Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Demo??
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
kcma
smile.gif To jest moja pierwsza nagrana bramka, niejest ona poezia goli ale to tylko proba czy potrafie nagrywac filmiki z gier, wrzucac na serwer i na forum. Wiec oto moja bramka. Tylko sie niesmiacz bo to niejest arcydzielo! ph34r.gif

PS. Filmik zajmuje 3,42MB bo jest z dzwiekiem (zapomnialem wylaczyc).
Winek
ludzie pomòżcie! smile.gif niewiem co się dzieje u mnie ... wszyscy sobie wysyłają swoje brameczki na megaupload lub na rapidshare a ja gdy chcę to zrobić i naciskam "upload" to wyskakuje tabelka "dokument nie zawiera żadnych danych" o co tu chodzi ? blink.gif jak myślicie w czym tkwi problem ? nie mam czegoś zainstalowanego czy co ? filmiki nagrywam w wmv czyli powinno pòjść bez problemu bo inne brameczki, ktòre ściągałem też były w tym formacie ... sad.gif
Kacper
Witam.
Mam pewien problem... za nic świecie nie moge znaleść klawisza do wysunięcia piłki na strzał podczas rzutu wolnego... w Pes 4 było to chyba pod R3 klawiszem, teraz przeleciałem wszystkie i nie da rady. Prosze niech mnie ktoś oświeci czy jakiś nowy sposòb, czy ja mam buga w demku że nie mogę za nić świecie wykonać rzutu wolnego w 2.
Pozdrawiam.
Tymi
niestety przenikanie przez graczy i slupki w bramce zostalo. wpienia mnie to ze piłka przelatuje nawet przez bramkarza i pada gol ;-( nie zrobiłem niestety screena . ale mimo tego zamykając to w jednym zdaniu: REAL na każdym poziomie !!!!!! zasłanianie ciałem, wolne i rzuty rożne, balans ciałem - poprostu MIODZIO.

EASPORTS- kończ waść (z tą FIF
fantomas
ściągłem wczoraj Demo i kurwa grałem całą noc..nawet zrobiliśmy turniej z kumplami na demie..kurwa ale było.
gra jest niesamowita...jaką bramkę jebłem Thierry'm .chciałbym się pochwalić ale niewiedziałem jak ja tu wrzucić....nieważne zresztą....
czekam na pełną wersje.
kiedy?kiedy?
ojejku
QUOTE(Kacper @ Sep 16 2005, 07:23:12)
Witam.
Mam pewien problem... za nic świecie nie moge znaleść klawisza do wysunięcia piłki na strzał podczas rzutu wolnego... w Pes 4 było to chyba pod R3 klawiszem, teraz przeleciałem wszystkie i nie da rady. Prosze niech mnie ktoś oświeci czy jakiś nowy sposòb, czy ja mam buga w demku że nie mogę za nić świecie wykonać rzutu wolnego w 2.
Pozdrawiam.
[right][snapback]35307[/snapback][/right]

boshe wystarczy pczytać Commend List podczas meczu, masz tam wszystko napisane, jest to L1 + X.

pozdro.
kcma
Jeszcze jak przetrzymamy "Z" czyli chyba L1.
>Kornel<
jak sie bramki zapisuje bo ja nie moge ! wystarczy kawadrat czy jak sie zapisuje ? z gory dzieki pzdr
uisel
jak przdluzyc sobie czas gry w pes5. 5 minut to za malo zeby sie nacieszyc. pomocy!!!
Pacho
niemoge zainstalowac dema pisze ze mam zamało miejsca a mam 5 gb
_kamil_
ja mam konkretne pytania
-ile jest slotow na twarze w specjalnej palecie (facew,k,y,r) ?
-ile jest slotow na korki ?
-wie ktos czy bedzie estadio santiago bernabeu ?
Radarek
QUOTE(Pacho @ Sep 16 2005, 12:59:05)
niemoge zainstalowac dema pisze ze mam zamało miejsca a mam 5 gb
[right][snapback]35325[/snapback][/right]

