Randone
Oct 20 2008, 19:22
CYTAT(cyziol1 @ Oct 20 2008, 20:06)

NIC NIE POPRAWILY JE*ANE ŻÓŁTKI Z KONAMI....CZUJE SIE STRASZNIE PRZEZ NICH WYRU**ANY...:/
A WY???
(narazie jestem cierpliwy i nie zwrocilem tego scierwa.....do czasu....)
Poprawili, poprawili.
Teraz laaaaagggg dziala na moja korzysc.
Wlasnie pojechalem Barca kolesia 6 : 0
Ide dalej dymac frajerow, bo juz wiem jak sie gra na lagu

btw. gra online ( i chyba offline tez) to jeden wielki CRAP
donaspl
Oct 20 2008, 19:25
CYTAT(Randone @ Oct 20 2008, 20:26)

Poprawili, poprawili.
Teraz laaaaagggg dziala na moja korzysc.
Wlasnie pojechalem Barca kolesia 6 : 0
Ide dalej dymac frajerow, bo juz wiem jak sie gra na lagu
btw. gra online ( i chyba offline tez) to jeden wielki CRAP
Co za typ. Crap to sam jesteś a gra jest zajebista
Daruj sobie obrażanie innych. //TomakWidać tylko mi z całego forum chyba tylko dobrze online działa

Teraz 5 meczy grałem i zero lagów idealnie

W ogólne najlepszy pes
araghavan
Oct 20 2008, 19:26
Dzięki ci! Zadziałało!!
CYTAT(donaspl @ Oct 20 2008, 20:20)

Zrob tak jak ten gość i bedziesz mógł wejść do pokoi mi to pomogło.
Randone
Oct 20 2008, 19:56
CYTAT(donaspl @ Oct 20 2008, 20:29)

Widać tylko mi z całego forum chyba tylko dobrze online działa

W ogólne najlepszy pes

Jak mowi staropolskie przyslowie: [obrazanie off] ma szczescie

I tak ci nie wierze
radekPL
Oct 20 2008, 19:59
a ja nie moge wylaczyc tego polaczenia lokalnego pisze ze to polaczenie korzysta z jednego lub wiecej protokolow nie obslugujacych standardu plug and play.... aha a online teraz dziala w miare dobrze zagralem 3 mecze to dalo sie grac lagi wystepowaly tylko podczas wykopu pilek bramkarza i podczas rutow wolnych
Pitermistrz
Oct 20 2008, 20:05
a jakiego masz neta ?? chodzi mi o szybkość
donaspl
Oct 20 2008, 20:06
CYTAT(Randone @ Oct 20 2008, 21:00)

Jak mowi staropolskie przyslowie: [obrazanie off] ma szczescie
I tak ci nie wierze

Haha to nie wierz. Może jakiś meczyk zagramy ?? chcę zobaczyć może masz słabe połączenie i dlatego tak Ci chodzi.
wanted92
Oct 20 2008, 20:11
CYTAT(donaspl @ Oct 20 2008, 20:29)

Co za typ. Crap to sam jesteś a gra jest zajebista
Daruj sobie obrażanie innych. //TomakWidać tylko mi z całego forum chyba tylko dobrze online działa

W ogólne najlepszy pes

Nie jesteś sam. Mi też działa idealnie no i oczywiście zgadzam się z tym ,że ten pes najlepszy.
Kettger
Oct 20 2008, 20:13
Zawsze chętny do gry. Zapraszam: ---
Randone
Oct 20 2008, 20:17
CYTAT(wanted92 @ Oct 20 2008, 21:15)

Nie jesteś sam. Mi też działa idealnie no i oczywiście zgadzam się z tym ,że ten pes najlepszy.

Bajki opowiadacie.
Podajcie program, ktorym mozna zgrac filmik z gry to zobaczycie jak na laczu 10Mb/s zawsze ZIELONY "fajnie" sie gra.
Byc moze macie polaczenie na CZERWONO... w takim przypadku faktycznie mozecie normalnie grac, ale ci z zielonym laczem maja lagi.
donaspl
Oct 20 2008, 20:18
CYTAT(wanted92 @ Oct 20 2008, 21:15)

No jeden normalny

:D
donaspl
Oct 20 2008, 20:20
CYTAT(Randone @ Oct 20 2008, 21:21)

