Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Goofy - Derby County 15/16 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
GooFy
To miał być kits na konkurs, ale nastąpiły zmiany zrobię nowy. Mimo to niewidzę przeszkód aby dać go do ocenki:

artysta germanista
fajny werder rob w takim stylu a nie jakis kontury:/
Kriss91
Na konkurs miał być chyba Werder na nowy sezon?? tongue.gif
GooFy
Właśnie dlatego robię nowy...
ComeBack
Cytat(GoooooFy @ Jul 19 2007, 14:38:46) [snapback]165276[/snapback]
Właśnie dlatego robię nowy...

Cos mi tu na tych plecach nie gra blink.gif
A werder nawet ladny wyszeld...tylko czemu robisz HD? przeciez sa bardzo proste w tworzeniu...?
POZDRAWIAM;)
GooFy
Bo był do konkursu... Kłócić się chcesz ?? Jak by wszyscy zrobili HD a ja bym ze zwykłym wyskoczył to niemiałbym szans. A Liverpool HD bo dla CeHy.
Ajj sorka pomyliłem się xD Z tymi plecami...
Zaraz Update
EDIT:
barman_2000
jaki jest model i collar?
GooFy
Model 4
Collar no
INTELEKT
Dobry kits ale ta czerwień jakoś mi się nie podoba, wydaję mi się, że powinien byc jaśniejszy.
GooFy
Rozmyśliłem się ... Radomiaka narazie niebędzie sorka ale zbierz conajmniej z 7 osób to pomyślimy. Zrobie kits jakiegoś nieznanego zespołu i nikt z niego nie skorzysta... Zaraz pewnie będą komentarze ,,A liverpool dla CeHy zrobiłeś" No jeżeli ktoś powie że The-Reds to nieznana drużyna i że z ich kitsa nie skorzysta to ma wełbie niepoukładane. Sokra Intelekt, znajdź więcej chętnych to zrobię.
GooFy
Sorki za 2 posty ale komenta nie było...
Nowy kits:
INTELEKT
Szkoda, że odrazu nie powiedziałeś, że nie zrobisz, jednak myślę, że więcej osób by skorzystało niż np ze stroju liverpoolu z ubiegłego sezonu, ponieważ są już na nowy, a te na stary robiło już ze 100 osób.
kroczek
Ja jestem chetny na stroje Radomiaka.A może zrobisz nowe stroje Bełchatowa?
GooFy
Oki Bełchatów z ostatniego Meczu (narazie niewiem czy to Home czy Away)
Darekk89
cały zielony to jest strój HOME Bełchatowa, a Biało-Czarny to Away !!, zrób też biało czarny i spróbuj w HD!!
anthony
Bardzo dobry ten kits Bełchatowa smile.gif
GooFy
Cytat("Darekk89")
cały zielony to jest strój HOME Bełchatowa, a Biało-Czarny to Away !!, zrób też biało czarny i spróbuj w HD!!

A właśnie że nie zrobię !!! Trzeba było poprosić. Nienawidzę jak ktoś mi rozkazuje. Naucz się że przy prośbach nie stawiamy wykrzykników. ,,Proszę zrób mi kits." a Nie ,,Zrób ten kits w HD !!!" Dla ciebie nic już niezrobię. Ja nic niemuszę niebędę chciał to nie zrobie a zechce to zrobię więc z daruj sobie z tymi wykrzyknikami.
Darekk89
nie chciałem cię obrazić, ale wyraźnie napisałem "spróbuj w HD", więc nie uważam tego za jakąś formę rozkazu. Nie obrażaj się, robisz dobre prace, jestem pełen podziwu, brawo.
GooFy
Nie obrażam się na Ciebie. Tylko zapamiętaj na drugi raz niestawiaj wykrzykników przy prośbach. Niektórzy tego bardzo nielubią wink.gif
Darekk89
ok, spoko. wink.gif . Ale spróbujesz zrobić je w wersji HD ??. W privie dałem ci template do wersji HD tych strojów o ile nie masz.
GooFy
Zrobię HD ale na Swoim template. To po pierwsze. Po drugie 1024x512 a nie 1024x1042...
EDIT Łapaj wink.gif
Aron
Super kitsy. Szczególnie podobają mi się te białe LFC, wypas. Zrobił byś full Liverpool'u?
Darekk89
ekstra ten kitsik HD, dzięki ci wielkie!, wszyscy czekamy jeszcze na stroje wyjazdowe wink.gif . A tak z innej beczki są pod ten kits literki i cyferki ??
GooFy
Powinny nadać się te:

EDIT: Niewidać ich bo są białe xD kliknij sobie prawym myszki i zapisz je.
A co Do The Reds to robiłem już. Teraz zrobię może Full Set w HD
Darekk89
Znalazłem specjalnie dla ciebie GoooooFy wygląd stroju wyjazdowego bełchatowa: Oto i ON
kroczek
No to dawaj jeszcze bramkarski i model jakbym mógł prosic?
GooFy
Zrobie Seta Gieksy, najpierw away a potem GK
kroczek
a mógłbyś w normalnej rozdzielczosci?Bo mój komp cos ciezko trawi HD choc nie jest taki zly.
artysta germanista
no fajny bot ale hd nie lubie
GooFy
Away w normal w HD zrobię później
kroczek
Świetny kits teraz już tylko gk.Zrobisz wersje OE?Jeszcze jedna mała uwaga:w stroju away musisz poprawic lączenie poasków na rękawach.
NiNE-T3
Napis w Home GKS-u jest niebieski "PGE", trochę inny schemat spodenek, ale ok.
GooFy
zrobi się full seta to zrobię na OE itd. A co do pasków to ustaw sobie model 4 powinno być ok.
szołpas
Goooofy ostatnie kitsy zajebiste :oooooo
NiNE-T3
Świetny kits, brawo! Popraw spodenki w BOT home wink.gif
ComeBack
Jakies dziwne te loga i ogolnie kitsy wygladaja na niedopracowane i robione na szybko...takie jest moje odczucie...lepiej by bylo gdybys zrobil 1 kits dziennie i dopicowal go niz po kilka sredniej jakosci...
POZDAWIAM;)
GooFy
No fakt może trochę dużo ich ale robię je z nudów... Nic innego do roboty w domu akurat niemam.
Collar: yes
model= 4

I poprawiony bot
INTELEKT
Dobre stroje Bełchatowa, do bramkarskiego powinieneś wstawic sponsora i będzie cały komplet. Zagłębia jakoś mi się nie podoba. Oprócz Kroczka nie ma nikogo chętnego na stroje Radomiaka?
Jacmen
Bardzo fajne stroje Mistrza Polski vice mistrza tez. Gooofy mam do ciebie prośbę. Czy mógłbyś zrobić dla mnie stroje dla Derby Country bo robie ofa do pes6 na patchu Orange ekstraklasa i mi są potrzebne jeśli możesz to odpisz z góry dzięki.
Flisak
Pytam się-"Po co tak zap...alasz z tymi strojami??" Rób jeden, dwa dziennie, ale tak porządnie. Stroje nie są złe, ale powinieneś je troszeczkę dopracowywać.
ComeBack
Cytat(GoooooFy @ Jul 21 2007, 09:04:19) [snapback]165846[/snapback]
No fakt może trochę dużo ich ale robię je z nudów... Nic innego do roboty w domu akurat niemam.
Collar: yes
model= 4

I poprawiony bot

Dlaczeko na koszulce Zaglebia sa dwa odcienie "miedziowego"? huh.gif
POZDRAWIAM;)
INTELEKT
Dwa odcienie pomarańczowego? To chyba pytanie dla projektantów, tak już jest, coś takiego jak w strojach Turcji.
E 9
Cytat(ComeBack @ Jul 21 2007, 11:55:04) [snapback]165960[/snapback]
Dlaczeko na koszulce Zaglebia sa dwa odcienie "miedziowego"? huh.gif
POZDRAWIAM;)

Hm...???Bo tak jest na prawdziwych strojach??Na fotkach ktore dawal kostek wyraznie widac ze sa dwa odcienie wink.gif wink.gif wink.gif fotki są chyba u torina w temacie.
A co do strojów to GKS mi sie podoba czekam na cały komplecik i folderek ;p

EDIT:INTELEKT mnie wyprzedził ;p
barpec94
Moge prosic o jakas paczke poprawionych kitsow dla klubow takich jak Real czy Barca?? z gory thx wink.gif
kroczek
Zrobisz bramkarski Zagłebia?
GooFy
Po jutrze dopiero... Dzisiaj mi się niechce a jutro mnie niema...
ComeBack
Cytat(GoooooFy @ Jul 21 2007, 18:07:40) [snapback]166064[/snapback]
Po jutrze dopiero... Dzisiaj mi się niechce a jutro mnie niema...

Ten kits to alternative ma byc?
Nawet fajny ale troche malo szyc i slabe loga OE i Nike na spdenkach
POZDRAWIAM;)
Cuba27
Przyłączam się do prośby o stroje Radomiaka. Bardzo prosze o te stroje Gooooofy. rolleyes.gif
the-bhoys
Eee tam, co mi szkodzi, niech stracę biggrin.gif Dla innych użytkowników, przyłączam się do porśby o strój Radomiaka biggrin.gif
Darekk89
Gooooofy co z dokończeniem strojów Bełchatowa ??, nie skończyłeś kompletu, a przecież miałeś dać też w wersji HD, co się stało że nie robisz dalej kompletu??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.