pacek09
Nov 11 2006, 11:32
Wypisujcie młodych, dobrych i perspektywicznych kopaczy jakich macie w swojej druzynie w Master League.
Ja zaczynam:
Dos Santos - OP - Barcelona
Nuri Sahin - CM - chyba nie gra w zadnym klubie
Obaj 17 lat
Pozdrawiam
polecam bramkarza - Stekelenburg'a, chyba 24 lata, ale jest zarabisty. No i jeszcze Kuszczak. Wymiata...
No i Kerlon, Ofensywny Pomocnik, 17 lat, kurde słabe staty, ale jaką ten kolo ma skuteczność!!! Jest do kupienia w

Sex-Shopie

Znanych gwiazd nie polecam. Lepiej czasem kupić 16 latka niż Cristiano

Miałem ten temat dziś założyć...

Ludzie, piszcie co (a raczej kogo) wynaleźliście!
NipponJapanBoy
Nov 11 2006, 11:57
Al Habsi - Bramkarz...nie gra w klubie...wpiszcie w wyszukiwarcie...kapitalny bramkarz...staty szybko rosna...dobry 1na1...wygryzl mi ze skladu Van Der Saar-a...
tez nie polecam kupowania gwiazd...lepiej 16-17 latków...najlepiej z afryki...i tych innych krajów 3-go swiata....
Aissati - Pomocnik (PSV)
Fagbregas- Pomocnik (ARSENAL)
Maharadza
Nov 11 2006, 12:07
Aguero z Athletico MAdryt!!!!!!!!!!!!!!!!! kozak!! Barnetta ,Farfan,Walcott tez calkiem calkiem
kostek
Nov 11 2006, 12:13
Bramkarze:
Proto- Belg, wysoki, skoczny. Ma zajebisty refleks (po 2 sezonach 91) i dobre skille bramkarskie (ok 87). Młody, na początku 22 lata, czyli jak na GK to w sam raz.
Stekelenburg- ktoś juz go wcześniej opisywał. Niezły GK. U mnie jednak rezerwowy.
Obrońcy:
Kaebi (Kaabi) - Irańczyk. Juz od PES4 wielki talent. Idealny na bok obrony. Szybki, zwinny.
Ebondo- Solidny boczny obrońca. Szybki.
Pomocnicy:
Moutinho- Portuglaczyk, dobry playmaker.
Barnetta- Wyzej ktoś juz go opisywał.
Fabregas- j/w
Sahin- j/w
Napastnicy:
Sobis- Kupiony z Betisu Sevilla. Niewysoki, ale szybki i skuteczny.
Martins- Piekielnie szybki.
Co jakis czas postram się dodawać do tego posta moje perełki.
Beny13
Nov 11 2006, 12:15
Mam pytanie a jest w Pesie Jo czy Zo niewiem jak mu tam aha i czy jest Daniel Carvalho ten z Cska? Pytam bo to interesujacy gracze a z Cska tez Vagner jest dobry ale on jest w Pes-Shop
A mowa o talentach to gralem sobie mecze towarzyskie to zauwazylem tak : Nani swietny drybling , Anderson tez znakomity drybling
Nani ma obdajze 18 lat Anderson tez Nani to skrzydlowy napastnik a Anderson to ofensywny pomocnik
QUOTE(kostek @ Nov 11 2006, 13:14:25) [snapback]97068[/snapback]
Bramkarze:
Proto- Belg, wysoki, skoczny. Ma zajebisty refleks (po 2 sezonach 91) i dobre skille bramkarskie (ok 87). Młody, na początku 22 lata, czyli jak na GK to w sam raz.
Stekelenburg- ktoś juz go wcześniej opisywał. Niezły GK. U mnie jednak rezerwowy.
Obrońcy:
Kaebi (Kaabi) - Irańczyk. Juz od PES4 wielki talent. Idealny na bok obrony. Szybki, zwinny.
Ebondo- Solidny boczny obrońca. Szybki.
Pomocnicy:
Moutinho- Portuglaczyk, dobry playmaker.
Barnetta- Wyzej ktoś juz go opisywał.
Fabregas- j/w
Sahin- j/w
Napastnicy:
Sobis- Kupiony z Betisu Sevilla. Niewysoki, ale szybki i skuteczny.
Martins- Piekielnie szybki.
Co jakis czas postram się dodawać do tego posta moje perełki.
Gdzie grają Kaebi i Ebondo/Ile mają lat?
pacek09
Nov 11 2006, 12:33
Vandenborre - chyba sie tak pisze
Młody, wysoki, bardzo skuteczny w destrukcji obrońca
Beny13
Nov 11 2006, 12:34
Odpowie ktos na moje pytanie ??????
pacek09
Nov 11 2006, 12:37
QUOTE(beny13 @ Nov 11 2006, 15:35:04) [snapback]97076[/snapback]
Odpowie ktos na moje pytanie ??????

