Arek.PL
Feb 25 2008, 21:43
Cytat(DonKamilo @ Feb 25 2008, 21:27:33)

A ja polecam Wam tą stronę, najlepiej jak na tym umieścicie

Raz wysyłając umieszczacie plik w kilku serwisach
ShareOnAll
Ok dzieki, dobra sprawa 
pozdro
Tylko błagam uploadujcie tez na czyms roznym od rapidshare i torrent :/
Bo nie wszyscy moga sciagac z rapida i torrenta ...
Moim skromnym zdaniem najlepszą wersją patcha byłaby taka, która zawierałaby 2 ligę oraz OE
maciag
Feb 26 2008, 07:15
Ja mogę wam podać sposób na rapida jeśli ktoś jest zainteresowany w 100% skuteczny... Dzięki niemu nie mamy limitów i nie musimy czekać godzinami na ściągnięcie następnego pliku ;-)))
jacekz40
Feb 26 2008, 11:43
Widziałem, wcześniej, że ktoś pisał o torrencie ale nie widzę linka do torrenta, jest taki?
Kubbas
Feb 26 2008, 18:00

Patch będzie na FF.
Arek.PL
Feb 26 2008, 18:31
No nie wiem jakim cudem ale nasza okładka do patcha odzyskała sie
Pozdro
Janosik
Feb 26 2008, 18:38
dlaczego jest kryska ronaldo a niema "kaki"
asffaf
Feb 26 2008, 18:39
I kiedy ma być finalna wersja tego patcha, bo nie mogę się już doczekać
Ladna okladka... wszystko zapowida sie fajnie oby tylko of byl rownie dobry...

pzdr.
jacekz40
Feb 27 2008, 09:08
A jak wygląda ten komentarz Szpakowskiego i Szaranowicza? Może ktoś rzucić obiektywną opinię, pozdrawiam
drHeniek
Feb 27 2008, 13:32
Witam wszystkich
Kiedy bedzie mozna bedzie sciagnac ta finalna wersje Mozecie podac jakas przyblizona date
Okladka po prostu miodzio!!
czarek
Feb 27 2008, 14:28
taa miodzio, z logiem nieistniejacego (?) serwisu

nie mniej brawa za checi
Arek.PL
Feb 27 2008, 14:43
Cytat(czarek @ Feb 27 2008, 14:32:39)

taa miodzio, z logiem nieistniejacego (?) serwisu

nie mniej brawa za checi
Tam powstawala każda czaęść patcha i tam były wszelkie pomysły ok (80 stron w temacie), mielismy nie dawac tego loga ale chceny że tak napisze uczcić ostatnia wersje patcha w naszym wykonaniu tym logiem strony, gdzie rodzily sie wszystkie pomyły.
Pozdro
maciag
Feb 27 2008, 14:44
No właśnie co się dzieje z pro-evo.pl

?
Arek.PL
Feb 27 2008, 14:53
Cytat(maciag @ Feb 27 2008, 14:48:10)

No właśnie co się dzieje z pro-evo.pl

?
Nie wiem czy moge tutaj pisac 
Pzdr
maciag
Feb 27 2008, 15:01
A dlaczego by nie przecież dużo osób chciało by wiedzieć zresztą issonline.pl i pro-evo.pl to zaprzyjaźnione strony ;-)))
Cytat
A dlaczego by nie przecież dużo osób chciało by wiedzieć zresztą issonline.pl i pro-evo.pl to zaprzyjaźnione strony ;-)))
xDDDDDDDDDDDDDDDDD:D:D:D
nie no wolność słowa jest... przecież to nie komuna...

także co się stao się ...??
co do patcha...
hm... niby wszystko fajnie... ale of wydaję się być nie pewien... choć się przetestuje kiedy wyjdzie..
Arek.PL
Feb 27 2008, 15:23
Przykro mi ale ode mnie się niczego nie dowiecie...
Pozdrawiam ;-)
maciag
Feb 27 2008, 15:26
A mógłbyś napisać na PW? Pelas naucz się pisać bo ty nie rozumieć polski ;-))) xD
Orange_91
Feb 27 2008, 15:34
Cytat(maciag @ Feb 27 2008, 15:30:23)

A mógłbyś napisać na PW? Pelas naucz się pisać bo ty nie rozumieć polski ;-))) xD
To, że tak świetnie znasz język polskie nie zwalnia Cię od tego, że możesz nie znać regulaminu forum
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3801
podpunkt 17.
Cytat
Pelas naucz się pisać bo ty nie rozumieć polski
bo ty nie rozumieć co to jest ironia..

proponuje zajrzeć w słownik:)
albo jest też 2uga opcja... poprostu za mało w główce i ty nie ROZUMIEĆ..:
pozdrawiam..
maciag
Feb 27 2008, 16:03
Cytat(Orange_91 @ Feb 27 2008, 15:38:37)

