Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Demo??
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
malarkey
slaby transfer bedzie tyle osob sciaga, jutro nie ide do szkoly tongue.gif
norek
dzieki panowie za linka...zapewne jutro zagram w to cudo gdyz ide spac a komputerek zostanie wlaczony a 30 minut czekac mi sie nie chce smile.gif zycze milego grania w nowa krolowa:) adios
Winek
QUOTE(norek @ Sep 14 2005, 22:59:23)
dzieki panowie za linka...zapewne jutro zagram w to cudo gdyz ide spac a komputerek zostanie wlaczony a 30 minut czekac mi sie nie chce smile.gif zycze milego grania w nowa krolowa:) adios
[right][snapback]35145[/snapback][/right]

adios norek smile.gif zdawajcie w tym topicu relacje z gry, recenzje itd ! biggrin.gif
•volvo
Zasysam. Jutro rano sie sprawdzi czy link działa smile.gif

Winek kiedy wracasz do ligi sierściuchu ? tongue.gif
Winek
QUOTE(volvo95 @ Sep 14 2005, 23:08:15)
Zasysam. Jutro rano sie sprawdzi czy link działa smile.gif

Winek kiedy wracasz do ligi sierściuchu ? tongue.gif
[right][snapback]35147[/snapback][/right]

hehe laugh.gif wròce jak tylko wyjdzie pies5 biggrin.gif sory ale w pes4 już nie czuje tej fantazji tongue.gif teraz będę męczył w demko pes5 dopòki nie ukarze się full smile.gif
j.osti
Nie no jaja! Ja tu sobie wracam po meczu zaprawiony w bojach (browarkiem smile.gif ) a tu demo jest! Kurde, a tyle się kłòciliśmy. Nawet padały takie głosy, że demka nie będzie wcale tongue.gif Dopiero zacząłem pobierać i mam 11% Ale o 2.00 na pewno sobie zagram. Pobrał już ktoś do końca? Sprawdził?????? Działa??????????? Jak wrażenia?
_DEVIL_
czy to aby demo pes5 czy lipa?
ja sciagam przekonamy sie za 2 godzinki
Soxx
Sorka za OT ..juz sobie poradzilem. Dawno nie bylem tu na forum....czy zniknela opcja usuwania swojego ostatniego posta czy poprostu jej nie zauwazylem unsure.gif
kcma
Ja ściągam 45min. i mam 8% (transfer 5,5kb/s), a to dlatego że ściągam DRAV3R'a. sad.gif

PS. Każdy pisze że pes 5 jest cool, a nawet w nie niegraliście mad.gif , po jednym screenie sie podniecacie (tak jak ja smile.gif ) tak jak kazdy sie podniecal screenem z intra FIFy 2006 mad.gif zagramy w demko to sie jutro wsio okarze....DOBRANOC!
Ja czekam aż mi sie sciagnie, chodzbym mial siedziec 2 dni biggrin.gif

SOXX:

Pamiętam Cie, pomagałeś mi kiedyś wkleic "sygneta" do opisu. Co to opcji to wiele sie zmienilo!

Zmień sobie avatar! Miałeś taki fajny (smoko cyba) laugh.gif

SOXX dopiero teraz zobaczylem ze jestes z krasnika, ile masz lat bo ja gram (gralem, ale bede gral) w UNI HRUBIESZ
T-Mac
QUOTE(devil905 @ Sep 14 2005, 22:33:04)
czy to aby demo pes5 czy lipa?
ja sciagam przekonamy sie za 2 godzinki
[right][snapback]35154[/snapback][/right]

to nie lipa smile.gif
j.osti
QUOTE(T-Mac @ Sep 14 2005, 23:43:03)
to nie lipa smile.gif
[right][snapback]35157[/snapback][/right]

TO CZEMU NIE MA ANI SŁOWA W NEWSACH?
>Kornel<
juz mnie rzuca ! jeszcze 2 godz i cala noc z padem w reku biggrin.gif miejmy nadzieje ze slowa wielmoznego T-Mac'a sie spelnia wink.gif
kcma
QUOTE(j.osti @ Sep 14 2005, 22:45:11)
TO CZEMU NIE MA ANI SŁOWA W NEWSACH?
[right][snapback]35158[/snapback][/right]

Niech ktoś (np. Siano, Bakel, Aros...) napisze newse ze jest PES 5 i linka niech poda, to wiecej sobob wejdzie na stronek! smile.gif

