Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Goofy - Derby County 15/16 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
GooFy
Jeżeli niewierzycie to nie wierzcie. Ja kitsów robić nie przestane... I udowodnie że nie kradne !
Kriss91
<LOL> Przecież nikt ci nie każe przestać robić strojów. Chodzi o to, że zakosiłeś innej osobie kits. Nawet gdybyś powielił kits na swój sposób to jest szansa może 1 do 10 milionów, że wszystko będzie identycznie zrobione. Tu każdy pixel pokrywa się w 100%. Dla swojego dobra już powinieneś nie ciągnąć swojej "niewinności" tylko przyznać się, przemilczeć i iść dalej (już bez żadnych kradzieży).

Cytat(Pipen @ Jun 25 2007, 10:12:58) [snapback]157255[/snapback]
odbiega znacznie?? jak dla mnie na tym "niby skradzionym" po prostu ostrość jest lepiej zrobiona na spodenkach itp.

Ktoś kto maczał palce w kitsmakingu, bez problemu może zaważyć, że strój odbiega jakościowo. W stroju by VINUEZA wszystko jest równo wypełnione co do pixela. Inny jest także styl szyć i efektów na logosach.
Pipen
Ehh dobra Kriss91 odczep sie już smile.gif

jak tam GooooFy zrobisz dla realu full seta? albo bramkarski chociaż i taki jak ten tylko czarny http://i11.tinypic.com/6bdb8kn.png ?
ComeBack
Oj nieladnie GoooooFy mad.gif
Zrob jakis alternative zmyslony to zobaczymy ile jestes wart naprawde...
POZDRAWIAM;)
GooFy

Prosze bardzo
ComeBack
Jak dla mnie to za kanciaste te szycia i slabe efekty na logach...jedyne co mi sie podoba to faktura na czerwonych wstawkach(jesli mozesz to zapodaj mi ta siateczke)
POZDRAWIAM;)
Pipen
ładny strój :] i nom to na czerwonych fajnie wygląda :] a logo też dobre przeciez tongue.gif
zembi
Cytat(GoooooFy @ Jun 25 2007, 07:20:21) [snapback]157248[/snapback]
Przecierz już go zrobiłem blink.gif

heh nie poznałem, wydaje sie że troche odbiega od tego z foty. może tylko takie wrażenie.
Pipen
to też mam takie lekkie wrażenie tongue.gif

jak tam GooooFy będą te czarne stroje i może dla GK tongue.gif:P ?
GooFy
Będą, ale narazie tak jak Pelas napisał że niema sensu robic podstawowych. Narazie alternativy
GooFy
Nowy kits Adidasa (treningowy) w 2 wersjach
Zwykła

I indexowana (dla słabszych kompów)
ComeBack
Taki prosty ten kits wink.gif nawet fajny ale mocno odstaje jakoscia od kitsu Realu...
Dawaj jakiego nastepnego alternativa(tylko bardziej zbajeruj template)
POZDRAWIAM;)
GooFy
Pomysłów mi brakuje... Licze na was.
Pipen
no kits ?adny :]

to jak adasia by? to mo?e nike teraz jaki? albo pumy z znaczkiem takiiiiimmmm du?ymmm na klacie tongue.gif
GooFy
Tym razem Home dla Meksyku
I dwie wersje zwykła:

I indexik (bardziej poszarpane ramiona co widać i działa na starszych kompach)

I żeby niebyło to tym razem template w 101% mój !!! Jak kto niewierzy to na pw albo na gg ja pokaże go bo tu jak dam to zbyt wiele osób skorzysta tongue.gif
I ostatnia sprawa... Co tak dużo ocen dry.gif
AdamSzmulki
Całkiem Fajne. dobra robota smile.gif
Pipen
no spoczko kitsy smile.gif
Flisak
Szczerze powiem, że tej wersji nie wrzucę do gry (bo nie jest HD), ale muszę przyznać, że mi się podoba. Podobają mi się głównie szycia. Tak dalej a już nikt nie będzie cię posądzał o plagiat wink.gif
Bartezz
Bardzo fajne.
9/10.
Ja skorzystam z stroju.
GooFy
Dzięki wielkie wink.gif

norek
Cytat(GoooooFy @ Jun 28 2007, 22:47:41) [snapback]158916[/snapback]
Dzięki wielkie wink.gif

Za mocne sa te szycia. Szycia oczywiscie w oryginale sa w tym ksztalcie jednak sa leciutko widoczne a u Ciebie wyglada to jak wzor czarna nitka na koszulce.
Popraw to.
Flisak
Cytat(norek @ Jun 28 2007, 23:06:43) [snapback]158927[/snapback]
Za mocne sa te szycia. Szycia oczywiscie w oryginale sa w tym ksztalcie jednak sa leciutko widoczne a u Ciebie wyglada to jak wzor czarna nitka na koszulce.
Popraw to.

