Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Demo??
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
kcma
Oto kilka rzeczy ktore zauwazylem w GGS:

* Stroj mozna dowolnie ustawic, czyli np. spodenki z pierwszego stroju, a koszulka z drugiego, ale pewnie juz to wiecie (wciskamy 'O' podczas wyboru stroju i zmieniamy strzalkami '>;, '<'. Aby wybrac stroj przeciwnej druzyny w ten sposob to klikamy 'L2' i 'R2').

* W edit mode mozna wybrac dwa rodzaje zakonczen pod szyja:

- okrogly
CODE
  __ __
 /_ U _\
   |__|  

- w stylu koszuli
CODE
  _      _
/_  VV _\
   |___|

* Spodenek z roznymi wzorami jest az 60.

* Getr z roznymi wzorami jest 30.

* Opasek z roznymi wzorami jest 12.

* Stadionow jest 35.

* Pilek jest 8.

* Kazda drozyna ma po 4 rodzaje czcionki numerow i koszulki.

* Par butow:

- 12 par orginalnych korkow fifmy Adidas.

- dwie tekstury na ktore mozna 'wmontowac' (na kazda z dwuch tekstor) 36 roznych znaczkow.

* Sposobow podnoszenia sie kibicow (2D) jest 33.
Kamil
Tej jak mam zainstalować ten boot pack? blink.gif bo niewiem !!! a chciałbym mieć fajne buciory więc szybko odpiszcie dziękòwka z gòry pozdro wink.gif
kcma
Ja 'wlepialem' do gry bootbacka za pomoca GGS (Game Graphic Studio) i mi dzialalo, ale jeszcze niemaja (bootbackerzy) takiej wiedzy w robieniu bootpackow do PES5, bo jak wgralem to tekstury sa rozmazane, albo buty/korki wydaja sie jakby byly z puzzli.
quinge
U mnie tez nie dziala ten patch Best of Demo :/ Mze ktos dobrego exe'ka wrzucic na serwer bo te linki co sa podane 2 strony wczesnej nie dzialaja juz...
radek86
Jak anulowac akcje??.Bo czsami kur... mnie bierze jak widze biegnacego automatycznie zawodnika do wychodzacej pilki na aut.
kucharz
QUOTE(radek86 @ Oct 18 2005, 07:28:04)
Jak anulowac akcje??.Bo czsami kur... mnie bierze jak widze biegnacego automatycznie zawodnika do wychodzacej pilki na aut.
[right][snapback]39579[/snapback][/right]

Przytrzymujesz R2 i R1 ....no i odbiegasz zawodnikiem od pilki
user posted image
kcma
Mnie też to wkurza (w PES4 i 5). Biegne sobie zawodnikiem i wyskakuje mi przeciwnik, zabiera piłke, tak ją zabiera że leci na aut (toczy się po woli) a mòj zawodnik zamiast zostawić ją w spokoju to wbiega na nią i daje aut przeciwnikom. To jest przykład, a o tym zagraniu (R1+ R2) dowiedziałem się dopiero teraz. laugh.gif
quinge
Wystarczy jeden przycisk :] zdaje sie ze R1, nie jestem pewien bo gram na padzie do kompa a nie taki jak do PS :] to jest ten od robienia trickow + stzralkami odbiegasz od autu ...
who_me
no i nareszcie mam ver PC pes 5(ile to sie czekalo;/) jak narazie dostempne jest na emule (strony) czyli nie ma mowy o fake. cool.gif
who_me
mam---MAMY na stronach:P .,.,.,.,,.dopiero 10 mb:P
kcma
Podaj sumke do eMule albo adres strony. wink.gif

Kurde ma sumke do PES5 (chyba) i się niepodzieli. mad.gif
Makavelli
Cos mu sie chyba poje.... i sciaga PES-a na PS2 smile.gif. Przejrzalem najwieksze polskie strony z sumami do emule i nigdzie nic nie ma. Jak gierka sie ukaze to wszystkie serwisy beda o tym huczaly!
kcma
No ja też tak zrobilem i nic niezczaiłem, pisze do niego na GG, ale nic. Może masz racie że się pomylił. Albo przegapiłem/liśmy jakąś strone eMule. ph34r.gif
Winek
samuel666 kit wam wciska ... no comment ph34r.gif no dobra może coś znalazł ale jest to napewno FAKE laugh.gif nie pamiętacie jak znalazł wcześniejsze FAKE i mòwił, że to napewno pes5? smile.gif

p.s. to podaj chociaż to źròdełko to oblukamy smile.gif
ftomekk
To lipa-dostepne jakies 20 % pliku.
kcma
Ja myśle że to jest to, dyżo osòb pobiera. Ale niejestem pewnien. Może ktoś ma dobre łącze i sprawdzi, a każdy da mu slota. Pisać kto ma dobre łącze, nick w eMulu i jaki ma tam nic to dam mu slota i niech każdy da. A potem jak coś t cool.gif o wyśle nam pocztą gre.
albin99
ja mam wolnego neta ale to sprawdze zobaczymy ale to bedzie fake
ftomekk
może ktoś ma dobre łącze i sprawdzi, a każdy da mu slota

