Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch :::: Stara Wersja V1 ! ! ! ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v1
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
F.C. Barcelona
kiedy sie to zuploaduje, bo juz sie doczekac nie moge sad.gif pozdro
zgredzik90
Miało być dzisaj
herus
Dzień jeszcze nie minął... spokojnie wink.gif Ja też czekam na patcha, ale cierpliwości smile.gif
shady45
Też czekam i linki bedą w tym temacie czy mowy temat Utworzcie ?
? ? ? Moim Zdaniem lepiej nowy temat ale to zależy tylko od Was smile.gif
Pawisco
Spoko, panowie autorzy pisali że na 99% będzie. Więc trzeba tylko czekac ;p
Kubbas
Sorry, że Was zawiodłem, ale w tym tygodniu nie będzie patcha, będzie po przerwie świątecznej gdyż się rozchorowałem, nie chodziłem do szkoły i nie miałem kiedy patcha kumplowi przekazać do uploadu. Pierwszy dzień po świętach patch będzie. Przez ten czas spróbuje jeszcze coś fajnego wykombinować.
slawoj
Mam nadzieję, że opłaci się czekać :]
matyey
Cytat(slawoj @ Mar 19 2008, 17:33:39) *
Mam nadzieję, że opłaci się czekać :]

Na pewno smile.gif biggrin.gif Equipa, czekam ;]
maciag
Tak to jest jak się obiecuje... Nie znam nikogo jeszcze kto zrobił patcha na zaplanowany czas więc można się było spodziewac że będzie on bardzo opóźniony... Myśle że do kwietnia go zuploadujecie...? tongue.gif
Hal
.... Wiec dlatego lepiej nic nie mowic...
Kubbas
eh Patch już jest i był w terminie tylko nei dałem rady dać go do uploadu...
Pronto
to zuploaduj ofa i 0_text a reszte później te kitservery i stadiony
shady45
ZRóB WSZYSTKO CO W TWOJEJ MOCY !!!!!!!!!!
Corhydron
Zgadzam się z Pronto, zuploaduj to co jest "lekkie" a reszta może poczekać. Dodatkowo będzie czas na sprawdzenie OFa i 0_text.
Pronto
i do czasu uploadu może uda nam się wykryć błędy które będzie można poprawić przed zuploadowaniem smile.gif dajcie nam trochę radości na święta smile.gif
P.S ma ktoś może jakiegoś patcha co zmienia wygląd ekranu taktyki i wygląd wykresu umiejętności bo w pierwszej wersji patcha wygląda to bardzo nieczytelnie.
Kubbas
Wszystko będzie razem po świętach.
Arek.PL
Finalna wersja menu:

Pozdrawiam
Jamnik
Kapitalne menu smile.gif Gratulować smile.gif
Levuss
QUOTE(Jamnik @ Mar 21 2008, 00:58:37) *
Kapitalne menu smile.gif Gratulować smile.gif

Popieram menusy są fantastyczne. Czekam na uploada z wypiekami rolleyes.gif
JustMe1987
Cytat(Que @ Mar 20 2008, 22:50:47) *
Finalna wersja menu:

Pozdrawiam

"Wcinij przycisk" ktory widnieje pod tak wybujana grafika titlescreena az pali w oko - przeciez to jest zenujace ze macie robione ekstra tla a to jest zostawione samo sobie... zeby nie bylo ja nie atakuje ale jedynie staram sie wam podpowiedziec zebyscie gowna z miodem nie mieszali chlopaki huh.gif
ToMaSz90
fajne menu ale szkoda,że będzie do pobrania dopiero po świętach wink.gif
ShockER
No i jeszcze spytam.
Większosć (zdecydowaana) userów wolała tamto żółte logo a na screenie jest to niebieskie.
Czemu tak?
mariolazi
Menu w dobrym smaku, wręcz idealne.
Zapowiada się bardzo dobry patch cool.gif
rahh
żal upieracie sie że wydacie wszystko po świętach a przecież na pewno będą jakies bledy w tym patchu. dajcie chociaz ofa i troche rzeczy to posprawdzamy ustawienia, taktyki zespolow itp...
Vadiim
Panowie! ^^
Więcej mobilizacji wink.gif
Inaczej tego patcha nie wydacie nawet do Bożego Narodzenia ;-)
A z tego co widzę, to z dnia na dzień jest przekładana "premiera" wink.gif
Niczym z naszego Polskiego rządu ;p
Kubbas
Cytat(ShockER @ Mar 21 2008, 10:25:53) *
No i jeszcze spytam.
Większosć (zdecydowaana) userów wolała tamto żółte logo a na screenie jest to niebieskie.
Czemu tak?

