Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Goofy - Derby County 15/16 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
GooFy
Cytat(Flisak @ Mar 25 2008, 00:24:33) *
Stroje wykonane fajnie, ale mogłeś się postarać i nie zrzynać. Chyba wiesz, które stroje zerżnąłeś ode mnie

Niby co zżynałem blink.gif
Pokaż mi jakiś kits co to niby zerżnięty jest... Dobra niechce się kłócić ale wqurzam się takimi wypowiedziami tongue.gif

Jeśli chodzi o bramkarskie parę te głowne elementy od Torina co dobrze o tym wiesz... Bo sam w 100% wziąłeś od niego template...
Aaa i w turze czerwonym to takie na rękawach z twojego Craxy tu rację przyznaje co do reszty się nie zgodzę

A reszta kitsów robiona 100% ze zdjęć.
Flisak
Cytat(GoooooFy @ Mar 25 2008, 11:51:33) *
Niby co zżynałem blink.gif
Pokaż mi jakiś kits co to niby zerżnięty jest... Dobra niechce się kłócić ale wqurzam się takimi wypowiedziami tongue.gif

Jeśli chodzi o bramkarskie parę te głowne elementy od Torina co dobrze o tym wiesz... Bo sam w 100% wziąłeś od niego template...
Aaa i w turze czerwonym to takie na rękawach z twojego Craxy tu rację przyznaje co do reszty się nie zgodzę

A reszta kitsów robiona 100% ze zdjęć.

Żółty Znicza jest bardziej od torina niż ode mnie

A ten czerwony to ma po prostu identyczne rękawy i do tego gifa mogłeś dać ten strój
GooFy
Niechce mi się już robić gifów, ale to że szycia te same nie oznacza że strój kradziony. Ani tymbardziej kalkowany są inaczej ułożone, i w innych miejscach. A co d Cracovii to chyba powiedziałem że brane Ty widze szukasz zaczepki ciągle...
artysta germanista
wiesz co flisak ja nosze okulary i ty powinienes chyba tez goofi robil inne szycia i nie ukradl tego stroju tylko zrobil tak bo cracobvvia ma takie same szycia jak ten stroj znicza
Roberthinio
Cytat(e.adrian @ Mar 25 2008, 11:49:17) *
nazwy klubów piszemy z dużych liter chociaz po za złodziejską Wisłą biggrin.gif . Gofy to nie Wiślak tylko śmieje się w tym awatarze, ze złodziejstwa Wisły GTS=Gwardyjskie Towarzystwo Sportowe=złodziejski milicyjny klub. A stroje Lechii sa jakies 2-3 strony wczesniej i dla twojej wiadomości gofi to Motorowiec ;] Motor najlepsza ekipa wyjazdowa w 2 lidze.

To sorki nie wiedziałem jesli chodzi o motor to czekamy wasze przybycie będzie się działo biggrin.gif !!!
artysta germanista
CYTAT(Roberthinio @ Mar 25 2008, 15:07:00) *
To sorki nie wiedziałem jesli chodzi o motor to czekamy wasze przybycie będzie się działo biggrin.gif !!!

nie ma za co przepraszać poprostu GTS to wstyd dla Wisły biggrin.gif n obedzie sie działo? biggrin.gif lubisz spiewac "oooo nasz" xD?

CYTAT(krzysiek7 @ Mar 25 2008, 16:12:16) *

stroje odry bede bo bedzie caly patch z drugiej ligi daj lepsze foty strojow ale bede po slasku wroclaw bo teraz gofi ten robi ;p
krzysiek7
Cytat(e.adrian @ Mar 25 2008, 16:57:28) *
stroje odry bede bo bedzie caly patch z drugiej ligi daj lepsze foty strojow ale bede po slasku wroclaw bo teraz gofi ten robi ;p

Kiedy Bedzie ten Patch ? A Oto Lepsze Foty Koszulek Odry :

http://www.sklep.masita.pl/galerie/9bb3adc...a0f602b7619.jpg <-------- Dom
http://www.sklep.masita.pl/galerie/df3da7f...f8dde615828.jpg <-------- 2 Dom
http://www.sklep.masita.pl/galerie/a3ec4a1...fa9a7219917.jpg <-------- wyjazd
http://www.sklep.masita.pl/galerie/0f6e22e...c205ad31319.jpg <--------- 2 wyjazd
http://www.sklep.masita.pl/galerie/36082e3...03abcf24027.jpg <--------- 3 wyjazd

http://www.sklep.masita.pl/galerie/6fe14fa...dc92dd12636.jpg <- spodenki
http://www.sklep.masita.pl/show.php?p=167a...28efe73fc813531 <- spodenki
http://www.sklep.masita.pl/galerie/5f9432f...04434713533.jpg <- spodenki

mam nadzieje to co wyslalem sie przyda ^^
Roberthinio
Cytat(e.adrian @ Mar 25 2008, 16:57:28) *
nie ma za co przepraszać poprostu GTS to wstyd dla Wisły biggrin.gif n obedzie sie działo? biggrin.gif lubisz spiewac "oooo nasz" xD?

