będzie torrent do tego patcha?
szołpas
Feb 19 2008, 10:45
Twarz Torresa do wymiany ewidentnie mysle że wersja Mystiqa albo Mortina jest 2x lepsza od tej

czekam na kolejne screeny
mam na mysli tą z opaską
Arek.PL
Feb 19 2008, 11:40
Cytat(sZ0lpAs @ Feb 19 2008, 10:49:24)

Twarz Torresa do wymiany ewidentnie mysle że wersja Mystiqa albo Mortina jest 2x lepsza od tej

czekam na kolejne screeny
Którą twarz Mystiqa masz na myśli to w krótkich włosach czy ta w dłuższych z opaską ?
PS. Myśle że niektore wersje Vivasa też są dobre, więc się jeszcze zastanowie.
Pzdr
take_me_bite_me
Feb 19 2008, 13:02
tak jak sZ0lpAs... to wg. mnie nie stało nawet obok face'ów Torres'a ;] niestety niepodobny... są lepsze
Orange_91
Feb 19 2008, 13:07
Statystyki strasznie podniesione niektórym graczom. C. Ronaldo to będzie prawdziwy cyborg przy którym Adriano ze swoimi strzałami to cienias.
Arek.PL
Feb 19 2008, 13:13
Cytat(Orange_91 @ Feb 19 2008, 13:11:43)

Statystyki strasznie podniesione niektórym graczom. C. Ronaldo to będzie prawdziwy cyborg przy którym Adriano ze swoimi strzałami to cienias.
Wiem, staty bd zmieniane bo zostaly z OF'a kubbasa z wersji pierwszej w ktorej nie "grzebałem", wiec bardziej chodzilo mi tu o fejsy....

PS. wieczorkiem Liga Francuska

Twarz Torresa wymieniona

Pozdrawiam ;-)
HWK 1934
Feb 19 2008, 14:41
Siemanko, odnośnie banegi, to jest on raczej pomocnikiem(dokładnie defensywnym) i jest prawonożny, ale to tylko taka mała uwaga. Pozdro
Arek.PL
Feb 19 2008, 14:54
Cytat(HWK 1934 @ Feb 19 2008, 14:45:21)

Siemanko, odnośnie banegi, to jest on raczej pomocnikiem(dokładnie defensywnym) i jest prawonożny, ale to tylko taka mała uwaga. Pozdro
Na stronie z transferami jest napisane co innego....
Pozdro
Cytat(PLayer-AreK @ Feb 19 2008, 14:58:11)

Na stronie z transferami jest napisane co innego....
Pozdro
To źle strona z transferami pisze... Banega jest defensywnym pomocnikiem, od czasu do czasu grającym na pozycji środkowego pomocnika.
To co Orange napisał...narazie kiepsko u was z OF'em a bez tego patch to bd klapa....Duużo zabawy was czeka ze statami, pozycjami itp...Screen z CR7 znakomicie to potwierdza
PRACOWAĆ BO BD DUPA ;P
No staty, pozycje itd do poprawy...

ryjek Torresa z najnowszego skrina jest juz spoko... Ale najbardziej zaciekawilo mnie menu:P;D to jest juz to najnowsze od Pablo:P??
Pzdr.
Kubbas
Feb 19 2008, 16:19
Cytat(PLayer-AreK @ Feb 19 2008, 13:17:03)

Wiem, staty bd zmieniane bo zostaly z OF'a kubbasa z wersji pierwszej w ktorej nie "grzebałem", wiec bardziej chodzilo mi tu o fejsy....

Nie będą ruszane. Staty mają być takie jakie są. Może najpierw mnie poinformujcie o czymś co chcecie zrobić? A nie się z tematu dowiaduje. Z tego co pamiętam to ja nadzoruje projekt.
Arek jak już Ci mówiłem masz dziwną tendencje do wybierania dziwnych twarzy

Pozycje graczy są dobre te z podstawy na razie OF'a z nowymi graczami nie dostałem więc nie miałem okazji poprawić.
Arek.PL
Feb 19 2008, 17:19
W takim razie ja już się nie bd wyspowiadał na temat patcha....
Pozdro
Cytat(Ryu @ Feb 19 2008, 16:01:18)

Ale najbardziej zaciekawilo mnie menu:P;D to jest juz to najnowsze od Pablo:P??
Pzdr.

