Hmm,a moze ktos gra na Shollym Patch? ;]
Ja gram juz 5 sezon i moge polecic paru graczy

Srodkowi Obroncy
Pejcinovic, K. Papadopoulos (jakos tak sie zwali

) - ogolnie nikt kolo nich nie przejdzie, nawet jak maja po 20 lat ;], swietna para stoperow. Pejcinovic ma co prawda Kontuzje C, ale jako obronca rzadko kiedy jest faulowany, u mnie ani razu nie mial kontuzji

. A Papadopoulos oprocz tego ze moze grac w srodkku obrony, moze byc tez prawym obronca bo jest niesamowicie szybki.
Srodkowi Pomocnicy
Scekic, P. Dominguez - swietni zamiennicy Fabregasa, Scekic w debiucie strzelil dwie bramki ^^ U mnie maja po 22 lata, a celnosc i szybkosc podan na czerwono, szybkosc tez duza ;] No i do tego Fran Merida, ale pewnie wiekszosc juz o nim slyszala ^^, mlody playmaker z Arsenalu, narazie 20 lat, zobaczymy jakie statsy bedzie mial za rok, dwa ;]
Ofensywni Pomocnicy
Erick Flores - Lewonozny, swietny strzal, podanie ( w wieku 22 lat na pomaranczowo). Niski jest, ma bodaj 169, ale grac glowa u mnie nie musi, wiec mi odpowiada ;]
Boquita i P. Coutinho - Coutinho jak Flores, ale prawonozny i wyzszy ;], Boquita jak Coutinho (xD), ale jednak troszke gorsze statsy
Cofnieci Napastnicy - Tu moge wymienic Neymara, o nim pewnie tez wielu z was slyszalo, troszke drobny, ale za to swietny drybling i calkiem niezle podania i strzaly, a to mi u CN starczy ;]. No i musze wymienic tu jeszcze Carlosa Eduardo, niby statsy od Neymara gorsze, ale jakos lepiej mi sie nim gra ;], w pewnym momencie statsy mu leca w dol, ale potem sie stabilizuje
Srodkowi Napastnicy
Eduardo - wiem, wiem, wszyscy go znaja, napastnik Arsenalu, ale chce o nim napisac, bo mimo ze ma 25 lat statsy mu wciaz ida w gore ! Strzaly dochodza mu do ok 95, dobre jak na napastnika podania, szybki, niezle gra glowa, lewonozny, czyli taki, jakiego potrzebuje ;] Napastnik kompletny
Aleksic - tak samo jak Eduardo, ale swietne statsy osiagna znacznie, znacznie wczesniej. Kupilen go jak mial chyba 19 (!) lat i strzelil dla w pierwszym sezonie 38(!!!) bramek a to o czyms chyba swiadczy ;] No potem mu przez 2 sezony staty spadaly, niektore nawet o 5, ale teraz znowu ma "wyz" i ma zamiar go odbudowac;]
Douglas Costa - Cofniety napastnik, ale go daje jako srodkowego, jak Carlos Eduardo - niby statsy gorsze od Aleksicia czy Eduardo, ale gra mi sie nim bardzo bardzo przyjemnie ;]
No i to tyle z moich talentow ;] Reszta ktorych mam/mialem to albo nie rozwinela sie/nie grala tak jak chcialem, albo czekam az sie rozwinie/pokaze cos w grze/jest juz znana ;] Pare nazwisk moglem przekrecic itd, jakby co pisac - poprawie ;]