Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch :::: Stara Wersja V1 ! ! ! ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v1
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
dikhet
chcialbym prosic o pliki z O_text odpowiadajace za tablice wynikow
Y.
co zrobic zeby zainstalowac tego patcha ale bez polskich komentatorow?
Jimmy
kubbas
mam pytanie czy dalo by zamienic druzyne fc santos na Corinthians ?
Cafe_Del_Qmac
nie moge sciagnac ballpacka i kitspacka!! mozna to jescze raz wrzucic unsure.gif sprawdzicie te linki..
Arek.PL
Poczekajcie na pełną wersje, tego patcha, za tydzień powinien już ujrzeć światło dzienne:)

Pozdro
Offsik
zóbcie coś z kitsami .... prosze!!
Arek.PL
PES 6.5 Patch v 2.0 - Update !!! Pełna wersja już w krótce ! /

Stadiony zebrane przez Matyeya(DJ_Tiesto) & Que(PLayera-Arka):
Part1:DOWNLOAD
Part2:DOWNLOAD
Part3:DOWNLOAD
Part4:DOWNLOAD
Part5:DOWNLOAD
Part6:DOWNLOAD
Part7:DOWNLOAD
Part8:DOWNLOAD
Part9:DOWNLOAD
Part10:DOWNLOAD
Part11:DOWNLOAD
Part12:DOWNLOAD
Part13:DOWNLOAD

Kitspack HD na sezon 2007/08 zebrany przez Que (PLayera-Arka):
Part7:DOWNLOAD
Part8:DOWNLOAD
Part9:DOWNLOAD
Part10:DOWNLOAD

Kitspack na sezon 2007/08 zebrany przez Kubbasa pod GeForce 4:
DOWNLOAD

Soundtrack ( O_Sound) by Kubbas:

Nowe tablice wyników i sporo innych szczegółów graficznych związanych z wyglądem ( O_text ):

Komentarz Włodzimierza Szaranowicza i Dariusza Szpakowskiego wykonany przez Hojraka Red Devila (p_sound):

Nowe Menu autorstwa Pablo-Młody (p_text):
DOWNLOAD

Faceserver zebrany przez Que(PLayera-Arka) & Kubbasa:
DOWNLOAD

Hairserver zebrany przez Que(PLayera-Arka) & Kubbasa:
DOWNLOAD

Bootserver by Que (PLayer-Arek):
DOWNLOAD

Ballpack od Que(PLayera-Arka):
DOWNLOAD

Ballpack od Kubbasa pod GeForce4:
DOWNLOAD

Nowe intro w formie pliku Opmov:
DOWNLOAD

pes6.exe (nazwy reprezentacji w języku Polskim):
DOWNLOAD

Aktualny OptionFile na sezon 07/08 (31Grudzień 2007) by Kubbas:
DWONLOAD

Instrukcja Intstalacji krok po kroku Patcha:
DOWNLOAD

Cafe_Del_Qmac
super!! sciagne wytrzezwieje potestuje rolleyes.gif
PES will never die..
paxx
móglby ktos napisac dlaczego po instalcji patcha mam białe scorebordy na pro-evo było rozwiązanie ale strona nie działa 2 dni sad.gif
artysta germanista
paxx a zainstalowałeś wszystko?
sparkman
Cytat(paxx @ Feb 3 2008, 15:52:23) *
móglby ktos napisac dlaczego po instalcji patcha mam białe scorebordy na pro-evo było rozwiązanie ale strona nie działa 2 dni sad.gif

to prawdopodobnie wina tego, że jest to narazie wczesna beta, pewnie dlatego masz białe tablice wyników, nie wiem czy przypadkiem nie masz ustawionego stylu obramowania przed meczem na World Super League, bo u mnie jak jest ustawiony ten styl, to mam właśnie białe tablice wyników  tongue.gif
paxx
Cytat
paxx a zainstalowałeś wszystko?

nie tylko p_text.afs i 0_text.afs
slim_shady
czy option file zrobicie aktualny uwzględniający zimowe okienko i czy są/będą tam pozmieniane statystyki piłkarzy?
jeśli tak to czekam niecierpliwie na efekt końcowy
Arek.PL
Cytat(slim_shady @ Feb 4 2008, 14:37:30) *
czy option file zrobicie aktualny uwzględniający zimowe okienko i czy są/będą tam pozmieniane statystyki piłkarzy?
jeśli tak to czekam niecierpliwie na efekt końcowy

Tak wszystkie transfery bd uwzględnione staty również.

