Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch Ver 2.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
BoBaN
QUOTE(przeszczepus @ Jun 6 2006, 17:22:58) [snapback]71318[/snapback]

kolejne male zapytanko z mojej strony. Czy po zainstalowaniu PP 2.0 on bedzie dzialal razem z SP??

sp czyli superpatch???
odp NIE ! NIE BĘDZIE DZIAŁAŁ!! NA 1 STRONIE MASZ WYRAZNIE ZE WRZUCA SIE NA CZYSTĄ GRE POWER PATCH NAJPIERW PIERWSZĄ WERSJE A POTEM UPDATE. PROSTE PRAWDA??
Visi0n
wieszał się komuś PES z tym patchem na meczu Arsenal - Juve ? no i czy znaleźliście na to sposób ? ... dodam że ten błąd dotknął nie tylko mnie

podobno OF jest przyczyną tego błędu ... ale czy napewno ?
przeszczepus
QUOTE(BoBaN @ Jun 6 2006, 22:34:04) [snapback]71386[/snapback]

sp czyli superpatch???
odp NIE ! NIE BĘDZIE DZIAŁAŁ!! NA 1 STRONIE MASZ WYRAZNIE ZE WRZUCA SIE NA CZYSTĄ GRE POWER PATCH NAJPIERW PIERWSZĄ WERSJE A POTEM UPDATE. PROSTE PRAWDA??

a no to beka bo po zainstalowaniu SP, a potem PP 2 zmienilo mi kilka rzeczy (w tym intro, + nowe kluby...)

normalne to jest? huh.gif
pesfan
male pytanie - propozycje ... czy nowy POPERPATCHv3 ukaze sie juz ze spolszczeniem ? ( chodzi glownie o master lige ) biggrin.gif
T-Mac
nie
powerpatch jest nie tylko dla naszych rodakow idzie w caly swiat
mozna by zrobic oddzielna wersje ale nie wiem kto by sie tym spolszczeniem zajol ja i torin raczej nie -- brak czasu
pesfan
czy nie da sie zrobic w ten sposob, zeby dodac tylko maly pliczek ze spolszczeniem, taka jakby latke na caly PP ?
Węgluś
pisaliście, że UPDATE 3.0 wyjdize przed mundialem. czy jest szansa, ze będzie on jutro?
Kriss91
T-mac pisał raczej, że przed munidalem można się spodziewać update'a numero 2.5, który już wyszedł (a może update 2.6?? ).
Węgluś
QUOTE(Kriss91 @ Jun 9 2006, 15:00:36) [snapback]71705[/snapback]

T-mac pisał raczej, że przed munidalem można się spodziewać update'a numero 2.5, który już wyszedł (a może update 2.6?? ).

chodziło mi o 2.6 smile.gif
torin
QUOTE(Węgluś @ Jun 9 2006, 14:41:28) [snapback]71719[/snapback]

chodziło mi o 2.6 smile.gif

No i zgodnie z zapowiedziami juz jest tongue.gif
walek11
mam takie pytanie ile updatow bylo do pp bo ja sie zawiesilem na 2.1 (chyba) czytalem ze trzeba miec zainstalowane wszytkie aby zainstalowac tego najnowszego 2.6. Skad mozna sciagnac updaty i jak mozna sparwdzic w grze jakiego ma sie aktualnie wgranego za pomoc z gory dziekuje
Mac516
Siema mam Prośbe mogli byscie wystawić na serwerek OF do PP 2.6 tylko z max kasą w PES-SHOPIE prosze bardzo dzieki z góry smile.gif biggrin.gif
Węgluś
też proszę o OFa z max kasą smile.gif
Simon
nie wiem czemu ale ja mam powalone ustawienia butow w tym najnowszym updacie 2.6
torin
PowerPatch 2.6 OF 99999 PES POINTS
Węgluś
QUOTE(torin @ Jun 9 2006, 23:10:23) [snapback]71827[/snapback]

dziex smile.gif
had2
QUOTE(Simon @ Jun 9 2006, 23:04:29) [snapback]71822[/snapback]

