Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Talenty W Pes 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
dikhet
a co masz do navasa? daj mu troche czasu. recze za niego. popyla jak messerschmitt. a dodatkowo behrami, moutinho, dudu, d.carvahlo, babel, nani, vdborre, mathieu no i rafinha
Kempu
U mnie mu jakoś nie idzie, może mu źle pozycje dobrałem, ofensywnego pomocnika, coś w stylu Lamparda
EbonH4wK
czy autor tematu mógłby zebrać wsyzsktie podane w tym temcaie talenty, i wpisać je wg pozycji w pierwszym poście ?? Będę bardzo wdzięczny.

EDIT: hehe, przejżałem niektórych zawodników i muszę ze smutkiem stwierdzić że u mnie w grze są oni już dość starzy =] Mam 12. tydzień 2016 rok. Więc Panowie (i Panie?) kupujcie ich na początku swojej zabawy z ML =]
Cris
Potrzebuje szybkiego i młodego napastnika.
mdk66
QUOTE(Cris @ Mar 20 2007, 17:00:13) [snapback]132232[/snapback]

Proponuję Carlosa Teveza (bodajże West Ham United)
szolpas
QUOTE(mdk66 @ Mar 20 2007, 17:02:16) [snapback]132233[/snapback]

Proponuję Carlosa Teveza (bodajże West Ham United)

A ja Wallcota lub Kalou cool.gif
elotto
Swietny jest też Agbonlahor z Aston Villi
matthew
QUOTE(Cris @ Mar 20 2007, 17:00:13) [snapback]132232[/snapback]

Dos Santos - u mnie na szpicy niezawodny wink.gif
Sheva77
Gram MAN UTD i potrzebuje następcy Scholesa czyki srodkowego pomocnika zeby mial dobre uderzenie z dystansu i szybko sie rozwijal. ja myslalem nad Fabregasem i Raul Mereiles... a moze w macie jakis nową bron...
EbonH4wK
Schuster :> biggrin.gif

A sprawdz jeszcze Owusu-Abeyie (Owusu jak wpiszesz Ci znajdzie)

Jeśli będzie młody to kupuj, jak nie to nie ;p

Używajcie również opcji TALENT SEARCH i segregujcie sobie gości wg wieku od najmłodszego. Można tak znaleźć wielu cennych piłkarzy.
lukasz0
QUOTE(Sheva77 @ Mar 20 2007, 23:42:38) [snapback]132369[/snapback]

Gram MAN UTD i potrzebuje następcy Scholesa czyki srodkowego pomocnika zeby mial dobre uderzenie z dystansu i szybko sie rozwijal. ja myslalem nad Fabregasem i Raul Mereiles... a moze w macie jakis nową bron...

hmmm proponowal bym Snajder (Ajax) Anderson (FC Porto) Guarin (Saint-Etienne) oraz mlode talenty Abbe Ibrahim, Guillem Savall, Gabriel Hauche...
Cris
Dzięki za wszystkich napastników, na pewno wypróbuje smile.gif smile.gif
Vespa64
Yussuf jest pomocnikiem ale lepiej radzi sobie w obronie. Gra w Dynamo Kijów ma 23 lata wzrost 182.
p@blo
Ja polecema Krkic u mnie gra w Barcelonie
matthew
QUOTE(Sheva77 @ Mar 20 2007, 23:42:38) [snapback]132369[/snapback]

Barnetta, van der Vaart, Iniesta
Massimo
Napastnik? Jeżeli grasz na OF'ie z superpath'a i grasz mniej niż 3 sezony to polecam tego zawodnika B.Leadrup kupiłem go z Realu Madryt za 16000 + 3000 pensja jako 26-latka

IPB Image
EbonH4wK
To jest gwiazda smile.gif Wiec jak kto lubi.
szolpas
E tam ja zbytnio nie kupuje gwiazd tongue.gif smile.gif I nielubie zawodników co nimi przejde całe boisko wink.gif
Massimo
Akurat tym nie przejdziesz smile.gif ale 90% strzałów kończy się golem. Nie przejdziesz nim bo nie jest zbyt silny :/ (chociaż jest Duńczykiem tongue.gif) C.Ronaldo to jest dopiero czołg laugh.gif po 3 sezonach gry u mnie nikt nie mógł go dogonić, a jak już ktoś biegał na jego poziomie to nie mógł go wyprzedzić bo się "rozpychał" skubaniec smile.gif
vviatr
Jakie znacie dobre talenty po 2 sezonach??
Gram MU i własnie szukam talentow.

