Gooofy, ty robisz w na templarcie do pesa 5! Widać to po barkach, w nowym do pes 6 są inne niż w twoich strojach
artysta germanista
Jun 9 2007, 16:33
oj dobra na kazdym template wychodzi to gufiakowi dobrze:D
Ja niewidzę różnicy, ale zacznę robić na tych co mówicie.
A teraz coś dla Fc Liverpool

juz niedługo Full Set
Aha no i oczywiście template 100% moje
Powiem tak po swiatowemu, bo kitsy sa swiatowej jakosci. Amazing kits

Jedna uwaga - pokaz jak w grze sie prezentuja te czarne stroje(chodzi glownie o getry)
Thx... Szkoda że na starym template xD
EDIT: zaraz dam screena
Teraz widzę, że dałeś złe getry. No chyba, że to było zamierzone
Tak specialnie robiłem z takimi getrami bo na fotkach widziałem że po bokach mają logosy z adidasem.
A korzystałem z tego template:
A teraz Home na nowym template

Podobaja mi sie stroje

Brawo .
Od razu lepiej sie prezentuja, gdy robione sa na template tym do We10
Brawo!
Za duze logo LM na stroju HOME (CL Ver.).
Daj trochu mniejsze i bedzie gites.
Dobre kitsy przeplatasz słabszymi...
Ale akurat Liverpool wyszedł Ci bardzo ładnie.
karolinho
Jun 9 2007, 21:57
Kitsy wyszły wręcz fantastycznie
PS.Ma może ktoś fonty?
Bartezz
Jun 9 2007, 23:50
CUDO CUDO
jarek1989
Jun 10 2007, 09:36
no galante stroje
najfajniejsze te czarne, ale chyba we wszystkich kitsach są za duze loga na rękawach, tak się przynajmniej wydaje...pozdrawiam no i czekam na kolejne prace...
Nowe kitsy:
LeszaKSD
Jun 10 2007, 10:27
Super juz je sciagam!!!!!!!
Next:
Flisak
Jun 10 2007, 12:46
Biały jest w porządku, ale ten granatowy mi nie przypadł do gustu. Zwłaszcza linie na rękawach są dziwne, no i loga są na nim słabe. Popraw ten kits
karolinho
Jun 10 2007, 13:23
Gooooofy mógłbyś zamiast napis benq-siemens zrobić BWIN bo tak jest na nowy sezon pozatym bardzo dobre te stroje.
Nawet, nawet te ostatnie prace. Jednak duzo jeszcze pracy przed Toba

Popracuj troche nad tymi krzywymi i ich obrysem: krzywe, kanciast. Szczegolnie widac to na bialym stroju. Polecam na poczatku wziac sie za jakies inne marki np. Nike. Adidas z reguly ma najtrudniejsze wzory i schematy na strojach.
Ok poprawiony Real Home
kostek
Jun 12 2007, 13:43
Z dnia na dzień robisz lepsze kitsy. Secik Liverpool bardzo ładny.
czy moglby ktos zrobic nowe stroje ARSENALU na nadchodzacy sezon??
i prosilnbym o zlozenie wszystkich tych ciuchow w jedna paczke:)
karolinho
Jun 12 2007, 14:04
Teraz ładnie
Oki ponieważ w 100% nieznane są przyszłe stroje Realu to zrobię arsenalu tylko Ma ktoś może jakieś fotki ??
perONE
Jun 12 2007, 15:38
ja juz znane
Kits robiony na własne potrzeby, wiem że już Troin i Flisak robili.

Template by me, jeszcze troszkę dopracuję i dam na forum 2 adidasa i ten z tych na sezon 08
Flisak
Jun 20 2007, 21:23
Fajny strój, ale i tak b?d? gra? na swoich, bo s? w HD. I jeszcze w tym stroju s? ?le rozci?gni?te znaczki pumy na barkach
Iwan10
Jun 22 2007, 23:02
Nawet fajny ten strój nieźle wykonany tak dalej Pozdrawiam:)
Cytat(GoooooFy @ Jun 12 2007, 10:28:30) [snapback]153830[/snapback]
Ok poprawiony Real Home

no mi sie bardzo podoba

a mash do tego to co w pliku config trzeba wpisać żeby działało bo mam problem

Kits PL dobry
Bardzo ładny strój Realu. Podaj Model i Collar

Jeśli chodzi o strój Polaków, to fajny, ale uważam ze Flisak zrobił lepsze.
@Pipen
collar = no
model = 0
name.location = top
name.shape = type2
Ja ma takie, dalej to numerki...
EDIT:
Jeszcze Gk dla motoru, skromny ale tak wygląda.
I jeszcze jeden dla Realu:
zaczne od realu (wiadomo