nie wiem czemu ale ja mam powalone ustawienia butow w tym najnowszym updacie 2.6

Ja też mam lipe z butami! a te 999999 kasy dajcie na inny upload please!
Matiii
Ja wrzuciłem na rapida tego OF do PP 2.6 co daje kasę oto link: http://rapidshare.de/files/22685967/KONAMI-WIN32PES5OPT.html
michalek1985
a ja mam taki problem juz od wersji 2.1 ze jak wrzuce jakis OF to mi sie gra wiesza po dotknieciu pilki, nawet jak wywalie wszystkie save to i tak nie dziala musze grac na tym starym OF co to moze byc? macie jakis pomysl?
ricki
Jest juz jakas nowa czesc tego poverpacha??Prosze o wrzocenie go na rapidshare.
Kriss91
Ja też po wgraniu OFa 2.6 miałem powalone ustawienia bucików. Ale zaimportowałem sobie programem ustawienia bucików z poprzedniego OFa i oto on:
http://rapidshare.de/files/22688975/KONAMI-WIN32PES5OPT.html

PS OF jeszcze nie sprawdzany tongue.gif
Maharadza
QUOTE(Kriss91 @ Jun 10 2006, 12:00:01) [snapback]71907[/snapback]

Ja też po wgraniu OFa 2.6 miałem powalone ustawienia bucików. Ale zaimportowałem sobie programem ustawienia bucików z poprzedniego OFa i oto on:
http://rapidshare.de/files/22688975/KONAMI-WIN32PES5OPT.html

PS OF jeszcze nie sprawdzany tongue.gif

mozesz wrzucic ten of ale z punktami w pes shopie tongue.gif dzieki z gory
Kriss91
UPDATED OF ver.2.6 99999 POINTS
had2
QUOTE(Matiii @ Jun 10 2006, 11:08:30) [snapback]71889[/snapback]

Ja wrzuciłem na rapida tego OF do PP 2.6 co daje kasę oto link: http://rapidshare.de/files/22685967/KONAMI-WIN32PES5OPT.html

Dzięki wielkie! tongue.gif
michalek1985
QUOTE(michalek1985 @ Jun 10 2006, 09:36:49) [snapback]71901[/snapback]

a ja mam taki problem juz od wersji 2.1 ze jak wrzuce jakis OF to mi sie gra wiesza po dotknieciu pilki, nawet jak wywalie wszystkie save to i tak nie dziala musze grac na tym starym OF co to moze byc? macie jakis pomysl?

wie ktos co z tym zrobic?
Smagi
Prosze o aktualny link dla Powerpatch 2.0
striker
moglibyscie dac linki do wersji 2.3 2.4 2.5 2.6?? bo rozumiem ze jak mam 2.2 to nie moge wgrac 2.6?
had2
QUOTE(striker @ Jun 11 2006, 11:20:30) [snapback]72073[/snapback]

moglibyscie dac linki do wersji 2.3 2.4 2.5 2.6?? bo rozumiem ze jak mam 2.2 to nie moge wgrac 2.6?

Buahahahaha v 2.3 i 2.4 nie istnieje są tylko 1.0 , 2.0 , 2.1 , 2.5 , 2.6 biggrin.gif
Roy
QUOTE(striker @ Jun 11 2006, 11:20:30) [snapback]72073[/snapback]

Power Patch (all)
qba8
Po instalacji pacza 2.6 mam tylko jedną piłkę do wyboru sad.gif Czemu tak jest? Oczywiście wszystkie poprzednie wersje pacza mam
Matiii
QUOTE(qba8 @ Jun 11 2006, 18:19:13) [snapback]72126[/snapback]

Po instalacji pacza 2.6 mam tylko jedną piłkę do wyboru sad.gif Czemu tak jest? Oczywiście wszystkie poprzednie wersje pacza mam

Toż to jasne że musisz wykupić wybór piłek w PES shopie. mellow.gif
Teco
Heja,troche z innej beczki,moze ktoś zapodac stroję arbitrów na Mundial??z Góry dziex
torin
QUOTE(Teco @ Jun 11 2006, 18:18:42) [snapback]72151[/snapback]

Heja,troche z innej beczki,moze ktoś zapodac stroję arbitrów na Mundial??z Góry dziex

Wlasnie w PP sa tongue.gif
ricki
Ktory to i czy juz jest nowy update 2.6 czy 3.0 i z kad go sciagnac??
Teco
QUOTE(torin @ Jun 11 2006, 20:57:36) [snapback]72160[/snapback]

