Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Goofy - Derby County 15/16 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
Stuart17
Very nice! wink.gif
Roger
świetna robota jak zwykle, brakowało strojów dla Jagi właśnie, ale dzięki Tobie już są smile.gif
arm
Next wyje...set!
Wielkie dzięki!
kjuska
Świetne nowe kitsy smile.gif. Można prosić o kitsy Korony,ŁKS Łódź,Piast Gliwice,Polonia Bytom,Zagłębie Lubin,Polonia Warszawa ? Dzięki z góry
Pepis21
Oj Goofy, Goofy, kitsy świetne ale Pes to już nie to samo tongue.gif Wracaj do fify smile.gif
GooFy
Co to znaczy "Pes to już nie to samo" ? Dla mnie to on jest ciągle taki sam (oczywiście pomijając dodatki) jak w dniu premiery, nie zauważam aby grafika czy gameplay się zmieniał tongue.gif. A do Fify jak co roku na powitanie nowej wersji, kitsy porobić chciałem, ale odrzuciła mnie ta nowa teksturka i brak modelu do Oedita.

Pracuję teraz nad Francją i Łks'em.
Roger
takie pytanie do Ciebie, będziesz tworzył kits'y dalej dla ekip z Ekstraklasy na nowy sezon ? smile.gif
GooFy
Jak zdrowie pozwoli, to i owszem.
GooFy

gb mock
lukasz44
Świetne smile.gif

Dzięki za download smile.gif
Stuart17
Jak zwykle bardzo słabo. unsure.gif laugh.gif
Roger
co tu dużo pisać... po prostu świetna robota wink.gif
arm
Świetny secik!
Dzięki!
adziksts
Mógłbyś wykonać nowe stroje domowe Śląska? http://foto.ziolo.eu/zdjecia/prezentacja-d...a-wroclaw/22791 tutaj są zdjęcia z prezentacji.Dobrze widać tam szczegóły.
GooFy
Kitsy na nowy sezon zacznę, gdy będzie pełny zestaw fotek dla GK Home, GK Away, Home i Away.
adziksts
Aha,dzięki za odpowiedź.
jacful
Siema. Wyszły nowe stroje Lechii ;]
Spróbowałbyś ? wink.gif) http://www.fakt.pl/Wybral-Polske-dla-kasy,...y,109564,1.html
GooFy
CYTAT(.GooFy @ Jul 17 2011, 17:16) *
Kitsy na nowy sezon zacznę, gdy będzie pełny zestaw fotek dla GK Home, GK Away, Home i Away.

GooFy
Chwilowo mam przerwę wakacyjną w robieniu kitsów, ale to set teamu z mojego miasta. Wątpię by ktoś miał tą drużynę, lub chciałby ją mieć w Pesie, więc pominę download. Jeśli ktoś jednak bardzo chce, mogę wrzucić.

WKS
Lublinianki robi ale Motorek to pomina dry.gif . Nie no kapitalny kits ;D. Mam nadzieje, że jak najszybciej ta przerwa sie skończy i wrócisz z dwa razy większą siłą ;D. Pozdro
lukasz44
Świetna robota smile.gif
GooFy
CYTAT(WKSRKS @ Jul 29 2011, 16:53) *
Lublinianki robi ale Motorek to pomina dry.gif . Nie no kapitalny kits ;D. Mam nadzieje, że jak najszybciej ta przerwa sie skończy i wrócisz z dwa razy większą siłą ;D. Pozdro

Bo 'Motorek' nie ma Nike i nie gram nim ML. biggrin.gif

Przenoszę na drugą stronę.
CYTAT(.GooFy @ Jul 29 2011, 14:09) *

Roger
kits'y świetne jakościowo ...

nowy sezon Ekstraklasy wystartował, mam nadzieję, że będziesz miał mimo wszystko chęci na nowe stroje smile.gif
arm
Jak zwykle świetne kitsy!
unikat
już chyba nieaktualne bo to Wieniawa-Lublinianka haha wink.gif
Motoru zrób chętnie zobaczę

pozdro
GooFy
Na Motor nie ma szans. Preview Wisły, małymi kroczkami przygotowuję się do nowego sezonu...

Baza by Torin
lukasz44
Świetne kitsy smile.gif

Fajne to różowe logo T-Mobile biggrin.gif
Stuart17
Okropne różowe logo nie zdołało zepsuć tak wspaniałych kitsów. Extra robota. smile.gif
JustMe1987
Mniamyśne. Czekam na pelne gdb wub.gif
WKS
Awesome ! Kapitalne wink.gif
Roger
a no widzę, że się rozkręcasz pomału z Ekstraklasą wink.gif
ten różowe logo T-Mobile, daje po oczach trochę biggrin.gif
arm
Świetna Wisełka!
Czekamy na fulla!
T-Mac
super
czekam na folder gdb smile.gif
dj_adriano
piękne Barwy Królewskie wub.gif tylko dodatkowo proponuje już zamiast t-mobile zrobić z logami champions league cool.gif cool.gif tongue.gif
__SaNd1__
Moze next nowe stroje Manchesteru City na Lige Anglielska,LM i FA Cup - sa naprawde swietne rolleyes.gif P.S. Swietne stroje Wisly Krakow mam nadzjeje ze beda twoje stroje w 6.5 coraz lepjej ci wychodza mistrzu smile.gif
GooFy
Mam nadzieję, że nie zapeszę, ale zrobiłem mixy dla CL. rolleyes.gif Oczywiście w paczce są też stroje na Ekstraklasę, ale te lepiej prezentują się na forum.

kostek250
Bardzo dobre stroje proponuj żebyś zrobił nowe stroje górnika zabrze
Daro.
No obyś nie zapeszył. Wszyscy liczymy na końcowy sukces w dwumeczu z APOELem. Dzięki wielkie. Secik fantastyczny! ; )
Stuart17
Dobry prognostyk przed jutrzejszym meczem. biggrin.gif Zielony GK nie jest ciut za jasny ? tongue.gif
Roger
dobra robota jak zawsze smile.gif
kto następny w Twoich planach ? wink.gif
DZIKU
Może nowe stroje Legii byś zrobił : http://www.legia.com/www/index.php?akt=24466
T-Mac
swietna robota
thx
JustMe1987
Oby ktos dal znac chlopakom zeby zagrali dzis tak aby ten set mogl byc uzywany w calosci biggrin.gif

Dzieki Goof. Wujek torin jest pewnie z Ciebie bardzo dumny tongue.gif
WKS
Pamięta ktoś o jakiejś przerwie wakacyjnej ? Pewnie nie wszyscy są zajęci sciąganiem setów Wisły biggrin.gif
Stuart17
Za tydzień też musisz dać jakieś kitsy Wisły, żeby powtórzyli wyczyn. biggrin.gif
arm
Świetny secik dla Wisełki!
Wielkie dzięki! tongue.gif
GooFy
Mały update Wisły i nowy Górnik.

JustMe1987
Dzieki za robote. Oby ten set przyniosl im farta jak za pierwsza publikacja!
B@rt
Specjalnie się updatem wstrzymał tongue.gif
A stroje Górnika fajne smile.gif
Stuart17
CYTAT(JustMe1987 @ Aug 23 2011, 18:01) *
Dzieki za robote. Oby ten set przyniosl im farta jak za pierwsza publikacja!

Podpisuję się pod tym obiema rękami. biggrin.gif Super prace, jak zawsze z resztą.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.