Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch Ver 2.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
pablo TS
arm co do butów to głupio będzie jak tylko będą same adidas i nike!!
Simon
z tego co wiem to wiele osob robi sobie samodzielnie bootpacka z takimi butami jakie potrzebuje jego ulubiona druzyna. wydaje mi sie wiec ze jesli chodzi o buty nie trzeba sie bawic w jakies szczegoliki cool.gif
Węgluś
QUOTE(norek @ May 3 2006, 17:41:29) [snapback]65717[/snapback]

PowerPatch bootpack update (download)
IPB Image
Mirror 1st
Mirror 2nd
Mirror 3rd

ściągnąłem tego bootpacka no i nie mam tych butów(tzn.brakuje 3rodzajów m.in. butów RBK) dwa razy importowałem pliki i d***. wg.mnie nie ma to znaczenia, że nie mam UPDATE2.1 lecz mogę się mylić. PROSZĘ O POMOC smile.gif
P.S. przed chwilą gadałem z norkiem na gg. widać ze chłopak czuje się BOGIEM wśród patcherów. może ktoś inny mi pomoże
FCB_HaGi
A tak z innej beczki to wiadomo kiedy bedzie PowerPatch ver. 3.0?? biggrin.gif
norek
QUOTE(Węgluś @ May 4 2006, 19:09:49) [snapback]65891[/snapback]

ściągnąłem tego bootpacka no i nie mam tych butów(tzn.brakuje 3rodzajów m.in. butów RBK) dwa razy importowałem pliki i d***. wg.mnie nie ma to znaczenia, że nie mam UPDATE2.1 lecz mogę się mylić. PROSZĘ O POMOC smile.gif
P.S. przed chwilą gadałem z norkiem na gg. widać ze chłopak czuje się BOGIEM wśród patcherów. może ktoś inny mi pomoże

Dla ciebie pan Bóg...masz cholernego pecha ze 3 pary Ci sie zgubily...
dostajesz 10 % ostrzezenia..pozdro

btw...po co Ci PowerPatch v3? Czy po zaisntalowaniu wszelkich nakladek (czyt.v2.1)
znalazles jakies powazniejsze bledy?...jesli tak to napisz wowczas bedzie co poprawiac
bo jak narazie wydaje mi sie jest w porzadku smile.gif
FCB_HaGi
no wiesz błędów duzo nie ma, ale poprawil bym stadiony, wsadzil nowy stadion Arsenalu, no i buciki troszke jeszcze lepsze smile.gif
Węgluś
QUOTE(norek @ May 5 2006, 19:47:08) [snapback]66064[/snapback]

Dla ciebie pan Bóg...masz cholernego pecha ze 3 pary Ci sie zgubily...
dostajesz 10 % ostrzezenia..pozdro

btw...po co Ci PowerPatch v3? Czy po zaisntalowaniu wszelkich nakladek (czyt.v2.1)
znalazles jakies powazniejsze bledy?...jesli tak to napisz wowczas bedzie co poprawiac
bo jak narazie wydaje mi sie jest w porzadku smile.gif

Pan Bóg blink.gif ty jesteś Bogiem? ale mnie rozbawiłeś laugh.gif . złamanie punktu regulaminu lol. tam jest żeby zauważyć granice między krytyką a obrazą. to była krytyka. synku nie bierz sie za moderatorswto jeśli nie umiesz przyjąć krytyki
norek

REGULAMIN TEMATU
1. Po zgłoszeniu błedu wynikającego z błednego zaaplikowania
patcha,osoby zgłaszające beda obdarowywane %.

O ten punkt mi chodzilo. Sadzac po Twoich wypowiedziach moglbys byc moim dzieckiem.
Jeszcze raz obrazisz kogos z tego forum dostaniesz bana. Wiem wiem myslisz ze jestes
zajebisty bo masz neo...kolejne konto Ci tez zbanuje. Bywaj.
snake
QUOTE(Węgluś @ May 5 2006, 20:17:26) [snapback]66068[/snapback]

Pan Bóg blink.gif ty jesteś Bogiem? ale mnie rozbawiłeś laugh.gif . złamanie punktu regulaminu lol. tam jest żeby zauważyć granice między krytyką a obrazą. to była krytyka. synku nie bierz sie za moderatorswto jeśli nie umiesz przyjąć krytyki

Musisz wiedzieć że Moderator ma zawsze racje i nie podlega krytyce.
Dostajesz +10% ode mnie. Za synka.