Tak to są zawodnicy CSKA Moskwa...
Aha i nie wiem czy sa... Nie przeczytałem dokładnie pytania:) ale raczej powinni byc
Jo byl w PES 5 i Daniel Carvalho tez wiec nie widze powodu dla ktorego Konami mialoby ich teraz nie dac

Pozdro
Maharadza
Nov 11 2006, 13:20
QUOTE(E 9 @ Nov 11 2006, 13:34:11) [snapback]97074[/snapback]
Gdzie grają Kaebi i Ebondo/Ile mają lat?
u mnie tez nie ma Kaebiego ale jest Dagaka to chyba ten sam,Iranczyk z zajebistymi statsami
AdrianJ
Nov 11 2006, 13:35
Wyczailem takiego 18 latka Ben-Hatira-ma suuper statsy w tym pare 90 i jeszcze jest pewien wloch - Gambino.
who_me
Nov 11 2006, 13:40
lennon(tottenham)
ban arfa (lyon)
gpurcuff(ac milan) pomocnik
okaka(roma) napastnik
emanuelson(ajax)
diego tardelli(psv) napad
raul garcia(osasuna) pomoc
obinna(chievo)
anderson(porto) AMF
pepe(porto) obronca 23 lata
nelson(benfica) boczny obronca z b.dobrymi statami 23 lata
chiumiento (juve) 21 lat AMF
vandenborre(anderlecht)CB po 3 sezonach staty niczym rooney
Gago (boca)
Maharadza
Nov 11 2006, 13:43
QUOTE(Ader111 @ Nov 11 2006, 14:36:54) [snapback]97099[/snapback]
Wyczailem takiego 18 latka Ben-Hatira-ma suuper statsy w tym pare 90 i jeszcze jest pewien wloch - Gambino.
napisz jakiej on jest narodowosci ten ben-hatira ? bo go nie moge znalesc ;/
Beny13
Nov 11 2006, 13:54
QUOTE(pacek09 @ Nov 11 2006, 14:38:32) [snapback]97078[/snapback]
Tak to są zawodnicy CSKA Moskwa...
Aha i nie wiem czy sa... Nie przeczytałem dokładnie pytania:) ale raczej powinni byc
Jo byl w PES 5 i Daniel Carvalho tez wiec nie widze powodu dla ktorego Konami mialoby ich teraz nie dac

Pozdro
Wiem gdzie graja ale w karierze ich naprzyklad niema
ja mam w boca tylko Pago

to jest ten sam zawodnik ?
who_me
Nov 11 2006, 14:09
tak ...autor Of zapomnial popprawic tego
ps:gago gra z 5 numerem
AdrianJ
Nov 11 2006, 15:08
QUOTE(Maharadza @ Nov 11 2006, 16:44:13) [snapback]97102[/snapback]
napisz jakiej on jest narodowosci ten ben-hatira ? bo go nie moge znalesc ;/
Ben-Hatira to niemiec.
Screeny z jego statsami(2 sezon-awans do Divsion 1):
http://img147.imageshack.us/img147/6314/benhatiratu2.pnghttp://img237.imageshack.us/img237/481/benhatira2rb7.pngZ lepszych pilkarzy polecam takze D.Benta - koles wymiata u mnie.
Maharadza
Nov 11 2006, 21:40
a ten gago to defensywny pomocnik?? bo u mnie jest tylko jakis Pato ma 20 lat ... a tego Ben-Hatira nie ma ;/
lala6000
Nov 12 2006, 12:08
QUOTE(Maharadza @ Nov 11 2006, 22:41:34) [snapback]97209[/snapback]
a ten gago to defensywny pomocnik?? bo u mnie jest tylko jakis Pato ma 20 lat ... a tego Ben-Hatira nie ma ;/
Jesli ten Pato gra w boca juniors to tak to jest gago!! ( popraw se) a ben-hatira musi byc!! tylko ze on na pcozatku ma srednie statsy a nie takie jak na screenach!!
dla mnie najlepszym talentem już od PES4 jest
RYAN BABEL z Ajaxu Amsterdam
Statystyki na początku ma już dobre a po paru sezonach są prawie przy górnym końcu tabelki z wykresem
W PES6 ma 19 lat
No i oczywiście Messi oraz Fabregas

