Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch :::: Stara Wersja V1 ! ! ! ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v1
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Ryu
faktycznie czcionka jak z filmu grozy ale mi sie tam podoba... co do premiery to dopracujcie wszystko jak nalezy nie spieszy sie... tongue.gif AreK a jak z logami udalo sie?tongue.gif;D

pzdr
Arek.PL
Cytat(Ryu @ Mar 4 2008, 20:09:26) *
faktycznie czcionka jak z filmu grozy ale mi sie tam podoba... co do premiery to dopracujcie wszystko jak nalezy nie spieszy sie... tongue.gif AreK a jak z logami udalo sie?tongue.gif;D

pzdr

Tak wgralem je do ofa usuwajac inne ktore sa w o_text smile.gif

Pzdr
Jamnik
To może jakiś screen smile.gif ?
Arek.PL
Cytat(Jamnik @ Mar 5 2008, 15:19:02) *
To może jakiś screen smile.gif ?

Dokladniej z czego skrin ?smile.gif

Pzdr
Jamnik
Logosów w grze smile.gif
shady45
Konkretna Data wydania Patcha PES 6 smile.gifsmile.gifsmile.gif
myslicie coś juz o tym ? i kiedy ?
Arek.PL
Cytat(shady45 @ Mar 6 2008, 21:36:22) *
Konkretna Data wydania Patcha PES 6 smile.gifsmile.gifsmile.gif
myslicie coś juz o tym ? i kiedy ?

Najprawdopodobniej przyszłym tygodniu.

Pozdro
Marsin
Elo all:P W new patchu będą nowe stroje reprezentacji narodowych (np. Polski)? Bo nigdzie w temacie narazie nie znalazłem. Pozdro wink.gif!
Pronto
będzie KIT SERVER z nowymi strojami dla wszystkich drużyn z PES 6
Pozdro
perONE
napweno bedzie ale niekoniecznie z wszyskimi druzynami
Arek.PL
Poszukuje filmiku z tej edycji ligi mistrzów, posiada ktos ?

Pzdr
asffaf
Cytat(PLayer-AreK @ Mar 8 2008, 15:21:36) *
Poszukuje filmiku z tej edycji ligi mistrzów, posiada ktos ?

Pzdr

http://youtube.com/watch?v=XDjUzugaYfQ
macieq00092
Kiedy bedzie najnowszy Pes 6.5 Patch ? tongue.gif
Arek.PL
Cytat(macieq00092 @ Mar 8 2008, 14:39:32) *
Kiedy bedzie najnowszy Pes 6.5 Patch ? tongue.gif

w przyszlym tygodniu raczej na 100% od wtorku upload smile.gif
Ten filmik jest z tamtego sezonu :/ ten mamy :/
Potrzebujemy z tego sezonu

Pozdro
kksm
moze o to chodziło
KLIKNIJ TUTAJ
Arek.PL
Cytat(kksm @ Mar 8 2008, 15:10:19) *
moze o to chodziło
KLIKNIJ TUTAJ

Wiem że w tym nowym jest watek z meczu fenerbahce - inter ale tutaj go nie widze, jednak wydaje mi się ze to jestten filmik bo
jest bramka kaki:)

Jak ktos moze przeslac z watkiem tego co wspomnialem bedzie super bo wtedy bede pewien na 100%

Pzdr
d-wade
Cytat(PLayer-AreK @ Mar 8 2008, 15:15:25) *
Wiem że w tym nowym jest watek z meczu fenerbahce - inter ale tutaj go nie widze, jednak wydaje mi się ze to jestten filmik bo
jest bramka kaki:)

Jak ktos moze przeslac z watkiem tego co wspomnialem bedzie super bo wtedy bede pewien na 100%

Pzdr

Chyba wiem dlaczego ci się wydawało że intro jest z meczem interu.Tu jest filmik z champions league ze sponsorami. Może o to ci chodziło.
http://pl.youtube.com/watch?v=Sa6ngQGYgJI&...ague+Intro+2008
Arek.PL
Czekam na opinie które lepsze według Was :

Ver.1

Ver2.

Pozdro
F.C. Barcelona
mysle ze ver.2 ale oba sa fajne wink.gif pozdro
macieq00092
ver.1 jest o wiele wiele lepsza....jestem pewien w 1oo%...naprawde =))
ShockER
Jak dla mnie Też pierwsza wersja tongue.gif
Nie lubie niebieskiego tongue.gif
Jamnik
A dla mnie ver2 lepsza ;]
had2
Oczywiście ver. 1, bo ta druga przypomina kiczowatego PESA 2008 a pierwsza jest jakby takim dodatkiem do szósteczki:)
matyey
Według mnie też ta 1 lepsza ;] (czcionka faktycznie przypomina PES'a 6). Zgadzam się z had2 smile.gif
Pzdr 600 xD
Yachu
Witam

Nie wiem jak w tym patchu ale u mnie jak gram kariere to przy wyborze składów wyłacza mi sie sama gra i pokazuje bład. Dzieje sie tak na czystej grze. Dlatego chce sie dowiedziec czy na tym patchu tez tak jest.
Kali776
A ja mam pytanie czy będzie wyłączony sam OF?? bo mam wonego neta nie chce sciągać 5GB wolę samego OFa + ewentualnie jakieś ciekawsze rzeczy

PS 1 logo lepsze, bardziej w klimacie szóstki
Arek.PL
Cytat(Kali776 @ Mar 9 2008, 17:47:26) *
A ja mam pytanie czy będzie wyłączony sam OF?? bo mam wonego neta nie chce sciągać 5GB wolę samego OFa + ewentualnie jakieś ciekawsze rzeczy

