Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro Evolution Soccer 2009 Online
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Kettger
CYTAT(blaugrana20 @ Nov 1 2008, 09:31) *
kazda druzyne mozna pokonac a w zyciu naszym pokazala to Wisla Krakow pokonujac Barcelone

Otóż to. smile.gif
blaugrana20
"Po drugie: futbol rządzi się prawem, w którym zachowana jest pewna równowaga. Im mniej techniki tym więcej siły fizycznej. Ale piłka nożna na tym nie polega. To nie jest sport lekkoatletyka. Tu nie wszystko zależy od tego czy jesteś szybki czy bardzo wytrzymały. Jeśli rozmiar mięśni byłby decydującym czynnikiem, to tacy zawodnicy jak Iniesta nie istnieliby w futbolu." - Johan Cruyff. Czyli liczy sie talent jak zawsze:)
paluch21
CYTAT(KTR @ Nov 1 2008, 12:14) *
Otóż to. smile.gif

Panowie widzę, że w głowie już niezły bałagan skoro nie nie potraficie rozróżnić życia Realnego od Virtualnego i nie wiadomo jak chcecie je porównywać ?smile.gif
Pozdro dla wszystkich normalnych.
EjPii
CYTAT(paluch21 @ Nov 1 2008, 12:03) *
Panowie widzę, że w głowie już niezły bałagan skoro nie nie potraficie rozróżnić życia Realnego od Virtualnego i nie wiadomo jak chcecie je porównywać ?smile.gif
Pozdro dla wszystkich normalnych.

Grałem dwa mecze z lamami które biegały tylko Messim i Eto (żadnych podań!) przegrałem 7:6 drugi 4:3. Przy lagach obronić się to mission impossible :/
paluch21
CYTAT(EjPii @ Nov 1 2008, 14:41) *
Grałem dwa mecze z lamami które biegały tylko Messim i Eto (żadnych podań!) przegrałem 7:6 drugi 4:3. Przy lagach obronić się to mission impossible :/

Dokładnie i o tym piszemy od kilku dni, lecz jeszcze inne Lamy nie umieja tego zrozumieć. Ja wczoraj grałem meczyki 2vs2 z chłopakami z forum po prostu meczyki rewelacja:)
Kettger
A czy Wy (czyt. antylopy ;-P) potraficie zrozumieć to, iż nie każdy gra 2vsGK? ;]
Ronni1010
Ponawiam prośbę o pomoc unsure.gif
Sory że tak ciagle pisze ale nie mam już po prostu sił i pomysłów na ten problem dry.gif
Jeżeli ktos go miał niech napisze jak go rozwiazał
EjPii
Walczyłem jak lew Lyonem cool.gif

@Bojan10: tego jeszcze na forum chyba nie było: Odpowiedź konami na mój błąd, który miałem wcześniej (has occured) może ci pomoże wink.gif
Please try to connect your computer/console directly to your modem using an
Ethernet cable. Furthermore, please disable all routing- and firewall options
of your modem/router and try to establish a direct connection to the internet
using the PPPoE protocol.

TCP 20000-20140 in/out

UDP 5730 - 5739 in/out

UDP 3658 in/out

UDP 3478 out

HTTP 80 out

HTTPS 443 out.

For further information on how to do this, please consult the instruction
manual of your operating system, or your hardware.

Ale na jedno wychodzi.
Ronni1010
CYTAT(EjPii @ Nov 1 2008, 16:04) *
odpowiedz.

@Bojan10: tego jeszcze na forum chyba nie było: Odpowiedź konami na mój błąd, który miałem wcześniej (has occured) może ci pomoże wink.gif
Please try to connect your computer/console directly to your modem using an
Ethernet cable. Furthermore, please disable all routing- and firewall options
of your modem/router and try to establish a direct connection to the internet
using the PPPoE protocol.

TCP 20000-20140 in/out

UDP 5730 - 5739 in/out

UDP 3658 in/out

UDP 3478 out

HTTP 80 out

HTTPS 443 out.

For further information on how to do this, please consult the instruction
manual of your operating system, or your hardware.

Ale na jedno wychodzi.

