Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Demo??
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
ppatrykk
mnie wczoraj dowalilo jak gralem bodajze Arsenalem z Chelsea no i biegnie se Duff z pilka , ja go wslizgiem , u gory pokazuje sie tn obrazek ktory oznacza przywilej korzysci ( ten sedzia z rozlozonymi rekami jakby ktos nie wiedzial tongue.gif ) mecz toczy sie dalej nagle patrze - tn obrazek zmienia sie na wykrzyknik , spogladam na miejsce faulu a tam Duff zwija sie z bolu . Pilke dostali pilkarze Chelsea i wybili ja na aut i wstawka jak moj pilkarz podchodzi i go tam szturcha i sedzia jak przywoluje gosci z noszami . niezle to bylo, a takich smaczkow jak wiecie jest od groma albo ( mialem to juz pare razy wink.gif ) sfaulowalem goscia , i pokazuje mi sie wstawka jak sedzia gestami przywoluje mojego pilkarza a tn przychodzi z pilka pod pacha ohmy.gif sedzia mu costam gada a moj pilkarz wyrzuca pilke za siebie tongue.gif tz mi zrylo beret biggrin.gif a dwa chyba razy mialem ze pokazano mojego pilkarza jak bierze pilke z ziemi a dalej to samo smile.gif naprawde ta gierka RZADZI biggrin.gif:D
michau000
a mi jak jest ta sytuacja z nozsami gra sie zacina;/
TeDi
Ja niestety też tak mam sad.gif i muszę resetować kompa.
Dziś grałem z kumplami 3 vs komputer 5* i zajebiście było, śmiechu co nie miara, robiliśmy ładne akcyjki, gorzej było z obroną, bo każdy latał gdzie chciał, ale itak większość meczy wygraliśmy. Polecam gre w więcej osòb, to miodzik na miodami biggrin.gif
bambocha
właśnie !! mad.gif po kontrataku ronaldo był faulowany i lezał na murawie i sie zwijał z bòlu wiec sobie myśle pewnie sedzia poprosi o nosze i lagg gry czarny obraz ... nic tylko ReSeTT dry.gif
kucharz
mam ten sam problem co wyzej koledzy napisali dry.gif dlatego musze wylaczac opcje Injuries.Dziwne to jest kompletnie nie wiem o co chodzi.
---------------------------
user posted image
Maciomaniak
Dla mnie ta gra to istne cudo. Pogrom, poprostu genialność nad wszelkimi grami piłkarskimi.
Mogę w to katować po 30 minut jedną połòwkę, 100 meczy, a za h... mi się nie znudzi.
Niebywałe, jak KONAMI potrafiło odzworować zmagania na boisku piłkarskim. Przecudnie realnie...
Byłem nastawiony na FIF
tomek_czyz
Pes zajebisty jes, i kazdy o tym wie.

jednak martwi mnie jeden szczegòł ktòry jest dla mnie bolączką większości Pesòw (chyba tongue.gif)
wszystko wspaniale, ale jak sie gra gorszą drużyną przeciwko lepszej to nie ma szans wygrać, albo jest nieziemsko trudno, może z kąpem tak aż aż nadto tego nie widać, chociaż też potężnie doskwiera to jednak na 2 jak sie gra i user wykożystuje max przewagi nad słabszym zespołem to nie ma siły. wiec ta realność trochę leży, bo jak tu wygrać np, olimpakosem z realem, ciężko ciężko sad.gif ( w demku cholernie ciężko Valencją sie gra sad.gif a niby klub nie taki słaby
saper
QUOTE(tomek_czyz @ Sep 18 2005, 03:50:26)

jednak martwi mnie jeden szczegòł ktòry jest dla mnie bolączką większości Pesòw (chyba tongue.gif)
wszystko wspaniale, ale jak sie gra gorszą drużyną przeciwko lepszej to nie ma szans wygrać, albo jest nieziemsko trudno, może z kąpem tak aż aż nadto tego nie widać, chociaż też potężnie doskwiera to jednak na 2 jak sie gra i user wykożystuje max przewagi nad słabszym zespołem to nie ma siły. wiec ta realność trochę leży, bo jak tu wygrać np, olimpakosem z realem, ciężko ciężko sad.gif ( w demku cholernie ciężko Valencją sie gra sad.gif a niby klub nie taki słaby
[right][snapback]35657[/snapback][/right]

i to ma byc minus ? tongue.gif
InOx
QUOTE(kinder567 @ Sep 17 2005, 21:43:56)
Mam pytanie. Przy wykonywaniu rzutòw wolnych z dalsza mozna podac na jakieś 60 stopni w lewo i prawo . Czy jest możliwość podania do tyłu albo bardziej na bok ?
[right][snapback]35630[/snapback][/right]

