Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Demo??
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Winek
QUOTE(Viperdiesel @ Sep 16 2005, 21:50:37)
PES5 super, fajnie zrobili przyjmowanie piły przez zawodnika, nie gra się tak szybko jak w PES4 co można zaliczyć in plus, ogòlnie coraz większy realistic. Ale i tak nie zmienili zbyt duż co do 4... no comments
[right][snapback]35447[/snapback][/right]

nie zmienili zbyt dużo co do pes 4 ? skąd ty się urwałeś blink.gif no comments
TeDi
Mi panowie podoba się jeszcze jedno- wykonywanie rzutòw wolnych przez kompa smile.gif Wreszcie strzelają gole z wolnych ja grając 3 dni w demko chyba z 6 bramek z samych wolnych straciłem, a 4 to mi sam Beckham strzelił cool.gif
Dodam, że przeciwnik robi nieraz ładne akcje, szczegòlnie prostopadłe piły.

Denerwuje mnie trochę postawa bramkarzy. Trudno jest strzelić gola z daleka, bo trudno jest wyrobić sobie pozycje do strzału, ale jak przyjdzie co do czego do bramkarze mizernie wyglądają, niekiedy nie rzucają się do piłki, chociaż nieraz mają ładne parady.

Tu zamieszczam gola, ktòry w moim przekonaniu powinien zostać obroniony, a strzał był z za pola karnego http://rapidshare.de/files/5179240/zpoziemi.avi.html
michau000
mi postawa bramkarzy podoba sie bardzo, jestem tym bardzo mile zaskoczony. kilka razy przecieralem oczy ze zdumienia po tym jak przepieknie, realistycznie przenosili piłkę nad poprzeczką. wychodza smialo do napastnikow, strzaly z dystansu bronia bez zarzutow. jeszcze nie mialem 'przyjemnosci' obserwowac jakies razace postawy jak w pes4.

moze i trudno jest zdobyc bramke z daleka, ale jak juz wejdzie to miodzio:)

acha, jeszcze jedno. zauwazylem dziwna rzecz, mianowicie grajac na 3* duzo latwiej o takie glupie faule jak opisywalem wyzej, niz na 5*... naprawde, gra sie duzo wygodniej, a tak przy okazji, poziom komputera na najwyzszym poziomie jest ciagle troche mizerny...
melman
QUOTE(_kamil_ @ Sep 16 2005, 13:02:13)
ja mam konkretne pytania
-ile jest slotow na twarze w specjalnej palecie (facew,k,y,r) ?
-ile jest slotow na korki ?
-wie ktos czy bedzie estadio santiago bernabeu ?
[right][snapback]35326[/snapback][/right]

no więc special facew rozkaladaja się tak
w- 138 y-83 k-18 r-29

santiago nie ma, za to jest 6 nowych stadionow [przynajmiej o tyle wiecej jest obrazkow], i sa to stadiony herthy, rangersow, porto, deportivo 2 nie potrafie rozpoznac

co do korkow to nie wiem ale gdzies czytalem, ze ma byc 9 par edytowanych i 12 nieedytowanych

Co do dema to jest GIT , ale minusy sa np. te odskakujace pilki, faule dobrze, ze wszystkich nie gwizdza tylko daja przywileje
Zwrocilem uwage tez na jeden sczegol a mianowicie w trakcie meczu niektorzy pilkarze maja wykasane koszulki, maly szczegol tak naprawde nic nie dajacy a cieszy
Roodeck
Demo PES 5 jest genialne. Poprawiono nieliczne błędy z PES 4. Gra jest teraz trudniejsza, już nie da się tak łatwo zrobić podania po ziemi na sam na sam. Poprawiono też przyjmowanie gòrnych piłek, strzały z woleja i wiele innych rzeczy. Ta gra jest już realistyczna aż do bòlu. Miòd biggrin.gif
FIFA [*]
ojejku
Jest pierwszy patch, wprowadza zmiany w dźwięku a dokładnie to:

- new chants for every team (i only found one good chant for chelsea)
- new menusounds from remember soundpatch. the menusound change when you finish a match
- two different entrances (no idea if they change)

installation:
just extract the file and put ne new 0_sounda.afs over the one in the dat folder from your pes5 demo.

LINK

Jak sam autor podkreśla, na szybkiego robiony :=) Bo większa paczka się dopiero robii.. i trzeba czekać tongue.gif

A Tu moja bramka z wolnego.

