Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch :::: Stara Wersja V1 ! ! ! ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v1
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
artysta germanista
w wersjii z drugą ligą ujrzycie wychodząc z edit mode wink.gif
pkar
Bardzo dobry motyw z drugą ligą wink.gif Na pewno ściągnę.

Moglibyście pokazać skład Śląska Wrocław? Jakby co mogę pomóc.
artysta germanista
narazie ci go nie pokaze bo nie zrobiłem go jeszcze ;p narazie zrobione są : Arka,GKS Jastrzębie,GKS Katowice,Motor Lublin,Odra Opole, zaczęta Warta Poznań. Za chwilkę biorę się za dokończenie Warty i następna będzie Kmita

EDIT:

Arek.PL
Cytat(Kubas @ Feb 21 2008, 23:45:23) *
Że co ?
Jakim prawem Tevez jest w Juventusie ?
Mam nadzieje, ze takiego myka nie bedzie w oficjalnej wersji :>

Kurcze koleś nie pomyślałes że Pablo może grać "master lig" ? I stąd taki skład....

artysta germanista
kolejne kombinacje związane z menu

stadion Wisły Płock przed rozpoczęciem meczu? biggrin.gif

może proponujecie coś innego związanego z drugą ligą? jestem otwarty na wasze propozycje
pkar
Cytat(e_adrian @ Feb 22 2008, 11:33:07) *
może proponujecie coś innego związanego z drugą ligą? jestem otwarty na wasze propozycje

Ja tam oczywiście proponuje coś związanego ze Śląskiem tongue.gif

Przykładowo:

http://www.slasknet.com/galeria/sez07-08/w...20070927_11.jpg
http://www.slasknet.com/galeria/sez07-08/w...20070927_31.jpg
http://www.szlachta.wroclaw.pl/test/galeri...ia/f1ww7i,4.jpg
http://www.slasknet.com/galeria/sez07-08/w...20070927_10.jpg
artysta germanista

Nowe kitsy Lechii oczywiście by Goofy

Kmita jak widać zrobiona. Pkar pomyślę jeszcze nad tym menu ale napewno moge powiedzieć że fajne zdjęcia i może je wsadze gdzies w gre wink.gif
Levuss
No panowie składy w biało-czerwonej otoczce wyglądają teraz OK. A może mi ktoś powiedzieć dlaczego w wersji v 2.0 o OF nie ma Dos Santosa z Barcy? mam nadzieję, że w finalnej wersji to poprawicie.
artysta germanista
Cytat(Levuss @ Feb 22 2008, 15:35:20) *
No panowie składy w biało-czerwonej otoczce wyglądają teraz OK. A może mi ktoś powiedzieć dlaczego w wersji v 2.0 o OF nie ma Dos Santosa z Barcy? mam nadzieję, że w finalnej wersji to poprawicie.

troche cie wkurze ale nie wiem czy biało czerwona otoczka będzie w tej wersji normalnej. W wersji drugoligowej będzie całkiem inny p_text wink.gif

Piast w tle swojego stadionu rolleyes.gif
ShockER
Cytat(Levuss @ Feb 22 2008, 15:35:20) *

Jak nie ma jak jest?? biggrin.gif Tylko nie nazywa sie Dos Santos tylko Giovani smile.gif
Ale dobrze że pytacie smile.gif

Małe Info:
z zawodników których trzeba było zrobić od podstaw(a było ich 220) zostało jeszcze 40 smile.gif
W niedzielę oddam OF-a arkowi a on zrobi poprawki dopasuje do końca Face,boot,hairservera
(Dla nowych zawodników face i hair server jest juz w lidze włoskiej,angielskiej,francuskiej,holenderskiej i hiszpańskiej smile.gif)
PZDR
Patraul
Witam wszystkich biggrin.gif Mam pytanko. Kiedy zakończą się prace nad tym patchem? Wygląda on według mnie bardzo ładnie smile.gif Już się nie moge doczekać biggrin.gif Z góry thx za odpowiedź.
Pozdro dla wszystkich(szczególnie dla twórców tego cudeńka) rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
shady45
Bundesliga Będzie lepsza niż 2 Polska liga żal się robi naprawdę przykro mi pisać bo Patch jest super ale co robi tam 2 LIGA polska to ja nie wiem sad.gifsad.gifsad.gif
Arek.PL
Cytat(shady45 @ Feb 22 2008, 20:56:20) *
Bundesliga Będzie lepsza niż 2 Polska liga żal się robi naprawdę przykro mi pisać bo Patch jest super ale co robi tam 2 LIGA polska to ja nie wiem sad.gifsad.gifsad.gif

