Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch Ver 2.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
had2
QUOTE(Modulo @ Aug 18 2006, 15:50:24) [snapback]84915[/snapback]

Take it easy homies!! T-Mac i spółka sobie na pewno poradzą, a przecież wiadomo, że PP 3.0 będzie wymiatał biggrin.gif Ja mam zrobione transfery we wszystkich ligach w PESie (oprócz beniaminków), więc jak coś to mogę przesłac OptionFile'a.

GLORY GLORY MAN UTD!!

to wrzucaj!!!!!!!!!!!!
Modulo
QUOTE(had2 @ Aug 18 2006, 17:57:01) [snapback]84948[/snapback]

to wrzucaj!!!!!!!!!!!!

Ok, tylko napisz mi jak to się robi, bo nie bardzo łapię się w tym :/
BoBaN
wchodzisz na www.rapidshare.de
tam masz opcje upload, klikasz przeglądaj, wybierasz z dysku swojego OF i pozniej jak już wybierzesz klikasz upload. czekasz kilka chwil az plik załaduje sie na serwer i pojawią Ci sie 2 linki, jeden na zielono(link do pobrania pliku) drugi zaś na czerwono(do usunięcia pliku z serwera, jego lepiej nie ruszaćsmile.gif) Wszystko jasne?
lash
zawsze mozesz go dac na speedyshare.com mysle ze to jeden z najprostrzych serwisów, osobiscie mi tam zalezy jedynie zebys nie dawal na megaupload, czy sendspace, bo tam ciezko sie dostac :/

M. Diarra już w Realu jak cos tongue.gif
hakan
DO TWóRCóW PP 3.0 !!!
Moim zdaniem jeżeli nawet juz bedziecie mieć gotowy PP 3.0, to warto poczekać tych pare dni do 31 sierpnia kiedy to zakończy sie tzw. okienko transferowe. a wtedy bedzie pewność że wszystkie transfery zostały zawarte !!! Kiedys ktoś pytał o stronke z transferami... ja zawsze opieram się na: www.transfermarkt.de ta strona jest chyba jedna z najlepszych w tym temacie. pozdrawiam
Modulo
QUOTE(BoBaN @ Aug 19 2006, 09:05:25) [snapback]85024[/snapback]

wchodzisz na www.rapidshare.de
tam masz opcje upload, klikasz przeglądaj, wybierasz z dysku swojego OF i pozniej jak już wybierzesz klikasz upload. czekasz kilka chwil az plik załaduje sie na serwer i pojawią Ci sie 2 linki, jeden na zielono(link do pobrania pliku) drugi zaś na czerwono(do usunięcia pliku z serwera, jego lepiej nie ruszaćsmile.gif) Wszystko jasne?

Dziękówa za tutorial biggrin.gif Wrzuciłem OF na Rapidshare'a, jest gotowy do pobrania biggrin.gif
kOzi
to daj link do tego OF !!! smile.gif

a tak swoją drogą, jeśli chodzi o transfery to ja korzystam z tych stron:

Niemcy==> http://futeboleuropeu.cidadeinternet.com.b....asp?988~337760

Hiszpania==> http://futeboleuropeu.cidadeinternet.com.b....asp?988~337758

Francja==> http://futeboleuropeu.cidadeinternet.com.b....asp?988~337761

Anglia==> http://futeboleuropeu.cidadeinternet.com.b....asp?988~337759

Włochy==> http://futeboleuropeu.cidadeinternet.com.b....asp?988~337757

Pozostałe kluby==> http://futeboleuropeu.cidadeinternet.com.b....asp?988~337762

smile.gif łatwiejszy dostęp do wszsytkich transferów niż na transfermarkt.de , a i wygodniej sie pes'a aktualizuje smile.gif
aye
Death
mógłby mi ktos napisac co zrobic z pilkarzami typu Zidane, ktorzy zakonczyli kariery tak zeby nie bylo ich w kadrach zespolow?
had2
QUOTE(Modulo @ Aug 19 2006, 18:10:40) [snapback]85097[/snapback]

Dziękówa za tutorial biggrin.gif Wrzuciłem OF na Rapidshare'a, jest gotowy do pobrania biggrin.gif

Modulo daj tego OFa !
Modulo
Sorry chłopaki, ale zrobiłem to wg. tego tutoriala, ale na końcy nie wyskoczył mi żaden link do pobrania, ale jest napisane, że OF został uploaded, yyy... a więc co mam zrobić, żeby było great??

