche lipnie mi sie u siebie gra biggrin.gif
Drożdżówa
już moglibyście dać to megaupload - przynajmniej tam nie ma aż atakich ograniczeń smile.gif

Pozdro huh.gif unsure.gif rolleyes.gif
Offsik
ludzie ja mam neostrade 512 i chciałbym wiedziec jak mozna ominąc czekanie ??
Oran
Po prostu łączysz się ponownie - ot cała filozofia.
A bardziej łopatologicznie - klikasz połącz ponownie w NEO lub resetujesz kompa.
pozdro
Mariusz12
Zassalem Part1 a Part2 i Part3 juz nie moge sad.gif(((
Oran
Szkoda że nie mam jeszcze tego santiago bernabeu ale co tam smile.gif

Ocena?
11/10 biggrin.gif

Super przyspiewki - MYYYYYYYY CHCEMY GOLA! WISEŁKO MYYY CHCEMY GOOLA! :]

Aż się wzruszyłem.... ^^
Offsik
jest taka sprawa bo ja mam neo 512 rozdzieloną na 3 osoby ... :/ czy u mnei mozliwe jest ominięcie czekania??
Pelas
O ILE WIEM TO JEZELI MASZ WSPOLNO NEO TO RACZEJ SE NIE POSCIOGASZ
nope
@Offsik
Nie. Chyba że masz dostęp do routera.
Oran
Ludzie! Może ktoś z was sciągnał santiago bernabeu?
Jeżeli tak to prosiłbym o wrzucenie go na Rapida czy gdziekolwiek

z góry thx

EDIT:

Juz mam - także spoko i miłego grania! smile.gif
Rokefeler19
swietna robota. naprawde mi sie podoba i to bardzo.ciekaw jestem czy w trzeciej poprawce dacie przyspieki dla reprezentacji Polski.cos slyszalem ze ma byc zamieniona za Czechy. hmm poczekamy zobaczymyt.narazie wam gratuluje swietnej roboty.pozdrawiam
tomky
T-mac
czy trzeba wklejaqć folder1 exeka i inne pliki tak jak w 2części tutka czy wystarczy zugradeować grę i wszystko będzie oki
Chodzi o to że jeśli wkleję np folder 1 to stracę wszystkie savy??
Czy można samemu wrzucić przyśpiewki Byernu bo chyba nie wrzuciliście albo coś mi nie działa???
torin
QUOTE(tomky @ Apr 22 2006, 13:28:01) [snapback]63751[/snapback]

T-mac
czy trzeba wklejaqć folder1 exeka i inne pliki tak jak w 2części tutka czy wystarczy zugradeować grę i wszystko będzie oki
Chodzi o to że jeśli wkleję np folder 1 to stracę wszystkie savy??
Czy można samemu wrzucić przyśpiewki Byernu bo chyba nie wrzuciliście albo coś mi nie działa???

Musisz wkleic folder 1 bo tam jest OF, nie ma powodu do obaw savy zostana. Exe tez trzeba przegrac, wymagane. Bayern nie ma swojego slotu dzwiekowego do przyspiewek totez nie ma ich w update wink.gif
Adi
No ściągłem wgrałem wszysko spoko sprawdziłem pare rzeczy i są dobrze zrobione, ale nurtuje mnie nadal sprawa z Benfiką dlaczego tego nie poprawiliście ja gram włąsnnie nimi i w pucharach gdy wchodze do formacji gra sie zawiesza zapomnieliście o tym czy co? mialem nadziej ze pogram wreszcie a tu zawieszka ehhe.
tomky
Musisz wkleic folder 1 bo tam jest OF, nie ma powodu do obaw savy zostana. Exe tez trzeba przegrac, wymagane. Bayern nie ma swojego slotu dzwiekowego do przyspiewek totez nie ma ich w update

no to jakoś dziwnie bo jak miałem zainstalowanego Superpatcha to sciągnąłem przyśpiewki Bayernu i wrzuciłem przez DKZ i jechało???Kurcze Fiorentina ma przyśpiewki a Bayern nie!!??
norek
QUOTE(Adi @ Apr 22 2006, 15:38:28) [snapback]63755[/snapback]

No ściągłem wgrałem wszysko spoko sprawdziłem pare rzeczy i są dobrze zrobione, ale nurtuje mnie nadal sprawa z Benfiką dlaczego tego nie poprawiliście ja gram włąsnnie nimi i w pucharach gdy wchodze do formacji gra sie zawiesza zapomnieliście o tym czy co? mialem nadziej ze pogram wreszcie a tu zawieszka ehhe.

w jakim pucharze Ci sie tak dzieje to sprawdze...pozdro
Pelas
CODE

Too many users downloading right now. Please try again later or get a PREMIUM-Account

moglby ktos kto juz sciognol wrzucic na jakies server part 2 albo 3 albo oglnie ccalosc np na megaupload lub na turboupload albo na inne servki wielka prosba dla tych co juz sciogneli
Adi
QUOTE(tomky @ Apr 22 2006, 15:54:25) [snapback]63761[/snapback]

no to jakoś dziwnie bo jak miałem zainstalowanego Superpatcha to sciągnąłem przyśpiewki i wrzuciłem przez DKZ i jechało???

do kogo kierujesz tego posta stary, ja mam problem z benfiką jak ktos tez ma to nie ch wpisuje
Dorin
Ja narazie nie mogę ściągnąć, więc mam pytanie czy są w tym update'cie jakieś nowe lub poprawione twarze polaków ???? Chodzi mi tu głównie o reprezentacje. dry.gif
>Kornel<
Oran - Twoj sposob dziala biggrin.gif pzdr biggrin.gif
Adanio
Czesc smile.gif T mac mozesz podac linka do tego tematu ze statystykami??Poprwka jak narazie jest suuuper nie znalazlem zadnych bledow.Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam smile.gif
modzik
No nic ... ja sobie poczekam,az beda te czesci na jakims inny serwerze. I wierze w to,ze bedzie to to,na co wszyscy czekali! smile.gif Dziekoweczka chlopaki ! smile.gif
Oran
QUOTE(>Kornel< @ Apr 22 2006, 16:30:00) [snapback]63776[/snapback]

Oran - Twoj sposob dziala biggrin.gif pzdr biggrin.gif

Ciesze się bardzo smile.gif

ps. Tez jestem fanem Zizou biggrin.gif (a propos siga)
Pelas
juz sie nie moge doczekac kiedy go sicogne narazie sciogam part 2 a niedlugo bedzie part 3 i napewno podziele sie swoimi wrazeniami:D
Kriss91
Mi została już tylko 3 część biggrin.gif A propos, nie wiem czy poprawiliście to, ale podczas challenge trainingu przy wyborze gracza, loga lig są stare (przed zainstalowaniem poprawki).
krisu
ale dlaczego nie naprawiliście błędu gdzie kilku zawodników Legii i Wisły ma po 17 lat (mają po 17 L. tylko w trybie master ligi) mad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.