Jak kazdy Lechista to nasz hymn My Wierzymyyyyy tylko w BKS hej LECHIOOO O NAAASZ O NAAASZ pozdrawiam e.adrian
ComeBack
e.adrian, widzisz żadny poządny kibic Wisły nie odcina sie od Jej przeszlosci...Wisła ma ponad 100 lat, przezyla nie jeden ustroj, miala momenty lepsze i gorsze, chwalebne i mniej chwalebne, zreszta jak wiekszosc druzyn...Wisła ma bardzo bogate tradycje i co do tego niema watpliwosci...wyrzucanie w 2008 roku haseł, ze Wisła to złodziejski klub jest calkowicie bezpodstawne...jako jedna z kilku polskich druzyn(jesli nie jedyna) reprezentuje w maire godnie nasz kraj na europejskiej scenie(napewno zaraz pojda w obroty Tibilisi czy Vallarenga ale nie zapominajcie o Schalke, Parmie, Interze, Barcelonie, Realowi Madryt czy Fc Sevilli z ktorymi Wisła toczyla walke jak rowny z rownym)Pewne jest tez , ze nie za swoich kibicow nie moze sie wstydzic...kiedy rok temu Wisle nie szlo to kibice stali zaNia murem, nie urzadzali glupich protestow i bojkotow...wiec jesli naczylales sie na jakims forum Motoru ze Wisła to jebany GTS i Milicyjne psy to zajrzyj z ciekawosci do historii Motoru, moze dowiesz sie czegos ciekawego...

Roberthinio, Trzej Królowie Wielkich Miast Ślask Wisełka Lechia Gdansk...

POZDRAWIAM;)
Orange_91
Cytat(ComeBack @ Mar 26 2008, 16:40:21) *
e.adrian, widzisz żadny poządny kibic Wisły nie odcina sie od Jej przeszlosci...Wisła ma ponad 100 lat, przezyla nie jeden ustroj, miala momenty lepsze i gorsze, chwalebne i mniej chwalebne, zreszta jak wiekszosc druzyn...Wisła ma bardzo bogate tradycje i co do tego niema watpliwosci...wyrzucanie w 2008 roku haseł, ze Wisła to złodziejski klub jest calkowicie bezpodstawne...jako jedna z kilku polskich druzyn(jesli nie jedyna) reprezentuje w maire godnie nasz kraj na europejskiej scenie(napewno zaraz pojda w obroty Tibilisi czy Vallarenga ale nie zapominajcie o Schalke, Parmie, Interze, Barcelonie, Realowi Madryt czy Fc Sevilli z ktorymi Wisła toczyla walke jak rowny z rownym)Pewne jest tez , ze nie za swoich kibicow nie moze sie wstydzic...kiedy rok temu Wisle nie szlo to kibice stali zaNia murem, nie urzadzali glupich protestow i bojkotow...wiec jesli naczylales sie na jakims forum Motoru ze Wisła to jebany GTS i Milicyjne psy to zajrzyj z ciekawosci do historii Motoru, moze dowiesz sie czegos ciekawego...

Roberthinio, Trzej Królowie Wielkich Miast Ślask Wisełka Lechia Gdansk...

POZDRAWIAM;)

Ja sie zgodzę w 100%. Ten temat w ostatnim czasie to jakieś wyzywanie i naśmiewanie się z Wisły. Wisła Kraków to jeden z najbardziej zasłużonych klubów w histroii polskiego footballu a obecnie najlepsza drużyna, a Motor? wink.gif Spójrz na swój ukochany klub, przejrzyj jego sukcesy itp a potem naśmiewaj sie z innych klubów.
Hal
Nom, chłopaki muszę się zgodzc wink.gif
artysta germanista
"Kombak" niewątpliwie Wisła wpisałą sie o wiele wiecej niz Motor do histroii pilki (pamietam jak shalke poległo w UEFA) ale my śmiejemy się z tego, że większość kibiców Wisły wstydzi sie że byli GTSem i nie możesz zaprzeczyć że jak Wisłą rządziła milicja to nie kradła. A wg mnie najbardziej rozpoznawalny polski klub na europejskij arenie ... Legia Warszawa.

