Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Goofy - Derby County 15/16 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
GooFy

ComeBack
w grze wyglada jako tako wink.gif chyba lekko ja ostre kolory
POZDRAWIAM;)
Flisak
Człowieku, daj te stroje Manchesteru, one są zawaliste. A co do tych motoru to ciekawe są
the-bhoys
No nawet fajnie prezentują się w grze tongue.gif Jak na pierwszy kits, to dobra robota!
matthew
Nie wiem jakie Motor ma stroje,
ale ten wydaje się być niezły wink.gif
GooFy
Kilka zaległych kitsów których tu niepokazywałem
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
I classic chelsea
IPB Image
DZIKU
Słabo ...
Co do Motoru to co to za firma MAXSPORT ? Motor ma stroje lubelskiej firmy MW Sport (czy jakos tak). Reklamy i logo slabo dopracowane. To logo L'eclerca i Lubzela powinno byc w komponowane w stroj sposobem multiply layer.

A ten drugi stroj motoru to wyglada jak z ortalionu ... ale pracuj to moze niedlugo bedziesz robil lepsze... pozdro
GooFy
Last Work:
Thrid Man U
IPB Image
GooFy
Fajnie że ktokolwiek ocenia dry.gif
Fuji
ten ostatni nawet nawet wink.gif
Flisak
Mówisz, że nikt nie ocenia, więc jedziemy na jednym wózku laugh.gif . No to powiem o twoim kitsie, że to najlepszy jaki zrobiłeś. Szycia są po prostu zajebiste, a ten tygrys bardzo fajnie wygląda!! Błąd to nierówne paski na prawym ramieniu.
PS zapraszam do oceniania w moim temacie
GooFy
Dzięki, ale z tymi paskami to specjalnie takie nierówne zrobiłem... wiesz taki bajerek rolleyes.gif
norek
Ostatni kits...szycia moze i w miare ale bardzo nierowne warstwy z kolorami. Nierowno powycierane warstwy z kolorami co powoduje ze kits nie jest czysto wykonany. Zanim wydasz kits postaraj sie wyciagnac tyle z jakosci ile to tylko mozliwe.
GooFy
2 nowe stroje
Sporting

i Totenham
Flisak
Stroje są super!! Tylko te spodenki w sportingu mi nie pasują
don rxf
Cytat(GoooooFy @ Apr 14 2007, 14:03:57) [snapback]139225[/snapback]
2 nowe stroje
Sporting

i Totenham

Ładne stroje, widać postępy.
pozdro
bilak
czy Ty estes Olione??
Blade
QUOTE(..::BILAK::.. @ Apr 14 2007, 19:33:36) [snapback]139293[/snapback]
czy Ty estes Olione??

Tak to on...kitsy suuuper
reS
Faktycznie widać postęp. Może popróbuj robić kitsy w HD bo tych zwykłych to już mamy przesyt.
GooFy
Tak, to mój nick z pro-evo A co myślałeś że kradne kitsy ?! tongue.gif
GooFy
nowy kitsik, i zaraz dam kits na 100 lecie realu, bo Madrista mnie o niego prosił.

I screen biggrin.gif
MYSZa7
Dla mnie fajne.Zmień wzorek na rękawach nie pasuje do tułowia.
ComeBack
blink.gif nie podoba mi sie...?
POZDRAWIAM;)
Bartezz
Niestety nie widze kitsow.
Wstaw na inny hosting.
GooFy
U mnie jest ok... no niema sensu wstawiania go jeszcze raz, niewyszedł zbytnio, kits dla zawiszy bydgoszcz na prośbę jednego z userów pro-evo.

http://www.bydgoskapilka.pl/galeria/albums...cs/100_1825.jpg
GooFy
I komplecik kitsów dla Motoru Lublin

