Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro Evolution Soccer 2009 Online
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
KuSh4
tez mialem dzis problem z loginem i wyskakiwal mi problem an error has.. ale po ponownym odpaleniu gry przenioslo mnie na stronke gdzie znalazlem patcha 1.2 sciagnolem zainstalowalem i gra chodzi! wydaje mi sie ze ten patch poprawia servery bo narazie gralem bez lagow pozdrawiam
trybul
Ściągnałem i zainstalowałem dzisiaj wypuszczonego patcha 1.20 tyle, że w online mam napisane 1.00.0 ohmy.gif a większość ma 1.00.20 czy jakoś tak nie kumam o co chodzi huh.gif teraz ściągam jeszcze raz bezpośrednio z gry może tym razem się uda mellow.gif

P.S jest jakaś liga pes2009 ?
Majew
CYTAT(trybul @ Nov 10 2008, 18:01) *
Ściągnałem i zainstalowałem dzisiaj wypuszczonego patcha 1.20 tyle, że w online mam napisane 1.00.0 ohmy.gif a większość ma 1.00.20 czy jakoś tak nie kumam o co chodzi

Wejdź teraz w grze w system settings i wybierz zakładkę "download" , zostanie znalezione wówczas nowe uaktualnienie które będziesz zmuszony pobraćsmile.gif, może to potrwać nawet kilka minut.

Po tym jak zakończy Ci się ten proces.. Twoja wersja się zmieni.
trybul
QUOTE(Majew @ Nov 10 2008, 19:20) *
Wejdź teraz w grze w system settings i wybierz zakładkę "download" , zostanie znalezione wówczas nowe uaktualnienie które będziesz zmuszony pobraćsmile.gif, może to potrwać nawet kilka minut.

Po tym jak zakończy Ci się ten proces.. Twoja wersja się zmieni.

Taa ściągnęło się i podczas applyaing patch error i do windowsa laugh.gif
paul.ko
witam pobral pes09 w torrentow zrobilem konto na ich stronie konami , lecz wymaga patcha pobralem otwieram i nie moze znalesc programu mam to na dysku d moze dlatego co mam zrobic i czy w ogole mozna grac noline bez keya ?
trybul
Jak się używa chata w online??? mam pada od ps1 ale nie dziala mi analog. Ustawiłem sobie RS jako select i moge sobie wejsc do tego czata ale nie wiem jak pisać tongue.gif
KuSh4
CYTAT(paul.ko @ Nov 10 2008, 20:17) *
witam pobral pes09 w torrentow zrobilem konto na ich stronie konami , lecz wymaga patcha pobralem otwieram i nie moze znalesc programu mam to na dysku d moze dlatego co mam zrobic i czy w ogole mozna grac noline bez keya ?

Nie da sie grac bez orginalnego cd-keya to chyba logiczne? wink.gif
KuSh4
CYTAT(trybul @ Nov 10 2008, 20:28) *
Jak się używa chata w online??? mam pada od ps1 ale nie dziala mi analog. Ustawiłem sobie RS jako select i moge sobie wejsc do tego czata ale nie wiem jak pisać tongue.gif

w setting musisz ustawic sobie R i zalerzy co sobie ustawisz powiedzmy y i pod ta litera mozesz zaczac rozmowe biggrin.gif
zaplutek
Wczesnij pisalem bylem zadowolony z nowego pesa ale teraz po kilkunastu godiznach jestem bardzo zawiedziony oni nic nie poprawili tak samno sie gra online jak i 2008 moze i nawet gorzej , masa bledow najgorszym jest to ze pilakrze jak majacy pilke czesto usiekaja od niej strasznie glupie bledy w obroncow cieszylem sie z blacklist myslalem ze bedzie mzona oszustow tam wrzucac ,.. do czego ona niewiem ci co maja wypas ranking tp w 90 % oszusci rece opadaja i po co konami ma brac wiecje licencji jak barcelona by w zueplnosci wystrczyla rajdy przez cale boisko messim i wchodzenei w bramke cala kwintesencja nowego pesa sad.gif
wanted92
ja ostatnio gram tylko w legends. Znudziło mi się granie przeciwko gościom których priorytetem jest przebiec całe boisko jednym zawodnikiem i "upokorzyć" przeciwnika pakując mu kilka,kilkanaście takich bramek. Wole grać jednym zawodnikiem i współpracować z innymi.Może nie zawsze uda się rozbić barce czy Manu ale jest przyjemność z gry i nie mam lagów wink.gif.