Nom a co???
szołpas
Feb 19 2008, 20:37
Cytat(kubbas @ Feb 19 2008, 16:23:31)

Nie będą ruszane. Staty mają być takie jakie są. Może najpierw mnie poinformujcie o czymś co chcecie zrobić? A nie się z tematu dowiaduje. Z tego co pamiętam to ja nadzoruje projekt.
Arek jak już Ci mówiłem masz dziwną tendencje do wybierania dziwnych twarzy

Pozycje graczy są dobre te z podstawy na razie OF'a z nowymi graczami nie dostałem więc nie miałem okazji poprawić.
skoro staty nie bedą ruszane to klapa jak dla mnie a dobry Of to również dobry patch
Arek.PL
Feb 19 2008, 21:29
Levuss
Feb 19 2008, 22:11
Genialnie się to zapowiada. Czy mogę instalować tego patcha bez stadionów??
perONE
Feb 19 2008, 22:13
Cytat(Levuss @ Feb 19 2008, 22:15:42)

Genialnie się to zapowiada. Czy mogę instalować tego patcha bez stadionów??
tak
Yhhh Aruśśśśś ;PP dlaczego wybierasz te średniawe facjatki hehe? ;DD Tak przejrzałem screeny z L.1 i musze powiedziec...ze dalej braki,bledy itp. itd ;DDD
moja rada :
wejdz na transfermarkt.de i rób każdy zespół po kolei. Jeżeli kogoś już w zespole nie ma a u ciebie jest to wyszukujesz i przenosisz albo wara z nim ;P do nieprzyporządkowanych. Uwierz mi to bardzo cięzka robota ;P nie da sie OF'a ooodd takk zrobic oooooO i jest ;DD ... Ja z Szolpasem możemy ci o tym troszq powiedziec hehe.
Kubbas: twoj Patch twoj wybór-ale staty są hmm...troszq dziwne ale to wasz patch a nie mój ;P
pzdr ;]
El_Magic
Feb 19 2008, 23:03
Panie, pokaż screeny z menu, trybu meczowego, etc. Na razie robisz (robicie) masę błędów (a przecież niewiele widać!), do rzeczy.
Backgroundy są fatalne, choć tu będą różne opinie. Mi osobiście do rozgrywek Premiership nie pasuje X, a do Primera Division Y, etc.
Idźmy dalej, OF - śmiech na sali. Pokazałeś ledwie parę screenów a błędy są, rażące, mam na myśli statystyki oraz mordki piłkarzy.
Podkreślę jedno - diabłe tkwi w szczegółach, jeśli nie poprawicie kilku upierdliwych błędów stracicie wielu graczy, co rozumiem przez zwrot upierdliwe błędy? Ano to - muzyka włączająca się po zdobyciu gola, przepakowani zawodnicy, niedopracowane reprezentacje, loga w różnym stylu, etc.
P.S. Rozwścieczone gimy, proszę, nie czytajcie tego posta.
Arek.PL
Feb 19 2008, 23:12
Cytat(E 9 @ Feb 19 2008, 22:49:31)

moja rada :
wejdz na transfermarkt.de i rób każdy zespół po kolei. Jeżeli kogoś już w zespole nie ma a u ciebie jest to wyszukujesz i przenosisz albo wara z nim ;P do nieprzyporządkowanych. Uwierz mi to bardzo cięzka robota ;P nie da sie OF'a ooodd takk zrobic oooooO i jest ;DD ... Ja z Szolpasem możemy ci o tym troszq powiedziec hehe.
pzdr ;]
Mógłbys sie pomeczyc z ofem (żaden problem) ale widzałes posty wyzej...... chcialem dobrze....
Pozdro
matyey
Feb 19 2008, 23:20
Arek, Ty chciałeś dobrze, chcesz dobrze, i będziesz chciał dobrze

(pzdr)
Ja osobiście myślę że staty powinny być zmienione...
Same transfery to chyba za mało... Ale cóż Qbbass decyduje
Cytat(Alex Il Capitano @ Feb 19 2008, 20:35:22)

Nom a co???
To juz jest wersja finalowa? jak tak to wydana bedzie dopiero z calym patchem czy wrzucisz gdzies p_text wczesniej ??

Juz sie nie moge doczekac... ;D
pzdr.
Levuss
Feb 20 2008, 13:09
Nie ma jeszcze finalnej wersji ma się ukazać do końca lutego jeśli dobrze pamięta. Dobrze, że ktoś nadal pamięta o 6-tce bo PES2008=Pogorszona Ewolucja Szóstki heheh wolę pykać w pes6 który jak dla mnie jest bardziej grywalny i to mi wystarczy.
artysta germanista
Feb 20 2008, 13:12
rzeczywiście staty wydają się nieco zawyżone
El_Magic
Feb 21 2008, 00:45
Aktualne loga Szachatara i CSKA, mam nadzieję, że weźmiecie to pod uwagę.
Cytat(Ryu @ Feb 20 2008, 11:58:23)

To juz jest wersja finalowa? jak tak to wydana bedzie dopiero z calym patchem czy wrzucisz gdzies p_text wczesniej ??

