Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro Evolution Soccer 2009 Online
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Zgieru
Do wszystkich co mają problem z migającą zieloną kontrolką,wywalaniem z meczów itp i mają Athlona !!!!!

http://www.gram.pl/pomoc_problem.asp?g=2408&p=1291 i wszystko jasne xD
radekPL
mozna dokladny adres??
wanted92
zgieru chyba chciał dać ten adres :

klik
Zgieru
CYTAT(wanted92 @ Oct 22 2008, 21:43) *
zgieru chyba chciał dać ten adres :

klik

Dokładnie...
krzakupl
jak ktos ma ochotke pograc to zapraszam gg- 3819061 
Adanio
Widze ze duzo ludzi ma problem z graniem po sieci wiec tez napisze swoje wrazenia z gry.Dzisiaj jest 23 wiec ostatni dzien w ktorym maja poprawic serwery...miejmy nadzieje ze je poprawia!!!Moje wrazenia.....co tu duzo mowic jak narazie to jedno wielkie gowno!!!Lag jest dziwny bo nie da sie zabierac pilki gracze przez siebie przenikaja ale za to w ataku wszystko jest jak nalezy no tylko to nieszczesne przenikanie.Zagralem 6 meczy mam zielone swiatelko i nawet jak gram z zielonym to dzieje sie tak samo.Jednym slowem PES2009 po sieci to jedno wielkie gowno.Tylko dla pesa ostatnio kupilem PS3 i co..........Znowu Konami dalo ciala z gra po sieci.Czytajac posty widzialem ze jest tu pare osob co tez ma PS3 i tez ma tego laga....jesli mozecie to odezwijcie sie do mnie na gg moj numer 11722176 ustawimy sie na mecz moze miedzy polakami tego laga nie bedzie bo wiadomo grajac z francuzem czy wlochem lag zawsze jakis bedzie.Aha tylko niech nikt nie pisze ze to wina mojego lacza bo lacze mam dobre i w pesie 6 nie narzekalem!!!!!!!!!!Pozdrawiam wkurwionych graczy smile.gif
snakesan
hehe konami dało ciała jak nigdy! Mnie dalej wyskakuje błąd ERROR HAS OCCURRED i nie moge już z tym nic zrobić nie mam poblokowanych portów firewall też wyłączony i antywir także. Poprostu żenada ale nie pozostaje mi nic jak tylko czekać na cud i że konami wkońcu wyda ten patch(ma być dzisiaj) i będzie wszystko grało. Póki co jestm strasznie zawiedziony

Pozdrawiam
kenny84
CYTAT(Adanio @ Oct 23 2008, 08:56) *
Aha tylko niech nikt nie pisze ze to wina mojego lacza bo lacze mam dobre i w pesie 6 nie narzekalem!!!!!!!!!!

Hehehe ja w PES 6 tez nie mialem lagow no moze sporadycznie. W PES08 PC nie dalo sie grac online smile.gif PES09 PS3 niekiedy ujdzie ale te lampki jak juz pisalem kiedys sa oszukane bo mi sie pali ze mam na zielono a kolo mi pisze ze mam bad connection a on u mnie mial kolor czerwony (pewnie u siebie tez widzial zielony) 2165174 mozesz sie odezwac zobaczymy jak to bedzie wygladalo na PS3 online z tego samego panstwa smile.gif tylko nie bierz barcy wink.gif
crash5
Lampki oszukane to prawda. Ale ja mam 10 MB i mi hula online na PS3 aż miło.
Randone
No i mamy pierwszego patcha:
http://dl.konami-europe.net/PES2009Patch110.zip
RBK
CYTAT(Randone @ Oct 23 2008, 11:37) *
No i mamy pierwszego patcha online:
http://dl.konami-europe.net/PES2009Patch110.zip

Chciałem to napisać z godzinę temu, ale coś mnie wywaliło z iss smile.gif

Niezbyt dużo poprawił ten patch. Żadnej dużej różnicy nie zauważyłem szczerze mówiąc.
Randone
Jednak to nie jest patch do gry online sad.gif
Logowalem sie na serwer i wyskoczyl komunikat, ze mam starego klienta.
Okazuje sie, ze ten patch ma naprawic wywalanie gry.
I chyba nie naprawia, bo dalej crashe sa.
Moze trzeba przeinstalowac PESa?
RBK
CYTAT(Randone @ Oct 23 2008, 11:42) *
Jednak to nie jest patch do gry online sad.gif
Logowalem sie na serwer i wyskoczyl komunikat, ze mam starego klienta.

