QUOTE(popiol @ Sep 20 2005, 19:16:51)
Witam wszystkich serdecznie na tym forum, to moj pierwszy post, a wiec mam nadzieje ze zostane cieplo przyjety.

Chcialbym wam cos pokazac, dodam tylko ze jak to zobaczylem to szukalem szczeki pod biorkiem, moze co niektorzy z was to widzieli, ale zapewne nie wszyscy, dobra koniec marudzenia i przejdzmy do rzeczy, oto obiecany filmik z WE9 na PS2:
http://rapidshare.de/files/3617398/letra_we9.WMV.html Komentarze mile widziane. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Milego ogladania!!
[right][snapback]36085[/snapback][/right]
Krzyzaczek hmm miodzio

ladnie to sie prezentuje.
PS: Dziasiaj przytrafilo mi sie w PES5 cos nomrlanie nienormalnego, niespotykanego w zadnej z czesci PES ani FiFie, o co chodzi ? Wyobrazie sobie akcje. Podaje z klepki do Owena potem do Ronaldo, obracam sie w kierunku bramki lekkim zdwodzikiem, mam pewna i czysta droge oprocz obroncy na dole, ktory do mnie biegnie, bardzo szybko znalazl sie przy mnie i wykonal wslizg, ktory byl idealnie w nogi, lekko mnie potracil ale sie utrzymalem sedzia tylko machnal reka PRZYWILEJ i lece dalej, strzal no nietety wybroniony i tu najciekawsze, zamiast pokazac replaya z strzalu i obrony to pokazuje sie filmik, gwizdy na trybuinach sedzie wola do sibie obronce, ktory wjechal mi wslizgiem w nogi i kaze go czerwona kartke za niebezpiecze zagranie, replay po tym filmiku pokazuje walsnie ten wslizg w nogi, szkoda ze nie zdazylem tego nagrac, za szybko sie to dzialo, ale normalnie kopara mi opadla tak nisko, ze do konca meczu jej szukalem

PES5 RULLLLEEEZZ !!!