Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Demo??
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
kcma
To napewni nie fake, zajmuje prawie 2GB, więc jak ktoś ściągnie i działa niech da znać!
who_me
moze jednak to jest fake;/;/ najlepiej pczekac az na stronie emula sie pokaze wtedy bedzie wiadomo ze ktos to sciagnal i potwierdzil autentycznosc .
Winek
QUOTE(kcma @ Oct 8 2005, 13:20:12)
To napewni nie fake, zajmuje prawie 2GB, więc jak ktoś ściągnie i działa niech da znać!
[right][snapback]38400[/snapback][/right]

2 gb? blink.gif zajmuje 1.38 gb blink.gif chyba, że jakąś inną wersję dorwałeś (kolejnego fake) smile.gif
kcma
QUOTE(Winek @ Oct 8 2005, 12:30:35)
2 gb? blink.gif  zajmuje 1.38 gb blink.gif  chyba, że jakąś inną wersję dorwałeś (kolejnego fake) smile.gif
[right][snapback]38403[/snapback][/right]

Napisałem prawie wink.gif
Winek
QUOTE(kcma @ Oct 8 2005, 14:03:33)
Napisałem prawie wink.gif
[right][snapback]38405[/snapback][/right]

laugh.gif

no rzeczywiście 1.38 a 2 gb to prawie tyle samo hihi blink.gif
Winek
wejdźcie na tą stronke i se poczytajcie smile.gif

http://www.maxgame.pl/x_C_I__P_1113288-111...D+%28PC%29.html

Data premiery: 2005-10-10

czyli już w poniedziałek !!!! więc to na emule może nie być jednak FAKE ! biggrin.gif

LUDZIE W PONIEDZIAŁEK PREMIERA!!!!!!! NIE MOG
who_me
eehh jezeli premiera miala by byc 10 pazdziernika to by tak samo napisali na KONAMI a nawet wczesniej!!! z takich mniej tematycznych stron nie oplaca sie brac takich info. ph34r.gif smile.gif
kcma
Premiera 10.10.05 (poniedziałek), więc lada dzień będzie na jakieś stronie eMule, więc pozostaje nam czekać.
Winek
QUOTE(kcma @ Oct 8 2005, 18:39:25)
Premiera 10.10.05 (poniedziałek), więc lada dzień będzie na jakieś stronie eMule, więc pozostaje nam czekać.
[right][snapback]38430[/snapback][/right]

biggrin.gif niemoge sie doczekac ohmy.gif
przemasem
QUOTE(Winek @ Oct 8 2005, 16:26:27)

Data premiery:
Dino
QUOTE(lukassoronaldo @ Oct 8 2005, 11:36:50)
best of demo
MILAN,REAL,barca,CHELSEA
+ camp nou i San Siro
http://files.filefront.com/Best_of_Demorar...;/fileinfo.html
a tu macie chantsy do klubòw
http://rapidshare.de/files/6016743/chants.rar.html

pod tym linkiem wszystkie szczegòły dot. patcha powyżej
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=127126
[right][snapback]38378[/snapback][/right]

Tak wiec wzialem zainstalowalem tego pacza wedlug zalecen i mi nie dziala czemu?:/
Winek
QUOTE(lukassoronaldo @ Oct 8 2005, 11:36:50)
best of demo
MILAN,REAL,barca,CHELSEA
+ camp nou i San Siro
http://files.filefront.com/Best_of_Demorar...;/fileinfo.html
a tu macie chantsy do klubòw
http://rapidshare.de/files/6016743/chants.rar.html

pod tym linkiem wszystkie szczegòły dot. patcha powyżej
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=127126
[right][snapback]38378[/snapback][/right]

patch zajebisty !!!!!!!!! brak słòw !!!!! wszystko jest zrobione perfekcyjnie !!!!!!! polecam !!!!!! a stadiony zrobione 1 klasa !!!!!!!! smile.gif
Winek
QUOTE(Dino @ Oct 8 2005, 19:56:38)
Tak wiec wzialem zainstalowalem tego pacza wedlug zalecen i mi nie dziala czemu?:/
[right][snapback]38459[/snapback][/right]

mi wszystko działa smile.gif wystarczy rozpakować tego patcha ... pòźniej skopiuj 2 pliki z folderu "dat" czyli a_text i b_text do folderu "dat" gdzie masz zainstalowanego pesa5 demo. i skopiuj "PES5-Best of Demo" do folderu gdzie masz zainstalowanego pesa5 demo i kliknij na tą ikonke i śmigaj! smile.gif

