Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch Ver 2.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
BoBaN
pewnie to bedzie mozliwe. zamieni sie herby i nazwy i składy na inne kluby i tyle.
had2
QUOTE(BoBaN @ Jul 22 2006, 21:56:41) [snapback]79782[/snapback]

pewnie to bedzie mozliwe. zamieni sie herby i nazwy i składy na inne kluby i tyle.

Ale te kluby akurat są licencjonowane i z przeniesieniami będzie trudno bo rozmawiałem z pathmakerami z innej stronki!
Palerinho
QUOTE(had2 @ Jul 23 2006, 08:59:08) [snapback]79806[/snapback]

Ale te kluby akurat są licencjonowane i z przeniesieniami będzie trudno bo rozmawiałem z pathmakerami z innej stronki!

Eee tam. W pliku PES%.exe zmieni się nazwy klubów, herby da się nowe do 0_text.afs, stroje do kitservera, przyśpiewki do 0_sound.afs i wszystko gra.
T-Mac

jak ktos nie ma pojecia jak to zrobic to pewnie ze ci napisze ze nie da sie
do takich rzeczy trzeba miec leb na karku smile.gif
DA SIE
Simon
ja mam 3 pytania:

1. Czy pracujecie nad PP 3.0?
2. Jesli tak to czy bedzie w te wakacje?
3. Czy bedzie kompatybilny (trudne slowo) z Orange PP?
wagras
Mam pytanie bo dokaca nie rozumie aby miec power patcha musza najpierw zainstalowac wersije 1.0 czy moge od 2.o i poprawki ?? sory za pytanie ale jestem swierzak biggrin.gif
Riki101
QUOTE(wagras @ Jul 23 2006, 22:39:46) [snapback]79969[/snapback]

Mam pytanie bo dokaca nie rozumie aby miec power patcha musza najpierw zainstalowac wersije 1.0 czy moge od 2.o i poprawki ?? sory za pytanie ale jestem swierzak biggrin.gif

Aby powerpatch dzialal poprawnie musisz wgrac najpierw v.1.0
Palerinho

Czy nie byli to "patchmakerzy" z forum Pro-Evo?
malarkey
Orientacyjne to kiedy wypuscicie 3.0 ?
ps.

Mozecie jeszcze wlosy Tevezowi poprawic
Riki101
QUOTE(malarkey @ Jul 24 2006, 11:03:16) [snapback]80026[/snapback]

Orientacyjne to kiedy wypuscicie 3.0 ?
ps.

Mozecie jeszcze wlosy Tevezowi poprawic

Orientacyjnie wydaje mi sie ze powinien wyjsc w tym roku tongue.gif
Owen55
A ja mam nadzieję, że w najnowszym PP będą takie buty przypisane zawodnikom, jak w SP, a nie jak to jest teraz, że połowa składu ma takie same. Dla mnie to ogromny minus tego patcha.
Palerinho
Edytka mówi, że pomyliły mi się wątki
had2
Tu gadamy o PP a nie o butach!
Owen55
QUOTE(had2 @ Jul 29 2006, 17:24:24) [snapback]81347[/snapback]

Tu gadamy o PP a nie o butach!

Ja wiem o czym gadamy kolego. Twój post świadczy o całkowitej bezmyślności i celem jego jest chyba wyłącznie liczba Twoich postów. Buty, o których mowa są elementem PowerPatcha, więc nasze posty są na temat, w przeciwieństwie do Twojego. Pozdrawiam
goofy
Mam problem:( zainstalowalem pesa5 powerpatcha wszystko pieknie sie wgralo tylko gdy chce grac mecz to wywala mnie do windowsa. Wyrzuca mnie w momencie ladowania meczu lub po jakims czasie gdy nic nie robie:( Prosze o pomoc, najlepiej na priv
had2
QUOTE(goofy @ Jul 30 2006, 22:42:46) [snapback]81615[/snapback]

Mam problem:( zainstalowalem pesa5 powerpatcha wszystko pieknie sie wgralo tylko gdy chce grac mecz to wywala mnie do windowsa. Wyrzuca mnie w momencie ladowania meczu lub po jakims czasie gdy nic nie robie:( Prosze o pomoc, najlepiej na priv

Dzieje sie tak bo masz pewnie kartę GForce MX, jak tak to wgraj inne piłki do gry i będzie ok!

