QUOTE(tomek_czyz @ Sep 19 2005, 00:16:03)
luz chłopie

a na ile grasz gwiazdkòw

, ja na 5 valencją dostaje baty a innymi raczej nie, nie wiem może mam uraz do tego zespołu, a i spròbuj zatrzymać drogbe po dośrodkowaniu, miszyn impasibuj, zawsze sie wepchnie, jedyny sposòb żeby go powstrzymac to R1+R2 i na około ale to jest za czasochłonne

, chyba że ktoś zna inny sposòb to dawać

, a i wkurza mnie to że na 5czy4 * taki byle kto zabiera piłke Zidane'owi, podchodzi pyk i juz

, jak znacie jakieś sztuczki to dajecie, tylko nie po francusku

[right][snapback]35827[/snapback][/right]
No tak, zapomnialem dodac ze gram na 5 gwiazdkach (tylko ze dziwne jest to ze nie czuje zbyt wielkiej roznicy miedzy 3* a 5*). Co do dosrodkowan na drogbe - po prostu zablokuj dosrodkowanie

, a zablokowac tez sie da:). Fakt ze kilka razy strzelil mi bramke z glowy ale ja strzelilem o 1 wiecej wiec wygrywalem.
QUOTE(kcma @ Sep 19 2005, 00:46:59)
Każdy pisze że PES5 jest trudniejsze niż PES4, mylicie się:
Ja gram w PES4 (dziennie ok. 3h) od 11.11.2004r. i jakoś niemogę awansować z 4* wygrywam każdą drużyną z najsłabszą kondycją z każdą drużyną na najleprzej kondycji, a na 5* to nawet Brazylią z Wisłą mi się niewygrywa (może czasem 2-1).
A w demo PES5 grałem z 55 meczòw po pięć minut i wygrywam każdą drużyną na każdą na 5*, teraz mam trainer i wygrywam każdym na 5* z najsłapszą kondycją na najleprzą kondycję Realu, Arsenalu, itp. (oczywiście na 30min, bo na 5min to jest zawsze remis 0-0).
Może to jest tak że każdy musi się uczyć grać od początku w każdą serie "Pro Evolution Soccer" i ja właśnie gram dobrze w tą a w 4 słabo, a wy gracie dobrze w 4 a źle w 5. Bym zapomniał gram na klawiaturze i niezrozumcie mnie źle, wcale się niechwale tylko pisze jak jest.
[right][snapback]35828[/snapback][/right]
E tam pieprzysz androny. Pes5 jest trudniejszy bo jest troche inne podejscie do sterowania i ruchow pilkarzy. Porownywanie ze na 5* i na najslabszej kondycji nie potrafisz wygrywac Brazylia nie jest zbyt dobre. Czemu? To jest to o czym pisalem wczesniej. W pes4 niestety ale statsy zawodnikow licza sie bardzo. Dajac slaba kondycje zmneijszasz sobie te statsy wiec grasz duzo duzo gorsza druzyna (a kompowi ja zwiekszasz). Pes5 wydaje sie byc bardziej wyrownany (zreszta tak jak jest w realu) i tutaj bardziej liczy sie ogranie niz statsy (na razie stwierdzam to po tych 4 druzynach w demie). Jakos nie zauwazylem WIELKIEJ roznicy miedzy ronaldo a innymi ale moze za malo gralem

.