artysta germanista
Mar 28 2008, 09:04
CYTAT(PLayer-Arek @ Mar 28 2008, 09:05:45)

Patch jest już zauploadowany, musicie uzbroic sie w cierpliwość bo wraz z nim bedzie cos jeszcze i dlatego troche sie to przeciaga.
ja wiem co to bedzie i czekam az to cos sie w koncu zacznie
Cytat
A ty Bulas cwelu jaki patch zrobiłeś że jeszcze się odzywasz o słownych ludziach ?
Po pierwsze to może tobie tatuś do wanienki wchodzi jak się kąpiesz, ale to nie znaczy, że każdy jest takiej orientacji... a po drugie:
Cytat
Niosę dobre wieści patch będzie dzisiaj na 100% ;] Ale o której to już nie wiem ;]
więc mam prawo coś takiego pisać. Więc bardzo proszę
jacmen zamknij ten swoj niewyparzony ryj na wieki, no....chyba że dawno nikt Ci jedynek na spacer nie wyprowadził. Pozdrawiam
Arek.PL
Mar 28 2008, 09:19
Ludzie załóżcie sobie inny temat do tego typu kłótni bo to co tutaj sie teraz wyprawia to jeden wielki burdel !
Piszę Wam że Patcha już wczoraj zauploadowaliśmy i jest już gotowytylko czekamy bo kończymy coś oprócz tego co niektórych na pewno ucieszy !
Jacmen
Mar 28 2008, 09:38
Cytat(Bulas @ Mar 28 2008, 09:17:36)

Po pierwsze to może tobie tatuś do wanienki wchodzi jak się kąpiesz, ale to nie znaczy, że każdy jest takiej orientacji... a po drugie: więc mam prawo coś takiego pisać. Więc bardzo proszę jacmen zamknij ten swoj niewyparzony ryj na wieki, no....chyba że dawno nikt Ci jedynek na spacer nie wyprowadził. Pozdrawiam
Zamknij mordę bo ci ktoś ją kiedyś obije. Po drugie nie moja wina ze cię stary w dup* jeb** w wannie ale nie musisz sie chwalić tymi dokonaniami. Zostaw to dla siebie

Nie odpisuj jak co zapraszam na pw
za takie coś na tym forum są bany. Napisze do admina bo Ty masz za niski poziom intelektualny, i nie będe innym uprzykrzał życia.
artysta germanista
Mar 28 2008, 09:48
CYTAT(Bulas @ Mar 28 2008, 09:43:25)

za takie coś na tym forum są bany. Napisze do admina bo Ty masz za niski poziom intelektualny, i nie będe innym uprzykrzał życia.
nie bede w głos pisał kto ma tutaj niski poziom intelektualny sam sie napinaczu sprułeś do Jacmena
ja? kto mnie kuźwa od cweli wyzywa? Już nie bądźcie smieszni. Do błedu nawet się człowiek przyznać nie umie i tyle w temacie. Nie spamujmy tego forum bo nie warto.
Adri4n0
Mar 28 2008, 09:54
No dajcie te linki wreszcie, ileż można czekać, lol. co za ludzie. za jakie grzechy, zal.pl
Janosik
Mar 28 2008, 10:41
A mozna widzec co to za niespodzanka bedze
kwasik1985
Mar 28 2008, 10:55
dajcie sobie spokoj wszyscy
zamiast czekac na patcha to sie obrazacie
zachowujecie sie jak dzieci
WYLUZUJCIE
jesli wrzuca patcha to bedzie ale latwo sie mowi wrzucic pare Giga
moze maja slabe lacze i to troche potrwa
szybkie lacza to sa tylko na akademikach

