Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Goofy - Derby County 15/16 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
MaTi10
Gooofy zaszalal stroje zaje***
Jamnik
Piękne stroje smile.gif
mietek_
a skad te stoje legii mozna pobrac? juz wiem
Tomas
Stroje super! Logo N na koszulkach Legii powinno byc w ksztalcie kola a tu jakies z nieksztalcone od dolu sie wydaje, no chyba ze nie udalo sie inacze zrobic smile.gif
GooFy

2 wersja away...
A jeśli chodzi o logo i jego wyskość wszystko jest dobrze tongue.gif Ustawcie sobie Model 44 i zobaczcie jak wygląda w grze... tongue.gif
artysta germanista
no fajne Legiaaaaaaaaaaaaaaaaa Warszawaaaaaaaaaaaaa xD
Jamnik
Fajna ta wersja cała czerwona wink.gif
GooFy
Brałem się za ten kits już długi czas... ale wreszcie jest Motor Lublin Home w 4 wersjach

Jamnik
Bardzo fajne kitsy Motoru Lublin wink.gif
artysta germanista
tak jest najs stroje "Całujcie w pięty nasz Motorek nieugięty" <lol>
Tomas
Witam. I jak probowales wykonac nowe stroje Lechii tak jak opisalem i dalem zdjecia smile.gif ? Pozdrawiam
mietek_
czy moglbym prosic o nowe stroje groclinu??z gory dziki
Jacmen
Stroje Motoru bardzo fajne wink.gif
MaTi10
Groclin nowych teraz nie ma... a jak prosisz o down'a to inny dzial

Goooofy maszz zamiar zrobic jeszcze ubranko Jana Muchy??pzdr
GooFy
Zrobię zrobię tylko narazie mam od groma roboty przy kitsach na 2 fronty xD To znaczy do patcha z 2 ligą i... biggrin.gif A właśnie narazie nic nie zdradzę biggrin.gif tongue.gif
MaTi10
to czekamy moze jakies kosmiczne stroje bd rolleyes.gif
mietek_
mogl by ktos dac stroj jagieloni??i i prosze o stroj rychu chorzow caly niebieski i gornika zabrze caly bialy
GooFy
Chyba Ci się tematy pomyliły blink.gif Tu Ja pokazuję swoje kitsy... Ewentualnie możesz składać prośby o wykonanie, a jak chcesz stroi wystarczy odrobinę poszukać... Sąsiedni temat z prośbami...
mietek_
ok sory a czy mogl bys mi zrobic stroj groclinu te nowe
JuveR
Cytat(mietek_ @ Mar 7 2008, 16:30:56) *
ok sory a czy mogl bys mi zrobic stroj groclinu te nowe

Po co pisać tego samego posta na okrągło dry.gif Jeśli GoooooFy wykona stroje Groclinu to na pewno się nimi podzieli tongue.gif
Stroje Motoru wypasione happy.gif
ComeBack
Estetyka leży i kwiczy...
POZDRAWIAM;)
LeszaKSD
zgadzam sie z Comebackiem biggrin.gif
mietek_
mi chodzi o te stroje groclinu w ktorytch grali z belchatoweM!!
GooFy
A no mają, mają nowe biggrin.gif Zrobię seta jak znajdę wolną chwilkę...
mietek_
OK dzieki GoooooFya i jesli bys mogl to bys zrobil stroj ruchu ten caly niebieski i gornika zabrze caly bialy w tych strojach obie druzynu graly derby slaska
Roger
GooFy mam prośbę może i uda ci się ją wykonać, a mianowicie wykonałbyś stroje Ruchu(cały niebieski), byłbym bardzo zadowolony smile.gif , jakby co to zapodaje fotki:
http://www.niebiescy.pl/album/korona_ruch_01_03/duze/009.jpg
http://www.niebiescy.pl/album/ruch_gornik_01_08/duze/16.jpg
http://www.niebiescy.pl/album/korona_ruch_01_03/duze/061.jpg
http://www.niebiescy.pl/album/sosnowiec_ru..._02/duze/20.jpg

mogę zapodać jeszcze więcej fotek
jonhio
ma ktoś kitsy fc porto jak tak to poproszę
artysta germanista
Cytat(jonhio @ Mar 10 2008, 18:28:38) *
ma ktoś kitsy fc porto jak tak to poproszę

przestańce już w tym temacie pisac p-rosby o stroje bo jest po to inny

GoFy i jak z tymi kitsami do drugiej ligi? bo jak nie podgonisz to niestety wydamy patch na koniec sezonu wacko.gif

faster faster faster xD
GooFy
Noo sporo mnie nie było 2 full sety do pacza nowy klub Piotrka Prędoty
Piast Gliwice