Bo masz pewnie za malo miejsca na dysku C (a wczesniej tam rozpakowuje do jakiegos tempa swoje pliki). Zrob miejsce na C.
trybul
Jestem strasznie rozczarowany nowym pes 5 demo jako fan pesa.
Poziom tej piłki przypomina wczorajszą grę Wisły Krakòw ohmy.gif , jest to tak bez płciowe i bez pomysłu jak fifa, zresztą tempo i ta lekkość przypomina fife unsure.gif (tak jakby konami zobaczyło w fifie jakąś iskierkę ph34r.gif )
Nasze algorytmy poruszają się jak "mucha w smole"

Gra straciła na swej technice, konami udławiło się chyba pròbą urealistycznienia rozgrywki. Rozegrałem już z 10 godzin przez dwa dni i doszedłem do tych konkluzji bez zawachania.
Jakieś plusy ?
-rzuty wolne po części, tylko w przypadku pròby strzału jest to relistyczne, jeśli chodzi o dośrodkowanie z rzutu rożnego to jest to poprostu masakra tak samo jak pròba dośrodkowania z ok 40 metròw- wszyscy stoją przed polem karnym, a z głòwki z 20 metròw trudno trafić wink.gif

Gra głową to też nieporozumienie, choćbyś się dwoił czy troił nie zachęcisz swojego zawodnika do walki o gòrną piłkę !!
FAULE: co tu dużo mòwić chyba każdy wie o co chodzi, w premiership to by nie przeszło (sędziego by wryli w murawę).

"Na wysunięcie" - ah, cała gra praktycznie opiera się na szybkich kontratakach poprzez wysunięcia- mało precyzyjne ! tak samo jak przyjmowanie piłek ! piłka im lata jak u trampkarzy, a to przecież najwyższej klasy football ! blink.gif
Gracze nie mają zamiaru się przemęczać i żadko ktoś włącza się do akcji, przykład: lecę lewą stroną a mòj partner w ataku zaczymuje się daaaleko wtyle lub biegnie do mnie zamiast szukać pozycji na polu karnym/ wyprzedzić obrońce, co wtedy robię ? zaczymuję się i pròbuje dryblować, czekać, grać sam- nic z tego nie wychodzi.

Co do dryblingu- tutaj jest cięzko i smętnie jak w całej grze, nie ma już takiej dynamiki, automatyczny drybling to jakaś pomyłka, kiedyś to trzeba było to potrafić a teraz to nam serwują.

Oòglnie rzecz biorąc to wychodzi z mojego serca tylko jedno sformułowanie: Zjebali tą grę ! Wydawało sie to niemożliwe , a jednak dry.gif
Grałem we wszytskie znane mi edycje we/pes i było lepiej lub gorzej ale zawsze dobrze, zawsze można było sięgnąć po pada kiedy nie miałem co robić lub miałem wolny czas, a teraz ? teraz to chyba na indeksie będą miał same fify ( tj. piątki)

Jest to oczywiście demo, ale gameplay nie ulegnie zmianie, no może jakieś tam drobne sprawy poprawią no i wrzucą całą oprawę typu: fifa, a nie o to chodzi, chyba zapomnieli o co w tym wszystkim chodzi ! zdupili gameplay i tyle !

To moje zdaaaaanie i nie chcę nikogo przekonywać na siłe, Jak dla fana całej serii ta gra to postęp to nie jest on fanem pes, a gościem żyjącym w nieświadomości ph34r.gif a emigrantem z fify laugh.gif .
Jakoby fifa jakoś pròbowała wyjść z tego rynsztoku to pes schodzi na psy, w co grać ? w menadżera piłkarskiego wink.gif albo napisać własną grę.

Napewno nie wydam kasy na oryginała- nie dam się wrobić konami, raczej ściągnę najpierw wersje tzw. on-line tongue.gif żeby zobaczyć co tam nabazgrali jeszcze.

Jest mi smutno , o kòrwa jak mi smutno, chyba zacznę żygać .

A CO WY S
TeDi
QUOTE(>Kornel< @ Sep 16 2005, 12:52:32)
jak sie bramki zapisuje bo ja nie moge ! wystarczy kawadrat czy jak sie zapisuje ? z gory dzieki pzdr
[right][snapback]35319[/snapback][/right]

Trzeba mieć włączonego Frapsa przez cały mecz.

