Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch :::: Stara Wersja V1 ! ! ! ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v1
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
hak23
Czesc wszystkim, jestem nowy na tym forum. Mam pytanie kiedy wyjdzie ostateczna wersja patcha 6.5 bo zapowiada sie na super sprawe.
F.C. Barcelona
Cytat(hak23 @ Feb 28 2008, 20:28:16) *
Czesc wszystkim, jestem nowy na tym forum. Mam pytanie kiedy wyjdzie ostateczna wersja patcha 6.5 bo zapowiada sie na super sprawe.

przeczytaj pare postow wczesniej
Adri4n0
Siema all jestem nowy na forum, mialem okayje przetestowania versji 2.0 i oceniam ja na 4 biggrin.gif . prosze tzlko by w kolejnej poprawic brak polskich znakow, menu i wzwalic tego wcinajacego sie Borka w komentarzu. Respect za to ze macie chec do robotz bo prawde muwiac PES 2008 to shit i najgorsza gra serii (pryznajmniej na platforme PC bo nie wiem jak na konsolach) dlatego wciaz trwam przy PES6 . Pzdr
tybysh
Pograłem trochę na opt file z "beta" wersji i jest super;] Gameplay faktycznie lepszy.Mam tylko jedno małe zastrzeżenie-jeżeli już postanowiliście podpakować bramkarzy to nie róbcie wyjątków;] Przypadkiem zobaczyłem staty Kameniego,wg. mnie powinny być trochę inne:

Obrona:85
Równowaga:88
Prędkość:80 (tak,on jest szybki;])
Przyspieszenie:80(bez zmian)
Reakcje:95(bez zmian)
Zwinność:90-95
Skoczność:90-95
Zdol.bramk:80(bez zmian)

Zaznaczam,że nie jestem żadnym fan boyem Kameniego,po prostu pamiętam go jako bramkarza,który posiada umięjętność teleportu;]Szybki i skoczny,niekoniecznie dobry w łapaniu piłki ale reflex to on ma;] Zaraz pewnie ktoś napisze,że mogę sobie sam to zmienić ale chodzi mi o to,aby dobrzy zawodnicy faktycznie byli dobrze odwzorowani a Kameni ma talent.Pozdro;]
shady45
Jestem szczęśliwy że patch Będzie na FileFront Pozdrawiam was Wszytskich PES Wymiata !!!
Pronto
ja jestem zadowolony bardzo z tego projektu i cieszę się że PES 6 "wciąż żyje" i mam takie pytanie bo jeżeli do WE 2002 są tworzone aktualne składy online to czy nie udało by się stworzyć Rostera Online do patcha "PES 6.5" takiego Rostera, w którym byli by nowi zawodnicy np Eduardo w Arsenalu, czy Bojan w Barcy bo jest wiele Rosterów na Online, wgrywając je tracimy równość drużyn w grze, bo są przypadki, że w kadrze drużyny jest jeden bramkarz lub jest mało rezerwowych, nigdy się nie zajmowałem składami online poza ich wgrywaniem więc nie wiem czy taka rzecz jest możliwa ? Sądzę, iż po wyjściu tego patcha wielu graczy ponownie wróci do PES 6, ale jeżeli składy online były by prawdziwe myślę,że mało ludzi zostało by przy PES 2008 (sam nawet jak chce zagrać aktualnymi składami w online to gram w PES 2008) ale nie ma to jak "Szóstka" ! Pozdrawiam i czekam na odp.
Adri4n0
wracajcie do dobrego PES6 a nie tego guwna 2008 co przypomina fife i jest najbardziej skopaną grą z serii PES. Znam sie troche bo grałem w : ISS 98 PES2, PES3, PES4, PES5 PES6-(aktualnie) PES2008 (wymioty, katastrofa , fizyka gry Bleee) no i oczywiście wychodzące przed PES WE7, WE8, WE9. Wspaniała robota panowie i tak dalej biggrin.gif . Pzdr for all PE6 maniacs!!!!!!!!!!
Kubbas
Cytat(Adri4n0 @ Feb 28 2008, 21:36:12) *
Siema all jestem nowy na forum, mialem okayje przetestowania versji 2.0 i oceniam ja na 4 biggrin.gif . prosze tzlko by w kolejnej poprawic brak polskich znakow, menu i wzwalic tego wcinajacego sie Borka w komentarzu. Respect za to ze macie chec do robotz bo prawde muwiac PES 2008 to shit i najgorsza gra serii (pryznajmniej na platforme PC bo nie wiem jak na konsolach) dlatego wciaz trwam przy PES6 . Pzdr