Ja zdecydowałem, że będzie niebieskie. Głosy były żeby zweryfikować moją decyzję a itak głosy były mniej więcej fifty&fifty.
Cytat(rahh @ Mar 21 2008, 13:01:21) *
żal upieracie sie że wydacie wszystko po świętach a przecież na pewno będą jakies bledy w tym patchu. dajcie chociaz ofa i troche rzeczy to posprawdzamy ustawienia, taktyki zespolow itp...

Jak będą to będą. Wyda się update OF'a. Zdania nie zmienię, wszystko wyjdzie razem.
Cytat(Vadiim @ Mar 21 2008, 13:37:55) *
Panowie! ^^
Więcej mobilizacji wink.gif
Inaczej tego patcha nie wydacie nawet do Bożego Narodzenia ;-)
A z tego co widzę, to z dnia na dzień jest przekładana "premiera" wink.gif
Niczym z naszego Polskiego rządu ;p

Patch już jest wystarczyło przeczytać poprzednie posty, po prostu się rozchorowałem i co ja Ci poradzę? smile.gif
Pronto
to może wrzuć patcha na torrenta
REHIS
siema wszystkim czekam z niecierpliwoscia na tego patcha na bank bedzie zejbisty !
PES 6 RULEZZ ,PES2008 DNO biggrin.gif
Mazix
Cytat(kubbas @ Mar 21 2008, 16:02:48) *
Patch już jest wystarczyło przeczytać poprzednie posty, po prostu się rozchorowałem i co ja Ci poradzę? smile.gif

szacunek dla Ciebie za prace ale w jaki sposób choroba przeszkadza Ci w upload ? :> masz czas wchodzić na forum to myśle że masz czas na up smile.gif

chodzi mi o to że bywasz na pc/laptopie i możesz robić UPPP tongue.gif
Kubas
Cytat(Pronto @ Mar 22 2008, 10:45:26) *
to może wrzuć patcha na torrenta

Nieee!!!! Nie sluchaj go! :>
Z torrenta to by sie sciagalo rok przy predkosciach 10 KB/s, z filefronta bedzie z 400 KB/s moze XD
Szczegolnie, ze duzo ludzi bedzie na raz ssalo pewnie ;P
Pronto
no to zależy jaką kubbas ma prędkość wysyłania i wystarczyło by żeby najpierw zassala jedna osoba która ma dobre łącze (szybki download i up) i później już by się upubliczniło samo
Kubbas
Cytat(Mazix @ Mar 22 2008, 13:06:44) *
szacunek dla Ciebie za prace ale w jaki sposób choroba przeszkadza Ci w upload ? :> masz czas wchodzić na forum to myśle że masz czas na up smile.gif

chodzi mi o to że bywasz na pc/laptopie i możesz robić UPPP tongue.gif

Cytat(Pronto @ Mar 22 2008, 17:22:46) *
no to zależy jaką kubbas ma prędkość wysyłania i wystarczyło by żeby najpierw zassala jedna osoba która ma dobre łącze (szybki download i up) i później już by się upubliczniło samo