P.S. gram, gram tongue.gif i z każdym meczem coraz bardziej podziwiam to wszystko :]
darch
Miłość od pierwszego wejrzenia
TO jest TO !!!
zmienili tak dużo że ciezko wymieniać
co jest najważniejsze w grze piłkarskiej
fizyka piłki -normalnie real
fizyka zawodnikòw
kontrola nad ruchami
tempo gry-zwolnienie pozwala na większą konrtrolę i grę na mniejszej przestrzeni
wszystko duużo lepsze i zmienione w kierunku realizmu
inne realistyczne podania trzebA mądrze budować atak nie ma czegos takiego że ciągle grasz z turbo
przyjecia kontrola ,genialny drybling w koncu bez oszustw a z mnòstwen finezji nie ma autoamatyzmu w dryblowaniu jak ktoś napisał
tylko np jak rusza w lewo ze stojacej piłki wykonuje z początku sidestep -czemu? zobaczcie dowolny mecz piłkarski z zobaczcie że piłkarze prowadza piłkę jak w pesie 5tce zawodnie cały nie obraca się w lewo tylko wykonuje sidestep a potem dopiero biegnie do przodu ,powròt udania strzału ,wrzutki do korzeni -ekstra
genialna obrona nie na chama jak w poprzednich częsciach
wkońcu nie trzeba zmuszać pilkarzy do strzałòw
grałem jakieś 6 godzin z kumplem i 2godz sam nieuświadczyłem faulu ktòrego nie było ,gra ciałem jest o wiele bardzej rozbudowana dziwne rzeczy niektòży piszą
gole to poezja mògłbym pisać godzinami
Podsumowanie :TA GRA GENIALNA!!!!!
TSP
nic dodać (no mże sie coś znajdzie tongue.gif ) nic ująć z tej fry ona jest poprostu zajedwabista.
Ja grałem już chyba z 15 meczy po 25 minut i mi sie jeszcze nie znudziło konami sie postarało nie ma co
gaca
To prawda demo super biggrin.gif wie ktos moze czy w PES5 bedzie mozna grac w sieci z wewnetrznym IP czy nie bo w PES4 niestety nie mozna było .
Pozdrawiam
jastrzab
Może ktoś wie jakie Polskie twarze będo w pes5.
saluch
witam chlopaki
mam takie pytanie, jak strzelic tak aby pilka zostala udezona technicznie cos jak bramka zidana nagana przez kolege pare stron dalej (niby przy strzale naciskam R2 ale i tak pilka idzie albo po ziemi lekko, ale leci bomba). dzieki z gory za odpowiedz. smile.gif
michau000
patch z dzwiekiem super, tylko dlaczego jak gram arsenal-czelsi kibce spiewaja "LIVERPOOL, LIVERPOOL! " ? wink.gif
ojejku
Dlatego tak krzyczą bo to był na szybciora robiony wink.gif żeby tylo coś innego( lepszego ) niż oryginalne, a ten duży i dobry patch się robi... może dziś już będzie to podam linka ;p

Co do gola mojego zizu to naprawdę z R2 jest Controled Shot i tak go strzeliłem, to nie znaczy że zawsze pòjdzie taki techniczny. Zależy to od ustawienie, czy ktoś nas kryje, czy piłka jest przy nodze itd itd. Na dowòd daje drugą bramkę zdobytą technicznym strzałem tongue.gif Tutaj link :>
kucharz
witam serdecznie smile.gif W demie ktore sciagnales nie ma komentatora!!!a glos kibicow ITP masz???? jak nie to sprawdz w ustawieniach w grze czy czasami nie masz wylaczonego wink.gif pozdrawiam
BuLi
to sa juz te stroje do pes5 ? tongue.gif chodzi mi o te skladajace sie z 3-ech bitmap, osobno koszulka, spodenki i getry smile.gif jak nie ma to moze ktos wie czy kitsy z pes-a4 da rady tak podzielic ?
z gory dzieki smile.gif
pzd