QUOTE(had2 @ Aug 20 2006, 07:41:56) [snapback]85215[/snapback]

Modulo daj tego OFa !

http://rapidshare.de/files/30077577/KONAMI-WIN32PES5OPT.html
Oto ten link, już wiem jak to się robi biggrin.gif Pozdro!!
alpha_wolf
QUOTE(kOzi @ Aug 19 2006, 19:28:03) [snapback]85116[/snapback]

Tak tytułem durnych pytań, one są ułożone w kolejności OUT / IN (Chegam / Saem, sprzedani / kupieni), czy odwrotnie? Z hiszpańskiego jestem zupełna noga, a nie widzę możliwości przełączenia na inne języki unsure.gif
kOzi
QUOTE(alpha_wolf @ Aug 20 2006, 10:15:14) [snapback]85221[/snapback]

Tak tytułem durnych pytań, one są ułożone w kolejności OUT / IN (Chegam / Saem, sprzedani / kupieni), czy odwrotnie? Z hiszpańskiego jestem zupełna noga, a nie widzę możliwości przełączenia na inne języki unsure.gif

Odwrotnie chegam-kupieni, saem-sprzedani np.

BORUSSIA DORTMUND
Chegam:
30/06 - [Sahr Senesie (a, Alemanha) - Hoffenheim]
01/07 - Steven Pienaar (m, África do Sul) - Ajax
01/07 - Martin Amedick (d, Alemanha) - Eintracht Braunschweig
01/07 - Nelson Haedo Valdez (a, Paraguai) - Werder Bremen
01/07 - Alexander Frei (a, Suíça) - Rennes
17/08 - Tinga (m, Brasil) - Internacional
Saem:
01/07 - Dennis Gentenaar (g, Holanda) - Ajax
01/07 - Jan Koller (a, Rep. Tcheca) - Monaco
01/07 - Salvatore Gambino (a, Alemanha) - fim de contrato
01/07 - Cedric van der Gun (a, Holanda) - Utrecht
01/07 - Tomas Rosicky (m, Rep. Tcheca) - Arsenal

Można było się domyśleć że Valdez i Frei to zawodnicy których Borussia kupiła,a np. Rosicky'ego sprzedali do Arsenalu smile.gif

aye ph34r.gif
Modulo
QUOTE(kOzi @ Aug 19 2006, 17:28:03) [snapback]85116[/snapback]

Ja korzystam z www.transfery.info.pl, polecam też, ale i tak najlepszym źródłem jest tygodnik "Piłka Nożna", pełne transfery z każdej ligi, co tydzień biggrin.gif
had2
QUOTE(Modulo @ Aug 20 2006, 09:53:37) [snapback]85219[/snapback]

Sorry chłopaki, ale zrobiłem to wg. tego tutoriala, ale na końcy nie wyskoczył mi żaden link do pobrania, ale jest napisane, że OF został uploaded, yyy... a więc co mam zrobić, żeby było great??
http://rapidshare.de/files/30077577/KONAMI-WIN32PES5OPT.html
Oto ten link, już wiem jak to się robi biggrin.gif Pozdro!!

W tym OFie nawet beniaminków nie ma to lipny OF niestety.
Modulo
QUOTE(had2 @ Aug 20 2006, 11:58:27) [snapback]85267[/snapback]

W tym OFie nawet beniaminków nie ma to lipny OF niestety.

Ciekawe jak miałem zrobić tych beniaminków, jak jestes taki fafarafa to zrób sobie sam, a nie czekasz n gotowe.

Pozdrowienia dla frajerów, środkowym palcem!! biggrin.gif

Glory Glory Man Utd!!
had2
QUOTE(Modulo @ Aug 20 2006, 14:09:38) [snapback]85269[/snapback]

Ciekawe jak miałem zrobić tych beniaminków, jak jestes taki fafarafa to zrób sobie sam, a nie czekasz n gotowe.

Pozdrowienia dla frajerów, środkowym palcem!! biggrin.gif

Glory Glory Man Utd!!

Co ja ci zrobiłem a jak robić to dobre a nie się cwaniaczyć

Glory Glory Barcelona!!!
Modulo
QUOTE(had2 @ Aug 20 2006, 16:29:27) [snapback]85301[/snapback]

Co ja ci zrobiłem a jak robić to dobre a nie się cwaniaczyć

Glory Glory Barcelona!!!