Niestety, nic nie pomogło..., potrzebny bedzie chyba format kompa wink.gif
paluch21
[quote name='ricken18' date='Nov 1 2008, 20:16' post='253109']

http://gry.onet.pl/4254,84312,,pro_evoluti...9,recenzja.html

To nie jest odkrycie ameryki ostatni znakomity PES to 5 wcześniej 3, ale 6 i 2008 jak i 2009 nie powalają, a co do wyższości gier to Fifa sie podniosła, ale dalej jest na kolanach...
Kettger
CYTAT
Nie można grać w ligę w kilka osób przy jednym komputerze.

Bez komentarza...
RAUL7
CYTAT(paluch21 @ Nov 1 2008, 14:55) *
Dokładnie i o tym piszemy od kilku dni, lecz jeszcze inne Lamy nie umieja tego zrozumieć. Ja wczoraj grałem meczyki 2vs2 z chłopakami z forum po prostu meczyki rewelacja:)

Zapraszam ponownie smile.gif gg już znasz a dla innych co grają Fair Play Low team Only Green i co tam jeszcze nie grajcie z lamami tylko bohaterami ! "czasem przegrana smakuje lepiej niz wygrana w słabym stylu " to moje słowa ! a to moje GG 11558547 smile.gif aha zakaz wstępu dla Farselony i Menszesteru tongue.gif PS. taka ciekawostka dla czytelników : czy wiecie ile Raul zdobył czerwonych kartek w swojej całej karierze piłkarskiej ??.....ZERO ! myśle że ja też nie dostane na forum takiej kartki bo czasem słowo "kurwa" samo sunie sie na język (bez obrazy dla kobiet i dzieci) chociażby gdy traci sie bramkę w 120 minucie meczu który powinien skończyć sie przed dogrywką smile.gif tak jak np.Austria Wiedeń z Lechem Poznań w pucharze UEFA ( byłem na tym meczu ! ) to były emocje ...doping : ooooooniech zwycięża LECH Wielki Kolejorz KKS ! w pes2008 zagrałem 2150 meczy a w 2009 zagram chyba 5000 albo 10 000 nie będe sie tu rozdrabniał jaka jest różnica między PES'em 06,08,09 bo już wystarczająco dużo sie o tym pisało ale napisze coś co mogło by byc najlepszym hasłem reklamowym dla 09 ............po prostu.....!!!! I LOVE THIS GAME !............. Podsumowując te pierdoły Zycze wam powodzenia jak dobrze pójdzie to gry w 1 lidze !!!!!!!! do "zobaczenia na boisku"...........no pojechał bym jeszcze troche po "Farselonie" i po tych jej lamkach które uważają za finezje futbolu przebiec pół boiska z piłką i wcisnąć gola w samo okienko ale nie mam na to czsu bo ide grać smile.gif)))))))))))))))))))Pozdro dla Palucha21,SKY,CZingCZang,MARASa...
Barone
Witam mam nastepujące pytanie. Chodzi mi o system rankingowy, z racji rozłączeń urzytkownik nie jest brany pod uwage przy klasyfikacji. Mam problem w postaci takiej, że dwa razy się rozłaczyłem raz przez koszmarne lagi, później przez bład coś ala "system zminijszył coś tam bla bla bla" i zaliczyło walkowera przeciwnikowi:/ 

Czy jest sposób na napompowanie piłeczki?? Czy z czasem sama się napompuje?:>

Pozdrawiam.

KuSh4
witam mam pytanko do raula7 tego bez czerwonej kartki:)) sluchaj bo widze ze pykacie z chlopakami 2vs 2 bo sprawa wyglada tak ze ja i szwagier probowalismy i cos lipa wychodzila bylo nas 3 i nie wiecej graczy moze sie ustawimy na jakis meczyk? pozdrawiam:)
RAUL7
CYTAT(KuSh4 @ Nov 2 2008, 03:00) *
witam mam pytanko do raula7 tego bez czerwonej kartki:)) sluchaj bo widze ze pykacie z chlopakami 2vs 2 bo sprawa wyglada tak ze ja i szwagier probowalismy i cos lipa wychodzila bylo nas 3 i nie wiecej graczy moze sie ustawimy na jakis meczyk? pozdrawiam:)