Odpowie mi ktoś wreście sad.gif
I jeszcze jedno pytanie . Można jakoś edytowac drużyny w PES5 demo. Chciałbym Barcelone.
NoLimit
Jak zrobic ten slynny trick Ronaldinho???sorry jak juz ktos o to pytal ??
in_sane
QUOTE(tomek_czyz @ Sep 18 2005, 02:50:26)

Alez nieprawdziwa nieprawda wink.gif. Nie wiem jeszcze jak jest w pes5, ale w 3 i 4 z powodzeniem zdarzalo mi sie zlac kumpla nigerią czy innym kamerunem, podczas gdy on gral Argentyna. A roznicy w naszych umiejetnosciach zbytniej nie ma...a z kompem to juz wogole wink.gif
melman
QUOTE(NoLimit @ Sep 18 2005, 14:49:11)
[right][snapback]35707[/snapback][/right]

3x R2 ale w demku tylko ronaldo potrafi [chyba tylko on] i wlasnie sa sie jescze zrobic jakis nowy efektowny zwod czy tylko rulete i wyzej wymieniony flipflap
saper
QUOTE(NoLimit @ Sep 18 2005, 15:49:11)
[right][snapback]35707[/snapback][/right]

Czytajcie teamty posty, 3x R2 ale tylko Grubaldo potrafi w demie tongue.gif
lookass
Ja jeszcze nie widzialem tego tricku ale ktos mowil ze 3X -> R2 i ze moze to zrobic w demie tylko Ronaldo (podobno)
Ja sobie grałem właśnie 50-y ktòryś mecz i zauważyłem fajny bajer, a mianowicie "limuzynę". Widziałem tylko to w PES4 na boisku treningowym, jak była pokazywana scenka przed meczowa, na jakimś pobocznym parkingu.
Screen
Viperdiesel
QUOTE(kcma @ Sep 18 2005, 15:27:18)
Ja sobie grałem właśnie 50-y ktòryś mecz i zauważyłem fajny bajer, a mianowicie "limuzynę". Widziałem tylko to w PES4 na boisku treningowym, jak była pokazywana scenka przed meczowa, na jakimś pobocznym parkingu.
Screen
[right][snapback]35720[/snapback][/right]

laugh.gif hieih to chyba karawan a nie limuzyna laugh.gif
TeDi
A może ktoś by zrobił sonde na temat demka pes 5, ja chciałem zrobić, ale nie umiem sad.gif a nie chce pròbować, bo jeszcze za dużo naśmiece na forum. Pytanie: Co sądzisz na temat demka pes 5, a odpowiedzi chciałem zrobić takie:
- zajebiste, najlepsza część PESòw
- nie podoba mi się
- wole fife 06
- PES 4 jest lepszy
Zajmie się tym ktoś?! pytania i odpowiedzi możecie dać swoje ja chciałem dać tylko przykład. pozdro
kcma
Właśnie sprawdzałem i się nieda sad.gif
A co do karawanu, to chyba ten samochòd co zabiera rannych a potem icg chowa laugh.gif

T-MAck możesz zrobić screena gdzie znajdują się stroje w demie pes 5, w jakim "dziale" (np.00...950) będe widzeczny. A i jeszcze jedno pytanie do T-Macka mozesz edytowac stadiony, tzn. walic nowe siatki na stadion zamiast tych starych (chodzi mi o demo pes5), bo jak ja cos zamieniam to mi wyskakuje blad! Jak jest u Ciebie, bo chcialbym sobie zmienic te dwa stadiony (studgardu (niewiem jak sie pisze) i Valencji) na stadiony z pesa4!
ojejku
jest mase trickòw, gdzieś widziałem na forum cały guide, po francusku tongue.gif Są też "comba" np elastico... 2xL1 + R2 , w sumie nie wiem czym to się ròżni od flip-flap bo wygląda podobnie ;p
tomek_czyz
Czy wie ktoś jak edytować pes5 demo biggrin.gif:D:D?????, Najnowszym AFS Explorerem 3.6 można grafikę zmieniać i jest cool, ale przydało by się cosik do zmiany zawodnikòw, bądź to do dodawania drużyn biggrin.gif:D:D niestety nie mogę nic znaleźć, jeśli ktoś coś wie to niech daje na priva, to postaram się dodać trochę drużyn bo mam chrapkę i chęci żeby pociupać innymi klubami