To nie była żadna wersja v2 tylko kilka części wersji 1 i 2 złożonej przez jednego kolesia i wrzucone na serwer. Wszystko co wypisałeś jest już poprawione wink.gif Dzięki za miłe słowa.
Cytat(tybysh @ Feb 28 2008, 21:49:32) *
Pograłem trochę na opt file z "beta" wersji i jest super;] Gameplay faktycznie lepszy.Mam tylko jedno małe zastrzeżenie-jeżeli już postanowiliście podpakować bramkarzy to nie róbcie wyjątków;] Przypadkiem zobaczyłem staty Kameniego,wg. mnie powinny być trochę inne:

Obrona:85
Równowaga:88
Prędkość:80 (tak,on jest szybki;])
Przyspieszenie:80(bez zmian)
Reakcje:95(bez zmian)
Zwinność:90-95
Skoczność:90-95
Zdol.bramk:80(bez zmian)

Zaznaczam,że nie jestem żadnym fan boyem Kameniego,po prostu pamiętam go jako bramkarza,który posiada umięjętność teleportu;]Szybki i skoczny,niekoniecznie dobry w łapaniu piłki ale reflex to on ma;] Zaraz pewnie ktoś napisze,że mogę sobie sam to zmienić ale chodzi mi o to,aby dobrzy zawodnicy faktycznie byli dobrze odwzorowani a Kameni ma talent.Pozdro;]

Niedawno dostałe OF'a i właśnie go poprawiałem ;] Kameniego ;p
Cytat(shady45 @ Feb 28 2008, 21:49:59) *
Jestem szczęśliwy że patch Będzie na FileFront Pozdrawiam was Wszytskich PES Wymiata !!!

;]
Cytat(Pronto @ Feb 28 2008, 22:01:30) *
ja jestem zadowolony bardzo z tego projektu i cieszę się że PES 6 "wciąż żyje" i mam takie pytanie bo jeżeli do WE 2002 są tworzone aktualne składy online to czy nie udało by się stworzyć Rostera Online do patcha "PES 6.5" takiego Rostera, w którym byli by nowi zawodnicy np Eduardo w Arsenalu, czy Bojan w Barcy bo jest wiele Rosterów na Online, wgrywając je tracimy równość drużyn w grze, bo są przypadki, że w kadrze drużyny jest jeden bramkarz lub jest mało rezerwowych, nigdy się nie zajmowałem składami online poza ich wgrywaniem więc nie wiem czy taka rzecz jest możliwa ? Sądzę, iż po wyjściu tego patcha wielu graczy ponownie wróci do PES 6, ale jeżeli składy online były by prawdziwe myślę,że mało ludzi zostało by przy PES 2008 (sam nawet jak chce zagrać aktualnymi składami w online to gram w PES 2008) ale nie ma to jak "Szóstka" ! Pozdrawiam i czekam na odp.

Chciałem wykonać taki patch, ale niestety osoba, która coś takiego wykonuje nie chciała podać sposobu w jaki to robi. Teraz jak nawet bym się dowiedział jest za późno. Po za tym nie jestem pewien czy do online da się dorabiać graczy.
Cytat(Adri4n0 @ Feb 28 2008, 22:29:15) *
wracajcie do dobrego PES6 a nie tego guwna 2008 co przypomina fife i jest najbardziej skopaną grą z serii PES. Znam sie troche bo grałem w : ISS 98 PES2, PES3, PES4, PES5 PES6-(aktualnie) PES2008 (wymioty, katastrofa , fizyka gry Bleee) no i oczywiście wychodzące przed PES WE7, WE8, WE9. Wspaniała robota panowie i tak dalej biggrin.gif . Pzdr for all PE6 maniacs!!!!!!!!!!