Directory: PES5 Demo

PES5.exe
PES5-Best of Demo.exe
readme
settings.exe

dat\

a_text.afs
b_text.afs
0_sound.afs
0_text.afs
e_sound.afs
e_text.afs

tak to wszystko ma wyglądać smile.gif
Winek
a jak wgrać te chantsy dla klubòw ???? bo są same pliki .adx i niewiem co z nimi zrobić smile.gif

i jeszcze jedno smile.gif

ściągnąłem z pes.szu.pl dodatek poprawiający wymienianie paru nazwisk przez komentatora i teraz niewiem, ktòry plik jest odpowiedzialny za wymienianie, czy 0_sound czy e_sound. wiecie może ?? bo w AFS_Explorer trzeba ktòryś z tych 2 plikòw odtworzyć, żeby importować ten patch poprawiający wymawianie nazwisk smile.gif
Bizon
Ja też zrobiłem wszystko jak trzeba i nie działało ale ściągłem inny plik exe i już jest ok

http://rapidshare.de/files/6020615/...Demo_1.zip.html
Crawler
Te Bizon, daj dobry link do tego exe bo ten nie działa. A mi właśnie nie działa choć instalowałem dobrze. blink.gif smile.gif Pozdro
VANDERSERGIO
Elooo tez prosze o dobry link !!! biggrin.gif pozdrooo
Winek
właśnie czytałem forum Hiszpańskie (pare z paru tysięcy zdań zrozumiałem) i wyczytałem, że wersja, ktòra znajduje się na Emule [Pc - Game] Pes5 Pro Evolution Soccer 5 - new edition.rar zajmująca 2.17 gb nie jest FAKE !!! tylko niewyczytałem, czy to jest wersja Hiszpańska czy normalna smile.gif a więc sprawdzi ktoś to z was? bo ja łącze mam już zajęte bo zasysam Age Of Empires III biggrin.gif
drako1
Ja bym sciagnał mam łacze 2MB ale na emulu mam predkosci do 5Kb/s nie wiem czemu tak słabo
GugSik
to raczej fake ,bo w nazwie plikow znajduje sie (Dvx Italia) Eva Henger - A Letto Con Eva (Provini Amatoriali).avi
Dino
QUOTE(Bizon @ Oct 8 2005, 20:54:52)
Ja też zrobiłem wszystko jak trzeba i nie działało ale ściągłem inny plik exe i już jest ok

http://rapidshare.de/files/6020615/...Demo_1.zip.html
[right][snapback]38473[/snapback][/right]

Zrobilem jak bylo napisane sciagnalem ten nowy plik i co? Na chwile pojawia sie czarny ekran w aplikacjach mam pes5 ale ja tego nie widze wtf? :|
kcma
QUOTE(drako1 @ Oct 9 2005, 00:52:49)
Ja bym sciagnał mam łacze 2MB ale na emulu mam predkosci do 5Kb/s nie wiem czemu tak słabo
[right][snapback]38495[/snapback][/right]

Musisz zmienić paramery łącza, TeDI wie jak ustawić przy neo2mb, mi pomògł i śmiga 16KB/s.
..::SHADOW::..
Ja mam łącze DSL 1mb/s i moze spròbowac tego pesa ale mam słabe transfery wiec jka by ktoś umiał skonfigurawać Emula to niech sie odezwie
z gòry dzieki
radek86
Jak sie lobuje bramkarza w pes5 ??
..::SHADOW::..
Jak sie lobuje bramkarza w pes5 ??

Nie jestem pewien ale chyba tak samo jak w pes 4 czyli L1+Strzał
chyba jeszcze można strzał i szybko wcisnąć R1 ale tego nie jestem pewien
TeDi
QUOTE(Winek @ Oct 8 2005, 16:26:27)

Data premiery:  2005-10-10

czyli już w poniedziałek !!!! więc to na emule może nie być jednak FAKE !  biggrin.gif

LUDZIE W PONIEDZIAŁEK PREMIERA!!!!!!! NIE MOG
culles
QUOTE(Winek @ Oct 9 2005, 01:36:12)
właśnie czytałem forum Hiszpańskie (pare z paru tysięcy zdań zrozumiałem) i wyczytałem, że wersja, ktòra znajduje się na Emule [Pc - Game] Pes5 Pro Evolution Soccer 5 - new edition.rar zajmująca 2.17 gb nie jest FAKE !!! tylko niewyczytałem, czy to jest wersja Hiszpańska czy normalna smile.gif a więc sprawdzi ktoś to z was? bo ja łącze mam już zajęte bo zasysam Age Of Empires III biggrin.gif
[right][snapback]38494[/snapback][/right]