Tych zawodników nie trezba opisywać
A z takich mniej znanych to często w ML grali u mnie w PES5 zawodnicy tacy jak:
-Gianni Zuiverlon ( 19 lat, hoelender - teraz chyba RKC Walwijk)
- Ron Vlaar ( 21 lat, holender - Feyenoord)
- Daniel De Ridder ( 22 lata, holender - Celta vigo)
- Nasri (19 lat, Francuz -OL Marsylia)
i wielu innych ...
pózniej napisze jeszcze innych których się doszukałemw PES6
Pozdro dla wszytskich:)
Ten Ben Hatira to on jest dopiero jaki sie sciagnie ten patch z bundesliga on gra w HSV jakby co
Ja dodam rozwniez ze dobry jest Joaqim,Villa i Vincete Z Valencii
who_me
Nov 12 2006, 14:04
micah richards(man.city) CB 18 lat....za 2 zesony najszybszy srodkowy obronca w grze
ireland(man city) AMF 18 lat
higuain(river plate) 18 lat
guarin(st etienne) SMF
alain traore(auxerre) 17 lat SMF
toja vega SMF (river plate)
falcao garcia CF (river plate) po 2 zesonach 90 % statow na zolto;]
macho_21
Nov 13 2006, 07:51
Vrzogic(niemiec) -swietny obrońca....chlopak ma 18 lat i staty mu rosna w niesamowitym tępie,naprawde polecam...
P.S na dołaczonym sreenie macie o ile urosly mu staty po polowie sezony w 2 lidze
Maharadza
Nov 13 2006, 18:08
wiecie jak odczytywac ten wykres? rozwoju zawodnika? ta kropka ktora tam jest to pokazuje miejsce w ktorym znajduje sie teraz dany zawodnik i jak jeszcze moze sie rozwinąc czy co? bo jakos nie moge tego dokonca rozgrysc
Ujmeny
Nov 14 2006, 18:34
Takich "teletów" jest masa, na każdą pozycję po kilku. Trzeba tylko przysiąść, przeszukać i wybrać.
Uzupełniając waszą listę dodam dwóch zawodników:
- bramkarz, Argentyńczyk, pierwsza litera nazwiska na U. (koszt około 400 punktów),
- skrzydłowy/napastnik, Koreańczyk, Park Chu-Young (koszt około 450 punktów).
Obaj piłkarze wręcz bajecznie się rozwijają. Są bardzo podatni na między sezonowe treningi. Dziewięćdziesiątki to kwestia 2-3 sezonów.
QUOTE(Maharadza @ Nov 13 2006, 19:09:20) [snapback]97526[/snapback]
wiecie jak odczytywac ten wykres? rozwoju zawodnika? ta kropka ktora tam jest to pokazuje miejsce w ktorym znajduje sie teraz dany zawodnik i jak jeszcze moze sie rozwinąc czy co? bo jakos nie moge tego dokonca rozgrysc

