Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Talenty W Pes 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
IronTiga
uhh... dawno mnie na IO nie było tongue.gif
ale widzę że jeden z moich ulubionych tematów ciągle żyje smile.gif
to dobrze!

panowie mam do Was prośbę... poszukuje jakiegoś młodego napastnika i pomocnika (nie musi być młodziutki, może być to zawodnik do 24 lat) i chodzi głównie o to że wróciłem do gry w PES5 biggrin.gif i gram na czystym OFie i czy któryś z Was jeszcze pamięta jakiegoś dobrego pomocnika lub napastnika w miarę młodym wieku ze starej poczciwej "piątki"? (jak by to komuś miało pomóc to zawodnika potrzebuje do Liverpoolu)

czekam na odpowiedź... mam nadzieje że ktoś sie podzeli jakimś ciekawym zawodnikiem smile.gif

Pozdro wink.gif
potter
Proponuje poczekac na Ekstraklasa 5.0
Tam to dopiero bedzie pelno talencikow, duzo z za granicy
Az chce sie grac !
Juz na test ofie fajnie mozna popatrzec np na takiego Pjanica z Lyonu, mlody ale szarpie niezle
IronTiga
CYTAT(.:TIGER:. @ Sep 30 2008, 23:38) *
uhh... dawno mnie na IO nie było tongue.gif
ale widzę że jeden z moich ulubionych tematów ciągle żyje smile.gif
to dobrze!

panowie mam do Was prośbę... poszukuje jakiegoś młodego napastnika i pomocnika (nie musi być młodziutki, może być to zawodnik do 24 lat) i chodzi głównie o to że wróciłem do gry w PES5 biggrin.gif i gram na czystym OFie i czy któryś z Was jeszcze pamięta jakiegoś dobrego pomocnika lub napastnika w miarę młodym wieku ze starej poczciwej "piątki"? (jak by to komuś miało pomóc to zawodnika potrzebuje do Liverpoolu)

czekam na odpowiedź... mam nadzieje że ktoś sie podzieli jakimś ciekawym zawodnikiem smile.gif

Pozdro wink.gif

ponawiam do Was prośbę o podanie propozycji piłkarzy tongue.gif
polećcie kogoś biggrin.gif
na pewno kogoś ciekawego znacie smile.gif

Pozdro wink.gif
p@blo
Tiger polecam Ci Agbonlahor z aston villi i Mati Fernandez z Villarealu
Tolek
Moim ulubieńcem w piątce był Rosales. Strzelił u mnie ze 300 bramek... Koleś grał na poziomie Rooneya, swojego partnera w ataku smile.gif.
Polecam wzmocnić obronę i pomoc Javierem Mascherano biggrin.gif. Stał się równie dobry, co dokupiony później partner w pomocy - Gerrard biggrin.gif.
Poza tym... Wystarczy, że przypomnisz sobie nazwiska kilku w miarę młodych gwiazd z dzisiejszego futbolu... W PES 5 byli jeszcze talentami smile.gif.
P.S. Windziak - ja się dopiero rozkręcam, to 1 sezon jest... Spokojnie smile.gif. Starym składem to się każdego równo łoiło, ale po wgraniu OE 4.0 strasznie dużo się pozmieniało... I nie było sensu grać na starym save'ie.
TryGummer
Na OE Patchu to do trybu kariery polecam Rybusa i R.Lewandowskiego z polski. wink.gif

za granica to Luis Suarez z Ajaxu ,Cecares z Barcelony , Sergio Ramos i Bojan Krkic
Przemooh
Ja polecam zawodnikow, ktorzy zostali juz wyzej wymienieni:

BR: Curci, Akinfeev, Barbosa, Proto, Neuer, Ustari

OBR: Mathieu (szczegolnie polecam - swietnie wykonuje wolne i karne), Rafinha, Kaebi, Heitinga, Kompany