Edit:

P.S. Tylko strasznie mało ludzi na serwerach w trybie "legends" ;/ .
Mrowiec8
zaplutek w sumie mysle jeszcze poczekac jakis czas gra jest swieza i napewno beda naprawiac serwery zeby dobrze chodzily ... a na ranking PESa nawet nie patrze bo tam sa sami cheaterzy ja zawsze sie zapisuje do jakiejs ligi i sobie gram z rodakami tak gralem np PES6 smile.gif gdzie moge sie pochwalic ze ogralem kolesia co mial ogolnie 1 miejsce ze wszystkich grajacych graczy smile.gif
Patryczek
Mam problem. Pobrałem patcha 1.20 odpaliłem grę pobrałem aktualizacje i gdy się ona instaluje występuje błąd "Download file is Broken" Wie ktoś jak to rozwiązać? ; /
zaplutek
Bylem wczoraj okolo 200 miejsca chcialem zawalczyc o 100 i jak przyszlo grac z tymi "najlepszymi" to bez szans traca gola odrazu wyalczja i walkower szkoda gadac gra ma zdecydowanie wiecej bledow niz pes2008 najglupsze to jest jak pilkarze uciekaja od pilki ..

Moze jakis turniej zagramy ja bardzo chetny jestem a jakiemi druzynami to mi obojetne

PS. Granie na Xboxie tak samo wyglada ? Niechodiz mi ze łacze cyz cos bo ja mam dobrego neta i mi dziala calkeim spoko ale chcialbym bez oszustow pograc i na normalnej grze a chyab wersja xboxsoa sie rozni czy sie myle ?
Hitmanek
Zaplutek- ja mam 1.5 mb i jak uda mi się naprawić pes to można turniej skołować. A z tym uciekaniem to nie wiem ocb, to trzeba wciskać "S" by biegł do piłki czy jak bo na offline automatycznie biegną.

EDIT: Mam to samo: The file is broken...
Patryczek
Hitmanek rozwiązałem ten problem musisz zwolnić trochę miejsca na dysku C, tak z 300-400mb przynajmniej wolnego miejsca, żebyś miał.
sleyoo
Mam problem.
kiedy gram w 2009 online, to czasami gra wychodzi mi do menu i pisze connection terminated .

co to moze byc??????????????
Barca-fan
Dobra od razu prosze zeby sie ze mnie nie smiac wink.gif
Czy za granie w pes2009 online nie trzeba placic zadnego abonamentu??
Bo przy rejestracji cos pisalo o payment for monthly tickets czy cos.
Z gory dzieki za odpowiedz
EjPii
CYTAT(Barca-fan @ Nov 11 2008, 15:36) *
Dobra od razu prosze zeby sie ze mnie nie smiac wink.gif
Czy za granie w pes2009 online nie trzeba placic zadnego abonamentu??
Bo przy rejestracji cos pisalo o payment for monthly tickets czy cos.
Z gory dzieki za odpowiedz

(Hahaha) wink.gif Nie nie trzeba nic płacić.
zaplutek
Czy granie na XBOX360 jest przyjemniejsze ? Gra jest inna , niema tylu beznadziejnych bledow ? Czy tez tam oszukuja ?
Mrowiec8
heh no to fajnie :S zamowilem PES2009 w niedziele zeby pograc w sieci a tu takie wypowiedzi czytam :S -.-' czyli chyba 100 zl na marne poszlo
guardiola4
Błąd "An Error Has Occured" pojawiał mi się w momencie kiedy próbowałem wejść do pokoju. Quick match działał bez problemu. Działo się tak do czasu kiedy ściągnąłem patch 1.2 oraz poprawki w grze - Settings->download. Teraz wszystko śmiga bez problemu. Posiadam router WRT54GL, oprogramowanie Tomato 1.19 konfiguracja routera standardowa.
silion
Co jeśli ktoś zdąbedzie mój cd-key, wtedy ja nie będę mógł grać online ?

Na stronie pesrankings.com podczas rejestracji trzeba wpisać 'promo code'.. co to jest?
Hitmanek
Wielkie dzięki Patryczek! Pomogło ;P
zdzitu
Błagam o pomoc bo coś rozwale.

Dzisiaj kupiłem pesa. Zainstalowalem go na dysku. Ok wlaczam, rejestruje sie. Wypelniam wszystkie pola. Potwierdzam. ZNAM Konami ID i haslo. Znam Game ID i haslo(cyferkowe). MOGE zalogowac sie na konami id stronie. Dziala. Jednak jak chce grac w Pesa przez neta to mi wyskakuje blad po zalogowaniu(Error during verification).

