Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Talenty W Pes 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
pacek09
Wypisujcie młodych, dobrych i perspektywicznych kopaczy jakich macie w swojej druzynie w Master League.
Ja zaczynam:

Dos Santos - OP - Barcelona

Nuri Sahin - CM - chyba nie gra w zadnym klubie

Obaj 17 lat

Pozdrawiam
Lisek
polecam bramkarza - Stekelenburg'a, chyba 24 lata, ale jest zarabisty. No i jeszcze Kuszczak. Wymiata...
No i Kerlon, Ofensywny Pomocnik, 17 lat, kurde słabe staty, ale jaką ten kolo ma skuteczność!!! Jest do kupienia w biggrin.gif biggrin.gif Sex-Shopie biggrin.gif biggrin.gif
Znanych gwiazd nie polecam. Lepiej czasem kupić 16 latka niż Cristiano smile.gif

Miałem ten temat dziś założyć... smile.gif
Ludzie, piszcie co (a raczej kogo) wynaleźliście!
NipponJapanBoy
Al Habsi - Bramkarz...nie gra w klubie...wpiszcie w wyszukiwarcie...kapitalny bramkarz...staty szybko rosna...dobry 1na1...wygryzl mi ze skladu Van Der Saar-a... smile.gif tez nie polecam kupowania gwiazd...lepiej 16-17 latków...najlepiej z afryki...i tych innych krajów 3-go swiata....

Aissati - Pomocnik (PSV)

Fagbregas- Pomocnik (ARSENAL)

Maharadza
Aguero z Athletico MAdryt!!!!!!!!!!!!!!!!! kozak!! Barnetta ,Farfan,Walcott tez calkiem calkiem
kostek
Bramkarze:
Proto- Belg, wysoki, skoczny. Ma zajebisty refleks (po 2 sezonach 91) i dobre skille bramkarskie (ok 87). Młody, na początku 22 lata, czyli jak na GK to w sam raz.
Stekelenburg- ktoś juz go wcześniej opisywał. Niezły GK. U mnie jednak rezerwowy.

Obrońcy:
Kaebi (Kaabi) - Irańczyk. Juz od PES4 wielki talent. Idealny na bok obrony. Szybki, zwinny.
Ebondo- Solidny boczny obrońca. Szybki.

Pomocnicy:
Moutinho- Portuglaczyk, dobry playmaker.
Barnetta- Wyzej ktoś juz go opisywał.
Fabregas- j/w
Sahin- j/w

Napastnicy:
Sobis- Kupiony z Betisu Sevilla. Niewysoki, ale szybki i skuteczny.
Martins- Piekielnie szybki.

Co jakis czas postram się dodawać do tego posta moje perełki.
Beny13
Mam pytanie a jest w Pesie Jo czy Zo niewiem jak mu tam aha i czy jest Daniel Carvalho ten z Cska? Pytam bo to interesujacy gracze a z Cska tez Vagner jest dobry ale on jest w Pes-Shop

A mowa o talentach to gralem sobie mecze towarzyskie to zauwazylem tak : Nani swietny drybling , Anderson tez znakomity drybling

Nani ma obdajze 18 lat Anderson tez Nani to skrzydlowy napastnik a Anderson to ofensywny pomocnik

E 9
QUOTE(kostek @ Nov 11 2006, 13:14:25) [snapback]97068[/snapback]

Bramkarze:
Proto- Belg, wysoki, skoczny. Ma zajebisty refleks (po 2 sezonach 91) i dobre skille bramkarskie (ok 87). Młody, na początku 22 lata, czyli jak na GK to w sam raz.
Stekelenburg- ktoś juz go wcześniej opisywał. Niezły GK. U mnie jednak rezerwowy.

Obrońcy:
Kaebi (Kaabi) - Irańczyk. Juz od PES4 wielki talent. Idealny na bok obrony. Szybki, zwinny.
Ebondo- Solidny boczny obrońca. Szybki.

Pomocnicy:
Moutinho- Portuglaczyk, dobry playmaker.
Barnetta- Wyzej ktoś juz go opisywał.
Fabregas- j/w
Sahin- j/w

Napastnicy:
Sobis- Kupiony z Betisu Sevilla. Niewysoki, ale szybki i skuteczny.
Martins- Piekielnie szybki.
Co jakis czas postram się dodawać do tego posta moje perełki.

