Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Talenty W Pes 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Faver
Usunanc post
perONE
jezeli ktos poszukuje dobrego lewego obroncy to proponuje zawodnika Sportingu Lizbona o nazwisku Ronny. Ma 20 lat. Grajac kariere przeszedl on do ManUtd. jest szybki, dobrze zastawia pilkie i jest mu ja ciezko odebrac. mowie tak bo przed chwila gralem mecz RM-MU i jestem zachwycony jego gra i gdy bde mial okienko transferowe od razu go kupuje na miejsce RC3.
POZDRO smile.gif
jarek1989
gram sobie CSKA i wymiatają Ci gracze :

Akinfeev ( co on robi na bramce to ho ho biggrin.gif )

Jo ( zatawia się bardzo dobrze i ma dobre uderzenie z dystansu i z banki oczywiście biggrin.gif )

pozdro biggrin.gif
Mortin
Cytat(azaris @ Jul 25 2007, 09:49:13) [snapback]167253[/snapback]
jezeli ktos poszukuje dobrego lewego obroncy to proponuje zawodnika Sportingu Lizbona o nazwisku Ronny. Ma 20 lat. Grajac kariere przeszedl on do ManUtd. jest szybki, dobrze zastawia pilkie i jest mu ja ciezko odebrac. mowie tak bo przed chwila gralem mecz RM-MU i jestem zachwycony jego gra i gdy bde mial okienko transferowe od razu go kupuje na miejsce RC3.
POZDRO smile.gif

i tu sie zgodze, swietny obronca, jednak nie posiadam go u siebie, z powodu braku miejsca w kadrze.. Zawsze grajac przeciw sportingowi ten obronca narobi tyle zamieszania na lewej stronie, ze z trudem go powstrzymuje, niejednokrotnie faulujac
jest to ofensywnie usposobiony obronca i nieraz gra blizej mojej bramki niz napastnik, wiec napewno warto w niego zainwestowac
pozdro
Hayalet
a on w default pesie czy na jakimś ofie?

(mam wakat na tej pozycji)

no moim ofie wymiata Shimizu, Ozil, Haggui, Wallner.
Ramzik
Ronny jest w default, nie trzeba żadnego OF'a. Też polecam tego zawodnika i proponuję piłkarza o nazwisku Nasri. Ofensywny pomocnik,coś około 20 lat, gra w Marsylii.
batman
bardzo dobrzy są :
Halil Altintop (ŚN) -Bayern Monachium
Mario Gomez (CN) - VFB Stuttgart
Shimizu (OP)
Bendtner (ŚŃ)
Pavlenko (OP)
mike_pes
Cytat(batman015 @ Jul 27 2007, 19:36:27) [snapback]168102[/snapback]
bardzo dobrzy są :
Halil Altintop (ŚN) -Bayern Monachium
Mario Gomez (CN) - VFB Stuttgart
Shimizu (OP)
Bendtner (ŚŃ)
Pavlenko (OP)

Halili Altintop w Shalke 04 gra.Jego brat Hamit w Bayernie gra
batman
Cytat(mike_pes @ Jul 28 2007, 10:56:37) [snapback]168193[/snapback]
Halili Altintop w Shalke 04 gra.Jego brat Hamit w Bayernie gra

A no tak sorry Halil Altintop gra w Shalke 04
Levuss
Panowie a ja chciałbym stworzyć sobie Lee Martina i mam pytanko jakie parametry mam mu ustawić , żeby powiedzmy rozwijaj się jak Babel lub Krkic tzn. statsy szybko mu rosły
Tolek
Witajcie. Mam drużynę w ML, i mogę śmiało powiedzieć które młode gwiazdy są najlepsze.

Najwyższy poziom może osiągnąć Fabregas z Arsenalu. W wieku 28 lat jego krecha na wykresie dotyka górnej linii, jest istnym wymiataczem. Taki stan utrzymuje się 2 lata... Uniwersalny, trudno wymienić jego wady.

Troszkę słabsi są Nuri Sahin, Messi (technik), Fred (snajper), Obinna (sprinter).

Za nimi lokują się Lennon (sprinter), Fernando Torres (snajper), Vrzogic (genialny obrońca, w pewnym momencie spadają mu umiejętności, ale potem dalej rosną), Dos Santos (dobry w wielu dziedzinach), K.P. Boateng (bardzo wytrzymały), Agureo (sprinter), Babel (szybkość, siła).

Wszyscy zawodnicy, których dotąd wymieniłem, są naprawde genialni. Dla każdego się coś znajdzie. Ich krecha na wykresie dochodzi co najmniej do 93 smile.gif.