Pozdro
_DEVIL_
Player Arek mam pytanie do ciebie.W tym patchu po zainstalowaniu kitserwera i strojow hd. Podczas wyboru w niektorych druzynach np lyon , marsylia gra strasznie pzycina , a w innych nie np: barsa , Real. Czy to zostanie poprawione? Kiedy spodziewany jest full?
PS. bedzie polska liga?
Arek.PL
Cytat(_DEVIL_ @ Feb 5 2008, 11:28:36) *
Player Arek mam pytanie do ciebie.W tym patchu po zainstalowaniu kitserwera i strojow hd. Podczas wyboru w niektorych druzynach np lyon , marsylia gra strasznie pzycina , a w innych nie np: barsa , Real. Czy to zostanie poprawione? Kiedy spodziewany jest full?
PS. bedzie polska liga?

Polskiej ligi nie bedzie, bo jest patch OE z PL Liga, a co do stroi to u mnie nie przycina:) moze masz slabsza karte badz nie wiem, moze to stery a moze nie masz directax 9.0.
Pełna wersja za kilka dnia, trwaja prace nad nowym menu i kończymy OF'a....

Pozdro
Cafe_Del_Qmac
chce grac lige wloska na tym patchu jak ustawic w stadiumserverze opcje home stadium?? mellow.gif
Orange_91
Cytat(Cafe_Del_Qmac @ Feb 5 2008, 14:14:34) *
chce grac lige wloska na tym patchu jak ustawic w stadiumserverze opcje home stadium?? mellow.gif

Przy wyborze stadionu wciśnij 7 ale musisz mieć napisany map aby to zadziałało.
Cafe_Del_Qmac
dziekowa ziom bardzo fajnie sie gra ogolnie dobra robota..czekamy na jakis udpate rolleyes.gif
PES will never die..
Arek.PL
Pliki map są w każdym folderze: balls, boots, face, hair, Stadiums i uni !

W Pełnej wersji Patcha będzie WSZYSTKO poprawione nie będzie żadnych niedociągnieć, pracujemy również nad oklądką do patcha.

Pozdro
don_daniello
Będzie torrent do tego?
Arek.PL
Prawdopodobnie tak smile.gif

Pozdro;)
_DEVIL_
Player Arek jeszcze wroce do tych strojow. Czym sie roznia stroje te ktore zajmuja 290mb dla GeForce? Ja mam karte GeForce 4 Titanium. Czy te stroje sa gorsze , brzydkie itp?
Ps.Przeinstalowalem stery nowego directa i zobaczymy.
Orange_91
Cytat(_DEVIL_ @ Feb 6 2008, 14:18:16) *
Player Arek jeszcze wroce do tych strojow. Czym sie roznia stroje te ktore zajmuja 290mb dla GeForce? Ja mam karte GeForce 4 Titanium. Czy te stroje sa gorsze , brzydkie itp?
Ps.Przeinstalowalem stery nowego directa i zobaczymy.

Te stroje są w niższej rozdzielczości i wyglądają w grze gorzej od tych w HD. Dla twojej karty radziłbym zwykłe stroje bo te w HD mogą przycinać.
Arek.PL
Na 100% winą przycinania jest karta GF 4 którą posiadasz....
W takim wypadku radziłbym Tobie używać stroi zwykłych nie w HD.

Pozdro
Jimmy
Kiedy bedzie nowy of?
Arek.PL
Cytat(Jimmy @ Feb 6 2008, 15:40:22) *
Kiedy bedzie nowy of?