Czy to moze byc spowodowane faktem ze klucz co tam jest wpisany jest polaczony( bez myslnikow)?

Nie wiem co jest. Szlag mnie trafia bo angielski znam i wszystko wypelnilem. Dostalem od nich maila gdzie mialem game id i. To wpisuje i duuupa zimna.

POMOCY
Patryczek
Zainstaluj patche 1.1 i 1.2. Gdy nie miałem zainstalowanego patcha 1.2 i chciałem pograć też miałem ten błąd, instalacja patcha pomogła.
zdzitu
Sproboje aczkolwiek juz wczesniej na czystego pesa instalowalem 1.20. Teraz walne 1.10 jak mowisz.

No i nie dziala ani z 1.10 ani z 1.20

Nie podoba mi sie to ze w ekranie logowania klucz jest bez myslnikow.

A poza tym jak instaluje patcha to czekam 5 minut na to zeby klinknac update a jak juz sie uda to robi to w sekunde i pisze ze juz koniec. Tez dziwne.

----------------------------------

Dobra niby mam te 1.20 ale dalej nie jest dobrze. Cos dziwnego juz sie dzieje na etapie rejestracji. Rejestruje sie i jest napisane:

Thank you for registering for your KONAMI ID.
You will be receiving an email shortly, containing your registration information (KONAMI ID and GAME ID).
Please read the email completely, and click on the URL found within this message.
You will then review our "Terms and Conditions for Online Payment", to complete the registration process.
By agreeing to the "Terms and Conditions for Online Payment", you will be able to purchase online game monthly tickets, etc. with your credit card.
If you have not received an e-mail, please login with your KONAMI ID. Then, confirm that your registered e-mail address is correct from "View/Edit registered information".
If your registered e-mail address is correct, please click "Resend confirmation e-mail" from the Login Menu, and a confirmation e-mail will then be res

No ok dostaje maila a w nim

Thank you for using the KONAMI ID.

You have just registered a KONAMI ID! (12/11/2008 18:19:55 CET)

[KONAMI ID]
krzysiek2
[GAME ID]
zdzitu-juve1

[KONAMI ID https://id.konami.net/ ]

This e-mail has been automatically sent from the KONAMI ID Portal site.
This is an automated e-mail response and cannot be replied to.

Klikam w link ale to jakas lipa bo to glowna strona konami id a nie jakies potwierdzenie rejestracji. O co tu biega?
karoll3
czy normalnie uw as chodzi online u mnie wszystko dotychczas było ok ale ostatnio masakryczne lagi wogóle grac sie nie da wiedcie co sie dzieje?
ASQ77
Jak zrobiles ze ci smiga ???
pomóż

DZIEKI

CYTAT(gaca @ Nov 7 2008, 00:46) *
wszysko działa:)
avo22
Jest jakis sposob na tych plebanow co specjalnie uciekaja a i tak zalicza im zwyciestwo. To jest parodia gram z kolesiem z rankingiem 750 koles dostaje w dupe 2 do 0 10 minut do konca...Koles pisze na czacie bye i wychodzi i zalicza mu zwyciestwo... Ma ktos na to jakis sposob?
macieksm
CYTAT(blizu @ Nov 9 2008, 07:18) *
Zagrałem już ponad 200 spotkań i szczerze mówiąc to się chyba uzależniłem smile.gif Praktycznie każdy meczyk gładko chodzi, a smak zwycięstwa jest niesamowity.

Czekam tylko na oficjalny patch. Z tego co czytałem chyba już dostępny od 10 listopada.
Będzie się działo.

proszę Cię chłopie chyba kaskę jakąś Ci Konami odpala, ja do dziś nie zagrałem ani chwili bez lagów więc nie wal ściemy że tak pięknie
super_sajianin
CYTAT(macieksm @ Nov 13 2008, 12:58) *
proszę Cię chłopie chyba kaskę jakąś Ci Konami odpala, ja do dziś nie zagrałem ani chwili bez lagów więc nie wal ściemy że tak pięknie

Mi też chodzi idealnie więc nie pierdol glupot że masz lagi.
trybul
QUOTE(macieksm @ Nov 13 2008, 12:58) *