POM: Fabregas, Kevin Prince Boateng, Ilicevic, Cigarini, Kerlon, Reeves, Diego, Ashley Young, De Jong, Alan Smith

ATK: Fred (bardzo polecam!), Jo, Benzema, Adu, Walcott, Sobis, Aguero

happy.gif
Snikers94
Hmm,a moze ktos gra na Shollym Patch? ;]
Ja gram juz 5 sezon i moge polecic paru graczy tongue.gif

Srodkowi Obroncy
Pejcinovic, K. Papadopoulos (jakos tak sie zwali tongue.gif) - ogolnie nikt kolo nich nie przejdzie, nawet jak maja po 20 lat ;], swietna para stoperow. Pejcinovic ma co prawda Kontuzje C, ale jako obronca rzadko kiedy jest faulowany, u mnie ani razu nie mial kontuzji tongue.gif. A Papadopoulos oprocz tego ze moze grac w srodkku obrony, moze byc tez prawym obronca bo jest niesamowicie szybki.

Srodkowi Pomocnicy
Scekic, P. Dominguez - swietni zamiennicy Fabregasa, Scekic w debiucie strzelil dwie bramki ^^ U mnie maja po 22 lata, a celnosc i szybkosc podan na czerwono, szybkosc tez duza ;] No i do tego Fran Merida, ale pewnie wiekszosc juz o nim slyszala ^^, mlody playmaker z Arsenalu, narazie 20 lat, zobaczymy jakie statsy bedzie mial za rok, dwa ;]

Ofensywni Pomocnicy
Erick Flores - Lewonozny, swietny strzal, podanie ( w wieku 22 lat na pomaranczowo). Niski jest, ma bodaj 169, ale grac glowa u mnie nie musi, wiec mi odpowiada ;]

Boquita i P. Coutinho - Coutinho jak Flores, ale prawonozny i wyzszy ;], Boquita jak Coutinho (xD), ale jednak troszke gorsze statsy

Cofnieci Napastnicy - Tu moge wymienic Neymara, o nim pewnie tez wielu z was slyszalo, troszke drobny, ale za to swietny drybling i calkiem niezle podania i strzaly, a to mi u CN starczy ;]. No i musze wymienic tu jeszcze Carlosa Eduardo, niby statsy od Neymara gorsze, ale jakos lepiej mi sie nim gra ;], w pewnym momencie statsy mu leca w dol, ale potem sie stabilizuje

Srodkowi Napastnicy
Eduardo - wiem, wiem, wszyscy go znaja, napastnik Arsenalu, ale chce o nim napisac, bo mimo ze ma 25 lat statsy mu wciaz ida w gore ! Strzaly dochodza mu do ok 95, dobre jak na napastnika podania, szybki, niezle gra glowa, lewonozny, czyli taki, jakiego potrzebuje ;] Napastnik kompletny

Aleksic - tak samo jak Eduardo, ale swietne statsy osiagna znacznie, znacznie wczesniej. Kupilen go jak mial chyba 19 (!) lat i strzelil dla w pierwszym sezonie 38(!!!) bramek a to o czyms chyba swiadczy ;] No potem mu przez 2 sezony staty spadaly, niektore nawet o 5, ale teraz znowu ma "wyz" i ma zamiar go odbudowac;]

Douglas Costa - Cofniety napastnik, ale go daje jako srodkowego, jak Carlos Eduardo - niby statsy gorsze od Aleksicia czy Eduardo, ale gra mi sie nim bardzo bardzo przyjemnie ;]

No i to tyle z moich talentow ;] Reszta ktorych mam/mialem to albo nie rozwinela sie/nie grala tak jak chcialem, albo czekam az sie rozwinie/pokaze cos w grze/jest juz znana ;] Pare nazwisk moglem przekrecic itd, jakby co pisac - poprawie ;]
borzan146
Mógł by ktos podac statsy neymara i przy okazji twarz jak ktos ma??

Z GORY DZIEKI
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.