Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Demo??
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Winek
QUOTE(lukassoronaldo @ Sep 25 2005, 17:01:02)
a co ty w menadzera grasz?
czlowieku
ustaw se byle jaka
nawet 4-4-2
i na 1*
jesli nie wygrasz to znaczy ze musisz sie przerzucic na fife
[right][snapback]36784[/snapback][/right]

niezgrywaj cfaniaka ok ? blink.gif

jestem ciekaw waszych taktyk a ty wyskakujesz z pytaniem, czy gram w menadzera laugh.gif

moze i cie zadziwie ale na 5* większość meczòw wygrywam Valencią rolleyes.gif

i sam się przerzuć na fifę kochany mòj laugh.gif
lukasso
w takim razie załòż swoj temat o taktykach
P.S bardzo mnie cieszy ze wygrywasz Valencia na 5*
naprawde cenna informacja
baski18
Moja taktyka (Chelsea) 4-4-2, C3, Counter Attack,
Swietne zageszczony srodek boiska ... moge poslac swietna prostopadla pilke do napastnikow lub rozegrac na skrzydlo [(q + s) Ci co graja na klawie beda wiedzieli o co chodzi]
Czasami podczas meczu eksperymentalnie wlaczam taktyke z Pes4 a mianowiecie"
3-5-2 (3-4-1-2), B1, Balance ( tu juz tylko pilki do ofensywnego pomocnika ktory prostopadlymi podaniami wypuszcza napastnikow)

Mam nadzieje ze satysfakcjonuje Cie moja wypowiedz wink.gif

Ps. Wieksze kombinacje z taktyką czyli, strzalki, ofensywa,defensywa(zaangarzowanie) bedzie dopiero w pelnej wersji, gdzie wyprowadze swoj Juventus na szczyt, a Del Piero bedzie krolem strzelcow smile.gif gwarantuje mu to biggrin.gif

Ja najwyzej wygralem 4:0 na 5* Cheslea vs. Real przeciez oni calym zespolem ida na atak, gdy jest kontra nie maja szans smile.gif a ze ja uwielbiam grac z kontry... szczegolnie Juve (szkoda ze tu ich nie ma sad.gif ) to jest z nimi slabo ... Juz lepiej sobie w tym punkcie radzi Valencja.

Pozdro
kgb0
wlasnie wygralem, na 5* z tym chealse 9:0 grajac realem niestety w po meczowych
powtorkach nie ma wszystkich goli bo ich nie pokazali ale jest jak wybieram 5 *
pomeczowe statystyki chealse nieistnialo grali w oslabieniu zobaczcie na statystyki

http://rapidshare.de/files/5547587/9_0_real-chealse.avi.html

Ps.zobaczcie i uwierzcie w koncu w nastepnych postach dodam 2 bramy z tego
meczu jedna zidanem z woleja w okno ,druga to indywidualna akcja owena dziura
obroncy i lobik na bramkarzem (pezanalizujcie ten filmik i bramy)
kgb0
oto ta bramka owena na 6:0 z meczu real-chealse 9:0 na 5*

http://rapidshare.de/files/5547696/owen_dz..._lobik.avi.html

a to bramka zizu z woleja w okno tez z tamtego na 1:0 w 2min. tej bramki nie ma
w tamtym filmiku bo niestety panowie od konami zrobili strasznie krotkie pomeczowe powtorki i bramki z tamtego meczu zaczeli pokazywac od 5 gola

http://rapidshare.de/files/5547841/zizu_wo...i_okno.avi.html

Ps.prosze o komentarz
Gazuś
Prosze o instrukcje instalacji piłki w demie... Chodzi mi o piłki w technologii ball revolution... Pròbowałem jedna zainstalowac przez GGS ale nie wiem gdzie zaimportowac plik mdl pilki...:/ Z gòry dziekuje z pomoc...
Dreed
kgb0 - a wygrywaj se nawet 100:0 mam to w wielkim powazaniu
TeDi
QUOTE(kgb0 @ Sep 26 2005, 11:33:47)
oto ta bramka owena na 6:0 z meczu real-chealse 9:0 na 5*

http://rapidshare.de/files/5547696/owen_dz..._lobik.avi.html
a to bramka zizu z woleja w okno tez z tamtego na 1:0 w 2min. tej bramki nie ma
w tamtym filmiku bo niestety panowie od konami zrobili strasznie krotkie pomeczowe powtorki i bramki z tamtego meczu zaczeli pokazywac od 5 gola
http://rapidshare.de/files/5547841/zizu_wo...i_okno.avi.html
Ps.prosze o komentarz
[right][snapback]36946[/snapback][/right]

