Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch :::: Stara Wersja V1 ! ! ! ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v1
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Kubbas
Cytat(lukasz_vlk @ Mar 26 2008, 16:23:49) *
Jak już wyjdzie i jak go pobiorę to mogę upnąć na kilka szybkich serwerów bez limitów. Tutaj w akademiku mam bardzo szybkiego neta.

Byłbym wdzięczny, jak coś to wyślij mi linki na PW to dodam do 1 posta jak już będzie 1 mirror.
__SaNd1__
dzis bedzie patch unsure.gif Поздрави от България!:)Има ли някои да разбира Български език от форума smile.gif Czy zestaw narodowy Bulgarii bedzie aktualny ? smile.gif
rahh
ile już procent zostało wrzucone? ph34r.gif
zgredzik90
lUDZIE JAK BEDZIE TO SIE SCIGANIE CZY DLA WAS TAKI PATCH JEST NAJWAZNIESZY W ZYCIU
kacpero
i jak bedzie patch dzis czy nie??? pozdr
lukasz_vlk
Cytat(kacpero @ Mar 26 2008, 23:47:54) *
i jak bedzie patch dzis czy nie???

Jak będzie to pobierzesz rolleyes.gif
Kubbas
To nie taki pikuś wrzucić 6 gb. Dzisiaj będzie jak dobrze pójdzie. Wczoraj kumpel nie dał rady.
Fire_fighter
Widze, że upload sie troche przeciaga ;/
zgredzik90
Chociaz byscie napisali co w nim jest ile czego itp
Hal
Cytat(zgredzik90 @ Mar 26 2008, 19:59:33) *
lUDZIE JAK BEDZIE TO SIE SCIGANIE CZY DLA WAS TAKI PATCH JEST NAJWAZNIESZY W ZYCIU

Cytat(zgredzik90 @ Mar 27 2008, 08:29:55) *
Chociaz byscie napisali co w nim jest ile czego itp

ph34r.gif

Cytat
Widze, że upload sie troche przeciaga ;/

No, całe dwie godziny.
jezykwaw
Czekamy na patcha i jakies namiary bo ja juz zapuscilem korzenie tongue.gif

Mam nadzieje ze pliki beda na FileFront to sie uda je szybciej sciagnać. ewentualnie jeszcze torrencik by dał rade ale z dobrym seedem smile.gif

Pozdrowienia dla twórców patcha.
Arek.PL
Patch jest uploadowany caly czas na FileFront.
5 GB to nie jest takie chop siup...
El Guaje
Posty niektórych Userów naprawdę poprawiły mi humor . laugh.gif Co wy chcecie żeby wrzucili te 6GB w ile czasu ? W 15 minut .? Trochę cierpliwości .Czekaliście tyle czasu to poczekajcie jeszcze troszeczke . tongue.gif
A panom od patcha i tak należą się gratulacje a nie opierniczanie za to że dzieci neo nie mogą pograć w PES'a z dodatkami które zainstaluje im starszy braciszek albo sąsiad .Pzdr .
maciag
Czyli patch prawdopodobnie będzie w przyszłym tygodniu....
Hojrak Red Devil
Cytat(maciag @ Mar 27 2008, 15:49:42) *

Jak byś dobrze przeczytał temat to byś zauważył post kubbasa w którym napisał że patch będzie prawdopodobnie dzisiaj , ale to wszystko zależy od upload'u. Wiesz 5 Gb to jest jednak sporo .
LLCoolC
El Guaje... Nie opowiadaj nam tutaj o swoich problemach:)biggrin.gif bo chyba sam jesteś napalony na tego patch jak arab na kurs pilotarzu, a sadzis
z śmiesznymi tekstami. A swoją drogą to szacun dla tych tworcow ale jedno mnie wnerwia... zajrzyjcie do słownika i poszukajcie co oznacza "napewno" i pochodne typu "na bank" itp itd... bo jak czytam wasze posty to patch miał wyjść napewno, na bank przed świętami... smile.gif pomijam fakt trudności związanych z chorobą kubbasa... mniejsza. po prostu nie probojcie robić z ludzi osłów i piszcie ze niebawem będzie  i wtedy zrobicie ludziom miłą niespodzianke jak wyjdzie wcześniej a nie odwlekacie to w czasie strasznie... to moge wam tylko zarzucić.. odrobina powagi:) poza tym spoko, nie pali sie, wrzućcie wszystko na spokojnie i bez ciśnieńsmile.gif
Kubbas
Cytat(maciag @ Mar 27 2008, 15:49:42) *