Szkoda że mój szwagier nie gra w Pes'a to mogli byśmy zrobić mini turniej rodzinny tongue.gif ale może go naucze to sie napewno odezwe do Ciebie smile.gif A tak na serio to może byc dobry pomysł z tym turniejem ....hmmmm 8 osób każdy z każdym ,albo przegrany odpada wszystko w jednym dniu czyli dzisiaj,organizator ja czyli nazwa turnieju RAUL CUP ! byli by chętni ? ?
avo22
bardzo chetnie bym pogral z wami 2on2 jak co to moje gg 5244961
F.C. Barcelona
CYTAT(RAUL7 @ Nov 2 2008, 01:56) *
Zapraszam ponownie smile.gif gg już znasz a dla innych co grają Fair Play Low team Only Green i co tam jeszcze nie grajcie z lamami tylko bohaterami ! "czasem przegrana smakuje lepiej niz wygrana w słabym stylu " to moje słowa ! a to moje GG 11558547 smile.gif aha zakaz wstępu dla Farselony i Menszesteru tongue.gif PS. taka ciekawostka dla czytelników : czy wiecie ile Raul zdobył czerwonych kartek w swojej całej karierze piłkarskiej ??.....ZERO ! myśle że ja też nie dostane na forum takiej kartki bo czasem słowo "kurwa" samo sunie sie na język (bez obrazy dla kobiet i dzieci) chociażby gdy traci sie bramkę w 120 minucie meczu który powinien skończyć sie przed dogrywką smile.gif tak jak np.Austria Wiedeń z Lechem Poznań w pucharze UEFA ( byłem na tym meczu ! ) to były emocje ...doping : ooooooniech zwycięża LECH Wielki Kolejorz KKS ! w pes2008 zagrałem 2150 meczy a w 2009 zagram chyba 5000 albo 10 000 nie będe sie tu rozdrabniał jaka jest różnica między PES'em 06,08,09 bo już wystarczająco dużo sie o tym pisało ale napisze coś co mogło by byc najlepszym hasłem reklamowym dla 09 ............po prostu.....!!!! I LOVE THIS GAME !............. Podsumowując te pierdoły Zycze wam powodzenia jak dobrze pójdzie to gry w 1 lidze !!!!!!!! do "zobaczenia na boisku"...........no pojechał bym jeszcze troche po "Farselonie" i po tych jej lamkach które uważają za finezje futbolu przebiec pół boiska z piłką i wcisnąć gola w samo okienko ale nie mam na to czsu bo ide grać smile.gif )))))))))))))))))))Pozdro dla Palucha21,SKY,CZingCZang,MARASa...

nie badz taki cwany a moze wspomnisz niedawny mecz w copa del rey? przegrac z 3 ligowcem no brawo dla tych graczy faktycznie pokazali ten sralaktyczny football. Teraz rzadzic bedzie Barca i sie nie nie pocieszaj nawet. pozdro dla normalnych kibicow / galacticos mucios nieudacznikos
Bulwion
F.C. Barcelona po Twoim poście widać, że normalnym kibicem to Ty nie jesteś...
F.C. Barcelona
nie poprostu nie lubie takich ktorzy nie szanuja kibicow innej druzyny tylko by wyzywali od najgorszych niech najpierw na siebie popatrzy a przyznaje troche mnie ponioslo, dobra juz nie bede o tym pisal bo to temat na pes2009 online, pozdro
skY
oj wyluzujcie chłopulki tongue.gif grajcie sobie kim tam chcecie, tu juz sie ekipa zawiązała, z która gra sie dobre spotkania obojetnie czy jest to team z wyzszej czy nizszej polki wink.gif powiem tylko że na łączu 1 mb daje rade zalozyc i pograć konkretnie smile.gif Raul dzieki za pozdro rowniez pozdrawiam i do nastepnego spotkania smile.gif
Tomak
Jeszcze raz zobaczę rozmowy nie o TRYBIE ONLINE W PESie, a o poziomie drużyn klubowych, kibicach, itd to zbanuję.
KuSh4
..tu RAUL_7 zostałem odsunięty dzisiaj od forum za co nie wiem tongue.gif (chyba za słowo na litere "K....") ale to już historia...taki już jestem że nie poddaje sie nigdy więc obiecuje że turniej , który chciałem zorganizować 2vs2 pod nazwą "Szwagier CUP" odbedzie sie w pózniejszym terminie !o którym was poinformuje przez mojego ziomala Kush'e. chciałem was poinformować że dzisiaj odbędzie sie Puchar Dnia http://www.pesleague.pl/ na którym wystąpie i na który zapraszam w imieniu organizatorów ! to na tyle pozdrawiam RAUL_7

ojj, kierwa, mój błąd ;$ //Tomak
Duracel1974
Zagrałbym z kimś teraz online na PS3. Szlag mnie trafia, bo jak chce grać klubami to wszyscy biorą pieprzona Barcelone gdzie czlowiek sie nameczy nawet wygrywa to przeciwnik nagle zdecyduje sie na rajd ktoryms z terminatorow Barcelony i idzie sobie prosto do bramki.