Bajki opowiadacie.
Podajcie program, ktorym mozna zgrac filmik z gry to zobaczycie jak na laczu 10Mb/s zawsze ZIELONY "fajnie" sie gra.
Byc moze macie polaczenie na CZERWONO... w takim przypadku faktycznie mozecie normalnie grac, ale ci z zielonym laczem maja lagi.
Ja mam zawsze zółte lub zielone. A jakie masz wysyłanie bo to się liczy ?
Bulwion
Oct 20 2008, 20:23
kurwa a ma ktoś jeszcze problem z tym AN ERROR HAS OCCURRED czy jestem sam ?;/
donaspl
Oct 20 2008, 20:24
CYTAT(ciotmen @ Oct 20 2008, 21:27)

kurwa a ma ktoś jeszcze problem z tym AN ERROR HAS OCCURRED czy jestem sam ?;/
W jakim momecie wystepuje Ci ten problem ??
Bulwion
Oct 20 2008, 20:27
po wpisaniu loginu i hasla daje ok i wychodzi blad
donaspl
Oct 20 2008, 20:28
Yyyy a masz tam napisane coś ze złe hasło lub login podajesz oprocz tego ??
Bulwion
Oct 20 2008, 20:32
nie , haslo i login pasuje
donaspl
Oct 20 2008, 20:34
To niestety nie mam pojęcia co jest nie tak
Bulwion
Oct 20 2008, 20:38
i mam modem a porada Fear`a nie dziala u mnie:(
cyziol1
Oct 20 2008, 20:42
PANOWIE NADESZŁA WIEKOPOMNA CHWILA!!!
TEN MOTYW Z WYŁĄCZENIEM POŁĄCZENIA LOKALNEGO DZIAŁA W 10000000%
JUZ MOGE WCHODZIC DO POKOJI !!!!!!!
PRZEPRASZAM PANÓW ŻÓŁTKÓW GRA JEST ZAJEBIASZCZA LAGOW JESZCZE NIE MIALEM....
JAK NIE WIECIE JAK WYLACZYC TO POŁĄCZENIE TO PISAC 4659265 (od 20-22)
A to mozna miec problem aby to wylaczyc?? ;p ciesze sie, ze co niektorym moja porada sie przydala!! Pozdrawiam i do zobaczenia na boisku!
Bulwion
Oct 20 2008, 21:11
eeeh look jak wylacze polaczenie lokalne to nic sie nie dzieje a jak wylacze polaczenie lokalne 3 to wiadomo nie ma neta xd ;/
Kumam, że masz siec lan?? tak?
crash5
Oct 20 2008, 21:28
A ja mam 10MB i włączyłem dziś 6 do sprawdzenia. No i w 1 połowie śmigała jak należy , ale w 2 były już takie lagi że szok. Więc niewiem gdzie już jest wina i czy inwestować w pes 2009 na kompa specjalnie pod online bo mam Pes2009 na PS3 tam hula super (niemówie o online) więc sam już niewiem czym te lagi są spowodowane albo operator coś pierdz**** albo bógwie co. Sam niewiem czy ktoś wogle z tego forum może się cieszyć taką grą w ONLINE jak w OFFLINE. Wątpie w to. No chyba że.... ale niewiem jakim cudem.
cOtReZ
Oct 20 2008, 21:30
U mnie zadzialalo.
A ja ze swoim routerem dalej nei moge sobie poradzic ;\ error has occured i ciagle to samo

probowalem wszystkiego, kombinacja z portami, wylaczenie antyvira, firewalla, zdjecie blokady na pes'a i milion innych sposobow i nic. pomozcie bo po to na oryginal 120 zl wydalem zeby grac online ;\ na singleplayera to pirata by wystarczylo...
Tomi84
Oct 20 2008, 21:44
U mnie dalej ch.... teraz chyba trafiłem na kogoś z forum (Randone?). Zielone światełko i dalej gówno mogę zrobić bo nie mam reakcji i mogę se wciskać co chce.... co z resztą chyba było widać. A do tego chu... w online bo każdy z kim do tej pory grałem bierze albo Barce albo ManU i chcąc nie chcąc trzeba brać zespołyz tej samej pólki bo przecież nie będę se walczył Hull City z Barcą....
Bulwion
Oct 20 2008, 21:59
tak,mam lan
donaspl
Oct 20 2008, 22:01
CYTAT(Tari @ Oct 20 2008, 22:43)

A ja ze swoim routerem dalej nei moge sobie poradzic ;\ error has occured i ciagle to samo

probowalem wszystkiego, kombinacja z portami, wylaczenie antyvira, firewalla, zdjecie blokady na pes'a i milion innych sposobow i nic. pomozcie bo po to na oryginal 120 zl wydalem zeby grac online ;\ na singleplayera to pirata by wystarczylo...
Napisz do mnie na gg i dokladnie opiszesz o co chodzi 1067463
Randone
Oct 20 2008, 22:08
CYTAT(Tomi84 @ Oct 20 2008, 22:48)