W Patchu 6.5 nie będzie żadnej 2 Ligi Polskiej !!!!!!!!!!
perONE
arek zrob to wiekszymi literkami bo niektorzy nie umieja przewinac 2 strony wczesniej i doczytac dry.gif
Levuss
Panowie mam takie pytanko czemu po zainstalowaniu wszsytkiego z patcha v 2.0 mam nadal defaultowe piłeczki a przecież zainstalowałem te z kitservera.
Jacmen
A jaką masz kartę graficzną? Bo jeśli Ge force 4 to mogą piłki nie działać wink.gif
artysta germanista
Cytat(shady45 @ Feb 22 2008, 20:56:20) *

kurwa będą dwie wersje tego patcha jedna z bundes druga z drugą lighą dwie oddzielne

Widzę,że za dużo tu zadymy z tą drugą ligą więc założe nowy temat
_DEVIL_
Cytat(jacmen @ Feb 23 2008, 15:26:06) *
A jaką masz kartę graficzną? Bo jeśli Ge force 4 to mogą piłki nie działać wink.gif

Ja mam Ge Force 4 ti i pilka dzialaja:/ Tyle ze i tak ta karta do wymiany jak najszybciej ,gdyż spatchowany pes na fula tnie sie jak cholera:/
LYJO
QUOTE(e_adrian @ Feb 22 2008, 09:46:48) *
mi tez sie tak wydaje,że to menu będzie dosyć mało czytelne szczególnie mnie wkorzyly nazwiska na czerwono.Skoro już napisałęm to zobaczcie sobie pierwszą jedenstkę GKS Katowice :

no skład troszkę nieaktualny, nie mówiąc o ustawieniu zawodników smile.gif
Levuss
Moja grafa to Geforce 7800GS OC od BFG nie wiem czemu tak się dzieje
artysta germanista
Cytat(LYJO @ Feb 23 2008, 15:06:11) *
no skład troszkę nieaktualny, nie mówiąc o ustawieniu zawodników smile.gif

skład wg 90minut.pl oraz skarbu kibica przeglądu sportowego.A ustawienie to sobie każdy chyba może zrobić dla ulubionej drużyny
Kubbas
Cytat(sZ0lpAs @ Feb 19 2008, 20:41:19) *
skoro staty nie bedą ruszane to klapa jak dla mnie a dobry Of to również dobry patch wink.gif

Cytat(E 9 @ Feb 19 2008, 22:49:31) *
Kubbas: twoj Patch twoj wybór-ale staty są hmm...troszq dziwne ale to wasz patch a nie mój ;P

Cytat(e_adrian @ Feb 20 2008, 13:16:29) *
rzeczywiście staty wydają się nieco zawyżone

Staty oczywiście są zawyżone ale nie tylko np dla graczy atakujących ale i dla graczy broniących, nie dziwi mnie Wasze oburzenie ale powziąłem taką operacje gdyż znacznie podnosi ona grywalność. O czym przekonacie się w wersji V2.

Przepraszam za moje rzadkie odpisywanie, ale ostatnio kompletnie brak mi czasu. Co jakiś czas będę tu wpadał i Wam odpisywał, ale nie liczcie na częste takie odwiedziny.

Zainteresowani patchem napiszcie co wolicie torrenta, który zapewno zdominują pijawki oraz brak seedów po tygodniu dwóch czy wolicie FF na, którym plik będzie żył wiecznie oraz na, którym ostatnio znów można pobierać na maksymalnej przepustowości łącza?

Jak wpadnę za jakiś czas to Wam napiszę jaką opcje wybrałem oraz odpiszę na wszystkie pytania. A i żadnej konkretnej daty wydania patcha Wam nie przedstawiałem, ale myślę, że niedługo skończymy. Na pewno odrazu po zakończeniu prac zrobimy wszystko aby udostępnić Wam nasz wytwór.