smile.gif
Adri4n0
Już nie moge sie doczekać na finalną wersje biggrin.gif . szkoda że patch bedzie tylko na filefront . osobiście wolałbym rapida ale ff to i tak naj obiektywniejsza decyzja.poradze sobie bo mam obczajone godziny kiedy na maksa zasysa na ff biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . mała sprawa da sie przez hamachi na 'kopi zapasowej' grać bo oryginalny cd key mi po formacie zginął sad.gif
tybysh
Kubbas,dzięki za interwencje;] Testowałem Kameniego na podanych ustawieniach i...on nie potrafi trafić w piłkę xD Ale nie można go z drugiej strony przepakować,jest młody,grając karierę ładnie się rozwinie;] Pozdro.
Adri4n0
Wrzućcie gdzieś RONALDO do menu to muj idol i najlepszy piłkarz wszech biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif czasów. i poprawcie Ronaldo wytrzymałość lekko przesadziliście dajcie jakies 75-80. Ronaldinho posłabić bo lewy jest teraz Roneya polepszyc. i wrzuccie polskie talenty z ekstraklasy
Adri4n0
wiem że to nie program piosenka na życzenie ale prosze wziąść moje wypowiedzi pod uwage biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . a i czekam na odpowiedz co do hamachi i gry w pes6 po sieci przez ten programik
kacpero
wrzucie nowa wersje option file ta z 02.2008 bo ja mam z 31.12.07 prosze pomocy bo nie moge znalesc pleas..........
jacekz40
rolleyes.gif Atmosfera rośnie z każdą chwilą, fajnie, oczekiwanie na wersję finalną patcha przebija najnowszą odsłonę PES 2008, czekamy jakby to miał być PES 2009 biggrin.gif , panowie "producenci" patcha liczymy na Was!
mariolazi
Witam wszystkich fanów najlepszego z PESów wink.gif (Wiem co mówię- mam całkiem dobry sprzęt i nawet 2 namiętne miesiące z "psem" 2008 i ładną grafiką mnie nie przekonały do nowej wersji- głównie przez notoryczne błędy bramkarzy i brak swoistego klimatu)

Śledzę temat już od dawna, ale dopiero dziś postanowiłem się zarejestrować na forum, bo czuję jakie emocje wywołuje we mnie wasz patchyk cool.gif Wszyscy na pewno pokładają w nim wielkie nadzieje, widać że autorzy postawili sobie poprzeczke wysoko i to sie chwali...
Można by podyskutować na temat menusów, ale to raczej kwestia gustu- osobiście bym wolał neutralne tło w menu bez faworyzowania konkretnych piłkarzy, z tymże to nie jest najistotniejsze. Najważniejsze jest aby patch miał swój klimat i dobrą grywalność (świetnym przykładem byłby tu patch OE 3.0). Myślę że rozbudowany faceserver, bootserver i przede wszystkim stadiumserver oraz poprawne pliki map zagwarantują spełnienie tych wymogów wink.gif Na początku byłem sceptycznie nastawiony do OF'a gdyż wydawał mi się przesadzony ze statsami zawodników, ale po niektórych wypowiedziach nabrałem jeszcze większego smaku żeby osobiście się przekonać czy to będzie hit czy raczej pomysł chybiony tongue.gif

W każdym razie Ci co za dużo marudzą niech schowają swoje żale dla siebie, bo twórcą należy podziękować za trud i czas włożony w produkcję.

Pozdro 4 all!
Uff ale sie rozpisałem smile.gif
DonKamilo
Widzę że jedni chcą na FF, inni na RS a jeszcze inni na kto wie co... Panowie producenci, proponuję abyście wrzucili patcha na tą stronkę ShareOnAll, dzięki niej wrzucicie pliki na wszystkie te serwisy wysyłając tylko raz! smile.gif Po wysłaniu (które z resztą jest dziecinnie proste) wystarczy podać adresy do poszczególnych serwisów i wszyscy będą szczęśliwi smile.gif

A tu macie przykład jak to wygląda po wysłaniu smile.gif Bardzo dobry serwis smile.gif

PS. Wrzucać można też programem: Uploader 0.2a

Polecam! smile.gif
Pronto
Cytat
Cytat(Pronto @ Feb 28 2008, 22:01:30) *

Kubbas napisał:
Cytat
Chciałem wykonać taki patch, ale niestety osoba, która coś takiego wykonuje nie chciała podać sposobu w jaki to robi. Teraz jak nawet bym się dowiedział jest za późno. Po za tym nie jestem pewien czy do online da się dorabiać graczy.

Ale można by było zrobić tak że np zawodnikom klasycznym np. Zico pozmieniać imiona i statsy i wrzucić do składów i wtedy nie trzeba tworzyć nowych zawodników
Kubbas
Nie znam sposobu i nie wiem czy nawet tak się da to zrobić. Niestety nic z tego.
hak23
Mam takie pytanie. Ile będzie ważył cały patch 6.5 ?? , bo zapowiada sie super smile.gif
Kubbas
Około 5 gb.
Janosik
Zie ile??smile.gif czemy tak dluzo bedze:) happy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Pawisco
Co wy gadacie !! ;d Nooo to ladnie wink.gif Jakies 3 dni sciagania ;p
perONE
no przeciez kitserver i te inne duperele waza pewnie z 5gb blink.gif
Ryu
same stadiny duzo waza... tongue.gif jak prace of juz skonczony? jak mozesz to pokaz skrin benzemy tongue.gif

pzdr

Arek.PL
Benzema:

Ostatanie małe poprawki są robione w ofie...