QUOTE(REGULAMIN @ Apr 25 2006, 12:53:34) [snapback]64350[/snapback]

7. Przestrzegajmy zasad kultury osobistej. Nie używamy obraźliwych epitetów i nie wywołujmy kłótni. Użytkownicy, którzy nie będą przestrzegać tego punktu, będą banowani przez moderatorów forum!

10. Zwróć uwagę, aby krytykując kogoś (admina, moderatora, użytkownika, polityka itp.) nie przekroczyć granicy pomiędzy krytyką a obrazą.

Jeszcze jeden Ot w tym temacie i będę banował.
Pozdrawiam.
FCB_HaGi
aha i przydalo by sie zebyscie zmienili santiago bernabeu tongue.gif
norek
QUOTE(FCB_HaGi @ May 5 2006, 21:12:02) [snapback]66086[/snapback]

aha i przydalo by sie zebyscie zmienili santiago bernabeu tongue.gif

przeczytaj dokladnie pierwszy post...
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3763&st=0
FCB_HaGi
spoko spoko dzieki smile.gif a jak to bedzie z emirates stadium?? tak tylko pytam tongue.gif

aha no a na koncu tego posta napisaliscie ze niedlugo update 3.0 smile.gif wiec pomyslcie z emirates stadium tongue.gif pozdro smile.gif
Kriss91
PowerPatch v.3.0 będzie pewnie po starcie nowych sezonów.
had2
Po ile wy macie lat że nie umiecie dobrze PATHA zainstalować? aż żal mi to czytać jedyny problem to
FILE FRONT!
Maharadza
dobrze tzn jak? wg tutoriala? hm no mysle ze kazdy tak robil jak tam jest pokazane bo to chyba logiczne ze robiac inaczej patch moze nie działac!!wiec jesli sie myle to mnie popraw i pokaz gdzie zrobilem bład ze mi patch nie działa mimo tego ze postepowałem zgodnie z instrukcja z tutoriala...
kulek
Maharadza, a instalowaleś patcha na czystą gre? jak tak to odinstaluj i spobuj jeszcze raz

tak a propos moze dac mi kros link do strony z opisanyni statami zawodnikow
Maharadza
kulek ,instalowalem na czysta gre ,jeszcze taki glupi to nie jestem, nie wiem juz co zrobic zeby mi chodzilo mam karte gefroce 4mx moze to od tego ;/ ,a moze ktos by mi podeslal swoj plik OF moze to cos da ,nie wiem juz co na to poradzic ;/
norek
PowerPatch Santiago Bernabeu update (download)
Przekonwertowalem pliki tak aby pasowaly pod PowerPatcha..wiecej informacji na www.issonline.pl ....
IPB Image
Mirror 1st
Mirror 2nd
Mirror 3rd
Maharadza
dzieki Gwidonowi wkoncu chodzi mi powerpatch (problem byl z karta graficzna...)
Kriss91
QUOTE(norek @ May 12 2006, 21:39:07) [snapback]67106[/snapback]

PowerPatch Santiago Bernabeu update (download)
Przekonwertowalem pliki tak aby pasowaly pod PowerPatcha..wiecej informacji na www.issonline.pl ....
IPB Image
Mirror 1st
Mirror 2nd
Mirror 3rd

Czy ten super stadionik będzie chodził na super kartach biggrin.gif klasy MX?? biggrin.gif
Maharadza
bedzie chodzil,jak u mnie dziala to u ciebie tez powinno tez mam geforca 4 mx... i przez 3d analyzera wlaczam i dziala ,wazne jest tylko zeby dobrze ustawic ten program i bedzie ci wszycho chodzic . pozdro!
Węgluś
a ja odpalam bez 3D Abalyzera i chodzi
kulek
zna ktos moze link do strony gdziee by były opisane statystyki zawodników? bardzo proszę o pomoc
Yearman
czy istnieje szansa zeby zrobic OF ze znanym juz Polskim skladem na MŚ Niemcy2006 ??
T-Mac
bedzie niedlugo z 32 druzynami z mundialu
ciapke
Super T-Mac ze bedzie OF smile.gif

Mam pytanko tongue.gif Widze ze prawie wszyscy robia twarzyczki na Mundial , czy zrobicie jakis Ubdate do Powerpatcha , chodzi wlasnie czy bede te nowe twarzyczki tongue.gif

Widzilem juz sporo fajnych smile.gif

Typu : Rasiak , Lehmann itd....

Czekam na Odp.