BTW, ktoś ma ten program do edycji siatek (modeli 3d)??, bo jego też nie mogę nigdzie znaleźć a wiem że jacyś dobrzy ludzie robią w nim stadiony i inne bajerki (ot np piłki)
kcma
Musze sciagnac ten afxexplede, bo ja probuje GGS i GS i niemoge, bo wyskakuje blad, tylko pilke moge sobie inna dac! A co do tego programu, to zaobacz na pierwszej stronie w temacje instalacja pilek... (jest przyklejony w dziale patche)!

PS. Tomeczku możesz podać linka do tego AFX, bo szukałem na forum, stronach i google ale nieznalazłem!
Viperdiesel
Proszę Ciebie bardzo kcma AFS EXPLORER
Tomak
Ojejku - elastico to inna nazwa flip flapa tongue.gif
kcma
Teraz mały prezencik od prezesòw PESGAMES (kcma & fifka), stadiony do demka PES 5!!

Jak wgrać stadiony?

* Stadiony wgrywamy w ten sposòb:

Potrzebujemy:

- Demo pes5,
- Pliki (znajdują się niżej posta),
- Program GGS (Games Graphic Studio), lub GS (Graphic Studio)

Sciagamy dwa pliki, wypakowujemy, wlanaczamy GS, lub GGS i klikamy file>open... wyszukujemy pliku O_tex znajdujacy sie w folderze z demem pes (np. C:/Program Files/Konami/Demo Pes5/dat...) i kliamy na nim dwa razy. Potem klikamy na tekst "search file in AFS" i wpisujemy "unnamed_3291" potem klikamy na nim prawym myszy i wybieramy "Import a file overthis one..." i wybieramy z dysku plik unnamed_3291, tak samo robimy z plikiem unnamed_3302!

Plik 1
Plik 2
PESGAMES
rafios
QUOTE(ojejku @ Sep 18 2005, 15:58:28)
jest mase trickòw, gdzieś widziałem na forum cały guide, po francusku tongue.gif Są też "comba" np elastico... 2xL1 + R2 , w sumie nie wiem czym to się ròżni od flip-flap bo wygląda podobnie ;p
[right][snapback]35726[/snapback][/right]

Ojejku to zapodaj linka do tej stronki
InOx
QUOTE(rafios @ Sep 18 2005, 17:43:19)
Ojejku to zapodaj linka do tej stronki
[right][snapback]35740[/snapback][/right]

Trzymaj

http://www.wearepes.com/iboard/index.php?s...opic=10391&st=0
kcma
Jak tam się podobają stadiony? tongue.gif biggrin.gif
VANDERSERGIO
robie wszystko tak jak jest napisane wpisuje unnamed_3291 czy jak tam idzie i wyskakuje blad!!!!!!! mad.gif Jakie to sa stadiony????????
InOx
QUOTE(kcma @ Sep 18 2005, 18:06:33)
Jak tam się podobają stadiony? tongue.gif  biggrin.gif
[right][snapback]35746[/snapback][/right]

Chodzio Ci o to zeby sie zmieniła murawa i inne szczegòły czy całe stadiony ??
kcma
Sorry, właśnie mòj kolega miał ten sam proglem, edytuj GGS (Games Graphic Sturio) nie GS (Graphic Studio), bo ja edytowałem GGS i myślałem że GS też tak działa!
lookass
Kurna zagrałbym sobie z miłą chęcia innymi drużynami bo te powoli mi się nudza smile.gif nie chce valencji i chelsea tongue.gif zamiast nich chciałbym liverpool i jakis włoski moze co np przegral lige mistrzow w finale albo cos smile.gif
ojejku
Jesteś pewny że GSS to skròt od Games Graphic Studio ? ohmy.gif bo wpisując to nawet w google nic innego nie znajduje opròcz Graphic Studio (GS) lol.