Niosę dobre wieści patch będzie dzisiaj na 100% ;] Ale o której to już nie wiem ;]
Cytat(LLCoolC @ Mar 27 2008, 17:07:02) *
El Guaje... Nie opowiadaj nam tutaj o swoich problemach:)biggrin.gif bo chyba sam jesteś napalony na tego patch jak arab na kurs pilotarzu, a sadzis
z śmiesznymi tekstami. A swoją drogą to szacun dla tych tworcow ale jedno mnie wnerwia... zajrzyjcie do słownika i poszukajcie co oznacza "napewno" i pochodne typu "na bank" itp itd... bo jak czytam wasze posty to patch miał wyjść napewno, na bank przed świętami... smile.gif pomijam fakt trudności związanych z chorobą kubbasa... mniejsza. po prostu nie probojcie robić z ludzi osłów i piszcie ze niebawem będzie i wtedy zrobicie ludziom miłą niespodzianke jak wyjdzie wcześniej a nie odwlekacie to w czasie strasznie... to moge wam tylko zarzucić.. odrobina powagi:) poza tym spoko, nie pali sie, wrzućcie wszystko na spokojnie i bez ciśnieńsmile.gif

omg
LLCoolC
Co OMG?? Coś źle powiedziałem??;]
daniel23z
Co za ludzie, po prostu za przeproszeniem zamknijcie się i czekajcie ... przecież dostaniemy patcha, wiemy o tym.
Vespa64
Ku$%#
Zamknijcie temat i będzie spokój! Problemy macie dry.gif
shady45
A gdzie będą dodawane Linki stworzycie nowy temat czy co ?
kwasik1985
witam jestem tu nowy ale dlugo gram juz w pesa
6 wymiata a 2008 dno

czekam wytrwale i prosze aby napisano tutaj gdzie bedzie znajdowal sie patch
bo troszke sie gubie na forum
stQ
a ja mam takie pytanie czy na tym patchu bedzie mozliwosc grania online juz z aktualnymi skladami itp? bo ja od paru dni mam orginalnego pes6 i bym wolal grac online aktualnymi skladami a nie tak jak teraz ;/Pozdro i thx za odp
Orange_91
Cytat(stQ @ Mar 27 2008, 19:45:50) *
a ja mam takie pytanie czy na tym patchu bedzie mozliwosc grania online juz z aktualnymi skladami itp? bo ja od paru dni mam orginalnego pes6 i bym wolal grac online aktualnymi skladami a nie tak jak teraz ;/Pozdro i thx za odp

Od aktualnych składów online jest ten patch:
http://www.issonline.pl/index.php?cmd=poka...p;id=1202635184
Nakamura
Nie wiem już sam przepraszam jeśli już była odpowiedz na to pytanie ale jednak zapytam. Czy w nowym patchu będą przyśpiewki? Tylko mi nie odpisywac "nie mozesz poczekac az wgrasz patcha i sam to sprawdzisz?" bo porstu to mnie bardzo ciekawi i jak Was bulwersuje ze ktos o to pyta to nie musicie sledzic tej dyskusji. Fajnie, że dziś bedzie patch ale odp chcialbym otrzymac jaknajszybciej bo i tak wiadomo ze malo kto ma tak szybkiego neta aby dzis pobrac wszysciutenkie party. to dla wielu z nas zapewne kwestia kilku dni unsure.gif dobra dobra, zatem proszę o odpowiedz na moje pytanie rolleyes.gif
Kubbas
Oczywiście, że będą.
tomiak
ile jeszcze wam zostalo:)
Arek.PL
jakies 2GB
tomiak
czyli pozne godziny nocne:) czekam:)
Pawisco
Czyli mniej wiecej orientujecie sie ile czasu moze to potrwac?
stQ
Cytat(Orange_91 @ Mar 27 2008, 21:52:00) *
Od aktualnych składów online jest ten patch:
http://www.issonline.pl/index.php?cmd=poka...p;id=1202635184

a ja jeszcze mam pytanko czy jak ja bede mial aktualne sklady to moj przeciwnik tez albo na jakiej zasadzie to dziala? z gory dzieki
tomiak
kazda druzyna ma nowe sklady wiec twoj przeciwnik takze
Pronto
NIE ! Jeżeli ściągniesz tą aktualke ze składami to tylko ty masz nowe składy, jak twój przeciwniki nie ma wgranego patcha od składów na online to ma on podstawowe składy które są na początku w PES 6 np Henry w ARSENALU. I już nie zaśmiecajcie tego działu postami nie związanymi z tematem bo to co było wiadomo tydzień temu wiadomo i dziś a stron z postami przybywa (co gorsza z postami które nic nie zmieniają, w większości, bo nie mówię,że wszystkie)