Kto tu sie cwaniaczył ziomuś, napisałem tylko, ze mam OF'a takiego, więc chyba źle to zinterpretowałeś :/
A zarzucić focha to każdy potrafi tongue.gif

Like a Phoenix from the Flames Manchester United will rise again!!
lash
ej, a ty nie wiesz ze zizu, berkamp i alan shearer np. to juz siedza w fotalach i pala fajki ?
Modulo
QUOTE(lash @ Aug 20 2006, 21:52:38) [snapback]85342[/snapback]

ej, a ty nie wiesz ze zizu, berkamp i alan shearer np. to juz siedza w fotalach i pala fajki ?

O tym zapomniałem, to fakt, ale już porobiłem te zmiany tongue.gif

had2
QUOTE(Modulo @ Aug 21 2006, 06:00:54) [snapback]85344[/snapback]

O tym zapomniałem, to fakt, ale już porobiłem te zmiany tongue.gif

To jak zrobiłeś zmiany to znowu musisz dać linka do poprawionego OFa.
BoBaN
Widze, że panowie wrzą już z niecierpliwości na nowego PP 3.0 smile.gif
Wystarczy trochę poczekać, okno transferowe niedługo zostanie zamknięte, zapewne PP 3.0 ruszy do boju wraz ze startem czołowych lig.
Modulo
QUOTE(BoBaN @ Aug 21 2006, 08:55:42) [snapback]85385[/snapback]

Widze, że panowie wrzą już z niecierpliwości na nowego PP 3.0 smile.gif
Wystarczy trochę poczekać, okno transferowe niedługo zostanie zamknięte, zapewne PP 3.0 ruszy do boju wraz ze startem czołowych lig.

I tu masz wielką rację bro, ale chyba każdy już się niecierpliwi!! Pozdro!! biggrin.gif

PS Wrzucę później tego OF'a.
kobu
Mam pytanie do tworzacych PP 3.0 : Czy skoro w wyniku calej tej afery we Włoszech Juventus wyladowal w Serie B macie w planie kompletne usuniecie go z PESa czy przeniesienie do Innych zespolow ? Ja bym był za tą drugą opcja poniewaz takiego klubu jak Juve nie mozna tak poprostu usunac .... sad.gif
had2
QUOTE(kobu @ Aug 22 2006, 13:52:43) [snapback]85567[/snapback]

Mam pytanie do tworzacych PP 3.0 : Czy skoro w wyniku calej tej afery we Włoszech Juventus wyladowal w Serie B macie w planie kompletne usuniecie go z PESa czy przeniesienie do Innych zespolow ? Ja bym był za tą drugą opcja poniewaz takiego klubu jak Juve nie mozna tak poprostu usunac .... sad.gif

Nie buj się Juve ma być w others league smile.gif
kobu
QUOTE(had2 @ Aug 22 2006, 13:58:32) [snapback]85569[/snapback]

no to fajnie biggrin.gif , dzieki za info
had2
QUOTE(kobu @ Aug 22 2006, 16:10:59) [snapback]85599[/snapback]

no to fajnie biggrin.gif , dzieki za info

Fiorentina i inne zespoły włoskie dotknięte sankcjami mają być także w others league, tak Torin mówił a Torin to dobry pathmaker więc spisze się jak zwykle na 6+
kobu
QUOTE(had2 @ Aug 22 2006, 18:13:43) [snapback]85623[/snapback]

Fiorentina i inne zespoły włoskie dotknięte sankcjami mają być także w others league, tak Torin mówił a Torin to dobry pathmaker więc spisze się jak zwykle na 6+

no niestety jak na razie tylko Juventus zdegradowali .... poprzedni Powerpatch byl swietny, moim zdaniem nawet o wiele lepszy od zagranicznych patchy, wiec ten na pewno bedzie super. Juz nie moge sie doczekac. cool.gif
alpha_wolf
Panowie! Mam prośbę!

Korzystam, jak zapewne wielu graczy, z genialnego i kilak razy w tygodniu (ostatnio niemal co 12h!) aktualiowanego OFa którego robi JonyK z www.wevolution.org/forum - ofmaker ten usunął jeden z zespołów z Other Leagues A i przesunął na jego miejsce Juve. Moglibyście ustawić Juve na tej samej pozycji, żeby nie było konfliktu ze znakomitym OFem, a gracze żeby mieli wybór w razie czego?

Tutaj zamieszczam shot pokazujący w którym slocie siedzi Juve u niego.
IPB Image

Byłbym bardzo wdzięczny i zapewne wielu innych także, zwłaszcza że z waszego patcha korzysta wielu zagranicą, a OF tego człowieka jest jednym z najpopularniejszych i najaktualniejszych do tej pory.
Modulo
QUOTE(alpha_wolf @ Aug 22 2006, 18:02:22) [snapback]85666[/snapback]

Panowie! Mam prośbę!

