Oto kilka rzeczy ktore zauwazylem w GGS:
* Stroj mozna dowolnie ustawic, czyli np. spodenki z pierwszego stroju, a koszulka z drugiego, ale pewnie juz to wiecie (wciskamy 'O' podczas wyboru stroju i zmieniamy strzalkami '>;, '<'. Aby wybrac stroj przeciwnej druzyny w ten sposob to klikamy 'L2' i 'R2').
* W edit mode mozna wybrac dwa rodzaje zakonczen pod szyja:
- okrogly
CODE
__ __
/_ U _\
|__|
- w stylu koszuli
CODE
_ _
/_ VV _\
|___|
* Spodenek z roznymi wzorami jest az 60.
* Getr z roznymi wzorami jest 30.
* Opasek z roznymi wzorami jest 12.
* Stadionow jest 35.
* Pilek jest 8.
* Kazda drozyna ma po 4 rodzaje czcionki numerow i koszulki.
* Par butow:
- 12 par orginalnych korkow fifmy Adidas.
- dwie tekstury na ktore mozna 'wmontowac' (na kazda z dwuch tekstor) 36 roznych znaczkow.
* Sposobow podnoszenia sie kibicow (2D) jest 33.
Tej jak mam zainstalować ten boot pack?

bo niewiem !!! a chciałbym mieć fajne buciory więc szybko odpiszcie dziękòwka z gòry pozdro
Ja 'wlepialem' do gry bootbacka za pomoca GGS (Game Graphic Studio) i mi dzialalo, ale jeszcze niemaja (bootbackerzy) takiej wiedzy w robieniu bootpackow do PES5, bo jak wgralem to tekstury sa rozmazane, albo buty/korki wydaja sie jakby byly z puzzli.
quinge
Oct 15 2005, 22:57
U mnie tez nie dziala ten patch Best of Demo :/ Mze ktos dobrego exe'ka wrzucic na serwer bo te linki co sa podane 2 strony wczesnej nie dzialaja juz...
radek86
Oct 18 2005, 07:24
Jak anulowac akcje??.Bo czsami kur... mnie bierze jak widze biegnacego automatycznie zawodnika do wychodzacej pilki na aut.
kucharz
Oct 18 2005, 07:32
QUOTE(radek86 @ Oct 18 2005, 07:28:04)
Jak anulowac akcje??.Bo czsami kur... mnie bierze jak widze biegnacego automatycznie zawodnika do wychodzacej pilki na aut.
[right][snapback]39579[/snapback][/right]
Przytrzymujesz R2 i R1 ....no i odbiegasz zawodnikiem od pilki
Mnie też to wkurza (w PES4 i 5). Biegne sobie zawodnikiem i wyskakuje mi przeciwnik, zabiera piłke, tak ją zabiera że leci na aut (toczy się po woli) a mòj zawodnik zamiast zostawić ją w spokoju to wbiega na nią i daje aut przeciwnikom. To jest przykład, a o tym zagraniu (R1+ R2) dowiedziałem się dopiero teraz.
quinge
Oct 20 2005, 17:56
Wystarczy jeden przycisk :] zdaje sie ze R1, nie jestem pewien bo gram na padzie do kompa a nie taki jak do PS :] to jest ten od robienia trickow + stzralkami odbiegasz od autu ...
who_me
Oct 20 2005, 18:31
no i nareszcie mam ver PC pes 5(ile to sie czekalo;/) jak narazie dostempne jest na emule (strony) czyli nie ma mowy o fake.
who_me
Oct 20 2005, 18:33
mam---MAMY na stronach:P .,.,.,.,,.dopiero 10 mb:P
Podaj sumke do eMule albo adres strony.

Kurde ma sumke do PES5 (chyba) i się niepodzieli.
Makavelli
Oct 20 2005, 19:55
Cos mu sie chyba poje.... i sciaga PES-a na PS2

. Przejrzalem najwieksze polskie strony z sumami do emule i nigdzie nic nie ma. Jak gierka sie ukaze to wszystkie serwisy beda o tym huczaly!
No ja też tak zrobilem i nic niezczaiłem, pisze do niego na GG, ale nic. Może masz racie że się pomylił. Albo przegapiłem/liśmy jakąś strone eMule.
samuel666 kit wam wciska ... no comment

no dobra może coś znalazł ale jest to napewno FAKE

nie pamiętacie jak znalazł wcześniejsze FAKE i mòwił, że to napewno pes5?

