Yamakasi
Sep 30 2005, 20:20
ja to wziolem z pes.szu.pl
Można jakoś w tym demie zrobić, zęby były angielskie nazwiska?
wojczech7
Oct 1 2005, 09:18
Znalazłem zangielszczenie do nowego dema i jest ono
TU
Ten patch zmienia tylko nazwy druzyn w menu
wojczech7
Oct 1 2005, 12:01
jezeli wrzucisz te pliki AFS Explorerem do gry to jest dopsz. U mnie przynajmniej dziala
Jak probuje to zaimportowac to pisze zebym sprawdzil czy nie plik nie jest tylko do odczytu (ten w 0_text) jak mam to spradzić?
wojczech7
Oct 1 2005, 13:58
Klikasz prawym myszy na pliku i dajesz właściwości.
Ja mam inny problem: wie ktos jak zimportowac stroje do tego dema?? Bo draznia mnie strasznie te bledy w strojach Juve i qrcze trzeba cosik z tym zrobic no nie?! Piszcie co wiecie :]
A mi się cosik stało w demie,
Click!(Słaba grafika, bo z dobrą się niechcial zaladować

)
michau000
Oct 1 2005, 20:29
że spalony? no coz, zdarza sie
QUOTE(wojczech7 @ Oct 1 2005, 15:02:04)
Ja mam inny problem: wie ktos jak zimportowac stroje do tego dema??
[right][snapback]37689[/snapback][/right]
przyłączam się do pytania kolegi
lukasso
Oct 2 2005, 06:47
używając programu "game graphic studio" można zimportować stroje do gry
a do pesa 5 sa gdzies na necie stroje? czy z 4 pasują ?
Z Pes4 pasują (z tego co wiem i czytałem na forum), tylko ja mam problem bo jak otwieram ten folder (w GGS) to niewidać stroju.
Bejiita
Oct 3 2005, 20:33
pojawiło sie nowe demo od konami daje te same drużyny ale ponoć poprawiono gameplay i jest już pełny komentarz
http://www.ggmania.com/?smsid=19857tu jest link do tego ale nie chce sie mi ściagać
Poprawka już się ściąga
QUOTE(kcma @ Oct 3 2005, 17:13:03)
Z Pes4 pasują (z tego co wiem i czytałem na forum), tylko ja mam problem bo jak otwieram ten folder (w GGS) to niewidać stroju.
[right][snapback]37915[/snapback][/right]
mam ten sam problem. Moze wie ktos o co chodzi?
mcraczek
Oct 3 2005, 21:29
QUOTE(kcma @ Oct 3 2005, 15:13:03)
[right][snapback]37915[/snapback][/right]
Szkoda ze do tego demka nie dzialaja patch na dlugosc polowy itp...
QUOTE(mcraczek @ Oct 3 2005, 21:33:00)
Szkoda ze do tego demka nie dzialaja patch na dlugosc polowy itp...
[right][snapback]37978[/snapback][/right]
Prosze sie niesmiac,... zobacz sobie (@mcraczek) trainer do dema. (30min. pozniej) I co nadal tak sadzisz?
PS. Poszukaj w dziale nowosci.
Rokefeler19
Oct 4 2005, 11:30
gdzie jest ten trainer zeby mozna bylo gral dluzej?
bambocha
Oct 4 2005, 15:04
dziś tak sobie gram w PESika 5 demo Chelsea vS Real Madryt ... w 15 minucie pięknego gola strzela z dystansu Gudjohnsen w okienko iii po raz pierwszy pokazali mi sie kibice jak machali flagami i szalikami

to był cudowne

ale niemiałem włączonego frapsa na udowodnienie tego =( a bramke uplołdne jak bede miał lepszego neta
radek86
Oct 4 2005, 15:34
Na emule jest juz pes5 tylko niewiem czy to fake.Sciagal juz to ktos ?
QUOTE(bambocha @ Oct 4 2005, 16:08:58)
dziś tak sobie gram w PESika 5 demo Chelsea vS Real Madryt ... w 15 minucie pięknego gola strzela z dystansu Gudjohnsen w okienko iii po raz pierwszy pokazali mi sie kibice jak machali flagami i szalikami

to był cudowne

ale niemiałem włączonego frapsa na udowodnienie tego =( a bramke uplołdne jak bede miał lepszego neta

