Cytat(Adri4n0 @ Feb 28 2008, 21:36:12)

Siema all jestem nowy na forum, mialem okayje przetestowania versji 2.0 i oceniam ja na 4

. prosze tzlko by w kolejnej poprawic brak polskich znakow, menu i wzwalic tego wcinajacego sie Borka w komentarzu. Respect za to ze macie chec do robotz bo prawde muwiac PES 2008 to shit i najgorsza gra serii (pryznajmniej na platforme PC bo nie wiem jak na konsolach) dlatego wciaz trwam przy PES6 . Pzdr
To nie była żadna wersja v2 tylko kilka części wersji 1 i 2 złożonej przez jednego kolesia i wrzucone na serwer. Wszystko co wypisałeś jest już poprawione

Dzięki za miłe słowa.
Cytat(tybysh @ Feb 28 2008, 21:49:32)

Pograłem trochę na opt file z "beta" wersji i jest super;] Gameplay faktycznie lepszy.Mam tylko jedno małe zastrzeżenie-jeżeli już postanowiliście podpakować bramkarzy to nie róbcie wyjątków;] Przypadkiem zobaczyłem staty Kameniego,wg. mnie powinny być trochę inne:
Obrona:85
Równowaga:88
Prędkość:80 (tak,on jest szybki;])
Przyspieszenie:80(bez zmian)
Reakcje:95(bez zmian)
Zwinność:90-95
Skoczność:90-95
Zdol.bramk:80(bez zmian)
Zaznaczam,że nie jestem żadnym fan boyem Kameniego,po prostu pamiętam go jako bramkarza,który posiada umięjętność teleportu;]Szybki i skoczny,niekoniecznie dobry w łapaniu piłki ale reflex to on ma;] Zaraz pewnie ktoś napisze,że mogę sobie sam to zmienić ale chodzi mi o to,aby dobrzy zawodnicy faktycznie byli dobrze odwzorowani a Kameni ma talent.Pozdro;]
Niedawno dostałe OF'a i właśnie go poprawiałem ;] Kameniego ;p
Cytat(shady45 @ Feb 28 2008, 21:49:59)

Jestem szczęśliwy że patch Będzie na FileFront Pozdrawiam was Wszytskich PES Wymiata !!!
;]
Cytat(Pronto @ Feb 28 2008, 22:01:30)

ja jestem zadowolony bardzo z tego projektu i cieszę się że PES 6 "wciąż żyje" i mam takie pytanie bo jeżeli do WE 2002 są tworzone aktualne składy online to czy nie udało by się stworzyć Rostera Online do patcha "PES 6.5" takiego Rostera, w którym byli by nowi zawodnicy np Eduardo w Arsenalu, czy Bojan w Barcy bo jest wiele Rosterów na Online, wgrywając je tracimy równość drużyn w grze, bo są przypadki, że w kadrze drużyny jest jeden bramkarz lub jest mało rezerwowych, nigdy się nie zajmowałem składami online poza ich wgrywaniem więc nie wiem czy taka rzecz jest możliwa ? Sądzę, iż po wyjściu tego patcha wielu graczy ponownie wróci do PES 6, ale jeżeli składy online były by prawdziwe myślę,że mało ludzi zostało by przy PES 2008 (sam nawet jak chce zagrać aktualnymi składami w online to gram w PES 2008) ale nie ma to jak "Szóstka" ! Pozdrawiam i czekam na odp.
Chciałem wykonać taki patch, ale niestety osoba, która coś takiego wykonuje nie chciała podać sposobu w jaki to robi. Teraz jak nawet bym się dowiedział jest za późno. Po za tym nie jestem pewien czy do online da się dorabiać graczy.
Cytat(Adri4n0 @ Feb 28 2008, 22:29:15)

wracajcie do dobrego PES6 a nie tego guwna 2008 co przypomina fife i jest najbardziej skopaną grą z serii PES. Znam sie troche bo grałem w : ISS 98 PES2, PES3, PES4, PES5 PES6-(aktualnie) PES2008 (wymioty, katastrofa , fizyka gry Bleee) no i oczywiście wychodzące przed PES WE7, WE8, WE9. Wspaniała robota panowie i tak dalej

. Pzdr for all PE6 maniacs!!!!!!!!!!