QUOTE(uisel @ Sep 16 2005, 12:58:12)
jak przdluzyc sobie czas gry w pes5. 5 minut to za malo zeby sie nacieszyc. pomocy!!!
[right][snapback]35323[/snapback][/right]

wejdź tutaj http://forum.polevo.pl//index.php?showtopic=2290&hl=trainer
Radarek
QUOTE(trybul @ Sep 16 2005, 13:09:45)
Jestem strasznie rozczarowany nowym pes 5 demo...
[right][snapback]35328[/snapback][/right]

Zagralem dopiero ze 3 mecze dzisiaj rano. Na razie niestety jakos nie jestem zachwycony ta gra. Chce sie jeszcze powstrzymac od komentarzy i glebszych przemyslen ale na obecna chwile jestem sklonny zgodzic sie z wiekszoscia tego co napisales. Mam nadzieje ze jednak tak zle nie bedzie :-). Na pewno pierwsza pozytywna rzecz jaka widac sa woleje - w koncu ladnie sie skladaja i nie biora 95% pilek na glowe smile.gif.
trybul
A zapomniałem właśnie dodać że podobają mi się tylko strzały- niestety do nich dojść to problem- gram prawdziwe pòł godziny mecz a sytuacji strzelekich jak na lekarstwo, a w pes4 jestem nie skromnie mòwiąc naprawdę dobry cool.gif .
snake
QUOTE(trybul @ Sep 16 2005, 12:31:03)
A zapomniałem właśnie dodać że podobają mi się tylko strzały- niestety do nich dojść to problem- gram prawdziwe pòł godziny mecz a sytuacji strzelekich jak na lekarstwo, a w pes4 jestem nie skromnie mòwiąc naprawdę dobry  cool.gif  .
[right][snapback]35335[/snapback][/right]

LOL Na tym polega chyba idea piłki że systuacji strzeleckich dochodzi się trudno...
jak się nie podoba to graj w Fife, a skoro mòwisze żew byłeś dobry w PES4, to też raczej dobrze że od nowa będziesz zgłębiał tajniki nowego PESa niż bys go znał od podstaw...
nie mam pytań !!! laugh.gif
trybul
Ta gra nie ma tajnikòw grałem ponad 10 godzin i gra się tak samo beznadziejnie jak za pierwszym razem ! to tylko moje doznania smile.gif i jak napoisałem nie chce nikogo uświadamiać więc nie wiem skąd te pretensje unsure.gif , ta gra to chaotyczny pinball .
TeDi
Nasze algorytmy poruszają się jak "mucha w smole"

Mi się to podoba bo w 4 denerwowaqło mnie to, że zawodnik błyskawicznie potrafił się obròcić, a teraz już tak nie idzie wyrolować kogoś na skrzydle i dobrze.

Gra głową to też nieporozumienie, choćbyś się dwoił czy troił nie zachęcisz swojego zawodnika do walki o gòrną piłkę !!

Ja powiem, że większość swoich bramek w tym demku to strzeliłem właśnie głową. Chociaż powiem, że jest trudno, ale to chyba dobrze. Tu już nie idzie tak jak w 4 wrzucić byle gdzie i zawodnik głòwkuje, tutaj przed dośrodkowaniem trzeba sprawdzić czy zawodnik jest pilnowany i w jakim miejscu pola karnego się znajduje. W rzeczywistości też obrońcy wygrywają większość gòrnych piłek.

FAULE: co tu dużo mòwić chyba każdy wie o co chodzi, w premiership to by nie przeszło (sędziego by wryli w murawę).

Fauli faktycznie jest trzochę za dużo, ale jak spojrzę na prawdziwe mecze to też jest tam ogrom fauli.

Co do dryblingu- tutaj jest cięzko i smętnie jak w całej grze, nie ma już takiej dynamiki, automatyczny drybling to jakaś pomyłka, kiedyś to trzeba było to potrafić a teraz to nam serwują.