Na początku miałem to samo. Musisz wyłączyć PES-a, zainstalować tego patcha (to już masz) i odpalać grę z folderu w program files, bo tam jest exe w wersji 1.1.0.0. Mi na pulpicie widniała wersja 1.0.0.0 i nie mogłem sie dostać do online.
lynxx
Patch ma naprawiac wywalanie do windy przy graniu w wyzszych rodzialkach, u mnie zamiast naprawiac problemy pojawil sie nowy a mianowicie patcg zawiesza system na poczatku instalacji. Ma ktos jakies pomysly co moze byc przyczyna?
RBK
CYTAT(lynxx @ Oct 23 2008, 11:52) *
Patch ma naprawiac wywalanie do windy przy graniu w wyzszych rodzialkach, u mnie zamiast naprawiac problemy pojawil sie nowy a mianowicie patcg zawiesza system na poczatku instalacji. Ma ktos jakies pomysly co moze byc przyczyna?

O dziwo też miałem problem z instalacją tego patch'a. Ale po dłuższym namyśle udało się wcisnąć ten przycisk UPDATE...
wanted92
CYTAT(lynxx @ Oct 23 2008, 11:52) *

mam to samo tongue.gif
lynxx
rzeczywscie, po 10min program sie odwiesil i mozna bylo zainstalowac
CYTAT(RBK @ Oct 23 2008, 11:56) *
O dziwo też miałem problem z instalacją tego patch'a. Ale po dłuższym namyśle udało się wcisnąć ten przycisk UPDATE...
Zgieru
Hhehehe u mnie ta zawiecha trwała z 3 min smile.gif Teraz instaluje. Ale to konami to są pety nawet pacza nie umieją zrobić heheheeh
snakesan
A ja mam dalej błąd przy logowaniu na serwer error has....................dupa zbita! Czytałem już tyle o tym i nikt nie znalazł rozwiązania poza tym połączeniem sieciowym ale mi nie pomogło huh.gif jak ktoś coś odkryje to niech od razu pisze. Wszędzie póki co ludzie narzekają na ten błąd i inny.

Pozdroo
Tomi84
Ja znalazłem chyba rozwiązanie mojego problemu z nie działającymi klawiszami w online i zawodnikami biegającymi gdzie popadnie. Przypadkowo gra zminimalizowała mi się do trybu okienkowego w online i grając w nim zauważyłem, że problem znika. Rozegrałem tak 3 mecze w online i było naprawdę ok, żądnych lagów a do tego wreszcie zawodnicy reagowali na moje komendy.

U mnie na 1680x1050 i tak nie da się grac bo mam za słabą grafikę dlatego ustawiałem mniejszą rozdzielczość i w singlu jest wszystko ok ale w online tak jakby przyciski się zacinały na full screenie, natomiast w oknie w online jest wszystko w porządku...niezłe jaja...

Natomiast to meczyk z wczoraj laugh.gif

http://pl.youtube.com/watch?v=myMe43DizH0
ASQ77
Witam
Zarejestrowalem sie na stronie KONAMI ID
wszystko przebieglo OK
dostalem emaila z potwierdzeniem
i......
odpalam gre - NETWORK -> laczy mnie -> prosi o podanie nazwy i hasla -> wpisuje te z KONAMI i.... blad
nieprawidlowe haslo albo login ;/ ---> dokladnie pisze TAK "An error occurred during verification"
mam oryginala
nie wiem co mam zrobic !!
prosba o pomoc

Dzieki
blant92
CYTAT(ASQ77 @ Oct 23 2008, 15:29) *
Witam
Zarejestrowalem sie na stronie KONAMI ID
wszystko przebieglo OK
dostalem emaila z potwierdzeniem
i......
odpalam gre - NETWORK -> laczy mnie -> prosi o podanie nazwy i hasla -> wpisuje te z KONAMI i.... blad
nieprawidlowe haslo albo login ;/ ---> dokladnie pisze TAK "An error occurred during verification"
mam oryginala
nie wiem co mam zrobic !!
prosba o pomoc

Dzieki

wpisujesz KONAMI ID??? trzeba GAME ID wink.gif

mi wyskakuje przy logowaniu "An error has occurred" ;/
snakesan
ludzie co jest zainstalowałem patch i gra mi się nie włącza
Bulwion
a sproboj z plytki z gra odpalic a nie z katalogu, mi tak poszlo
Kettger
CYTAT(snakesan @ Oct 23 2008, 18:48) *
ludzie co jest zainstalowałem patch i gra mi się nie włącza

www.gram.pl/sklep . smile.gif
snakesan
mam orginal
ASQ77
CYTAT(blant92 @ Oct 23 2008, 17:10) *
wpisujesz KONAMI ID??? trzeba GAME ID wink.gif