Ja nie wrzucam patcha tylko kumpel ze szkoły a poza szkołą nie mam okazji się z nim zobaczyć. Będzie po świętach jak już mówiłem.
Pronto
to zmienia sytuacje, jeśli tak to pozostaje już tylko czekać i nie naprzykrzać się bo to nie ładnie smile.giftongue.gif
Focarlo
Czekam z niecierpliwością i pozdrawiam ludzi którzy podjęli taką inicjatywe smile.gif
Nakamura
Panowie czy dziś wydacie tego patcha? święta już za nami a trzeba przyznać że czekamy już dosyć długo. Nie to żebym narzekał ale sami widzicie tongue.gif świetna łatka sie zapowiada więc nikogo nie dziwi że apetyt rośnie w miare czekania. Mam nadzieję że jeszcze dziś dacie już jakiegos parta do pobrania. Nie mniej jednak respekcik za pracę włożoną w odswiezenie naszej kochanej szostej odslony. Pozdro for all zioms! rolleyes.gif
Arek.PL
Cytat(Nakamura @ Mar 25 2008, 19:16:38) *
Panowie czy dziś wydacie tego patcha? święta już za nami a trzeba przyznać że czekamy już dosyć długo. Nie to żebym narzekał ale sami widzicie tongue.gif świetna łatka sie zapowiada więc nikogo nie dziwi że apetyt rośnie w miare czekania. Mam nadzieję że jeszcze dziś dacie już jakiegos parta do pobrania. Nie mniej jednak respekcik za pracę włożoną w odswiezenie naszej kochanej szostej odslony. Pozdro for all zioms! rolleyes.gif

Z tego co wiem to ma byc jutro bo dzisiaj chyba nie szliscie do szkoly...

Pzdr
Dawidek098
niechce spamowac ale co sie dzieje z Pro.Evo.pl??Patch swietny:D
Kubbas
Właśnie wypalam płyty z patchem więc bez obaw.
rahh
a może ktoś napisać co będzie zawierało to UDPATE? stadiony będą? bo nie wiem czy mam sciagać tą gigantyczną 11 partową paczke ktora jest w 1 poscie... wszystko będzie nowe czy jak.... stroje HD dla wszystkich drużyn będą? ;s

Kubbas
Wszystko czego dusza zapragnie będzie.
hak23
Cytat(kubbas @ Mar 26 2008, 05:27:23) *
Wszystko czego dusza zapragnie będzie.

Kubas wydacie dziś tego patcha??, zapoiada się super. Pozdrowienia i podziękowania dla wszystkich co go tworzyli i wspłópracowali przy jego powstaniu
REHIS
no wzucajcie to gowno ! czekaM:D
Arek.PL
Cytat(REHIS @ Mar 26 2008, 08:50:20) *

Jak masz pisac takie "gowna" to nic nie pisz.....
kacpero
dajcie ten
patch mialo byc dzis i co jest panowie czekam cierpliwie pozdr
Jamnik
CYTAT(kacpero @ Mar 26 2008, 14:54:31) *
dajcie ten
patch mialo byc dzis i co jest panowie czekam cierpliwie pozdr

Dzień się jeszcze nie skończył dry.gif
Kubbas
Cytat(kacpero @ Mar 26 2008, 14:54:31) *
cierpliwie

Na pewno?

Będzie dzisiaj w wieczornych bądź późnych nocnych porach. Zależy jak pójdzie UP.

a 1 wersja patcha już jest niedostępna z mirrora. Poszła w niepamięć.
F.C. Barcelona
kurde flaczek juz nie moge sie doczekac biggrin.gif oby upload poszedl szybko wink.gif pozdro
__SaNd1__
Ja tez nie moge sie doczekacz smile.gif Czekamy na patcha i pozdrowienia z Bulgarii tongue.gif
lukasz_vlk
Ja również czekam z niecierpliwością...

Jak już wyjdzie i jak go pobiorę to mogę upnąć na kilka szybkich serwerów bez limitów. Tutaj w akademiku mam bardzo szybkiego neta.
matyey
Cytat(REHIS @ Mar 26 2008, 08:50:20) *

Gówno chcesz ściągać? blink.gif
Pzdr dla Patchmaker'ów tongue.gif smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.