U mnie dalej ch.... teraz chyba trafiłem na kogoś z forum (Randone?). Zielone światełko i dalej gówno mogę zrobić bo nie mam reakcji i mogę se wciskać co chce.... co z resztą chyba było widać. A do tego chu... w online bo każdy z kim do tej pory grałem bierze albo Barce albo ManU i chcąc nie chcąc trzeba brać zespołyz tej samej pólki bo przecież nie będę se walczył Hull City z Barcą....
Wlasnie grajac zastanawialem sie czy jestes z forum.
Tez mialem laga, ale u mnie byl mniejszy.
U Tomiego pod koniec zawodnicy sami biegli ku swojej bamce wyprowadzajac pilke na rzut rozny.
Do dupy taka gra
donaspl
Oct 20 2008, 22:25
To ja chyba jakiegoś farta mam bo już od kilkudziesięciu spotakań nie mam w ogóle lagów. Normalnie jak offline sie gra

:D
Tomi84
Oct 20 2008, 22:41
QUOTE(Randone @ Oct 20 2008, 23:12)

Wlasnie grajac zastanawialem sie czy jestes z forum.
Tez mialem laga, ale u mnie byl mniejszy.
U Tomiego pod koniec zawodnicy sami biegli ku swojej bamce wyprowadzajac pilke na rzut rozny.
Do dupy taka gra

No masakra, jeszcze na początku meczu było w miarę ok i już się łudziłem, że w końcu zagram normalny mecz...ale im dłużej trwało spotkanie tym częściej nie miałem kontroli nad zawondikami a skończyło się tym co napisałeś + jeszcze samobójem Ferdinanda, który tez wbiegł do własnej bramki i gówno mogłem na to poradzić. Idzie się wku.... bo jak na łączu 6mbit tak mam, to nie wiem ile musiałbym mieć żeby normalnie pograć, 100 mbit ??!
paluch21
Oct 20 2008, 22:48
Witam
Dzisiaj pierwszy raz włączyłem PES-a 09 on-line i mam następujący problem mecz trwa ( zero lagów) dochodzi przeważnie do 40 min i nagle wyskakuje mi na ułamek sekundy niebieski ekran z jakimiś literkami,cyferkami a potem komputer się restartuje. Jaka może być geneza tego problemu i jak sobie z tym poradzić.
Pozdrawiam.
paluch21
Oct 21 2008, 01:16
Eh nie dość, że co jakiś czas wyskakuje ten niebieski ekran to znowu teraz zaczyna całkiem się wieszać:/ Autentycznie do pewnego czasu idzie normalnie a nagle stop i koniec nic ani drgnie do tego z głośników zaczyna "piszczeć" :/ A co ciekawe to ja jestem zawsze na zielono a przeciwnik żółto. I to ja muszę dawać restart i to ja zawsze dostaję 3:0, narazie udało mi się zagrać jeden mecz do końca. Kto wie jaka może być przyczyna bo ja już nie mam siły, idę spać... A jak jutro będzie się to powtarzać, będzie trzeba oddać gre:/
Oskarek_89
Oct 21 2008, 03:22
CYTAT(paluch21 @ Oct 21 2008, 02:20)

Eh nie dość, że co jakiś czas wyskakuje ten niebieski ekran to znowu teraz zaczyna całkiem się wieszać:/ Autentycznie do pewnego czasu idzie normalnie a nagle stop i koniec nic ani drgnie do tego z głośników zaczyna "piszczeć" :/ A co ciekawe to ja jestem zawsze na zielono a przeciwnik żółto. I to ja muszę dawać restart i to ja zawsze dostaję 3:0, narazie udało mi się zagrać jeden mecz do końca. Kto wie jaka może być przyczyna bo ja już nie mam siły, idę spać... A jak jutro będzie się to powtarzać, będzie trzeba oddać gre:/
TO jest wina Twojego komputera a nie gry czlowieku pomysl troche...
cOtReZ
Oct 21 2008, 05:50
CYTAT(paluch21 @ Oct 20 2008, 23:52)