Wlasnie w PP sa tongue.gif

No wiem ze jest ale ja mam wiesz tak troche tego troche tego patcha sam sobie zrobiłem swojego i szukam stroji ale jesli to problem to spoko.
Kriss91
Moglibyście zrobić mały updatcik?? biggrin.gif Chodzi mi mianowicie o stadion Santiago Bernabeu Gwidona. Niedawno został poprawiony (dodanie kibiców) przez nt89 i fretza. Wrzućcie na jakiś serwerek już dobrze ponumerowanego oki?? Z góry THX!!
Maharadza
QUOTE(Kriss91 @ Jun 12 2006, 16:32:22) [snapback]72237[/snapback]

Moglibyście zrobić mały updatcik?? biggrin.gif Chodzi mi mianowicie o stadion Santiago Bernabeu Gwidona. Niedawno został poprawiony (dodanie kibiców) przez nt89 i fretza. Wrzućcie na jakiś serwerek już dobrze ponumerowanego oki?? Z góry THX!!

Przyłączam sie do prośby biggrin.gif
T-Mac
zapodajcie linka do tego stadionu
cambel
A czy ten stadion wystarczy zaimportowac czy trzeba znalesc numeracje jak jest powerpatch
Kriss91
Nie jestem pewien, ale chyba musimy czekać na T-maca, żeby odpowiednio ponumerował pliki.
T-Mac
wystarczy wrzucic bo ten stadion jest robiony numerowo pod PowerPatcha
wlasnie sobie wgralem dziala pieknie
Shield
Czy ktoś zauważył zawieszanie się PES-y z pp2.6 czy to tylko u mnie?
dry.gif
problem rozwiązany re-instalacją PP2.6
michalek1985
Bartass
Witam ściągnąłem Power Patcha i robiłem wszystko według tutoriala nagle musze skopiować ikonkę PES i pisze mi że nie można skopiować PES 5 ponieważ jest używany przez inną osobę lub program i pisze również żebym zamknął wszystkie programy a nie mam włączonego ani PESA ani DKZ Studio więc chciałbym spytać czym jest to spowodowane i czy skopiowanie ikonki jest konieczne

Pozdrawiam
Smoti
QUOTE(Bartass @ Jun 14 2006, 17:20:40) [snapback]72589[/snapback]

Witam ściągnąłem Power Patcha i robiłem wszystko według tutoriala nagle musze skopiować ikonkę PES i pisze mi że nie można skopiować PES 5 ponieważ jest używany przez inną osobę lub program i pisze również żebym zamknął wszystkie programy a nie mam włączonego ani PESA ani DKZ Studio więc chciałbym spytać czym jest to spowodowane i czy skopiowanie ikonki jest konieczne
Pozdrawiam

zrestartuj kompa i sprobu skopiowac smile.gif
przeszczepus
napisze (ponownie) ze wasz patch jest naprawde swietny, ale nie bede sie wdawal w zadne szczegoly... poza jednym...

otoz zalamany po dzisiejszej przegranej (czyt. Wk***wiony na maxa) wlaczylem sobie pesa, aby sie na tych dupkach odegrac (oczywiscie na 3 ***, zeby im bardziej dupy skopac biggrin.gif )

pierwsze, co uslyszalem po wyjsciu druzyn na stadion to glos niemieckich kibicow "auf Wiedersehen" blink.gif mad.gif !!

pierwsza reakcja byla taka ze sie tak wku**wilem ze w 1 minucie pieknego gola strzelil Franek cool.gif

a potem, identycznie czasowo, co Neuville w/w strzelil druga, tez piekna, bramke... cool.gif

dzieki temu patchowi pes 5 nabiera nowych kolorow... od razu chce sie grac, takze bierzcie pady/klawe w swoje lapska i idzcie skopac tym niemieckim "schweinom" dupska (pomoga na stres) smile.gif

P.S moze za 4 lata rolleyes.gif

Shield
też tak zrobiłem po meczu z Ekwadorem tongue.gif
Maharadza
mam pytanie do tworcow powerpatcha- jak sie nazywa ten utworek ktory słychac w powerpatch leci cos tam ' so if you lonely' ,kopsnijcie tytuł bo całkiem fajny kawałek tongue.gif dzieki z góry smile.gif
Simon
to jest kawalek z nhl 2005. ale tytulu teraz ci nie powiem bo nie pamietam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.