Mi chodzi dobrze, nie narzekam. Na początku miałem lagi a teraz nie mam może ten patch tak pozytywnie wpłynął. Ja z trybu online jestem zadowolony co nie znaczy, że mogło by być lepiej.
I jak gram to zazwyczaj hostuje, a jak już się do kogoś podłączam to tylko jak ma połączenie na zielono.

wanted92
dołączam się ,u mnie z online też już wszystko piknie działa biggrin.gif
avo22
u mnie tez baja gdyby nie bylo tych j.... oszustow to juz wogole ... Ma ktos na to jakis sposob bo to az grac sie odechciewa ;/
Kotek Ejsi
Pomoże ktoś? Kupiłem grę, grałem normalnie, ale zreinstalowałem ją i potem zapomniałem GAME ID Password, więc stworzyłem nowe Konami ID. I teraz jak próbuje się zalogować to jest: an error has ocurred. :/ Miło by było jakby ktoś pomogl.
zdzitu
Heloł jak i gdzie sprawidzic jaka sie ma wersje gry bo wydaje mi sie ze ja patcha 1.20 zainstalowalem ale pewnosci nie mam.
radekPL
program files/konami/proevo09/ i najezdzasz na plik exe pes 2009 i tam powinno ci wyswietlic
zdzitu
1.2.0 to najnowsza bo tak mam?
Tomak
Tak.
KuSh4
siemka trybul przyjacielu kiedy pykamy 2 vs 2 wink.gif
karoll3
nie rozumiem co sie dzieje przy nowym patchu 1.2.0 gra online stałą sie fatalna lagi niesamowite w porównaniu z tym co miałem przedtem to tragedia, nie wiem czy to wina patcha czy moze kitserver ma cos z tym wpsólnego czy u was tez na nowym patchu sa lag?
Tomi84
U mnie może nie jakieś wielkie lagi, ale rzeczywiście na patchu 1.2 gra chodzi mi w online mniej płynnie niż wcześniej. Co jakiś czas mam delikatne przycinki.
trybul
QUOTE(KuSh4 @ Nov 13 2008, 21:22) *
siemka trybul przyjacielu kiedy pykamy 2 vs 2 wink.gif

No właśnie może omówilibyśmy się na jakieś 2vs2 na porządnym poziomie parę meczy bo do tej pory moje 2vs2 to porażka tj jakieś nooby albo wychodzenie z rozgrywki w trakcie itp a granie 2vs2 jest świetne!! Kto jest chętny niech da znać.

Dziwi mnie, że tyle ludzi mówi o dużych lagach, ja od patcha 1.2 nie mam problemów z rozgrywką online (mam netie 1mb), no może poza paroma błędami no i w 2vs2 gra się trochę mniej komfortowa niż 1vs1 bo oczywiście im więcej ludzi tym gorsze połączenie.
Kettger
Nie wydaje Wam się, że przy grze online na patchu 1.2 tempo gry wzrosło? tongue.gif
karoll3
moze mi ktos pomóc mianowicie na patchu 1.1 gra na online chodziła mi wysmienicie natomisat na 1.2 chodzi mi fatalnie wogóle sa takie lagi ze piłki nie widac nawet komentarza nie słychac a mam zielone swiatło nikt nie wie o co tu moze chodzic wszystkie programy które mogłyby zakłócic łącze sa wylączone prosze o pomoc
penetrator9000
witam

jak ktoś ma ochotę pograć nie topowymi drużynami to zapraszam GG: 2213314
zdzitu
Jak sie rejestrowaliscie to musieliscie gdzies podawac kod z instrukcji gry? Bo w Pesie 6 tak bylo a tu nie.
Igła
Darujmy sobie pacha 1.20!!!Robie reinstalke!wywalam wszystkie "AKTUALIZACJE" Im więcej tego instaluje tym jest coraz gorzej .
Adanio
CYTAT(Igła @ Nov 15 2008, 01:22) *
Darujmy sobie pacha 1.20!!!Robie reinstalke!wywalam wszystkie "AKTUALIZACJE" Im więcej tego instaluje tym jest coraz gorzej .

Mi akurat ten patch cholernie pomogl.Teraz lag jest zmiejszony do minimum a dodam ze z polakami w ogole nie gram tylko z obcokrajowcami.
MakssPl
CYTAT(zdzitu @ Nov 14 2008, 14:39) *
Jak sie rejestrowaliscie to musieliscie gdzies podawac kod z instrukcji gry? Bo w Pesie 6 tak bylo a tu nie.

Podajesz go, tzn. masz już po instalacji wpisany, przy logowaniu w grze!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.