Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Goofy - Derby County 15/16 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
GooFy
Zrobiłbym , ale daj fotki wink.gif
Bartezz
Fajne kits Liverpoolu away.
Tylko herb za mały.
GooFy
Sorka, ale narazie robię dla LFC kitsy potem dla widzewa zrobie.
the-bhoys
Zajebisty strój tongue.gif Wyjdziesz kiedyś na bardzo dobrego kitsmakera... biggrin.gif
ComeBack
Cytat(GoooooFy @ May 28 2007, 09:23:48) [snapback]150258[/snapback]
Sorka, ale narazie robię dla LFC kitsy potem dla widzewa zrobie.

mogles te biale wstawki jakos obszyc...poza tym efekt na "carlsberga" beznadziejny a na innych logach efektow nie widze...a ogolnie fajny ikts
POZDRAWIAM;)
GooFy
Ok LFC od nowa zapodaję, wydaje mi się że lepiej wyszło tongue.gif biggrin.gif
seen
Chyba przesadziłeś biggrin.gif na przedzie koszulki to jakies dziwne Ci wyszło tongue.gif Jakby niewyprasowane
Pelas
za dużo tych wygięć tej koszulki... reszta jest spoko... moze jakis alternative?
GooFy
Ostatni update do kitsa LFC Home i jade z jakimś alternativem.
mdk66
Śliczny te kitsy Liverpool'u ;DD
ryba
Fajny kits,pierwsza wersja chyba najlepsza.
GooFy
Kitsy dla Polski z meczu z Azerami wiem że zrobił je Flisak, ale robiłem żeby sie sprawdzić dla satysfakcji biggrin.gif xD
Vadiim
Cytat(GoooooFy @ Jun 4 2007, 22:48:27) [snapback]151887[/snapback]
Kitsy dla Polski z meczu z Azerami wiem że zrobił je Flisak, ale robiłem żeby sie sprawdzić dla satysfakcji biggrin.gif xD

czy ten template nie jest z ver. HD ?

Wyglada identyko jak ten o wyższej "rozdziałce" ..

unsure.gif
GooFy
Tak tongue.gif zmniejszyłem go tongue.gif Bo tak fajniej wygląda biggrin.gif rolleyes.gif
ComeBack
Cytat(GoooooFy @ Jun 4 2007, 22:48:27) [snapback]151887[/snapback]

No to teraz widzisz na wlasne oczy, ze odstajesz poziomem od Flisaka...tzn od Flisaka duzo lepszy...
POZDRAWIAM;)
GooFy
Tak więc od dzisiaj daję w HD bo mają większe wzięcie rolleyes.gif
p@blo
Zajefajny strój.Czekam na resztę
ScOuT
Cytat(GoooooFy @ Jun 5 2007, 10:56:54) [snapback]151925[/snapback]
Tak więc od dzisiaj daję w HD bo mają większe wzięcie rolleyes.gif

Pierwszy kits lepszy od drugiego tongue.gif
ComeBack
Twoj template?
POZDRAWIAM;)
GooFy
Moje biggrin.gif tzn te szycia moje a te kreski nie, ale jak trza to sam umiem takie zrobić biggrin.gif
Te szycia pumy sam robiłem a te kreski były dowód:
Flisak
Cytat(ComeBack @ Jun 5 2007, 09:12:22) [snapback]151913[/snapback]
No to teraz widzisz na wlasne oczy, ze odstajesz poziomem od Flisaka...tzn od Flisaka duzo lepszy...
POZDRAWIAM;)