KOD
# Puchar Mistrzów/Liga Mistrzów
# 1970 - Półfinał, 1971 - Ćwierćfinał, 1996 - Ćwierćfinał
#  
# Puchar Zdobywców Pucharów
# 1965 - Ćwierćfinał, 1982 - Ćwierćfinał, 1991 - Półfinał
#  
# Puchar UEFA
# 1969, 1986, 1997 - 1/8 finału
#  
# Puchar Intertoto
# 1968 - Zwycięzca, 1974 - Finał, 1977 - Finał

Wisła:

KOD
1/4 finału Pucharu Europy Mistrzów Krajowych - 1978/79

+ to wyeliminowanie Shalke i porazka z LAZIO NIE WIEM JAKA TO BYLA faza Uefa

A co mam patrzeć do histrii Motoru? kradl?
ComeBack
Cytat(e.adrian @ Mar 27 2008, 17:03:22) *
"Kombak" niewątpliwie Wisła wpisałą sie o wiele wiecej niz Motor do histroii pilki (pamietam jak shalke poległo w UEFA) ale my śmiejemy się z tego, że większość kibiców Wisły wstydzi sie że byli GTSem i nie możesz zaprzeczyć że jak Wisłą rządziła milicja to nie kradła. A wg mnie najbardziej rozpoznawalny polski klub na europejskij arenie ... Legia Warszawa.

Kod
# Puchar Mistrzów/Liga Mistrzów
# 1970 - Półfinał, 1971 - Ćwierćfinał, 1996 - Ćwierćfinał
#  
# Puchar Zdobywców Pucharów
# 1965 - Ćwierćfinał, 1982 - Ćwierćfinał, 1991 - Półfinał
#  
# Puchar UEFA
# 1969, 1986, 1997 - 1/8 finału
#  
# Puchar Intertoto
# 1968 - Zwycięzca, 1974 - Finał, 1977 - Finał

Wisła:

Kod
1/4 finału Pucharu Europy Mistrzów Krajowych - 1978/79

+ to wyeliminowanie Shalke i porazka z LAZIO NIE WIEM JAKA TO BYLA faza Uefa

A co mam patrzeć do histrii Motoru? kradl?

Nie twierdze ze Wisla jest najbardziej utytulowanym polskim klubem...czytaj uwaznie...pisalem o tym ze Wisla toczyla rownorzedne boje z klubami z najwyzeszej europejskiej polki...pewnie nie pamietasz meczy z Barcelona Interem czy Saragosa...ostatnio zdobyla Chicago Tropchy pokonujac w finale FC Sevilla
Bardzo mozliwe ze Legia jest najbardziej rozpoznawalnym polskim klubem, tylko nasuwa sie pytanie czy rozpoznawalna w sensie pilkarskim czy kibicowskim(ostatnie rozboje w wilnie czy zniszczenie starowki po MP napewno dodaly jej rozglosu). Pod wzgledem pilkarskim to Legia w ostatnich latachnic nie zdzialala(Austria Wieden czy pamietny dwumecz z FC Valencia).Mysle , ze wieksze sukcesy od Legi odnosil Groclin...
Jestem tez bardzo ciekaw jakim prawem sadzisz ze wiekszosc kibicow wstydzi sie przeszlosci Wisly?to normalne ze mlodsi kibice nie pamietaja tamtych czasow wiec nie moga o nich duzo powiedziec mellow.gif co do Legii to pocztyaj czym byl w tamtych latach CWKS i skad Legia miala pilkarzy;)
POZDRAWIAM;)
GooFy
Dobra panowie zadyma o jednego jajcarskiego avka tongue.gif Zmieniłem... Pasuje ?? ; P Już basta... xD
artysta germanista
cb wiem z kąd Legia iała zawodników bo byli wojskowymi zloidziejami ale ich kibice dalej spiewaja CWKS a wy TS a nie GTS ;p
GooFy
Po przerwie Łks Łomża Home i Away