Tak. Kropka określa aktualne umiejętności. I ponownie tak. Ten zawodnik będzie się w kolejnych sezonach dobrze rozwijał. I przez 2 utrzyma maksymalną formę.
Maharadza
Nov 15 2006, 23:58
ten bramkarz o ktorym mowisz to Ustari ,mam go u siebie naprawde warty inwestycji
lala6000
Nov 19 2006, 09:15
M'bami z psg zajebiscei sie rozwija szczegolnie podanie po ziemi 2-3 sezony i 95
matthew
Jan 4 2007, 14:25
mam problem ze znalazienie dobrego, młodego napastnika. Większość transferów to niewypał. Znacie dobrych, młodych napastników?
Żukinho
Jan 4 2007, 15:39
QUOTE(ronnie10 @ Jan 4 2007, 14:29:39) [snapback]109821[/snapback]
mam problem ze znalazienie dobrego, młodego napastnika. Większość transferów to niewypał. Znacie dobrych, młodych napastników?
HENRY
robinho, higuain (jak przekonwertujesz staty z fma),bojinov,tevez
Adam (L)
Jan 4 2007, 17:59
Ja polecam Walcotta... niesamowicie szybki i skuteczny, a po 5 sezonach ma większość statów na 83+
PS: Już wcześniej padło to nazwisko, ale naprawde warto kupić Ustariego (bramkarz) , niedość że młody to jeszcze ma bardzo dobre staty.
Pozdro
walcott jest dobry ale arsenal bardzo duzo za niego chce (przynajmniej u mnie w grze)
matthew
Jan 4 2007, 18:23
QUOTE(Simon @ Jan 4 2007, 15:46:15) [snapback]109860[/snapback]
robinho, higuain (jak przekonwertujesz staty z fma),bojinov,tevez
Dzięki, Bojinova wziąłem
dj_adamus
Jan 4 2007, 18:29
No ja na atak polecam cassano (w sumie nie jest tani i młody ale dobry) a z takich prawdziwych talentów to
babel,
Jo i
obinna. Znakomici, wysocy napastnicy. Szczególnie dobrz się rozwija Jo.
Do pomocy to tacy zawodnicy jak Shaw, Hatira, Sahin, Traore, Lennon i Amderson.
Z obrońców mogę polecić: Vrzogic, Ofoe, Yussuf (DM), Rubio, a na bramkę znakomity Mihaylov.
matthew
Jan 4 2007, 19:39
QUOTE(dj_adamus @ Jan 4 2007, 18:33:12) [snapback]109927[/snapback]
No ja na atak polecam cassano (w sumie nie jest tani i młody ale dobry) a z takich prawdziwych talentów to babel, Jo i obinna. Znakomici, wysocy napastnicy. Szczególnie dobrz się rozwija Jo.
Do pomocy to tacy zawodnicy jak Shaw, Hatira, Sahin, Traore, Lennon i Amderson.
Z obrońców mogę polecić: Vrzogic, Ofoe, Yussuf (DM), Rubio, a na bramkę znakomity Mihaylov.
gdzie gra Jo..?
matthew
Jan 4 2007, 19:44
QUOTE(pela1613 @ Jan 4 2007, 19:46:31) [snapback]109953[/snapback]
W CSKA
Dzieki
Hayalet
Jan 4 2007, 21:41
Przeca w PES 6 nie ma CSKA
Ireland -> najmłodszy kolo z playmakingiem
Park Chu Young -> z braku laku tani a potem kosmicznie dobry.
Sirikael -> świetny obrońca
Nulsheran -> świetny pomocnik, ma krzywą jak Aguero
Tak czytam ten temat i chyba zaczne ml od nowa i stworze własną drużyne z samych młodych talentów
A co do młodych napastników to messi i Olivera z milanu
BombeL1946
Jan 4 2007, 22:42
Aschley Yong - boczny obrońca, świetnie się rozwija, ale nie pamiętam gdzie gra.
Brisa - Słoweniec, bodajże 20 lat, może najlepszy nie jest ale bardzo skuteczny, w pierwszym sezonie gdy go pozyskałem strzelił 10 bramek gram 3 sezon i jeszcze mi ze składu nie wypad, cały czas bramkostrzelny a jego rozwój jest dość dobry.
I jeszcze warty polecenia obrońca - Tokacs (chyba tak się nazywa, jest to węgier) środkowy obrońca nie za wysoki ale świtnie czyści piłki.
z napastników niszczy
BABEL, ma skilla chłopak,
DOS SANTOS ( słaby na początku, wolno się rozwija;( )
z pomocników
NULSHERAN, z tym że jest słaby na początku,
KAISER ( niemiec) pojawia sie po 1-szym sezonie(miażdzy)

, Dobrym bocznym obrońcą jest
MATHIEU, i to już od pesa 4, mój typ na srodek obrony:
HEITINGA z ajaxu, na drugi bok
SCHWEINSTEIGER (bardzo wszechstronny)
dobry tez jest mascherano z west hamu
QUOTE(Simon @ Jan 5 2007, 00:25:28) [snapback]110015[/snapback]
dobry tez jest mascherano z west hamu
a jak wygląda jego krzywa??
Pioters
Jan 5 2007, 17:54
Według mnie jednym z najlepszych obronców i zarazem dobrym talentem jest
Sergio Ramo(Hiszpan,Real Madryt 20lat)
Prz3m4s
Jan 5 2007, 17:58
Chapi

bardzo szybko rozwijający się napastnik
Adam (L)
Jan 6 2007, 10:22
No to ja jeszcze polecam Yamade(Palermo), znakomity ofensywny pomocnik nie dość, że młody to wymiata w statach,i co najważniejsze wybił ze składu RONALDINHO:D. Polecam go każdemu.
Pozdro
A ja polecam bramkarza o nazwisku Kim U Don pozyskałem go w 2 sezonie gdy on mial 18 lat a umiejetności bramkarski mial juz na 90 !!
Raul Albiol Valencia najlepszy środkokwy obronca.
No i David Villa dla mnie rewelacja.
Joaqiun super prawy pomocnik, po paru sezonach wszytskie paramatry duzo powyzej 90!!!
Rooney chyba ie trzeba komentowac:)
o tak. albiol jest zdecydawanie super talentem na obrone. ale obok niego dalbym na obronie sergio ramosa
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.