Jeżeli niewierzycie to nie wierzcie. Ja kitsów robić nie przestane... I udowodnie że nie kradne !
Kriss91
Jun 25 2007, 10:05
<LOL> Przecież nikt ci nie każe przestać robić strojów. Chodzi o to, że zakosiłeś innej osobie kits. Nawet gdybyś powielił kits na swój sposób to jest szansa może 1 do 10 milionów, że wszystko będzie identycznie zrobione. Tu każdy pixel pokrywa się w 100%. Dla swojego dobra już powinieneś nie ciągnąć swojej "niewinności" tylko przyznać się, przemilczeć i iść dalej (już bez żadnych kradzieży).
Cytat(Pipen @ Jun 25 2007, 10:12:58) [snapback]157255[/snapback]
odbiega znacznie?? jak dla mnie na tym "niby skradzionym" po prostu ostrość jest lepiej zrobiona na spodenkach itp.
Ktoś kto maczał palce w kitsmakingu, bez problemu może zaważyć, że strój odbiega jakościowo. W stroju by VINUEZA wszystko jest równo wypełnione co do pixela. Inny jest także styl szyć i efektów na logosach.
Ehh dobra Kriss91 odczep sie już

jak tam GooooFy zrobisz dla realu full seta? albo bramkarski chociaż i taki jak ten tylko czarny
http://i11.tinypic.com/6bdb8kn.png ?
ComeBack
Jun 25 2007, 13:51
Oj nieladnie GoooooFy
Zrob jakis alternative zmyslony to zobaczymy ile jestes wart naprawde...
POZDRAWIAM;)

Prosze bardzo
ComeBack
Jun 25 2007, 16:25
Jak dla mnie to za kanciaste te szycia i slabe efekty na logach...jedyne co mi sie podoba to faktura na czerwonych wstawkach(jesli mozesz to zapodaj mi ta siateczke)
POZDRAWIAM;)
ładny strój :] i nom to na czerwonych fajnie wygląda :] a logo też dobre przeciez
Cytat(GoooooFy @ Jun 25 2007, 07:20:21) [snapback]157248[/snapback]
Przecierz już go zrobiłem

heh nie poznałem, wydaje sie że troche odbiega od tego z foty. może tylko takie wrażenie.
to też mam takie lekkie wrażenie
jak tam GooooFy będą te czarne stroje i może dla GK

:P ?
Będą, ale narazie tak jak Pelas napisał że niema sensu robic podstawowych. Narazie alternativy
Nowy kits Adidasa (treningowy) w 2 wersjach
Zwykła

I indexowana (dla słabszych kompów)
ComeBack
Jun 26 2007, 11:15
Taki prosty ten kits

nawet fajny ale mocno odstaje jakoscia od kitsu Realu...
Dawaj jakiego nastepnego alternativa(tylko bardziej zbajeruj template)
POZDRAWIAM;)
Pomysłów mi brakuje... Licze na was.
no kits ?adny :]
to jak adasia by? to mo?e nike teraz jaki? albo pumy z znaczkiem takiiiiimmmm du?ymmm na klacie
Tym razem Home dla Meksyku
I dwie wersje zwykła:

I indexik (bardziej poszarpane ramiona co widać i działa na starszych kompach)

I żeby niebyło to tym razem template w 101% mój !!! Jak kto niewierzy to na pw albo na gg ja pokaże go bo tu jak dam to zbyt wiele osób skorzysta

I ostatnia sprawa... Co tak dużo ocen
AdamSzmulki
Jun 28 2007, 18:45
Całkiem Fajne. dobra robota
no spoczko kitsy
Flisak
Jun 28 2007, 20:15
Szczerze powiem, że tej wersji nie wrzucę do gry (bo nie jest HD), ale muszę przyznać, że mi się podoba. Podobają mi się głównie szycia. Tak dalej a już nikt nie będzie cię posądzał o plagiat
Bartezz
Jun 28 2007, 21:09
Bardzo fajne.
9/10.
Ja skorzystam z stroju.
Cytat(GoooooFy @ Jun 28 2007, 22:47:41) [snapback]158916[/snapback]
Za mocne sa te szycia. Szycia oczywiscie w oryginale sa w tym ksztalcie jednak sa leciutko widoczne a u Ciebie wyglada to jak wzor czarna nitka na koszulce.
Popraw to.
Flisak
Jun 28 2007, 22:40
Cytat(norek @ Jun 28 2007, 23:06:43) [snapback]158927[/snapback]
Za mocne sa te szycia. Szycia oczywiscie w oryginale sa w tym ksztalcie jednak sa leciutko widoczne a u Ciebie wyglada to jak wzor czarna nitka na koszulce.
Popraw to.
Masz rację, aczkolwiek mi się to podoba. Gooofy, możesz to skorygować zmniejszając opacity
Ok to daje mały update:
nikt nie ocenia? a nic wi?cej nie dajesz

