Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch :::: Stara Wersja V1 ! ! ! ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v1
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
El Guaje
Co do tego Robinho to tylko tak napomknąłem także tym się nie przejmuj tongue.gif Nawet ujdzie ... biggrin.gif
No i dzięki za screeny Valencii jesteś Wielki biggrin.gif
Jamnik
Ja bym prosił o skład Manchesteru United wink.gif

Szczerze mówić flagi przy narodowości przy profilu gracza niezbyt mi się podobają, ale respect za to że zajęliście się i tym detalem.

Pzdr smile.gif
Arek.PL
Valencia:

EDIT: Skład Man.Utd.:

# Manchester United
142,"Adidas Adipure BlackWhite.png" # G. Neville
1670,"Adidas F50.07 Tunit II Leather Black.png" # F.Campbell
283,"Adidas Predator Power BlackRedWhite.png" # O'Shea
346,"Adidas Predator Power BlackRedWhite.png" # Van der Sar
1661,"Adidas Predator Power BlackRedWhite.png" # Brown
3949,"Bikkemberg SilverRed.png" # Fabio
3670,"Diadora Brasil Classico WhiteBlack.png" # Rafael
1668,"Nike Air Italian WhiteBlack.png" # Park Ji Sung
3511,"Nike Air Italian WhiteBlack.png" # Pique
1662,"Nike AZT Laser SilverZest.png" # Evra
1663,"Nike AZT90 Laser Leather WhiteGold.png" # Scholes
199,"Nike AZT90 Laser WhiteBlackDark Charcoal.png" # Silvestre
1608,"Nike AZT90 Laser WhiteBlackDark Charcoal.png" # Dong Fangzhou
1458,"Nike Mercurial Talaria IV BlackBlue.png" # Eagles
3745,"Nike Mercurial Vapor SL Orange.png" # Nani
513,"Nike Tiempo Legend II BlackWhiteSilver.png" # D. Fletcher
446,"Persony\c.ronaldo.png" # C. Ronaldo
156,"Persony\Hargreaves.png" # Hargreaves
140,"Persony\rioferdinand.png" # R. Ferdinand
160,"Persony\rooney.png" # Rooney
206,"Persony\saha.png" # Saha
1034,"Persony\Tevez.png" # Tevez
155,"Puma V Konstrukt II Blackout II.png" # Carrick
1665,"Puma V Konstrukt II WhiteGraphiteRed.png" # Vidic
426,"puma.png" # Kuszczak
1664,"RBK Sprintfit Pro WhiteSilverRed.png" # Giggs
+ Benjamin Foster
+ Anderson
Pzdr
Kubbas
Cytat(take_me_bite_me @ Mar 1 2008, 19:03:13) *
uważam że cały kitserver będzie wizytówką tego patcha, ale boję się o to że OF będzie miał sporo niedociągnięć.. bo co jakiś czas gdy dajesz screeny to pojawia się jakieś "ale".. więc radziłbym nie bawić się w to aż tak bardzo, że ktoś tam powie że inna twarz lepsza i Ty wymieniasz, lepiej będzie jak posiedzisz dłużej z OFem, bo jak pisali poprzednicy... nie ma dobrego ofa, nie ma dobrego patcha.. więc myślę, że będziemy cierpliwi i poczekamy dłużej, ale za to OF jak i z racji następstw PATCH będzie na wysokim poziomie i wszyscy będą szczęśliwi.. takie jest moje zdanie i oczywiście doceniam to co robicie dla nas peSmaniaków, więc życzę powodzenia i dziękuje w swoim imieniu za cały poświęcony czas przez Was po to abyśmy mieli akutalnego Pes'a, a teraz... start the match ;D