Wtedy gdy będzie Patch gotowy smile.gif

Pzdr

_DEVIL_
No tak myślałem ze to przez stroje hd. Dawniej uzywalem kitservera i wszystko bylo ok. Panowie a czy ewentualne dokupienie pamieci ram (mam 512) pomoze? Bo gra przycina bardzo zaraz na poczatku meczu, a pozniej juz gra sie dobrze, tak jak by brakowalo pamieci czy moze sie myle? np: gralem mecz Real - Barsa wszystko okej a wlaczylem mecz z lyonem i na strojach z ta druzyna skacze na poczatku jak pojeb****.
Player kiedy pelna premiera podaj mniej wiecej za ile dni lub godzin:P.Pozdro
Ps. A co powiecie w sprawie hairów. Jak sie gra mecz nie wazne czy na ps2 lub pc jezeli sa nowe fryzury zrobione niektore z daleka wygladaja jak zdeformowane , jak sie kamera zblizy wygladaja cudnie.
shady45
a Jaka jest różnica miedzy tym Patchem a tym poprzednim ? ? ?

wrzućcie ten FULL wesije na http://files.filefront.com/

bo na rapidshare są duże limity PROSZE
Arek.PL
Cytat(shady45 @ Feb 6 2008, 22:28:15) *
a Jaka jest różnica miedzy tym Patchem a tym poprzednim ? ? ?

wrzućcie ten FULL wesije na http://files.filefront.com/

bo na rapidshare są duże limity PROSZE

Jaka różnica ?

Hmmmm....

Wieć tak, całkiem nowe menu, idealnie dopracowane
Poprawiony Komentarz Szpakowskiego i Szaranowicza (dzisiaj Hojrak już go skończył)
ok 2200 Facjat w wersji beta było 2000
Znacznie poprawiony Bootserver który i tak był już dość obszerny
Jeszcze wiecej poprawionych stadionów
Poprawiony OF (2 luty 2008)
i jeszcze kilka innych żeczy......

Patch prawdopodobnie będzie w postaci Torrenta a jeżeli nie to pomyślimy na jaki serwer wrzucimy...

Pozdro
_DEVIL_
Player Arek czyli juz nie bedzie wcinanie sie borka i koltonia w komentarzu? Mozesz sie odniesc do mojego poprzedniego komentarza? Pozdro
Jacmen
Nie widzisz, że jest napisane, że Hojrak skączył juz poprawki ?? Po co zadajesz tyle bezsensownych pytań człowieku patch będzie wtedy kiedy go skączą wink.gif
Arek.PL
Może się odezwać ale to już naprawdę bardzo rzadko ponieważ nie dało się wszystkiego podnienic....
Nie wiem czy będzie dobrze jeżeli dokupisz ramu , kup a się przekonasz ;p

Pozdro
Hojrak Red Devil
Player-Arek ten update co dałem Kubbasowi to jeszcze nie jest wszystko , ja mu tam napisałem, że jeszcze coś postaram się zrobić . na kiedy planujecie wydanie patcha ??
Arek.PL
Już mamy praktycznie wszystko gotowe, czekamy tylko na menu i własnie trudno mi powiedziec kiedy Pablo je skonczy, mysle że jeszcze z 7-10 dni potrwają prace.

Pozdro
Hojrak Red Devil
Cytat(PLayer-AreK @ Feb 7 2008, 11:23:20) *
Już mamy praktycznie wszystko gotowe, czekamy tylko na menu i własnie trudno mi powiedziec kiedy Pablo je skonczy, mysle że jeszcze z 7-10 dni potrwają prace.

Pozdro

A to looz , ja przez te kilka dni jeszcze coś porobię przy tym komentarzu
Pozdro smile.gif
_DEVIL_
Cytat(jacmen @ Feb 7 2008, 09:53:01) *
Nie widzisz, że jest napisane, że Hojrak skączył juz poprawki ?? Po co zadajesz tyle bezsensownych pytań człowieku patch będzie wtedy kiedy go skączą wink.gif

Naucz sie pierwsze pisac, a potem próbuj cos zagadać ph34r.gif . Do ciebie nie było żadnego slowa wiec po co sie wcinasz?
Jacmen
Naucz sie pierwsze pisac Widać, że masz problemy z ułożeniem prostego zdania, ani ładu ani składu. Do ciebie zagadać??? Jesteś dla mnie nikim więc przestań sie wymądrzać, a po drugie gdzie zrobiłem błędy ortograficzne albo coś źle napisałem???
_DEVIL_
Cytat(jacmen @ Feb 7 2008, 15:28:58) *
Naucz sie pierwsze pisac Widać, że masz problemy z ułożeniem prostego zdania, ani ładu ani składu. Do ciebie zagadać??? Jesteś dla mnie nikim więc przestań sie wymądrzać, a po drugie gdzie zrobiłem błędy ortograficzne albo coś źle napisałem???