Ludzie opanujcie sie, taki maly transfer sad.gif laugh.gif
Winek
wrzucili ròwnież na portugalski serwer i tam transfery osiągają max! problem jest w tym, że trzeba się zarejestrować a gdy już to zrobiłem to strona pada co chwile mad.gif chyba zajebali łącze tongue.gif
j.osti
Dziwi mnie jedna rzecz: dlaczego to demko jest na megaupload? Kto je tam wrzucił?? Bo chyba nie Konami blink.gif Pobrał już ktoś i może potwierdzić??
kcma
QUOTE(j.osti @ Sep 14 2005, 22:58:05)
Dziwi mnie jedna rzecz: dlaczego to demko jest na megaupload? Kto je tam wrzucił?? Bo chyba nie Konami
T-Mac
QUOTE(kcma @ Sep 14 2005, 22:59:38)
Gre wrzucil gosc z nickiem "#11", niewiem skad je wzil!
[right][snapback]35163[/snapback][/right]

to juz 3 raz gdy w ten sposob wychodzi demo od konami (bo tylko 3 razy byly)
zawsze sie sciagalo z dziwnych miejsc dopiero pozniej dawali na swoich stronkach
a demo wrzucil ibo (koles z turcji) nie wiem skad demo ma ale po screenach widac ze to nie fake smile.gif wiec sciagac nie marudzic
kcma
QUOTE(T-Mac @ Sep 14 2005, 23:04:37)
to juz 3 raz gdy w ten sposob wychodzi demo od konami (bo tylko 3 razy byly)
zawsze sie sciagalo z dziwnych miejsc dopiero pozniej dawali na swoich stronkach
a demo wrzucil ibo (koles z turcji) nie wiem skad demo ma ale po screenach widac ze to nie fake smile.gif wiec sciagac nie marudzic
[right][snapback]35164[/snapback][/right]

Gra sciaga mi sie wolno wiec mam do ciebie prosbe T-Mack, moglbys wrzucic wszystkie screen jakie masz z dema PES 5 lub jakie widziales i znasz strony (chodz lepiej by bylo gdybys wlkeil na forum [img]... czaisz pewnie, bo ja widzialem jeden na forum, Ty napisales tego posta, a na innej stronie tez byly dwa to mi sie neostrada wylaczyla mad.gif jak kliknolem na link) Z gory dzixs.
Soxx
QUOTE(kcma @ Sep 14 2005, 22:36:03)
SOXX:

Pamiętam Cie, pomagałeś mi kiedyś wkleic "sygneta" do opisu. Co to opcji to wiele sie zmienilo!

Zmień sobie avatar! Miałeś taki fajny (smoko cyba) laugh.gif

SOXX dopiero teraz zobaczylem ze jestes z krasnika, ile masz lat bo ja gram (gralem, ale bede gral) w UNI HRUBIESZ
kcma
QUOTE(Soxx @ Sep 14 2005, 23:11:15)
Ja jestem z 82 r.
Winek
jo mam 74% smile.gif ściągam z megaupload z prędkością 21 kb/s tongue.gif za jakieś pòł godzinki sobie zagram smile.gif
trybul
Zamiast męczyć się z megaupload czy torrent zapraszam tutaj: http://www.esportsplanet.com/?idf=139
Wystarczy się zarejestrować i full speed !
ftomekk
Na mininowa rowniez siedzi tylko seeda nie widac...
maciejpes
30 kB leci całym łączem. Ale dziś już nie dam rady. Swoją drogą ciekawe jak to jest że te demka pesòw kolejnych zawsze jakoś bokiem idą?

A tak off topic to ale dzisiaj na betandwin siedziało biggrin.gif Wszystko weszło!
kcma
"jo mam 74% ściągam z megaupload z prędkością 21 kb/s za jakieś pòł godzinki sobie zagram "

Juz sciagnoles, podziel sie wrazeniami.

To już po pierwszej w nocy a tyle osbob siedzie, oj wagarowicze! laugh.gif
trybul
QUOTE(kcma @ Sep 14 2005, 23:55:23)
To już po pierwszej w nocy a tyle osbob siedzie, oj wagarowicze! laugh.gif
[right][snapback]35173[/snapback][/right]

Nie tylko dzieciaki chcą pograć, dorośli też siedzą tongue.gif
T-Mac
he kto jeszcze siedzi i czeka tongue.gif
znaczy sie kto juz ma i graa ??
j.osti
QUOTE(T-Mac @ Sep 15 2005, 01:21:43)
he kto jeszcze siedzi i czeka tongue.gif
znaczy sie kto juz ma i graa ??
[right][snapback]35175[/snapback][/right]

85% a potem 2 godziny grania!! A jak... smile.gif
kcma
Ja ogladam zalegle 3 filmy na kompie i czekam na DEMKO, jeszcze 2h:)
>Kornel<
ja juz mam ! ide grac ! narqa biggrin.gif zycze milego czekania biggrin.gif
kcma
Jak tam po pierwszym meczu?