Gol ładny, ale gdzie ty tam okno widziałeś, piłka wpadła w gòrny ròg, ale o oknie to możesz zapomnieć ph34r.gif
baski18
kgb0 chyba nie rozumiesz do czego my sie przyczypilismy .... My chcemy zobaczyc 5 bramek Zizu z ok.30-40 metrow w same okna.

a pozatym Twoja taktyka jest lamerska smile.gif 3 w ataku, 1 w pomocy ... lol

Ciekawe czy ktos tak gra w realu ... tu ma sie grac piekne akcje, a nie strzelac najwiecej bramek:]

Pozdro
kgb0
QUOTE(Dreed @ Sep 26 2005, 12:15:26)
kgb0 - a wygrywaj se nawet 100:0 mam to w wielkim powazaniu
[right][snapback]36950[/snapback][/right]

a moze ty pokazesz swoje wypociny a my je skomentujemy
najpierw czekales na ogromne wyniki a teraz wybrzydzasz

PS.zazdrosc ?
kgb0
QUOTE(baski18 @ Sep 26 2005, 12:32:34)
kgb0 chyba nie rozumiesz do czego my sie przyczypilismy .... My chcemy zobaczyc 5 bramek Zizu z ok.30-40 metrow w same okna.

a pozatym Twoja taktyka jest lamerska smile.gif 3 w ataku, 1 w pomocy ... lol

Ciekawe czy ktos tak gra w realu ... tu ma sie grac piekne akcje, a nie strzelac najwiecej bramek:]

Pozdro
[right][snapback]36952[/snapback][/right]

niechce mi sie znowu o tym gadac napisalem ze zdarzylo mi sie to raz
ale sprobuje to powtorzyc a co do taktyki to mozesz sobie grac 5 nawet napiastnikami i 2 pomocnikami a do tego 3 bramkarzami w polu mam to gdzies
jakim ustawieniesz garsz a pozatym kazdym ustawieniem mozna konstruowc piekne akcje
baski18
no ok ... spoko .. tylko mi odpoweidz na jedno pytanie ... jesli Pes5 jest gorszy od Fify2006 to dlaczego grasz wlasnie w Pes-a ??

Pozdro
barca90
QUOTE(baski18 @ Sep 26 2005, 12:42:52)
no ok ... spoko .. tylko mi odpoweidz na jedno pytanie ... jesli Pes5 jest gorszy od Fify2006 to dlaczego grasz wlasnie w Pes-a ??

Pozdro
[right][snapback]36961[/snapback][/right]

dobre pytanie

heh kgb0 fife 06 ile wygrywasz??????????????????????????????????
_DEVIL_
QUOTE(Winek @ Sep 25 2005, 16:22:20)
a teraz wklejajcie swoje taktyki biggrin.gif

bo powiem szczerze, że ja do tej pory niewiem jaką taktyką grać blink.gif

mieszam, mieszam i na złe mi to wychodzi mad.gif 

niewiem czy grać więcej środkiem czy skrzydłami bo w pes4 byłem świetny na skrzydłach rolleyes.gif

więc pochwalcie się swoimi i ja zobaczę jakimi taktykami sobie tak dobrze radzicie smile.gif
[right][snapback]36778[/snapback][/right]

Ja gram tą samą taktyką co w PES 4 czyli:

1 4 4 2 z czego obroncy skupieni obok siebie,jeden cofniety defensywny pomocnik, skrzydlowi przesunieci najbardziej jak sie da na pomocy, jeden ofensywny pomocnik (pozycja mediapunta) czyli gra za plecami 2 napatsnikòw!
ustawiam jeszcze zawsze takie pierdoly jak indiwidualna obrona i kierunek ataku ale to juz moja tajemnica rolleyes.gif
(przynajmniej sprawdza mi sie w ligach) rolleyes.gif
gram Realem(przewaznie)