EDIT: Acha. To przeciwnik w grze ma aktualne składy
tomiak
mi chodzilo tylko o przeciwnika w grze nie przez online
tomiak
jak wam idzie to uploadowanie? jaka predkoscia jedziecie i ile zostalo?
Pawisco
chcialbym sie orientacyjnie dowiedziec o jakiej porze podacie linki, bo nie wiem czy isc spac i sciagac od rana ;p albo na ktora mam ustawic budzik w nocy ;d pozdrawiam wink.gif
tomiak
wydaje mi sie ze beda to pozne godziny nocne!
Bulas
Komu zależy ten poczeka, ale Tomiak ma pewnie racje:)
REHIS
uwaga!! patch bedzie za tydzien! ELO!
Bulas
a mi się chce powoli spać tongue.gif Kubas warto czekać czy lepiej rano?
kacpero
wslasnie bedzie ten patch dzis w nocy czy nie bo nie wiem czy czekac prosze o odpowiedz szybka
jacekz40
QUOTE(kacpero @ Mar 28 2008, 02:14:30) *
wslasnie bedzie ten patch dzis w nocy czy nie bo nie wiem czy czekac prosze o odpowiedz szybka

rolleyes.gif Idźcie spać, nic nie będzie a patch będzie wtedy, kiedy będzie...
lukasz_vlk
Aż mi się śmiać z Was chce smile.gif Co jakiś czas wchodzę tutaj i za każdym razem widzę posty typu "będzie ten patch czy nie dzisiaj w nocy". A ja powiem tak, stanie się coś jak zaczniecie go pobierać np.kilka godzin później? Otóż uważam, że nic się nie stanie biggrin.gif

Jak będzie patch na serwerze to link się pojawi tutaj, a pisząc co trochę posty nie p r z y s p i e s z y c i e t e g o ! ! !
Vadiim
Na miejscu moda, zamknąłbym ten temat do czasu, aż sam autor nie pojawi sie z linkami do tego upragnionego patcha.
Niepotrzebny syf sie robi i mętlik ,który tylko i wyłącznie zanieczyszcza forum.
LLCoolC
buahahaha- czemu opuźnienia mnie nie dziwią;]
tomiak
no chlopaki:) napiszcie chociaz ile wam jeszcze zostalo! bo 2 giga od 19 powinno juz dawno byc:)
Bulas
No to przynajmniej sie wyspałem, zaraz muszę wyjść, miałem nadzieje, że włączę już download ale sie przeliczyłem. Nie ma już słownych ludzi.
Jacmen
Czy wy macie pojęcie o uplaudowaniu czegoś na serwer chyba nie. Po pierwsze trzeba mieć bardzo dobre łącze, po drugie 2 giga nie wrzuci się na serwer w 5 godzin tylko w 10, 12. Więc poczekajcie cierpliwie i nie piszcie takich pojebanych postów bo to już autorów patcha wkurwi* A ty Bulas cwelu jaki patch zrobiłeś że jeszcze się odzywasz o słownych ludziach ? Zrób dla nas swój patch i go wydaj. A poza tym autorzy patcha mogą go tu wrzucić jak uznają to za stosowne jak i również wcale nie muszą!!!
Adri4n0
Normalnie żal.pl już tyle czekam na tego patcha a tu co chwile przekładany jest termin, może do czerwca sie wyrobicie tongue.gif
i tak nie długo sezon sie kończy i składy z patcha nie będą aktualne więc długo sie nie pociesze, wiem że to żmudna robota ale aż tak to przeciągać i okłamywać co po chwila to już lekka przesada. jeżeli za coś sie bieżecie to róbcie to sprawnie a nie mydlcie oczy co po chwila. Taka jest moja opinnia na ten temat i prosze bez złośliwych odpowiedzi biggrin.gif, . Myśle że po tak długim czasie patch bedzie chociarz dopracowany w najdrobniejszych szczegółach. Pzdr rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Arek.PL
Patch jest już zauploadowany, musicie uzbroic sie w cierpliwość bo wraz z nim bedzie cos jeszcze i dlatego troche sie to przeciaga.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.