No to tak, w moim temacie nie oceni?e?, a prosi?em ci? na gg i do tego napisa?e? ?e ten strój jest du?o lepszy huh.gif Nie chc? ci nic ujmowa? Gooooofy, ale ten strój nie jest lepszy od mojego i nie rozumiem wypowiedzi ComeBacka blink.gif Prosz? ci ComeBack o wyja?nienie. No chyba ?e to by? ?art
A co do kitsów, to ten drugi jest zdacydowanie lepszy od pierwszego. Ale nie wrzuc? do gry, bo sam mog? sobie zrobi? tongue.gif Ale strój nie jest z?y, tylko w?a?nie te szycia, które by?y ju? na teksturce troszk? mi przeszkadzaj?
PS Mój 500 post!!
krolu
hehe smiesza mnie takie posty jak kolegi wyzej..boli Cie to ze podobaja mu sie te a nie Twoje stroje?
co do kitsa to spoko, ale osobiście poczekam na kolejne wersje..wink.gif
ComeBack
Cytat(Flisak @ Jun 5 2007, 23:09:20) [snapback]152009[/snapback]
No to tak, w moim temacie nie oceni?e?, a prosi?em ci? na gg i do tego napisa?e? ?e ten strój jest du?o lepszy huh.gif Nie chc? ci nic ujmowa? Gooooofy, ale ten strój nie jest lepszy od mojego i nie rozumiem wypowiedzi ComeBacka blink.gif Prosz? ci ComeBack o wyja?nienie. No chyba ?e to by? ?art
A co do kitsów, to ten drugi jest zdacydowanie lepszy od pierwszego. Ale nie wrzuc? do gry, bo sam mog? sobie zrobi? tongue.gif Ale strój nie jest z?y, tylko w?a?nie te szycia, które by?y ju? na teksturce troszk? mi przeszkadzaj?
PS Mój 500 post!!

Po pierwsze jak bede chcial to ocenie Twoj stroj...nie musisz mnie do tego zachecac na gg a poza tym nie wiem o co ci chodzi przeciez napisalem ze GoooooFy odstaje od ciebie poziomem, i napisalem ze od Flisaka duzo lepszy tzn ze twoj jest lepszy wink.gif
A nawet jesli napisal bym ze twoj gorszy to nie irituj sie tak zaraz, ze kumus sie twoje prace nie podobaja...
POZDRAWIAM;)
GooFy
Ej ludzie co to jest blink.gif Spoko nie obchodzi mnie czy strój lepszy czy gorszy robiłem na własne potrzeby a pokazałem by dostać rady a nie przeczytać stek kłutni. A ty Flisak nie irytuj się tak każdy ma prawo do własnego zdania i pisze co chce.
seen
Macie problemy. Lepiej róbcie coraz lepsze kitsy zamiast kłócic sie. Bardzo fajny kits choc do Torina czy Comebacka to jeszcze Ci troszke brakuje.
Flisak
Bardzo was wszystkich przepraszam za moją wypowiedź. Mam nadzieję, że ta wypowiedź zakończy dyskusję, którą niepotrzebnie zainicjowałem
artysta germanista
goofy ty robisz to poprostu zawaliscie
LeszaKSD
piekne pracki Gooof
GooFy
Oki Polska Gola, a tymczasem kitsy dla nich ;]
Bartezz
Fajne stroje.
GooFy
Malutki update:
ScOuT
Cytat(GoooooFy @ Jun 6 2007, 18:51:56) [snapback]152139[/snapback]
Malutki update:

Chyba orzelek troche za nisko.
Flisak
Nie jest źle, ale collar wziąłeś mój mad.gif To trochę nie ładnie
D4vID
Stroje nieporownywalnie lepsze od..... dzisiejszej skutecznosci naszych orlow sad.gif
wink.gif
GooFy
Collar z template pumy tongue.gif zapewniam cię że nikomu nie kradnę tongue.gif jak niewierzysz to poczekaj aż dostane się na drugi komp pokaże ci tongue.gif ...
artysta germanista
goofy ty krawcu:p uszyj dla artura boruca tyez nowy strój bo stare lachy ma i powiedz model i collart tych nowych dla kopaczy z pola
GooFy
Zabardzo niemogłem dopatrzec się jak on wygląda. Ale poszukam jakichś fotek i może wreszcie GK dla Motoru tongue.gif
GooFy
Motor Lublin Full set, stroje jeszcze te stare ale loga poprawione więc robione stara techniką.
Model: 0
Collar: no

artysta germanista
spoko tyleo ten czerwony ma biale gacie
GooFy
co tak mało ocen sad.gif
Dorin
Goofy moze sproboj zrobic polske na tym template....

