Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Demo??
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Yamakasi
ja to wziolem z pes.szu.pl
kemsi
Można jakoś w tym demie zrobić, zęby były angielskie nazwiska?
wojczech7
Znalazłem zangielszczenie do nowego dema i jest ono TU
abus
Ten patch zmienia tylko nazwy druzyn w menu dry.gif
wojczech7
jezeli wrzucisz te pliki AFS Explorerem do gry to jest dopsz. U mnie przynajmniej dziala
Ole-j
Jak probuje to zaimportowac to pisze zebym sprawdzil czy nie plik nie jest tylko do odczytu (ten w 0_text) jak mam to spradzić?
wojczech7
Klikasz prawym myszy na pliku i dajesz właściwości.

Ja mam inny problem: wie ktos jak zimportowac stroje do tego dema?? Bo draznia mnie strasznie te bledy w strojach Juve i qrcze trzeba cosik z tym zrobic no nie?! Piszcie co wiecie :]
kcma
A mi się cosik stało w demie, Click!

(Słaba grafika, bo z dobrą się niechcial zaladować cool.gif )
michau000
że spalony? no coz, zdarza sie
wink.gif biggrin.gif
BuLi
QUOTE(wojczech7 @ Oct 1 2005, 15:02:04)
Ja mam inny problem: wie ktos jak zimportowac stroje do tego dema??
[right][snapback]37689[/snapback][/right]

przyłączam się do pytania kolegi smile.gif
lukasso
używając programu "game graphic studio" można zimportować stroje do gry
BuLi
a do pesa 5 sa gdzies na necie stroje? czy z 4 pasują ? smile.gif
kcma
Z Pes4 pasują (z tego co wiem i czytałem na forum), tylko ja mam problem bo jak otwieram ten folder (w GGS) to niewidać stroju.
Bejiita
pojawiło sie nowe demo od konami daje te same drużyny ale ponoć poprawiono gameplay i jest już pełny komentarz
http://www.ggmania.com/?smsid=19857
tu jest link do tego ale nie chce sie mi ściagać

Poprawka już się ściąga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
BuLi
QUOTE(kcma @ Oct 3 2005, 17:13:03)
Z Pes4 pasują (z tego co wiem i czytałem na forum), tylko ja mam problem bo jak otwieram ten folder (w GGS) to niewidać stroju.
[right][snapback]37915[/snapback][/right]

mam ten sam problem. Moze wie ktos o co chodzi?
mcraczek
QUOTE(kcma @ Oct 3 2005, 15:13:03)
[right][snapback]37915[/snapback][/right]

Szkoda ze do tego demka nie dzialaja patch na dlugosc polowy itp...
kcma
QUOTE(mcraczek @ Oct 3 2005, 21:33:00)
Szkoda ze do tego demka nie dzialaja patch na dlugosc polowy itp...
[right][snapback]37978[/snapback][/right]

Prosze sie niesmiac,... zobacz sobie (@mcraczek) trainer do dema. (30min. pozniej) I co nadal tak sadzisz?

PS. Poszukaj w dziale nowosci.
Rokefeler19
gdzie jest ten trainer zeby mozna bylo gral dluzej?
bambocha
dziś tak sobie gram w PESika 5 demo Chelsea vS Real Madryt ... w 15 minucie pięknego gola strzela z dystansu Gudjohnsen w okienko iii po raz pierwszy pokazali mi sie kibice jak machali flagami i szalikami biggrin.gif to był cudowne rolleyes.gif ale niemiałem włączonego frapsa na udowodnienie tego =( a bramke uplołdne jak bede miał lepszego neta biggrin.gif
radek86
Na emule jest juz pes5 tylko niewiem czy to fake.Sciagal juz to ktos ?
WBman
QUOTE(bambocha @ Oct 4 2005, 16:08:58)
dziś tak sobie gram w PESika 5 demo  Chelsea vS Real Madryt ...  w 15 minucie pięknego gola strzela z dystansu Gudjohnsen w okienko iii po raz pierwszy  pokazali mi sie kibice jak machali flagami i szalikami biggrin.gif to był cudowne  rolleyes.gif  ale niemiałem włączonego frapsa na udowodnienie tego =( a bramke uplołdne jak bede miał lepszego neta biggrin.gif
[right][snapback]38038[/snapback][/right]

Mi sie prawie zawsze pokazują smile.gif, niektòzy kibice sie ruszają jak hiphopowcy tak joł joł tongue.gif
Bejiita
Znalazłem nowy .exe do dema o ktòrm pisałem powyżej zięki czemu można już grać dłużej
http://www.urbansiege.com/Demo2_PES5.rar
who_me
napisz ile ten FUll pc zajmuje itp ,daj linka jak bys mogl ph34r.gif
Winek
QUOTE(samuel666 @ Oct 4 2005, 18:36:12)
napisz ile ten FUll pc zajmuje itp  ,daj linka jak bys mogl ph34r.gif
[right][snapback]38050[/snapback][/right]

jaki full pc ? o co chodzi ? czy coś przegapiłem ? ohmy.gif
kcma
"Mułki" (bez obrazy, dziś jest 4 października 2005r., gra wychodzi 28 października 2005r., a Wy szukacie tej gry 24 dni przed premierą ( laugh.gif ), jak będzie 25-31 październik to pogadamy.