Pozdro for All
Young_KSC
Na OF'ie z superpath'a

Feindouno - http://i13.tinypic.com/483wilf.jpg

Fred - http://i14.tinypic.com/2i75x08.jpg
Rand
QUOTE(EbonH4wK @ Mar 22 2007, 20:41:14) [snapback]132914[/snapback]

To jest gwiazda smile.gif Wiec jak kto lubi.

No właśnie więc troche odbiegamy od tematu. Zaraz ktoś zacznie wypisywać że Pele jest dobry i maradona też. Oczywiście ronaldinho, Deyna i Cruyff też tongue.gif
wypisujemy tu talenty a nie gwiazdy.
Ja mam jakiegoś offa chyba by GFF sprzed 2 miesięcy z GKSem bełchatów i Wisłą, nie wiem jak u was ale u mnie krkic po 3 sezonach wygląda jak Ronaldinho ;] tak więc polecam młokosa. Solidnym zawodnikiem na srodek pomocy jest nuri Sahin. Na srodek obrony zawsze przydaje sie ktoś wysoki jak np Akale, Metzelder, nie warto brać jakiś konusów jak Cannavaro bo ze stałych fragmentów i wrzutek komputer wsypie tyle bramek ile będzie chciał.
dobrze u mnie gra Kerlon i szybko sie uczy. Na skrzydło zawsze biore Lagosa, grek solidny i tani zwłaszcza na początek gry. na lewą pomoc oczywiście Mathieu, może grac też na obronie, ale lepiej na skrzydło go brać bo jest szybki i dobrze strzela, w początkowej fazie gry to on strzelał dla mnie bramki zamiast napastników.
vviatr
A Mozesz mi podac link do tego patcha?? albo ofa??

Hehe spox dzieki
Rand
To był sam of i nie pamiętam skad go wzięłem. Ale masz mojego ofa on jest praktycznie taki sam bo zmian chyba nie wrowadzałem, wiec jak chcesz to go przejrzyj: http://s000.wyslijto.pl/?file_id=74933177048175856782
Od razu mówię to jest of by GFF, ja nie wprowadzałem zmian wiec nie czepiać sie praw autorskich tongue.gif
Levuss
Panowie zacząłem grać Ajaxem i jestem pod wrażeniem!!same młodziki i jak statsy rosną!!!Babel jest wypasiony!jednak nad czym ubolewan to że Stan(zawalisty obronca nawet lepszy niż Ferdinand!)ma 34 lata i mam pytanie znacie jakiegoś młodzika który nadawałby się na zastępce Stama?wzrost minimum 190cm po prosty ma być odbiciem stama bo Holender już długo nie pociągnie

talenty to:
Rosales z Ajaxu i Limto(24 lata Brazylijczym 191 cm)bardzo dobry w debiucie 2 bramy gram na 3 poziomie
EbonH4wK
zależy na jaką pozycję.
Rand
jak wcześniej pisałem już, stosunkowo tani i wielcy zawodnicy ponad 190 cm wzrostu na pozycje śr. obrońcy to Akoto, Metzelder, Samba.
Sheva77
ja gram MAN UTD. (najfajniejszy klub w grze) 2 sezon i nic nie zmieniam tylko sprzedałem Larrsona poniewaz w realistycznym swiecie odszedl z MaN UtD. tylko kupiłem HLEBA z Arsenlu bo potrzebowalem szybkiego zawodnika na skrzydlo, kupiłem MAXWELLA z Interu bo był mi taki gracz potrzebny Świetne uderzenie z dystansu i kupiłem jeszcze TEVEZA z west hamu żeby uzupełnić luke po Larssonie... świetnie spisuje sie w Ataku Alan Simith...
A z talentów polecam Marcelo, Babel, Nani.
Levuss
QUOTE(Rand @ Mar 24 2007, 18:39:24) [snapback]133503[/snapback]

jak wcześniej pisałem już, stosunkowo tani i wielcy zawodnicy ponad 190 cm wzrostu na pozycje śr. obrońcy to Akoto, Metzelder, Samba.