uptade lepszy :] wida? ró?nice
Wielkimi krokami nadeszły Wakacje... I wielkimi krokami kończy się moja zabawa z PES 6 ... Póki co kończę z kitsami na dłuuuuższy okres... powiedzmy robię sobie urlop. Wiadomo jak to w wakacje czasu nima, ciągle w ruchu - dziś dopiero 2 h jestem w domu xD. Myślę że przyjdzie wrzesień, nadejdzie nowy sezon i wtedy przyjdą świerze pomysły do głowy. Póki co to KONIEC.
Naszła mnie ochota na jakiś kits... Licze na wasze propozycje.
mata-on
Jul 6 2007, 07:46
Barcelona 07/08 może ten kits spróbujesz wykonać??
Ok, tylko narazie w Photoshopa się zaopatrzam bo po formacie straciłem go.
Oto i one:

I Index
Kriss91
Jul 7 2007, 12:50
No więc:
-zbyt ciemne kolory wg mnie, zwłaszcza granatowy. Powinien być raczej niebieski.
-brak szyć na spodenkach
-chyba za nisko logosy na spodenkach (zwłaszcza Nike)
-wyszły Ci jakoś różowe linie pomiędzy niebiesko czerwonym pasami
-nieco na łatwiznę poszedłeś z tymi napisami wokół logosa Barcy
Chyba wszystko. Cała reszta czego nie skrytykowałem jest dobra

JOKE. Jest dobrze
karolinho
Jul 7 2007, 12:55
Miodzio

ale brakuje szy? na spodenkach i zgadzam si? z Krissem91 ?e z tymi napisami okó? loga to przesadzi?e?.
ComeBack
Jul 7 2007, 13:44
Jak dla mnie to taki zwyczajny ten kits...calkiem ladne ale bez eufori..
POZDRAWIAM;)
Napis wokól loga barcy, to poprzecinane kółko

Niewiedziałem co tam pisze a po za tym w tej rozdziałce i tak niemożna by było nic rozczytac. xD
No no

Nawet nawet Barca

A przy okazji, jak tam overlay ??
To zaczne
-inne logo Barcy (jak chcesz to mogę dać ci dobre na gg)
-dziwnie pochylone loga nike
-brak szyć na spodenkach i brak czerwonego paska na nich
-na drugim rękawie powinno być logo telewizji 3 czy jakoś tak
artysta germanista
Jul 7 2007, 16:45
fajny kits barcy:D zebys tak samo umiał robic stadiony->to byśmi pomógł
Thx za komenty 2 wersje Benfiki...

Ładnie to wygląda.
Dobrze dobrałeś kolor koszulki.
the-bhoys
Jul 7 2007, 18:34
No fajne, fajne
Strój nie jest zły, ale logo climacool jest słabe. No i coś mi się wydaje, że szycia są za nisko. Oczywiście zalecam używanie modelu 4 do tego stroju.
artysta germanista
Jul 7 2007, 18:52
eee spoko benfica:D
Ok skoro mam świeżo zrobiony Template Glope (jak w Benfice) Chciałbym na nim zrobic kilka kitsów. Więc czekam na wasze propozycje.
ComeBack
Jul 7 2007, 22:19
Sory ale nie podoba mi sie ten kits... wszystko wyglada tak niechlujnie...tak poszarpanie, napis z tylu na koszulce to totalna porazka, tak samo loga(chyba nawet za male)
POZDRAWIAM;)
Może ktoś zaproponuje jaki kits zrobic ?? Bo zrobiłem Template Glope i chciałbym go wykorzystac jak najbardziej bo robienie go na jeden kits mi się nie opłaca.
artysta germanista
Jul 8 2007, 09:35
stroje benficzki fajne i dobrze sie prezentują
Następne:

Dzięki za pomoc
A co do kitsów motoru to Jeden Gk zrobiłem. Drugi postaram się zrobic w najbliższym terminie. Jednak Najpierw Template muszę sobie przygotowac.
artysta germanista
Jul 9 2007, 14:27
fajne fajne zrob fullseta L'poolu na tym template i + za avek;p
No stroje bardzo ładne 9+/10 !
karolinho
Jul 9 2007, 15:42
Ładne.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.