Jak zalozylem pokoj "No Barcelona" i wzialem Polske, to koles wzial Anglie i pojechal mnie 4:2. Gdyby Polscy napastnicy nie byli paralitami to bym nawet wygral, ale albo sie rozbiegują, albo zatrzymują zamiast biec do piłki, wpadają na siebie itd.

Do tej pory grałem w Fife, ale gdy zobaczyłem demko PES 09 postanowiłem zmienić ją na PESa właśnie. Ta gra naprawdę chwilami sprawia, że człowiek aż się rozpływa z przyjemności (ostatni raz coś takiego czułem grając w Sensible Soccer na Amidze), ale czasami też tak irytuje swoim niedopracowaniem w grze sieciowej, że ma się ochotę cisnąć padem o ściane. Całe menu w opcjach online też jest jakieś kretyńskie. Zamiast po wejściu na serverze na liste graczy wybierać sobie spokojnie z kim się chce grać, trzeba kombinować z jakimiś pokojami itd. Tu nie ma nic intuicyjnego, tylko wszystko na opak. Gdzie opcja rozmowy głosowej jak w Fifie?! Mam mieszane uczcia, zachwyt z irytacją na poziomie którego już dawno nie zaznałem.

Jeżeli ktoś ma ochotę teraz zagrać jestem na serverze bez określonej narodowości.

EjPii
@Raul_7 ja chętnie pogram 1vs1 średnimi zespołami w piątek/sobotę biggrin.gif
paluch21
CYTAT(KuSh4 @ Nov 2 2008, 14:22) *
..tu RAUL_7 zostałem odsunięty dzisiaj od forum za co nie wiem tongue.gif (chyba za słowo na litere "K....") ale to już historia...taki już jestem że nie poddaje sie nigdy więc obiecuje że turniej , który chciałem zorganizować 2vs2 pod nazwą "Szwagier CUP" odbedzie sie w pózniejszym terminie !o którym was poinformuje przez mojego ziomala Kush'e. chciałem was poinformować że dzisiaj odbędzie sie Puchar Dnia http://www.pesleague.pl/ na którym wystąpie i na który zapraszam w imieniu organizatorów ! to na tyle pozdrawiam RAUL_7

Ja piszę się na wszystkie turnieje:D Do wszystkich normalnych 1241598, zapraszam na GG, już jest kilku dobrych zawodników, ale im więcej tym lepiej. A co do grania 2vs2 jestem zawsze chętny, zagrałem już kilka takich meczyków i są po prostu rewelacyjne, jeśli kiedykolwiek będzie wam brakować jednego zawodnika piszcie na GG nawet jak jestem niewidoczny.
paluch21
CYTAT(Tomak @ Nov 2 2008, 13:48) *
Jeszcze raz zobaczę rozmowy nie o TRYBIE ONLINE W PESie, a o poziomie drużyn klubowych, kibicach, itd to zbanuję.

A Pan wielki moderator niech się nie wymądrza to jest forum, dla fanów gry online a nie dla pokazania kto tu rządzi i najlepiej niech się tutaj nie pojawia, jeśli nie ma nic sensownego do powiedzenia. I gdyby myślał chociaż chwilę metaforami wiedziałby, że kluby i ich kibice mają wiele wspólnego z grą online, ale w obecnych czasach płytkie myślenie jest widoczne nawet na poziomie "elit" moderujących forum. A i proszę o wiadomość na priv za co mam 50% ostrzeżeń.

PS1. Nie edytować tej wiadomości.
PS2. Ta Adrianna trochę gruba tudzież brzydka.