PS: Dajcie date w przybliżeniu do PP 3.0
goofy
tak mam gf mx440 , tylko jakie to sa te inne pliki?
Simon
powiedzcie czy pracujecie teraz nad PP 3.0 czy nad updatem do OE?
r4HH
QUOTE(goofy @ Jul 30 2006, 22:42:46) [snapback]81615[/snapback]

tak mam gf mx440 , tylko jakie to sa te inne pliki?

ehh...jak mnie wqq ludzie co przylazą na JAKIES forum wogole nie patrzą na inne tematy, posty, nic im sie nie chce tylko czekają na gotowe...;/ ..zeeeeeelll......i jeszcze piszą pięknie np mUj, rUwnież... Poczytaj temat o gForce 4 mx .........$#%^$@ a tam mozę znajdziesz odpowiedz....kkkk#%%!%# sam kkkkk mam tego dziforsa :]

tylko smietnik sie robi na forum w tematach non stop...;/ moze wogole zrobcie jeden temat na cale forum i tam bedziemy pisac dowoli o wszystkim? bo i tak w tematach conajmniej polowa to pierdoly...

Przydala by sie tu wieksza dyscyplina na forum ;] bany bany bany dawajcie bany nabijaczom postow i leniwym dzieciom neo...;/ sorry...

moj post tez mozna potraktowac jako nie zwiazany z tematem... nie wytrzymalem sorry
taki apel... ogarnijcie sie...;/
dawdi17
Zgadzam się z r4HH. Zawsze jak wyjdzie nowy patch to połowa postów na forum brzmi: WSZYSTKO zrobiłem wg tutoriala, ale mnie wywala do windowsa/nie działa mi coś innego. Kurde ile można. Syf się niezły robi...

OK. Mam prośbę jeśli chodzi o PowerPatch 3.0. Proszę was o to byście nie zamieniali zawodników na innych np. Zinedine Zidane zakończył karierę to jest niepotrzebny w grze i zamieńmy go np. na Sergio Augero (nowy nabytek Atletico Madrid z Independiente w Argentynie - wniosek - nie ma go w PESie). Może to dziwnie brzmi ale zamienicie zawodników to wtedy będzie kolidował z faceserverem i hairserverem użytkowników. Gorsze sprawa będzie z beniaminkami, ale akurat w EDIT MODE jest ogrom miejsca więc można je wykorzystać.
ciapke
Haha to co napisal dawid17 to jest bezsensu tongue.gif

Uwiez mi ze oni sobie poradza z update 3.0 - a napewno niepowstana ci nowe zespoly , tylko bede zastapione stare typu Juve smile.gif . Niestety w PES5 nie darady dodawac nowych zespolow trzeba zamienaic za inny obecny , a co do zawodnikow to twoj pomysl jest troszke glupi , bo Faceserver i Hairserver ma to od tego ze kazdy z zawodnkow ma swoi numer ID , wiec poco zamiast Zidane robic Aguero poprostu zostana dodani nowi zawodnicy i tyle smile.gif
had2
QUOTE(ciapke @ Aug 3 2006, 12:13:22) [snapback]82339[/snapback]

Haha to co napisal dawid17 to jest bezsensu tongue.gif

Uwiez mi ze oni sobie poradza z update 3.0 - a napewno niepowstana ci nowe zespoly , tylko bede zastapione stare typu Juve smile.gif . Niestety w PES5 nie darady dodawac nowych zespolow trzeba zamienaic za inny obecny , a co do zawodnikow to twoj pomysl jest troszke glupi , bo Faceserver i Hairserver ma to od tego ze kazdy z zawodnkow ma swoi numer ID , wiec poco zamiast Zidane robic Aguero poprostu zostana dodani nowi zawodnicy i tyle smile.gif

zgadzam sie to bez sensu.

PS: To kiedy te 3.0???? rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
dawdi17
Bezsensu? A kto będzie sobie zawracał głowę rezerwowym zawodnikiem Levante, a tym bardziej jego statystykami? Można zamienić nazwisko zawodnika z Cadizu, bo i tak prawie nikt nie wie jak oni wyglądają, a po drugie przecież i tak wygląd w EDIT MODE nie ważny skoro można dodać w Faceserverze co nie?
had2
Powiedzcie chociaż czy pracujecie nad wersją 3.0!!!
darkheart
Mam wgranego power patch 2.5 i gra mi sie wiesza kiedy wybieram Inter Mediolan. Miał ktoś podobny błąd ?
Modulo
QUOTE(darkheart @ Aug 11 2006, 00:04:29) [snapback]83712[/snapback]

Mam wgranego power patch 2.5 i gra mi sie wiesza kiedy wybieram Inter Mediolan. Miał ktoś podobny błąd ?