p.s. to podaj chociaż to źròdełko to oblukamy
ftomekk
Oct 20 2005, 22:38
To lipa-dostepne jakies 20 % pliku.
Ja myśle że to jest to, dyżo osòb pobiera. Ale niejestem pewnien. Może ktoś ma dobre łącze i sprawdzi, a każdy da mu slota. Pisać kto ma dobre łącze, nick w eMulu i jaki ma tam nic to dam mu slota i niech każdy da. A potem jak coś t

o wyśle nam pocztą gre.
albin99
Oct 20 2005, 22:47
ja mam wolnego neta ale to sprawdze zobaczymy ale to bedzie fake
ftomekk
Oct 20 2005, 22:49
może ktoś ma dobre łącze i sprawdzi, a każdy da mu slota
Slota w emule???Nie rozumiem o czym piszesz...
Probowalem to sciagac i pisze Wam przeciez wyraznie ,ze nie ma pelnej dostepnosci pliku.To jakas nastepna kicha-dostepne ok 20 %.
Slot, jest to coś takiego:
Dajesz komuś slota (dodając go do znajomych a potem LPM na jego nicku i zaznaczasz 'ustanòw slot dla znajomego') a on pobiera od Ciebie cały czas, dzięki niemu szybciej się ściąga, ktoś też tobie może dać slota. W wersji zwykłej dajesz jednego ale są mody gdzie możesz dać ho, ho, ho...
Napisz jak sprawdziłeś te 20%!
ftomekk
Oct 20 2005, 23:00
Faktycznie,o slocie nie wiedzialem.Czesciej niz mulkiem sciagam torrentem
Plik nie jest dostepny w calosci,mimo laczenia sie przez rozne serwery i wlaczeniu "kada" kolor calego pliku nie jest ciemno-niebieski.
Zwroccie uwage rowniez na komentarze dotyczace pliku.
Aha to już rozumiem, ale komentarze niesą takie złe, goście pytają tylko o slota. Nieściągam tego i radze innym aby też nieściągali.
ja wam powiem po raz kolejny ... nie warto sobie zawracać głowy i nie szukać po jakiś emulach itd

jak gra się naprawdę pojawi to będzie o tym głośno! albo na nforce.nl napiszą albo gdzieś na stronce emula wstawią

jak narazie jest cicho i nic nam nie pozostało tylko czekać na ten dzień

dzisiaj już mamy 21 a 27-28 ma być premiera

szkoda tylko, że na ps2 i xbox pes5 (we9) pojawił się dużo wcześniej a my PeCetowcy musimy tyle czekać

oby tym najszczęśliwszym dniem był dzień dzisiejszy (piątek - 21.10.2005 r.)
albin99
Oct 20 2005, 23:25
QUOTE(Winek @ Oct 20 2005, 23:17:22)
ja wam powiem po raz kolejny ... nie warto sobie zawracać głowy i nie szukać po jakiś emulach itd

jak gra się naprawdę pojawi to będzie o tym głośno! albo na nforce.nl napiszą albo gdzieś na stronce emula wstawią

jak narazie jest cicho i nic nam nie pozostało tylko czekać na ten dzień

dzisiaj już mamy 21 a 27-28 ma być premiera

szkoda tylko, że na ps2 i xbox pes5 (we9) pojawił się dużo wcześniej a my PeCetowcy musimy tyle czekać

oby tym najszczęśliwszym dniem był dzień dzisiejszy (piątek - 21.10.2005 r.)

[right][snapback]39837[/snapback][/right]
no dobra premiera jest 28 a kiedy bedzie w polsce i kiedy bedzie mozna sciagac wiesz moze
Rokefeler19
Oct 21 2005, 13:02
ponoc wczoraj pojawila sie wersja pc na emulu.ponoc nie fake ale nie widzialem wiec nie potwierdzam tylko przekazuje to co slyszalem.pisal o tym wczoraj chyba winek...
culles
Oct 21 2005, 13:19
Mam neo512, jeśli chcecie to sprawdzę, piszcie na gg:1895154
QUOTE(Rokefeler19 @ Oct 21 2005, 14:06:19)
ponoc wczoraj pojawila sie wersja pc na emulu.ponoc nie fake ale nie widzialem wiec nie potwierdzam tylko przekazuje to co slyszalem.pisal o tym wczoraj chyba winek...
[right][snapback]39855[/snapback][/right]
pisał o tym samuel666