mi wyskakuje przy logowaniu "An error has occurred" ;/

wpisuje GAME ID i nadal nic
tjutnia
Mam spory problem z grą online. Chodzi o powtórki w trybie online, głównie o powtórki akcji przeciwnika. Logo PES2009 wiesza sie na ok 2sek na srodku ekranu, powtorka pokazuje się w klatkach a poźniej gdy wznawiam gre jest lekki lag. Lepiej jest przy powtorkach moich akcji logo PES2009 też się wiesza ale powtorka juz jest w miare plynna. Gdy przeciwnik wznawia gre nie ma juz laga. Jeżeli nie gram z kompem lub przeciwnikiem nie online nie ma tego problemu.
snakesan
ludzie co jest instaluje patch i dupa gra nie odpala
MakssPl
CYTAT(tjutnia @ Oct 23 2008, 20:14) *
Mam spory problem z grą online. Chodzi o powtórki w trybie online, głównie o powtórki akcji przeciwnika. Logo PES2009 wiesza się na ok 2sek na środku ekranu, powtórka pokazuje się w klatkach a później gdy wznawiam grę jest lekki lag. Lepiej jest przy powtórkach moich akcji logo PES2009 też się wiesza ale powtórka już jest w miarę płynna. Gdy przeciwnik wznawia grę nie ma już laga. Jeżeli nie gram z kompem lub przeciwnikiem nie online nie ma tego problemu.

Mi pomogło wyłączenie Vsync...

A koledze niżej powiem że np. po zainstalowaniu patcha aby się do sieci lognac potrzebowałem odznaczyć remember me...
crash5
To ogólne pytanie zadam. Prosze o odpowiedź. Opłaca się PES 2009 na kompa kupić do grania Online? (Lagi itd...)
MakssPl
Ja ci powiem że tak, u mnie wszystko ładnie chodzi, gram z typami którzy mają połączenia żółte i zielone, Kupuj!!

A gra ciągle mnie zaskaqje, oczywiście pozytywnie.

Szczególnie zajebisty jest tryb Became A Legend.. jak dzisiaj strzeliłem swojego pierwszego gola to po mieszkaniu chodziłem i jak głupi się cieszyłem...
wanted92
Zgadzam się ,tym bardziej ,że także nie mam problemów z lagami . Gra warta oblukania a tryb BaL rzeczywiście bardzo ciekawy.
donaspl
No jak dla mnie tryb online chodzi idealnie ale niektórym chodzi gorzej nie wiadomo dlaczego. W moim przypadku na 6meczy 1 jest z lagami a reszta idealnie.
Orzel
Który klawisz musimy nacisnac aby móc pisac na chacie?
skY
klawisz od zwyklego podania po ziemi o ile sie nie myle smile.gif ja dalej walcze z "an error has occured" ... pozdro
Dawidi
Po naprawieniu problemu z migającą lampką gra się nieźle. A wie ktoś jak skasować profil na kocie? Mam zrypany przez problemy z rozłączaniem i tylko 400 punktów.
skY
masz na początku, zaraz po zalogowaniu, wtedy jak przeglądasz swój profil i statystyki...i tam na dole jest chyba "x" delete - czyli chyba strzałem sie kasuje. No i nowy profil musi mieć inna nazwe niz poprzedni. Powodzenia
snakesan
co to może być? mam orginalną grę nie dość że nie rozgryzłem problemu logowania mam błąd error has occurred to teraz jak instaluje patch to mi się gra nie odpala jedyny sposób to skopiowanie cracka! bez sensu napisałem do gram.pl ciekawe jak się wytłumaczą. zapłaciłem 109 zl i nie wspomnę o przesyłce paranoja jak widzę to większości chodzi spoko a u mnie dupa a teraz to już wogóle wygląda na to że mam orginalnego pirata! Ma ktoś może podobną sytuację?
Dawidi
CYTAT(skY @ Oct 23 2008, 23:16) *
masz na początku, zaraz po zalogowaniu, wtedy jak przeglądasz swój profil i statystyki...i tam na dole jest chyba "x" delete - czyli chyba strzałem sie kasuje. No i nowy profil musi mieć inna nazwe niz poprzedni. Powodzenia

no własnie jak to taki komunikat wyskakuje, że można kasować tylko w określonym czasie czy coś takiego.
ASQ77
zalozylem juz 3 konta na KONAMI ID
na 3 rozne emaile.... wypelnilem kazde obowiazkowe pole ( zreszta inne tez )

jak wchodze do gry --> NETWORK ---> wpisuje dane z konami ID ( czyli GAME ID , haslo oraz serial gry)

i zgadnijcie co ?.......