To, że tak świetnie znasz język polskie nie zwalnia Cię od tego, że możesz nie znać regulaminu forum
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3801
podpunkt 17.
To jest sygnatura... A co do ciebie Pelas powiedziałem to dla żartów a nie dlatego żeby ci dokuczyć, a regulamin znam bo czytałem więc wiem co można a czego nie... Pzdr xD
Zmieniłem tą sygnature żebyś cie już nie wytykali...
Orange_91
Feb 27 2008, 16:38
Cytat(maciag @ Feb 27 2008, 16:07:02)

To jest sygnatura... A co do ciebie Pelas powiedziałem to dla żartów a nie dlatego żeby ci dokuczyć, a regulamin znam bo czytałem więc wiem co można a czego nie... Pzdr xD
Zmieniłem tą sygnature żebyś cie już nie wytykali...
Tak znasz i czytałeś?
A czy sygnaturka to nie grafika?
To tyle na ten temat żeby nie śmiecić tematu.
maciag
Feb 27 2008, 16:43
Pisało grafika w nawiasie zdjęcie, czyli konkretnie chodzi o zdjęcie inaczej nie dawali by nawiasu...
P.S. Jeśli nie chcesz śmiecić tematu to niewiem po co to zaczynałeś... Pzdr
jacekz40
Feb 27 2008, 17:01

Wypróbowałem patcha, widzę troche błędów, ale jest ok, pewnie wersja końcowa będzie super, tylko to co troszczkę przeszkadza to menu w ustawieniach drużyny, edycji, za bardzo kolorowo a przez to nieczytelnie.
Arek.PL
Feb 27 2008, 17:42
Cytat(jacekz40 @ Feb 27 2008, 17:05:39)

Wypróbowałem patcha, widzę troche błędów, ale jest ok, pewnie wersja końcowa będzie super, tylko to co troszczkę przeszkadza to menu w ustawieniach drużyny, edycji, za bardzo kolorowo a przez to nieczytelnie.
Do najnowszej wersji patcha bedzie zupełnie nowe i czytelne menu:)
Pozdrawiam;-)
Kubbas
Feb 28 2008, 13:11
Jeżeli wszystko zagra tak jak powinno to już w przyszłym tygodniu możecie się spodziewać patcha. Jak na razie czekam na menu, a Pablo się nie odpisuje, loga Goofy coś tam robi, komentarz od Hojraka ostatnią poprawkę, twarze od Arka i jeszcze się pobawię OF'em. Jeżeli to wszystko dostanę na czas to gwarantuję, że w przyszłym tyg na FF będzie.
Co do pro-evo czarkowi się go zniszczyć nie udało zato właścicielom serwera tak. Już raczej strona nie powróci.
Cytat(kubbas @ Feb 28 2008, 13:15:16)

Jeżeli wszystko zagra tak jak powinno to już w przyszłym tygodniu możecie się spodziewać patcha. Jak na razie czekam na menu, a Pablo się nie odpisuje, loga Goofy coś tam robi, komentarz od Hojraka ostatnią poprawkę, twarze od Arka i jeszcze się pobawię OF'em. Jeżeli to wszystko dostanę na czas to gwarantuję, że w przyszłym tyg na FF będzie.
Co do pro-evo czarkowi się go zniszczyć nie udało zato właścicielom serwera tak. Już raczej strona nie powróci.
Menu oddam ci dzisiaj do twojej dyspozycji
zagroo
Feb 28 2008, 13:42
bedzie trzeba miec poprzednie wersje patcha zeby zainstalowac ta nowa ?? czy mozna na czystej grze??
czarek
Feb 28 2008, 13:51
Cytat(kubbas @ Feb 28 2008, 13:15:16)

prędzej czy później stac sie to musiało
i też z powodu osób które były w redakcji 
na pesleague.pl szukaja ludzi do redakcji, wiec moze sie nadasz panie K, bo ty szarakiem byc nie mozesz (chyba ze juz tu złożyłeś podanie o zostanie modem, co w twoim wypadku jest norma) 
"szukający wyzwań Matiass" chętnie Cię przyjmie pod twoje skrzydła 
----------
co do p-e to mogłem to zrobic po raz drugi ale troszke mi sie zal zrobilo gniazda dzieci neo...
pzdr. dla normalnych
sry za ot
Kubbas
Feb 28 2008, 13:55
y?
Orange_91
Feb 28 2008, 14:11
Cytat(kubbas @ Feb 28 2008, 13:59:05)

y?
Co to jest? Chyba nie post. Może na pro-evo takie wypowiedzi były na porządku dziennym ale nie tutaj.
Polecam zapoznać się z regulaminem bo tutaj takie coś obowiązuje.
maciag
Feb 28 2008, 14:12
Czarek nie wiem o co ci chodzi ale wg mnie Kubbas to był i jest solidny moderator i administrator a strona była bardzo dobrze prowadzona zawsze aktualne newsy i dobre patche... A po drugie ostatnio było na temat regulaminu w jednym z punktów jest napisane aby nie obrażać... Pzdr...
Pro-Evo-S
Feb 28 2008, 14:27
Cytat(Orange_91 @ Feb 28 2008, 14:15:36)