Ja zagram dopiero po 1 czekania sad.gif

Troche to dziwne, bo jak mam transfer 9,0kb/s to pisze że się sciagnie za 50min. a jak mam 13kb/s to ze za 2 i pol godziny sad.gif
T-Mac
wlasnie mi sie sciagnelo ide luknac smile.gif

TeDi
ja mam już, dopiero 73 % i trensfer 10 kb/s za 70 min będe miał idę zmrużyć oko na ponad godzinke, ale trudno będzie, bo nie mogę odczekać się jak se pyken tongue.gif
Soxx
Ja juz tez mam demko...niestety nie mam czasu tera zpograc sad.gif jest kilka druzyn do wyboru...w tym arsenal ,chelsea,valencia,real.Pisze przy instalacji ze to jest wersja "no voice" ale ja glos mam wiec nie wiem o co chodzi.Nie ma tez chyba takiego ograniczenia czasowego jak przy pes4 demo...ale nie wiem po ile sie gra bo nie mam czasu sprawdzac....dobranoc!
T-Mac
tak jak myslalem konami nie dalo dupy
pes5 na pc to jak we9 na ps2 tylko ze z ladniejsza grafa no i plynnosc miodzio smile.gif
j.osti
Nom zagrałem i powiem tak: QRW@ ALE FAJNIE!!!!!! biggrin.gif Świetne animacje, gra jest chyba jeszcze płynniejsza niż w PES 4
VANDERSERGIO
eloo zagralem 2 mecze ale juz wiem ze to bedzie cudo!!!!!!!!!:D troche lipa z tym ze brak publicznosci wczasie meczu ale bezkita jutro bede gierzyl tym bardziej ze do nauki siadam 3 pazdziernika biggrin.gif POZDRO
kcma
Właśnie grałem, gra spoko, niewiem czy leprza od WE9 (bo niegrałem), ale napewno leprza niz PES 4 (a to dopiero demo)... DOBRANOC!
T-Mac
QUOTE(VANDERSERGIO @ Sep 15 2005, 01:23:51)
eloo zagralem 2 mecze ale juz wiem ze to bedzie cudo!!!!!!!!!:D troche lipa z tym ze brak publicznosci  wczasie meczu ale bezkita jutro bede gierzyl tym bardziej ze do nauki siadam 3 pazdziernika biggrin.gif POZDRO
[right][snapback]35185[/snapback][/right]

slabo detale ustawiles jak nie masz publiki wszystko jest sam zobacz jak sie ciesza po strzelonej bramce (wstawka) smile.gif

user posted image

dobra ide spac tongue.gif
kcma
Da sie to znasc, ale moze w full wersji bedzie lepiej (oby) mad.gif smile.gif
TeDi
Jest jedna gra, dla ktòrej warto żyć pro evo soccer i nie zmienia się nic!!!

Ta gra to pocisk nr 1 na świecie i w galaktyce!!
wreszcie idzie przeciąc podanie i same podania są mniej dokładne biggrin.gif

Zapodaje zdjątko smile.gif wujek TeDi już załadował gola z wolnego Lampardem z 20 iluś metròw, szkoda że nie można zapisywać bramek
http://img381.imageshack.us/my.php?image=lampardwolny5rl.jpg
kcma
Napisze moje wrażenia z gry i nie tylko:

Wlanczam PESa 5 i odrazu moj wyraz twarzy sie zmienia na pozytywny, za sprawa menu (jest leprze, najleprze) i wspanialej muzyce ktora towarzyszy nam w wyborze druzyn, ustawieniach, itp. Wlanczam "Match" i juz niema tego samego tla menu jak w PES 4 (wlanczasz menu glowne jest to samo menu co w trakcje wyboru druzyn). Wybor druzyn jest swietny (chodz jest ich malo), nastempnie wybor stroju tez jest dopracowany (mozemy za pomoca "O" <przy. "A"> zmienic tryb wyboru koszulek) teraz widzimy caly stroj wraz z getrami. No dobra co tu duzo gadac/pisac gramy mecz. Odrazu widac zmiany, myslalem ze to prawdziwy mecz w telewizji. Gracze witaja sie przed meczem, ustawiaja sie na pozycjach, omawiaja ostatnie szczegoly, samo rozpoczecie meczu tez jest fantastyczne... zawodnik jedna noga podpiera sie o pilke. Gwizdek, zaczynamy mecz, kazdy odrazu pomysli ze to glupia gra, gorsza od PES 4, ale zagraj dwa, trzy mecze a zmienisz zdanie. Musisz sie przyzwyczaic, dlatego ze:

* Pilka wydaje sie ciezsza,
* Podania nie sa juz tak precyzyjne,
* Mecz toczy sie wolniej,
* Naciskajac leciutko przycisk strzalu walimy taka bombe ze glowa mala.