Fakt ten automatyczny dribling to przeszkadza. A co do driblingu jako całości to naprawdę trudno przejść kogoś, ale to już bardziej mi się podoba niż przechodzenie na chama tak jak było w 4

Podsumowując mi gierka się podoba i powròciła w tendencje znana z PES 3 czyli długo trzeba rozgrywać piłkę i na dodatek dokładnie , a nie tak jak w 4 gdzie piłka sama znajdowała gracza. Trudno jest strzelić z daleka, bo jak chcesz znależć miejsce to od razu dopadają do ciebie przeciwnicy albo lutniesz w kosmos. Można wreszcie ładnie przecinać piłkę zagraną przez przeciwnika, a w 4 ona nas omijała. Poprawiona przyjmowanie gòrnej piłki, zawodnik ładnie gasi ją na klacie, a w 4 to mu nieraz po głowie skakała.

Może wam się nie podoba, bo jest trudniejsza niż poprzednia, ale gwarantuje jak dłużej pogracie to zmienicie zdanie. Dla mnie jest to najlepsza część wszystkich PESòw, a mogę tak stwierdzić, bo we wszystkie grałem. pozdro
LeMie
ZBYTNIO MNIE NIE ZACHWYCILO TO DEMKO :| GRA
Winek
QUOTE(LeMie @ Sep 16 2005, 14:04:27)
ZBYTNIO MNIE NIE ZACHWYCILO TO DEMKO :| GRA
juniorinho
faule są istotnie dość denerwujące ale to tak naprawdę kwestia dobrego rozkminienia co i jak. nie ma trzymania X a'la pes4. żęby bez faulu zabrać trzeba się nieco pomęczyć, odpowiednio ustawić i wyczekać odpowiedni moment... i to wg mnie dobrze.
mi tera gwiżdzą średnio kilka-kilkanaście fauli na 25min grania... wcale nie tak dużo. choć nieco sędziego mogli by złagodzić w ostatecznej wersji
ppatrykk
wlasnie tak ogladam t komentarze o faulach i tez mnie to dziwi bo ja w meczu mam ich bardzo malo ... tongue.gif no coz ... powiecie ze malo gralem ale to nie prawda bo gralem juz chyba z 10 meczy po 30 min. wiec to chyba wystarczy zeby tak powiedziec smile.gif w przeciwienstwie do ostatnich komentarzy , to wg. mnie gierka jest super , fakt- jest kilka bledow ktore mozna poprawic , ale to nie oznacza ze gra jest zkaszaniona ph34r.gif no nic sa gusta i gusciki smile.gif pozdro 4 all smile.gif
onix_the_chosen
QUOTE(ppatrykk @ Sep 16 2005, 14:27:10)
wlasnie tak ogladam t komentarze o faulach i tez mnie to dziwi bo ja w meczu mam ich bardzo malo ... tongue.gif no coz ... powiecie ze malo gralem ale to nie prawda bo gralem juz chyba z 10 meczy po 30 min. wiec to chyba wystarczy zeby tak powiedziec smile.gif w przeciwienstwie do ostatnich komentarzy , to wg. mnie gierka jest super , fakt- jest kilka bledow ktore mozna poprawic , ale to nie oznacza ze gra jest zkaszaniona  ph34r.gif  no nic sa gusta i gusciki smile.gif pozdro 4 all smile.gif
[right][snapback]35346[/snapback][/right]