Fake- sprawdziłem.
popiol
Mam problem otoz sciagnelem sobie ten dodatek do dema: http://files.filefront.com/Best_of_Demorar...;/fileinfo.html i wgralem go i teamy sie zgadzaja czyli mam teraz barce, real, chelsea i milan stroje tez zauwazylem ze sa nowe i stadiony tez ale nie moge grac w sniegu tak jak wy i nie moge zmienic pilki bo gra sie zawiesz, a wy mozecie, czy moglby mi ktos powiedzic co robie nie tak i do jakiego dema trzeba to wgrac do tego dema co sa teamy: Arsenal, Chelsea, Real i Valencia czy moze do tego dema gdzie sa teamy: Barca, Juve, Milan i Inter? Bo ja probowalem juz wgrac to i do tego i do tego dema ale i tak sie zaweszalo jak ustawiaken snieg lub zmienialem pilke. I jak wgrac te chantsy do dema i co to wogle takeigo jest?? Z gory wielkie dzieki za pomoc. pozdro dla wszystkich, a szczegolnie dla "Tedi" biggrin.gif
Rokefeler19
QUOTE(popiol @ Oct 9 2005, 15:34:07)
Mam problem otoz sciagnelem sobie ten dodatek do dema: http://files.filefront.com/Best_of_Demorar...;/fileinfo.html i wgralem go i teamy sie zgadzaja czyli mam teraz barce, real, chelsea i milan stroje tez zauwazylem ze sa nowe i stadiony tez ale nie moge grac w sniegu tak jak wy i nie moge zmienic pilki bo gra sie zawiesz, a wy mozecie, czy moglby mi ktos powiedzic co robie nie tak i do jakiego dema trzeba to wgrac do tego dema co sa teamy: Arsenal, Chelsea, Real i Valencia czy moze do tego dema gdzie sa teamy: Barca, Juve, Milan i Inter? Bo ja probowalem juz wgrac to i do tego i do tego dema ale i tak sie zaweszalo jak ustawiaken snieg lub zmienialem pilke. I jak wgrac te chantsy do dema i co to wogle takeigo jest?? Z gory wielkie dzieki za pomoc. pozdro dla wszystkich, a szczegolnie dla "Tedi"  biggrin.gif
[right][snapback]38539[/snapback][/right]

ja sobie to wrzucilem do dema z wersja ktora ma komentarz.pozniej sciagnalem sobie cracka pes5 best demo i odpalilem przez niego.wszystko smiga i stadiony i pilki.tych chantsow nie wrzucilem ale to jest chyba to ze kometarz wypowiada nazwiska itp nowych klubow w demie.jedyne co zauwarzylem to ze koszulki milanu cos sa zwalone.napis na przodzie koszulki jest przesuniety w prawa strone.ale da sie z tym przeciez grac:P
who_me
mam pytanie odnosnie gry na sniegu w full ver .czy gra na takiej nawierzchni bedzie czys sie roznila? .kiedys mialem wrazenie ze gry gram na deszczu w pes4 pilka inaczej sie zachowuje niz na sloncu ale to chyba tylko moja wyobraznia tongue.gif co o tym sadzicie? smile.gif
Arek1974
QUOTE(popiol @ Oct 9 2005, 15:34:07)
Mam problem otoz sciagnelem sobie ten dodatek do dema: http://files.filefront.com/Best_of_Demorar...;/fileinfo.html i wgralem go i teamy sie zgadzaja czyli mam teraz barce, real, chelsea i milan stroje tez zauwazylem ze sa nowe i stadiony tez ale nie moge grac w sniegu tak jak wy i nie moge zmienic pilki bo gra sie zawiesz, a wy mozecie, czy moglby mi ktos powiedzic co robie nie tak i do jakiego dema trzeba to wgrac do tego dema co sa teamy: Arsenal, Chelsea, Real i Valencia czy moze do tego dema gdzie sa teamy: Barca, Juve, Milan i Inter? Bo ja probowalem juz wgrac to i do tego i do tego dema ale i tak sie zaweszalo jak ustawiaken snieg lub zmienialem pilke. I jak wgrac te chantsy do dema i co to wogle takeigo jest?? Z gory wielkie dzieki za pomoc. pozdro dla wszystkich, a szczegolnie dla "Tedi"  biggrin.gif
[right][snapback]38539[/snapback][/right]