QUOTE(barca90 @ Sep 26 2005, 14:57:59)
dobre pytanie
[right][snapback]36965[/snapback][/right]

ja na fifie 06 potrafie wygrac nawet 30-0 ale musze zamrozić czas laugh.gif
qazwsx
QUOTE(devil905 @ Sep 26 2005, 15:08:50)
ja na fifie 06 potrafie wygrac nawet 30-0 ale musze zamrozić czas laugh.gif
[right][snapback]36967[/snapback][/right]

Taa ale połowa przynajmniej z nich po takich samych akcjach tongue.gif
lukasso
a ja zawsze gram taktyka defaultowa
dzieki czemu gra staje sie bardziej atrakcyjna
a takze staram sie grac stylem jaki prezentuja poszczegolne zespoly
np
grajac barca gram jednym napadziorem z ofensywnie usposobionymi pomocnikami
t.j ronaldinho,giuly
juve gram z kontry
realem wszyscy do ataku
przeważają kròtkie podnania oraz prostopadłe piłki
itd
Andzi
ja tez jak lukassoronaldo gram taktyka defaultowa tongue.gif

PS. moze mi ktos napisac jak ustaiwc frapsa, bo cos nie moge dobrze ustawic sad.gif tak sie nagrywaja bramy, ze tylko chce uderzyc głowa o sciane unsure.gif
Dreed
kgb0 - do zobaczenia w meczu ONLINE biggrin.gif.
lukasso
QUOTE(Dreed @ Sep 26 2005, 19:54:53)
[right][snapback]37032[/snapback][/right]

zapowiada sie ciekawy pojedynek
prosimy o relacje cool.gif
cronaldo
moja taktyka wyglada nastepująco:
http://iskra-b.prv.pl/tak.jpg

grałem ta taktyką w pes4 i bede nia grał takze w pelnej wersji pes5..bo w demie sprawdza sie w 100%.. najwazniejszym punktem tej taktyki jest grajacy na lewej strony jakis skrzydlowy..zauwazcie ze gra on jako napastnik..wiec rozpoczynajac kazda akcje pilkarz ten stoi juz przy linii oczekujac na podanie.. wtedy szybki rajd dosrodkowanie i pyk jakas brameczke..oczywisci mozna tego pilkarza wykorzystywac na wiele innych sposobow..takim pilkarz grajacy na tej pozycji musi byc bardzo szybki zwinny o dobry technicznie (np wright phillips w chelsea, aimar w valenci, pires tez niezly, cronaldo, duff itd itd).. w mojej taktyce jestt tez miejsce dla defensywnego pomocnika a takze grajace za linia napadu AMF..ten pilkarz tez jest bardzo wazny gdyz musi operowac dobrym podaniem w pole karne.. moze to byc gerrard, zidane, lampard , ronaldinho , kaka... i to w sumie tyle w tej taktyce.powiem tylko ze jest ona genialna i gra sie nia wspaniale..a akcje jakie mozna nia robic zapieraja dech w piersiach..zreszta zobaczycie sami jak bedziecie ze mna grac przez neta.. pozdrawiam all!!
kgb0
QUOTE(baski18 @ Sep 26 2005, 14:42:52)

Pozdro
[right][snapback]36961[/snapback][/right]

a tak napisalem pod wplywem emocji po tym jak zidanem strzelilem te 5 goli po oknach po kiku rozegranych meczach(poprostu bylem w szoku)ale mi przeszlo a tak na marginesie niecierpie,nienawidze tego badziewa od EA sport.moja przygoda z fifa skonczyla sie na 2003 .PES 5 jest najlepsza czescia serii .Najlepsza symulacja pilki kopanej na malym ekranie .PES4 to przy 5 dno.PES5 to rewolucja
PES 5 IS THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kgb0
QUOTE(Dreed @ Sep 26 2005, 20:54:53)
[right][snapback]37032[/snapback][/right]

chetnie zagram
BaraneQ2!
Nie moge sie juz doczekac meczòw OnliNe . . . . . oj bedzie sie działo . . . biggrin.gif . . . . . a tak na marginesie to ciekawi mnie czy grał ktos z was w pesa uprzednio zapaliwszy jakies ziòłko ???? wtedy to jest dopiero GRA. . . pozdRo 600 . . . cool.gif
kgb0
QUOTE(barca90 @ Sep 26 2005, 14:57:59)
dobre pytanie
[right][snapback]36965[/snapback][/right]

ile wygrywam w fife 06?hhhhmmmmmm wogòle nie wygrywam bo fife nie gram
kgb0
przewrotka zizu

http://rapidshare.de/files/5641865/zizu_pr...tka325.avi.html
Radarek
QUOTE(kgb0 @ Sep 28 2005, 21:12:45)
przewrotka zizu

