Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Goofy - Derby County 15/16 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
GooFy
Poland 2008 Full Set :

perONE
wykonanie extra jak zawsze tylko kurde głupio Puma wymyslila w AWAY ze logo pumy jest pod herbem
GooFy
Home w 3 wersjach dla naszych pobratyńców z Czech biggrin.gif tongue.gif A co do żabojadów to muszą poczekać tongue.gif bo narazie chce zrobić jak najwięcej Pumy biggrin.gif

Arek.PL
Nie ma co smile.gif stroje rewelka smile.gif

Pozdro
artysta germanista
no graficznie stroje wyglądają ładnie ciekawe jak w grze?
GooFy
No to prosze bardzo np Polskę biggrin.gif
artysta germanista
no teraz to mi pasi biggrin.gif spoksiasty fullsecik dla naszej repy biggrin.gif

Ps.Widze że i twarzyczki sie wgrywa rolleyes.gif
Vadiim
swietne .. napewno skorzystam wink.gif
brawo .. swietna robota smile.gif
Kriss91
Kuleje estetyka, lecz muszę przyznać, że kitsy prezentują się nieźle wink.gif Popracuj zwłaszcza nad szyciami na białych partiach wink.gif

PZDR
artysta germanista
Cytat(Kriss91 @ Feb 15 2008, 20:45:20) *
Kuleje estetyka, lecz muszę przyznać, że kitsy prezentują się nieźle wink.gif Popracuj zwłaszcza nad szyciami na białych partiach wink.gif

PZDR

a z tymi szyciami to Ci chodzi o wszystkie rejony gdzie jest biały? ;D no rzeczywiście estetyka nie jest taka jak w strojach Torina ale i tak jest dobra
GooFy
No sam niewiem... Znam Kilka sposobów robienia szyć... Zdecydujcie który najlepszy...

No niewiem... Najbardziej interesuje mnie wypowiedź kitsmakerów
GooFy
A może coś takiego :

I Drugi to samo co w pierwszym na spodenkach tyle że na białym cienko wygląda... :/
Kriss91
Mój typ:

chociaż możesz robić je nieco delikatniejsze. Poza tym trudno ocenić, które szycia będą najlepsze skoro cały kits ma taki sam kolor wink.gif
ComeBack
Najlepiej zrob ankiete:) no i konkurs sms`owy by sie przydal...bez niego ani rusz... RZAL
POZDRAWIAM;)
Kempu
Ten trzeci styl jest spoko.
maciasssssss
A moglby ktos zrobic stroje Zenitu St. Petersburg najlepiej cale foldery i z linkiem=))
MaTi10
Goofy dodałbys moze sponsora na koszulki Legii co? ZDJECIA
kostek
Stroje od dłuższego czasu na dobrym poziomie.
Przypinam.
GooFy
Lechia Gdańsk Full Set

I Parę Strojów Warty Poznań

artysta germanista
kolejne zawaliste stroje do patcha który bedzie zzwalisty biggrin.gif a jakbyś nie zauważył to Ci kostek prezypiał temat

ooooo nasz
Arek.PL
Bardzo ładne stroje smile.gif

Pozdro
Pitermistrz
Super stroje biggrin.gif Tak trzymaj smile.gif
kroczek
W stroju Lechii musisz poprawic reklame Dalta czy jakos tam na rekawie,ponieważ przy długim rekawie jest zepsuta.
artysta germanista
Cytat(kroczek @ Feb 24 2008, 08:51:56) *
W stroju Lechii musisz poprawic reklame Dalta czy jakos tam na rekawie,ponieważ przy długim rekawie jest zepsuta.

to wina modelu w kitserwerze.W tym wypadku najlepszy jest model = 4
kroczek
Cytat(e_adrian @ Feb 24 2008, 15:28:10) *
to wina modelu w kitserwerze.W tym wypadku najlepszy jest model = 4

Ja taki własnie ustawiłem.A może zrobiłbyś kits Górnika Zabrze cały biały taki jak Lechii.
GooFy
No krytyczne opinie też przyjmuję... Można by jeszcze spróbować pobawić się z tym logiem ale i tak wygląda nieźle... A pozatym niewiem czy nie zapodziałem gdzieś PSD to musiałbym od nowa robić tongue.gif Narazie Lechia zostaje. A co do Górnika to może potem... narazie śpieszę się żeby zdążyć z kitsami do patcha a w przerwie na własne potrzeby Chciago Fire 2008/2009:
kroczek
Bardzo fajne Chicago,a zrobisz full secik?
Arek.PL
GoooooFy sorki ze Ci temacik zasmiecam ale co z logami do patcha ? Kubbas mowil zebym pisal do Ciebie na gygy ale sie nie odzywasz......