Dalej są Heitinga (świetne um. dodatkowe, wyśmienity stoper), Park Chu Young, (tylko trochę słabszy od tych powyżej), Walcott (szybki).

Tę część listy chciałbym poświęcić swojemu wynalazkowi, nie znalazłem go w tym temacie. Nazywa się Samaras. Ma 21 lat. Umiejętności rosną do tego poziomu co u D. Carvalho, ale lubie go znacznie bardziej. Ma on 3 dodatkowe umiejętności - "Zadaniowiec" (utrzymanie się przy piłce), "Strzelanie goli" (piłka znacznie częściej wpada do siatki" i "Ustawianie" (ustawia się, wychodzi do podań). Dodam do tego 193 cm wzrostu, świetny strzał z główki, niezły strzał "z buta", świetną grę obiema nogami, dobrą kondycję i... Otrzymam zawodnika, którego każdy chciałby mieć w polu karnym rzy dośrodkowaniach. Wymiatacz. Mimo wysokości potrafi też nieźle skoczyć, trudno go przewrócić. Dzięki ustawianiu świetnie dochodzi do podań, dzięki strzelaniu goli dobrze wykańcza akcje. Mój ulubieniec...

Są jeszcze D. Carvalho, Ustari, Kompany, Jo, Huth, ale... To już nie grono moich ulubieńców. Zawodnicy wymienieni w powyższych linijkach są wymiataczami takimi, że lepszych nie znajdziesz. Gratka dla każdego gracza.
Hojrak Red Devil
Na środek obrony najlepszy jest Collocini
batman
kolejna porcja talentów :
Kazim Richards (ŚŃ)
Fonin (Lewoszrzydłowy)- boss
Pliatsikas (DP)
adamgala
Moim największym talentem jakiego do tej pory odkryłem jest WILHELMSON(Nantes) .W 3 sezony bardzo duzy postęp .
adison88
Willhelmson wedlug mnie dobry pillkarz ,ale ma swe lata na poczatku chyba 26 a potem to juz atrybuty spadają.
Faver
Zna ktos jakiegos dobrego skrzydlowego na zmiane z C.Ronaldo badz Nani ??tongue.gif i jeszcze jakis defensywny pomocnik z dobrymi w miare statmi skonczylem pierwszy sezon MU
mike_pes
Dla mnie osobiście najlepszym defensywnym pomocnikem jest Cambiasso i na twoim miejscu bym go ściągnął.A na skrzydło polecam Van der Meyde czy jakoś tak z Evertonu
adison88
Moze byc tez wyzej wymieniony Willhelmson,polecam tez Babela!
batman
Cytat(Faver @ Aug 1 2007, 12:24:21) [snapback]169525[/snapback]
Zna ktos jakiegos dobrego skrzydlowego na zmiane z C.Ronaldo badz Nani ??tongue.gif i jeszcze jakis defensywny pomocnik z dobrymi w miare statmi skonczylem pierwszy sezon MU

Jeżeli chodzi o skrzydłowych dobzi są :
Rafael Sobis
Lennon
Fomin
Babel
Walcott
S.W.Phillips
Ribery
Alexandre Pato
Ashley Young

a defensywny pomocnik:
Nigel de Jong
Muntari
Hargreavas
Yussuf
Fabregas
Pliatsikas

pozdro rolleyes.gif
Faver
Dzieki , napewno sprawdze wink.gif
Niech ktos napisze jeszcze dobrego defensywnego pomocnika i skrzydolwego na zmiane z Ronaldo i Nanim ;P
I jeszcze jakis napadzior taki w miare mozliwosci na 4 poziomie kariery
Ujmeny
Zna ktos jakiegos dobrego skrzydłowego na zmianę z C.Ronaldo bądź Nani ?

Ribery z Bayernu Monachium
matthew
Największe talenty ma .. reprezentacja Nigerii .. smile.gif Obinna, Makinwa, Mikel, Martins, Obodo, Adjel itd., itd. ...
elotto

defensywny pomocnik:
Schwegler
De Silvestri
Hoekstra
Revees

skrzydlowy:
Jansen
Kaebi
adamgala
Wszystkim graczą polecam Park Chu Younga naprawde bardzo duży postęp .A niedawno odkryłem obrońcę a nazywa aię ALOY z jakiegoś nieznanego kraju .polecam .A i poleccie mi jakiegoś bramkarza perspektywicznego bo Lehmann juz stary jest.. rolleyes.gif
Faver
Ustari - Argentynczyk ma z 23 lata
Stekelenburg (jakos tak tongue.gif) - Ajax 24 lata ale niezly GK
matthew
Cytat(Faver @ Aug 2 2007, 11:28:23) [snapback]169854[/snapback]
Ustari - Argentynczyk ma z 23 lata
Stekelenburg (jakos tak tongue.gif) - Ajax 24 lata ale niezly GK