ja temu zaprzeczałem

mnie się wydaje, że pierw pojawi się gdzieś na torrencie a nie na emulu

nie ufam jakos emule bo jest mnòstwo fak[òw]

z emulca zasysam tylko nowości mp3
Hmm znalazlem na isohuncie PES5 online ok i jest tam iso i mds wiec moze to to nie wiem szkoda mi troche miejsca na dysku by sprawdzic :/ .
Oj co wy płaczecie

jest już 21, jeszcze 7 dni i będzie na 100%. Zawsze gra lub film jest wcześniej na eMule (nie fake) niż premiera, no może niezawsze. Np. ten film co przed nim lecą pingwiny z madagaskaru był wczoraj w kinach a ja oglądałem przedwczoraj a dwa dni ściągałem eMule! Film GOL! też już mam
QUOTE(Dino @ Oct 21 2005, 14:50:09)
Hmm znalazlem na isohuncie PES5 online ok i jest tam iso i mds wiec moze to to nie wiem szkoda mi troche miejsca na dysku by sprawdzic :/ .
[right][snapback]39859[/snapback][/right]
podaj dokładny adres tego czegoś "isohuncie"
ppatrykk
Oct 21 2005, 16:52
ja troszke offtopic ale nie calkiem

tzn. sprawa dotyczy PES'a

nie chcialem zakladac nowego tematu przez to wiec napisze to tu

a mianowicie : na stronie
CLICK 
jest intro nowego PES'a z tym z rozni sie Ono od tego jakie bylo chociazby w WE9 no i od tego jakie bylo pokazywane i zapowiadane . I to pytanie dla tych ktorzy juz graja ( czyli PS'owcow i XBOX'owcow

) : czy w grze jest te intro , ktore jest na stronie , czy te ktore bylo w WE9 .... no chyba ze to na stronie to nie jest intro

..... pozdro 4 all
Johnes
Oct 21 2005, 17:45
Tu jest dokładny link do PESA 5 na isohuncie wycięte
QUOTE(Johnes @ Oct 21 2005, 17:49:22)
Tu jest dokładny link do PESA 5 na isohuncie
[right][snapback]39883[/snapback][/right]
Zaraz posypią się bany.
QUOTE(Johnes @ Oct 21 2005, 18:49:22)
Tu jest dokładny link do PESA 5 na isohuncie wycięte
[right][snapback]39883[/snapback][/right]
hmmm wydaje mi się, że gdzieś już taką wersję widziałem i to było na ps2

fajnie jakbym się mylił ale jest jedno ale

mam extra szybką predkość przy łączu 600 kb/s

0 kb/s

ściąga komuś to?
Dobra ... nieściągajcie tego

wystarczy wejść na google - wpisać identyczną nazwę tego pesa co podaliście źròdło i wyszukało, że jest to wersja na ps2
rangiz
Oct 21 2005, 18:46
Jesli PES5 wyjdzie na PC to zaraz o tym poinformuje.Nie ma co sciagac fakow na PS2,tylko czekac na oficjalny release grup.Najpierw bedzie info w pewnym miejscu,pare godzin po tym torrent.
Pozdrawiam,i PES-a zasysam oczywiscie w celach informacyjnych i kasuje przed uplywem 24 godzin
QUOTE(rangiz @ Oct 21 2005, 18:50:02)
Pozdrawiam,i PES-a zasysam oczywiscie w celach informacyjnych i kasuje przed uplywem 24 godzin

[right][snapback]39892[/snapback][/right]
a jak
Ej mam pytanie czy jak sciągne z torrenta wersje PES 5 na pc to będe mògł grać przez internet ???
Z gòry dzięki za odpowiedz.
Pozdrawiam
Chyba tak, ja mam pir@t@ PES4 i grałem przez neta!
No ja też (grałem przez hamachi) ale nie wiem jak to będzie w pes 5.
QUOTE(Krokg @ Oct 21 2005, 23:18:05)
No ja też (grałem przez hamachi) ale nie wiem jak to będzie w pes 5.
[right][snapback]39917[/snapback][/right]
probably żeby grać online w pes5 trzeba będzie mieć orginała

niewiem ... może to tylko plotki ale coś mi się wydaje, że to prawda
zależy - jeżeli chodzi o metodę Direct IP (czyli to co w 4), to nie ma bata - można będzie na piratach. Ale co innego jeżeli Konami zrobi coś na wzòr EASO. (server na ktòry się logujesz, wybierasz przeciwnikòw itp.) - tu już będzie potrzebny cd-key. Tak czy siak Direct IP będzie niemal na 100%