Gdzie? w poście. Ale dobrze zamknij buzie i idz na obiadek.

HALA jacmen rolleyes.gif
Ps. Na drugi raz daj sobie jeszcze 300 pytajników to zaczne sie dłużej zastanawiać.
slim_shady
Cytat(jacmen @ Feb 7 2008, 13:28:58) *

a słowo skączą to wg. ciebie jest poprawne? blink.gif laugh.gif
_DEVIL_
Cytat(slim_shady @ Feb 7 2008, 16:32:34) *
a słowo skączą to wg. ciebie jest poprawne? blink.gif laugh.gif

Slim dajmy chlopakowi spokój , jeszcze sie zamknie w sobie i zaszyje w kącie.
Arek.PL
Możecie nie robić z tego tematu "syfu" ? blink.gif
shady45
Mam pytanie czy o_text itd będzie inny czy to nie będzie trzeba ściagać ale najlepjej torrent wtedy wszystko będzie sprawnie szło i prędkośc będzie COOL smile.gif
Jacmen
Cytat(_DEVIL_ @ Feb 7 2008, 15:27:45) *
Slim dajmy chlopakowi spokój , jeszcze sie zamknie w sobie i zaszyje w kącie.

Wiesz co idź się lepiej powieś zrobisz przysługę innym, drogi chłopcze wink.gif Nie odpisuj nie róbmy syfu z tematu, jak masz do mnie pytania pisz na pw lub gg wink.gif
maciasssssss
Cytat(lukaszek239 @ Jan 2 2008, 19:05:35) *
Zrobiłem torrenta z całym patchem 6.5 (innym bedzie lepiej sciognac z torrenta niz z ff)

Download:(PES 6.5 PATCH.torrent)

Własnie próbuje sciagac tego patcha ale nic nie idzie, mógłby ktos uaktualnic torrenta lub cos z nim zrobic? unsure.gif
Kubbas
Torrent nie jest mój, nic nie poradzę jakiś ziomek zrobił i jak widać nie seeduje/dował. Poczekaj tydzień, na v2 wersje patcha.

Nie piszcie mi tutaj pretensji co do wersji podanej w newsie, jest to złożonych kilka części patcha, które będą w v2 w pełni skonfigurowane. Jak już pisałem są to "wczesne" bety złożone przez jakiegoś usera i wrzucone na serwer...
fantomas
siewka,
mam pytanie czy zeby zainstalowac wersje 2 trzeba miec najpierw zainstalowana ta pierwsza wersje czy mozna od razu ver2 na nie spatchowanego pes'a?
drugie pytanie: to wszytsko sie pewnie laduje dkz'etem tak?
z góry dizeki za odp
Arek.PL
Najlepiej zainstalować na czystą wersję smile.gif Instalacja będzie przebiegała przez DKZ Studio i będzie potrzebny kitserver smile.gif

Pozdro
maciasssssss
Ej sorry ze tak nie na temat i zasmiecam forum ale moglby ktos wejsc na http://www.evofans.net/ a tam na strone 6 i zobaczyc na samym dole gdzie jest patch :PES6 - [PC] SHOLLYM PATCH 2007/08

i zobaczyc czy dzialaja wam screeny bo chcialbym je zobacz i mi nie dzialaja.
Jka ktos bedzie tak mily to moglby skopiowac te screeny na forum, bylbym wdzieczny.
Sorry i Dzieki unsure.gif
mack
Cytat(maciasssssss @ Feb 9 2008, 14:32:44) *
Ej sorry ze tak nie na temat i zasmiecam forum ale moglby ktos wejsc na http://www.evofans.net/ a tam na strone 6 i zobaczyc na samym dole gdzie jest patch :PES6 - [PC] SHOLLYM PATCH 2007/08

i zobaczyc czy dzialaja wam screeny bo chcialbym je zobacz i mi nie dzialaja.
Jka ktos bedzie tak mily to moglby skopiowac te screeny na forum, bylbym wdzieczny.
Sorry i Dzieki unsure.gif

Nie dzialaja.. najwyrazniej blad odnosnikow..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.