Już mówiłem na jakiej zasadzie jest zrobiony OF i jak to podciąga grywalność gry, wystarczy poczytać starsze posty. Wszystko jest dopięte na ostatni guzik. Arek nie posiada niektórych zmian, które ostatnio wprowadziłem więc weźcie na to poprawkę. Sprawa faceów też nie jest jeszcze zamknięta więc jak się coś nie podoba w twarzach to piszcie i dawajcie twarze, które proponujecie.
El Guaje
No powiem szczerze że te face'y grajków Valencii przerosły moje oczekiwania tongue.gif Vicente wyborny ,reszta też świetna laugh.gif Sorry że tak wybrzydzam ale chciałbym zobaczyć jeszcze face'a Davida Villi ,jeśli to nie problem .Nie musisz wstawiać go dzisiaj ,może być jutro .Aby był .Dzięki i zyczę owocnej pracy biggrin.gif czuję że to bedzie jeden z najlepszych [najlepszy ?] patch na rynku . biggrin.gif
tybysh
Twarz Kameniego jest słaba,są lepsze,ściągałem ze strony pesfaces.co.uk plik o nazwie "kameni3" i wg. mnie jest lepszy.Ten tydzień do wydania patcha będzie się baardzo dłużył;]
Janosik
chłopki pogli byscie zidana troche podrasowac:)i Adriano:) pozdro
Arek.PL
Cytat(tybysh @ Mar 1 2008, 20:28:14) *
Twarz Kameniego jest słaba,są lepsze,ściągałem ze strony pesfaces.co.uk plik o nazwie "kameni3" i wg. mnie jest lepszy.Ten tydzień do wydania patcha będzie się baardzo dłużył;]

Nie zgadzam sie z Tobą... Kameni zostaje..

Patraul
Według mnie wszystkie twarze są dobre biggrin.gif Szacunek za starania happy.gif
Pozdro!!!
Arek.PL
Cytat(El Guaje @ Mar 1 2008, 19:37:50) *
No powiem szczerze że te face'y grajków Valencii przerosły moje oczekiwania tongue.gif Vicente wyborny ,reszta też świetna laugh.gif Sorry że tak wybrzydzam ale chciałbym zobaczyć jeszcze face'a Davida Villi ,jeśli to nie problem .Nie musisz wstawiać go dzisiaj ,może być jutro .Aby był .Dzięki i zyczę owocnej pracy biggrin.gif czuję że to bedzie jeden z najlepszych [najlepszy ?] patch na rynku . biggrin.gif

Proszę:

Pzdr
szołpas
Twarz Robinho jest najlepsza IMO jak do tej pory smile.gif ponieważ ta od dona i sokoła jest dziwnie uniesiona w góre (taka fota) co do Messiego to mógłby być wersja od Mystiqa choć ta nie jest wcale taka zła wink.gif ... widze że w ofie Joaquin ma ustawiony kolor skóry na 2 (Y) a twarz jest robiona na 1 kolor(W) ,poprawcie to i dopasujcie RGB włoskow każdemu zawodnikowi żeby ten OF był dopracowany we wszystkim.
Arek.PL
Twarz Villi jest mystiqa wiem na skrinie wyszla slabo i jeszcze jakas czarna plamka doszla po jednej stronie :/ jeżeli masz chęci na edytowanie niektórych mordek dla nas to super:)
Kolorami skóry tzn dopasowywaniem zaczalem robic dopiero niedawno jakies 2 dni temu i jestem dopiero na eredivisie, ciezka mi jest dobrac odpowiedzie kolorki do wlosów, nie znam sie dobrze na RGB a wlasnie z wlosami joaquina sie meczylem i chuja za przeproszeniem wymeczylem....

Pozdro
Damian.
Cytat(sZ0lpAs @ Mar 1 2008, 23:08:18) *
poprawcie to i dopasujcie RGB włoskow każdemu zawodnikowi żeby ten OF był dopracowany we wszystkim.

Zgadzam się. zróbcie także aktualne numery na koszulkach, bo to też jest ważne.
OF to najważniejsza część patcha. Dopracujcie to b.dobrze.
Fajny patch nawet będzie. Napewno ściągne smile.gif
Pozdr
bartek-brt
1. Niech bedzie że ci sie podoba ten Messi...nie wnikam.
2. Z Davidem Villą to już przesada. Wtedy dla mnie była to najlepsza morda do pesa.
3. Plamka w mordzie od mystiqa zniknie gdy usuniesz mu zarost.
Arek.PL

A pasuje takie coś:
Messi wloski aktualnie nie pamietam kogo face mystiqa, wszystko że tak napisze zmątowane dzieki sZOLpasow który bedzie nam pomagal z fejsami i nie tylko:)
Ramos Mordka Sn'a a włoski PPb.
Ronaldo face Jaym hair by Szolpas.