Arek.PL
No super stroje trzeba przyznać smile.gif
warchol89
siema

zrobisz kitsy Radomiaka?
tu masz foto repliki
http://www.elbesport.pl/images/.offer/386_0.jpg
http://www.elbesport.pl/images/.offer/386_1.jpg

tu masz foto ktore powinno sie przydac
http://radomiak.eu/foto/orzel07/slides/DSCF1572.jpg
http://radomiak.eu/foto/concordia07/slides/IM000244.JPG

RKS wystepuje w koszulkach :
zielone - dom
biale - wyjazd
Sebinhoo
stroje Łomży naprawde bardzo dobre, podobają mi się wtopione loga happy.gif
MaTi10
BDB kitsy;]
warchol89
zrobisz kitsy Radomiaka?
tu masz foto repliki
http://www.elbesport.pl/images/.offer/386_0.jpg
http://www.elbesport.pl/images/.offer/386_1.jpg

tu masz foto ktore powinno sie przydac
http://radomiak.eu/foto/orzel07/slides/DSCF1572.jpg
http://radomiak.eu/foto/concordia07/slides/IM000244.JPG

RKS wystepuje w koszulkach :
zielone - dom
biale - wyjazd
enzo89
Goofy ostatnie kitsy dobra robota, tylko może wyjazdowy Łomży trochę za czarny, nie uważasz? A reszta spoko, podpisuję się pod prośbą o strój Radomiaka.
Do jakiego patcha są kitsy Piasta i Warty?
nieto
Siemka wszystkim. Bardzo bym prosił o POMOC. A konkretnie o strój zenitu st. petersburg. Jestem nowy nie wiem do kogo się mam zwrócić o pomoc. PROSZĘ was o pomoc w tej sprawie!!!
GooFy
Dobra teraz tak: Pierwsza sprawa Radomiak ? blink.gif która to liga ? tongue.gif Nie robię kitsów dla takich "prowincjonalnych teamów" Które całkowicie zrobione w pesie ma 3 osoby a kitsy sciągnie 5 i jeszcze będzie mnie zasypywać na gg pytaniami jak je wgrać...Druga sprawa enzo89... Wystarczyło popatrzeć 1 czy 2 strony wcześniej... Są tam zrobione i one także znajdą się w patchu. ostatnia rzecz to widzę że pan powyżej szuka taniej odzierzy.. to zapraszm na bazar. I nie gadaj głupot że szukałeś i tego typu teksty bo wystarczy odrobinę poczytać na forum w tym właśnie dziale, a nie spamować co drugi nowy temat. A jak już nie znajdziesz... To napisz w temacie Szukam kitsa i już... rolleyes.gif
enzo89
Chyba Goofy się nie zrozumieliśmy wink.gif chodziło mi o to, że strój Łomży powinien byc trochę jaśniejszy i pytałem w jakim patchu znajdą się stroje Piasta i Warty tongue.gif
GooFy
Aaa w Patchu 2 liga a co do tego "pan powyżej" chodziło o nieto tongue.gif
enzo89
Z tego co zrozumiałem to patch z 2 ligą będzie do PES 2008, a te stroje chyba są do 6? Czy będą pasowały też do 2008?
Orange_91
Cytat(enzo89 @ May 4 2008, 14:19:23) *
Z tego co zrozumiałem to patch z 2 ligą będzie do PES 2008, a te stroje chyba są do 6? Czy będą pasowały też do 2008?

Stroje z 6 nie pasują do 08. A co do patcha to chyba będzie do 6 i 08.
Damian.
Zajebiste stroje Łomży smile.gif
i wcale nie za ciemne biggrin.gif
Pozdr smile.gif
warchol89
QUOTE(GoooooFy @ May 3 2008, 17:20:27) *
Dobra teraz tak: Pierwsza sprawa Radomiak ? blink.gif która to liga ? tongue.gif Nie robię kitsów dla takich "prowincjonalnych teamów" .