Popiol, nie musisz ustawiać śniegu w Camp Nou. Tam śnieg jest po prostu ustawiony. Jak zmieniasz w menu warunki pogodowe, albo cokolwiek, poza: czasem gry, trudnością, ilością zmian, stadionem, sedzią i kondycją to gra się wiesza. Wskazane jest też wyłaczyć kontuzje, bo jak Ci się trafi taka, do ktòrej wbiegają noszowi, to gra się wiesza.
culles
QUOTE(samuel666 @ Oct 9 2005, 17:20:35)
mam pytanie odnosnie gry na sniegu w full ver  .czy gra na takiej nawierzchni bedzie czys sie  roznila? .kiedys mialem wrazenie ze gry gram na deszczu w pes4 pilka inaczej sie zachowuje niz na sloncu ale to chyba tylko moja wyobraznia tongue.gif co o tym sadzicie? smile.gif
[right][snapback]38548[/snapback][/right]

To nie wyobraźnia... uwierz wujkowi...
Radarek
QUOTE(samuel666 @ Oct 9 2005, 17:20:35)
mam pytanie odnosnie gry na sniegu w full ver  .czy gra na takiej nawierzchni bedzie czys sie  roznila? .kiedys mialem wrazenie ze gry gram na deszczu w pes4 pilka inaczej sie zachowuje niz na sloncu ale to chyba tylko moja wyobraznia tongue.gif co o tym sadzicie? smile.gif

Jak padal deszcz pilka bardziej trzymala sie nogi (bo kleila sie do trawy), pilka wolniej sie toczyla i szybciej zatrzymywala. Nic ci sie nie zdaje... smile.gif
ftomekk
Jezeli posiedacie jakis bardziej aktualny link do sciagniecia dodatku do dema,to bardzo prosze.
Poprzedni link nie dziala(page not found)
CJ-2005
QUOTE(samuel666 @ Oct 9 2005, 15:20:35)

to nie twoje wyobrazenia to jest realizm pes-a

sam jestem ciekaw jaka bedzie roznica w grze na sniegu
Rychał
Witam poniżej zamieścilem link do mojej mini komplikacji brameczek prosze zassysac i komenty mile widziane tongue.gif

PS:Wszystkie na 5*oczywiscie.

Mini Komplikacja!
>Kornel<
brameczki fajne tylko ze malo biggrin.gif biggrin.gif fajowy ten wolej biggrin.gif pzdr
lukasso
QUOTE(Rychał @ Oct 9 2005, 19:38:25)
Witam poniżej zamieścilem link do mojej mini komplikacji brameczek prosze zassysac i komenty mile widziane tongue.gif
Mini Komplikacja!
[right][snapback]38568[/snapback][/right]

http://forum.polevo.pl//index.php?showtopic=2346&st=40
tu zamieszczaj bramki swoje z pesa5
a co do kompilacji...
to bardzo mi sie podobała
szkoda ze taka kròtka
minusy to=
czarny pasek u dołu ekranu,słabe wstawki na początki i na końcu oraz czas trwania
plusy najwazniejsze wink.gif
bramki zajebiste i muza
szczegòlnie pierwszy gol z woleja no poprostu majstersztyck
brawo
czekam na kolejne twoje dzieła
w temacie o najładniejszych bramkach pes5 jest rowniez moja kompilacja
sciagnij o oceń
pozdro
wojczech7
QUOTE(Rychał @ Oct 9 2005, 20:38:25)
Mini Komplikacja!

KOMPILACJA, a nie komplikacja. Skomplikowales to Ty sobie byt na forum przez taka gafe tongue.gif
lukasso
http://rapidshare.de/files/6078977/Bayern_...f_Demo.zip.html
nowy dodatek do pesa5 demo
bayern MONACHIUM
zastepuje real madryt w BEST DEMO
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=127126&page=2

a tu macie zestaw korkotrampkòw
http://rapidshare.de/files/6084089/Bootpack.zip.html
naiver
QUOTE(Rychał @ Oct 9 2005, 18:38:25)
Mini Komplikacja!

Witam wszystkich na forum smile.gif
Rychal, brameczki bardzo ladne, ale ta muzyka.. hm - mnie kojarzy sie jednoznacznie - otoz niedawno w serwisie VeB ukazal sie skrot jednego z meczow Barcy z ta sama muzyka i trudno mi bylo sie teraz przestawic wink.gif Tym niemniej kompilacja niczego sobie - oby wiecej takich.