[right][snapback]37370[/snapback][/right]

Zeby nie przeklinac spytam kulturalnie:
widziales kiedys przewrotke??
Dreed
QUOTE(kgb0 @ Sep 28 2005, 21:12:45)
przewrotka zizu

[right][snapback]37370[/snapback][/right]

to to jest wolej tylko w powietrzy, wiesz ale przewrotka to takie cus co sie wykonuje najczesciej bedac tylem do bramki i kpie sie pilke ktora jest nad glowa a nie z boku smile.gif
Gazuś
panowie www.pes.szu.pl super dodatek 4 nowe druzyny do dema: FC Barcelona, Juventus Turyn, AC Milan oraz Inter Mediolan... Jedyny minus to nazwiska pilkarzy po japonsku:/ Ja juz grałem:)smile.gifsmile.gif POLECAM
Lyland
QUOTE(Gazuś @ Sep 28 2005, 23:04:18)
panowie www.pes.szu.pl super dodatek 4 nowe druzyny do dema: FC Barcelona, Juventus Turyn, AC Milan oraz Inter Mediolan... Jedyny minus to nazwiska pilkarzy po japonsku:/ Ja juz grałem:)smile.gifsmile.gif POLECAM
[right][snapback]37390[/snapback][/right]

Wreszcie jakies inne meczyki wink.gif SUPER !!!

Witam forumowiczow
pozdro !
who_me
tylko cos z ta strona jest nie tak;/ bo otwiera se juz 5 minut:D:D
Maszrum
Czytalem kilka stron wczesniej,ze niektorych uzytkownikow denerwuje zachowanie bramkarzy w PES 5,zwlaszcza wtedy kiedy nie rzucaja sie oni do niektorych strzalow. Ja osobiscie uwazam to za zupenie normalne,gdyz wiadomo ze nie wszystko da sie wyjac i zdarzaja sie strzaly poprostu nie do obrony. W rzeczywistosci tez tak jest,a jako przyklad chcialbym wspomniec gola,ktorego strzelil w dzisiejszym meczu ligi mistrzow schalke - milan H.Altintop. Byl to silny strzal z ok 25-30 metrow,z prawej strony pola karnego,wydawaloby sie niegrozny,tymczasem Dida w ogole sie nie ruszyl. Kto widzial wie o czym mowie,a kto nie to niech zobaczy. Podobnie jest w PES 5,zdarzaja sie strzaly nie do wyciagniecia i dlatego wydaje mi sie ze bramkarze i ich zachowanie jest odwzorowane bardzo dobrze

P.S.To moja opinia,ale jestem ciekaw,czy zgadzacie sie ze mna??
Lyland
QUOTE(samuel666 @ Sep 28 2005, 23:33:47)
tylko cos z ta strona jest nie tak;/ bo otwiera se juz 5 minut:D:D
[right][snapback]37394[/snapback][/right]

U mnie jest podobnie.Ale powinna sie otworzyc.
Jeszcze tylko jedno pytanko.Nie krzaczy sie ten dodatek z tym zmieniajacym czas,wylaczenia kontuzji itp ?
TeDi
Mi też się długo otwiera dry.gif więc dam bezpośredni link do tego pliczku http://files.filefront.com/WECN_PES5_Demo_...;/fileinfo.html
lukasso
QUOTE(Maszrum @ Sep 29 2005, 00:36:55)
Czytalem kilka stron wczesniej,ze niektorych uzytkownikow denerwuje zachowanie bramkarzy w PES 5,zwlaszcza wtedy kiedy nie rzucaja sie oni do niektorych strzalow. Ja osobiscie uwazam to za zupenie normalne,gdyz wiadomo ze nie wszystko da sie wyjac i zdarzaja sie strzaly poprostu nie do obrony. W rzeczywistosci tez tak jest,a jako przyklad chcialbym wspomniec gola,ktorego strzelil w dzisiejszym meczu ligi mistrzow schalke - milan H.Altintop. Byl to silny strzal z ok 25-30 metrow,z prawej strony pola karnego,wydawaloby sie niegrozny,tymczasem Dida w ogole sie nie ruszyl. Kto widzial wie o czym mowie,a kto nie to niech zobaczy. Podobnie jest w PES 5,zdarzaja sie strzaly nie do wyciagniecia i dlatego wydaje mi sie ze bramkarze i ich zachowanie jest odwzorowane bardzo dobrze