http://www.directupload.net/images/070530/7qqlEMCW.png
Vadiim
Lepiej gdybys kitsy robił na template przeznaczonym do Pro Evo 6. (np na tym template, na którym kitsy wykonuje torin.)
Znacznie lepiej sie prezentują a na dodatek reklamy czy tez loga i wszelkiego typu napisy, które sa na dolnych czesciach stroju (Na przodzie lub na tyle na plecach ) po prostu w grze po wyciągnięciu koszulki nie są rozmazane.
Flisak
Cytat(Vadiim @ Jun 9 2007, 14:14:30) [snapback]153007[/snapback]
Lepiej gdybys kitsy robił na template przeznaczonym do Pro Evo 6. (np na tym template, na którym kitsy wykonuje torin.)
Znacznie lepiej sie prezentują a na dodatek reklamy czy tez loga i wszelkiego typu napisy, które sa na dolnych czesciach stroju (Na przodzie lub na tyle na plecach ) po prostu w grze po wyciągnięciu koszulki nie są rozmazane.

Rzeczywiście GooooFy robi stroje na starym templarcie.

^^^^^^^^ to jest do pes 6
GooFy
ja robię kitsy tylko na tym co właśnie kolega Filisak pokazał a w dodatku szyca robię w 100% sam.
I tak wogóle to preferuję zwykłenie HD . Czasem małe modyfikacje dodaje jak np w kitsie motoru inne spodenki.
Vadiim
Cytat(GoooooFy @ Jun 9 2007, 15:46:12) [snapback]153026[/snapback]
ja robię kitsy tylko na tym co właśnie kolega Filisak pokazał a w dodatku szyca robię w 100% sam.
I tak wogóle to preferuję zwykłenie HD . Czasem małe modyfikacje dodaje jak np w kitsie motoru inne spodenki.

Z tego co widze u góry to jednak nie robisz na tym template co pokazał kolega Filsak, bo to ten template, o ktorym ja wspominalem unsure.gif
GooFy
porównaj sobie blink.gif

Gacie tylko zmienione
Vadiim
Niewiem czy to ja jestem slepy czy Ty ma?o kumaty ? ..

Naprawde nie widzisz ró?nicy w ??czeniu mi?dzy koszulk? a spodenkami ? ..

Ten template, o którym ja wspominam jest pod Winning Eleven 10 *taka gra ..praktycznie to samo co Pes ; D)
A ten template, na którym Ty "ciorasz" to template do Pro Evo 5 .
I je?eli dasz na Twój template jakies logo czy tam napis na dole na koszulce z przodu lub z ty?u, to po wyci?gni?ciu koszulki w grze dla ktorego gracza logo to bedzie wygladac ochydnie, brzydko i w ogole..
A robiac strój na tym co ja Ci pokazuje, unikniesz takiemu "wstr?towi" dodajac logo na ko?cach podkoszulka.

I ogólnie strój na tym We'woskim templacie prezentuje sie o wiele bardziej okazale.
GooFy
Przecierz pisze że spodenki zmienione. Dlatego łączenie inne.
Vadiim
Cytat(GoooooFy @ Jun 9 2007, 16:03:45) [snapback]153033[/snapback]
Przecierz pisze że spodenki zmienione. Dlatego łączenie inne.

Rób co chcesz...
Nie jestem slepy i widze, ze template taki sam.. Jedynie zmieniles spodenki (niewiem z jakiego powodu ..) byc moze dlatego, ze szycia były ? ..
Kitsow mam w grze na template WE10 naprawde masa i stroje na w/w szablonie prezentuja sie prze wspaniale (Liczy sie rowniez oczywiscie wykonanie..)
Skoro wolisz robisz kitsy na bazie starego template.. Prosze bardzo smile.gif
Ja tylko doradzam ..
Spodenki mozna zmienic (dokleic od innego template) .. wcale nie zmieniajac łączenia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.