sluchaj mnie gnoju
PROWINCJONALNA MOZE BYC ALE TWOJA DRUŻYNKA
Prosimy Ciebie o zrobienie kitsow naszego klubu. I jesli Ty podchodzisz tak do nas to dla mnie jestes scierwem. Zero szacunku dla klubu i kibicow.
RADOMIAK nie tak dawno gral bo 2 lata temu w II lidze.Obecnie w III lidze gra. Historia i sukcesy klubu to gra w Ekstraklasie i 1/4 finału Pucharu Polski. A Twoj klub Łomża jedyny sukces to gra na szczeblu II ligi.
BALASIE PIERDOLONY
Damian.
Haha biggrin.gif Goooofy to kibic Motorka...
Od Łomży łapy precz xDD
Może i 2 liga, ale patrząc na fundusze klubu to nie można oczekiwać niczego więcej.
Strzała wink.gif
artysta germanista
CYTAT(warchol89 @ May 5 2008, 14:35:15) *
sluchaj mnie gnoju
PROWINCJONALNA MOZE BYC ALE TWOJA DRUŻYNKA
Prosimy Ciebie o zrobienie kitsow naszego klubu. I jesli Ty podchodzisz tak do nas to dla mnie jestes scierwem. Zero szacunku dla klubu i kibicow.
RADOMIAK nie tak dawno gral bo 2 lata temu w II lidze.Obecnie w III lidze gra. Historia i sukcesy klubu to gra w Ekstraklasie i 1/4 finału Pucharu Polski. A Twoj klub Łomża jedyny sukces to gra na szczeblu II ligi.
BALASIE PIERDOLONY

Uważaj co mówisz dziecko chyba Cię matka taboretem bije. Po pierwsze gófi to kibic MOTORU a nie łomży a po drugie jakbyś dziecko nie wiedział to RADOMIAK jest jedną z naszych największych kos i napewno ma mniejsze sukcersy niż Motor. Spytaj sie starsdzyzny Radomiaka o ile ty wogle na mecze chodzisz, że zawsze dostawaliście od nas wpierdol i bedziecie dostawac do jestescie ciency a Radom to pierolona dziura i huj
Hal
Czegoś nie rozumiem...Czemu obrażasz ten klub? To, że nie lubisz jakiejś drużyny, to nie oznacza, że masz prawo ją publicznie obrażać. Bez obrazy.

Strzałka.
warchol89
QUOTE(e.adrian @ May 5 2008, 14:52:08) *
Uważaj co mówisz dziecko chyba Cię matka taboretem bije. Po pierwsze gófi to kibic MOTORU a nie łomży a po drugie jakbyś dziecko nie wiedział to RADOMIAK jest jedną z naszych największych kos i napewno ma mniejsze sukcersy niż Motor. Spytaj sie starsdzyzny Radomiaka o ile ty wogle na mecze chodzisz, że zawsze dostawaliście od nas wpierdol i bedziecie dostawac do jestescie ciency a Radom to pierolona dziura i huj

Z TEJ STRONY SORY DO KIBICOW Z ŁOMŻY. A Ty masz kompleksy do nas? ZWRÓCIŁEM UWAGE MU ZA TO ŻE NAZWAŁ MÓJ KLUB PROWINCJONALNY. I NIE SPINAJ SIE.
KIELCE,OSTROWIEC,BRON RADOM NIE LUBIMY ALE NIE NAPINAM SIE NA NICH W INTERNECIE.

A I JESZCZE JEDNO: SZACUNEK NAWET DLA WROGA. JESLI KTOS OKAZUJE KOMPLEKSY NO TO O CZYM MY MOWIMY? NIE INTERESUJE MNIE CO BYLO KIEDYS. LICZY SIE TO CO JEST TERAZ ;]
Kamilsoltys
Nie robisz kitsów dla "PROWINCJONALNYCH" drużyn... ach szkoda tongue.gif Chciałem ci dać robotę tongue.gif Bo IV liga to już PROWINCJONALNE teamy tongue.gif aha i ma racje z tym szacunkiem nawet dla wrogów ale i tak przesadził bo ty to żartem wzięłeś a on na ciebie z "ryjem"!!!
Pelas
CYTAT(e.adrian @ May 5 2008, 13:52:08) *

Proszę Cię uspokój się już...
"Hooliganie" smile.gif heh... chyba internetowy;)
co chwila demonstrujesz jaki to z Ciebie fan... zupełnie nie potrzebnie... starasz się, żeby Cię ktoś szanował a wzbudzasz tylko śmiech i politowanie...już nie mówiąc o tym, że określiłeś kogoś dzieckiem... a sam lepszy nie jesteś...nie wnikam ile masz lat ale po stylu wypowiedzi to 3 gim max: choć i tak niektórzy gimnazjaliści mają lepszą kulture słowa niż Ty;
Sorka za OT

warchol89
QUOTE(Pelas @ May 6 2008, 19:08:31) *
Proszę Cię uspokój się już...
"Hooliganie" smile.gif heh... chyba internetowy;)
co chwila demonstrujesz jaki to z Ciebie fan... zupełnie nie potrzebnie... starasz się, żeby Cię ktoś szanował a wzbudzasz tylko śmiech i politowanie...już nie mówiąc o tym, że określiłeś kogoś dzieckiem... a sam lepszy nie jesteś...nie wnikam ile masz lat ale po stylu wypowiedzi to 3 gim max: choć i tak niektórzy gimnazjaliści mają lepszą kulture słowa niż Ty;
Sorka za OT