Flisak
Nareszcie powstały jakieś sensowne stroje Motoru. Mnie się podob.
Hojrak Red Devil
a moze zrobisz stroje 4 ligowej Ostrovii ostrów
GooFy
Jak foty zarzucisz to czmu nie tongue.gif
GooFy
Oki sorki że nieodpowiadałem ale miałem awarię neta, więc skrobne jutro smile.gif
GooFy
Nieznalazłem żadnych znaczków sponsorów... Jak możesz to zarzuć bo nie zrobie kitsa bez nich...
LeszaKSD
slabe stroje poprawlogo adidasa i herb klubu widac ze biale elementy w stroju lekko poszarpane
Flisak
Strój jest na ogół ok.
Cytat(LeszaKSD @ May 9 2007, 17:31:08) [snapback]146265[/snapback]
slabe stroje poprawlogo adidasa i herb klubu widac ze biale elementy w stroju lekko poszarpane

Jeżeli nie zaóważyłeś to obrazek można powiększyć dry.gif No i to nie herb klubu tylko reprezentacji Meksyku dry.gif
Orange_91
Cytat(Flisak @ May 9 2007, 18:43:39) [snapback]146301[/snapback]
Strój jest na ogół ok.

Jeżeli nie zaóważyłeś to obrazek można powiększyć dry.gif No i to nie herb klubu tylko reprezentacji Meksyku dry.gif

To ze mozna powiekszyc nie zmienia faktu ze kits nadal jest slaby i kanciasty.
prutek
kanty mistrzu kanty, one psuja caly efekt, jak je usuniesz to stroj bedzie nawet niezly biggrin.gif
GooFy
No może są kanciaste niektóre szycia, ale niewiem jak zrobić żeby ich niebyło :/ jak daje index to same wskakują bo normalnie ich niema ale dopiero przy daniu formatu indexowanego się tak robi...
A te pod pachami to specialnie kanciaste, bo w kitsach adidas tak jest tongue.gif
ComeBack
No kuuurwa....z tym indexowaniem tos pojechal blink.gif krzywe? bo to sie pentoolem robi a nie kreska...
POZDRAWIAM;)
GooFy
Dzięki Comeback, skorzystam z podpowiedzi ale mi chodiło oto że się wtedy boki poszarpane robią jak indexuje
Moja pierwsza paczka Trykotów rolleyes.gif

POBIERZ
Flisak
Cytat(GoooooFy @ May 9 2007, 20:50:53) [snapback]146341[/snapback]
Dzi?ki Comeback, skorzystam z podpowiedzi ale mi chodi?o oto ?e si? wtedy boki poszarpane robi? jak indexuje
Moja pierwsza paczka Trykotów rolleyes.gif

POBIERZ

Na screenach prezentuje si? to ca?kiem dobrze, ale s? w ma?ej ro?dzielczo?ci i to mo?e przez to. Gratuluj? pierwszej paczki wink.gif
GooFy
Kits nie w Hd bo całkiem fajny (pusty) Template znalazłe który nadaje się do kitsów nike 90.
GooFy
Flisak
Sory ale co? mi si? zwali?o i napisa?o 2 posty
Flisak
No kilka niedociągnięć ten kits ma. M.in. to że te wszystkie wzorki to takie jakieś nie równe, logo Barcy ciutke za małe. Ale ogólnie nawet fajny
ScOuT
<-- Poprosze o zrobienie Reprezentacji Polski i Ukrainy z takim logiem na rekawach aale bez tego ostatniego paska.
GooFy
Weź gotowy kits i wklej se to logo.
Nowz kitsŁ
Bartezz
Fajne stroje.
Czekam na więcej
GooFy
Oceni ktoś jeszcze sad.gif
Kolejny dla LFC
Flisak
Już to raz mówiłem, ale powiem i drugi - bardzo fajny strój
Rovix
Bardzo fajny strój smile.gif smile.gif chciałbym taki zrobić smile.gif

PS. Zrobiłbyś może strój widzewa third smile.gif Złoty ?? :_)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.