Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Goofy - Derby County 15/16 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
Jacmen
Świetny kits dobra robota wink.gif
ComeBack
Te biale wstawki wszystko psuja...zdecydowanie za kanciaste i a grubo obrysowane czarnym...
POZDRAWIAM;)
GooFy
I kitsy na kolejne zamówienie... Sporo ich ostatnio.
A co do Ruchu... Zastanowię się...

Hal
Zajebiste Gufi.
Mam prośbę - Zrobiłbyś zielone? rolleyes.gif
I czy da się napisać na kołnierzyku "Legia.com" ? smile.gif
Z góry dzięki za zielone biggrin.gif
GooFy
Cytat(ComeBack @ Aug 15 2007, 10:08:01) [snapback]174245[/snapback]
Te biale wstawki wszystko psuja...zdecydowanie za kanciaste i a grubo obrysowane czarnym...
POZDRAWIAM;)

blink.gif Przecierz one specjalnie kanciaste są... Takie szycia zobacz sobie stroje innych ^.-
Jacmen
Stroje po prostu świetne dobra robota wink.gif Może pomyślał byś o zrobieniu strojów dla jakiegoś beniaminka z naszej ligi ???
ComeBack
Chodzi mi o styl wykonania tych wstawek...kanciaste tak samo jak na ostatnich Legii...porazka ten templat Legi...
POZDRAWIAM;)
Kriss91
Cytat(ComeBack @ Aug 15 2007, 11:03:13) [snapback]174268[/snapback]
Chodzi mi o styl wykonania tych wstawek...kanciaste tak samo jak na ostatnich Legii...porazka ten templat Legi...
POZDRAWIAM;)

Zgadzam się z Levisem (tongue.gif). Szycia kanciaste, miejscami nieestetycznie wykończone, nieco za mocno zarysowane. Złoty kolor lini trochę Ci nie wyszedł (zwłaszcza na kołnierzu). Poza tym pominąłeś kilka linni templatu. Co do mniejszych szczegółów, to ta pionowa krótka linnia z tyłu koszulki nie powinna być zamalowana. Ogólnie mówiąc radzę Ci nauczyć się robić niekanciaste linnie templatu, zanim zrobisz jakiś kits (zwłaszcza HD).

PZDR
Roger
stroje Legii bardzo ładne, kitsy coraz lepiej ci idą, jak już wspomniał jacmen zrób strój beniaminka, liczę że to będzie Ruch smile.gif
INTELEKT
Nie najlepsyz ten kits Legii, stac Cię na więcej.
GooFy
Narazie na potrzeby własne Zagłębie potem dla Kostka Gk i kto wie może do MPP patcha biggrin.gif ...

Paput
Kozacki strój
olivier
Wow... Nieźle. Panowie co wy na to ?? Czasn na przypięcie rolleyes.gif
LYJO
piękne ! brawo ! czekamy na całą paczuszkę smile.gif
Jacmen
Brawo czekam na całą paczkę wink.gif
Roger
Nic tylko czekać na cały komplecik, a tak pozatym to Zagłębie ma białą gwiazdkę nad herbem, złota jest powyżej 10 mistrzów.
tutaj foto: http://www.zaglebie.org/galeria/albums/222/037.jpg
GooFy
Aaa Poprawię to... ale nie dziś tongue.gif
barman_2000
jaki jest model i collar??
kostek
Szykuje się bardzo dobry komplecik Miszcza Polski.
GooFy
Wie ktoś bo nie wychwyciłem wczoraj na tvn co oni mają na plecach napisane ?? A najlepiej jakieś foty posiada...
Roger
Tu mam takie dwa zdjęcia, z tą reklamą na plecach:
http://www.lechpoznan.pl/gallery/813/063.jpg
http://www.lechpoznan.pl/gallery/813/019.jpg
GooFy
Update, Biała gwiazda i reklama na plecach.

jarek1989
wypasista jakość biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
ComeBack
Nadal kanciaste szycia..poza tym nawet niezle
POZDRAWIAM;)
InOx
Troszke kanciaste szycia na koszulce ale ogolnie stroj fajny.
PS.za co Zaglebie ma gwiazdke nad herbem ?? huh.gif Nie powinno sie jej wstawaic po 10 zdobytych mistrzostwach?
Znalazlem sobie odpowiedz
Cytat(Roger @ Aug 19 2007, 21:58:33) [snapback]175738[/snapback]
Nic tylko czekać na cały komplecik, a tak pozatym to Zagłębie ma białą gwiazdkę nad herbem, złota jest powyżej 10 mistrzów.
tutaj foto: http://www.zaglebie.org/galeria/albums/222/037.jpg
Jacmen
Bardzo fajne stroje ale mam pytanie do ComeBacka gdzie ty widzisz kanciate szycia blink.gif Pozdro dla ciebie Gooooofy świetna robota wink.gif
dj_adriano
Cytat(jacmen @ Aug 20 2007, 14:57:14) [snapback]175905[/snapback]
Bardzo fajne stroje ale mam pytanie do ComeBacka gdzie ty widzisz kanciate szycia blink.gif Pozdro dla ciebie Gooooofy świetna robota wink.gif