PS. To forum staje się forem "piratòw"!
Kjs
QUOTE(kcma @ Oct 4 2005, 20:54:20)
"Mułki" (bez obrazy, dziś jest 4 października 2005r., gra wychodzi 28 października 2005r., a Wy szukacie tej gry 24 dni przed premierą ( laugh.gif ), jak będzie 25-31 październik to pogadamy.

PS. To forum staje się forem "piratòw"!
[right][snapback]38060[/snapback][/right]

to chyba tylko dowod na to ze demo strasznie zaostrzylo nam apetyty na fulla i nie mozemy sie doczekac. Ale to dobrze, pozdro smile.gif
lookass
Ściagne to i sprawdze co to (w sumie tylko po to zeby obadac emule bo poza 5 piosnkami to nic nie zassalem z emule(dotychczas nie korzystałem) zobacze speeda itp i przy okazji co to za fake bo na full sie nie nastawiam albo zobacze Beta werszyn ktory tez chyba jest) a co do hip-hopowcow czyli trzydekibicòw to nie ma co sie jarac sa chyba przy kazdej entrance scene i przy wielu golach. Chyba kolego nie grales zbyt duzo w demko a to nie ladnie rolleyes.gif
TeDi
Jak dodacie jakiś plik do sciągania i zaqczną wam przybywać źròdła, to jest możliwość kliknięcia prawym i wybranie opcji podgląd i dzięki temu widać jakie pliki są tam, ja 2 tygodnie temu sprawdzałem, bo teraz nie mam muła i we wszystkich były jakieś filmy albo koncerty i takie coś to jest fake!! sprawdzcie to, bo po co ściągać 2 giga na marne.
pozdr
lookass
Słuszna uwaga dla początkującego w emule takiego jak ja dzieki TeDi biggrin.gif
kcma
Ja ściągałem w eMule (kiedyś) GTA SA i mi się ściągną PLAYBOY mad.gif tongue.gif
radek86
Jak wpisujesz pes5 do wyszukiwarki w emule to jest tabelka "sprawdz czy to fake"i ona jest pusta wiec moze jednak to nie sciema.Wazy ona 2.17 Gb
CJ-2005
QUOTE(kcma @ Oct 5 2005, 00:17:02)
Ja ściągałem w eMule (kiedyś) GTA SA i mi się ściągną PLAYBOY  mad.gif  tongue.gif
[right][snapback]38081[/snapback][/right]

normalka
malarkey
na eMule juz jest pare wersji PES 5 PC.....tylko czy to nie fake ?? ktos kto ma dobre łacze mogłby sprawdzic
Winek
QUOTE(malarkey @ Oct 5 2005, 16:05:23)
na eMule juz jest pare wersji PES 5 PC.....tylko czy to nie  fake ?? ktos kto ma dobre łacze mogłby sprawdzic
[right][snapback]38126[/snapback][/right]

przestańcie pisać takie pierdoły laugh.gif pomyślcie logicznie - jakby to rzeczywiście nie był fake to ktoś np. z Anglii, Francji, Rumuni, Luksemburga mògłby zassać i udostępnić gdzieś na torrenta smile.gif są to FAKE na 100% rolleyes.gif ja tam czekam aż na nforce się pojawi smile.gif
Tymi
QUOTE(malarkey @ Oct 5 2005, 14:05:23)
na eMule juz jest pare wersji PES 5 PC.....tylko czy to nie  fake ?? ktos kto ma dobre łacze mogłby sprawdzic
[right][snapback]38126[/snapback][/right]

kumpel zassał ale to nie działa. Co prawda są tam pliki 0_text.asf itp. ale ni przypiąć ni przyłatać. Nigdzie nie ma setup-a wiec nie da się instalować. A kopiowanie tych plikòw do katalogu dat nic nie daje tylko zwiechę.
Czekajmy do końca października. Proponuję już zbierać kasiorę wink.gif
Kamil
Siema wam !!! Ja se ściągłem demko z Ajaxem,Fenerbacze,Romą i Porto i elegancko se zainstalowałem chce włączyć gierkę i co !!! dry.gif wyskakuje mi błąd i pisze "The game is not properly installed" wiecie o co chodzi jak tam po prosił bym o szybkie odpisanie pozdro dla wszystkich . PES 5 PANUJE !!! I MANCHESTER UNITED !!! tongue.gif
kcma
Niemiałem styczności z tym demem ( bo gram w to pierwsze), ale żle instalujesz:

* Spròbuj jeszcze raz zainstalować demko,
* Może trzeba skopiować cracka?
who_me
mam ten sam problem sad.gif jakiego cracka ??? huh.gif a juz myslalem ze pogram sobie ajaxem z danielem de ridderem laugh.gif
_DEVIL_
widocznie jest zjebany tam crack!ja tez jak zaminialem przypadkowo cracka z jednego dema do drugiego tez gra nie chcial odpalic !musicie pokombinowac z crackami!
Rokefeler19
to jest CRACK a tu pisze co i jak
If the Error appears:
( The game is not properly installed)

Download this Regfix:
http://rapidshare.de/files/5673451/...regfix.reg.html

And doubleclick the file

Tip 2
Try this:

rename the Files in the Folder:

C:\Program Files\PES 5 Demo 3\dat

e_sound.afs -->to: x_sound.afs
0_text.afs -->to: 1_text.afs
0_sound.afs -->to: 1_sound.afs
e_text.afs -->to x_text.afs

And copy the renamed Files into the Folder where you have install the Original Demo:
C:\Program Files\Konami\PES5 DEMO(no voice)\dat
Tymi
QUOTE(Rokefeler19 @ Oct 6 2005, 17:36:55)

Download this Regfix:
http://rapidshare.de/files/5673451/...regfix.reg.html
[right][snapback]38254[/snapback][/right]

link nie działa ;( wogòle komuś udało się odpalić to demko?? (3.0)
radek86
Czy wam tez sie zawiesza demo pes jak jest kontuzja i zawodnik musi zejsc z boiska ??
abus
tak,wszystkim sie zawiesza jedynym sposobem na uniknięcie tego jest wyłączenie kontuzji.
lukasso
best of demo
MILAN,REAL,barca,CHELSEA
+ camp nou i San Siro
http://files.filefront.com/Best_of_Demorar...;/fileinfo.html
a tu macie chantsy do klubòw
http://rapidshare.de/files/6016743/chants.rar.html

pod tym linkiem wszystkie szczegòły dot. patcha powyżej
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=127126
BuLi
QUOTE(lukassoronaldo @ Oct 8 2005, 11:36:50)
best of demo
MILAN,REAL,barca,CHELSEA
+ camp nou i San Siro
http://files.filefront.com/Best_of_Demorar...;/fileinfo.html
a tu macie chantsy do klubòw
http://rapidshare.de/files/6016743/chants.rar.html

pod tym linkiem wszystkie szczegòły dot. patcha powyżej
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=127126
[right][snapback]38378[/snapback][/right]

rządzisz biggrin.gif
tylko cos chantsy nie działają...
pozdro biggrin.gif
EDIT : a ten patch działa z wersją dema z komentarzem?
who_me
dobra dobra .,.,.skonczcie z tym demem !!!jest juz ver na PC na emule .tym razem to nie fake !!!!! smile.gif
who_me
ahaa....,,.,.zapewne zaraz bedzie do sciagniecia ze strony kopia zapasowa:P tongue.gif a teraz wystarczy wpisac w emule/szukaj----[PC GAME-ENG] Pro Evolution Soccer 5 by P@noramix-true JuLy 2005.zip
wojczech7
Co ty gadasz?? Jaka wersja na PC? Sprawdzales, ze moeisz, iz to nie fake?? Bo jak zassam pare giga na darmo to cie...
Winek
QUOTE(samuel666 @ Oct 8 2005, 13:05:53)
ahaa....,,.,.zapewne zaraz bedzie do sciagniecia ze strony kopia zapasowa:P tongue.gif a teraz wystarczy wpisac w emule/szukaj----[PC GAME-ENG] Pro Evolution Soccer 5 by P@noramix-true JuLy 2005.zip
[right][snapback]38395[/snapback][/right]

przestań ... to jest fake mad.gif nieściągajcie nawet tego ... 1.38 gb ? pes4 zajmował 2 gb a tak pozatym wersja na ps2 jak i na xbox pes5 zajmuje też około 2 gb smile.gif
pozdro
TeDi
Na razie wszystkie niby pesy na emulu to jest fake!! weźcie sobie zaznaczcie prawym myszy informacje o pliku, a pòźniej opcje nazwa pliku oczywiście poczekajcie, aż się źròdła załadują, a pozatym jakby już wersja PC wyszła to by była na torrentach, ktòre są pewniejsze niż emul.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.