Stekelengurg to wg mnie najlepszy GK w całej serii PES .. smile.gif
batman
Według mnie najlepsi bramkarze do Ustari , Akinfeev , Stekelenburg
na drugim planie są : Al Habsi , Ochoa , Kim ,

aha mógłby ktoś nadać kilku lewo i prawo skrzydłowych którzy będą dobrze wrzucali i dobrego wysokiego napastnika żeby bardzo dobrze grał głową znam oczywiście kilku takich ale chce znać wasze opinie i rady (bo po to jest chyba ten temat) POZDRO rolleyes.gif unsure.gif rolleyes.gif
adison88
Weidenfeller chyba 25 czy 26 lat ale to rzeźnik u mnie w Benfice grał ile mógł reakcje chyba 95-96 po 2 czy 3 latach. Gorzej troche sam na sam broni.
matthew
Cytat(batman015 @ Aug 2 2007, 12:03:19) [snapback]169870[/snapback]
Według mnie najlepsi bramkarze do Ustari , Akinfeev , Stekelenburg
na drugim planie są : Al Habsi , Ochoa , Kim ,

aha mógłby ktoś nadać kilku lewo i prawo skrzydłowych którzy będą dobrze wrzucali i dobrego wysokiego napastnika żeby bardzo dobrze grał głową znam oczywiście kilku takich ale chce znać wasze opinie i rady (bo po to jest chyba ten temat) POZDRO rolleyes.gif unsure.gif rolleyes.gif

Skrzydłowi .. Makinwa, Martins, V.Persie, Kaebi, Cuevas.
adamgala
Tak jak mówiłem wdg mnie najlepszy na skrzydło jest Wilhelmson . dobry też jest Parker z newcastle.
Jesłi ktoś wie to jak sie rozwija Van Persie i Fabregas ???Bo nie wiem czy ich sprzedawać!?
Faver
Persiego nie sprzedawaj jezeli nie masz dobrego napastnika , jesli grasz na ofie bez Henrego , pozatem dobrze wg. mnie sie uzupelnia z Adebayorem , on na skrzydlo a Adebayor glowka. A Fabregas to jest klasa , pomimo ze ma z poczatku slabe skille to jesli miezysz w dluzsza kariere to dobra inwestycja. Jesli juz bys ich sprzedal to kup Jouaqina z Valencii i Joao Moutinho ze Sportingu. Moje alternatywy dla nich.
Aha szukam lewonoznego napastnika , wiek niewazny byle by byl znany w terazniejszym swiecie xD
adison88
Obafemi Martins lub Adriano!Adriano moze strzelic chyba z kazdej pozycji a Martins nawet tani i szybki u mnie w Benfie byl skuteczny.
Jest jeszcze Arouna Kone ale on prawo nozny staty takie sobie i mu za szybko nierosna ale u mnie byl super zminnikiem! Duzo bramek strzelal!
andree-e
Jo z CSKA MOSKWA-lewonożny i dobrze sie rozwija-a przy tym najlepszy na głowki-po 1,2 sezonach bomba,ja mam go na ofie z evolution patcha
matthew
Najlepszy napastnik w grze - Elmander, Szwecja ! Bez dwóch zdań wink.gif
adamgala
Cytat(Faver @ Aug 2 2007, 13:21:23) [snapback]169920[/snapback]
Persiego nie sprzedawaj jezeli nie masz dobrego napastnika , jesli grasz na ofie bez Henrego , pozatem dobrze wg. mnie sie uzupelnia z Adebayorem , on na skrzydlo a Adebayor glowka. A Fabregas to jest klasa , pomimo ze ma z poczatku slabe skille to jesli miezysz w dluzsza kariere to dobra inwestycja. Jesli juz bys ich sprzedal to kup Jouaqina z Valencii i Joao Moutinho ze Sportingu. Moje alternatywy dla nich.
Aha szukam lewonoznego napastnika , wiek niewazny byle by byl znany w terazniejszym swiecie xD

Mam Henry 'ego bo jestem przeciwnikiem jakichkolwiek rewolucji składowych i wgrywaniu offów . Gra wdg mnie ma byc taka jaką stworzył prodcent. DZiex za rady .
Tolek
Najlepszym graczem w grze jest fabregas. Oto moja drużyna marzeń:

Na zmianę Huth, Vanderborre, Boateng, Samaras, D. Carvalho, Park Chu-Young, Obinna, Stekleburg i inni...