Mi się to bardzo podoba czekam na wasze opinie.

Dobrane równiez bedzie RGB i kolor twarzy do reszty ciała;)
Villa jest od Mystiqa smile.gif

Pozdro
bartek-brt
Super wyszło:) Widać że takie eksperymenty popłacają.
Arek.PL
a co wy na to ?:

Będą 2 wersje menu:
1. Alex II Capitano
2. To będzie wersja Alexa zmodyfikowana przeze mnie ....

Jeżeli macie jakies propozycje na głowne menu to podawac jakies skriny "zdjęć"

Pzdr
Damian.
http://www.europarl.europa.eu/eplive/exper...226PHT03632.jpg <- to mogłobybyć przy potwierdzaniu na początku gry(nacisnij przycisk aby kontynuowac czy cos takiego)
Pozdr
Adri4n0
Menu wygląda super biggrin.gif biggrin.gif . widze że już z polskimi znakami a nie przerwami.Tylko małe zastrzeżenie co do skrina z Ronaldo.. Dajcie mu jakieś afro a nie dredy
bartek-brt
Te menu wygląda bardzo dobrze. Prosto i bez efektów jedynie logo CL troche kiepskie.
Wy jak wydawaliście paczke ze strojami to tylko hd?
Pelas
wersja ALEXA IMO lepsza..wink.gif
no panowie.. szczerze... poprzednia wersja to był gniot... a tu się zapowiada dość ładnie..smile.gif
kto wie może wróce do grania w gry komputerowe ... a raczej do pesa dzięki waszemu patchowi..:
powodzenia..:
Arek.PL
Cytat(bartek-brt @ Mar 2 2008, 12:21:40) *
Te menu wygląda bardzo dobrze. Prosto i bez efektów jedynie logo CL troche kiepskie.
Wy jak wydawaliście paczke ze strojami to tylko hd?

No niestety takie logo przez indeksowanie wyszlo:/ a co do stroi to są dwie paczki, jedna kubbasa nie w hd i moja gdzie ponad polowa to HD.

Pozdro
Tomas
Wlosy Ronaldo jakos dziwnie wygladaja, nie pasuja
Kubbas
Cytat(Pelas @ Mar 2 2008, 12:21:48) *
wersja ALEXA IMO lepsza..wink.gif
no panowie.. szczerze... poprzednia wersja to był gniot... a tu się zapowiada dość ładnie..smile.gif
kto wie może wróce do grania w gry komputerowe ... a raczej do pesa dzięki waszemu patchowi..:
powodzenia..:

Nie powiedziałbym ;]

Świetne miksy, wielkie dzięki Szołpas za pomoc.
Arek.PL
Cytat(Tomas @ Mar 2 2008, 13:21:17) *
Wlosy Ronaldo jakos dziwnie wygladaja, nie pasuja

Takie ma aktualnie fejsy smile.gif Co zrobic:P

mariolazi
Faktycznie te włosy R9 jakoś nie pasują.

Ostatnio jak grał to miał taki fryz http://www.citizen.co.za/index/AFPData/eng...ult-512x341.jpg

Moim zdaniem Roniemu lepiej by było go zaopatrzyć w afro, ale wiem że wszystkim nie dogodzicie wink.gif

Pozdro dla was i jeszcze raz dzięki za trud jaki wkładacie w poczciwego PESa cool.gif
Tomas
Chyba lepiej bylo by zrobic takie jak dal mariolazi na screenie. Nawet na jakis zdjeciach z kliniki jak teraz byl to tez mial takie wlosy bardziej. a tamte kompletnie tych nie przypominaja.
Arek.PL
Może takie coś ? :

Pozdro
szołpas
Włoski Ronaldo bedą nowe wink.gif takie jak ma teraz czyli afro
btw menu troche dziwne bo to nie jest wkoncu patch uefa cl ;p
ZGRywus
No to menu jest dużo lepsze. Co do Ronaldo to on ma teraz afro
bex
menu nadal bardzo slabe. jesli ktos chce to moge sprobowac swoich sil i pomoc w wykonaniu grafiki.
Pelas
Cytat
Nie powiedziałbym ;]

Ty wiesz swoje ... Ja wiem swoje..:
jaki jest sens kłótni..?/
przyjmij tą krytykę jako moje zdanie..: skoro powiedziałem, że gniot to tak moim skromnym zdaniem jest... na złość nikomu zamiar nie miałem zrobić..
ZGRywus
A może o wykonanie menu poprosić by jakiegoś dobrego grafika??
Patraul
Dla mnie menu jest ok. i nie trzeba go zmnieniać biggrin.gif (nie wiem jak innym, ale mnie się podoba) happy.gif
Jamnik
A na jaki serwer to wrzucicie ?

