Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch :::: Stara Wersja V1 ! ! ! ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v1
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Arek.PL
Cytat(Pihszou @ Feb 14 2008, 11:15:56) *
Ja bym prosił żebyście wrzucili ten patch na filefronta bo na rapidzie limity są duże. I znacie może już datę wydania chociażby przybliżoną?

Czytaj posty, Kubbas napisał w jakich dniach należy sie spodziewać finalnej wersji Patcha.

Pozdro
p@blo
Jak wróce do domu to pokaze wam kilka screenow z menu.. Sporo rzeczy sie zmienilo
Hojrak Red Devil
Cytat
Pytanie odnośnie skonwertowanego komentarza - nie da usunąć się głosów Borka i Kołtonia, które czasami występują?

wszystko sie da. cały czas pracuje nad tym żeby pan Borek i Kołtoń się nie odzywali
artysta germanista
Cytat(Hojrak Red Devil @ Feb 14 2008, 14:16:17) *
wszystko sie da. cały czas pracuje nad tym żeby pan Borek i Kołtoń się nie odzywali

to chyba będzie trzeba poprostu zamienić wszystkie co do jednego pliku w których oni mówią,żeby uż japy pozamykali biggrin.gif
Arek.PL
Liga Hiszpańska:

Pozdro

szołpas
Myśle ze staty Wilhelmssona sa za wysokie wink.gifa twarz Benegi i Scaloniego widzialem gdzies lepszą chyba nawet na pesfaces:)
Arek.PL
Cytat(sZ0lpAs @ Feb 14 2008, 19:40:26) *
Myśle ze staty Wilhelmssona sa za wysokie wink.gifa twarz Benegi i Scaloniego widzialem gdzies lepszą chyba nawet na pesfaces:)

Ok dzieki za podpowiedz:) sprawdze wszystko co napisałes;)

Pzdr

ZGRywus
Czy będzie nowe menu ? Bo to jest jakieś takie nie czytelne i mało funkcjonalne, takie jest moje odczucie smile.gif
Damian.
Pinto jest Hiszpanem , a nie Czechem smile.gif
Ewerthon ma również za wysokie staty.

Pozdr smile.gif

Pihszou: są już nowe menusy, tylko Player-Arek ich nie ma wgranych smile.gif
Arek.PL
Menu "się robi" a raczej Pablo je robi smile.gif dzisiaj jeszcze będą skriny z menu, co do Pinto oczywiscie poprawie sam nie wiem jak to się stało że stał się czechem biggrin.gif

Pozdro
p@blo
Kilka skrinów ode mnie
Arek.PL
Genialnie ! smile.gif Jesczze tylko czcionka w menu tą co Ci przesłałem i będzie gites smile.gif A te zdjęcia zawodników coś mi znajome są tongue.gif

Pzdr
ZGRywus
Nie widać tego na tych screenach, to się zapytam smile.gif Czy dalej będą przy ustalaniu formacji angielskie nazwy pozycji ? I co najbardziej mnie denerwowało, przy ustalaniu formacji, gdzie był schemat, jak ustawieni są piłkarze(Te Kropeczki) ta "murawa", była zamiast zielona, to znaczek Ligi mistrzów(chyba 2 znaczki LM równolegle) . Czy dalej tak będzie?
szołpas
przekozackie menu wink.gif ... mam nadzieje że w patchu bedą ulepszone również przyspiewki i muzyka w menu smile.gif
perONE
oj meni super!!
nie moge sie doczekac
p@blo
Cytat(Pihszou @ Feb 14 2008, 21:04:59) *
Nie widać tego na tych screenach, to się zapytam smile.gif Czy dalej będą przy ustalaniu formacji angielskie nazwy pozycji ? I co najbardziej mnie denerwowało, przy ustalaniu formacji, gdzie był schemat, jak ustawieni są piłkarze(Te Kropeczki) ta "murawa", była zamiast zielona, to znaczek Ligi mistrzów(chyba 2 znaczki LM równolegle) . Czy dalej tak będzie?