EDIT:
a co to za patch co ma ponoc dzisiaj wyjsc...?
kgb0
Jestem wielkim fanem calej serii pilek kopanych od konami.Pes5 demo còz można powidzec zmienony gameplay na lepszy, gra sie trudniej trudno dojsc do sytulacji strzeleckich wieksza satysfakcja ze strzelonych bramek.Po przetestowaniu demka 5
doszedlem do bardzo smutnego wniosku poniewaz strzelajac kilkanscie bramek ok.80% z nich ladowalo w samym okienku bramki przeciwnika lub przy slupkach grajac oczywisie na 5 gwiazkach.Jak juz wczesniej wspominalem trudno dojsc do sytulacji ale jak juz sie ma sytulacje zawodnicy strzelaja po samych okienkach jak w fife (przy okazji zdarzylem juz strzelic z 10 bramek z polowy boiska!!!!a to niedopuszczalne owszem zdarza sie ze, w rzeczywistosci tez sie tak dzieje ale nie tak czesto)wszyscy sie podniecaja strzalami rzeczywiscie sa lepsze niz pes4 bo mocniejsze ale zbyt dokładne.Acha jezeli chodzi o Al zawodnikow komputerowych to nadal biegaja bezmyslnie moze troszke lepiej w ataku ale bardzo zle w destrukcji (bardzo proste i razące bledy).Grajac na 5 gwizdkach na 20 min grajac Valencja wygralem z Arsenalem 9:0(a jak wiadomo Valencia nie jest najsilniejsza druzna wsrod dostepnych w demku)Rzuty wolne z byt proste a kornery zbyt anemiczne.A pozatym wszystko wporządku ktos narzekal na drybling mi sie bardzo podoba.
Mam nadzieje ze panowie od konami zmienia te strzaly i wszytko bedzie git

Pozdrawiam wszytkich fanow PESa i zycze milej zabawy biggrin.gif

PS.Czekam na komentarze z waszej strony odnosnie mojego tekstu

kucharz
QUOTE(kucharz @ Sep 17 2005, 10:52:39)
witam serdecznie smile.gif W demie ktore sciagnales nie ma komentatora!!!a glos kibicow ITP masz???? jak nie to sprawdz w ustawieniach w grze czy czasami nie masz wylaczonego wink.gif
lookass
Demko jest spoko ale mam wrazenie ze PES5 znudzi mi sie szybciej niz 4 (pes 4 zaczal mi sie powoli nudzic calkiem niedawno) gra jest nawet wporzadku ale mam mieszane odczucia. Jednak czekam z niecierpliwościa na fulla
barca90
o to moj piekny strzal z voleya
http://dl8.rapidshare.de/files/5197651/106...strza__322_.avi

to jest najlepsze w 5
qazwsx
Zauważyłem fajny drybling a mianowicie z głupoty przytrzymałem sobie r2 (domyślnie na klavirce c) i sobie chwilke chodziłem z nim i całkiem nowe ruchy zauważyłem smile.gif jak chcecie to se to zbadajcie . sory jeśli to ktoś poruszał albo połowa forum już o tym wie tongue.gif jeśli ktoś zauważy jeszcze jakieś nowe dryblingi to niech o nich napisze tu na forum. Ot taka prośba biggrin.gif
bambocha
a coo do tych 'atomowych strzałòw' to w pierwszej kolejności miał sie chyba znaleść Roberto Carlos biggrin.gif
TeDi
Co do demka to moim faworytem do strzelania atomòwek jest Lampard, gość potrafi nieźle chuknąć, a do gry głową preferuje Drogbe, wygrywam nim większość gòrnych piłek smile.gif

Grając w to demko mam dużo radości z gry, przypominają mi się czasy, gdy szarpałem w ISSPE2 na psxa, każda bramka mnie cieszy mam ochotę tak jak kiedyś zerwać się z krzesła i biec po domu z wrzaskiem GOOL!! Konami odwaliło świetną robote, chwała im za to biggrin.gif

PS do adminòw - jako szanowana się stronka o naszej piłeczce, mògłby ktoś z was trzasnąć jakąś reckę z własnych doznań z pesa, chętnie bym sobie czytnoł co wam się podoba tongue.gif
malarkey
ogolnie demko jest zajebiste. Troche rozczarowany jestem szybkoscia zawodnikow. W PES 4 piłkarz byli bardziej zwini itp. w sumie tylko to jest do poprawy ale chyba i tak nie ma na co liczyc bo watpie czy KONAMI cos zmieni. Super sa strzaly, podania, sposob przyjecia pilki
8,5/10 smile.gif
Winek
powiedźcie mi czy często używacie "R2" przy strzale ? czy tylko z R2 uderzacie np. z daleka? smile.gif bo powiem szczerze, że idzie się pogubić przy szybkiej akcji i jakbym chciał uderzyć potężnie z "R2" a gram na klawie tongue.gif giera wyjebana w kosmos i nie ma co tu więcej mòwić smile.gif
lukasz0
ŁAŁ demko jest wyrabiste - juz sie nie moge doczekac full.. ;P

a tak apropo to kiedy bedzie pelna wersja ( 25.10.br ??)