Co jesze zauwazylem w grze:

* Tekstury boisk, flag i strojow sa jak strzy piksele na skrzyrz,
* Bramkarze lepiej brona,
* Fenomenalnie dopracowane wolne i rzuty rozne (bustwo!),
* Walka o gorna pilke jest teraz bardzo realistyczna, zawodnicy wrecz wlaza na siebie, przepychaja sie i zabieraja pilke,
* Bramkarz wyrzuca tak daleko pilke jakby byl supermenem,
* Fajnie wykorzystane loga druzyn do panelu wyniku meczu,
* Mozliwosc ustaiwenia konfiguracji klawiszy podczas meczu (niewiem czy to bylo w PES 4, ale chyba nie!),
* Słaba jakosc murawa.
* Loga druzyn na murawie przed meczem tak jak w TVP,
* Szczegolowa analiza gracza po meczu, bardzo szczegolowa,
* Bramkarze rzucaja sie do karzdej pilki, no chyba ze jest ona 10m obok lub nad nimi.
* Duzo korkow do wyborkow smile.gif,
* Duzo czcionek na koszulkach.

Podsumujac:

8,5/10

Beda miec duzo roboty patchmakerzy zeby poprawic tekstury boisk itp. oj duzo.
kucharz
omg biggrin.gif Pro Evolution 5 jestem w szoku!! Wszystko wyglada zupelnie inaczej (lepiej)Menu,tekstury,poprostu cos fenomenalnego.Gra chodzi mi lepiej niz pes4??!!! ohmy.gif rolleyes.gif laugh.gif blink.gif laugh.gif Zwazywszy ze jest ta godzina udaje sie do lozka, aby ochlanac bo na rano trza do budy wstawac tongue.gif
user posted image
kcma
Jebać szkołe, szkoła Ci jeść nieda (zawsze tak mòwi moja stara) laugh.gif

Grałem już chyba 7 mecz i strzliłem ładną bramke, ale że niemożna zapisywać filmikòw to trudno. Zobaczyłem jak łatwo a zarazem trudno jest strzelać z daleka, to poprostu poezja grać w PES 5, FIFA się chowa w 100%-ach. Zauważyłem (dzięki GS) że jest dużo twarzy w Demie, więc jutro zabieram/ć się do PES 4 (jest tam nowa fryzura Becka).

raul_ole
no gra wymiata tak jak we9 obie zjebisteee ale nie moge sie odczekac patcha ktory niweluje czas ,mozna sie tego dzisaj spodziewac ? 5 min to zdecydowanie za malo pozdro pes5 rulezzzzzzzzzzzz
norek
no gra mozna powiedziec rozjebala mnie..poprostu zostalem skoapny przez panow z konami...
MIUUUUUUUUUUUUT ( czyt.MI
InOx
No nareście juz można zagrac w PES5 biggrin.gif Wczoraj mi się ściagało a dzisiaj już sobie pykam. Wczoraj dzień miałem jak najbardziej udany . Najpierw dowiedziałem się że meczyk WISEŁKI bedzie w tv a po przyjściu z treningu zobaczyłem ze wyszlo demo PES5 . Naprawde warto zagrać . Jest wiele nowych możliwośći . Wreście mozna zrobić zwòd Ronaldinho czyli FLIP-FLAP biggrin.gif Narazie robi to Ronaldo. Oto dowòd (800 kB) Na tym filmiku przy okazji zaliczyłem też OLE smile.gif

http://s46.yousendit.com/d.aspx?id=020NXA6...ZP0BRCJY3WC7ESD
TeDi
A ja wam powiem jedno gra chodzi płynniej, bo Konami zastosowało sprytne posunięcie, a mianowicie w czasie meczu nie ma publiczności, pojawia się ona na rożnych wstawkach filmowych - dowiedziałem się tego bodajże z PSX Extreme.
j.osti
A tak szczerze jak podoba wam się nowy system podań?? Dla mnie kapitalny! Mam tylko małe zastrzeżenia do odgwizdywania fauli. Praktycznie nie da się grać bark w bark... Gra jest też trudniejsza niż w PES 4. A jak spisują sie bramkarze??????? Nie udało mi się sprawdzić, czy czasem nie reagują, jak to miało miejsce w PES 4. Ale kilka razy przy strzałach z pierwszej piłki zza pola karnego piłka przeszła o włos od bramki, a bramkarz stał jak wryty. Ale gol nie wpadł! Więc... nie mogę potwierdzić, ani zaprzeczyć biggrin.gif
onix_the_chosen
no to mnie pozytywnie zaskoczyliscie dzisiaj. Wczoraj wrocilem z imprezy o 3:00 wiec juz nie odpalalem kompa. Dzisiaj wstalem, wchodze na issonline i patrze - DEMO PES5!!! Mowie: oł Dżizus ale sie bedzie zaraz dzialo laugh.gif ... dobra ja tez sciagam z MEGAUPLOAD, narazie 10 %, transfer 64,42 KB/s cool.gif pozdro dla pes5demomaniakowcow smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.