CZLOWIEKU
MASZ JAKIS PROBLEM? NAZYWACIE MNIE WINNYM WSZYSTKIEGO? ZACZNIJMY OD SEDNA SPRAWY ZE TO ON ZACZAL NAZYWAC MOJ KLUB OD PROWINCJI A KOLEGA e.adrian TAK SAMO KOMPLEKSY W OCZACH.
JUZ SIE NIE ODZYWAM ALE NASTEPNYM RAZEM NIE PROWOKUJCIE I NIE PISZCIE TAKICH TEKSTOW. JA TROCHE PRZESADZILEM Z NAPINKA ALE NIE POZWOLE BY KTOKOLWIEK NAZWAL MOJ KLUB ZLE. TAKA CENA FANATYZMU.

POZDRAWAM
E 9
CYTAT(warchol89 @ May 6 2008, 21:40:31) *
CZLOWIEKU
MASZ JAKIS PROBLEM? NAZYWACIE MNIE WINNYM WSZYSTKIEGO? ZACZNIJMY OD SEDNA SPRAWY ZE TO ON ZACZAL NAZYWAC MOJ KLUB OD PROWINCJI A KOLEGA e.adrian TAK SAMO KOMPLEKSY W OCZACH.
JUZ SIE NIE ODZYWAM ALE NASTEPNYM RAZEM NIE PROWOKUJCIE I NIE PISZCIE TAKICH TEKSTOW. JA TROCHE PRZESADZILEM Z NAPINKA ALE NIE POZWOLE BY KTOKOLWIEK NAZWAL MOJ KLUB ZLE. TAKA CENA FANATYZMU.

POZDRAWAM

Nie wiem dlaczego, ale po jakiego grzybalca cytowałes wypowiedz Pelasa, skoro nie była skierowana w twoim kierunku, tylko e_adriana??
Po dwa wyłącz CapsLooka to nie boli ; ) .
Po 3 : Skończcie Off topa ... i troche szacunku.

pzDr ; )
artysta germanista
tak ja zaczalem? weście sie opanujcie czytać nie umiecie? nie bedzie na mój klub jakis Radomski pedał wrzucać, a Pelas zapewniam Cie ze nie jestem internetowy wink.gif
Kamilsoltys
to ... podwórkowy tongue.gif
GooFy
Uu co za afera... Zaraz poczytam xD Kits Gk Legii Dla jednego z Juzerów forum

EDIT: Warchol... W internecie istnieje coś takiego jak Emotikony... I jak ktoś użyje tego typu emotek tongue.gif rolleyes.gif itd itp to znaczenia łatwo się chyba domyślić... Nie miałem na celu obrażania nieczyjej drużyny. A ty odrazu z ryjem. Właśnie takimi wypowiedziami pokazujesz poziom... Ok koniec kłótni i odrazu sprostowanie, Nie jestem kibicem Łomży, jestem kibicem Motoru na mecze chodzę bo lubię patrzeć na football a nie dla jakichś tam zadym czy honorów itd...
Hal
Nie za ciemna koszulka?

See ya.
Sebinhoo
Noo kitsik jak najbardziej udany, ale myślę, że koszulka powinna być bardziej błękitna wink.gif
enzo89
Wydaję się za ciemna trochę bluza, chociaż trzeba sprawdzic w grze jak wygląda, powino byc ładnie.
enzo89
Sorry, nie wiem dlaczego podwójnie mi wysyła posty.
artysta germanista
super stroj [beeep] Radom
Hal
CYTAT(e.adrian @ May 14 2008, 14:24:33) *
super stroj [beeep] Radom

Po ch** szukasz awantury?

Sorki za OT
czubinho
ej po co szukasz zaczepki.
i tak wiadomo ze radomiak jest najlepszy smile.gif
GooFy
Zbierałem się długo... Ale wydaje update mojego poprzedniego kitspacka dla Teamu Don Leo

Poland Kitspack 2008/2010

Fonty by... Niewiem kto rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.