nie przejmujcie sie tymi czarnymi paskami bo je usune
Jacmen
<wow> Menu robi naprawdę ogromne wrażenie, super to wszystko wygląda. Nie mogę się już doczekać premiery wink.gif
damost4
Hej jakby dało się jeszcze zmienić kolor napisów tych na samym dole bo są na czarno i ich nie będzie widac w ogóle wink.gif
ZGRywus
Menu zajebiste! normalnie miazga wink.gif Ale czy będą polskie nazwy pozycji ? np. nie GK tylko BR.
F.C. Barcelona
witajcie! to moj pierwszy post ale od dawna codziennie tu zagladam, ten patch napewno bedzie super jeden z najlepszych, wielkie brawa dla tworcow, aha i chcialem sie zapytac bo przy tamtej pierwszej wersji jak zainstalowalem kitsy to czasami mi wywalalo do windowsa przewaznie w master league, karte graficzna mam taka : Geforce FX 5200 128 MB, moze to przez karte?
p@blo
Cytat(damost4 @ Feb 15 2008, 00:02:05) *
Hej jakby dało się jeszcze zmienić kolor napisów tych na samym dole bo są na czarno i ich nie będzie widac w ogóle wink.gif

probowalem zmienic ale nie wiem ktore pliki sa za to odpowiedzialne

Cytat(Pihszou @ Feb 15 2008, 08:01:29) *
Menu zajebiste! normalnie miazga wink.gif Ale czy będą polskie nazwy pozycji ? np. nie GK tylko BR.

polskich nazw nie bedzie
shady45
Wszystko jest super smile.gifsmile.gifsmile.gif pozdrawiam juz sie doczeakć nie mogę
Arek.PL
Other leagues :

Pozdro
El_Magic
Nie, żebym się czepiał, ale jednak skrytykuję menu. wink.gif Wydaje mi się, że menu główne mogłoby być beztożsamościowe. Na screenach poszczególnych rozgrywek widać zdjęcia piłkarzy z nimi związanymi, wszystko super, tylko... kto to jest Didier Rogba? Może warto sprawdzić, jak będą prezentowały się tapetki lekko stonowane (drobny remake w Photoshopie wystarczy).

Fajnie wyglądają flagi przy narodowościach (wzięte wprost z FM-a 2008). Loga HD również wyglądają jak te Enzoliego do FM-a (styl E2G), mają tylko zmieniony rozmiar, co również rzuca się w oczy (złe proporcje).

Generalnie fajna robota, chwała Wam, za pozostanie przy PES-ie 6.

Cytat(PLayer-AreK @ Feb 14 2008, 13:14:42) *

Czytaj posty, Kubbas napisał w jakich dniach należy sie spodziewać finalnej wersji Patcha.

Pozdro

Cytat
Szacowana data wydania 20 - 30, ale nie trzymajcie nas za słowo nie wiadomo jak to wyjdzie.

Panie, jeśli chodzi o miesiąc Luty, pragnę oznajmić, iż w tym roku ma on 29 dni. Chyba, że masz na myśli kalendarz regionalny lub ten ze starożytnego Rzymu.
chyzy
będzie torrent do tego patcha?
p@blo
Cytat(El_Magic @ Feb 15 2008, 16:57:56) *
Nie, żebym się czepiał, ale jednak skrytykuję menu. wink.gif Wydaje mi się, że menu główne mogłoby być beztożsamościowe. Na screenach poszczególnych rozgrywek widać zdjęcia piłkarzy z nimi związanymi, wszystko super, tylko... kto to jest Didier Rogba? Może warto sprawdzić, jak będą prezentowały się tapetki lekko stonowane (drobny remake w Photoshopie wystarczy).

Nie jest Didier Rogba tylko Didier Drogba. Logo zaslonilo d.
E 9
Napisze cos o transferach bo tym sie w sumie zajmuję na wielu frontach...widać bo screenach, że są braki...i to jeszcze z poprzedniego sezonu!! Poprawcie to bo OF to najważniejszy element każdego patcha..pzdR wink.gif
Arek.PL
Cytat(E 9 @ Feb 15 2008, 22:12:36) *
Napisze cos o transferach bo tym sie w sumie zajmuję na wielu frontach...widać bo screenach, że są braki...i to jeszcze z poprzedniego sezonu!! Poprawcie to bo OF to najważniejszy element każdego patcha..pzdR wink.gif

Spoko trwają prace nad ofem, są zrobione tylko te ważniejsze transfery, teraz trwaja prace nad graczami do zrobienia oraz nad transferami mniej znanych graczy, niestety ofa robie 1 raz i samemu mi jest troche ciezko :/ oczywiscie Shocker pomaga w graczach których trzeba wykonać od podstaw i uklony w jego strone za to smile.gif

Pozdro
maciag
Ten patch jest fajny ale gdy wrzuciłem wasz O_sound to podczas meczu gry strzeliłem bramkę leciała mi muzyka przez cały mecz oczywiście mam wszystko zainstalowane i postapiłem wg instrukcji więc sprawdźcie to... Dzięki
Arek.PL
Cytat(maciag @ Feb 16 2008, 12:55:20) *
Ten patch jest fajny ale gdy wrzuciłem wasz O_sound to podczas meczu gry strzeliłem bramkę leciała mi muzyka przez cały mecz oczywiście mam wszystko zainstalowane i postapiłem wg instrukcji więc sprawdźcie to... Dzięki