Masz rację, aczkolwiek mi się to podoba. Gooofy, możesz to skorygować zmniejszając opacity wink.gif
GooFy
Ok to daje mały update:
Pipen
nikt nie ocenia? a nic wi?cej nie dajesz tongue.gif

uptade lepszy :] wida? ró?nice
GooFy
Wielkimi krokami nadeszły Wakacje... I wielkimi krokami kończy się moja zabawa z PES 6 ... Póki co kończę z kitsami na dłuuuuższy okres... powiedzmy robię sobie urlop. Wiadomo jak to w wakacje czasu nima, ciągle w ruchu - dziś dopiero 2 h jestem w domu xD. Myślę że przyjdzie wrzesień, nadejdzie nowy sezon i wtedy przyjdą świerze pomysły do głowy. Póki co to KONIEC.
GooFy
Naszła mnie ochota na jakiś kits... Licze na wasze propozycje.
mata-on
Barcelona 07/08 może ten kits spróbujesz wykonać?? smile.gif
GooFy
Ok, tylko narazie w Photoshopa się zaopatrzam bo po formacie straciłem go.
GooFy
Oto i one:

I Index

Kriss91
No więc:
-zbyt ciemne kolory wg mnie, zwłaszcza granatowy. Powinien być raczej niebieski.
-brak szyć na spodenkach
-chyba za nisko logosy na spodenkach (zwłaszcza Nike)
-wyszły Ci jakoś różowe linie pomiędzy niebiesko czerwonym pasami
-nieco na łatwiznę poszedłeś z tymi napisami wokół logosa Barcy
Chyba wszystko. Cała reszta czego nie skrytykowałem jest dobra tongue.gif JOKE. Jest dobrze wink.gif
karolinho
Miodzio tongue.gif ale brakuje szy? na spodenkach i zgadzam si? z Krissem91 ?e z tymi napisami okó? loga to przesadzi?e?.
ComeBack
Jak dla mnie to taki zwyczajny ten kits...calkiem ladne ale bez eufori..
POZDRAWIAM;)
GooFy
Napis wokól loga barcy, to poprzecinane kółko tongue.gif Niewiedziałem co tam pisze a po za tym w tej rozdziałce i tak niemożna by było nic rozczytac. xD
ScOuT
No no biggrin.gif Nawet nawet Barca wink.gif A przy okazji, jak tam overlay ??
Flisak
To zaczne
-inne logo Barcy (jak chcesz to mogę dać ci dobre na gg)
-dziwnie pochylone loga nike
-brak szyć na spodenkach i brak czerwonego paska na nich
-na drugim rękawie powinno być logo telewizji 3 czy jakoś tak
artysta germanista
fajny kits barcy:D zebys tak samo umiał robic stadiony->to byśmi pomógłbiggrin.gif
GooFy
Thx za komenty 2 wersje Benfiki...

kostek
Ładnie to wygląda.
Dobrze dobrałeś kolor koszulki.
the-bhoys
No fajne, fajne wink.gif
Flisak
Strój nie jest zły, ale logo climacool jest słabe. No i coś mi się wydaje, że szycia są za nisko. Oczywiście zalecam używanie modelu 4 do tego stroju.
artysta germanista
eee spoko benfica:D
GooFy
Ok skoro mam świeżo zrobiony Template Glope (jak w Benfice) Chciałbym na nim zrobic kilka kitsów. Więc czekam na wasze propozycje.
ComeBack
Sory ale nie podoba mi sie ten kits... wszystko wyglada tak niechlujnie...tak poszarpanie, napis z tylu na koszulce to totalna porazka, tak samo loga(chyba nawet za male)
POZDRAWIAM;)
GooFy
Może ktoś zaproponuje jaki kits zrobic ?? Bo zrobiłem Template Glope i chciałbym go wykorzystac jak najbardziej bo robienie go na jeden kits mi się nie opłaca.
artysta germanista

Chodzi mi tu o Goalkeppera Motoru.Wiesz po co jest mi potrzebny?? rolleyes.gif
Pipen
stroje benficzki fajne i dobrze sie prezentują smile.gif
GooFy
Następne:

Dzięki za pomoc dry.gif
A co do kitsów motoru to Jeden Gk zrobiłem. Drugi postaram się zrobic w najbliższym terminie. Jednak Najpierw Template muszę sobie przygotowac.
artysta germanista
fajne fajne zrob fullseta L'poolu na tym template i + za avek;p
Killer
No stroje bardzo ładne 9+/10 !
karolinho
Ładne.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.