jak przyblizysz to zdjęcie to juz nie będziesz miał pytania do ComeBacka ;]

pzdr..
GooFy
Ostatnie kitsy do pacza i full .
Zawisza bydgoszcz.
Na stroju Gk linia taka jest. Bo zaraz powiecie że krzywa tongue.gif

jarek1989
no super kitsy do pacza biggrin.gif hehe

pozdro biggrin.gif
the-bhoys
Fajne, fajne wink.gif
INTELEKT
Ładny Zawisza, tylko czy herb na białym nie jest za duży i czy nie lepiej wrzucic na wszystkie komplety Kasztelana?
GooFy
Teraz wdzianko polskich Goalkeeperów...

kostek
Jak dla mnie to zajebisty. Fajnie dobrany kolor koszulki.
the-bhoys
Bardzo ładny kits wink.gif
GooFy
Malutki Update:
INTELEKT
Nie za ciemne kolory?
TOMaSSon 94
Cytat(swiatek @ Aug 23 2007, 11:03:03) [snapback]176957[/snapback]

Człowieku nie wkurzaj!!
Wystarczy POSZUKAC blink.gif
W prawym górnym rogu jest takie coś jak wyszukiwarka blink.gif blink.gif
PS. Sory za Ot-a, ale ten użytkownik pisał to już w innych tematach rolleyes.gif
GooFy
No w sumie nad Juve się zastanowię tongue.gif ... Ale widzałem w temacie z kitsami na 08 że już był robiony kilka razy więc niewiem czy jest sens w robieniu go. A teraz Do paczki dla Polski
Pa Preview

I Ga Final

Flisak
Brakuje na rękawach zakończenia wzoru z koszulki(we wcześniejszej wersji były), na gk herb został przycięty, na koszulce logo odrobinę za małe, a na gk jeszcze do tego z białą obwódką(jeżeli tak jest w prawdziwym stroju to sorka)
GooFy
Zakończenie niema bo poprzednich niemogłem dopasować a na tym template co zrobiłem wydaje mi się że nie sa potrzebne.
A tu proszę bardzo Final #2 Gk Polski z poprawionym orzełkiem na którego nie zwróciłem uwagi tongue.gif
karolinho
Cytat(GoooooFy @ Aug 14 2007, 19:37:46) [snapback]174120[/snapback]
Teraz jeszcze kits Lecha...

Gooofy wiem że troche czasu minło od zrobienia kitsu lecha ale dopiero wrćiłem z wakacji.Tak więc wielkie dzięki wink.gif .Pozatym to wszystkie kitsy które ostatnie zrobiłeś są na naprawdę wysokim poziomie.POZDRO
GooFy
Teraz już w 100% znany Home Motoru. Być może Jarek wykorzysta go w patchu.
INTELEKT
Dobra robota Goofy, fajnie byłoby gdybys zrobił jeszcze kilka strojów do 2 ligi bo niektóre są fatalne lub nieaktualne np Podbeskidzie, Piast.
GooFy
Niedługo sporo paczek bedzie biggrin.gif. Zagłębie, Motor, Polska i Spartak biggrin.gif
arm
Fajne kitsy Gooooofy!
Szczególnie naszej repry mi się podobają rolleyes.gif

Może Ty podjąłbyś się zrobienia kitsów dla Mali i Gwinei???

Na tej stronce masz fotki wszystkich stroi w jakich gra repra Gwinei
http://gallery.ruwenzori.net/main.php/v/sp...NationalGuinee/

Mecz z Kamerunem domowy.
Mecz z Wybrzeżem Kości Słoniowej wyjazdowy.
Mecz z Rennes trzeci.

Co do Mali to bramkarskie i wyjazdowy są takie same jak Gwinea

Koszulka w domowym wygląda tak:

plus czerwone spodenki i żółte skarpety, a trzeci taki jak Gwinea tylko że zamiast żółtego na koszulce i spodenkach jest zielony plus czerwone skarpety.
TOMaSSon 94
Cytat(GoooooFy @ Aug 26 2007, 16:49:20) [snapback]178393[/snapback]
Niedługo sporo paczek bedzie biggrin.gif. Zagłębie, Motor, Polska i Spartak biggrin.gif

Yeah... Powracasz do formy laugh.gif
Super stroje biggrin.gif
GooFy
Lfc... Myślałem o zrobieniu Full Kitservera z kimś do spółki rolleyes.gif
GooFy
O jezu ile ocen... aż niewiem od kąd zacząć czytać blink.gif
ScOuT
Bardzo fajny ten kits wink.gif Ten home tez ladny wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.