Formacja dziwna, bo 4 - 2 - 4, ale lepsza nie istnieje. W formacji nie ma żadnych skrzydłowych... Jest 4 stoperów, dwóch defensywnych pomocników, dwóch cofniętych napastników i dwóch środkowych napastników. Co gwarantuje ta formacja? Mocną obronę dzięi 4 stoperom, dobrą sytuację w środku pola ze względu na dwóch DMF, dobry atak dzięki 4 napastnikom. Przy dośrodkowaniach zawsze w polu karnym mamy minimum 3 zawodników, nie ważne czy na naszym czy na przeciwnika polu karnym. Brak skrzydłowych? Nie prawda, obrońcy, i cofnięci napastnicy często biegają przy linii bocznej. Nie są ustawieni na skrzydła po to, żeby częściej zbiegali do środka biggrin.gif. Wrzuty z autu wykonywać obrońcami... Co myślicie?

---------------------------------Ustari-----------------------------
---------------------------------------------------------------------
----Vrzogic---------Kompany-----Heitinga-----A. Ferdinand---
----------------------Fabregas---Nuri Sahin---------------------
--------------------------------------------------------------------
--------Lionel Messi--------------------------Dos Santos--------
-------------------------Fred------F. Torres-----------------------
andree-e
Dobra formacja-minusem jest może tylko brak ofensywnego pomocnika który rozgrywał by piłke-dobra taktyka na gre skrzydłami zabezpieczona 2 pomocnikami w środku...widze ze masz dużo piłkarzy których i ja miałem i moge powiedziec ze masz bardzo dobry skład-młody i można takim zestawieniem grac pare sezonów..
batman
Tolek też uważam że jest do bardzo dobra formacja !!!! Ja gram bardzo podobną tylko że 3-3-4-mianowicie 3 obrońców 3 pomocników i 2 środkowych napastników i dwóch lekko wycofanych i bardziej przy linii!!!!!Uważam że masz bardzo dobry skład bo sam miałem większość zawodników których ty masz! Z twoich zawodników nie miałem A. Ferdinanda , Freda , Torresa , Hutha , Samarasa .
batman
Mój skład składa się w większości z talentów!!!
rezerwa:Akinfeev , Pavlenko , Kerlon , Dum , Marchand, Mario Gomez , Nuri Sahin , Dos Santos , Rafael Sobis , Okaka , Halil Altintop , Pliatsikas , Bojan Krkic , Tamas , Micah Richards , Ozil , Alexandre Pato , De Guzman , Akoto , Ramon

A oto pierwsza 11 :

------------------------------Ustari----------------------------------

------------------------------------------------------------------------

---------Senderos------------Luisao©---------Vandenborre-----

--------------------------------------------------------------------------

---------------------------------Vrzogic-----------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------

------------------Nigel De Jong------------------------------------------

--------------------------------------Barnetta-----------------------------

-------------------------------------------------------------------------------

----------------A.Lennon-------------------------------------Fomin-----------

-------------------------------Babel------------Tevez---------------------------

Faver
Skubana taktyka tongue.gif
Fajni zawodnicy , srodek pola to masz wyrabisty. Ja zawsze gram na 4-4-2 ale jak mam zmieniac to na 4-2-4 wink.gif (tzn. zmiania taktyki w grze).
Co do talentow polecam Ninisa - 16 latek z Grecji, dobre podania i strzal. Staty wystarczalne jak na wiek. Niesprawdzony bo dopiero troche nim gram i niemam pewnosci czy dochodzi po 1 sezonie.
No i oczywiscie Merida - mlody gracz Arsenalu. J/w tylko ze jest szybki i może grac na skrzydle. Jesli ktos ma of'a z tym zawodnkiem POLECAM!! Swietny zmiennik. W wieku 20 lat zapewne bendziesz rozwalal tongue.gif
Tomak
Rzućcie jakimiś talentami na DEFAULTOWEGO PESa. Nie chcę wgrywać żadnego OFa bo będę trenował do turnieju, a w międzyczasie chciałbym popykać w ML ;] Parę przykładów na dane pozycje bym poprosił.