Za co dostałeś ostrzeżenia to możesz sobie zobaczyć i nikt nie musi Ci się tłumaczyć ze swoich decyzji. Tak to jest jak się nie czyta regulaminu. W tym momencie po raz kolejny go łamiesz i niestety musimy się pożegnać.///Orange_91
Ronni1010
Czy ktoś wie na tym forum co moge jeszcze zrobic aby nie wyswietlal mi się błąd z portem 5730.
Przypomne że usunąłem Nortona, wyłączyłem windowsowego firewalla oraz byłem w firmie udostepniającej mi internet i powiedzieli że nie blokują żadnych portów, czyli że sa odblokowane.

PS Nie mam routera
pabvlosimo
Witam !

Czy jest sens gra onnline przy necie 616kb/s?

Ciagle sie zastanawiam czy kuipc czy nie.. bo chetnie bym pograł... ale nie wiem co to będzie z tymi lagami.. Prosze o porady
skY
Bojan a w settingsach online wylaczales albo wlaczales opcje "auto" ? sprobuj tam zmienic ten port na inny czy cos ... nic innego mi nie przychodzi do glowy a tym bardziej nie masz routera to juz w ogole dziwne...a co do gry online to najwazniejszy jest upload - powiem Ci ze ja mam 256 i chodzi ladnie czasem przytnie ale i tak gra sie przyzwoicie...najlepiej zrob sobie test na stronce jak nie wiesz ile masz up... pozdro
pabvlosimo
Up ledwo pod 100 podchodzi;/
skY
no to wg mnie moze byc ciezko...ale moze ktos z forum ma podobne lacze i by Ci powiedzial cos wiecej...
ricken18
Rzekomo im rozdzielczość niższa i słabsze detale, to i wymagania dotyczące łącza mniejsze. Wiem, że w PES6 koledze łącze 256/128 wystarczało. Chociaż ogólnie wiadomo ile dla tej branży oznaczają dwa lata, to nie znaczy, że Konami robi jakieś postępy (przynajmniej w kwestii rozgrywki, licencji, ścieżki dźwiękowej i właśnie on-line). laugh.gif Najlepiej byłoby od kogoś pożyczyć grę, lecz ja sam nawet nie mam od kogo i wciąż czekam na dostawę. sleep.gif
super_sajianin
CYTAT(Bojan10 @ Nov 2 2008, 21:00) *
Czy ktoś wie na tym forum co moge jeszcze zrobic aby nie wyswietlal mi się błąd z portem 5730.
Przypomne że usunąłem Nortona, wyłączyłem windowsowego firewalla oraz byłem w firmie udostepniającej mi internet i powiedzieli że nie blokują żadnych portów, czyli że sa odblokowane.

PS Nie mam routera

Masz dokładnie błąd że port 5730 jest zablokowany czy masz błąd error as occured ??
Ronni1010
Jeśli chodzi o mnie to:

A w opjach settings mam auto zaznaczone i jest tam na port 5739, ale próbowałem na odznaczonym i było to samo sleep.gif
pabvlosimo
Dopkóki nikt z podobnym łączem nie powie mi jak wygląda gra przy takim łączu, to nie kupie bo nie chce Wam zaśmiecać serwerów lagami... wink.gif

Pozdrawiam.
Dario_porto
CYTAT
Zagrałbym z kimś teraz online na PS3. Szlag mnie trafia, bo jak chce grać klubami to wszyscy biorą pieprzona Barcelone gdzie czlowiek sie nameczy nawet wygrywa to przeciwnik nagle zdecyduje sie na rajd ktoryms z terminatorow Barcelony i idzie sobie prosto do bramki.

Jeżeli ktoś ma ochotę teraz zagrać jestem na serverze bez określonej narodowości.

Witam właśnie też szukam kogoś ktoś kogoś normalnego do grania online na PS3.To co zrobiło Konami z Barceloną to KPINA mad.gif .Banda cyborgów która zabija przyjemność grania . Jeśli ktoś wziął Barcelone (a biorą prawie wszyscy)z góry jesteś skazany na porażke owszem uda się wygrać jakiś mecz ale to trzeba mieć farta.Na dodatek w online obrona praktycznie nie istnieje ,to co wyrabiają obrońcy woła o pomste do nieba. mad.gif

Jeśli jesteś zainteresowany to przybij do mnie .Gram najczęściej od 16 do ile się da tongue.gif Mój nick to DarioPL .Serwer 2 od góry Ximenez czy jakoś tak ...
Ronni1010
CYTAT(super_sajianin @ Nov 3 2008, 12:02) *
Masz dokładnie błąd że port 5730 jest zablokowany czy masz błąd error as occured ??