ja np mam 2mb

ale tylko w weekendy bo studiuje zaocznie
mariolazi
Mar 28 2008, 10:56
Jakbyś wiedział co to za niespodzianka to przestałaby być niespodzianką
Path wyjdzie na Prima Aprilis:P
lukasz_vlk
Mar 28 2008, 11:43
Wiem, że tym postem nic nowego nie wniosę do tematu, ale napiszę tylko, że Bulas i jacmen najwidoczniej nie dorośli by być userami tego forum, dlatego na miejscu admina dałbym im warna za dyskusję. Jak chcecie się kłócić to róbcie to poprzez PW a nie tutaj.
A co do patcha to tak jak już obiecałem, jak tylko się pojawi to wrzucę go na kilka innych serwerów.
A po drugie to chociaż docenilibyście twórców patcha a nie tylko ich krytykować...
Już wszystko jest ok, wyjaśnione na pw, nie rozumiem po co do tego wracasz, tym bardziej, że Ciebie to nie dotyczy. Na szczęscie nie do Ciebie należy decydowanie kto do czego ma prawo.
kwasik1985
Mar 28 2008, 12:57
szkoda ze tworcy nie sa w krakowie bo na AGH i AR Krakow sa na korytarzach kompy a tam transfer 1 mb/s
a w nocy nawet 2

bylo by chop siup i patch wrzucony

a tak to cierpliwie musimy czekac
pozdro dla tworcow patcha
Cytat(lukasz_vlk @ Mar 28 2008, 13:47:03)

Wiem, że tym postem nic nowego nie wniosę do tematu, ale napiszę tylko, że Bulas i jacmen najwidoczniej nie dorośli by być userami tego forum, dlatego na miejscu admina dałbym im warna za dyskusję. Jak chcecie się kłócić to róbcie to poprzez PW a nie tutaj.
A co do patcha to tak jak już obiecałem, jak tylko się pojawi to wrzucę go na kilka innych serwerów.
A po drugie to chociaż docenilibyście twórców patcha a nie tylko ich krytykować...
Jak mogę chwalić za patcha, którego nie widziałem jeszcze? funny
Czy są jakieś komplikacje z patchem? bo skoro już o godzinie 9 był wysłany to po co na siłę przedłużać? Skoro niespodzianka jest taka czasochłonna to lepiej ją odpuścić sobie, a nie szczuć premierą od dnia Kobiet.
Plina4
Mar 28 2008, 15:10
Czekamy z nie cierpliowścią
żal napisali że zuploadowany cały patch jest a linkow specjalnie chyba jeszcze nie dają...
już chyba są 3-4 strony samego stękania kiedy patch. na przyszlosc napiszcie że może bedzie tego lub tego dnia... i zamknijcie temat, a nie co chwile jakies nowe info ze dzis na 100%, jutro na 100%, pojutrze bedzie.
Albo go nie mają albo nie chcą narazie wrzucić.
@Bulas xD Jak mogą go nie mieć??
Cytat(Bulas @ Mar 28 2008, 15:13:35)

Czy są jakieś komplikacje z patchem? bo skoro już o godzinie 9 był wysłany to po co na siłę przedłużać? Skoro niespodzianka jest taka czasochłonna to lepiej ją odpuścić sobie, a nie szczuć premierą od dnia Kobiet.
czmu... widocznie niespodzianka zajmuje tyle czasu ale moze jest tego warta...

nikomu sie nie spieszy...
Cytat(rahh @ Mar 28 2008, 15:15:03)

żal napisali że zuploadowany cały patch jest a linkow specjalnie chyba jeszcze nie dają...
już chyba są 3-4 strony samego stękania kiedy patch. na przyszlosc napiszcie że może bedzie tego lub tego dnia... i zamknijcie temat, a nie co chwile jakies nowe info ze dzis na 100%, jutro na 100%, pojutrze bedzie.
przeciez im za to nie placa zeby patcha robili i wydali w terminie... zakladali ze bedzie wczesniej ale skoro premiera sie przedluza to trzeba cierpliwie poczekac...

sam spruboj zrobic dobrego patcha a pozniej narzekaj... bo to wcale nie jest takie latwe
przeciez ten patch nie jest chyba najwazniejszy w waszym zycie wiec jak poczekacie pare dni dluzej to nic sie chyba nie stanie... i nikt tu nikomu laski nie robi bo jak sie tworcom tak zachce to moga wogule go tu nie wrzucac i sami sie cieszyc gra z aktualnymi skladami... ludzie

sory za posta bo do tematu to on nie wnosi nic ale niektore komentarze mnie poprostu dobijaja...