A ściągał ktoś ten patch ? wygląda obiecująco...
kcma
T-Mack podawał linka to tego programu mad.gif
InOx
QUOTE(ojejku @ Sep 18 2005, 18:44:47)
Jesteś pewny że GSS to skròt od Games Graphic Studio ? ohmy.gif bo wpisując to nawet w google nic innego nie znajduje opròcz Graphic Studio (GS) lol.
[right][snapback]35756[/snapback][/right]

Trzymaj Game Graphic Studio

http://www.megaupload.com/?d=383IDNQI
Tomak
Siema smile.gif
Mam do Was pytanko. Mianowicie : Czy zdarzyło Wam się, że podczas grania meczu koleś łapie kontuzję i ... wtedy pojawia się czarny ekran i komp się zawiesza... Mieliście coś takiego ?
bambocha
Tomak  Napisano Dzisiaj, 17:04:27
  Siema smile.gif
Mam do Was pytanko. Mianowicie : Czy zdarzyło Wam się, że podczas grania meczu koleś łapie kontuzję i ... wtedy pojawia się czarny ekran i komp się zawiesza... Mieliście coś takiego ?

smile.gif strona wcześniej :] z 3 osoby takie coś mają sad.gif niestety niema na to lekarstwa ( jak do tej pory ) huh.gif
lookass
Zapewne wszyscy tak maja bo i ja tak mam najlepiej wylaczyc kontuzje przed meczem to jedyne lekarstwo jak na razie sad.gif
Tomak
Nie bòjcie nic chłopaki smile.gif

Jest jest biggrin.gif Lekarstwo doktora Tomaka smile.gif Wystarczy w trainerze, do ktòrego linki podał T-Mac, wciśnąć przycisk odpowiedzialny za Injuries on/off. U mnie działa. biggrin.gif
Pozdro smile.gif

EDIT : Nie czytałem tematu wcześniej, a teraz zauważyłem, że parę stron temu ktoś podał rozwiązanie tongue.gif
tomek_czyz
Apropos, tam ktoś komuś podał linka do AFS exlorera biggrin.gif tylko do wersji 3.4 a nie 3.6 a wersja 3.4 nie otworzy poprawnie tego biggrin.gif:D:D:D, nie mam linka ale na wszystko.tk wpisz AFS EXPLORER 3.6 i bedzie gites.

co do składòw to ma ktoś jakiś programik??
kcma
Wyszedł nowy patch ze stadionami...

Click!

A tak apropo może ktos się podejmie zrobienia jakiś innej druzyny, np. FC Barcelony smile.gif

Jest też plik dodający:

- nowe piosenki w menu głòwnym,
- nowe śpiewy kibicòw dla każdej z 4 drużyn,
- hymn Champions League,
- oraz nowa piosenka ktòrą słychać w powtòrkach po zakończeniu meczu.

Click!
Winek
QUOTE(kcma @ Sep 18 2005, 17:37:41)
Teraz mały prezencik od prezesòw PESGAMES (kcma & fifka), stadiony do demka PES 5!!

Jak wgrać stadiony?

* Stadiony wgrywamy w ten sposòb:

Potrzebujemy:

- Demo pes5,
- Pliki (znajdują się niżej posta),
- Program GGS (Games Graphic Studio), lub GS (Graphic Studio)

Sciagamy dwa pliki, wypakowujemy, wlanaczamy GS, lub GGS i klikamy file>open... wyszukujemy pliku O_tex znajdujacy sie w folderze z demem pes (np. C:/Program Files/Konami/Demo Pes5/dat...) i kliamy na nim dwa razy. Potem klikamy na tekst "search file in AFS" i wpisujemy "unnamed_3291" potem klikamy na nim prawym myszy i wybieramy "Import a file overthis one..." i wybieramy z dysku plik unnamed_3291, tak samo robimy z plikiem unnamed_3302!
Plik 1
Plik 2
PESGAMES
[right][snapback]35739[/snapback][/right]

powiem szczerze, że nie są to nowe stadiony tylko nowe murawy smile.gif stadiony są takie jakie były ... a co do tego nowego patcha to ten stadionik Stamford Bridge będzie działał ? bo tam w nawiasie jest PES4 smile.gif rozumiem, że stadion wycięty z pes4 ale ciekawe czy zadziała bez problemu smile.gif narazie sobie pogram na tych nowych murawach a jak ktoś przetestuje Stamford Bridge to wtedy se go zaimportuje tongue.gif
kcma
Nie tylko murawy, zobacz sobie stadion Valencji, jest tam np. znaczek nike i birbordy sa o Valencji a nie KONAMI.
TeDi
Jak pokazałem te triczki gościowi wyznającemu religie fify, to aż mu szczena opadła cool.gif

