Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Goofy - Derby County 15/16 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
Tolox11
Co za prezent !! dziękuje bardzo. Great way to start new year !
NLP
wow kopete020.gif
GooFy

T-Mac
kolejne swietne prace
Tolox11
Wow, i thought the next would be Polonia, but so fast ? incredible job mate !! thanks a lot !
NLP
Twoje kitsy są nudne, zawsze bezbłędne tongue.gif
chelsonik
Zarówno lech jak i polonia - świetne kitsy smile.gif
GooFy

WKS
Eksa wykończona w fantastycznym tempie i stylu smile.gif Wielkie dzięki. Next, też jakaś konkretna liga ?
T-Mac
dzieki wielkie
komplet ekstraklasy jest cacy
teraz czas na 1 lige smile.gif
#Chałwa
Czy w tym stroju nie brakuje loga under armour po lewej stronie ?
GooFy
Jason Bourne
Zajebiste stroje biggrin.gif że tak powiem tongue.gif

PS Z tego co widzę na innych zdjęciach GK, nie ma na tym ciemnym kroju tego znaczka biggrin.gif
#Chałwa
Przepraszam za podważenie zdania smile.gif z niecierpliwością czekam na 1 ligę.
NLP
mistrz kopete011.gif
Tolox11
Goofy on fire !! fajnie Jaga kits, really great quality, and play Ek with your accurate kits is a real pleasure, long live dla nasza Ekstraklasa !
GooFy

T-Mac
no i zaczyna sie 1 liga
great
thx
WKS
Nie umiesz robić strojów. Lepiej zacznij konwertowac tongue.gif Nie no Cracovia na poziomie. Nie podoba mi sie jedynie pasiak ale to tylko kwestia gustu bo wykonanie świetne.
Kamiloxx
Jak zobaczyłem Cracovię, to aż się zalogowałem. tongue.gif Wykonanie świetne, ale to, co nam władze sporządziły z home'm, to masakra.. No ale jak wspomniałem, Twoja robota wykonana świetnie.
GooFy

T-Mac
klasa
wlasnie ich robie w of
bedzie w czym zagrac testowo smile.gif
GooFy

T-Mac
swietne tempo
swietna jakosc
dzieki
GooFy

Dzenar
Świetne kitsy, tylko czekać na kolejne.
T-Mac
fajnie te pasiaste wygladaja
jak zawsze International Level
#Chałwa
Znalazłem na evo-web stroje Gieksy, ale nie wiem czy sie przydadzą.

GooFy
Nie mamy Katowic w patchu. Dzięki za komenty, nie wiedziałem, że jeszcze tylu ludzi żyje na IO ; d.

---

T-Mac
tak zawsze jest smile.gif
a zrob real to pewnie wiecej bedzie komentarzy

co do kitsa
zawsze mi sie podobala kolorystyka arki wiec dla mnie najlepszy z tych wszystkich smile.gif
Dzenar
Świetna Arka,będzie kim grać w ML.
RavenFCB
Czemu nie ma GieKSy w patchu ? Ediotawalem Bukowa 1,wydalem na Evo web forum. Tak jak i stadion Floty i Sandecji.
Goofy- fajne stroje:)

Jak ktos prosze ma OF (nawet i stary) z druzynami Floty,Sandecji,GKS Jastrzebie,Motoru,Resovii,Gornika Leczna niech pisze do mnie PW,dzieki
pawelaa
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hpho...235304426_n.jpg

Górnik Zabrze nowe stroje
#Chałwa
CYTAT(RavenFCB @ Jan 11 2013, 15:18) *
Czemu nie ma GieKSy w patchu ? Ediotawalem Bukowa 1,wydalem na Evo web forum. Tak jak i stadion Floty i Sandecji.
Goofy- fajne stroje:)

Jak ktos prosze ma OF (nawet i stary) z druzynami Floty,Sandecji,GKS Jastrzebie,Motoru,Resovii,Gornika Leczna niech pisze do mnie PW,dzieki

Podałbyś link do stadionu Floty ? A na evo-web widziałem też Sandecje, ale bez bramkarskich i to był chyba konwert z pesa 13.
Tolox11
Fantasytcznie 1.liga kits, looking great ingame, as always pure class kits, dziękuje Goofy !
GooFy
Gieksy nie ma, bo są mocniejsze kluby. Górnik Zabrze i nową Pogoń zrobię na wiosnę, jak pokażą GK.