Tylko że ja gram na standardowym OF i tych zawodników nie ma sad.gif a nie chce mi się nowych OF wklepywać
Rand
QUOTE(Sheva77 @ Mar 24 2007, 17:46:02) [snapback]133523[/snapback]

ja gram MAN UTD. (najfajniejszy klub w grze) 2 sezon i nic nie zmieniam tylko sprzedałem Larrsona poniewaz w realistycznym swiecie odszedl z MaN UtD. tylko kupiłem HLEBA z Arsenlu bo potrzebowalem szybkiego zawodnika na skrzydlo, kupiłem MAXWELLA z Interu bo był mi taki gracz potrzebny Świetne uderzenie z dystansu i kupiłem jeszcze TEVEZA z west hamu żeby uzupełnić luke po Larssonie... świetnie spisuje sie w Ataku Alan Simith...
A z talentów polecam Marcelo, Babel, Nani.

No tak ja to zaczynałem z Castolo, Ximelezem, Ordazem i innymi cieniasami tongue.gif Jak gram w master League wole grać od 0 niż od początku mieć gwiazdy.

QUOTE(Levuss @ Mar 24 2007, 23:40:41) [snapback]133644[/snapback]

Tylko że ja gram na standardowym OF i tych zawodników nie ma sad.gif a nie chce mi się nowych OF wklepywać

Ale z tego co pamietam to ja pierw grałem na oryginale i tam był Akoto, a Metzeldera to faktycznie mozesz nie miec bo gra w bundeslidze...
vviatr
A kogo polecacie na 1sezon z talentow??A i jeszcze.Mam mało kasy:/
p@blo
Gdyby ktos potrzebował dobrego młodego napastnika tongue.gif

To po 3 sezonach biggrin.gif biggrin.gif

[attachmentid=695]
EbonH4wK
QUOTE(pablo 109 @ Mar 29 2007, 17:55:42) [snapback]134703[/snapback]

Gdyby ktos potrzebował dobrego młodego napastnika tongue.gif

To po 3 sezonach biggrin.gif biggrin.gif

[attachmentid=695]

w moim OFie go nie ma smile.gif
p@blo
JA mam OF'a GFF i gra on w barcie
as90
No to odkopie temat smile.gif
moje talenty:
Curci(Roma-BR)-świetny bramkarz ,mam gościa 4sezony i cały czas świetnie broni
Kompany(Anderlecht-OS)-dobry silny, skoczny obrońca, świetnie zdejmuje wszystkie górne piłki
Pique(Manchester Utd-OS/P)-nawet dobry obrońca, nie ten poziom co Kompany ale skuteczny w obronie i czasem ładnie wchodzi do ofensywy
Boussoufa(Anderlecht-N)-dobry zwinny napastnik, po kilku sezonach niezły grajek z niego
M.Richards(Manchester City)-jak ktoś już napisał w tym topicu jest on bardzo szybki, dobrze również radzi sobie w powietrzu
Gourcuff(Milan-DP/OP)-dobry środkowy pomocnik, umie uderzyć z dystansu, zatrzymać przeciwnika i również dobry przy stałych fragmentach gry
Nasri(MarsilleOP/P/L/N)-taki francuski C.Ronaldo ,troszke niższy i niższe staty ma ale ogólnie to potrafi wziąć kilku rywali i strzelić zza pola karnego
Emanuelson(Ajax-OL)-ofensywny obrońca ,dobrze gra w obronie jak i w ataku
K.P.Boateng(Hertha Berlin-DP/OP)-idealny bardzo silny środkowy pomocnik ,dobre uderzenie , gra w powietrzu i....dobre staty po 2 sezonach J
Nuri Sahin(Dortmund-DP/OP)-u mnie troszke gorsza wersja Boateng’a rolleyes.gif
Aguero(Atletico Madrid-N)-coś w stylu Boussoufy, tyle że ma więcej techniki
Iacob(Steua Bukareszt-N)-tego gościa się nie spodziewałem w talentach, co tu dużo mówić...taki rumuński Grzesio Rasiak laugh.gif tyle że troche lepszy w polu