Juz sie nie moge doczekac... ;D
pzdr.
Będą jeszcze małe poprawki. p_text bedzie dostepny wraz z calym patchem
Arek.PL
Feb 21 2008, 09:40
Cytat(El_Magic @ Feb 21 2008, 00:49:35)

Aktualne loga Szachatara i CSKA, mam nadzieję, że weźmiecie to pod uwagę.
Pisałem przecież że nie zwracać na loga klubowe bo będą inne......... Cały czas trwają prace nad O_text
Pzdr
bartek-brt
Feb 21 2008, 13:36
Patch wygląda nawet dobrze:) Ile macie juz mord w kitserverze?

:D
Arek.PL
Feb 21 2008, 14:08
Cytat(bartek-brt @ Feb 21 2008, 13:40:07)

Patch wygląda nawet dobrze:) Ile macie juz mord w kitserverze?

:D
Na tę chwilę trochę ponad 2200 .... 
Pozdrawiam ;-)
artysta germanista
Feb 21 2008, 15:20
dobra jeszcze nic nie skrinowałem z wersjii patcha,która zamiast bundesligi zawierać będzie drugą ligę

nie sądzę że patch ten będzie się cieszył dużym zainterseowaniem,ale zobaczymy.Loga hd i stroje dla wszystkich drugoligowców wykonuje GooFy.Ja robie OF a będzie jeszcze drugoligowe menu oraz nowe intro. Premiera w marcu
No myślę że aż takie zainteresowanie nie będzie... Myśle że niebędzie też to żadna Superprodukcja... Ale Postaramy się o Klimacik

i dobrą jakość
artysta germanista
Feb 21 2008, 17:56
następna jedenastka,którą dzisiaj zrobiłęm,tzn zrobiłem całą kadre Motoru ale screen 11 wybrańców
_DEVIL_
Feb 21 2008, 17:58
No to daliście lekko dupy.Jak to 2 liga? po co komu ona?Bundesliga byla i bylo bardzo dobrze:/
artysta germanista
Feb 21 2008, 18:00
Cytat(_DEVIL_ @ Feb 21 2008, 18:02:53)

No to daliście lekko dupy.Jak to 2 liga? po co komu ona?Bundesliga byla i bylo bardzo dobrze:/
będzie bundesliga też to jest taki jakby edit patcha na który zgodzili sie jego twórcy więc nie pierdol
Orange_91
Feb 21 2008, 18:10
Cytat(PLayer-AreK @ Feb 21 2008, 09:44:37)

Pisałem przecież że nie zwracać na loga klubowe bo będą inne......... Cały czas trwają prace nad O_text
Pzdr
Sorry ale cały czas piszesz dając screnny żeby nie zwracać na coś uwagi, np na menu bo będzie inne, staty czy teraz znowu herby. Nie wiem kiedy zrobicie tego patcha jak cały czas jest coś niedokończone albo zmieniane.
Arek.PL
Feb 21 2008, 18:39
Cytat(Orange_91 @ Feb 21 2008, 18:14:30)

Sorry ale cały czas piszesz dając screnny żeby nie zwracać na coś uwagi, np na menu bo będzie inne, staty czy teraz znowu herby. Nie wiem kiedy zrobicie tego patcha jak cały czas jest coś niedokończone albo zmieniane.
W skrinach głównie chodziło mi o facjaty graczy na 2 miejscu o staty ... menu w 95% jest gotowe, Pablo robi jakieś poprawki, w O_text brakuje tylko kilku Logosów w hd....
Pasuje Ci teraz ....
Pozdro
_DEVIL_
Feb 21 2008, 20:22
Po pierwsze uważaj sobie na słówka, a po drugie moze bys napisal za co bedzie polska 2 liga?
Arek.PL
Feb 21 2008, 20:40
Cytat(_DEVIL_ @ Feb 21 2008, 20:26:03)

Po pierwsze uważaj sobie na słówka, a po drugie moze bys napisal za co bedzie polska 2 liga?
DEVIL patch 6,5 będzie zawierał Ligi:
Angielską ,
Francuską ,
Włoską ,
Holenderską ,
Hiszpańską ,
Niemiecką ,
i 24 drużyny Others.
A patch e.adriana i Gooofiego będzie drugim patchem tylko zamiast Ligi Niemieckiej będzie 2 Liga Polska 
Pozdrawiam
_DEVIL_
Feb 21 2008, 22:41
Cytat(PLayer-AreK @ Feb 21 2008, 22:44:05)