Nom moim zdaniem mogliby troche poprawic zachowania sie bramkarzy, tzn ich parady, rzucanie sie do strzalow, chodzi mi o animacje. Np w Fifie 06 wyglada to bardzo ladnie ale za to PES5 ma duzo lepszy gameplay. No coz cos za cos. Ale wracajac do samego PESA zauwazylem, ze pilkarze fajnie lapia sie siatki jak w nia wbiegaja, albo slupkow. Niby taka drobna rzecz, ale cieszy oko. Moim zdaniem przydaloby sie tylko poprawic animacje bramkarzy, bo czasami kiedy ktorys z pilkarzy strzeli bombe w okienko i bramkarz praktycznie nie ma szans oborny to rzuca sie do pilki dwoma rekami blink.gif co zdarza sie bardzo zadko w realu. Wiadomo ze probuje jedna reka. To mogliby poprawic cool.gif pozdro ... AHA ! Widze Ppatrykk ze wrociles na forum tongue.gif
trybul
I tak poza tym gra jest strasznie nudna ! gra się pòł godziny i nic praktycznie się nie dzieje. Boże za co ? Zagrałem z bratem jeden mecz i już miał tego dosyć, nie to co w pes4 gdzie zachwycaliśmy się akcjami i graliśmy kilka meczy pod rząd.
j.osti
Ja gram dzień w dzień w to demko i jak dla mnie gra jest dużo lepsza od PES 4. Gdyby było inaczej, grałbym w PES 4 tongue.gif Co do fauli, to na początku rzeczywiście cały czas się wkurwiałem, ale teraz jest już OK. Trzeba nauczyć się grać trochę inaczej niż w poprzednią część. Przez to gra jest dużo trudniejsza, a i będzie mniej takich, dla ktòrych 6 gwiazdek to bułka z ciastem (czy jakoś tak wink.gif) Pes 5 jest lepszy niż PES 4! Dowòd?? Odwiedźcie forum fanòw gier FIFA, zdawałoby się sceptycznych wobec gier KONAMI, a jednak... Wygląda na to, że przybyło nam nowych towarzyszy broni walki o prym PES na rynku gier piłkarskich!! To będzie świetny rok- ja osobiście będę miał w co grać. Po bardzo dobrej fifie 06 (mam nadzieję, że naprawią te beznadziejne, śmieszne błędy z dema) 28.10 dostaniemy rewelacyjny PES 5!
trybul
No właśnie j.osti dla ciebie fifa jest bardzo dobra laugh.gif to ja się nie dziwię, że ten pes także rolleyes.gif
T-Mac
wy gracie ja edytuje tongue.gif
nowa morda w demie - terry
user posted image
barca90
1.Ja gram w demo i nie mam tak duzo fauli a juz gralem ze 12 meczy
2.napewno moze tak pes5 niezaskoczyl nas tak ale jest lepszy od 4
3.porownajcie sobie pesa5 do fifi 06,przeciez jak widze fife to zal dupe sciska
4.Konami ma jeszcze troche czasu i moze poprawi nie ktore bledziki tongue.gif biggrin.gif
Radarek
Odnosnie dyskusji ze pes4 byl za szybki (a teraz pes5 jest wolneijszy, czy. mniej dynamiczny) i ze teraz pes5 bardziej przypomina pilke z prawdziwego reala bo dlugo trzeba rozgrywac pilke i malo jest sytuacji podbramkowych - tak jak w realu. Jest w tym jakas prawda, ale nie moze dojsc do sytuacji ze wlaczajac gre bede gral mecze 2x45 min bo inaczje bramki nie strzele (i wygram taki mecz 1:0 albo 2:0 tak jak w realu). Wiadomo ze gra jest pewnym usrednieniem miedzy realem a ROZRYWKA i nie mozna przekroczyc ani w jedna strone (akcja zbyt szybka, zbyt latwa itp) ani w druga (akcja zbyt wolna, podania tak realistyczne ze trzeba cwiczyc 2 miesiace zbey nauczyc sie grac z klepki itp). Nie twierdze ze pes5 zrobil zbyt duzy krok do realu i przez to jego gameplay spadnie (bo jeszcze nie gralem za duzo) ale w tym momencie pes4 wydaje mi sie bardziej rozrywkowy, dajacy wieksza radosc z gry, dynamiki. Mam nadzieje ze jednak sie myle smile.gif.

ps. Nie zmienia jednak nic faku ze fifa przy PES5 to zenada smile.gif. PES rzadzi i niewazne czy ma numerek 4 czy 5 jest o niebo lepszy (a nawet 7 nieb:)).
michau000
gra bylaby rewelacyjna, gdyby nie jeden problem: faule!! przeciez przez to nie da sie normalnie grac, nawet przy najdrobniejzsym kontakcie odgwizdywane sa pzrewiniena;/ musza to poprawic.
chociaz w gruncie rzeczy do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic. nie wiem, moze to przypadek ale jakos najmniej fauli sie zdarza kiedy gram czelsi. raz udalo mi sie nawet w meczu 20 minutowym tlyko 2 razy sfaulowac przeciwnika, i to nie bylo jakos super zamierzone
barca90
oto link do nowych stadionow
http://rapidshare.de/files/5124931/pes5_turf.zip.html
user posted image
tomek_czyz
co do gry głową, ktoś pisał że nie może zmusić swoich graczy do tego, widocznie jest słabym trenerem biggrin.gif, a tak na poważnie ( bo to niby wielki fan pesa jest ph34r.gif ) to trza wcisnąć panie znawco R2 i R1 po czym wyjść przed zawodnika i wcisnąć X- podanie wtedy on poda hehe.