TeDi
ja wogòle nie używam R2 do strzału, bo 1 zawodnicy sami dobrze podkręcają piłke, 2 bo gram na klawiaturze i jest to mòj debiut w pesa na kompa, bo dotychczas grałem na PS2 i Xboxie, ale dla takiej gierki warto łamać paluchy i się męczyć na klawiszach tongue.gif

EDIT oficjalnie ma wyjść 28.10.2005r.
Dino
Sorry to pytanie moze bylo ale nie chce mi sie szukac tego w tych 15 stronach czy gra dziala na Geforcach z MX?? Bardzo wazne.
bambocha
http://rapidshare.de/files/5207871/raul.avi.html -> oto moja jedna z pierwszych bramek biggrin.gif (nieśmiać sie tongue.gif)

a oto pròba strzału z nożyc po dłuższej grze :] mecz ustawiłem sobie na 30min

http://rapidshare.de/files/5208045/nozyce.avi.html

P.S

a co do sprzętu to na cel D 2,4 GHz 512 ddr radek 9550 256ddr/128bit chodzi na full rozd 1024 x 768 czy cos takiego mam 50 fps stałe
Syriusz
Witam
Gierka jest Wyje*****!!!! Po prostu wymiata troche mnie podania denerwuja bo zawodnicy nie podaja tam gdzie chce ale tylko czasem a tak pozatym jest super!!
A tu jedna z moich lepszych bramek
http://rapidshare.de/files/5209129/Owen.avi.html

I apropo tego mam pytanie to moja pierwsza bramka nagrana frapsem i czemu sie tak ten filmik tnie??
bambocha czym nagrywales filmik bo twoj chodzi o niebo lepiej??
bambocha
zobacz w frapsie w zakładce Movies na ilość FPS na ile masz ustawionych podczas filmu ja mam zakliknieta pusta ramke i w niej wpisane 29.97 :] bo moze masz ustawione ponizej 10 FPS i dlatego tak laguje ... smile.gif
barca90
o to moje dwie najpiekniejsze bramki
http://rapidshare.de/files/5202822/Drogba_...arca90.avi.html
http://rapidshare.de/files/5203586/voley_by_barca90.avi.html

bardzo prosilbym o wasze kometarze smile.gif
Viperdiesel
QUOTE(bambocha @ Sep 17 2005, 16:27:42)
P.S

a co do sprzętu to na cel D 2,4 GHz 512 ddr radek 9550 256ddr/128bit chodzi na full rozd 1024 x 768 czy cos takiego mam 50 fps stałe
[right][snapback]35552[/snapback][/right]

To Ty chyba sporo podkręcałeś tą swoją grafikę, bo ja mam wszystko to samo opròcz procka, mòj to Athlon 2,8. Ja mogę ustawić tylko na 1024x768 + medium i tyle...
Viperdiesel
QUOTE(TeDi @ Sep 17 2005, 16:05:09)
ja wogòle nie używam R2 do strzału, bo 1 zawodnicy sami dobrze podkręcają piłke, 2 bo gram na klawiaturze i jest to mòj debiut w pesa na kompa, bo dotychczas grałem na PS2 i Xboxie, ale dla takiej gierki warto łamać paluchy i się męczyć na klawiszach  tongue.gif

[right][snapback]35544[/snapback][/right]

A czemu nie możesz sobie podłączyć pada z PS2 za pomocą przejściòwki (gòra 20 zł). Może grałeś w PESa tylko u kumpli?? ph34r.gif
cambel
A Jak ta przejscowka sie nazywa i jak ona dziala
StraY
przejsciowke sobie spraw manty a dziala bez zarzutow wink.gif poprostu plug and kick the ball tongue.gif
barca90
ja mam Celerona 2.6 GHz Radeona 9550 i 512 ram
i chodzi mi na full detalach i nawet sie nie przeciana
Syriusz
Heh ja kupilem Dragon pada i gra sie wysmienicie!
I mam jeszcze jedno pytanie jak nagrac bramke frapsem zeby dobrze szla i nie przycinala bo narazie wszystkie moje bramki przycinaja!! Prosze o pomoc
lookass
QUOTE(Boski1985 @ Sep 17 2005, 19:34:45)
A Jak ta przejscowka sie nazywa  i jak ona dziala
[right][snapback]35591[/snapback][/right]

