Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Talenty W Pes 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
who_me
Mican Richards(man.city) bije na glowe tego Albiola i do tego jest 3 lata mlodszy....pisze oczywiscie o statystykach ,a nie o tym ktorym jak mi sie gra(jak to maja niektorzy w zwyczaju)

podobnie z Ramosem ,ktorego Vanderborre bije na glowe :]
Andzi
A. Ferdinand , czyli Anton Ferdinand. Wg mnie jeden z najlepszych obroncow w grze
globi
Dla mnie Vandenborre jest najlepszym obrońcom MŁODYM w grze a ze wszystkich obroncow najlepszy jest Rio Ferdinand
muh
Ostatnio pokazywałem kumplowi(maciek dzis masz 5:0 w plecy) mój skład w ML, był pod wrażeniem krzywych niektórych zawodników( a raczej różnic miedzy nimi...ja mam wersje PC, on posiada PS2...nie mamy wgrywanych zadnych patchy, nic, stąd wniosek ze u kazdego inaczej ma sie sprawa z krzywymi. U mnie np. Sergio Ramos jest słaby, krzywa dochodzi do 80, ale nigdy jej nie przekracza. Czytając niektóre posty byłem bardzo zdziwiony polecaniem słabych zawodników...więc mam propozycje, aby przy nazwiskach piłkarzy notować wgrane patche, wersje itp.
Hayalet
tam krzywa, kilka razy miałem że krzywa konczyła się na ~85 a zawodnik dochodzil pod ~97, tylko dzięki owocnej pracy na treningach, młodemu wiekowi początkowemu, i w każdym meczy noty >7.0 (co owocuje większą ilościa punkcików).
muh
QUOTE(Kaori @ Jan 8 2007, 15:12:15) [snapback]111031[/snapback]

tam krzywa, kilka razy miałem że krzywa konczyła się na ~85 a zawodnik dochodzil pod ~97, tylko dzięki owocnej pracy na treningach, młodemu wiekowi początkowemu, i w każdym meczy noty >7.0 (co owocuje większą ilościa punkcików).

przecież maksymalnie można mieć 95;], a żeby mieć noty >7 w każdym meczu...bez komentarza
BoBaN
Ja polecam na napad Roberto Soldado, 22 letni wychowanek Realu Madryt, obecnie na wypożyczeniu w Osasunie, u mnie wali bramy na zawołanie:)
Andzi
QUOTE(muh @ Jan 8 2007, 20:51:57) [snapback]111192[/snapback]

przecież maksymalnie można mieć 95;], a żeby mieć noty >7 w każdym meczu...bez komentarza

Mozna miec 10. Ja miałem Ronaldinho na pierwszym poziomie.
kerpa
Nierozumiem, to znaczy ze jak sie bierze wolny trening to zawodnicy sie poleprzają?
Simon
nie polepszaja sie. kaori napisal zwoje wlasne domysly. bo skoro zawdonicy sa corac lepsi to znaczy ze musza trenowac smile.gif
baton_27
bramkarze:David Marshall(Celtic Glasgow) 21 lat , Łukasz Fabianski(reprezentacja polski) 21 lat
obrona:Gael Clichy(Arsenal London) 21 lat,Vlaar(liga holenderska)21 lat, Anton Ferdinand(West ham united)21 lat , Heitinga(Ajax)23 lata , Mathieu(liga francuska)23 lata.
pomoc:Ross Wallace(Celtic) 21 lat, Ashley Young(Watford)21 lat, Rafael Sobis(Betis Sevilla)21 lat, Mitea(jakis rumun) 21 lat, Samir Nasri(OL.Marsylia)19 lat, Hatem Ben Arfa(OL.Lyon)19Lat, Evander Sno(Celtic)19 lat
napad:Park chu Young(reprezentacja Korei)21lat,Lukas Podolski(Bayern Munchen)21 lat, Tranquila Barnetta(Szwajcaria)21 lat

Mój skład w ML cool.gif
muh
orellano półbóg:)
matthew
Jaama.. Dochodzi chyba po 3 sezonie, z Tunezji... Zamiata w pomocy !
Hayalet
QUOTE(Simon @ Jan 10 2007, 14:25:49) [snapback]111586[/snapback]

nie polepszaja sie. kaori napisal zwoje wlasne domysly. bo skoro zawdonicy sa corac lepsi to znaczy ze musza trenowac smile.gif

nie, chodziło mi o trening letni, zawsze +1 skill, czasem +2 na rok.
matthew
jaki jest młody, dobrze rozwijający się LEWY pomocnik ? Lewonożny oczywiście.
pozdro wink.gif
Hayalet
Ja tam mam na flance Mathieu, bo włącza się jeszcze w defensywe.
matthew
QUOTE(Kaori @ Jan 19 2007, 15:45:21) [snapback]114544[/snapback]

Ja tam mam na flance Mathieu, bo włącza się jeszcze w defensywe.