An error ocured during verification

czy ktos moze mi POMOCY UDZIELIC...... stracilem dzis caly dzien aby zagrac
kupilem specjalnie PES oryginala
patcha od KONAMI tez zainstalowalem

NIE MAM JUZ PO PROSTU SIŁ

lllll5
Witam!!
Od paru dni zastanawiam się nad kupnem pesa 2009. Chce go kupić wyłącznie dla żeby móc grać w trybie online i stąd moje pytanie czy jak kupie w go media lub saturnie i po wyprobowaniu będe mógł np.go zwrócić?? Ma łącze 10 mb/s. W teście łąc za konami mam trzy razy A w port checker mam taki wynik
[Check Results] We recommend you to use a setup which is indicated with a "O".
Auto Setup Mode: [O] While there are restrictions posed by your router, you can play the game.
Manual Setup Mode: [O] While there are restrictions posed by your router, you can play the game.

* You may get better results by enabling UPnP on your router.
* You may get better results by adjusting the port forwarding settings on your router.
* You may get better results by adjusting the firewall settings.
* Please note that performance levels may differ when playing the game due to the effects of your personal firewall.

Your test results have been sent. Thank you for your cooperation!

Może ktoś mi pomóc bo nie chce staracić 100zł!
MakssPl
Ja kupiłem na gram.pl i anie myślę o zwróceniu... gra bomba, nie słuchaj tych którzy mają takie wymagania że masakra..
ASQ77
CYTAT(lllll5 @ Oct 24 2008, 06:07) *
Witam!!
Od paru dni zastanawiam się nad kupnem pesa 2009. Chce go kupić wyłącznie dla żeby móc grać w trybie online i stąd moje pytanie czy jak kupie w go media lub saturnie i po wyprobowaniu będe mógł np.go zwrócić?? Ma łącze 10 mb/s. W teście łąc za konami mam trzy razy A w port checker mam taki wynik
[Check Results] We recommend you to use a setup which is indicated with a "O".
Auto Setup Mode: [O] While there are restrictions posed by your router, you can play the game.
Manual Setup Mode: [O] While there are restrictions posed by your router, you can play the game.

* You may get better results by enabling UPnP on your router.
* You may get better results by adjusting the port forwarding settings on your router.
* You may get better results by adjusting the firewall settings.
* Please note that performance levels may differ when playing the game due to the effects of your personal firewall.

Your test results have been sent. Thank you for your cooperation!

Może ktoś mi pomóc bo nie chce staracić 100zł!

Nie rozumiem takich pytac... oplaca sie kupic czy nie.... bo nie chce stracic 100 zl.....
Ja tam nikogo sie nie radze takich rzeczy bo uwazam ze kazdy ma inny GUST.

JEZELI GRA CI SIE PODOBA I CHCESZ GRAC ONLINE TO NIE PYTAJ TYLKO KUPUJ

JA PESA KUPUJE OD KILKU LAT I NIGDY NIE ZALOWALEM WYDANYCH PIENIEDZY.... A KIEDYS ZA PESA DALEM NAWET 160 ZL POZNIEJ TROSZKE TANIEJ 149 ALE NIE ZALOWALEM

WIEC NIE PYTAJCIE JUZ NIGDY - TYLKO DO SKLEPU I ....GRAMY !! biggrin.gif
Zgieru
CYTAT(Dawidi @ Oct 23 2008, 23:33) *
no własnie jak to taki komunikat wyskakuje, że można kasować tylko w określonym czasie czy coś takiego.

Mi też wyskakiwało że można usunąć po jakimś czasie a jakoś przedwczoraj chyba udało mi sie usunąć i już mam nowe konto smile.gif
alex10
Ja mam łacze 2 mb/s i ciagle nie moge dokonczyc meczu bo cały czas mi wychodzi i wyskakuje jakis komunikat , wie ktos o co tu chodzi
mar1992
Kupiłem niedawno pes-a 09 ichciałem pograć sobie online ale jak zarejestruje się na stronie konami ciągle wyskakuje mi This KONAMI ID is unavailable.
This GAME ID is unavailable.
Dlaczego nie moge sie zarejestrować?
Pelajs
Czy moze ktos podac linka do stronki od konami, aby zrobic test łącza
wanted92
CYTAT(Pelajs @ Oct 24 2008, 14:36) *
Czy moze ktos podac linka do stronki od konami, aby zrobic test łącza

TEST
barcafan85
Moj blad wyglad
http://img233.imageshack.us/my.php?image=blad2009xa4.jpg
po wejsciu na serwer pozniej wybieram kogos z kim chce grac i wyskakuje mi ten blad jesli wie ktos oco chodzi zapraszam na gg 6305249
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.