Przejściòwka na ALLEGRO
Kupiłem ją u tego gościa z dwoma tanimi joypadami i musze powiedzieć ze jest świetna polecam goscia i jego sprzet na konsolki. (jak mialem problemy z joyem (z joyem nie od niego dodam) to pomagal mi ze 2h spoko allegrowicz a z przejsciowka nie bylo zadnych problemow a w dodatku staniała bo jak ja kupowałem to kosztowała 45 zł smile.gif )
cambel
Zamowilem sobie przed chwila ta dragon cyber z dwoma wyjsciami na pady zobaczymy ale przy zainstalowaniu nie ma problemow
Dino
Hmm powroce znow do mojego pytania czy PES5 chodzi na MX??
minotoro
Tak chodzi na GForach z MXem, ja mam GeForce 4 MX440 i nic sie nie przycina
bambocha
P.S

*

To Ty chyba sporo podkręcałeś tą swoją grafikę, bo ja mam wszystko to samo opròcz procka, mòj to Athlon 2,8. Ja mogę ustawić tylko na 1024x768 + medium i tyle...

ggrafiki niekręciłem bo niewiem co jest ale wydajniejsza jest ze standardowymi zegarami :/ ( niegrzeje sie po podkreceniu ) a jakiego producenta masz tego radzia :>
Syriusz
Zastanawia mnie jedno w zapowiedziach pisze ze znowu beda zagrania reka a tymczasem
http://rapidshare.de/files/5215869/reka.avi.html
czyzby na zapowiedziach sie skonczylo??

EDIT:
Chodzi mi oczywiscie o to ze sedzia nie odgwizdal reki!!
InOx
Z meczu na mecz coraz bardziej mi sie podoba PES5 .Poprostu miażdży biggrin.gif Mam pytanie. Przy wykonywaniu rzutòw wolnych z dalsza mozna podac na jakieś 60 stopni w lewo i prawo . Czy jest możliwość podania do tyłu albo bardziej na bok ?
..::SHADOW::..
Siemka wszystkim
widzieliście może w komentarzach jak jakis
ziomek napisał że gra dwie połowy ale jakoś mi sie nie chce w to wierzyć
jak ktoś wie o tym to niech napisze
Winek
QUOTE(..::SHADOW::.. @ Sep 17 2005, 21:49:07)
Siemka wszystkim
widzieliście może w komentarzach jak jakis
ziomek napisał że gra dwie połowy ale jakoś mi sie nie chce w to wierzyć
jak ktoś wie o tym to niech napisze
[right][snapback]35633[/snapback][/right]

uwierzyłeś kretynowi ? rolleyes.gif chyba tylko tak można go nazwać tongue.gif
barca90
QUOTE(Syriusz @ Sep 17 2005, 18:55:17)
Zastanawia mnie jedno w zapowiedziach pisze ze znowu beda zagrania reka a tymczasem
http://rapidshare.de/files/5215869/reka.avi.html
czyzby na zapowiedziach sie skonczylo??

EDIT:
Chodzi mi oczywiscie o to ze sedzia nie odgwizdal reki!!
[right][snapback]35616[/snapback][/right]

sa zagrania reka ale nie zawsze sedzia to widzi
dowodem tego jest to ze sam dzisiaj mialem reke odgwizdana i nie odgwizdana biggrin.gif
..::SHADOW::..
Nie uwierzyłem ale chciałem sie upewnić
Pełna wersja bedzie podobno 25.10
ale czy jest prawda czy znowu bedzie trza nam czekać
nie wiadomo ile
malarkey
nie wiem czy ktos juz to pisal, ale przed chwilka skonczylem meczyk na demku gralem Chelsea - Real. Cos kolo 15 min meczu Salgado sfaulowal Robbena, no to dobra wolny Lampard wrzuca, obroncy Realu wybija pilke na moja polowe i nastepnie ja wybijam na aut i pokazuje sie filmik : Robben utyka (dopiero po paru minutach gry to sie pokazalo) i filmik jak salgado fauluje
Urozmaicili ta gre strasznie, komus sie wydawac ze to drobiazg i czym ja sie tu zachwycam , ale tu wiadac ze KONAMI dazy do tego zeby gra byla REALISTYCZNA- mnie to cieszy smile.gif
lookass
malarkey uprzedziłeś mnie bo jakies 5 min temu miałem tak z Terrym (grałem realem) i tez chcialem o tym napisac smile.gif spoko szczegol
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.