Narka
Grabi
Witam ! Mam problem dziwnej natury tongue.gif Otóż gram sezon w Master League w drugiej dywizji. Rozegralem juz bodajże 10 spotkań (już nie pamiętam tongue.gif) i zostały mi chyba 2 + final pucharu division 2. Kolejne spotkanie to spotkanie (wyjazdowe) z CSKA Moskwa. Po wejściu do menu formacji po sekundzie wyrzuca do windy. Ktoś ma może jakieś propozycje ? Pomysły, jak rozwiązać owy problem ? Z góry dzięki za odp. P.S - Zaznaczam, że coś takiego jak wywalanie do windy nigdy wcześniej nie miało miejsca dry.gif Nie miałem żadnych problemów.
Maharadza
QUOTE(Grabi @ May 16 2006, 22:45:12) [snapback]67834[/snapback]

Witam ! Mam problem dziwnej natury tongue.gif Otóż gram sezon w Master League w drugiej dywizji. Rozegralem juz bodajże 10 spotkań (już nie pamiętam tongue.gif) i zostały mi chyba 2 + final pucharu division 2. Kolejne spotkanie to spotkanie (wyjazdowe) z CSKA Moskwa. Po wejściu do menu formacji po sekundzie wyrzuca do windy. Ktoś ma może jakieś propozycje ? Pomysły, jak rozwiązać owy problem ? Z góry dzięki za odp. P.S - Zaznaczam, że coś takiego jak wywalanie do windy nigdy wcześniej nie miało miejsca dry.gif Nie miałem żadnych problemów.

mi wogole patch niedziałał tzn wyskakiwal do wina , uruchom przez 3d analyzer i zaznacz takie ustawienia :
force 24bit zbuffer (without stencil)
force zbuffer
emulate HW TnL caps
daj znac czy to cos pomoglo
Yearman
QUOTE(T-Mac @ May 16 2006, 13:16:02) [snapback]67753[/snapback]

Yeah baby...!! biggrin.gif czekamy z niecierpliwoscia
atomic
QUOTE(T-Mac @ May 16 2006, 15:16:02) [snapback]67753[/snapback]

o ! a wlasnie zaczalem to robic sam na wlasna reke wedlug podanych skladow na mistrzostwa swiata przez poszczegolnych selekcjonerow reprezentacji ; ]] milo ze cos takiego dajecie ale mam prosbe z tym OP dodajcie rowniez wszystkie druzyny ktore beda braly udzial w MS, po wgraniu waszego pierwszego Op nie mialem tych ktore mialy zamieniac chyba legie,wisle na te ktore biora udzial a nie ma ich w pesie (chyba ghana ? biggrin.gif itp) ...

Edit:

Tylko taki Op mi znowu rozjebie moje wszystkie ustawienia ;/ tj. twarze itp eh
torin
QUOTE(atomic @ May 18 2006, 12:22:45) [snapback]68030[/snapback]

o ! a wlasnie zaczalem to robic sam na wlasna reke wedlug podanych skladow na mistrzostwa swiata przez poszczegolnych selekcjonerow reprezentacji ; ]] milo ze cos takiego dajecie ale mam prosbe z tym OP dodajcie rowniez wszystkie druzyny ktore beda braly udzial w MS, po wgraniu waszego pierwszego Op nie mialem tych ktore mialy zamieniac chyba legie,wisle na te ktore biora udzial a nie ma ich w pesie (chyba ghana ? biggrin.gif itp) ...

Cos mi sie wydaje czytajac twojego posta ze obudziles sie wlasnie z zimowego snu laugh.gif Przeciez juz od wersji 1.0 Powerpatch'a wszystkie 32 druzyny, ktore zakwalifikowaly sie na mundial, byly obecne.
Grabi
QUOTE(Maharadza @ May 17 2006, 13:00:25) [snapback]67888[/snapback]

mi wogole patch niedziałał tzn wyskakiwal do wina , uruchom przez 3d analyzer i zaznacz takie ustawienia :
force 24bit zbuffer (without stencil)
force zbuffer
emulate HW TnL caps
daj znac czy to cos pomoglo

Siemka ! Tak jak mówiłeś odpaliłem Analysera i zaznaczyłem te opcje, które podałeś. Po odpaleniu PES'a w menu już nie miałem tła z zawodnikami biggrin.gif potem jak chciałem włączyć w Master League ten mecz z CSKA w celu sprawdzenia czy zadziała, to się zawieszała gra i wyskakiwał błąd Pes5.exe tongue.gif Sobie myśle, kurde, Analyzer schrzanił mi gre ;/ Wziąłem usunąłem analyzera i pliki w folderze z Pesem, które utworzył i śmiga jak za dawnych czasów biggrin.gif Tyle, że ten nieszczęsny mecz z CSKA pozostał ;P Ale zaczałem grać sobie International League ;P
novastar
A czy w tym najnowszym updacie bedą już nowe stroje Chelsea Adidasa i czy Ballack znajdzie sie juz w The Blues ??