Slota w emule???Nie rozumiem o czym piszesz...
Probowalem to sciagac i pisze Wam przeciez wyraznie ,ze nie ma pelnej dostepnosci pliku.To jakas nastepna kicha-dostepne ok 20 %.
kcma
Slot, jest to coś takiego:

Dajesz komuś slota (dodając go do znajomych a potem LPM na jego nicku i zaznaczasz 'ustanòw slot dla znajomego') a on pobiera od Ciebie cały czas, dzięki niemu szybciej się ściąga, ktoś też tobie może dać slota. W wersji zwykłej dajesz jednego ale są mody gdzie możesz dać ho, ho, ho...

Napisz jak sprawdziłeś te 20%!
ftomekk
Faktycznie,o slocie nie wiedzialem.Czesciej niz mulkiem sciagam torrentem smile.gif
Plik nie jest dostepny w calosci,mimo laczenia sie przez rozne serwery i wlaczeniu "kada" kolor calego pliku nie jest ciemno-niebieski.
Zwroccie uwage rowniez na komentarze dotyczace pliku.
kcma
Aha to już rozumiem, ale komentarze niesą takie złe, goście pytają tylko o slota. Nieściągam tego i radze innym aby też nieściągali.
Winek
ja wam powiem po raz kolejny ... nie warto sobie zawracać głowy i nie szukać po jakiś emulach itd ph34r.gif jak gra się naprawdę pojawi to będzie o tym głośno! albo na nforce.nl napiszą albo gdzieś na stronce emula wstawią smile.gif jak narazie jest cicho i nic nam nie pozostało tylko czekać na ten dzień sad.gif dzisiaj już mamy 21 a 27-28 ma być premiera biggrin.gif szkoda tylko, że na ps2 i xbox pes5 (we9) pojawił się dużo wcześniej a my PeCetowcy musimy tyle czekać mad.gif oby tym najszczęśliwszym dniem był dzień dzisiejszy (piątek - 21.10.2005 r.) rolleyes.gif
albin99
QUOTE(Winek @ Oct 20 2005, 23:17:22)
ja wam powiem po raz kolejny ... nie warto sobie zawracać głowy i nie szukać po jakiś emulach itd ph34r.gif  jak gra się naprawdę pojawi to będzie o tym głośno! albo na nforce.nl napiszą albo gdzieś na stronce emula wstawią smile.gif  jak narazie jest cicho i nic nam nie pozostało tylko czekać na ten dzień sad.gif dzisiaj już mamy 21 a 27-28 ma być premiera biggrin.gif  szkoda tylko, że na ps2 i xbox pes5 (we9) pojawił się dużo wcześniej a my PeCetowcy musimy tyle czekać mad.gif  oby tym najszczęśliwszym dniem był dzień dzisiejszy (piątek - 21.10.2005 r.) rolleyes.gif
[right][snapback]39837[/snapback][/right]

no dobra premiera jest 28 a kiedy bedzie w polsce i kiedy bedzie mozna sciagac wiesz moze
Rokefeler19
ponoc wczoraj pojawila sie wersja pc na emulu.ponoc nie fake ale nie widzialem wiec nie potwierdzam tylko przekazuje to co slyszalem.pisal o tym wczoraj chyba winek...
culles
Mam neo512, jeśli chcecie to sprawdzę, piszcie na gg:1895154
Winek
QUOTE(Rokefeler19 @ Oct 21 2005, 14:06:19)
ponoc wczoraj pojawila sie wersja pc na emulu.ponoc nie fake ale nie widzialem wiec nie potwierdzam tylko przekazuje to co slyszalem.pisal o tym wczoraj chyba winek...
[right][snapback]39855[/snapback][/right]