DEVIL patch 6,5 będzie zawierał Ligi:
Angielską ,
Francuską ,
Włoską ,
Holenderską ,
Hiszpańską ,
Niemiecką ,
i 24 drużyny Others.
A patch e.adriana i Gooofiego będzie drugim patchem tylko zamiast Ligi Niemieckiej będzie 2 Liga Polska 
PozdrawiamTo kamień spadł mi z serca:] Pozdrawiam
szołpas
Feb 21 2008, 22:59
super menu, teraz tylko dopicujcie
OF'a, face i hair bo to jest najwazniejsze
F.C. Barcelona
Feb 21 2008, 23:06
swietna robota juz sie nie moge doczekac

pozdro
Vadiim
Feb 21 2008, 23:09
Druga liga za Bundeslige?
Głowny powod dla ktorego zainteresowanie jako takie do tego patcha jest juz zerowe.
pozdrawiam .
Że co ?
Jakim prawem Tevez jest w Juventusie ?
Mam nadzieje, ze takiego myka nie bedzie w oficjalnej wersji :>
take_me_bite_me
Feb 22 2008, 01:03
no ja mam głęboką nadzieje, że menu będzie inne bo po pierwsze... jest mało czytelne ( o wiele za ciemne ;| ), a po drugie to ta czerwona czcionka jest hugo wie skąd dopasowana.. ja wiem, że czerń z czerwonym niby kontrastują ładnie, ale tutaj totalny niewypał moim skromnym zdaniem < tak obiektywnie na to patrząc z 3 osoby [bez urazy więc

].
Widać że dużo pracy przed Wami... sporo błędów i niedociągnięć.. więc 3mamy kciuki i czekamy cierpliwie... bo nie sztuka jak najszybciej, tylko sztuką będzie zrobić tego patcha jak najlepiej
take_me_bite_me
Feb 22 2008, 01:27
a co powiecie na to żeby w wolnych transferach zrobić kilku-kilkunastu polskich piłkarzy których nie ma w grze z racji tego, że grają w słabszych klubach, lecz z punktu widzenia osoby która lubi grać piłkarzami z Polski byłaby to fajna sprawa (np. Saganowski, Białkowski, Kosowski, Sosin, Sznaucner, Lukaszewicz, Kieszek, Gorawski, Slusarski, Szamotulski, Malarz itp. + np. najbardziej ciekawi kopacze z ligi polskiej).
artysta germanista
Feb 22 2008, 07:40
Cytat(Vadiim @ Feb 21 2008, 23:13:31)

Druga liga za Bundeslige?
Głowny powod dla ktorego zainteresowanie jako takie do tego patcha jest juz zerowe.
pozdrawiam .
Vadim bundesliga będzie to jest taki jakby edit patcha na który zgodził się kubbas będzie całkiem inny of z tą drugą ligą nie gorączkujcie sie
Levuss
Feb 22 2008, 09:22
QUOTE(take_me_bite_me @ Feb 22 2008, 03:07:03)

no ja mam głęboką nadzieje, że menu będzie inne bo po pierwsze... jest mało czytelne ( o wiele za ciemne ;| ), a po drugie to ta czerwona czcionka jest hugo wie skąd dopasowana.. ja wiem, że czerń z czerwonym niby kontrastują ładnie, ale tutaj totalny niewypał moim skromnym zdaniem < tak obiektywnie na to patrząc z 3 osoby [bez urazy więc

].
Dokładnie miałem to samo napisać menu jest ok, ale kolory nie kontrastują ze sobą i jest mało czytelne, szczególnie jeśli idzie o ustawienie formacji.
Meny prezentowane przez Alex Il Capitano jest już dużo lepsze niż te które jest w wersji v 2.0
artysta germanista
Feb 22 2008, 09:42
mi tez sie tak wydaje,że to menu będzie dosyć mało czytelne szczególnie mnie wkorzyly nazwiska na czerwono.Skoro już napisałęm to zobaczcie sobie pierwszą jedenstkę GKS Katowice :
Arek.PL
Feb 22 2008, 09:59
Ehhh Vadim pisałem jakie nasz patch będzie posiadał Ligi, nie będzie żadnej 2 Ligi Polskiej.
Patch e.adriana jest drugim patchem,
ale zamiast Ligi Niemieckiej będzie 2 Liga Polska.
Pozdrawiam ;-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.