[right][snapback]38038[/snapback][/right]
Mi sie prawie zawsze pokazują

, niektòzy kibice sie ruszają jak hiphopowcy tak joł joł
Bejiita
Oct 4 2005, 15:46
Znalazłem nowy .exe do dema o ktòrm pisałem powyżej zięki czemu można już grać dłużej
http://www.urbansiege.com/Demo2_PES5.rar
napisz ile ten FUll pc zajmuje itp ,daj linka jak bys mogl
QUOTE(samuel666 @ Oct 4 2005, 18:36:12)
napisz ile ten FUll pc zajmuje itp ,daj linka jak bys mogl

[right][snapback]38050[/snapback][/right]
jaki full pc ? o co chodzi ? czy coś przegapiłem ?
"Mułki" (bez obrazy, dziś jest 4 października 2005r., gra wychodzi 28 października 2005r., a Wy szukacie tej gry 24 dni przed premierą (

), jak będzie 25-31 październik to pogadamy.
PS. To forum staje się forem "
piratòw"!
QUOTE(kcma @ Oct 4 2005, 20:54:20)
"Mułki" (bez obrazy, dziś jest 4 października 2005r., gra wychodzi 28 października 2005r., a Wy szukacie tej gry 24 dni przed premierą (

), jak będzie 25-31 październik to pogadamy.
PS. To forum staje się forem "
piratòw"!
[right][snapback]38060[/snapback][/right]
to chyba tylko dowod na to ze demo strasznie zaostrzylo nam apetyty na fulla i nie mozemy sie doczekac. Ale to dobrze, pozdro
lookass
Oct 4 2005, 20:58
Ściagne to i sprawdze co to (w sumie tylko po to zeby obadac emule bo poza 5 piosnkami to nic nie zassalem z emule(dotychczas nie korzystałem) zobacze speeda itp i przy okazji co to za fake bo na full sie nie nastawiam albo zobacze Beta werszyn ktory tez chyba jest) a co do hip-hopowcow czyli trzydekibicòw to nie ma co sie jarac sa chyba przy kazdej entrance scene i przy wielu golach. Chyba kolego nie grales zbyt duzo w demko a to nie ladnie
Jak dodacie jakiś plik do sciągania i zaqczną wam przybywać źròdła, to jest możliwość kliknięcia prawym i wybranie opcji podgląd i dzięki temu widać jakie pliki są tam, ja 2 tygodnie temu sprawdzałem, bo teraz nie mam muła i we wszystkich były jakieś filmy albo koncerty i takie coś to jest fake!! sprawdzcie to, bo po co ściągać 2 giga na marne.
pozdr
lookass
Oct 4 2005, 21:16
Słuszna uwaga dla początkującego w emule takiego jak ja dzieki TeDi
Ja ściągałem w eMule (kiedyś) GTA SA i mi się ściągną PLAYBOY
radek86
Oct 5 2005, 07:08
Jak wpisujesz pes5 do wyszukiwarki w emule to jest tabelka "sprawdz czy to fake"i ona jest pusta wiec moze jednak to nie sciema.Wazy ona 2.17 Gb
CJ-2005
Oct 5 2005, 14:28
QUOTE(kcma @ Oct 5 2005, 00:17:02)
Ja ściągałem w eMule (kiedyś) GTA SA i mi się ściągną PLAYBOY

[right][snapback]38081[/snapback][/right]
normalka
malarkey
Oct 5 2005, 15:01
na eMule juz jest pare wersji PES 5 PC.....tylko czy to nie fake ?? ktos kto ma dobre łacze mogłby sprawdzic
QUOTE(malarkey @ Oct 5 2005, 16:05:23)
na eMule juz jest pare wersji PES 5 PC.....tylko czy to nie fake ?? ktos kto ma dobre łacze mogłby sprawdzic
[right][snapback]38126[/snapback][/right]
przestańcie pisać takie pierdoły

pomyślcie logicznie - jakby to rzeczywiście nie był fake to ktoś np. z Anglii, Francji, Rumuni, Luksemburga mògłby zassać i udostępnić gdzieś na torrenta

są to FAKE na 100%

ja tam czekam aż na nforce się pojawi
QUOTE(malarkey @ Oct 5 2005, 14:05:23)
[right][snapback]38126[/snapback][/right]
kumpel zassał ale to nie działa. Co prawda są tam pliki 0_text.asf itp. ale ni przypiąć ni przyłatać. Nigdzie nie ma setup-a wiec nie da się instalować. A kopiowanie tych plikòw do katalogu dat nic nie daje tylko zwiechę.
Czekajmy do końca października. Proponuję już zbierać kasiorę
Siema wam !!! Ja se ściągłem demko z Ajaxem,Fenerbacze,Romą i Porto i elegancko se zainstalowałem chce włączyć gierkę i co !!!