- a jak nie, to podjeżewam, iż to żaden problem zrobić taki patch.
drako1
Oct 22 2005, 10:03
10000000000000000% woel zeby to było z oryginalem i logowanbiem na servery konami!!!!!!!!Ludzie ja juz nie chce wiecej grac na lagach!!!!Bo to nie daje zadnej przyjemnosci z gry
Że ty wolisz to jest inna sprawa, wyobraż sobie koboś kogo niestać na zakup orginału a chce grać w PES'a przez neta.
QUOTE(kcma @ Oct 22 2005, 10:45:51)
Że ty wolisz to jest inna sprawa, wyobraż sobie koboś kogo niestać na zakup orginału a chce grać w PES'a przez neta.

[right][snapback]39934[/snapback][/right]
A na net go stać? ...dziwne.
czlapka
Oct 22 2005, 10:56
Wcale nie dziwne , bo ja płace za net 60 zł a origynał kostuje gdazieś 160 .Poza tym ja np. nie mam DVD wiec i tak oryginalnej nie moge mieć.
QUOTE(czlapka @ Oct 22 2005, 11:00:57)
Wcale nie dziwne , bo ja płace za net 60 zł a origynał kostuje gdazieś 160 .Poza tym ja np. nie mam DVD wiec i tak oryginalnej nie moge mieć.
[right][snapback]39936[/snapback][/right]
Dziwne dziwne. Jak nie masz DVD to napewno ktòryś z Twoich kolegòw ma wystarczy do niego pòjśc i zgrać sobie na CDki.
Radarek
Oct 22 2005, 11:13
QUOTE(drako1 @ Oct 22 2005, 11:07:48)
10000000000000000% woel zeby to było z oryginalem i logowanbiem na servery konami!!!!!!!!Ludzie ja juz nie chce wiecej grac na lagach!!!!Bo to nie daje zadnej przyjemnosci z gry

[right][snapback]39927[/snapback][/right]
A co ma piernik do wiatraka? Pes4 byl niedorobiony pod wzgledem online i dlatego byly lagi. Ja gralem zawsze na LANie (na prawde bardzo dobre lacze) i nawet jak gralem z qmplem zza sciany, w nocy (gdzie wiekszosc internautow spi) lagi po stronie clienta i tak byly! Nie bylo zadnej mozliwosci grania bez lagow... Niestety fifa pod tym wzgledem byla lepsza :/
QUOTE(Radarek @ Oct 22 2005, 11:17:14)
A co ma piernik do wiatraka? Pes4 byl niedorobiony pod wzgledem online i dlatego byly lagi. Ja gralem zawsze na LANie (na prawde bardzo dobre lacze) i nawet jak gralem z qmplem zza sciany, w nocy (gdzie wiekszosc internautow spi) lagi po stronie clienta i tak byly! Nie bylo zadnej mozliwosci grania bez lagow... Niestety fifa pod tym wzgledem byla lepsza :/
[right][snapback]39941[/snapback][/right]
No w PES4 tryb online to jakaś pomyłka, nie znam się na tym za bardzo ale granie na serverach, a nie jak to ma w przypdku IP <-> IP było by chyba lepsze. Przynajmniej tak mi się zdaje :-)
Radarek
Oct 22 2005, 11:51
QUOTE(snake @ Oct 22 2005, 12:21:33)
No w PES4 tryb online to jakaś pomyłka, nie znam się na tym za bardzo ale granie na serverach, a nie jak to ma w przypdku IP <-> IP było by chyba lepsze. Przynajmniej tak mi się zdaje :-)
[right][snapback]39944[/snapback][/right]
Dobrze ze dodales, ze sie ci sie wydaje

. Serwer nic tu nie pomoze. Serwer w takich przypadkach sluzy do polaczenia graczy i nie posredniczy pozniej w graniu. Po polaczeniu gra leci jak na bezposrednim IP <-> IP. Jedyny plus calosci, ze gracze z wewn. IP moga wtedy pograc, ale nie pytajcie dlaczego tak jest

.
Podsumowujac: online w pes4 bylo i jest zwalone

i teraz wszyscy modlmy sie by w pes5 takie nie bylo

.
korzen
Oct 22 2005, 11:58
ano, kurcze....w FIFE06....mozna bez problemowo grac na 128kb/s a nawet na 64...hhehe ale w Japoni jest inny swiat.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.