Nowa koszulka Chelsea
Wersja nr 1
Wersja nr 2
Wersja nr 3
Frank Lampard
Maharadza
QUOTE(Grabi @ May 18 2006, 15:07:19) [snapback]68041[/snapback]

Siemka ! Tak jak mówiłeś odpaliłem Analysera i zaznaczyłem te opcje, które podałeś. Po odpaleniu PES'a w menu już nie miałem tła z zawodnikami biggrin.gif potem jak chciałem włączyć w Master League ten mecz z CSKA w celu sprawdzenia czy zadziała, to się zawieszała gra i wyskakiwał błąd Pes5.exe tongue.gif Sobie myśle, kurde, Analyzer schrzanił mi gre ;/ Wziąłem usunąłem analyzera i pliki w folderze z Pesem, które utworzył i śmiga jak za dawnych czasów biggrin.gif Tyle, że ten nieszczęsny mecz z CSKA pozostał ;P Ale zaczałem grać sobie International League ;P

HEHEHE to porazka mi to naszczescie pomoglo,no ale kazdy ma inny problem z powerpatchem ,chcialem pomoc,ale podobno dobrymi checiami to pieklo jest wybrukowane tongue.gif hehe pozdro!!
coley
QUOTE(Grabi @ May 16 2006, 22:45:12) [snapback]67834[/snapback]

spróbuj wejsc w edit mode\edit team\znajdz cska i sprobuj im zmienic stadion utaw np. camp nou
moze to pomoze
T-Mac
albo zainstaluj update 2.1
Grabi
QUOTE(Maharadza @ May 18 2006, 23:11:14) [snapback]68184[/snapback]

HEHEHE to porazka mi to naszczescie pomoglo,no ale kazdy ma inny problem z powerpatchem ,chcialem pomoc,ale podobno dobrymi checiami to pieklo jest wybrukowane tongue.gif hehe pozdro!!

Hehe, mimo wszystko dzięki za sugestie wink.gif wiem, że chciałeś dobrze biggrin.gif

QUOTE(coley @ May 19 2006, 08:19:57) [snapback]68196[/snapback]

spróbuj wejsc w edit mode\edit team\znajdz cska i sprobuj im zmienic stadion utaw np. camp nou
moze to pomoze

Właśnie już próbowałem wcześniej z tym kombinować, ale wtedy się wieszała gra już w Edit Mode ;P
atomic
QUOTE(torin @ May 18 2006, 14:32:24) [snapback]68031[/snapback]

Cos mi sie wydaje czytajac twojego posta ze obudziles sie wlasnie z zimowego snu laugh.gif Przeciez juz od wersji 1.0 Powerpatch'a wszystkie 32 druzyny, ktore zakwalifikowaly sie na mundial, byly obecne.

Nie, w tym calym chaosie wgralem wtedy nie tego OP co trzeba i nie pozamienialo mi tych druzyn, a ze zaczalem robic wlasne ustawienia gry zmieniac twarze itp to nie chcialem juz wgrywac innego OP.

btw. T-Mac a moze by tak wydac jakiegos malego World Cup Patcha ? :]
T-Mac
no update 2.5 to bedzie bardzo zwiazany z Wolrd Cup smile.gif

ps.
potrzebna mi stronka z aktualnymi transferami
atomic
QUOTE(T-Mac @ May 19 2006, 12:23:11) [snapback]68203[/snapback]

ps.

Lux, mam nadzieje ze bedzie dzialac z pp ver 1.0 ? :]

Narazie nie ma sie co rozczulac nad transferami w klubach, bo tym mozna zajac sie pod koniec wakacji kiedy to bedzie zaczynal sie sezon ... narazie na 1 plan wysuwa sie mundial.
Adammm
a kiedy planujecie wydac to uaktualnienie?
Death
Cześć
Sorry, że zawracam Wam głowę ale już dłuższy czas się męczę z Powerpatchem i nic. Otóż, robię wszystko tak jak jest to pokazane na tutorialu, wcześniej wywaliłem PESa, zainstalowałem go jeszcze raz. Ściągnąłem Powerpatcha + wszystkie uaktualnienia,wrzucam to wszystko według wskazówek.No i tu...mam problem.Gra nie chodzi, zawiesza się w momencie ładowania meczu lub podczas ustalania taktyki. Po wklejeniu kitservera i lodmixera, nie mogę nic z nimi zrobić, bo opcje i jednego i drugiego są nieaktywne. Jeśli ktoś jest w stanie określić co jest nie tak byłbym naprawdę niezwykle wdzięczny. Pozdrawiam.
Adammm
QUOTE(Death @ May 19 2006, 17:00:59) [snapback]68245[/snapback]