Pozdro
Pro-Evo-S
no benzema wydaje się być idealny pod względem statsów ;] Już nie mogę doczekać się of-a
szołpas
Benzema perfekt smile.gif pokazcie wiecej zawodnikow z ofa (Real biggrin.gif)
E 9
Staty super ale widac, ze bedzie troszeczke błędów w OF'ie...Fabio Santos nie gra juz w O.L. Został bodajże wypożyczony do Sao Paulo.

wink.gif
perdos1
Cieszę się, że ktoś jeszcze pracuje nad edycją świetnego PESa 6. Wiem ile pracy w to wkładacie i nie mogę się już doczekać finalnej wersji. Jeśli wrzucicie patcha na FileFront, w ciągu jednego dnia przerzucę go na Rapidshare, także myślę, że wszyscy będą zadowoleni i nie będzie żadnych problemów ze ściągnieciem patcha.

Pozdrawiam
Arek.PL
Cytat(E 9 @ Mar 1 2008, 00:10:34) *
Staty super ale widac, ze bedzie troszeczke błędów w OF'ie...Fabio Santos nie gra juz w O.L. Został bodajże wypożyczony do Sao Paulo.

wink.gif

E9 tak zgadza smile.gif przeszedł do Sao Paulo, poprostunie nie wiedzialem ze " Fabinho (Sao Paulo FC) * Fabinho to Fabio Santos.

Pozdrawiam
ZGRywus
Moze jakas swieza porcja screenow ??
F.C. Barcelona
moglibyscie zarzucic jakis skrin z BARCELONĄ? bardzo bym sie cieszyl wink.gif Pozdro
hak23
Mam takie pytanie, czy w tym aktualnym patchu co ma wyjść w przyszłym tygodniu, stadiony bedą inne niz w tym co jest aktualnie zamieszczony, bo nie wiem czy ściągać te stadiony co są czy poczekać az ukaże się nowy patch 6.5
Arek.PL
Cytat(hak23 @ Mar 1 2008, 12:09:29) *
Mam takie pytanie, czy w tym aktualnym patchu co ma wyjść w przyszłym tygodniu, stadiony bedą inne niz w tym co jest aktualnie zamieszczony, bo nie wiem czy ściągać te stadiony co są czy poczekać az ukaże się nowy patch 6.5

Poczekaj na nowe...

Pzdr
Patraul
Player-AreK mógłbyś wrzucić screen Cristiano Ronaldo? biggrin.gif
Arek.PL
Przwiń kilka stronek wczesniej bo byłwink.gif

Pozdro
Kubbas
Cytat(Janosik @ Feb 29 2008, 21:24:48) *
Zie ile??smile.gif czemy tak dluzo bedze:) happy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

7 - 14 powinien być ;] W tym przedziale, bo razem z patchem szykuje się mała niespodzianka.
Cytat(Pawisco @ Feb 29 2008, 21:41:11) *
Co wy gadacie !! ;d Nooo to ladnie wink.gif Jakies 3 dni sciagania ;p

Wszystko zależy od łącza i od FF tongue.gif Nie wiadomo czy znowu im przepustowość nie spadnie.
Cytat(proevoleague.bnx.pl @ Feb 29 2008, 23:55:22) *
no benzema wydaje się być idealny pod względem statsów ;] Już nie mogę doczekać się of-a

Bo ja robiłem ^^
Cytat(perdos1 @ Mar 1 2008, 01:39:52) *
Cieszę się, że ktoś jeszcze pracuje nad edycją świetnego PESa 6. Wiem ile pracy w to wkładacie i nie mogę się już doczekać finalnej wersji. Jeśli wrzucicie patcha na FileFront, w ciągu jednego dnia przerzucę go na Rapidshare, także myślę, że wszyscy będą zadowoleni i nie będzie żadnych problemów ze ściągnieciem patcha.

Pozdrawiam

Było by świetnie, dzięki.
Cytat(Pihszou @ Mar 1 2008, 10:21:47) *
Moze jakas swieza porcja screenow ??