Pozdrawiam.
El_Magic
Zdecydowanie FF.
Patraul
Ja osobiście też wolałbym FF biggrin.gif
Bronx
FF...
_DEVIL_
Oczywiscie ff albo rapid
Ryu
Wrzucicie na ff... A co do postepow pracy to moze jakies skriny???tongue.gif jak byscie znalezli czas...tongue.gif ;D

POL
Może lepiej wrzucić na www.plikus.pl ? ...... zresztą wszędzie byle nie na rapida wink.gif
F.C. Barcelona
Zdecydowanie FF
Jacmen
Zdecydowanie FF wink.gif
d-wade
FF najlepszy.
LYJO
ile jeszcze osób napisze FF ?
Arek.PL
Cytat(LYJO @ Feb 24 2008, 11:17:11) *
ile jeszcze osób napisze FF ?

A przeszkadza Ci to ?
Przynajmniej wiemy już miej wiecej jak udestepnimy patcha.

Pzdr
Pawisco
Patch zapowiada sie genialnie!

Wstawcie na FF, potem dorobi sie torrenta najwyzej smile.gif
Mam takie pytanie, czy jest mozliwosc wstawienia tych czesci patcha ktore sa juz w 100% ukonczone juz teraz? Wtedy wielu zaoszczedzilo by na sciaganiu, bo czesc patcha juz by mialo (ja mam niezbyt szybkiego neta wiec byloby mi to na reke, zwlaszcza ze mam wielka ochote do gry ;d ...). Oczywiscie decyzje pozostawiam autorom smile.gif

Jaka jest szansa ze patch ujrzy swiatlo dziennie w tym tygodniiu? Byloby super smile.gif Ale wiem ze macie ograniczony czas, licze na to!

Pozdrawiam!

p@blo
Ostatni screen z menu ( jak ja nienawidze robić ekranów początkowych). Kolor literek jest zmieniony
szołpas
Cytat(Alex Il Capitano @ Feb 24 2008, 22:08:16) *
Ostatni screen z menu ( jak ja nienawidze robić ekranów początkowych). Kolor literek jest zmieniony

Nie podoba mi się to , nie lepiej zrobić jakiś napis Pro Evolution Soccer Patch 6.5 Iss Online albo coś w tym stylu wink.gif ?
Arek.PL
A mi się to bardzo podoba smile.gif

Pozdro
maciag
A mnie się nie podoba nie każdy chce mieć Ronaldinho na stronie głównej... tongue.gif
Arek.PL
Może takie coś ? :

Pzdr
Pitermistrz
Już chyba lepsze niż tamto biggrin.gif
_DEVIL_
Tamto menu ciemne jest bardzo ladne. Ja tez nie lubie Ronaldinho i kilku innych pilkarzy ale szanuje ich i w niczym mi nie przeszkadza ze sa na glownym tle.Pozdro piekne menu:p
maciag
Szczerze niezbyt wolę żeby screen był skierowany dla wszystkich graczy a nie tylko kibiców danej drużyny...
Ryu
a mi się bardzo podoba ten ekranik poczatkowy... tongue.gif czarne tlo daje fajny efekt
szołpas
Cytat(PLayer-AreK @ Feb 25 2008, 13:24:17) *
Może takie coś ? :

Pzdr

juz lepsze niz tamto ale tutaj dziwnie to wszystko zrobione
Cytat(PLayer-AreK @ Feb 25 2008, 14:27:42) *
Dziwnie tzn ?tongue.gif Jak masz jakiś pomysł to pisz smile.gif

Może tak:

Pozdro

Beznadziejna czcionka,kolor i dziwne umiejscowienie ;P
Arek.PL
Cytat(sZ0lpAs @ Feb 25 2008, 14:16:36) *
juz lepsze niz tamto ale tutaj dziwnie to wszystko zrobione

Dziwnie tzn ?tongue.gif Jak masz jakiś pomysł to pisz smile.gif

Może tak:

Pozdro

Janosik
A w czym robicie te menu:) podro troche to menu jest za czarne !!wiecej jesniejszych kolorów:)
ShockER
Jak dla mnie to GIT tongue.gif
Damian.
Poproście jakiegoś grafika na IO to Wam zrobi full wypas:)
Bo to nie zachęca do ściagania biggrin.gif
Pozdr
d-wade
Ja bym proponował umieścić logo ligi mistrzów w te menu.
DonKamilo
A ja polecam Wam tą stronę, najlepiej jak na tym umieścicie smile.gif Raz wysyłając umieszczacie plik w kilku serwisach smile.gif
ShareOnAll
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.