pisał o tym samuel666 smile.gif ja temu zaprzeczałem smile.gif mnie się wydaje, że pierw pojawi się gdzieś na torrencie a nie na emulu smile.gif nie ufam jakos emule bo jest mnòstwo fak[òw] blink.gif z emulca zasysam tylko nowości mp3 tongue.gif
Dino
Hmm znalazlem na isohuncie PES5 online ok i jest tam iso i mds wiec moze to to nie wiem szkoda mi troche miejsca na dysku by sprawdzic :/ .
kcma
Oj co wy płaczecie laugh.gif jest już 21, jeszcze 7 dni i będzie na 100%. Zawsze gra lub film jest wcześniej na eMule (nie fake) niż premiera, no może niezawsze. Np. ten film co przed nim lecą pingwiny z madagaskaru był wczoraj w kinach a ja oglądałem przedwczoraj a dwa dni ściągałem eMule! Film GOL! też już mam smile.gif
Winek
QUOTE(Dino @ Oct 21 2005, 14:50:09)
Hmm znalazlem na isohuncie PES5 online ok i jest tam iso i mds wiec moze to to nie wiem szkoda mi troche miejsca na dysku by sprawdzic :/ .
[right][snapback]39859[/snapback][/right]

podaj dokładny adres tego czegoś "isohuncie" biggrin.gif
ppatrykk
ja troszke offtopic ale nie calkiem tongue.gif tzn. sprawa dotyczy PES'a smile.gif nie chcialem zakladac nowego tematu przez to wiec napisze to tu smile.gif a mianowicie : na stronie CLICK smile.gif jest intro nowego PES'a z tym z rozni sie Ono od tego jakie bylo chociazby w WE9 no i od tego jakie bylo pokazywane i zapowiadane . I to pytanie dla tych ktorzy juz graja ( czyli PS'owcow i XBOX'owcow tongue.gif ) : czy w grze jest te intro , ktore jest na stronie , czy te ktore bylo w WE9 .... no chyba ze to na stronie to nie jest intro tongue.gif ..... pozdro 4 all smile.gif
Johnes
Tu jest dokładny link do PESA 5 na isohuncie wycięte
snake
QUOTE(Johnes @ Oct 21 2005, 17:49:22)
Tu jest dokładny link do PESA 5 na isohuncie
[right][snapback]39883[/snapback][/right]

Zaraz posypią się bany.
Winek
QUOTE(Johnes @ Oct 21 2005, 18:49:22)
Tu jest dokładny link do PESA 5 na isohuncie wycięte
[right][snapback]39883[/snapback][/right]

hmmm wydaje mi się, że gdzieś już taką wersję widziałem i to było na ps2 rolleyes.gif fajnie jakbym się mylił ale jest jedno ale ph34r.gif mam extra szybką predkość przy łączu 600 kb/s ph34r.gif 0 kb/s laugh.gif ściąga komuś to? blink.gif
Winek
Dobra ... nieściągajcie tego smile.gif wystarczy wejść na google - wpisać identyczną nazwę tego pesa co podaliście źròdło i wyszukało, że jest to wersja na ps2 smile.gif
rangiz
Jesli PES5 wyjdzie na PC to zaraz o tym poinformuje.Nie ma co sciagac fakow na PS2,tylko czekac na oficjalny release grup.Najpierw bedzie info w pewnym miejscu,pare godzin po tym torrent.

Pozdrawiam,i PES-a zasysam oczywiscie w celach informacyjnych i kasuje przed uplywem 24 godzin smile.gif
snake
QUOTE(rangiz @ Oct 21 2005, 18:50:02)
Pozdrawiam,i PES-a zasysam oczywiscie w celach informacyjnych i kasuje przed uplywem 24 godzin smile.gif
[right][snapback]39892[/snapback][/right]

a jak smile.gif
Krokg
Ej mam pytanie czy jak sciągne z torrenta wersje PES 5 na pc to będe mògł grać przez internet ???

Z gòry dzięki za odpowiedz.

Pozdrawiam
kcma
Chyba tak, ja mam pir@t@ PES4 i grałem przez neta!
Krokg
No ja też (grałem przez hamachi) ale nie wiem jak to będzie w pes 5.
Winek
QUOTE(Krokg @ Oct 21 2005, 23:18:05)
No ja też (grałem przez hamachi) ale nie wiem jak to będzie w pes 5.
[right][snapback]39917[/snapback][/right]