Cześć
Sorry, że zawracam Wam głowę ale już dłuższy czas się męczę z Powerpatchem i nic. Otóż, robię wszystko tak jak jest to pokazane na tutorialu, wcześniej wywaliłem PESa, zainstalowałem go jeszcze raz. Ściągnąłem Powerpatcha + wszystkie uaktualnienia,wrzucam to wszystko według wskazówek.No i tu...mam problem.Gra nie chodzi, zawiesza się w momencie ładowania meczu lub podczas ustalania taktyki. Po wklejeniu kitservera i lodmixera, nie mogę nic z nimi zrobić, bo opcje i jednego i drugiego są nieaktywne. Jeśli ktoś jest w stanie określić co jest nie tak byłbym naprawdę niezwykle wdzięczny. Pozdrawiam.

a jaka masz grafe ? moze to przez gforca?
Death
QUOTE(Adammm @ May 19 2006, 17:57:18) [snapback]68254[/snapback]

a jaka masz grafe ? moze to przez gforca?

Już jako tako sobie poradziłem. Tzn udało mi się uruchomić grę i wmontować kitservera. Nadal jednak lodmixer nie widzi pes.exe bo opcje w nim są nieaktywne.
A moja grafa to Radek 9200 64mb
norek
QUOTE(Death @ May 19 2006, 20:18:35) [snapback]68273[/snapback]

Już jako tako sobie poradziłem. Tzn udało mi się uruchomić grę i wmontować kitservera. Nadal jednak lodmixer nie widzi pes.exe bo opcje w nim są nieaktywne.
A moja grafa to Radek 9200 64mb

Sadze iz wgranie lodomixera bedzie wykopaniem sobie dołka.
Lodomixer używa tekstur które są widoczne jedynie przy zbliżeniach.
Powoduje to iż słabsze karty nie wytrzymują i poprostu gra
może najzwyczajniej zwalniać. Taka drobna sugestia...
nie instaluj tego...dla kilku prześwitujacych włosów (czyt.brak grzywek z daleka)
nie warto zwalniać swojej gry. Pozdrawiam.
Death
Dzięki serdeczne za zainteresowanie smile.gif Pograłem trochę i też doszedłem do tego wniosku. Gra chodzi bardzo fajnie i bez tego. Żyć nie umierać biggrin.gif W tym miejscu chciałbym Wam ślicznie podziękować za tego patcha. W każdym nawet najdrobniejszym elemencie widać ogrom włożonej pracy - od menusów po husarza na strojach Polaków. Doprawdy miło jest być świadomym, że Polacy są w czymś najlepsi. Sprawdzałem kilka patchów do 5 włącznie z Superpatchem ale ten bije je wszystkie na głowę. Mam nadzieję, że koledzy z Zachodu również docenili to dzieło bo w tej chwili lepszej alternatywy po prostu nie ma. Z niecierpliwością czekam na kolejną aktualkę.
Pozdrawiam !
albin99
QUOTE(T-Mac @ May 19 2006, 10:23:11) [snapback]68203[/snapback]

ps.

siemka mam pytanie kiedy wyjdzie ten uptade i tu marz stronke z transferami moze ci sie przyda www.transfery.info pozdro biggrin.gif
T-Mac
transferow narazie nie bede robil beda one w nastepnych wersjach wraz z nowymi druzynami ktore awansowaly do 1 lig (anglia, holandia, wlochy, niemcy, hiszpania)

update wyjdzie w nastepnym tygodniu
cygi
Siema wlasnie wyczailem jak z Badongo sciagac bez ograniczen predkosci wink.gif
potrzebny firefox z wtyczka flashgot i do tego flashget wchodzimy na stronke czekamy 30s dajemy sciagnij przez flashgeta otwiera sie zaczyna sciagac po chwili przerywamy i gdzies po 10 - 15 minutach (tak na oko) dajemy wznow tamta sesja wygasla a flashget i tak sciaga i wtedy lecimy bez ograniczen wink.gif

ps.
big thankyou very much za tego patcha jest git bardzo wink.gif
pozdro
cygi
instalowalem powerpatcha 1 wszystko bylo cacy zainstalowalem 2 a pozniej update 2,1 zgodnie z tutorialem i zanikaja mi kolory co moze byc tego przyczyna czy gdzies moglem popelnic blad ?? jaki ?
IPB Image
dzieki i pozdro
ps sorki za 2 posty ale myslalem ze tamten jest w innym temacie ;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.