Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch :::: Stara Wersja V1 ! ! ! ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v1
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Kubbas
Cytat(PLayer-AreK @ Feb 9 2008, 10:10:47) *
Najlepiej zainstalować na czystą wersję smile.gif Instalacja będzie przebiegała przez DKZ Studio i będzie potrzebny kitserver smile.gif

Pozdro

Żadnej instalacji prze dkz nie będzie, na 95%. Dostaniecie gotowy folder PES'a, który wystarczy wymienić z starym, prawdopodobnie. Jak zwykle jest problem uploadu, jeszcze nie wiem jak to wyjdzie.
p@blo
Kilka screenow z menu. Później wrzuce wiecej
Hojrak Red Devil
Jak na razie wyglądają super smile.gif czekam na więcej screenów
pozdro smile.gif
Arek.PL
Świetnie !:)

szołpas
fajne te menu:) tylko czcionka w menu głownym do bani mogłbys dać jakąś inna wink.gif
p@blo
Cytat(sZ0lpAs @ Feb 10 2008, 11:59:49) *
fajne te menu:) tylko czcionka w menu głownym do bani mogłbys dać jakąś inna wink.gif

Dzięki a co do czcionki to sie zmieni
shady.
Cytat(sZ0lpAs @ Feb 10 2008, 11:59:49) *

fajny masz avatar... dry.gif

Oryginalna czcionka nie jest zła, może ją zostawcie smile.gif
Arek.PL
Cytat(shady. @ Feb 10 2008, 13:40:31) *
fajny masz avatar... dry.gif

Oryginalna czcionka nie jest zła, może ją zostawcie smile.gif

To nie jest oryginalna czcionka:) i bedzie wymieniona smile.gif

Pozdro

shady.
Cytat(PLayer-AreK @ Feb 10 2008, 13:44:54) *
To nie jest oryginalna czcionka:) i bedzie wymieniona smile.gif

Pozdro

No właśnie mówię, że oryginalna jest całkiem wporzo i wróćcie do niej. kpw? tongue.gif
Jacmen
Screeny pokazują, że patch będzie świetny. Na pewno go ściągnę, nie będzie dalszych części OE patch więc to będzie patch u mnie numer jeden wink.gif
Arek.PL
Dzisiaj bądź jutro zamieszcze kilka skrinów z Ligi Angielskiej smile.gif

Pozdro
szołpas
Cytat(shady. @ Feb 10 2008, 16:25:57) *
No właśnie mówię, że oryginalna jest całkiem wporzo i wróćcie do niej. kpw? tongue.gif

za***aleś mi avka :/ żal
Michaldo
Witam to moj pierwszzy post więc prosze o wyrozumiałość

Chciałem o kilka spraw zapytać :

1) Czy do czwartku zdążycie ze zrobieniem i uploadem patcha?
2) Czy wersja główna będize zawierała przyśpiewki?
3) Czy upniecie to na jakis server (please) , bo torrent to torrent :/

Ogólnie pomysł jak i wykonanie na razie widzę że jest pierwsza klasa . Pozdrawiam i proszę o odpowiedz na pytania .
Arek.PL
Kilka skrinów z Ligi Angielskiej (proszę nie zwracać uwagi na menu bo to jest ze starej wersji:P ):

Pozdro

Arek.PL
Cytat(Michaldo @ Feb 10 2008, 19:56:03) *
Witam to moj pierwszzy post więc prosze o wyrozumiałość

Chciałem o kilka spraw zapytać :

Ogólnie pomysł jak i wykonanie na razie widzę że jest pierwsza klasa . Pozdrawiam i proszę o odpowiedz na pytania .

1) Napewno NIE
2) Niestety Nie
3) Zastanawiamy się czy serwer czy torrent

Pozdro

Kubas
Błagam, tylko nie rapidshare, megaupload i torrent :C

Reszta moze byc wink.gif
szołpas
Przed wydaniem update prosiłbym o idealne dopasowanie koloru fejsa do szyi i wlosów wink.gif bo w poprzedniej wersji było pełno błędów jeżeli o to chodzi
Arek.PL
Cytat(sZ0lpAs @ Feb 10 2008, 23:06:06) *
Przed wydaniem update prosiłbym o idealne dopasowanie koloru fejsa do szyi i wlosów wink.gif bo w poprzedniej wersji było pełno błędów jeżeli o to chodzi

a jest może ktoś chetny kto się na tym zna i ma czas ? Ja mam tyle pracy że głowa mała a teraz jeszcze szkoła doszła....

Pozdro

Kubbas
Cytat(Michaldo @ Feb 10 2008, 19:56:03) *

1) Na pewno nie
2) na 90% tak.
3) Nie wiem jeszcze w jakiej formie dam patcha
Arek.PL
Cytat(kubbas @ Feb 11 2008, 15:29:26) *
1) Na pewno nie
2) na 90% tak.
3) Nie wiem jeszcze w jakiej formie dam patcha

co do przyśpiewek ? dlaczego ja o niczym nie wiem ? tongue.gif kto je robi ?