heh każdy wie ,że to jest talent ale...musze to napisać
C.Ronaldo-zajebis*y zawodnik, dużo goli, po kilku sezonach dosłownie wszystko na czerwono z wyjątkiem um.bramkarskich biggrin.gif
Jocker
Gram na OE patchu i moje talenciki :
- Shaw - juz ktos o nim pisal i ja potwierdzam ze to zajebiaszczy lewoskrzydlowy.
- Owusu-Abeyie - szybko się rozwija, młody i bardzo szybki.
- Korzym - mialem wielu napastnikow ale to wlasnie na poczatku niedoceniany Korzym gra najlepiej.
- Gostomski - bardzo szybko rosną mu staty i robi bardzo malo bledow.
BoBaN
Cytat(Rand @ Mar 25 2007, 01:25:27) [snapback]133652[/snapback]
No tak ja to zaczynałem z Castolo, Ximelezem, Ordazem i innymi cieniasami tongue.gif Jak gram w master League wole grać od 0 niż od początku mieć gwiazdy.
Ale z tego co pamietam to ja pierw grałem na oryginale i tam był Akoto, a Metzeldera to faktycznie mozesz nie miec bo gra w bundeslidze...

w standardowym ofie bez licencji na bundeslige Metzelder jest jako reprezentant niemiec o nazwisku Messenger. to taka mała Ciekawostka;) dla tych którzy chcieli sciągnać go do siebie, Gago ma chyba Pato, albo Pago. Pozdro!
vviatr
Hej all napiszcie kogo polecacie z mlodych talentow za malo kasy w pierwszym sezonie na ofie GFF?.Bo chce zaczac grac druzyna z np Castolo ,Ximelez,Minanda itp
Kempu
w 1 to nikogo bym nie kupował....
Po co, jeszcze wszyscy podstawowi grają....
Dopiero jak bedziesz widział że ci kogoś takiego brakuje....
artmix
Siema ja gram w kazdym pesie Arsenalem i powiem ze sklad mialem niezły ale wiadomo sezony mijaja i banda sie starzeje o to moj obecny sklad
WIESE ( swietny bramkarz dobry reflex i gra na przedpolu)
Boka(szybky zwinny i dobry technicznie noi mlody 24 lata ) Troest (Wysoki szybki i twardy) Senderos (znacie go) Flamini( no on do mlodych nie nalezy
Odonkor , Lennon (dynamika glownie dynamika i szybko rosna staty) Hleb Dos Santos (bardzo szybki mlody 19 lat) R.Oliveira
Henry ( 30 lat i tak wymiata ) Walcott (mlodziutko i genialny) , Martins ( szybka bestia )
EbonH4wK
Dodaj na jakim OFie grasz, bo to ma kolosalne znaczenie.

Ja mam w ML 2021 rok i w sumie niemal wszystkie gwiazdyb już mi się odrodziły jako młodzież.

Gram na OFie alexdino (OF na ktorym bazuje PlikOpcji z SuperPatcha) i w sumie w drużynie mam same młode talenty (te defaultowe Konami, lub gwiazdy pokroju Dos Santosa czy Teveza)

Bianchi > CB
Oliseh i K.P. Boateng > DMF na zmianę
Diakite > określonyb jako obrońca, ale mam go na LWF i ma rewelacyjne staty.
Walcott> Pomoc prawa
Shaw > CF GENIALNY
Shwarzb > CF / AMF / SS =]