Mam bład:
"Unable to transmit using UDP port 5730. you may need to connect directly to the internet or adjust your connection divice. i.e router settings etc.
Assign DMZ, Port Mapping, Configure NAT Table and other router settings to the console."
Wogóle nie moge sie zalogować do sieci w grze
Majew
CYTAT(Dario_porto @ Nov 3 2008, 13:58) *
Na dodatek w online obrona praktycznie nie istnieje ,to co wyrabiają obrońcy woła o pomste do nieba. mad.gif

Z tym co napisałeś niestety nie mogę się zgodzić , wiele meczy już rozegrałem ale co do obrony nie mam zastrzeżeń, chociaż trzeba się zgodzić z faktem, że trzeba się porządnie skoncentrować i przyłożyć, żeby w meczu z Barcą/AC Milan,MU itp.. zagrać dobry mecz..

Najlepszym przykładem jest dosłownie fakt, że chwilę temu zakończyłem mecz , przeciwnik wybrał AC MILAN a ja VILLAREAL .. wynik 0:1 ..

Wcale gość nie grał źle.. szczerze grał mądrze bo nie grał tzw " kick and run " .. czyli Ronaldinho/Kaka.. i do bramki..

Szturmował moją bramkę co kilka sekund.. lecz na początku meczu udało mi się w końcu skutecznie skontrować i od 25 min prowadziłem.. to teraz sobie wyobraź jaki mecz musiał być do końca..

A obrona dla mnie zachowywała się idealnie...

Nie jest tak źle moim zdaniem, oczywiście jeśli ktoś się rzeczywiście uprze , że przejdzie całe boisko jednym graczem i strzeli bramkę .. to jest to do zrobienia.. ale uwierz mi grałem z ludźmi którzy brali Barcelone.. a ja np Porto i dawałem rady..

W przypadku chęci gry.. zapraszam na gg 1126639
MaciekLagvia
Mam problem pomozcie prosze ...
zarejestrowalem sie i wszystko zroblem dostalem maila z potwierdzeniem mojego ID i ...
wlaczam gre loguje sie a tam takie cos http://img185.imageshack.us/my.php?image=beztytuuxq5.jpg

PROSZE WAS POMOZCIE MI to moje gg jak cos blagam 6510535
super_sajianin
CYTAT(Bojan10 @ Nov 3 2008, 14:38) *
<br>Mam bład:<br>"Unable to transmit using UDP port 5730. you may need to connect directly to the internet or adjust your connection divice. i.e router settings etc.<br>Assign DMZ, Port Mapping, Configure NAT Table and other router settings to the console."<br>Wogóle nie moge sie zalogować do sieci w grze<br>
<br>Niestety ale mi się wydaję że jeżeli masz internet radiowo to nie będziesz miał odblokowanego portu a to co ci powiedzieli ci od internetu to bzdura i napewno nie masz wszystkich portów odblokowanych. Nie musisz mi wierzyć ale znam się na tym, jedyne wyście żebyś zmienił internet, lub spytaj jeszcze raz ich czy mogą ci przekierować port na Twoj komputer, bo porty nie są zablokowane ale też nie są udostępnione Tobie.&nbsp; <br><br><br>
Możliwe jest np też w tej firmie co masz internet żeby przydzielili Ci zewnętrzne ip (wtedy wszystkie porty masz odlokowane) ale zapewne będzie to kosztować jakieś 10zł miesięcznie.
wanted92
Właśnie rozegrałem mecz z jakimś gościem...;p wybrał ac milan (cieszę się ,że przynajmniej nie barce). I ta od początku do końca usiłował przebiec całe boisko kaką lub ronaldinho. Tymczasem ja starałem się budować akcje newcastle ewentualnie od czasu do czasu kiwając obrońców (ale to jak mnie nerwy ponosiły) no niestety poległem 4:3 ale przynajmniej mam satysfakcje z gry wink.gif Tak na marginesie...czy co drugi gracz musi wybierać inter,ManU,chelsea,Barce,real czy chociażby repr.Anglii?? ;/
Majew
Jego sprawa jak ktoś gra, ważne , że Ty masz satysfakcję z gry i pokazujesz klasę..