P.S.To moja opinia,ale jestem ciekaw,czy zgadzacie sie ze mna??
[right][snapback]37395[/snapback][/right]

zgadzamy sie
Gazuś
QUOTE(Lyland @ Sep 29 2005, 01:37:09)
U mnie jest podobnie.Ale powinna sie otworzyc.
Jeszcze tylko jedno pytanko.Nie krzaczy sie ten dodatek z tym zmieniajacym czas,wylaczenia kontuzji itp ?
[right][snapback]37396[/snapback][/right]

wszystko jest w najlepszym porzadku... zadnych problemow...
Lyland
ok dzieki wielkie.To zabieram sie do instalowania smile.gif
kcma
To co zobaczycie jest niewyjaśnialne i wbrew prawom fizyki (*ż*a*r*t*).

Bramka strzelona Reyes'em jest poprostu fantastyczna, grałem na 5*/30min. to miało być dosierotkowanie do Henry'ego, ale piłka odbiła się od słupka. Bramka miòd, najleprza jaką widziałem/strzeliłem. Plik zajmuję 36,6MB, bo zapomniałem wyłączyć głos i "pogorszyć" grafikę. sad.gif Ale warto ściągnąć smile.gif .

Golden Gool

Zdażyły mi się też sytuację dość dziwnę:

1. Gram Arsenalem na Chelsea, kontra The Blues, podanie na dobieg Duff'a do Drogb'y... Drogba kiwa bramkaża (mego), bo bramkarz wyszedł za pole karne i wslizgiem chciał zgarnąć ball'e, ale się z nią miną, Drogba strzela na pustą bramkę i... niema gola, bo piła nawet niewleciała do bramki, mineła słupek bramki a drogba z niezadowolenia machną w powietrzu nogą ze złości i... włańcza się filmik, za niesportowe zachowanie yellow card. laugh.gif To chyba za to że niestrzlił bramki laugh.gif

2. Gram Arsenalem na Valencie, skosiłem zawodnika z Val. i dostałem red card (chyba Cambellem) a on co... wziął ball'e i żucił nią w murawe. huh.gif
albin22
QUOTE(kcma @ Sep 29 2005, 18:48:39)
To co zobaczycie jest niewyjaśnialne i wbrew prawom fizyki (*ż*a*r*t*).

Bramka strzelona Reyes'em jest poprostu fantastyczna, grałem na 5*/30min. to miało być dosierotkowanie do Henry'ego, ale piłka odbiła się od słupka. Bramka miòd, najleprza jaką widziałem/strzeliłem. Plik zajmuję 36,6MB, bo zapomniałem wyłączyć głos i "pogorszyć" grafikę. sad.gif Ale warto ściągnąć  smile.gif .

Golden Gool

Zdażyły mi się też sytuację dość dziwnę:

1. Gram Arsenalem na Chelsea, kontra The Blues, podanie na dobieg Duff'a do Drogb'y... Drogba kiwa bramkaża (mego), bo bramkarz wyszedł za pole karne i wslizgiem chciał zgarnąć ball'e, ale się z nią miną, Drogba strzela na pustą bramkę i... niema gola, bo piła nawet niewleciała do bramki, mineła słupek bramki a drogba z niezadowolenia machną w powietrzu nogą ze złości i... włańcza się filmik, za niesportowe zachowanie yellow card. laugh.gif To chyba za to że niestrzlił bramki laugh.gif

2. Gram Arsenalem na Valencie, skosiłem zawodnika z Val. i dostałem red card (chyba Cambellem) a on co... wziął ball'e i żucił nią w murawe. huh.gif
[right][snapback]37470[/snapback][/right]

nie da sie sciagnoć tego to jest gif
BaraneQ2!
Jestem ciekaw czy zdazyła sie Wam taka akcja jak mi.Mianowicie piłka zagrywana przez kompa wysoko w kierunku mojej bramki,piłka leci ,leci i nagle zza plecòw moich obroncòw wyskoczyl bodajze Drogba a bramkarz juz w polu karnym zamiast od razu złapac piłke w rece najpierw podskoczył i w powietrzu przyjoł ja na klatke i dopiero wtedy złapał.Miska mi opadła . . . biggrin.gif
popiol
Nikt nic nie pisze o tym nowym demie, a wiec ja napisze cos od siebie, oto co mnie irytuje w tym nowym demie, otoz:

- nie aktualne stroje i sklady
- nazwiska pilkarzy i nazwy klubow po japonsku
- dziwne ze w starym demie Figo jest w Realu na rezerwie a w tym demie jest juz w Interze
- dziurawe koszulki i krzywe logo na koszulce calego juventusu procz Buffona, oto screen na dowod: http://img55.imageshack.us/img55/9776/snap15si.jpg

A na koniec mam wam do zaprezentowania przepiekna oprawe meczu: http://rapidshare.de/files/5685011/oprawa_...eczowa.avi.html biggrin.gif

Pozdrawiam.
Dreed
wiesz zawsze demko nie bedzie takie jak full smile.gif
who_me
QUOTE(popiol @ Sep 29 2005, 21:00:31)
Nikt nic nie pisze o tym nowym demie, a wiec ja napisze cos od siebie, oto co mnie irytuje w tym nowym demie, otoz:

- dziwne ze w starym demie Figo jest w Realu na rezerwie a w tym demie jest juz w  Interze
- dziurawe koszulki i krzywe logo na koszulce calego juventusu procz Buffona, oto screen na dowod: http://img55.imageshack.us/img55/9776/snap15si.jpg

A na koniec mam wam do zaprezentowania przepiekna oprawe meczu: http://rapidshare.de/files/5685011/oprawa_...eczowa.avi.html  biggrin.gif

Pozdrawiam.
[right][snapback]37493[/snapback][/right]

po japonsku jest dlatego ze jest to ver.azjatycka pes5;] tak samo jak my mamy EURopejską wiec to chba nic dziwnego cool.gif
To dobrze ze u innych jest cos nie tak z koszulkami ]:->bo jzu myslalem ze aktualizacja biosa to spaprala:P
kcma
QUOTE(albin22 @ Sep 29 2005, 19:26:28)
nie da sie sciagnoć tego to jest gif
[right][snapback]37481[/snapback][/right]

To jest gif bo na filmiku by się zacianało, ale warto ściągnąć.

CODE
QUOTE(popiol @ Sep 29 2005, 21:00:31)

- dziwne ze w starym demie Figo jest w Realu na rezerwie a w tym demie jest juz w  Interze

A na koniec mam wam do zaprezentowania przepiekna oprawe meczu: http://rapidshare.de/files/5685011/oprawa_...eczowa.avi.html  biggrin.gif

Pozdrawiam.

Te koszlki są dziwne bo to wersja patchowana mad.gif Dla poròwnanaja, zagraj sobie mecz na "czystym" PES4 i zagraj na jakimś starszym patchu (niemusisz tego robić, to dla przykładu), wiadomo że patchmakerzy (1, 2, 3... gòra 20) zrobią więcej błędòw niż Konami (nieweim ilu ich tam cio king jest, ale jakieś 2 000 smile.gif )

Pozdro @ll.
Yamakasi
jest juz angielski kometarz do dema
http://files.filefront.com/e_soundrar/;419...;/fileinfo.html
kemsi
A jakie drużyny dostępne są w tym nowym demku? Ja jednym zdjęciu widziałem juve, ale co jeszcze?
abus
Juventus, Milan, Inter, Barcelona
lukasso
EDIT=>barca.juve.inter,milan

http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=126751
tu masz do poczytania o tym patchu
kcma
Juve, Barca, Inter i Milan.
Andzi
QUOTE(Yamakasi @ Sep 30 2005, 14:31:22)
jest juz angielski kometarz do dema
http://files.filefront.com/e_soundrar/;419...;/fileinfo.html
[right][snapback]37541[/snapback][/right]

Pobrałem, skopiowałem, ale zadnego komentarzu nie ma sad.gif ohmy.gif
mcraczek
Musisz pobrac jeszcze to: http://rapidshare.de/files/5706008/Eng._Ko...Demo_2.zip.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.