Mam nadzieję, że nie na Rapidshare.. smile.gif

Na FileFront albo Sendspace dajcie smile.gif

Pzdr

EDIT: już wiem jak będzie smile.gif
Arek.PL
wieczorkiem mala porcja skrinów
hak23
Mam pytanie, czy ten patch wyjdzie juz w tym tygodniu ?? rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Kubbas
7 - 18, wiem wcześniej pisałem 7 - 14, ale pisałem jak wszystko pójdzie dobrze. A tak nie poszło musimy dopracować jeszcze kilka rzeczy oraz wpadliśmy na kilka pomysłów wink.gif
ZGRywus
Nie ma się co spieszyć! lepiej poczekać chwilę dłużej, żeby patch był naprawdę dopracowany w 100%
d-wade
Moglibyście dać kilka screenów z meczu?
ZGRywus
Też bym prosił o jakieś screeny jak można biggrin.gif
Arek.PL
Chcieliscie jakies skriny z meczu, nie bardzo wiedziałem jakie skriny zrobic i zrobilem tylko takie cos :

Reszte skrinów jakie Wam chce pokazac to sa prace pewnych grafików którzy zajmują sie oprawą graficzną patcha, pokazalem tylko kilka tych prac, "wkleilem je tylko tak narazie aby pokazac Wam czego mozecie sie spodziewac:) To menu ktore sie szykuje naprawde bedzie z najwyzszej połki smile.gif

Pozdrawiam
take_me_bite_me
menu wg. mnie bardzo fajne, ale ta czcionka w ogóle nie pasuje, niczym z horroru.. więc co ma piernik do wiatraka (?) ;|
ZGRywus
Wszystko się prezentuje zajebiście! menu super, ta czcionka fajna, screeny z meczów też wypas tongue.gif
mariolazi
W 100% sie zgadzam z take_me_bite_me .
Wszystko super tylko ta czcionka zupełnie mi nie pasuje.
Arek.PL
I tak całe menu bedzie inne smile.gif czcionka również czcionka będzie taka bardziej "prosta" smile.gif

Pozdrawiam
El Guaje
Cytat(mariolazi @ Mar 4 2008, 09:24:55) *
W 100% sie zgadzam z take_me_bite_me .
Wszystko super tylko ta czcionka zupełnie mi nie pasuje.

Nie wiem co wam w tej czcionce nie pasuje tongue.gif Moim zdaniem jest fajna ,a juz na pewno lepsza od tej PES'owskiej . tongue.gif Ale rzeczywiscie ,prawie jak z horroru xD
take_me_bite_me
eee... dajesz screeny menu.. było ich już.. ee wiele? i za każdym razem i tak odp. menu itp. itd. będzie inne xP ..Majster ;P dowiemy się jakie będzie finalne menu? czy chcesz nas podtrzymać w tej niepewności jeszcze jakiś czas ? xP
Arek.PL
Cytat(take_me_bite_me @ Mar 4 2008, 10:39:08) *
eee... dajesz screeny menu.. było ich już.. ee wiele? i za każdym razem i tak odp. menu itp. itd. będzie inne xP ..Majster ;P dowiemy się jakie będzie finalne menu? czy chcesz nas podtrzymać w tej niepewności jeszcze jakiś czas ? xP

Pokazałem te skriny z menu bo graficy którzy wykonuja je dla Nas, chcieli uslyszec wasze opisnie na temat ich prac.... Finalną wersje menu zobaczycie dopiero jak pobierzecie Patcha smile.gif

Pozdrawiam
jacekz40
kiedy ten patch? Jest już konkretna data?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.