No to odkopie temat

moje talenty:
Curci(Roma-BR)-świetny bramkarz ,mam gościa 4sezony i cały czas świetnie broni
Kompany(Anderlecht-OS)-dobry silny, skoczny obrońca, świetnie zdejmuje wszystkie górne piłki
Pique(Manchester Utd-OS/P)-nawet dobry obrońca, nie ten poziom co Kompany ale skuteczny w obronie i czasem ładnie wchodzi do ofensywy
Boussoufa(Anderlecht-N)-dobry zwinny napastnik, po kilku sezonach niezły grajek z niego
M.Richards(Manchester City)-jak ktoś już napisał w tym topicu jest on bardzo szybki, dobrze również radzi sobie w powietrzu
Gourcuff(Milan-DP/OP)-dobry środkowy pomocnik, umie uderzyć z dystansu, zatrzymać przeciwnika i również dobry przy stałych fragmentach gry
Nasri(MarsilleOP/P/L/N)-taki francuski C.Ronaldo ,troszke niższy i niższe staty ma ale ogólnie to potrafi wziąć kilku rywali i strzelić zza pola karnego
Emanuelson(Ajax-OL)-ofensywny obrońca ,dobrze gra w obronie jak i w ataku
K.P.Boateng(Hertha Berlin-DP/OP)-idealny bardzo silny środkowy pomocnik ,dobre uderzenie , gra w powietrzu i....dobre staty po 2 sezonach J
Nuri Sahin(Dortmund-DP/OP)-u mnie troszke gorsza wersja Boateng’a
Aguero(Atletico Madrid-N)-coś w stylu Boussoufy, tyle że ma więcej techniki
Iacob(Steua Bukareszt-N)-tego gościa się nie spodziewałem w talentach, co tu dużo mówić...taki rumuński Grzesio Rasiak

tyle że troche lepszy w polu
heh każdy wie ,że to jest talent ale...musze to napisać
C.Ronaldo-zajebis*y zawodnik, dużo goli, po kilku sezonach dosłownie wszystko na czerwono z wyjątkiem um.bramkarskich