Niedługo.
Arek.PL
Mała porcja krinów graczy o których prosiliście:

Pozdro
mariolazi
Mordki piękne panowie, pierwsza klasa, jeśli cały path będzie taki dopieszczony jak face'y to będzie miodzio smile.gif
Jacmen
Sceny prezentują się bardzo dobrze, czekam na download wink.gif
szołpas
Myśle że najnowsza wersja Henry'ego od mystiqa jest lepsza aniżeli ta od norka smile.gif
dokładnie chodzi mi o

Henry
no to jak dla ciebie są identyczne to nie wiem ... okulista:D?
download na pesfaces i wymien tez Marcelo bo słaby
Arek.PL
Cytat(sZ0lpAs @ Mar 1 2008, 17:50:39) *
Myśle że najnowsza wersja Henry'ego od mystiqa jest lepsza aniżeli ta od norka smile.gif
dokładnie chodzi mi o

Henry

Daj download do tej facjaty to moge zmienic;) dla mnie są prawie identyczne te fejsy:)

Pozdro
bartek-brt
Wymień tego Marcelo bo sie nie chce patrzećsmile.gif Wejdz na pesfaces.co.uk i zobacz jaki jest od Mystiqa. Jak dla mnie lepszego znajdziesz też Toure ale jak cisie podoba to spoko.
Damian.
Myślę , że Yaya Toure od Dona był by lepszy.
Jeśli mógłbyś , zarzuć fotke Messiego , Crosasa(Lyon) i Kameniego(Espanyol)
Dzieki smile.gif
Pozdr
Beznadziejny ten Marcelo... są lepsze na rynku.
Arek.PL
Więc tak Yaya Toure od Mystiqa zostaje, Henry i Marcelo wymienieni na tych co pisaliście i skriny o jakie prosiliście:

Pozdro
El Guaje
No muszę powiedzieć Panowie ,że kawał dobrej roboty .Twarze dobre ,niektóre przydałoby sie podmienić [czyt. Robinho ] nie wiem czemu ,ale ta wersja jakoś mi się nie podoba ...widziałem lepsze .swoją drogą ładnie bedzie przepakowany ...5 GB dry.gif biggrin.gif no ale nic i tak ściągne happy.gif
Ahh bym zapomniał tongue.gif możnbya prosić o screeny Valencii ? Z góry dzięki tongue.gif
bartek-brt
Ojej co to za messi:D:D:D Lepszy od Mystiqa bądz Nowizkiego (chyba że ci sie taki podoba) Za to Kameni jaki fajny:)smile.gif Ciekawe od kogo?tongue.gif
Arek.PL
Cytat(El Guaje @ Mar 1 2008, 18:44:19) *
No muszę powiedzieć Panowie ,że kawał dobrej roboty .Twarze dobre ,niektóre przydałoby sie podmienić [czyt. Robinho ] nie wiem czemu ,ale ta wersja jakoś mi się nie podoba ...widziałem lepsze .swoją drogą ładnie bedzie przepakowany ...5 GB dry.gif biggrin.gif no ale nic i tak ściągne happy.gif
Ahh bym zapomniał tongue.gif możnbya prosić o screeny Valencii ? Z góry dzięki tongue.gif

Wiesz nie wszystkim da sie dogodzic z fejsami jednemu sie podoba ten 2 tamten zawsze mozna sobie powymieniac to co sie nie podoba.

PS - co do Messiego to zostaje.

Skriny Valencii za jakies 1-2 godzinki, Pracuje nad 2 wersja menu jaka bedzie, jutro z rana badz wieczorkiem skriny

Pozdro
take_me_bite_me
uważam że cały kitserver będzie wizytówką tego patcha, ale boję się o to że OF będzie miał sporo niedociągnięć.. bo co jakiś czas gdy dajesz screeny to pojawia się jakieś "ale".. więc radziłbym nie bawić się w to aż tak bardzo, że ktoś tam powie że inna twarz lepsza i Ty wymieniasz, lepiej będzie jak posiedzisz dłużej z OFem, bo jak pisali poprzednicy... nie ma dobrego ofa, nie ma dobrego patcha.. więc myślę, że będziemy cierpliwi i poczekamy dłużej, ale za to OF jak i z racji następstw PATCH będzie na wysokim poziomie i wszyscy będą szczęśliwi.. takie jest moje zdanie i oczywiście doceniam to co robicie dla nas peSmaniaków, więc życzę powodzenia i dziękuje w swoim imieniu za cały poświęcony czas przez Was po to abyśmy mieli akutalnego Pes'a, a teraz... start the match ;D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.