PS 1 logo lepsze, bardziej w klimacie szóstki

Jak ktos sciagnie patcha to będzie mógł Ci go udostepnić smile.gif

Pzdr
jacekz40
rolleyes.gif ver 1 logo - na tak
Jacmen
Pierwsza wersja lepsza wink.gif
mariolazi
Też jestem za pierwszą wersją cool.gif
artysta germanista
ver 1 o wiele lepsza i jeszcze bez tego "avi" czy co to jest ?
Arek.PL
Cytat(e_adrian @ Mar 10 2008, 12:49:55) *
ver 1 o wiele lepsza i jeszcze bez tego "avi" czy co to jest ?

logo strony która zajmuje sie oprawa graficzna patcha....
Co do loga to zostalo juz wybrane smile.gif jakie bedzie to zobaczycie jak sciagniecie patcha który od wtorku-srody idzie do uploadu smile.gif

Pozdrawiam;)
Kali776
Cytat(Que @ Mar 10 2008, 13:02:43) *
.... patcha który od wtorku-srody idzie do uploadu smile.gif

Pozdrawiam;)

A ile będzie się uploadował ?? biggrin.gif biggrin.gif A i mam pytanie bo ściągnałem Facepack i nie wiem co z nim robić bo to moje 1 sciagniecie czegos takiego nie przeszkadząły mi twarze tongue.gif
Arek.PL
Cytat(Kali776 @ Mar 10 2008, 14:55:47) *
A ile będzie się uploadował ?? biggrin.gif biggrin.gif A i mam pytanie bo ściągnałem Facepack i nie wiem co z nim robić bo to moje 1 sciagniecie czegos takiego nie przeszkadząły mi twarze tongue.gif

Poczekaj na wersje ktora bedzie dostepna prawdopodobnie pod konic tygodnia, bo wtedy sciagniesz all i podmienisz tylko folder od nas który bedzie zajmowal ok 5GB.

Pozdrawiam
maciag
Fajnie w końcu patch będzie dostępny i znów zaczną wszyscy grać w "szóstkę"...
Arek.PL
Własnie jestem po rozmowie z Kubbasem, i doszlismy do wniosku ze patcha wydamy w piątek czyli dokladnie: 14.03.2008r. smile.gif

Pozdrawiamy
Pawisco
Noooo to wiadomość dnia! To jeszcze tylko 4 dni ;D W sam raz na święta smile.gif
F.C. Barcelona
no wreszcie koncowka dlugiego oczekiwania biggrin.gif juz sie nie moge doczekac pozdro wink.gif
Kubbas
Cytat(Que @ Mar 10 2008, 15:18:36) *
Własnie jestem po rozmowie z Kubbasem, i doszlismy do wniosku ze patcha wydamy w piątek czyli dokladnie: 14.03.2008r. smile.gif

Pozdrawiamy

Piątek - Niedziela zależy jak będzie się wrzucać ; p A i

Hojrak odedzwij się ; P
Kali776
Nie bede sciagal calego bo za duzy biggrin.gif Chce tylko OFa i tego facepacka + buty i wlsy co juz mam wrzuci moze mi ktos powiedziec jak ?
Kubbas
Patch będzie cały w rarze, partach po 900 - 999 mb ;]
sicorec
no nareszcie jakas dobra nowina już się napaliłem na tego patcha jak świnka na obierki wink.gifwink.gif mam nadzieje ze nie zapomnicie o osobach, które sciągają torrenty będę wdzieczny bardzo wdzięczny za torrenta
adek221
witam czy jest mozliwe wrzucenie patcha na plytke i wstawienie na jakąś aukcje z checią bym kupił zamiast zasysać tydzień czasu pozdro
Jamnik
no to odliczamy smile.gif

Jeszcze tylko 73 godziny 47 minut i 1 sekunda !
Arek.PL
Cytat(Jamnik @ Mar 10 2008, 20:12:59) *
no to odliczamy smile.gif

Jeszcze tylko 73 godziny 47 minut i 1 sekunda !

To było dobre hehe biggrin.gif

Kali776
Ja z kolejnym pytaniem biggrin.gif Ściągnałem te pliki hair facek boots balls wrzuciłem w kitserver do folderu GDB czy jakos tak ( biggrin.gif ) i potem wziłąem SETUP mialem ikonke PESa na pulpicie brałem pisało że wsyztsko OK a nic nie dziala sad.gif Co zrobiłem źle ??
Arek.PL
Cytat(Kali776 @ Mar 10 2008, 23:07:52) *
Ja z kolejnym pytaniem biggrin.gif Ściągnałem te pliki hair facek boots balls wrzuciłem w kitserver do folderu GDB czy jakos tak ( biggrin.gif ) i potem wziłąem SETUP mialem ikonke PESa na pulpicie brałem pisało że wsyztsko OK a nic nie dziala sad.gif Co zrobiłem źle ??

Ehhh i po co wgrywasz tego starego patcha nie wytrzymasz do konca tygodnia ?

Pzdr
Jacmen
Nie mogę się już tego patcha doczekać zobaczymy czy będzie fajny wink.gif
Kali776
Już wiem o co codzi , zrobiłem smile.gif Jeżeli nowa wersja patcha będzie podzielona jak poprzednie na Facepack,stadion itp to ściągnę ale całych 5 GB nie mam zamiaru niestyety za wolny net.
artysta germanista
napewno zaciekawi mnie p_text i of a stroje chyba bd te same co wczesniej??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.