probably żeby grać online w pes5 trzeba będzie mieć orginała smile.gif niewiem ... może to tylko plotki ale coś mi się wydaje, że to prawda smile.gif
Ole-j
zależy - jeżeli chodzi o metodę Direct IP (czyli to co w 4), to nie ma bata - można będzie na piratach. Ale co innego jeżeli Konami zrobi coś na wzòr EASO. (server na ktòry się logujesz, wybierasz przeciwnikòw itp.) - tu już będzie potrzebny cd-key. Tak czy siak Direct IP będzie niemal na 100% smile.gif - a jak nie, to podjeżewam, iż to żaden problem zrobić taki patch.
drako1
10000000000000000% woel zeby to było z oryginalem i logowanbiem na servery konami!!!!!!!!Ludzie ja juz nie chce wiecej grac na lagach!!!!Bo to nie daje zadnej przyjemnosci z gry mad.gif
kcma
Że ty wolisz to jest inna sprawa, wyobraż sobie koboś kogo niestać na zakup orginału a chce grać w PES'a przez neta. wink.gif
snake
QUOTE(kcma @ Oct 22 2005, 10:45:51)
Że ty wolisz to jest inna sprawa, wyobraż sobie koboś kogo niestać na zakup orginału a chce grać w PES'a przez neta. wink.gif
[right][snapback]39934[/snapback][/right]

A na net go stać? ...dziwne.
czlapka
Wcale nie dziwne , bo ja płace za net 60 zł a origynał kostuje gdazieś 160 .Poza tym ja np. nie mam DVD wiec i tak oryginalnej nie moge mieć.
snake
QUOTE(czlapka @ Oct 22 2005, 11:00:57)
Wcale nie dziwne , bo ja płace za net 60 zł a origynał kostuje gdazieś 160 .Poza tym  ja np. nie mam DVD wiec i tak oryginalnej nie moge mieć.
[right][snapback]39936[/snapback][/right]

Dziwne dziwne. Jak nie masz DVD to napewno ktòryś z Twoich kolegòw ma wystarczy do niego pòjśc i zgrać sobie na CDki.
Radarek
QUOTE(drako1 @ Oct 22 2005, 11:07:48)
10000000000000000% woel zeby to było z oryginalem i logowanbiem na servery konami!!!!!!!!Ludzie ja juz nie chce wiecej grac na lagach!!!!Bo to nie daje zadnej przyjemnosci z gry mad.gif
[right][snapback]39927[/snapback][/right]

A co ma piernik do wiatraka? Pes4 byl niedorobiony pod wzgledem online i dlatego byly lagi. Ja gralem zawsze na LANie (na prawde bardzo dobre lacze) i nawet jak gralem z qmplem zza sciany, w nocy (gdzie wiekszosc internautow spi) lagi po stronie clienta i tak byly! Nie bylo zadnej mozliwosci grania bez lagow... Niestety fifa pod tym wzgledem byla lepsza :/
snake
QUOTE(Radarek @ Oct 22 2005, 11:17:14)
A co ma piernik do wiatraka? Pes4 byl niedorobiony pod wzgledem online i dlatego byly lagi. Ja gralem zawsze na LANie (na prawde bardzo dobre lacze) i nawet jak gralem z qmplem zza sciany, w nocy (gdzie wiekszosc internautow spi) lagi po stronie clienta i tak byly! Nie bylo zadnej mozliwosci grania bez lagow... Niestety fifa pod tym wzgledem byla lepsza :/
[right][snapback]39941[/snapback][/right]

No w PES4 tryb online to jakaś pomyłka, nie znam się na tym za bardzo ale granie na serverach, a nie jak to ma w przypdku IP <-> IP było by chyba lepsze. Przynajmniej tak mi się zdaje :-)
Radarek
QUOTE(snake @ Oct 22 2005, 12:21:33)
No w PES4 tryb online to jakaś pomyłka, nie znam się na tym za bardzo ale granie na serverach, a nie jak to ma w przypdku IP <-> IP było by chyba lepsze. Przynajmniej tak mi się zdaje :-)
[right][snapback]39944[/snapback][/right]

Dobrze ze dodales, ze sie ci sie wydaje smile.gif. Serwer nic tu nie pomoze. Serwer w takich przypadkach sluzy do polaczenia graczy i nie posredniczy pozniej w graniu. Po polaczeniu gra leci jak na bezposrednim IP <-> IP. Jedyny plus calosci, ze gracze z wewn. IP moga wtedy pograc, ale nie pytajcie dlaczego tak jest smile.gif.
Podsumowujac: online w pes4 bylo i jest zwalone smile.gif i teraz wszyscy modlmy sie by w pes5 takie nie bylo smile.gif.
korzen
ano, kurcze....w FIFE06....mozna bez problemowo grac na 128kb/s a nawet na 64...hhehe ale w Japoni jest inny swiat.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.