Pozdro
GooFy
Już mówię tongue.gif Loga to robota na paręnaście minut tongue.gif Zrobie może jeszcze dziś tongue.gif A co do Full Seta to tak biggrin.gif
kroczek
Jak juz piszemy o logach to mógłbys mi zapodac loga Warty i GKS Jastrzebie?
GooFy
Loga 2 Ligi tylko do Patcha biggrin.gif Popatrz w temacie... hmmm e.adrian chyba robił
A teraz Away klubu Frania...

kroczek
Cytat(GoooooFy @ Feb 25 2008, 18:07:08) *
Loga 2 Ligi tylko do Patcha biggrin.gif Popatrz w temacie... hmmm e.adrian chyba robił
A teraz Away klubu Frania...

No kitsik spoko.A co do stroji Warty to jest w nich taki sam bład jak w Lechi(chodzi o strój biały i zileono biały)Logo Red Box jest zje...e przy długim rekawie przesun je troche w duł albo w góre albo usun całkowicie i bedzie git.Pozdrawiam
GooFy
Teraz Ciuszek Johna Buscha biggrin.gif
MaTi10
no Goofy fajne kitsy ekipy Franka;] pzdr
Jacmen
Strój jak zawsze bardzo dobry wink.gif
Tomas
Cytat(GoooooFy @ Feb 23 2008, 19:51:53) *
Lechia Gdańsk Full Set

Witam. Naprawde swietnie wykonane stroje. Z mysla o patchu i nie tylko chcialbym napisac ze dzis zostaly zaprezentowane nowe stroje Lechii na te runde.

1 KOMPLET - zielone koszulki, biale spodenki, zielone getry
2 KOMPLET - białe koszulki, zielone spodenki, biae getry
3 KOMPLET (puchar polski) - koszulki biało-zielone (pasiaki), białe spodenki, biało-zielone getry (tez chyba pasiaki, ale nie jestem pewien)

Co do reklam i ich rozmieszczenia jest bez zmian. Nowe dodatki z tego co zauwazylem to napis z tylu spodenek "www.lechia.pl" i z tylu koszulek pod numerem "105 lat Lechii w Polsce i futbolu w Gdańsku"

Dokładniejsze wytłumaczenie co do reklam i ich rozmieszczenia pod linkiem http://lechia.pl/22011 i tu http://lechia.net/ (w newsie o prezentacji strojow) oraz najdokladniejsze zdjecia tutaj http://lechia.gda.pl/news/13642/.

Aby było łatwiej umieszczam jeszcze komplet z zeszlego sezonu, moze sie przyda

Stroj pochodzi chyba z patcha OE3.

Z gory bardzo dziekuje jesli chcialbys wykonac nowe stroje smile.gif bylo by super smile.gif

Pozdrawiam
GooFy
Zrobię jak będę miał więcej wolnego czasu... narazie wiadomo że musze chodzić do Obozu pracy zwanego ,,Szkołą"
Aaa nastąpi to w Weekend bo po niedzieli mam do środy rekolekcje... Więc sporo kitsów do Patcha postaram się zrobić a narazie update Repry
artysta germanista
nie podoba mi sie nie lubie template z tymi "podciętymi" spodenkami
Tomas
Ok super dzieki. Bede czekal na stroje smile.gif
GooFy
Legia Warszawa 2008 :
Hal
Łau super robota!
Jacmen
Strój kapitalny czekam na cały komplet wink.gif
MaTi10
no i na to czekalem;]] stroj bardzo fajny czekam na full set;] pzdr
artysta germanista
na dole pleców pod nrem maja napis " www.n.pl" na czarno jak cos
GooFy
Update stroju Legii
MaTi10
GoooooFy tylko Legii home robisz czy caly full set?? pzdr
GooFy
Cały set postaram się zrobić biggrin.gif
Away:
Hal
Kozackie ciuszki, dzięki.
Orange_91
Stroje super, ale wydaje mi się, że logo N powinno być trochę niżej i trochę większe.
artysta germanista
Cytat(Orange_91 @ Mar 1 2008, 09:51:28) *
Stroje super, ale wydaje mi się, że logo N powinno być trochę niżej i trochę większe.

o kurde co sie stalo ze podobaja ci sie te " nie by Torin" ? lol xD gofy fajne stroje (L)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.