Też miałem ten problem, na poczatku miałem problem tylko z jedną drużyną, ale później wieszały się wszystki drużyny klubowe, z państwami było ok. Ja wykasowałem 2,5 i wgrałem POWERPATCHA tylko do 2,1 i jest git, wszystko śmiga jak należy :] Pozdro!!
GLORY GLORY GLORY MAN UTD!! biggrin.gif
had2
QUOTE(Modulo @ Aug 11 2006, 22:29:17) [snapback]83884[/snapback]

Też miałem ten problem, na poczatku miałem problem tylko z jedną drużyną, ale później wieszały się wszystki drużyny klubowe, z państwami było ok. Ja wykasowałem 2,5 i wgrałem POWERPATCHA tylko do 2,1 i jest git, wszystko śmiga jak należy :] Pozdro!!
GLORY GLORY GLORY MAN UTD!! biggrin.gif

a to czemu 2,5 tyle problemów wam robi u mnie jest 2.6 oczywiście i śmiga jak szalona więc sprawdzcie jakie wersje DKZ studioi macie!
Adanio
Czesc smile.gif Mozecie podac linka do powerpatcha 2.5 i do nowszych jego wersji bo nigdzie nie potrafie znalezc mad.gif Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam smile.gif
had2
QUOTE(Adanio @ Aug 13 2006, 08:45:45) [snapback]84078[/snapback]

Czesc smile.gif Mozecie podac linka do powerpatcha 2.5 i do nowszych jego wersji bo nigdzie nie potrafie znalezc mad.gif Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam smile.gif

Przeglądnij stare newsy to znajdziesz

A ja dalej z pytaniem czy 3.0 wyjdzie do końca sierpnia?
Beny13
Niewiem czy ktos to pisal ale Manu ma jedna przyśpiewke Liverpool a mianowice costam marysai
Simon
hmmmm... powtorze sie ale zapytam: czy pracujeci nad PP 3.0?
Modulo
QUOTE(Simon @ Aug 13 2006, 18:03:20) [snapback]84195[/snapback]

hmmmm... powtorze sie ale zapytam: czy pracujeci nad PP 3.0?

Ja z identycznym pytaniem. Panowie, wspomnijcie coś o pracy nad PP 3.0, bo w sumie do tej pory nie wiadomo, czy coś się dzieje w tej sprawie czy nie?? dry.gif

GLORY GLORY GLORY MAN UTD!!
T-Mac
QUOTE(Modulo @ Aug 14 2006, 12:46:02) [snapback]84284[/snapback]

Ja z identycznym pytaniem. Panowie, wspomnijcie coś o pracy nad PP 3.0, bo w sumie do tej pory nie wiadomo, czy coś się dzieje w tej sprawie czy nie?? dry.gif

dzis musze wieczorem pogadac z torinem co robimy najpierw PP 3.0 czy OE 2.0 zreszta zaraz dam ankiete na forum bo wasze zdanie tez sie liczy
had2
Bracia głosujcie na PP 3.0
Adanio
pp 3.0
r4HH
Jestem za PP 3 ale mam orange pacza i mam pytanie czy jak wwyjdzie PP to bedzie mozna go zainstalowaac na Orange? czy musze sciagac od nowa wszystkie party i wszystkie wczesniejsze wersje PP?

albo moze jak mozecie to dajcie od razu dwie wersje PP 3, 1 dla tych ktorzy go wogole nie mają czyli polaczone wszystke czesci/udpaty i drugą wersje dla tych ktorzy mają tą ostatnią 2.6 zeby tylko sobie dograli to co trzeba. Co o tym myslicie?

Czekam na odpowiedz. P>o>z>d>r>o
Modulo
QUOTE(T-Mac @ Aug 14 2006, 12:12:33) [snapback]84300[/snapback]

dzis musze wieczorem pogadac z torinem co robimy najpierw PP 3.0 czy OE 2.0 zreszta zaraz dam ankiete na forum bo wasze zdanie tez sie liczy

PP 3.0 Tu nie potrzeba ankiety tongue.gif

r4HH
sorry moze ktos na to odpowiedziec??

Jestem za PP 3 ale mam orange pacza i mam pytanie czy jak wwyjdzie PP to bedzie mozna go zainstalowaac na Orange? czy musze sciagac od nowa wszystkie party i wszystkie wczesniejsze wersje PP?

albo moze jak mozecie to dajcie od razu dwie wersje PP 3, 1 dla tych ktorzy go wogole nie mają czyli polaczone wszystke czesci/udpaty i drugą wersje dla tych ktorzy mają tą ostatnią 2.6 zeby tylko sobie dograli to co trzeba. Co o tym myslicie?
had2
niestety nie każdy lubi naszą extra klase unsure.gif
hakan
jako że to moj pierwszy post na Waszym Forum (po długiej przerwie...) to witam wszystkich... moje pytanie jest takie: Czy robi różnicę jakiej wersji DKZ używa sie do patchowania ??? z góry dzięki za odpowiedź.
had2
QUOTE(hakan @ Aug 17 2006, 17:54:16) [snapback]84819[/snapback]

jako że to moj pierwszy post na Waszym Forum (po długiej przerwie...) to witam wszystkich... moje pytanie jest takie: Czy robi różnicę jakiej wersji DKZ używa sie do patchowania ??? z góry dzięki za odpowiedź.

