QUOTE(lukassoronaldo @ Sep 25 2005, 08:03:05)
gol bardzo ładny
dobre ujęcie kamery
tylko no... bramkarz
mi to jeszcze nie udało sie strzelić z tak daleka carlosem
a tak poza tym to bardzo ładny gol
muzyka bradzo fajna
dobrze zmontowane
bramki ne ktore zajebiste
tylko czarny pasek...no i przeciwnik nie za bardzo
wybacz ale on dla mnie gra na poziomie 2*
robiłeś go jak chciałeś
ale ogolnie bardzo fajna kompilka
a i jeszcze jedno
staraj sie nie obracać kamerą w czasie akcji(patrz rzut wolny carlosa)
[right][snapback]36714[/snapback][/right]
No to nie wiem czy czytalaes, ale gralem z moim qmplem, na jakim poziomie on gra na wystrczajacym zeby gram mecz gdzie pada 1, 2 czasmi 3 bramki a wyniki sa rozne, te bramki sa z rozncyh meczy a bylo ich od wyjscia demko SPORO, no i on moze grac tylko wtedy kiedy do mnie przyjdzie - brak odpowiedniego kompa na ta gre. CO do obkrecania kamery, wiesz co to spontaniczne nagrywanie - chwila itp itd. tu se nie moge zapisac bramki pote do niej wrocic zrobic pieknego nagraia jak robilem w pes4

Co do czarnego paska, to gdzie ty go widzisz ??
PS: Nikt tego nie widzial bo to bylaby edycja posta o stronce wczesniej a zrobione to w nocy.
@
wojczech7 - chyba ze 20 razy ogladalem ten filmik, ladnie powycinane sa bramki z calego skrutu, ale mniejsza nie o tym chce pisac. Nie wiem ale mozesz krzywo potem na mnie spojzec. Specjalnie podpatrzylem jak sie zachowuja obronca ktorzy biegaja na 5*, wiem ze grales z kompem, wiec pomylek ala czlwowiek nie ma, takich jak pobiec w zla strone itp itd. Tak zaczne od poczatku, pokazujesz urywki czyli wpierw obraek ze jest 5 gwaizdek itd. potem skladak z bramkami, a na koncu pokazane wyniki meczu, ale wszystko sie zgadza - jezeli chodzi o czas bramek itp. ALe mniejsza o to, chodzi mi o zawodnikow, np obronca przyt bramce z 7 minuty w gole do ciebie nie podchodzi choc jest kilka metrow od ciebie, nawet nie blokuje strzalu, to samo z bramka drogby ktora jest pikna, normalnie zawodnicy se stali nawet ten z przodu sie nie ruszyl. Jednym slowem zmusiles mnie do nagrania filmika.
Co to za filmik ano taki, ze pokazuje on rzeczywista gre na 5* ja nie jestem jakis MASTER z PES'a ja po prostu gram swoje, a gra sie tak jak przeciwnik pozwala, czy sa bledy ano oczywiscie, zle obliczylem i sie zabieglem, zapamietal przycisk, nie tak podalem jak powinno sie podawac itp. itd. ale co najwazniejszcze, pokazane jest ze przy kazdej z bramek obroncy sie RUSZALII a nie stali jak w niektorych filmikach jest pokazane, wykonuja jako taki ruch do pilki, widac na filmiku ze skrzydlem ciezko bylo sie odpedzic od obroncy, ze cisneli oni zdrowo, o atakach nie wspomne juz w ogole, zreszta zobaczycie sami, filmik bez dzwieku w malusiej rozdzialce (aby zaoszczedzic miejsce:P). Nic nie dalo sie zrobic pliczek ma 64mb i jets na megauploadzie, wybaczcie jezeli was zawiodlem:
meczyk