) kits ładnie tu wygląda jutro zoabcze jak w grze jeśli będzie działał tylko

(model itd. takie jak w tamtym? )
Gk nie wiem czemu skromny bo ładnie i tak wygląda :]
pzdr
Flisak
Jun 23 2007, 21:20
No ten strój dla realu jest z.a.j.e.b.i.s.t.y!!! Tylko te szycia mogłeś dać troszkę wyżej, bo u piłkarzy z wypuszczoną koszulką ze spodni, będą się rozmazywać
Spróbuj zrobić te stroje realu
Ok więc update Relu dla słabszych kompów
i nowy kits

thx za update

działają obydwa :] chociaż słabego kompa nie mam

jak możesz to te 1 w czarnym kolorze zrobić :] bo dla bramkarza nie będę prosił bo te tutaj 2 moge dać bramkarzowi :]

pozdro
Ok, postaram się wydać Full seta
te ostatnie kitsy nawet fajnie Ci wyszły.... może skminisz jakieś alternative? bo od tych tradycyjnych ktisów już się wymiotować chce...
No ok Alternative, tylko jaki ?? Niema ich aż tak dużo a jak są to zostału już dobrze wykonane, więc niema sensu robić ich od nowa. Licze na wasze propozycje. Jaki kits zrobić ??
Flisak
Jun 24 2007, 20:42
Stroje ładne

Proponuję abyś wykonał strój Juve
Kriss91
Jun 24 2007, 20:56
Tak sobie przeglądałem twoje ostatnie stroje i zadziwiła mnie nieco jakość stroju Realu. Mianowicie tego:

Koszulka i spodenki są wykonane na wysokim poziomie. Dzisiaj przeglądałem sobie forum Wevolution.org, wszedłem na temat VINUEZA i ujrzałem takowy kits Realu:

Nieco znajomy mi się wydał więc powróciłem na forum iss. Że mi się nudziło to zeskalowałem sobie kits by VINUEZA, wyostrzyłem nieco i oto co mi wyszło (wszystko robiłem na "twoim stroju". Nie tykałem już rękawów, getr i opaski):

I co ty na to?? Przyznasz, że kits jest "nieco" podobny?? Nie wiem jak z resztą strojów, ale ten jest na 101% zaje****.
Uważasz że ukradłem go ?? Chcesz to zrobie identyczny na innym template.
Cytat(Flisak @ Jun 23 2007, 20:24:18) [snapback]156897[/snapback]
No ten strój dla realu jest z.a.j.e.b.i.s.t.y!!! Tylko te szycia mogłeś dać troszkę wyżej, bo u piłkarzy z wypuszczoną koszulką ze spodni, będą się rozmazywać
Spróbuj zrobić te stroje realu

Real ma grać własnie w takich koszulkach w przyszłym sezonie, z okazji mistrzostwa. Może spróbuj zrobić ten strój?
Przecierz już go zrobiłem
Cytat(GoooooFy @ Jun 25 2007, 08:19:04) [snapback]157240[/snapback]
Uważasz że ukradłem go ?? Chcesz to zrobie identyczny na innym template.
Po co ta napinka skoro Kris ma racje. Identyczne opacity, szycia idealnie z tym samym stylem, nawet logo na spodenkach jest identycznie wyblakle tyle ze Ty dodales calosci kointrastu i nieco zyskalo na kolorze. Nie ładnie, nie ładnie. 40% pozdrawiam.
P.S A zresztą spojrz na najnowszy strój realu ten z fioletowymi wstawkami. Odbiega znacznie poziomem od wykonania tego skradzionego, i nie wierze ze uzyskales tak szybki progres.
odbiega znacznie?? jak dla mnie na tym "niby skradzionym" po prostu ostrość jest lepiej zrobiona na spodenkach itp.
Gooooofy nie spodziewałem się tego po tobie
Na tym stroju Realu (Tym z fotki) dziwne logo Bwin.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.