Dzieki, sprawdze wink.gif
Milerinho
Ja bym polecił młodzikow z mojego teamu biggrin.gif:D

przypomne ze mam patch Orly Benhakera

wiec skład

Fabiański - niezle sie rozwija

Senderos- super obronca

Kompany- po kilku sezonach nie ma sobie rownych

Fabregas - klasa sama w sobie

Mikel- idealny srodkowy pomocnik po jakims czasie wrecz niezastąpiony

Park Chu Young - bramki na zawolanie p za tym dobre warunki fizyczne

Martins- bardzo dobre staty na poczotku a pozniej wielka gwiazda

Wolcott- bardzo szybki na skrzydle i bramkostrzelny

Sergio Ramos- w 2 sezonie nie mialem napastnika o nim zdobywalem krola strzelcow ogolnie bardzo dobrze sie rozwija

Vanden Borre- czysty talent z belgijskiej pilki

Nuri Sahin- niezle sie rozwija

Gago i Diego - kolejni bardzo dobrzy mlodzi pomocnicy

Rafinha- bardzo dobry boczny obronca

Adu- niezly mlokos z USA

Nani- cos w stylu Cristiano Ronaldo tylko ze mlodszy

Emanuelson- podobnie jak Rafinha boczny bardzo dobry obronca

Matuidi- niezly pomocnik

Kasper Schmaichel- poszedl w slady ojca bardzo dobry bramkarz w dodatku mlody

A tak nawiasem to zaczelem wlasnie grac 2011 rok w pesa:D

dodaje kikla zalocznikow zebyn nie byl golo slowny

pozdro

[attachmentid=288][attachmentid=289][attachmentid=290][attachmentid=291][attachmentid=292][attachmentid=292][attachmentid=293]
Simon
milerinho dzieki za tych pilkarzy. kilku z nich na pewno przetestuje. szcegolnie teog naniego wink.gif
Milerinho
hehe nani klasa sama w sobie wiesz testowalem wielu pilkarzy ale oni zostali z tych wszystkich

ostatnio kupilem Sissoko i Teveza to tylko Tevez cos gra bo ten sisioko to kiepski jest najlepiej jak zaczynasz kariere posciagac sonbie jak ja najyzej 20 latkow a pozniej pozostaje TYLKO granie tymi talentami.

a tak wracajac do mojego skladu to proponuje ci tego MIkela zarobiscie sie nim gra na srodku pola wygrywa 90% glowek doskonale sie przepycha i ma swietny strzal z dystansu...

warto go miec w swoich szeregach:D:D:D

tu wstawiam note 9,0 parkiem[attachmentid=325]
Rand
Ja również polecam Park Chu Younga.Też go mam od połowy 1 sezonu i mimo że teraz moge miec każdego z napastników włacznie z Caniggią czy Puskasem wink.gif to trzymam go bo bramki strzela na zawołanie wink.gif
Nani jest również świetnu u mnie gran na jako wysuniety środkowy pomocnik, polecam również Kaebi'ego może grać na skrzydle badz na jako boczny obrońca, ten mały skrzydłowy jest młody i szybko sie rozwija, do tego jest bardzo szybki wink.gif
Kolejnym świetnym tym razem napastnikiem jest Sanogo, po 2 latacj ma ponad 90 celności strzałów, jest świetny wciąż u mnie gra.
Dobrym pomocnikiem jest Matias Delgado gra umnie na zmiane z Nanim i gra całkiem nieźle.
Jako def. pom. gra u mnie świetny De JOng, naprawde porządny pilkarz.
the-bhoys
Zna ktoś może jakiegoś dobrego prawego obrońce ? Chodzi mi o takiego zawodnika, którego wy macie w Master League. smile.gif

Pozdrawiam !
dikhet
Vandenborre albo zaccardo
Milerinho
Vanden Borre lub Rafinha biggrin.gif
matthew
QUOTE(the-bhoys @ Jan 23 2007, 11:27:29) [snapback]115681[/snapback]

Zna ktoś może jakiegoś dobrego prawego obrońce ? Chodzi mi o takiego zawodnika, którego wy macie w Master League. smile.gif

Pozdrawiam !

Kaebi, Lahm. wink.gif
lukasz0
QUOTE(the-bhoys @ Jan 23 2007, 11:27:29) [snapback]115681[/snapback]

Pozdrawiam !

ja polecam BOS bardzo dobry Holender
misiek1899
Nelson z Benfici.
Rand
jak kolega wczesniej pisał, zresztą tez o nim wspominałem zdecydowanie kaebi ;]
the-bhoys
Dziękuje wszystkim ! Napewno przetestuje ów graczy na prawej obronie. Jeszcze raz dzięki. smile.gif
p@blo
Ja u siebie mam palmieriego marchanda merino teveza fernando torresa fischera schimizu orellano
R@SSeLL
Ja gram na Revolution OF
I bardzo dobry jest Guarin , Pepe, Nigel De Jong ,
Z tego co wiem b.dobrze rasuja sie tez Tevez Bramkarz Argentyński Ustari
devlin
Na obrone polecam ZORO (SB), LOCO (CB) i PICCOLO (CB). W pomocy rządzi OBODO (DMF) i AISSATI (AMF) a w napadzie bramkostrzelni są WALLNER, AL KHATANI, PAZZINI no i PARK CHU YOUNG biggrin.gif. Do bramki zdecydowanie USTARI - ten koles broni wszystko!
K_ubus
A o to moja szeroka kadra biggrin.gif :