Ps wie ktoś jak sobie tak piłeczke podrzucić co na tym filmiku, takie sobie wysunięcie lekko nad ziemią i pòźniej strzał
Ps2 mògłby ktoś zamieścić murawę z dema z pierwszego stadionu, bo przez przypadek podmieniłem na taką co mi się nie podoba, a ta orginalna była fajna, ta o nazwie "unnamed_3291" z gòry dzięki
Ps czy ma ktoś już taką murawę ,gdzie są siateczki innego koloru niż białego?
ojejku
QUOTE(TeDi @ Sep 18 2005, 19:04:18)
Jak pokazałem te triczki gościowi wyznającemu religie fify, to aż mu szczena opadła  cool.gif

Ps wie ktoś jak sobie tak piłeczke podrzucić co na tym filmiku, takie sobie wysunięcie
[right][snapback]35788[/snapback][/right]

Tak jak w poprzednich edycjach, "dòł, gòra" prawym analogiem. Na drugi raz zajrzyj do COMMAND LIST!.
tomek_czyz
kcma : ja właśnie chciałbym zrobić do demka nowe timy, barce, liverpol i MAN UTD oraz inne jakieś, ale kurcze nie mam programika, bo szukam ale nie znajduje, więc jak bedzięsz go miał to daj znać biggrin.gif

tak przy okazji to "edit pes4 option file" nie dziala za bardzo sad.gif i nie wiem jak wyeksportować i importować OF do tej gierki sad.gif, więc jeśli ktoś wie to niech da znać a ja się zajmę tylko zrobieniem timòw biggrin.gif

a gdzie np sin16 (chyba taka ma xywke) on sie tak dość zna na tych sprawach ph34r.gif
Radarek
QUOTE(tomek_czyz @ Sep 18 2005, 02:50:26)

"Wielka" nieprawda:-). Pogralem chwile w demo i widze wlasnie ze dopiero teraz taktyka bedzie najwazniejsza oraz ogranie a nie to czym gra sie interem czy o 2 poziomy gorszym zespolem. Tymi 4 zespolami ktore sa w demie gra sie tak samo, a nawet jakos lepiej gralo mi sie valencia niz realem (pewnie to przypadek smile.gif). W pes4 niestety nie moge powiedziec ze zespol jakim sie gralo nie decydowal o wyniku (bo niestety wplywal na wynik w 75%). Grajac chocby takim interem: pyk pyk podanie prostopadle do adriano i gol. W pes5 tak latwo raczej na pewno tak nie bedzie (mowie raczej bo w demie nie ma druzyn o roznej sile razenia, ale grajac valencia zadnej roznicy nie czulem wiec moge przypuszczac ze grajac slabszym zespolem bede czul roznice ale nie tak wielka jak w pes4... uff:) mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi:)). Ogolnie powiem tak: PES5 rzadzi i rzadzic bedzie smile.gif. Niech juz wyjdzie full version na pc:).
tomek_czyz
luz chłopie biggrin.gif a na ile grasz gwiazdkòw biggrin.gif, ja na 5 valencją dostaje baty a innymi raczej nie, nie wiem może mam uraz do tego zespołu, a i spròbuj zatrzymać drogbe po dośrodkowaniu, miszyn impasibuj, zawsze sie wepchnie, jedyny sposòb żeby go powstrzymac to R1+R2 i na około ale to jest za czasochłonne sad.gif, chyba że ktoś zna inny sposòb to dawać biggrin.gif, a i wkurza mnie to że na 5czy4 * taki byle kto zabiera piłke Zidane'owi, podchodzi pyk i juz sad.gif , jak znacie jakieś sztuczki to dajecie, tylko nie po francusku sad.gif
kcma
Każdy pisze że PES5 jest trudniejsze niż PES4, mylicie się:

Ja gram w PES4 (dziennie ok. 3h) od 11.11.2004r. i jakoś niemogę awansować z 4* wygrywam każdą drużyną z najsłabszą kondycją z każdą drużyną na najleprzej kondycji, a na 5* to nawet Brazylią z Wisłą mi się niewygrywa (może czasem 2-1).