Oczywiście że tak do nowych pathy używa się wersji conajmniej 0.90
Bombka
Siemka,mam pytanie,ktore kieruje bezposrednio do tworcow PP 3.0,w jakiej rozdzielczosci planujecie zrobic stroje na sezon 06/07?Fajnie by bylo w tej 2048 na 1024.Stroje w grze prezentuja sie zaje******,tylko czytalem,ze nie kazdemu stroje w takiej rozdzielczosci dzialaja,ale super by bylo jakbyscie wlasnie w niej zrobili kitsy do PP 3.0:)
Palerinho
QUOTE(Bombka @ Aug 17 2006, 22:46:53) [snapback]84850[/snapback]

Siemka,mam pytanie,ktore kieruje bezposrednio do tworcow PP 3.0,w jakiej rozdzielczosci planujecie zrobic stroje na sezon 06/07?Fajnie by bylo w tej 2048 na 1024.Stroje w grze prezentuja sie zaje******,tylko czytalem,ze nie kazdemu stroje w takiej rozdzielczosci dzialaja,ale super by bylo jakbyscie wlasnie w niej zrobili kitsy do PP 3.0:)

torin mówił, że będą w 512*256, bo mu komp nie wyrabia z HR.
Bombka
No to bardzo niedobrze.A czy ktos planuje wykonac wszystkie stroje druzyn z PP w tej rozdzielczosci?Bo ukazuja sie pojedyncze kitsy,ale najlepsza by byla paczka ze wszystkimi strojami.
dawdi17
Bombka ty koleś jesteś śmieszny, nie obchodzi cię to czy patch będzie działał nawet jego twórcom tylko żeby tobie działał. Stary, a mama kupuje ci jeszcze to co chcesz? Chyba tak...
Bombka
Zabawny jestes,w twoim wieku(17?) powinienes juz umiec czytac ze zrozumieniem tekstu:)jak teraz sobie nie radzisz to co ty stary zrobisz jak ci ktos gazete da do poczytania?!Jakbys nie zauwazyl,to sie spytalem czy "ktos ma zamiar zrobic kitsy na wyzszej rozdzielczosci".To nie jest żądanie,tylko pytanie.Zabieraj sie do nauki bo w biedronce skonczysz!
had2
QUOTE(Bombka @ Aug 18 2006, 11:53:57) [snapback]84887[/snapback]

Zabawny jestes,w twoim wieku(17?) powinienes juz umiec czytac ze zrozumieniem tekstu:)jak teraz sobie nie radzisz to co ty stary zrobisz jak ci ktos gazete da do poczytania?!Jakbys nie zauwazyl,to sie spytalem czy "ktos ma zamiar zrobic kitsy na wyzszej rozdzielczosci".To nie jest żądanie,tylko pytanie.Zabieraj sie do nauki bo w biedronce skonczysz!

Dobre hehe! To po wygranej ankiecie dopiero zabieracie się za 3.0 czy robicie już poprawki wykańczające patha??
r4HH

wlasnie stroje mają byc 512 zeby kazdemu dzialaly! a jak ktos chce wieksze niech sobie we wlasnym zakresie znajdzie i zainstaluje :]

odpowie mi ktos na to wczesniejsze pytanie dotyczace OE wkoncu? jakis admin albo ktos sorry? :/
T-Mac
QUOTE(had2 @ Aug 18 2006, 14:04:18) [snapback]84904[/snapback]

Dobre hehe! To po wygranej ankiecie dopiero zabieracie się za 3.0 czy robicie już poprawki wykańczające patha??

tak bo ja mam na plecach napisane T-1000 i jestem robotem ktory tylko robi patche
na obecna chwile mam zrobione transfery w angli i polowe francji z tym ze musialem przeciez dorobic tych beniaminkow wiec troche sie zeszlo

QUOTE(r4HH @ Aug 18 2006, 14:20:06) [snapback]84906[/snapback]

wlasnie stroje mają byc 512 zeby kazdemu dzialaly! a jak ktos chce wieksze niech sobie we wlasnym zakresie znajdzie i zainstaluje :]

odpowie mi ktos na to wczesniejsze pytanie dotyczace OE wkoncu? jakis admin albo ktos sorry? :/

PP 3.0 bedzie trzeba instalowac na czysta gre
Modulo
Take it easy homies!! T-Mac i spółka sobie na pewno poradzą, a przecież wiadomo, że PP 3.0 będzie wymiatał biggrin.gif Ja mam zrobione transfery we wszystkich ligach w PESie (oprócz beniaminków), więc jak coś to mogę przesłac OptionFile'a.

GLORY GLORY MAN UTD!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.