Pozdrowienia
kcma
Niebede/niechcem zakladac nowego tematu wiec podam tu.

Grajac w PES5 zaobserwowalem poduszkowca (chyba tak to sie nazywa smile.gif).

TU
GugSik
hjihihihi to jak z ta KOMPLIKACJA ? biggrin.gif

A powaznie to gram juz 2 tygodnie w demoweczke i sikam w majteczki . cos dlugo wychodzi wersja na PCta!Czyzby znowu mieli problemy ze zrobieniem dobrze dzialajacej gry po sieci?
kcma
Gra wyjdzie gdziesz 28 (tydzien po premierze na PS2, czyli 21) pazdziernika!
GugSik
QUOTE(kcma @ Oct 12 2005, 09:15:54)
Gra wyjdzie gdziesz 28 (tydzien po premierze na PS2, czyli 21) pazdziernika!
[right][snapback]38818[/snapback][/right]

KCM - oficjalna date premiery to ja znam... tyle,ze wersje xboxowe i ps2 juz sa od 2 tygodni w sieci,a wersji PC jeszcze nie widac...
naiver
Pora i na mnie by pokrotce opisac moje wrazenia z dema. O pozytywnych stronach PES 5 prawie wszystko juz napisano. Mocniejsze strzaly, element przypadku i caly gameplay robia duze wrazenie.

Co natomiast mnie irytuje i zdecydowanie nie przypadlo do gustu? Moze to tylko moje wrazenie, ale "glowki" w srodku pola czesto wydaja sie zbyt mocne. Po zagraniu pilki glowa moze ona (pilka - nie glowa wink.gif ) leciec przez prawie polowa boiska - zdecydowanie za czesto.
Kolejna rzecz, stara jak swiat - nadal po faulu albo niecelnym strzale nie mozemy wlaczyc sobie powtorki, ktora trwa tylko od tego konkretnego wydarzenia. Milo byloby, gdyby to w koncu zmieniono.
Strzaly sa piekne, ale nadal dosc czesto zawodnik, ktoremu idealnie pasuje uderzac np. prawa noga, strzela lewa ("falszem" albo jeszcze inaczej) - wyglada to nie najlepiej, na szczescie nie jest zbyt czeste.
Grajac z kompem na 5* (i pewnie innych poziomach) czasem zdarza sie, ze przy wyrzucie pilki z autu zmierza ona do naszego zawodnika.. mijajac kilku rywali o centymetry - zupelnie jakby bylo zaprogramowane, ze musi ona dorzec do tego, do kogo chcemy ja poslac. Ale, szczesliwie, tez jest to raczej sporadyczne. Tak samo jak przeskakiwanie nad pilka w okolicach bocznej linii boiska, czego skutkiem jest aut dla przeciwnika.

Oczywiscie to wszystko to tylko drobnostki w porownaniu do calej esencji PES 5. Tym niemniej ich zmiana/modyfikacja moim zdanie wyszlaby tej wspanialej grze na dobre wink.gif
CJ-2005
Konami oficjalnie juz potwierdzilo ze data premiery pes 5 na pc jest 27 X'05r.
StraY
QUOTE(kcma @ Oct 12 2005, 00:20:23)
Grajac w PES5 zaobserwowalem poduszkowca (chyba tak to sie nazywa smile.gif).

TU
[right][snapback]38808[/snapback][/right]

chyba jednak nie tongue.gif to jest sterowiec, poduszkowiec porusza sie na poduszce powietrznej troszke ponad dowolna powieszchnia tongue.gif
ale screen ciekawy :]
GugSik

Naiver - wiekszosc tych drobnostek pewnie poprawia w we9international - bedzie to jedna z najlepszy wersji tej gry pozniewaz konczy ona dzial serii pileczek na sony 2.
Do sony nie ma co juz pakowac grafiki,wiec cala poprawa skupi sie na gameplayu!
A co do kwestii powtorek to wlasnie dlatego,ze gra jest pisana pod sony 2,potworki sa takie krotkie - bo sonka jest ograniczona,konami wyciagnelo juz wszystko prawie co moglo w tej czesci gry jesli chodzi o konsole ps2.

Gra ma owszem bledy ale to naprawde w zaden sposob nie moze ujmowac tak zajebscie napisanemu programowi jaki jest pes5! Przeciez te mecze sa juz prawie jak prawdziwe!tempo gry i takie smaczki pilkarskie,ze mozna grac latami!Super!
Pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.