A w demo PES5 grałem z 55 meczòw po pięć minut i wygrywam każdą drużyną na każdą na 5*, teraz mam trainer i wygrywam każdym na 5* z najsłapszą kondycją na najleprzą kondycję Realu, Arsenalu, itp. (oczywiście na 30min, bo na 5min to jest zawsze remis 0-0).

Może to jest tak że każdy musi się uczyć grać od początku w każdą serie "Pro Evolution Soccer" i ja właśnie gram dobrze w tą a w 4 słabo, a wy gracie dobrze w 4 a źle w 5. Bym zapomniał gram na klawiaturze i niezrozumcie mnie źle, wcale się niechwale tylko pisze jak jest.
Radarek
QUOTE(tomek_czyz @ Sep 19 2005, 00:16:03)
luz chłopie biggrin.gif a na ile grasz gwiazdkòw biggrin.gif, ja na 5 valencją dostaje baty a innymi raczej nie, nie wiem może mam uraz do tego zespołu, a i spròbuj zatrzymać drogbe po dośrodkowaniu, miszyn impasibuj, zawsze sie wepchnie, jedyny sposòb żeby go powstrzymac to R1+R2 i na około ale to jest za czasochłonne sad.gif, chyba że ktoś zna inny sposòb to dawać biggrin.gif, a i wkurza mnie to że na 5czy4 * taki byle kto zabiera piłke Zidane'owi, podchodzi pyk i juz sad.gif , jak znacie jakieś sztuczki to dajecie, tylko nie po francusku sad.gif
[right][snapback]35827[/snapback][/right]

No tak, zapomnialem dodac ze gram na 5 gwiazdkach (tylko ze dziwne jest to ze nie czuje zbyt wielkiej roznicy miedzy 3* a 5*). Co do dosrodkowan na drogbe - po prostu zablokuj dosrodkowanie smile.gif, a zablokowac tez sie da:). Fakt ze kilka razy strzelil mi bramke z glowy ale ja strzelilem o 1 wiecej wiec wygrywalem.

QUOTE(kcma @ Sep 19 2005, 00:46:59)
Każdy pisze że PES5 jest trudniejsze niż PES4, mylicie się:

Ja gram w PES4 (dziennie ok. 3h) od 11.11.2004r. i jakoś niemogę awansować z 4* wygrywam każdą drużyną z najsłabszą kondycją z każdą drużyną na najleprzej kondycji, a na 5* to nawet Brazylią z Wisłą mi się niewygrywa (może czasem 2-1).

A w demo PES5 grałem z 55 meczòw po pięć minut i wygrywam każdą drużyną na każdą na 5*, teraz mam trainer i wygrywam każdym na 5* z najsłapszą kondycją na najleprzą kondycję Realu, Arsenalu, itp. (oczywiście na 30min, bo na 5min to jest zawsze remis 0-0).

Może to jest tak że każdy musi się uczyć grać od początku w każdą serie "Pro Evolution Soccer" i ja właśnie gram dobrze w tą a w 4 słabo, a wy gracie dobrze w 4 a źle w 5. Bym zapomniał gram na klawiaturze i niezrozumcie mnie źle, wcale się niechwale tylko pisze jak jest.
[right][snapback]35828[/snapback][/right]

E tam pieprzysz androny. Pes5 jest trudniejszy bo jest troche inne podejscie do sterowania i ruchow pilkarzy. Porownywanie ze na 5* i na najslabszej kondycji nie potrafisz wygrywac Brazylia nie jest zbyt dobre. Czemu? To jest to o czym pisalem wczesniej. W pes4 niestety ale statsy zawodnikow licza sie bardzo. Dajac slaba kondycje zmneijszasz sobie te statsy wiec grasz duzo duzo gorsza druzyna (a kompowi ja zwiekszasz). Pes5 wydaje sie byc bardziej wyrownany (zreszta tak jak jest w realu) i tutaj bardziej liczy sie ogranie niz statsy (na razie stwierdzam to po tych 4 druzynach w demie). Jakos nie zauwazylem WIELKIEJ roznicy miedzy ronaldo a innymi ale moze za malo gralem smile.gif.
BaraneQ2!
[B]SIemanko. . . . mam pewne pytanie .. . .. jaki był WASZ najwiekszy wynik w demQo peS 5 ?? na 30 min ? bo mysle ze wiekszosc własnie na tyle gra. . . . cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.