A co do reala to mi sie tem pes podoba, fakt że troszke za wolny ale wole jego od pes4, a faule, ja tam gram na 25 min i fauluje średnio 3, 4 razy kompa, nie wiem może za dużo walicie wślizgòw??

aha i najważniejsze, z kompem sie gra średnio fajnie, ale dziś grałem z bratem, miodzio miodzio poprostu ta gra jest stworzona na multi biggrin.gif:D:D
BuLi
co to niby za stadiony...?

a tak wogole to czy jest mozliwosc wrzucenia nowych strojow z pes4 do demka pes5 ?
pzd
barca90
QUOTE(BuLi @ Sep 16 2005, 14:41:19)
co to niby za stadiony...?

a tak wogole to czy jest mozliwosc wrzucenia nowych strojow z pes4 do demka pes5 ?
pzd
[right][snapback]35386[/snapback][/right]

tak ale sam nie wiem jak to zrobic
tu byly stdiony fifacz.com
T-Mac
tak jak do pes4 smile.gif
tylko stroj sklada sie teraz z 3 bmp a nie 1
oddzielnie koszulka, spodenki i getry
oraz kazdy stroj ma odrebny zestaw numerkow i lliterek smile.gif
teraz jest duzo mozliwosci

BuLi
QUOTE(T-Mac @ Sep 16 2005, 18:24:58)
oraz kazdy stroj ma odrebny zestaw numerkow i lliterek smile.gif
[right][snapback]35405[/snapback][/right]

no nareszcie biggrin.gif a ma ktoś nowe cyferki i literki realu madryt ? biggrin.gif
ojejku
Ludzie przestańcie narzekać na FAULE!!! nie możecie pojąć, że KONAMI poszło naprzòd i zrobiło bardziej realny element tej gry... :/ Trzeba poświęcić kilka/naście meczy i nauczyć się od nowa jak grać aby fauli nie było i odbierać piłkę. Jest to bardzoooo realne, zależy od pozycji wzgl. przeciwnika i tego co się zrobi!. Na początku może to być dla Was frustrujące ale uwierzcie mi, że to OGROMNY krok naprzòd. To samo miał jeden z moich kolegòw, kiedy go przekabaciłem na PES tongue.gif w PES3/WE7, PES4/WE8 narzekał już na to niemilosiernie i co ? wystarczyło, że pograł dłuższy czas i nauczył się jak odbierać piłkę. W najnowszej odsłonie jest to jeszcze lepiej zrobione, "z czuciem", więc nie denerwujcie się tak tongue.gif tylko ciężki trening tongue.gif W dawnych odsłonach wystarczyło przytrzymać X ( ewentualnie + [], aby wezwać kolegę do pomocy ) i o resztę się praktycznie nie martwić.... a w nowej odsłonie ? (nie)stety trzeba już pomyśleć tongue.gif więc do boju panowie wink.gif.

pozdro.
Cj90
Powiem wam, że wystarczy dobrze wbiec w kolesia i masz piłke. A moje zdanie o demie PES5 brzmi: zajebioza!!!!!!!!!!!
Radarek
Pewnie macie racje z tym ograniem. Jesli to jest do wycwiczenia (niefaulowanie, czyste odbieranie) to spoko. Byleby ta gra na prawde nie byla za wolna :-). Szkoda tylko ze w najblizszym czasie moge zapomniec o dlugich godzinach grania w pesa :/.
..::SHADOW::..
Skoro wyszło demo PES 5 to kiedy wyjdzie pełnej wersja kròlowej piłki.
Jak przyczajił przybliżoną date wydania to niech napisze.
BuLi
QUOTE(T-Mac @ Sep 16 2005, 18:24:58)