Pozdro

Hojrak Red Devil
Cytat(PLayer-AreK @ Feb 11 2008, 11:16:41) *
a jest może ktoś chetny kto się na tym zna i ma czas ? Ja mam tyle pracy że głowa mała a teraz jeszcze szkoła doszła....

Pozdro

Arek zagadaj na gg bo może ja mógłbym trochę dopasować , też nie mam za dużo czasu , ale nie raz bez sensu na necie siedzę to sie mogę zając
Pozdro smile.gif
shady.
Cytat(sZ0lpAs @ Feb 10 2008, 19:49:10) *
za***aleś mi avka :/ żal

Zastanów się do kogo i oczym piszesz. Nikomu av-ka nie zajebałem. Pochodzi on ze strony RM.PL i tyle na temat.
szołpas
Cytat(shady. @ Feb 11 2008, 20:09:59) *
Zastanów się do kogo i oczym piszesz. Nikomu av-ka nie zajebałem. Pochodzi on ze strony RM.PL i tyle na temat.

laugh.gif jaki sztywniak biggrin.gif
btw czekam na patcha smile.gif
Arek.PL
Panowe już prawie wszystko zrobione Gooofy konczy loga bo beda wszystkie HD pablo Menu a ja "rozebrałem "of'a bo staram sie go teraz dokladnie ubrac smile.gif do zrobienia było ponad 200 graczy to nie jest takie chop siup smile.gif

Pozdro
_DEVIL_
Cytat(PLayer-AreK @ Feb 11 2008, 22:20:54) *
Panowe już prawie wszystko zrobione Gooofy konczy loga bo beda wszystkie HD pablo Menu a ja "rozebrałem "of'a bo staram sie go teraz dokladnie ubrac smile.gif do zrobienia było ponad 200 graczy to nie jest takie chop siup smile.gif

Pozdro

Takimi postami nam podnosisz cisnienie:p i dobrze stary. Odwalacie kapitalna robotę, mam nadzieje ze bedzie on wspanialy. Czy oprocz stroi hd beda tez normlane tak jak w updejcie? Kiedy mozna sie spodziewac tego cuda?
Arek.PL
Cytat(_DEVIL_ @ Feb 11 2008, 21:11:55) *
Takimi postami nam podnosisz cisnienie:p i dobrze stary. Odwalacie kapitalna robotę, mam nadzieje ze bedzie on wspanialy. Czy oprocz stroi hd beda tez normlane tak jak w updejcie? Kiedy mozna sie spodziewac tego cuda?

Tak będzie również kitspack stroi normalnych czyli nie w HD, połowa stroi będzie tam wymieniona na nowsze. Sam niewiem już kiedy zakonczymy prace, na pewno jakoś na dniach.
PS - zaraz wrzucę kolejne skriny z League One
Pozdro
Arek.PL
Liga Francuska:

Pozdro
shady.
Olymipique ? Ależ błąd laugh.gif tongue.gif
artysta germanista
to teraz będzie update na okienko transferowe?

jak tak to ta moja 2liga z waszego ofa bedzie miala aktualna tylko 2lige biggrin.gif bo robie to na OF z 30 grudnia
Arek.PL
Cytat(e_adrian @ Feb 12 2008, 07:12:58) *
to teraz będzie update na okienko transferowe?

jak tak to ta moja 2liga z waszego ofa bedzie miala aktualna tylko 2lige biggrin.gif bo robie to na OF z 30 grudnia

Tak to będzie wersja 2.0 z zimowym oknem transferowym

Pozdro
Lopez10
Może zrobicie flagi kibiców dla wszystkich klubow
zależy mi na tym
d-wade
Będzie jakiś polski zespół?
Michaldo
Znacie juz szacunkowa date wydania tego patcha????

I w ktorym part-cie stadionow jest plik map???????????(do wersji 2.0)
p@blo
zyga9
Można prosić najnowszego OF-a ?
Arek.PL
Cytat(zyga9 @ Feb 12 2008, 15:33:46) *
Można prosić najnowszego OF-a ?

Zupełnie nie rozumiem Twojej prośby .... ph34r.gif
Arek.PL
Liga Włoska :

Pozdro
Kubbas
Cytat(shady. @ Feb 12 2008, 02:11:24) *
Olymipique ? Ależ błąd laugh.gif tongue.gif

Arek ma coś namieszane ;] Gra na innym exe ;]

Szacowana data wydania 20 - 30, ale nie trzymajcie nas za słowo nie wiadomo jak to wyjdzie.
Arek.PL
Więc tak, proszę nie zwracać uwagi na menu, herby nazwy druzyn iitp w tych skrinach co daje głównie chodzi o staty graczy, fejsy , najważniejsze transfery w ligach pokazane itp

Pozdro
Ryu
Fajne loga reprezentacji na tych skrinkach...tongue.gif A i male pytanie wiadomo juz jakie beda tablice wynikow: polskie typu TVP czy Canal+ Polska czy zagraniczne ESPN, Canal + France itp.?...tongue.gif:D