Napastnik

Ofensywny pomocnik

Skrzydłowy

Defensywny pomocnik (najlepiej jakiś wysoki, łamacz kości)

Boczny obrońca

Środkowy obrońca

Bramkarz

Aktualnie nie mam PESa na dysku, dlatego zwracam się do Was o pomoc ;]

Czirs mejts.
Faver
Napastnik to Dos Santos z Barcelony i Torres w Atletico oraz D.Villa z Valencii i Babel z Ajaxu
Ofensywny pomocnik to Van der Vaart z HSV , Fabregas z Arsenalu i Joao Moutinho ze Sportingu (*ale on bardziej na srodek)
Defensywny pomocnik to Cambiasso z Interu , Yaya Toure z Barcelony i John O'Shea (to jest srodkowy obronca ale moze grac na df i jest wysoki)
Skrzydlowy to Jouaqin z Valencii (zle napisalem raczej nazwisko) , C.Ronaldo z Manchesteru U. i Nasri z Marsylii
Boczny obronca to H.Kaebi z Iranu , Vanden Borre z Fiorentiny lub Anderlechtu Bruksela i Rafinha z niewiek skad (co do niego nie jestem pewnien czy nie jest z patcha)
Srodkowy obronca to Kompany z HSV (badz bez nazwy klubu) , A.Ferdinand West Ham U. , Meltersacker z Werderu (kolejna pomylka w nazwisku , raczej tongue.gif) i Naldo tez z Werderu
Bramkarz to Ustari z Argentyny , Stekelenburg z Ajaksu i Kuszczak z Manchesteru U.
smile.gif)
artysta germanista
ja nie wiem po co wam jakies talenty-albo grasz dobrze w pesa i wygrywasz wszystko na czempionie albo jestes slaby i masz problemy z wygraniem meczu na początkującym
EbonH4wK
np po to że jedni zawodnicy rozwijają się szybciej od innych i są po prostu lepsi :>

Jak lubisz grać starymi prykami, to Twoja wola. Jak widać nie wszyscy podzielają Twoją filozofię gry. Więc nie komentuj niepotrzebnie w temacie który służy zgoła do czego innego ...
matthew
Cytat(EbonH4wK @ Aug 3 2007, 19:28:38) [snapback]170386[/snapback]
np po to że jedni zawodnicy rozwijają się szybciej od innych i są po prostu lepsi :>

Jak lubisz grać starymi prykami, to Twoja wola. Jak widać nie wszyscy podzielają Twoją filozofię gry. Więc nie komentuj niepotrzebnie w temacie który służy zgoła do czego innego ...

Popieram. Talentami gra się znacznie przyjemniej!
Faver
Wlasnie , radosc z tego ze z meczu na mecz twoja "perelka" sie rozwija az wkoncu wywala takiego Ronaldinho ze skladu :|

@2down
np Tomak
adamgala
Zgadzam się gra talentami jest duzo przyjemniejsza .po to sie gra w tą gre a nie tam wszystkich najlepszych od razu mieć co to za frajda
Tomak
Dziękówa Faver, napewno obadam tych zawodników ;]

Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje to piszcie.

e_adrian - zamilcz i idź się przewietrzyć...
batman
Zdecydowanie gra talentami jest przyjemniejsza i zdecydowanie bardziej ciekawsza!!!! gra wszystkimi gwiazdami w składzie była by nudna!!! więc nie piszcie takich rzeczy jak e_adrian w temacie , który służy do czegoś innego !!!
Tolek
Formacja ta jest iście niecna, ale trzeba się przyzwyczaić. Najlepszy sposób na zrobienie formacji? Bierzesz Najzwyklejsze 4-4-2, z dwoma środkowymi pomocnikami i dwoma skrzydłowymi... Najppularniejsza formacja w grze. Przesuwasz napastników i skrzydłowych do przodu, skrzydłowych trochę do środka bardziej, żeby grali na granicy pola, ustawiasz ich na CN, obrońców bocznych dajesz bliżej pola karnego, a środkowych do przodu, tak żeby wszyscy stali w jednej linii. Pomocników środkowych ustawiasz na DP i już smile.gif. Ogólnie stwierdziłem, że po cholerę mi skrzydłowi? Jak chcę dośrodkować to zbiegam do linii dowolnym zawodnikiem i robię rajd, nikogo więcej mi tam nie trzeba. Skrzydłowi tylko snują się przy linii, a CN to znacznie bardziej przydatna funkcja... Można to używać na każdy skład, jeśli się bawicie w spotkania międzynarodowe zwłaszcza. Trzymać się reguły: Na DP dobrze podających, na środek obrony wysokich\skocznych, a na boki takich co też dobrze bronią ale są mali... Jak np. Puyol czy Canavarro. Na cofniętych napastników dobrych technicznie i szybkich, na NŚ, którzy są bardzow wysunięci, wykończeniowców jak Van Nisterlooy czy Trezuget. W ten sposób da się grać każdą drużyną... Zachęcam do prób!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.