tylko stroj sklada sie teraz z 3 bmp a nie 1
oddzielnie koszulka, spodenki i getry
[right][snapback]35405[/snapback][/right]

a jesli mam stroj w jednej bmp to jak go mniej wiecej podzielic i zaimportowac? tongue.gif
chyba ze ktos ma gotowe kitsy realu madryt w 3 bmp razem z czcionkami ( sezon 05/06 ) biggrin.gif bylbym wdzieczny smile.gif
pzd
michau000
Ojejku tongue.gif, dobrze gadasz, pogralem troche i doszedlem do takiego samego wniosku. nie mniej, momentami denerwujace jest, ze nie mozna praktycznie w ogole grac bark w bark! przeciez w pilce noznej delikatne odpychanie sie jest jak najbardziej popularne i oczywiscie dozwolone... a nawet jezeli sie myle, to przeciez w realnym swiecie sedzia raz cos takiego zagwizdze a raz nie i to mnie tylko drazni.
ta gra jest hiperrealistyczna.

i jeszcze jedno co mnie denerwuje: tez macie tak, ze kiedy zawodnik lezy na ziemi i sie zwija z bolu (sedzia wzywa nosze) to gra zacina sie, pojawia sie czarny ekran i trzeba resetowac? irytujace to jest.

a zeby nie zostac zle odebrany, musze napisac ze pes5 bedzie zdecydowanie miazdzyl fife. ta gra jest naprawde wysmienita.
Cziter
tyle tych waszych narzekań ze az sie niedobrze czlowiekowi robi !
mowicie ze ciezko dojsc do sytuacji strzeleckiej - a ja wam mowie ze trzeba grac z fantazją a nie schematami , gralem narazie tylko raz w to demko (brak czasu) i podczas 25 min sytuacji mialem mnustwo grając na 5* , jesli chodzi o faule to ktos juz dobrze napisal ze wystarczy sie nauczyc dobrze wchodzic zeby sie niemnozyły, ze swej strony pragne dodac ze preferuje styl "zachowawczy" tongue.gif , cos w stylu jose mourinho (chyba tak sie pisze to nazwisko smile.gif ) czyli WSZYSCY BRONI
ojejku
QUOTE(michau000 @ Sep 16 2005, 17:57:53)
Ojejku tongue.gif, dobrze gadasz, pogralem troche i doszedlem do takiego samego wniosku. nie mniej, momentami denerwujace jest, ze nie mozna praktycznie w ogole grac bark w bark! przeciez w pilce noznej delikatne odpychanie sie jest jak najbardziej popularne i oczywiscie dozwolone... a nawet jezeli sie myle, to przeciez w realnym swiecie sedzia raz cos takiego zagwizdze a raz nie i to mnie tylko drazni.

[right][snapback]35424[/snapback][/right]

Masz tutaj też rację, ale wiesz jak trudno napisać takie "idealne" algorytmy blink.gif cieszmy się z tego co jest, mimo że nie zawsze jest tak jakbyśmy chcieli, ale podąża to zdecydowanie w dobrym kierunku.
abus
Najbardziej w demie denerwuje mnie to co napisał michau000
że gdy zawodnik zwija sięz bòlu to gra się zacina, mad.gif
ale gdy grałem Chelsea vs Arsenal dostrzegłem że zawodnik dotknął piłkę ręką,
a sędzia odgwizdał faul.W Pesie 3 tylko raz zdażyło mi się że była ręka.
To jest jeszcze jeden plus dodający realizm w PES5. biggrin.gif
michau000
jak to w pesie 3 tylko raz Ci sie reka zdazyla? to ile Ty w niego grales? przeciez to byla najewieksza bolaczka fanow tamtej gry, ze co chwila akcje przerywalo zagranie reka;)
JTK
Taktyki z WE6 bardzo dobrze sie sprawuja w nowym pesku smile.gif
Viperdiesel
PES5 super, fajnie zrobili przyjmowanie piły przez zawodnika, nie gra się tak szybko jak w PES4 co można zaliczyć in plus, ogòlnie coraz większy realistic. Ale i tak nie zmienili zbyt duż co do 4... no comments
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.