pzdr
zgredzik90
Mar 28 2008, 15:44
Kurda dali by linki a niespodzianke potem
by dodali a nie
cyziol1
Mar 28 2008, 18:12
bla bla bla...... przestancie WSZYSCY PIERDOLIC!!!!!!
F.C. Barcelona
Mar 28 2008, 18:49
kurde pogralbym juz na nowym patchu no ale coz bede cierpliwie czekal i nie kloccie sie bo tylko to psuje atmosfere pozdro
zgredzik90
Mar 28 2008, 19:08
Miało byc wczoraj a tu niespodzianka ta niespodzianka jest to chyba ze wcale nie bedzie patcha szkoda
Jamnik
Mar 28 2008, 19:16
Jak widzę takie posty to nie zdziwiłbym się, gdyby taką niespodziankę przygotowali patchmakerzy

Poczekamy, zobaczymy i sie doczekamy, takie posty typu: kiedy będzie itp nie przyspieszą uploadu moim zdaniem

Pzdr
Cytat(Jamnik @ Mar 28 2008, 19:20:04)

Poczekamy, zobaczymy i sie doczekamy, takie posty typu: kiedy będzie itp nie przyspieszą uploadu moim zdaniem

Pzdr
jak juz jest wszystko zuploadowane tylko nie chca dac linkow...
zgredzik90
Mar 28 2008, 19:33
Oni sie dziwją ze my piszemy post pod postem i daja niespodzianke jak pare stadionow czy cos mi chodzi o koszulki zrobili by kazdemu zawodnikowi twarz i wlosy to by bylo cos a nie jakis bajer
Kubbas
Mar 28 2008, 20:09
Cytat(jacmen @ Mar 28 2008, 08:42:19)

Czy wy macie pojęcie o uplaudowaniu czegoś na serwer chyba nie. Po pierwsze trzeba mieć bardzo dobre łącze, po drugie 2 giga nie wrzuci się na serwer w 5 godzin tylko w 10, 12. Więc poczekajcie cierpliwie i nie piszcie takich pojebanych postów bo to już autorów patcha wkurwi* A ty Bulas cwelu jaki patch zrobiłeś że jeszcze się odzywasz o słownych ludziach ? Zrób dla nas swój patch i go wydaj. A poza tym autorzy patcha mogą go tu wrzucić jak uznają to za stosowne jak i również wcale nie muszą!!!
Spokojnie.
Cytat(Adri4n0 @ Mar 28 2008, 08:46:25)

Patch prawdopodobnie będzie nadal uaktualniany żeby tacy ludzie jak wy mogli nas pokrytykować i pograć.
Cytat(kwasik1985 @ Mar 28 2008, 13:01:24)

szkoda ze tworcy nie sa w krakowie bo na AGH i AR Krakow sa na korytarzach kompy a tam transfer 1 mb/s
a w nocy nawet 2

bylo by chop siup i patch wrzucony

a tak to cierpliwie musimy czekac
pozdro dla tworcow patcha
1mb czy 2mb to jest mało na wrzucenie takich plików o jakich mówimy. Kumpel wrzuca na necie 4mb i jeden part wchodzi 2h + ładowanie pliku i zatwierdzanie. Dodajcie do tego, że nie każdy jak wy siedzi całymi dniami przed PC.
Cytat(rahh @ Mar 28 2008, 15:15:03)

Ta będzie jutro pojutrze popojutrze może za rok będziemy se przeciągać żeby się z Was pośmiać. Przecie po to robiliśmy patcha, bo po co innego?
To już jest trochę nie fair. Nie można tak szczuć.
Cytat(kubbas @ Mar 28 2008, 20:13:22)