Pzdr

shady45
bez sensu jak będą Polskie tablice wyników a po za tym sam możesz sobię je zrobić

Mam pytanie związane z POLSKIM STADIONEM
czy możecie zrobić ten stadion jakies super taki co ma być na nasze EURO 2012 smile.gif
bo teraz jak grałem Polską to mi sie odechciało grać Stadion śląski np nazwać go NARODOWY STADION i po wymyslać murawy najlepsze trybuny itd TYLKO DLA POLSKI żeby ten stadion był najładniejszy ze wszystkich
LICZę żE ODPISZECIE NA TE PYTANIE POZDRAWIAM !!!
Arek.PL
Cytat(shady45 @ Feb 13 2008, 14:57:40) *
bez sensu jak będą Polskie tablice wyników a po za tym sam możesz sobię je zrobić

czy możecie zrobić ten stadion jakies super taki co ma być na nasze EURO 2012 smile.gif
bo teraz jak grałem Polską to mi sie odechciało grać Stadion śląski np nazwać go NARODOWY STADION i po wymyslać murawy najlepsze trybuny itd TYLKO DLA POLSKI żeby ten stadion był najładniejszy ze wszystkich

Więc tak:
1. Tablice wyników będą takie jakie wgra Pablo (prawdopodobnie do każdej ligi inne tzn. Liga Francuska Canal+ itp itd....),
2. Co do stadionu, to my kolego nie zajmujemy się edycją stadionów czy robieniem ich od podstaw, jeżeli chcesz aby ktoś z edytowyał Ci stadion to poszukaj w odpowiednim temacie i zapytaj....

PS - wieczorem skriny z Ligi Holenderskiej.

Pozdro
Ryu
Cytat(shady45 @ Feb 13 2008, 14:57:40) *

Ja już sobie zrobilem laczac dwi paczuszki Teco, tylko ze te tablice np. Canal + Polska albo Eurosport sa juz nieaktualne, dlatego pytam jakie beda w patchu... A sam nowych nie umiem jeszcze zrobic (niedlugo sie naucze), bo nie wiem jak edytowac pliki bin z O_text...

A co do stadionu to takie pomysly juz byly ale jak narazie nikt sie nie podjal stworzenia stadionu, ktory zreszta nie wiadomo jak bedzie wygladal w rzeczywistosci bo projekt to tylko projekt...tongue.gif

A co do Patcha to zapowiada się wyśmienicie:P Czekamy na premiere...tongue.gif

Pozdr.tongue.gif;D
Arek.PL
Liga Holenderska:

Pozdro

El_Magic
Wszystke pięknie, poprawiliście błedy z poprzedniego patcha? Mówiąc błędy mam na myśli: złe loga przy klubach, skopane pliki map (czyt. Kazim-Richards z mordką Pope'a, etc.). Pytanie odnośnie skonwertowanego komentarza - nie da usunąć się głosów Borka i Kołtonia, które czasami występują?

Jedno trzeba Wam, Patchmakerom oddać, gra w ogóle się nie krzaczy. cool.gif

Arek.PL
Cytat(El_Magic @ Feb 13 2008, 20:06:41) *
Wszystke pięknie, poprawiliście błedy z poprzedniego patcha? Mówiąc błędy mam na myśli: złe loga przy klubach, skopane pliki map (czyt. Kazim-Richards z mordką Pope'a, etc.). Pytanie odnośnie skonwertowanego komentarza - nie da usunąć się głosów Borka i Kołtonia, które czasami występują?

Jedno trzeba Wam, Patchmakerom oddać, gra w ogóle się nie krzaczy. cool.gif

Co do plików map nie mogę się z Toba zgodzić ponieważ wszystko było oki, na pewno cos zle wgrywałes, loga równiez wszystkie były ok, tylko że nie wszystkie były w HD.... a co do komentarza to nie wiem, może Hojrak Ci odpowie smile.gif

Pozdro
El_Magic
Zwracam honor, zły of. wink.gif
szołpas
juz widze że rozehnal ma ustawiony kolor skóry na Y a twarz jest biała smile.gif no i niektóre twarze fatalne, są lepsze na rynku wystarczy troche poszukac wink.gif
pozdro;)
Arek.PL
Cytat(sZ0lpAs @ Feb 13 2008, 22:04:39) *
juz widze że rozehnal ma ustawiony kolor skóry na Y a twarz jest biała smile.gif no i niektóre twarze fatalne, są lepsze na rynku wystarczy troche poszukac wink.gif
pozdro;)

Jak się znajdzie czas to się niektóre twarze, powymienia narazie go totalnie brak...
Hojrak będzie dopasowywał kolor twarzy do reszty itp (nie do wszystkich oczywiście bo nie ma tyle czasu a on tylko był chętny), narazie czeka na of'a nad którym trwaja ciągłe prace...

Pozdro
ZGRywus
Ja bym prosił żebyście wrzucili ten patch na filefronta bo na rapidzie limity są duże. I znacie może już datę wydania chociażby przybliżoną?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.