Korzystam, jak zapewne wielu graczy, z genialnego i kilak razy w tygodniu (ostatnio niemal co 12h!) aktualiowanego OFa którego robi JonyK z www.wevolution.org/forum - ofmaker ten usunął jeden z zespołów z Other Leagues A i przesunął na jego miejsce Juve. Moglibyście ustawić Juve na tej samej pozycji, żeby nie było konfliktu ze znakomitym OFem, a gracze żeby mieli wybór w razie czego?

Tutaj zamieszczam shot pokazujący w którym slocie siedzi Juve u niego.
IPB Image

Byłbym bardzo wdzięczny i zapewne wielu innych także, zwłaszcza że z waszego patcha korzysta wielu zagranicą, a OF tego człowieka jest jednym z najpopularniejszych i najaktualniejszych do tej pory.

Podaj jak możesz link do tego Of'a. Thx z góry!!
T-Mac
QUOTE(had2 @ Aug 22 2006, 13:58:32) [snapback]85569[/snapback]

czlowieku powiedz mi skad ty takie rzeczy wiesz ?? nie robisz nic przy patchu a zawsze odpowiadasz za nas
daj sobie na luz bo chu.. wiesz
dzis jest sroda a ja 1 raz siedze przy kompie w tym tygodniu zaraz lece do pracy, niestety prace ida wolnonad patchem jak cholera, nic nie poradze na to musze czasami pracowac po 15 godzin na dzien a pozniej tylko sen wiec nie mam czasu na patcha, moze jak trafi sie ktos obcykany w edycji to nam pomoze a tak narazie to grzebie sobie w pp3 tylko w weekendy
alpha_wolf
Link do OF'a by JonyK, to jego temat na wevolution.org - http://wevolution.org/forum/showthread.php?tid=1846

Nie bierz jedynie ostatniego OF'a, wcześniej pojawiały się kitfolders zespołów nowych w ligach, zwłaszcza angielskiej i włoskiej, z hiszpańskiej też coś, rozejrzyj się za nimi, bo inaczej nie będą ci się zgadzać stroje - tam są zawsze podane linki do strojów nowej drużyny odpowiedni wpis do map.txt, gdzie drużyna została umieszczona.
Orange_91
Alpha Wolf w jaki sposob ten of ma ci wspolgrac z PP jesli w PP jest w others B Wisla krakow i Legia Warszawa.Jesli jest z zagranicy to raczej nie dodaje polskich zespolow nie uwazasz.
zglman
racja, sprawdzilem tego OFA i nie uwzglednia polskich klubow tylko w ich miejsce np. Rapid wiedeń

lipa

moze ktos ma OFa do power patcha w miare aktualnego?
alpha_wolf
QUOTE(Orange_91 @ Aug 23 2006, 15:35:26) [snapback]85814[/snapback]

Alpha Wolf w jaki sposob ten of ma ci wspolgrac z PP jesli w PP jest w others B Wisla krakow i Legia Warszawa.Jesli jest z zagranicy to raczej nie dodaje polskich zespolow nie uwazasz.

A to przepraszam, używałem do tej pory SuperPatcha i OE, PP nie. Nie miałem pojęcia o Legii i Wiśle w Others.
Modulo
QUOTE(zglman @ Aug 23 2006, 14:46:33) [snapback]85827[/snapback]

racja, sprawdzilem tego OFA i nie uwzglednia polskich klubow tylko w ich miejsce np. Rapid wiedeń

lipa

moze ktos ma OFa do power patcha w miare aktualnego?

Dokładnie, przydałby się OF w miarę aktualny i zgodny z PP (przynajmniej umili czas do czasu wydania PP 3.0) biggrin.gif
Vamikeeper
Ja się chciałbym spytać czy w PP 3.0 w other leagues zamiast niektórych zespołów (np.: Rosenborg) moglibyście dać zespoły występujące w lidze mistrzów? wiem że to wydłuzy czas produkcji, ale dobrze by było zagrać sobie realistyczną LM w PESa smile.gif
pkar
QUOTE(alpha_wolf @ Aug 23 2006, 10:13:25) [snapback]85750[/snapback]

Link do OF'a by JonyK, to jego temat na wevolution.org - http://wevolution.org/forum/showthread.php?tid=1846

Mam pytanie dla tych którzy są już tam zarejestrowani:

Jak długo czekaliście na tego maila aktywującego? Bo ja cholera czekam już kilka godzin a tu nic, od czasu do czasu daje to resend activation email i nic. Próbowałem już na mailach z onetu i wp.pl...
alpha_wolf
A nie mam pojęcia, na maila na o2.pl przypełzło od razu blink.gif
pkar
QUOTE(alpha_wolf @ Aug 25 2006, 19:46:47) [snapback]86120[/snapback]

A nie mam pojęcia, na maila na o2.pl przypełzło od razu blink.gif

No, założyłem konto na o2.pl i też przyszło smile.gif Stwierdzam że poczta onetu i wp to straszny szit tongue.gif Dzięki wink.gif
had2
To idą prace nad pathem???

biggrin.gif czekam na 3,0 biggrin.gif
BoBaN
QUOTE(had2 @ Aug 28 2006, 22:21:22) [snapback]86673[/snapback]

To idą prace nad pathem???

biggrin.gif czekam na 3,0 biggrin.gif

Wszyscy czekają nie bądz niecierpliwy!
mr T mac i Torin napewno zrobia wszystko co w ich mocy, ale zrozum, życie prywatne, praca, itp. Cierpliwości!!!
freddie88
Moglby ktos wrzucic wszystkie patche zbudowane na bazie POWERPATCHA (oprocz 1.0 , 2.0,2.1 ,2.5,2.6).
Bardzo prosze o pomoc , poniewaz nie bylo mnie dlugo na forum (wakacje) i nie moge sie polapac.
Adanio
Dołączam sie do twojej prośby Freddie88 niech ktos zapoda linki do faceservera stadiumservera w miare z duza ilosciatwarzy i stadionow.Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam biggrin.gif
T-Mac
zla wiadomosc
nie bedzie PP 3.0 ani update do Orange Patcha
popostu nie mamy wraz z torinem tyle czasu i nie dajemy rady
2 osoby to zdecydowanie za malo zeby zrobic szybko update do tak wielkich produkcji
myslalem nawet o odejsciu ze sceny z powodu braku czasu ale zostane cos tam sie cczasem zrobi

pozdro
Mooner
QUOTE(T-Mac @ Aug 29 2006, 09:36:46) [snapback]86724[/snapback]

zla wiadomosc
2 osoby to zdecydowanie za malo zeby zrobic szybko update do tak wielkich produkcji
myslalem nawet o odejsciu ze sceny z powodu braku czasu ale zostane cos tam sie cczasem zrobi

pozdro

o boshhee to was jest tylko 2?! a było was chyba przecież więcej no nie?? sad.gif naprawde nie ma wiecej ludzi chętnych? sam bym był ale nei wem czy wogóle bym sobie boradził w czymkolwiek.. ;/ ehhh załamka...
alpha_wolf
QUOTE(T-Mac @ Aug 29 2006, 09:36:46) [snapback]86724[/snapback]

zla wiadomosc

No żesz w pysk.
Superpatcha nie będzie, Powerpatcha na razie nie będzie, OE nie będzie. Grarr...
Czy naprawdę nikt wykwalifikowany nie może wam pomóc?
Z drugiej strony chyba nie chcecie pomocy - załatwiłem wam kitsmakera do OE, zero odzewu z waszej strony mimo wątku adresowanego do was. :|
dawdi17
Kurde w zasadzie chciałem tylko folder z nowymi strojami a tak znowu trzeba będzie samemu kompletować :/ A może ktoś z was ma link do kompletnych strojów?
Mooner
no cuż nic tylko wystarczy zrozumieć... twórcy muszą się zająć tym co naprawde ważne dodatki typu patche do pes są pewnego rodzaju zabawą robiioną tylko dla własnej przyjemności... trzeba im za to dziękować co zrobili dotychczas i liczyć na to że znajdą choć torche czasu aby wykonac jeszcze cokolwiek do pesa smile.gif
had2
Nie tylko PP człowiek żyje. Będą inne pathe.
reS
Pewnie wiele osób nie tylko w Polsce czekała na PP 3.0 ..Wielka szkoda, że ma się nie ukazać, ale mimo wszystko wierze, że coś się jeszcze w tej sprawie zmieni smile.gif

P.S - Ma ktoś link do jakiegoś innego patcha wydanego na sezon 06/07 ? Narazie sprawdziłem Total Team Patch, ale niestety nie dorasta PP do pięt.

P.S 2 - Ponieważ już drugi raz skasował mi się plik e_text z PP.. mad.gif bardzo prosze, aby ktoś wrzucił swojego najlepiej na Rapid Share..Obojętnie czy z wersji 1.0 , 2.0 czy 2.5
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.