Warta Poznań

artysta germanista
dobre dobre dobre xD rob dalej
macieq00092
ma ktos stroje wszystkich druzyn 1-ligowych OE oraz polonie w. ......?tongue.gif najlepiej link:D
perONE
czy to aby na pewno odpowiedni temat? blink.gif

Edit: zdsperowany? Tylko samobojstwa nie popelnij.
macieq00092
Cytat(perONE @ Mar 20 2008, 20:42:25) *
czy to aby na pewno odpowiedni temat? blink.gif

no moze i nie ale jestem juz tak zdesperowany bo wszedzie szukam i nie poge znalezc..........pomoze kto??tongue.gif
Hal
Swietne ! [:]
kostek
Faktycznie świetne, czekam na kolejne.
GooFy
Cytat(macieq00092 @ Mar 20 2008, 20:40:53) *
ma ktos stroje wszystkich druzyn 1-ligowych OE oraz polonie w. ......?tongue.gif najlepiej link:D

Ludzie dajcie wreszcie se słomy albo jak kto woli siana... Kostuś bez urazy ale powinny się sypać % za takie coś tongue.gif ile razy już pisałem że to nie jest temat w którym składa się prośby o kitsy !!! Tutaj można poprosić mnie o wykonanie kitsa i napewno jeśli znajdę czas postaram się spełnić wasze prośby...
artysta germanista
Gofy wrzuc tura to respa załapiesz biggrin.gif wykonuj sobie co chcesz ale narazie dokończ ciuchy do patcha
MaTi10
Goofy dobre kitsy Warty Poznan;] pzdr
czubinho
sorry ale czy ma ktos stroje ajaxu z psv z dnia 19marca tego roku??
GooFy
Cytat(GoooooFy @ Mar 21 2008, 08:55:31) *
Ludzie dajcie wreszcie se słomy albo jak kto woli siana... Kostuś bez urazy ale powinny się sypać % za takie coś tongue.gif ile razy już pisałem że to nie jest temat w którym składa się prośby o kitsy !!! Tutaj można poprosić mnie o wykonanie kitsa i napewno jeśli znajdę czas postaram się spełnić wasze prośby...

Cytat(tomek1316 @ Mar 21 2008, 11:29:35) *
sorry ale czy ma ktos stroje ajaxu z psv z dnia 19marca tego roku??

blink.gif
Już mnie to dobija... Co wy sobie robicie sklep z tanią odzierzą ?? wacko.gif
czubinho
no to ma ktos te stroje?
Hal
Czy ty umiesz czytac?
Sorki Guf.
czubinho
sorry nie przeczytalem dokladnie
artysta germanista
Goofy co z tobą? 2 dni kontaktu juz z toba nie moge znalesc ;p a przydaloby sie podgonić te kitsy bo of juz skonczony
GooFy
Znicz Pruszków:

Tur Turek:

Skoro jestem już przy Zinie to next Pelikan Łowicz biggrin.gif
Wali się już Tinypic bo niektóre pliki zapisuje w Jpg mimo że ja je dałem na PNG tongue.gif
artysta germanista
no to jutro ostatni dzien wolny od szkoly to fuilsecik pelikana zrobisz a potem juz kilka druzyn zostanie
Hal
Znakomita robota!
Roberthinio
Gooofy wislaku bys mógl wrzucic kitsy lechii bede wdzięczny za pomoc od dawna ich poszukuje jak masz oczywiscie pozdrawiam

PS:Trzej Królowie wielkich miast śląsk wisełka lechia gdańsk!!!
Flisak
Stroje wykonane fajnie, ale mogłeś się postarać i nie zrzynać. Chyba wiesz, które stroje zerżnąłeś ode mnie
artysta germanista
CYTAT(Roberthinio @ Mar 24 2008, 19:31:16) *
Gooofy wislaku bys mógl wrzucic kitsy lechii bede wdzięczny za pomoc od dawna ich poszukuje jak masz oczywiscie pozdrawiam

PS:Trzej Królowie wielkich miast śląsk wisełka lechia gdańsk!!!

nazwy klubów piszemy z dużych liter chociaz po za złodziejską Wisłą biggrin.gif. Gofy to nie Wiślak tylko śmieje się w tym awatarze, ze złodziejstwa Wisły GTS=Gwardyjskie Towarzystwo Sportowe=złodziejski milicyjny klub. A stroje Lechii sa jakies 2-3 strony wczesniej i dla twojej wiadomości gofi to Motorowiec ;] Motor najlepsza ekipa wyjazdowa w 2 lidze.

CYTAT(Flisak @ Mar 25 2008, 00:24:33) *
Stroje wykonane fajnie, ale mogłeś się postarać i nie zrzynać. Chyba wiesz, które stroje zerżnąłeś ode mnie

Zerżnąć to możesz sobie laske sam szukałem gofiemu fot i nic od ciebie nie zrzynał
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.