Ja w ogóle nie patrzę na statystyki w grze online.. gram dla przyjemności. Oczywiście to nie podlega dyskusji.. , że takie bieganie Kaką itp.. zabija przyjemność z gry, ale co zrobić? Nie wytłumaczysz takiej osobie.. , że to nie ma sensu.

Wczoraj grałem mecz Benfica vs Villareal a później Szwecja vs Włochy tongue.gif uwierzcie mi na słowo takiej walki nigdy nie oglądaliście.. w pierwszym meczu przegrałem z Benficą 1:0 a w drugim wygrałem w Włochami 0:2 .. ale gdyby ktoś zobaczył z was ten szczególnie drugi mecz to po prostu cud miód;) z czego druga bramka i tak padła samobójcza.. mecz był niezwykle zacięty..
skY
no niestety samobój (w dogrywce z resztą) przesadzil o losach tego spotkania... tongue.gif Majew - super mecze! Na prawde to byly jedne z piekniejszych spotkan jakie rozegralem... Zachecam wszystkich do grania slabszymi zespolami, a jak juz MUSICIE wziac kogos konkretniejszego to tez mozna nim pokombinowac a nie tylko biegac smile.gif
Majew
CYTAT(skY @ Nov 4 2008, 11:11) *
no niestety samobój (w dogrywce z resztą) przesadzil o losach tego spotkania... tongue.gif Majew - super mecze! Na prawde to byly jedne z piekniejszych spotkan jakie rozegralem... Zachecam wszystkich do grania slabszymi zespolami, a jak juz MUSICIE wziac kogos konkretniejszego to tez mozna nim pokombinowac a nie tylko biegac smile.gif

smile.gif) Ja oczywiście wciąż jestem zainteresowany grą , także na gg jak znajdziesz czas i ja również będę możemy grać smile.gif tym bardziej , że z jakością połączenia jest naprawdę luxx smile.gif więc nie mamy co narzekać a wczorajsze mecze były genialne:D
maestro
CYTAT(ricken18 @ Nov 3 2008, 11:00) *
Rzekomo im rozdzielczość niższa i słabsze detale, to i wymagania dotyczące łącza mniejsze. Wiem, że w PES6 koledze łącze 256/128 wystarczało. Chociaż ogólnie wiadomo ile dla tej branży oznaczają dwa lata, to nie znaczy, że Konami robi jakieś postępy (przynajmniej w kwestii rozgrywki, licencji, ścieżki dźwiękowej i właśnie on-line). laugh.gif Najlepiej byłoby od kogoś pożyczyć grę, lecz ja sam nawet nie mam od kogo i wciąż czekam na dostawę. sleep.gif

To współczuje ci zawodu jakiego doznasz gdy ujżysz pes online.

Najgorsze gry jakie grałem przez sieć:
1miejscie: pes 2008
2 miejsce: pes 2009
Bakel
CYTAT(pabvlosimo @ Nov 2 2008, 21:12) *
Witam !

Czy jest sens gra onnline przy necie 616kb/s?

Ciagle sie zastanawiam czy kuipc czy nie.. bo chetnie bym pograł... ale nie wiem co to będzie z tymi lagami.. Prosze o porady

To zależy od czasu pingów przede wszystkim. Jeśli upload masz na konkretnym poziomie to z lagami nie będziesz miał problemów. Sprawdź np. pingi do onetu, jeżeli będziesz miał stabilne pingi niższe od 20-30 ms to i z grą online problemów nie będzie.

//update:
doczytałem, że upload to ok. 100kbps. W takim razie może być problem.
pabvlosimo
Na stan teraźniejszy oto moje pingi pod onet.pl, czasami mam jak widać małe skoki

Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=51ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=47ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=106ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=67ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=43ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=73ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=42ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=40ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=105ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=81ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=44ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=71ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=50ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=48ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=41ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=53ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=79ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=46ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=56ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=82ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=71ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=44ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=100ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=79ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=78ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=72ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=49ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=58ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=42ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=56ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=43ms TTL=55
Odpowiedź z 62.233.226.33: bajtów=32 czas=51ms TTL=55
avo22
No poprostu super sie gra przy prowadzeniu 9 do 1 koles ucieka i zaliczylo mu zwyciestwo no pozdrawiam konami ........
barcafan85
Oco chodzi chce grac przez neta i wybieram przeciwnika nie moge z nim zagrac pojawia sie blad ze mam zla wersie mam 100 a potrzebna jest 102 os takiego pomocy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.