Ta będzie jutro pojutrze popojutrze może za rok będziemy se przeciągać żeby się z Was pośmiać. Przecie po to robiliśmy patcha, bo po co innego?
nie no luz ale nie uważasz że lepiej byłoby gdybyście nie pisali nic jak nie jesteście pewni kiedy będzie patch zamiast robić nadzieje ze zaraz bedzie ;]

Dobra tam a dzis wyjdzie czy nie?
to będzie niespodzianka typu "ale was wychujaliśmy!!!"
matyey
Mar 28 2008, 21:00
Cytat(had2 @ Mar 28 2008, 20:47:02)

to będzie niespodzianka typu "ale was wychujaliśmy!!!"
Relax Take It Easy

Ludziska Słuchać mnie: Jak nie wiecie co to niespodzianka to se kupta Kinder Suprise (nie robię reklamy, ostatni raz jadłem to z 6 lat temu xD)
Dziękuję za Uwagę

PZDR xD
cyziol1
Mar 28 2008, 21:10
DOBRZE WAM PODJARAŃCY!!!! XD
kubbas 3m sie i nie wymiekaj....
Kubbas
Mar 28 2008, 21:16
Człowiek się stara jak może robi wszystko z własnej chęci a tu takie komentarze eh. Wydam to i już nie wiem czy mi się bedzie chciało robić updatey po takich doświadczeniach.
Part 5 wrzucony. Już tylko 6 i mam Wasze "żale" z głowy. Tamten post to była ironia jakbyście nie zauważyli.
Plina4
Mar 28 2008, 21:25
patch juz jest
cyziol1
Mar 28 2008, 21:25
no i spox...

...i tak zgram to sobie w wolnym czasie.....gram w pesa po 5 h dziennie i nie rozumiem tego jak mozna byc tak napalonym....to jest chore...zal mi Was....ale tak juz chyba musi byc...:/
zgredzik90
Mar 28 2008, 21:29
to nie mozna dac juz screnoow Partow i niespodzianki
już nie bądźcie nachalni bo znowu ktoś się obrazi i przedłuży się, proponuje ciszę coś jak przedwyborcza:) a następny post po moim to będą linki.
Kubbas
Mar 28 2008, 21:41
W tym momencie mogę Wam przyrzec na co chcecie, że patch do 0.00 się pojawi ;]
Trzymam za słowo

)
Nie ma co obiecywać bo może się zdarzyć przerwa w dostawie energii elektrycznej i co wtedy? Po prostu konsekwentnie do celu:)
Kubbas
Mar 28 2008, 22:31
Około 30 minut do wydania patcha. ;]
__SaNd1__
Mar 28 2008, 22:42
super czekam na patcha pozdrowienia dla tworcow patcha z Sofii - Bulgaria
mariolazi
Mar 28 2008, 22:45
Hehe nieźle się uśmiałem czytając niektóre komentarze
Zdecydowana większość jest napalona na patcha jak prawiczek na Penelope Cruz
Ale to chyba dobrze, chociaż wiadomo że przy tego typu produkcjach zawsze wystepuja jakieś przeszkody i opóźnienia więc trzeba być cierpliwym. Z drugiej strony trzeba przyznać, że sporo racji mają ci co twierdzą że lepiej nic nie pisać niż że coś będzie na 100% a potem wyjść na niesłownego...
W każdym razie i tak podziwiam Kubbasa za cierpliwość, bo można Qrwicy dostać czytając komentsy z wielkimi żalami.
Myślę że jak już patch ujrzy światło dzienne to wszyscy będą zadowoleni, łącznie z twórcami zbierającymi pochwały także od największych malkontentów na forum
Pozdro!
A już za dwa lata Polska w Afryce mistrzem świata!!!!:D:D:D a patch super są nowe reprezentacje min. Burkina Faso, Bangladesz, Tadżikistan i V ligi okręgowe po prostu miodzio:D
Arek.PL
Mar 28 2008, 23:03
kolego mam się śmiać czy płakać ?
Cytat(PLayer-Arek @ Mar 29 2008, 01:07:34)

kolego mam się śmiać czy płakać ?

śmiej się płacz do góry skacz, też kocham Adrianę Limę fajna nie?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.