Cytat(sZ0lpAs @ Feb 19 2008, 20:41:19)

skoro staty nie bedą ruszane to klapa jak dla mnie a dobry Of to również dobry patch

Cytat(E 9 @ Feb 19 2008, 22:49:31)

Kubbas: twoj Patch twoj wybór-ale staty są hmm...troszq dziwne ale to wasz patch a nie mój ;P
Cytat(e_adrian @ Feb 20 2008, 13:16:29)

rzeczywiście staty wydają się nieco zawyżone
Staty oczywiście są zawyżone ale nie tylko np dla graczy atakujących ale i dla graczy broniących, nie dziwi mnie Wasze oburzenie ale powziąłem taką operacje gdyż znacznie podnosi ona grywalność. O czym przekonacie się w wersji V2.
Przepraszam za moje rzadkie odpisywanie, ale ostatnio kompletnie brak mi czasu. Co jakiś czas będę tu wpadał i Wam odpisywał, ale nie liczcie na częste takie odwiedziny.
Zainteresowani patchem napiszcie co wolicie torrenta, który zapewno zdominują pijawki oraz brak seedów po tygodniu dwóch czy wolicie FF na, którym plik będzie żył wiecznie oraz na, którym ostatnio znów można pobierać na maksymalnej przepustowości łącza?
Jak wpadnę za jakiś czas to Wam napiszę jaką opcje wybrałem oraz odpiszę na wszystkie pytania. A i żadnej konkretnej daty wydania patcha Wam nie przedstawiałem, ale myślę, że niedługo skończymy. Na pewno odrazu po zakończeniu prac zrobimy wszystko aby udostępnić Wam nasz wytwór.
Pozdrawiam.