Co to jest? Chyba nie post. Może na pro-evo takie wypowiedzi były na porządku dziennym ale nie tutaj.
Polecam zapoznać się z regulaminem bo tutaj takie coś obowiązuje. Kur*a odezwał się strażnik teksasu. Jak czarek objeżdża kubbasa to cisza, a do krytykowania kubbasa to pierwszy jesteś ćwoku. A w sprawie pro evo się nie wypowiadaj bo tylko pokazujesz jakim idiotą jesteś. Ja np sądzę że na p-e było super a tutaj tak jest drętwo.
Kubbas robi dużego patcha który pozwoli wam pograć se aktualnymi składami a wy mu dupę obrabiacie i bezczelnie się pytacie po co logo p-e? Takim debilom jak ty Orange (jeszcze poiszesz h*jową czcionką) powinno zabronić się ściągania tego patcha.
Rzadko odwiedzam te forum bo nie podoba mi się tu atmosfera ale jak widzę, że są takie nawiązania do pro-evo to aż mi się żal was robi dzieciaki.
Pzdr dla kubbasa i ekipy pro-evo
Arek.PL
Feb 28 2008, 14:55
Cytat(proevoleague.bnx.pl @ Feb 28 2008, 14:31:25)

Kur*a odezwał się strażnik teksasu. Jak czarek objeżdża kubbasa to cisza, a do krytykowania kubbasa to pierwszy jesteś ćwoku. A w sprawie pro evo się nie wypowiadaj bo tylko pokazujesz jakim idiotą jesteś. Ja np sądzę że na p-e było super a tutaj tak jest drętwo.
Kubbas robi dużego patcha który pozwoli wam pograć se aktualnymi składami a wy mu dupę obrabiacie i bezczelnie się pytacie po co logo p-e? Takim debilom jak ty Orange (jeszcze poiszesz h*jową czcionką) powinno zabronić się ściągania tego patcha.
Rzadko odwiedzam te forum bo nie podoba mi się tu atmosfera ale jak widzę, że są takie nawiązania do pro-evo to aż mi się żal was robi dzieciaki.
To mi sie podoba
maciag
Feb 28 2008, 15:02
No właśnie każdy powinien szanować Kubbasa za robotę jaką zrobił a to że ktoś jest moderatorem albo administratorem albo jeszcze ch*j wiem kim "tej strony" to nie znaczy że może nadużywać swojej władzy... Pzdr
Jacmen
Feb 28 2008, 15:13
Cytat(proevoleague.bnx.pl @ Feb 28 2008, 14:31:25)

Kur*a odezwał się strażnik teksasu. Jak czarek objeżdża kubbasa to cisza, a do krytykowania kubbasa to pierwszy jesteś ćwoku. A w sprawie pro evo się nie wypowiadaj bo tylko pokazujesz jakim idiotą jesteś. Ja np sądzę że na p-e było super a tutaj tak jest drętwo.
Orange 91 nie musi tego patcha ściągnąć bo sam robi patche lepsze od tego(po tej wersji co robicie mogę zmienić zdanie) a jak ci nie pasuje atmosfera tutaj to nikt cię tu nie trzyma !
Arek.PL
Feb 28 2008, 15:19
Możecie już zamknąc temat pro-evo.pl kubbasa itp ?
PS nie możecie tylko macie już to skonczyc kurwa !!
maciag
Feb 28 2008, 15:19
Może i robi lepsze patche ale powienien docenić pracę innych... Pzdr
szołpas
Feb 28 2008, 15:57
Cytat(Alex Il Capitano @ Feb 28 2008, 15:42:15)

Nie lepiej zrobić jedno na cały ekran?
Cytat(Alex Il Capitano @ Feb 28 2008, 15:42:15)

Super wyglada

na cos takiego czekalem i mam nadzieje ze rzeczywiscie wyjdzie w nastepnym tygodniu ten patch bo zapowiada sie fajnie (przynajmniej niektoree elementy)
pzdr
Cytat(sZ0lpAs @ Feb 28 2008, 16:01:04)

Nie lepiej zrobić jedno na cały ekran?
Żeby się tak dało
będzie torrent do tego patcha?
Arek.PL
Feb 28 2008, 17:41
Cytat(chyzy @ Feb 28 2008, 17:40:14)

będzie torrent do tego patcha?
Nie, patch będzie na FileFront.
Pzd4
drHeniek
Feb 28 2008, 17:52
A kiedy bedzie ta finalna wersja??
Patraul
Feb 28 2008, 18:09
Cytat(drHeniek @ Feb 28 2008, 17:56:19)

A kiedy bedzie ta finalna wersja??
Jakbyś przeczytał powyższe posty to byś wiedział
Pzdr
Pawisco
Feb 28 2008, 19:08
Nie moge sie doczekac

Piekna wiosna sie szykuje ;dd
tybysh
Feb 28 2008, 19:45
Bardzo się cieszę,że są jeszcze ludzie,który coś tworzą do Pesa6;] Gratuluje pomysłu i mam nadzieję,że wykonacie tego patcha perfekcyjnie;] Sam niedawno chciałem ręcznie zrobić nowego ofa,wgrać większość twarzy ale to jest za dużo roboty jak na 1 osobę a mój komp jest za słaby na uciągnięcie hair and face;/ POWODZENIA;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.