Bramka:
Boruc
Yohann Pele

Obrona:
Senderos
Toure
Vrzogic
Eboue
Hoyte
Djourou
Clichy

Pomoc:

Gilberto Silva
Fabregas
Hleb
Walcott
Ljungberg
de Jong
Aissati
Downing
Emanuelson
Pliatsikas

Atak:

Henry
D. Bent
Adebayor
van Persie
Babel
Jo
Aguero

Nietrudno zauważyć, że gram Arsenalem.
Levuss
Babel rządi na ataku
Park Chy Joung jest świetny
polecam Sebastiana Deislera i Podolskiego naprawdę szybko rozwijający sie zawodnicy!!!!
Rand
Ja dorzuce jak każdy Park Chu Young jest rewelacyjny, wciąż go mam.
Dodatkowo Schweinsteiger, najlepszy of. pom. w grze jak dla mnie.
Na początek Aissatti szybko sie szkoli, jest uniwersalny i tani.
Kim u don, bardzo młody i szybko rozwijający sie bramkarz teraz mam go od chyba 2 sezonów i ma 95 keeper skills.
Gladstone świetny obrońca.
Metzelder i Akale dwaj środkowi obrońcy dobrzy zwłaszcza przez wzrost wszystko wybijają, wiec komputer żadko zdobywa bramki głową.
Diego dobry defens. pom. i nie za drogi, ma niezłe strzały.
Sanogo ogólnie snajper, celność strzałów ma niezłą i szybko mu rośnie u mnie ma ponad 93 cel, i ponad 90 tech.,siłe strzału.
O Kaebim już chyba wczesniej wspomniałem, więc może jeszcze Trochowski, świetny środkowy pomocnik, ma dobre strzały.
Xabierr
Polecam Aissatiego bodajże z PSV. Kupiłem go do ManU i naprawde niezly rozgrywajacy tongue.gif

Pozatym Ustari - Argentynski bramkarz. Po kilku sezonach jest swietny.

Jesli chcecie jakas 'gwiazde' biggrin.gif to Quaresma - bardzo dobry skrzydłowy

jajkonosz
mam pytanie... moze nie związane z talentami, ale wy tu praktycznie wszystkich juz wymieniliscie... kogo mi polecacie na środek obrony ? nie musi to być talent, moze to być giazda, byleby dobrze a nawet bardzo dobrze grał.. kasa do 60mln

pomocy... musze zmienic starego cannavaro a nie wiem za kogo...

!Hala Madrid!
ushat
Ja osobiście z obrońców mogę polecić: A.Ferdinanda, który na początku gra bodajże w West Ham United, D.Aggera z Liverpoolu, Senderosa z Arsenalu Londyn albo też Vidicia z Manchesteru United.

Pozdrawiam smile.gif
p@blo
Ja polecam bosa , palimieriego
jajkonosz
a co myślicie o Kompanym ? jest warty polecenia ? bo słyszałem ze po sezonie, niezły grajek z niego...
p@blo
Dobry jest ale ja bym wolał bosa
Sheva77
Ja mam pytanie jak szybko rozwija się NANI (ze Sportingu)???

Jeśli chodzi o talenty to polecam:

D. Carvalho - Brazylijczyk, 22 latek, lewo nożny, gra w CSKA Moskwa, PP i OP
Aaron Lennon - anglik, 19 lat, prawo nożny, skrzydlowy pomocnik, tottenham hotspur
Mirtins jest wyjebany polecam,
joao moutinho, rooney.

Jocker
- Shimizu OP, NŚ
- Ben Arfa OP
- Benzema NŚ
- Jo NŚ
- Boka OB

Odradzam:
- Vrancic (młody i nawet dobry, może kusić ale po sezonie spadają mu staty)
- Bobo (tak jak z Vranciciem)
Brecz
Manduca ( NP, OP). Radze wystawiac jak AMF, poniewaz nie jest strasznie szybki jak na napastnika, chyba ze komus to nie przeszkadza. wink.gif
Ma genialny strzal z zza pola karnego. biggrin.gif Co strzal to musi byc w bramke. smile.gif Zdarzaja sie wyjatki, bardzo rzadkie. :]
Massimo
Jeżeli ktoś gra na of'ie Superpatha to polecam Pasqual'a (obrońca ale jest świetny z przodu na skrzydle!!) oraz Junior'a Senaya (zawodnik z Togo, dobry na skrzydło, dobry strzał).
elotto
jaki jest dobry pomocnik defensywny i boczny obrońca( musi dobrze grać głową) w superpatchu
p@blo
Pomocnik to Mascherano a obrońca to Vrzogic
Kempu
Polecam Podolskiego, Carrica.

Odrazam Jesus Navasa.
matthew
Ja polecam Daniela Alvesa. No i na pomoc
R. van der Vaart
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.