T-Mac
juz duzo nie zostalo smile.gif
dzieki pieknie jak zawsze
Daro.
Dawno nie było Zawiszy w patchach do PESa6...

Stroje świetne! wink.gif
RavenFCB
Mocniejsze kluby ? Takie jak Termalica Bruk-Bet Nieciecza czy GKS Tychy ?? kopete016.gif Mlody ogarnij sie kopete013.gif
GooFy
Katowice zaiste mocny klub. Dużo mocniejszy niż druga Termalica czy szóste Tychy. Trzynasta pozycja w tabeli to potwierdza.
T-Mac
mlody heh

zobacz na ktorym miejscu jest GKS a na ktorym Termalica Bruk-Bet Nieciecza
tu nie chodzi o tradycje i to co bylo kiedys tylko o teraz
Katowice co sezon walcza o utrzymanie w 1 lidze i tyle
RavenFCB
Klub to nie kopacze i trenerzy ktorzy sa jak dziwky bo idza tam,gdzie im zaplaca. Klub to tradicja,KIBICE,oprawy,awantury...
Dzis popularny klub jest u Was Termalica Bruk-Bet Nieciecza bo jest 2. v tabeli,za rok to bedzie FC Castorama bo sponzorzy dodaja kase ze by byc wysoko w tabeli.

Jakas tam pozycja w tabeli czy ktora liga itp...ja pierdole....

Dobra,koniec tematu. Goofy - kitsy masz super.
GooFy
Stary, wrzuć na luz. To jest PES6 nie konkurs na najlepsza oprawę kibicowską. I co mamy zrobić Giekse ze względu na tradycję? W takim razie musimy zrobić drużyny ze strefy spadkowej takie jak Łks i Polonia Bytom. Łks wkrótce będzie grał w 4 lidze, ale co tam zróbmy ich. Zróbmy gości ze statami trampkarzy. Napastnika z Atakiem 65 i Bramkarza z GK Skills 53. Jeśli za sezon 'Fc Castorama' będzie liderem i będzie miała mocną ekipę to czemu nie? Zrobimy ich. Tu nie chodzi o to kto ma najlepszą bojówkę, tylko o to kim się lepiej gra w Pesie.
B@rt
Czemu nie ma Pelikana Łowicz i Rawki Bolimów? biggrin.gif Klasa stroje GooFy, będzie w co grać smile.gif
kostek250
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-a...584318050_n.jpg tu masz zdjęcie stroju bramkarskiego Górnika. Następne zdjęcie wyjazdowego stroju bramkarskiego powinny się w najbliższym czasie pojawić a gdy się pojawią to ci podeśle
biggrin.gif

Tak jak obiecywałem tu masz 2 pare stroju bramkarskiego górnika http://www.facebook.com/photo.php?fbid=455...nt=1&ref=nf
Daro.
Goofy, jak coś to możesz zajrzeć do tematu Pepisa z FP. Powinieneś kojarzyć. Niedawno zrobił nowe Górnika, więc może Ci to w czymś pomoże jak będziesz miał zamiar robić stroje Górnika. wink.gif
http://www.fifapolonia.pl/forum/viewtopic....&start=3375
GooFy
Jakieś chyba mockowe te stroje Pepisa. Poczekajmy na normalne mecze w normalnych warunkach, świat się nie zawali. Ewentualnie stroje graczy z pola mogę wykonać a z GK się wstrzymam. Gorzej będzie z kitsami Miedzi, bo pokazali domowe i wyjazdowe Adidasa a bramkraskich nie. Jeśli nie pokażą ich przed wydaniem patcha będzie lipa.

Tutaj takie małe co nieco. Kitsy Polski - tak jak powinny wyglądać.

WKS
Klasa Mistrzu tongue.gif Je*** PZPN wink.gif
T-Mac
teraz wyglada jak powinien wygladac
dzieki
przemosekk
Ogólnie powiem: Genialne kitsy GooFy! Oby tak dalej smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.