Wspomnieni wyrzej Dos Santos i Tevez (maja już ponad 30 dlatego nie gram jużb nimi regularnie, ale łączbnie zdobyli prawie 1000 !!!! GOLI)
::Esepatii::
Gram na ofie Super Patcha,
Wielkimi talentami według mnie są :
Diego - Brazylia - Ofensywny Pomocnik
Narsi - Francja - Ofensywny Pomocnik
Kalou - WKS - Napastnik
Walcot - Anglia - Napastnik
Abidal - Francja - Obrońca
Fabianski - Polska - Bramkarz
batman
W ML mam już 2016 lub 2017 rok.
Oto moje talenty:
Ben hatira(HSV)Pomocnik
Rafael Sobis(Betis)Napastnik
Nuri Sahin(chyba Borussia Dortmund)Pomocnik
Obinna(Chievo)Napastnik
Micah Richards(Man City)Obrońca
Biseswar(jakiś holenderski klub)Skrzydłowy
Wosz(nie znam klubu a kupiłem go z Celticu)
Mikel(Chelsea)Pomocnik
Okaka(Roma)Napastnik
KERLON(PES-SHOP)Pomocnik
Adu(PES-SHOP)Napastnik
Nani(Sportning)Skrzydłowy
Nasri(Marsylia)Pomocnik
Lassana Diarra(Chelsea)Pomocnik
Diego Tardelli(chyba Olimpiakos)Napastnik
David Silva(Valencia)Boczny Pomocnik
Salomon Kalou(Chelsea)Napastnik
Yayah Toure(chyba Monaco)Pomocnik
Aguero(Atletico)Napastnik
Aaron Lennon(Tottenham)Boczny Pomocnik
Prandini(nie wiem ktoto jest ale mial super statsy wiec go kupiłem)
Bojan Krkic(Barcelona)Napastnik
Bogan
Nie wiedzialem że Krkic jest do kupienia. Z Barcelony fajnie sobie radzi na obronie Paco Montanes i Andrea Orlandi. Dobrze rozwija sie takze Giovanni Dos Santos.
Polecam róniez : Javiego Gutierreza (nie pamiętam skąd), Andersona (FC Porto) , Pepe ( FC Porto) ma juz ponad 20 latek , Nasri (Olimpique Marsellie).

Pozdro dla fanów piłki kopanej w wszelkich formach smile.gif
Bartolomeus
Ja gram na Ofie z superpatcha i talenty to:
*Obinna
*Kerlon
*Nilmar
*Nasri
*Nani
*Anderson
*Anton Ferdinand
*Micah Richards
*Rafinha
*Marcelo
*Nelson
*Kuszczak
*Akinfeev

i wiele innych

Batman ten Wosz którego kupiłeś to pewnie JAN WOSZ były zawodnik Bochum i pewnie odrodził ci sie na nowo jak np.Schmeichel
perONE
dla mnie duzym talentem jest grajacy w Nantes Wilhelmsonn czy jakos tak bardzo dobrze sie prezentuje
szołpas
Cytat(azaris @ Jun 11 2007, 18:38:35) [snapback]153699[/snapback]
dla mnie duzym talentem jest grajacy w Romie Wilhelmsonn czy jakos tak bardzo dobrze sie prezentuje

Ja z talentow polecam Aguero,Messi,Walcott wink.gif
batman
Cytat(Bartolomeus @ Jun 11 2007, 19:23:00) [snapback]153694[/snapback]
Ja gram na Ofie z superpatcha i talenty to:
*Obinna
*Kerlon
*Nilmar
*Nasri
*Nani
*Anderson
*Anton Ferdinand
*Micah Richards
*Rafinha
*Marcelo
*Nelson
*Kuszczak
*Akinfeev

i wiele innych
Batman ten Wosz którego kupiłeś to pewnie JAN WOSZ były zawodnik Bochum i pewnie odrodził ci sie na nowo jak np.Schmeichel

Bartolomeus być może Wosz sie odrodził, ale i tak gra świetnie!pzdr
P.S:Tak przy okazji poda ktos link do OF'a z superpatcha
walek11
Zapodawajcie talenty z OE patch smile.gif sposód naszych rodzimych grajków
misiek1899
Ja ostatnio kupiłem :

- Micah Richards : poprostu wymiata,czysci w obronie wszystko
- Kerlon : szybki,dosyc dobre podania,sybko rosnące staty
- Jo : to jest kosmos,w debiucie wszedł w 60 minucie i strzelił hat-tricka (gram oczywiście na Czempionie)

A z poprzednich karier jak niedawno grałem np Barcą to polecam :

- Klaas Jan Huntelaar : kapitalny napastnik,wysoki,dobrze sie zastawia,nie zawsze wychodził w 1 składzie a w 16 meczach strzeliłem nim 21 goli blink.gif
- Urby Emanuelson : dobry na DP,dobre podania
- Bojan Krkic : jak ktos gra na OF od GFF albo innym gdzie jest Krkic to powinien go kupic.Bardzo szybki,zwinny,potrafi strzelac i bardzo szybko rosną mu statystyki
- Oscar Ustari : bardzo dobry bramkarz,wysoki,młody i zwinny
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.