Witam
Dzisiaj pierwszy raz włączyłem PES-a 09 on-line i mam następujący problem mecz trwa ( zero lagów) dochodzi przeważnie do 40 min i nagle wyskakuje mi na ułamek sekundy niebieski ekran z jakimiś literkami,cyferkami a potem komputer się restartuje. Jaka może być geneza tego problemu i jak sobie z tym poradzić.
Pozdrawiam.
Po pierwsze nie dubluj postow tylko edytuj.
Blue screena nie powoduje PES. Masz cos z komputerem. Skoro masz go zawsze podczas pracy komputera w "stresie" ,radzilbym sprawdzic napiecia zasilacza. Zobacz tez jaka masz temperature procka podczas ostrej pracy. Przetestuj pamieci, przetestuj dysk.
Albo zacznij w ogole od tego zeby odczytac sygnature tego blue screena.
Skorzystaj z tego:
link
snakesan
Oct 21 2008, 07:54
Ten błąd "error has occurred" doprowadza mnie do szału

za pierwszym razem zainstalowałem i chodziło jak woda bez problemu się logowałem i pykałem a na drugi dzień ten błąd podczas logowania na serwer!!! Pomyślałem że to ich wina więc czekałem a tu dalej od piątku nie mogę grać

dla fana pesa chyba nie ma nic gorszego
Jestem załamany

próbowałem wszystkiego!!!
Jeśli ktoś to w końcu rozgryzie to niech napisze bardzo proszę bo już mnie normalnie h........strzela
PROSZĘ O POMOC
snakesan
Oct 21 2008, 08:40
próbowałem wszystkiego i nic
donaspl
Oct 21 2008, 08:56
Napisz do konami.
crash5
Oct 21 2008, 09:01
Czyli niewarto tej gry dla online kupować?
snakesan
Oct 21 2008, 09:04
Gdyby człowiek wiedział skąd to się bierze to by coś z tym mógł zrobić a tak to dupa zbita
cOtReZ
Oct 21 2008, 09:23
CYTAT(snakesan @ Oct 21 2008, 10:08)

Gdyby człowiek wiedział skąd to się bierze to by coś z tym mógł zrobić a tak to dupa zbita
Po pierwsze nie dubluj postow, tylko edytuj.
Probowales motywu z wylaczeniem wszystkich aktywnych polaczen sieciowych?
snakesan
Oct 21 2008, 09:25
Tak próbowałem i nic. mam tylko połączenie lokalne i orange freedom wyłączyłem lokalne ale nie pomogło
Czemu dostaję te ostrzeżenia?
snakesan
Oct 21 2008, 09:39
Może to wina jakiegoś wirusa? Tylko tydzień temu miałem formata także nie wiem.
Zacznij edytować posty albo się pożegnamy.
donaspl
Oct 21 2008, 09:44
CYTAT(snakesan @ Oct 21 2008, 09:44)

próbowałem wszystkiego i nic

A może masz porty zablowkoane i masz wewnetrzne ip ?
snakesan
Oct 21 2008, 09:47
nie wiem ip mam ustawione na auto. Jak można sprawdzić czy ma się zablokowany port?
crash5
Oct 21 2008, 10:15
Bardzo bym prosił osoby które posiadają PES 2009 na PS3 żeby napisały czy mogą grać Online. Bo ja się łącze wchodze do pokoji i normalnie włączam mecz moge grać , ale mnie rozłącza zawsze po paru minutach. I pisze coś o transmisji. Chociaż kółeczko mam zielone to i tak rozłącza poprostu w trakcie meczu. Czy ewentualnie posiadacze gry na PC mają podobny problem?
kenny84
Oct 21 2008, 11:47
CYTAT(crash5 @ Oct 21 2008, 11:19)

Bardzo bym prosił osoby które posiadają PES 2009 na PS3 żeby napisały czy mogą grać Online. Bo ja się łącze wchodze do pokoji i normalnie włączam mecz moge grać , ale mnie rozłącza zawsze po paru minutach. I pisze coś o transmisji. Chociaż kółeczko mam zielone to i tak rozłącza poprostu w trakcie meczu. Czy ewentualnie posiadacze gry na PC mają podobny problem?
Ja zagralem jeden mecz z ciekawosci i bylo wszystko ok pozniej nie gralem ale obiecuje ci ze jak wroce do domu to sprawdze i ci napisze co i jak
no udalo sie zagrac pare przyzwoitych meczyków (zolte kolko vs. zielone) wiecie co mnie denerwuje? Ciagle wybieram zespol jako drugi no i ciagle przychodzi mi sie mierzyc z ManUTD, Barca, Interem i Milanem...czy nikt nie gra kims slabszym? (mowie oczywiscie o dotychczasowych potyczkach) :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.