Dam sobie głowę uciąć że coś żle zrobiłeś .... smile.gif

Pzdr

ShockER
siema smile.gif Jeśli chodzi o te transfery to zrobiłem 120 całkiem nowych zawodników smile.gif zostało jeszcze 80 biggrin.gif
Pompey
IMO nie podoba mi się to że do każdej ligi jest piłkarz dany na menu, nie wszystkim się podoba jakiś piłkarz jak gra i nie pisze tu o sobie, bo ja np. lubię grę Messi'ego, Robinho czy Henry'ego. Myślę, że Ci którzy ich nie lubią będą mniej zadowoleni z tego patch'a. To tak jak napisał El Magic, tylko jak dobrze go zrozumiałem to jemu chodziło o główne menu najbardziej chociaż też chyba pisał o innych menu. Dobre jest tylko według mnie menu na Euro 2008 bo żadnego tam piłkarza nie przedstawia.
maciag
Cytat(PLayer-AreK @ Feb 16 2008, 13:10:08) *

Dam sobie głowę uciąć że coś żle zrobiłeś .... smile.gif

Pzdr

Napewno nie lepiej sobie głowe utnij... Lepiej to sprawdzcie a nie wmawijcie że coś źle zrobiłem... Powiem wam tyle że to się zdarzyło gdy grałem lige hiszpańską Real na Espanyol i w trakcie meczu włączyła się muzyka dwa razy i dwa razy inna jedna z nich to było bodajże eye of the tiger... Gdy nie wklejałem O_sound to wszystko było super...
Arek.PL
Cytat(maciag @ Feb 16 2008, 14:21:34) *
Napewno nie lepiej sobie głowe utnij... Lepiej to sprawdzcie a nie wmawijcie że coś źle zrobiłem... Powiem wam tyle że to się zdarzyło gdy grałem lige hiszpańską Real na Espanyol i w trakcie meczu włączyła się muzyka dwa razy i dwa razy inna jedna z nich to było bodajże eye of the tiger... Gdy nie wklejałem O_sound to wszystko było super...

Kolego, najwyraźniej nie tę instrukcje czytałeś patrz pkt 4.

" 4. 4. Zaczynamy od O_sound (muza w grze). Wiec otwieramy w programie swój plik O_sound który znjajduje sie w folderze dat z grą, po czym robimy Edit>Import>Import All Files
i wybieramy folder "Sound by Kubbas"(do takiego folderu powinny wypakować się pliki po sciągnięciu wszystkich partów) i wciskamy OK(przez chwilę bedzie importowało pliki).
Po tym jak juz pliki zostana zapisane naciskamy File>Save AS i zapisujemy najlepej na pulpicie (plik pod nazwą O_sound).
Usuwamy stary plik O_sound z folderu dat, a zamiast tego wklejamy ten plik O_sound z pulpitu (i cieszymy się nowa muzą w grze)."

Pozdro

Orange_91
Cytat(maciag @ Feb 16 2008, 14:21:34) *

Piszesz, że zdarzyło Ci się to po strzelaniu bramki więc goalsound musiał zawierać muzykę. Kiedyś miałem zainstalowany taki goalsound ale jest on denerwujący i często po rozpoczęciu gry słychać muzykę. Najlepiej wgraj sobie jakiś inny.
maciag
Cytat(PLayer-AreK @ Feb 16 2008, 14:26:41) *

Kolego, najwyraźniej nie tę instrukcje czytałeś patrz pkt 4.

" 4. 4. Zaczynamy od O_sound (muza w grze). Wiec otwieramy w programie swój plik O_sound który znjajduje sie w folderze dat z grą, po czym robimy Edit>Import>Import All Files
i wybieramy folder "Sound by Kubbas"(do takiego folderu powinny wypakować się pliki po sciągnięciu wszystkich partów) i wciskamy OK(przez chwilę bedzie importowało pliki).
Po tym jak juz pliki zostana zapisane naciskamy File>Save AS i zapisujemy najlepej na pulpicie (plik pod nazwą O_sound).
Usuwamy stary plik O_sound z folderu dat, a zamiast tego wklejamy ten plik O_sound z pulpitu (i cieszymy się nowa muzą w grze)."

Pozdro

Chciałem ci uświadomić że ściągnołem ten plik O_sound który nie ma partów i po ściagnieciu jest to plik afs który się nazywa normalnie O_sound i wkleja sie go do folderu z grą a instrukcję czytałem więc nie musisz jej pisać...
Arek.PL
Cytat(PLayer-AreK @ Jan 5 2008, 13:51:35) *
PES 6.5 Patch v 2.0 update !!!