wyskakuje mi błąd i pisze "The game is not properly installed" wiecie o co chodzi jak tam po prosił bym o szybkie odpisanie pozdro dla wszystkich . PES 5 PANUJE !!! I MANCHESTER UNITED !!!
Niemiałem styczności z tym demem ( bo gram w to pierwsze), ale żle instalujesz:
* Spròbuj jeszcze raz zainstalować demko,
* Może trzeba skopiować cracka?
mam ten sam problem

jakiego cracka ???

a juz myslalem ze pogram sobie ajaxem z danielem de ridderem
_DEVIL_
Oct 6 2005, 18:28
widocznie jest zjebany tam crack!ja tez jak zaminialem przypadkowo cracka z jednego dema do drugiego tez gra nie chcial odpalic !musicie pokombinowac z crackami!
Rokefeler19
Oct 6 2005, 18:32
to jest
CRACK a tu pisze co i jak
If the Error appears:
( The game is not properly installed)
Download this Regfix:
http://rapidshare.de/files/5673451/...regfix.reg.htmlAnd doubleclick the file
Tip 2
Try this:
rename the Files in the Folder:
C:\Program Files\PES 5 Demo 3\dat
e_sound.afs -->to: x_sound.afs
0_text.afs -->to: 1_text.afs
0_sound.afs -->to: 1_sound.afs
e_text.afs -->to x_text.afs
And copy the renamed Files into the Folder where you have install the Original Demo:
C:\Program Files\Konami\PES5 DEMO(no voice)\dat
QUOTE(Rokefeler19 @ Oct 6 2005, 17:36:55)
Download this Regfix:
http://rapidshare.de/files/5673451/...regfix.reg.html[right][snapback]38254[/snapback][/right]
link nie działa ;( wogòle komuś udało się odpalić to demko?? (3.0)
radek86
Oct 8 2005, 09:49
Czy wam tez sie zawiesza demo pes jak jest kontuzja i zawodnik musi zejsc z boiska ??
tak,wszystkim sie zawiesza jedynym sposobem na uniknięcie tego jest wyłączenie kontuzji.
lukasso
Oct 8 2005, 10:32
QUOTE(lukassoronaldo @ Oct 8 2005, 11:36:50)
best of demo
MILAN,REAL,barca,CHELSEA
+ camp nou i San Siro
http://files.filefront.com/Best_of_Demorar...;/fileinfo.htmla tu macie chantsy do klubòw
http://rapidshare.de/files/6016743/chants.rar.htmlpod tym linkiem wszystkie szczegòły dot. patcha powyżej
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=127126[right][snapback]38378[/snapback][/right]
rządzisz
tylko cos chantsy nie działają...
pozdro

EDIT : a ten patch działa z wersją dema z komentarzem?
dobra dobra .,.,.skonczcie z tym demem !!!jest juz ver na PC na emule .tym razem to nie fake !!!!!
ahaa....,,.,.zapewne zaraz bedzie do sciagniecia ze strony kopia zapasowa:P

a teraz wystarczy wpisac w emule/szukaj----[PC GAME-ENG] Pro Evolution Soccer 5 by P@noramix-true JuLy 2005.zip
wojczech7
Oct 8 2005, 12:02
Co ty gadasz?? Jaka wersja na PC? Sprawdzales, ze moeisz, iz to nie fake?? Bo jak zassam pare giga na darmo to cie...
QUOTE(samuel666 @ Oct 8 2005, 13:05:53)
ahaa....,,.,.zapewne zaraz bedzie do sciagniecia ze strony kopia zapasowa:P

a teraz wystarczy wpisac w emule/szukaj----[PC GAME-ENG] Pro Evolution Soccer 5 by P@noramix-true JuLy 2005.zip
[right][snapback]38395[/snapback][/right]
przestań ... to jest fake

nieściągajcie nawet tego ... 1.38 gb ? pes4 zajmował 2 gb a tak pozatym wersja na ps2 jak i na xbox pes5 zajmuje też około 2 gb
pozdro
Na razie wszystkie niby pesy na emulu to jest fake!! weźcie sobie zaznaczcie prawym myszy informacje o pliku, a pòźniej opcje nazwa pliku oczywiście poczekajcie, aż się źròdła załadują, a pozatym jakby już wersja PC wyszła to by była na torrentach, ktòre są pewniejsze niż emul.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.