ja miałem odmłodzonego ZIDANE i wymiatał

A MALDINI jak to MALDINI klasa sama w sobie...a o to moja drużyna
WERDER BREMA,rok bodajże 2010.Gram ustawieniem 4+1+3+2 na czempionie rzecz jasnabramkarz:PROTO-,bardzo dobry bramkarz,długo sie rozwija..
obrona:FAZIO -może stać na pozycji defensywnego pomocnika jak i na środku obrony,młody,wysoki,skoczny i silny,bardzo długo sie rozwija
KRUGER-bardzo młody,prawie 2 metrowy obrońca,ma słabe staty ale warto go mieć poniewaź rozwija sie baaardzo długo
JANSEN-boczny obrońca jak i boczny pomocnik-jeden z najlepszych,najlepszy boczny z najlepszymi statami jakiego miałem(w 2010 to ma u mnie prawie wszystkie staty na pomaranczowo i bodajze 96 obrony)
MICAH RICHARDS-boczny obrońca,szybki i silny
pomoc:AISATTI-u mnie na pozycji defensywnego pomocnikia-szybki,dobry strzal i podanie
ALAIN TRAORE-szybki skrzydłowy,dużo asyst i mocny strzał
CESC FABREGAS-szybki,mistrz asyst
MESSI-nazwisko mówi samo za siebie:)
napad:JO-mistrz gry głową(95 gry glowa i tyle samo skocznosci i 189 cm wzrostu nie daja szans zadnemu obroncy),potężny strzał.Warto go mieć,2010 a on dalej sie rozwija
BENDTNER-kolejny zawodnik od gry głową(191 cm wzrostu)młody i perspektywiczny jak JO
ławka;
ADLER,SONG BILONG,DA COSTA,LOUVION,DZEMALI,COCU(odmłodzony-12 lat rozwoju),GIOVANI DOS SANTOS,BERISHA,ADRIAN LOPEZ
Mam zesół młody w którym każdy piłkarz ma długi rozwój-po co mam grać starymi jak im spadają staty-na nich przyjdzie czas jak sie odmłodza:)aha gram na ofie z evolution patch pozdro