Stadiony zebrane przez Matyeya(DJ_Tiesto) & Que(PLayera-Arka):
Part1:DOWNLOAD
Part2:DOWNLOAD
Part3:DOWNLOAD
Part4:DOWNLOAD
Part5:DOWNLOAD
Part6:DOWNLOAD
Part7:DOWNLOAD
Part8:DOWNLOAD
Part9:DOWNLOAD
Part10:DOWNLOAD
Part11:DOWNLOAD
Part12:DOWNLOAD
Part13:DOWNLOAD

Kitspack HD na sezon 2007/08 zebrany przez Que (PLayera-Arka):
Part7:DOWNLOAD
Part8:DOWNLOAD
Part9:DOWNLOAD
Part10:DOWNLOAD

Kitspack na sezon 2007/08 zebrany przez Kubbasa pod GeForce 4:
DOWNLOAD

Soundtrack ( O_Sound) by Kubbas:

Nowe tablice wyników i sporo innych szczegółów graficznych związanych z wyglądem ( O_text ):

Komentarz Włodzimierza Szaranowicza i Dariusza Szpakowskiego wykonany przez Hojraka Red Devila (p_sound):

Nowe Menu autorstwa Pablo-Młody (p_text):
DOWNLOAD

Faceserver zebrany przez Que(PLayera-Arka) & Kubbasa:
DOWNLOAD

Hairserver zebrany przez Que(PLayera-Arka) & Kubbasa:
DOWNLOAD

Bootserver by Que (PLayer-Arek):
DOWNLOAD

Ballpack od Que(PLayera-Arka):
DOWNLOAD

Ballpack od Kubbasa pod GeForce4:
DOWNLOAD

Nowe intro w formie pliku Opmov:
DOWNLOAD

pes6.exe (nazwy reprezentacji w języku Polskim):
DOWNLOAD

Aktualny OptionFile na sezon 07/08 (31Grudzień 2007) by Kubbas:
DWONLOAD

Instrukcja Intstalacji krok po kroku Patcha:
DOWNLOAD

Instrukcja jest tylko do tej wersji. Nie do wersji pierwszej. Nikt do wersji 1 nie dawał instrukcji....
maciag
Cytat(PLayer-AreK @ Feb 16 2008, 14:39:01) *

Instrukcja jest tylko do tej wersji. Nie do wersji pierwszej. Nikt do wersji 1 nie dawał instrukcji....

Wiem ale cytujesz instrukcję na podstawie instrucji zainstalowałem te party które teraz wymieniłeś i do tego dorzuciłem O_sound z 1 strony bo myślałem że to ten sam co ten ktoś napisał że sie O_sound nie zmienił więc powinien pasować najwyraźniej nie pasuje
P.S. ściągnąlem O_sound z 1 strony żeby nie męczyć się z limitami...
Arek.PL
Liga Niemiecka:

Pozdro
take_me_bite_me
kurdee... tymi screenami to tylko robisz większą ochotę na grę.. oczywiście tuż po uaktualnieniu (czyt. Twoim patch'u) tongue.gif

czekamy z niecierpliwością ! ! ! ;D
Vespa64
Nooo smile.gif Podoba się! smile.gif
jak mówią apetyt rośnie w miarę jedzenia
F.C. Barcelona
kurde ale wypas juz sie doczekac nie moge pozdro
szołpas
Nie Bielik tylko Byelik wink.gif widze ze jest jeszcze mnóstwo błędów
Orange_91
Cytat(sZ0lpAs @ Feb 16 2008, 19:25:17) *
Nie Bielik tylko Byelik wink.gif widze ze jest jeszcze mnóstwo błędów

Tak błędy są i da sie to zauważyć nawet na tych paru scrennach. Of to podstawa do patcha jeśli on będzie niedopracowany i będzie zawierał błedy to cały patch nie wyjdzie dobrze.
Arek.PL
OK poprawie to co piszecie, od jutra skriny naj graczy z poszczegolnych lig...

Pozdro
had2
Siemka:) a ma ktoś OF z najnowszymi transferami do tego Patha np. Dafoe w Portsmouth, Rasiak w Boltonie itd???
POL
Witam

Jest ten patch v2 gdzieś w sieci po za rapidshare?
matyey
Z tego co wiem OF wyjdzie pod koniec lutego, czyli łącznie z całym patch'em.
Pozdro
Arek.PL
Of będzie na koniec lutego z całym patchem.

Pzdr
Arek.PL
Tak jak obiecałem teraz graczy bardziej rozpoznawani:)

PS.Sory że post pod postem ale chce aby wiekszość mogła zobaczyc na glownej że temat żyje:P

LIGA ANGIELSKA:

Pozdrawiam ;-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.