Gdzie grają Kaebi i Ebondo/Ile mają lat?
pacek09
Vandenborre - chyba sie tak pisze tongue.gif

Młody, wysoki, bardzo skuteczny w destrukcji obrońca
Beny13
Odpowie ktos na moje pytanie ??????biggrin.gif
pacek09
QUOTE(beny13 @ Nov 11 2006, 15:35:04) [snapback]97076[/snapback]

Odpowie ktos na moje pytanie ??????biggrin.gif

Tak to są zawodnicy CSKA Moskwa...

Aha i nie wiem czy sa... Nie przeczytałem dokładnie pytania:) ale raczej powinni byc
Jo byl w PES 5 i Daniel Carvalho tez wiec nie widze powodu dla ktorego Konami mialoby ich teraz nie dac smile.gif

Pozdro
Maharadza
QUOTE(E 9 @ Nov 11 2006, 13:34:11) [snapback]97074[/snapback]

Gdzie grają Kaebi i Ebondo/Ile mają lat?

u mnie tez nie ma Kaebiego ale jest Dagaka to chyba ten sam,Iranczyk z zajebistymi statsami
AdrianJ
Wyczailem takiego 18 latka Ben-Hatira-ma suuper statsy w tym pare 90 i jeszcze jest pewien wloch - Gambino.
who_me
lennon(tottenham)

ban arfa (lyon)

gpurcuff(ac milan) pomocnik

okaka(roma) napastnik

emanuelson(ajax)

diego tardelli(psv) napad

raul garcia(osasuna) pomoc

obinna(chievo)

anderson(porto) AMF

pepe(porto) obronca 23 lata

nelson(benfica) boczny obronca z b.dobrymi statami 23 lata

chiumiento (juve) 21 lat AMF

vandenborre(anderlecht)CB po 3 sezonach staty niczym rooney tongue.gif

Gago (boca)
Maharadza
QUOTE(Ader111 @ Nov 11 2006, 14:36:54) [snapback]97099[/snapback]

Wyczailem takiego 18 latka Ben-Hatira-ma suuper statsy w tym pare 90 i jeszcze jest pewien wloch - Gambino.

napisz jakiej on jest narodowosci ten ben-hatira ? bo go nie moge znalesc ;/
Beny13
QUOTE(pacek09 @ Nov 11 2006, 14:38:32) [snapback]97078[/snapback]

Tak to są zawodnicy CSKA Moskwa...

Aha i nie wiem czy sa... Nie przeczytałem dokładnie pytania:) ale raczej powinni byc
Jo byl w PES 5 i Daniel Carvalho tez wiec nie widze powodu dla ktorego Konami mialoby ich teraz nie dac smile.gif

Pozdro

Wiem gdzie graja ale w karierze ich naprzyklad niema
PES34
ja mam w boca tylko Pago tongue.gif to jest ten sam zawodnik ?
who_me
tak ...autor Of zapomnial popprawic tego

ps:gago gra z 5 numerem
AdrianJ
QUOTE(Maharadza @ Nov 11 2006, 16:44:13) [snapback]97102[/snapback]

napisz jakiej on jest narodowosci ten ben-hatira ? bo go nie moge znalesc ;/

Ben-Hatira to niemiec.
Screeny z jego statsami(2 sezon-awans do Divsion 1):
http://img147.imageshack.us/img147/6314/benhatiratu2.png
http://img237.imageshack.us/img237/481/benhatira2rb7.png
Z lepszych pilkarzy polecam takze D.Benta - koles wymiata u mnie.
Maharadza
a ten gago to defensywny pomocnik?? bo u mnie jest tylko jakis Pato ma 20 lat ... a tego Ben-Hatira nie ma ;/
lala6000
QUOTE(Maharadza @ Nov 11 2006, 22:41:34) [snapback]97209[/snapback]

a ten gago to defensywny pomocnik?? bo u mnie jest tylko jakis Pato ma 20 lat ... a tego Ben-Hatira nie ma ;/

Jesli ten Pato gra w boca juniors to tak to jest gago!! ( popraw se) a ben-hatira musi byc!! tylko ze on na pcozatku ma srednie statsy a nie takie jak na screenach!! tongue.gif
tiniu
dla mnie najlepszym talentem już od PES4 jest
RYAN BABEL z Ajaxu Amsterdam biggrin.gif
Statystyki na początku ma już dobre a po paru sezonach są prawie przy górnym końcu tabelki z wykresem
W PES6 ma 19 lat
No i oczywiście Messi oraz Fabregas smile.gif Tych zawodników nie trezba opisywać
A z takich mniej znanych to często w ML grali u mnie w PES5 zawodnicy tacy jak:

-Gianni Zuiverlon ( 19 lat, hoelender - teraz chyba RKC Walwijk)
- Ron Vlaar ( 21 lat, holender - Feyenoord)
- Daniel De Ridder ( 22 lata, holender - Celta vigo)
- Nasri (19 lat, Francuz -OL Marsylia)
i wielu innych ...
pózniej napisze jeszcze innych których się doszukałemw PES6 tongue.gif
Pozdro dla wszytskich:)
Woemi
Ten Ben Hatira to on jest dopiero jaki sie sciagnie ten patch z bundesliga on gra w HSV jakby co

Ja dodam rozwniez ze dobry jest Joaqim,Villa i Vincete Z Valencii
who_me
micah richards(man.city) CB 18 lat....za 2 zesony najszybszy srodkowy obronca w grze tongue.gif

ireland(man city) AMF 18 lat

higuain(river plate) 18 lat

guarin(st etienne) SMF

alain traore(auxerre) 17 lat SMF

toja vega SMF (river plate)

falcao garcia CF (river plate) po 2 zesonach 90 % statow na zolto;]
macho_21
Vrzogic(niemiec) -swietny obrońca....chlopak ma 18 lat i staty mu rosna w niesamowitym tępie,naprawde polecam...

P.S na dołaczonym sreenie macie o ile urosly mu staty po polowie sezony w 2 lidze

IPB Image
Maharadza
wiecie jak odczytywac ten wykres? rozwoju zawodnika? ta kropka ktora tam jest to pokazuje miejsce w ktorym znajduje sie teraz dany zawodnik i jak jeszcze moze sie rozwinąc czy co? bo jakos nie moge tego dokonca rozgrysc tongue.gif
Ujmeny
Takich "teletów" jest masa, na każdą pozycję po kilku. Trzeba tylko przysiąść, przeszukać i wybrać.
Uzupełniając waszą listę dodam dwóch zawodników:
- bramkarz, Argentyńczyk, pierwsza litera nazwiska na U. (koszt około 400 punktów),
- skrzydłowy/napastnik, Koreańczyk, Park Chu-Young (koszt około 450 punktów).

Obaj piłkarze wręcz bajecznie się rozwijają. Są bardzo podatni na między sezonowe treningi. Dziewięćdziesiątki to kwestia 2-3 sezonów.

QUOTE(Maharadza @ Nov 13 2006, 19:09:20) [snapback]97526[/snapback]

wiecie jak odczytywac ten wykres? rozwoju zawodnika? ta kropka ktora tam jest to pokazuje miejsce w ktorym znajduje sie teraz dany zawodnik i jak jeszcze moze sie rozwinąc czy co? bo jakos nie moge tego dokonca rozgrysc tongue.gif

Tak. Kropka określa aktualne umiejętności. I ponownie tak. Ten zawodnik będzie się w kolejnych sezonach dobrze rozwijał. I przez 2 utrzyma maksymalną formę.
Maharadza
ten bramkarz o ktorym mowisz to Ustari ,mam go u siebie naprawde warty inwestycji smile.gif
lala6000
M'bami z psg zajebiscei sie rozwija szczegolnie podanie po ziemi 2-3 sezony i 95
matthew
mam problem ze znalazienie dobrego, młodego napastnika. Większość transferów to niewypał. Znacie dobrych, młodych napastników?
Żukinho
QUOTE(ronnie10 @ Jan 4 2007, 14:29:39) [snapback]109821[/snapback]

mam problem ze znalazienie dobrego, młodego napastnika. Większość transferów to niewypał. Znacie dobrych, młodych napastników?

HENRY biggrin.gif
Simon
robinho, higuain (jak przekonwertujesz staty z fma),bojinov,tevez
Adam (L)

Ja polecam Walcotta... niesamowicie szybki i skuteczny, a po 5 sezonach ma większość statów na 83+
PS: Już wcześniej padło to nazwisko, ale naprawde warto kupić Ustariego (bramkarz) , niedość że młody to jeszcze ma bardzo dobre staty.
Pozdro
Simon
walcott jest dobry ale arsenal bardzo duzo za niego chce (przynajmniej u mnie w grze)
matthew
QUOTE(Simon @ Jan 4 2007, 15:46:15) [snapback]109860[/snapback]

robinho, higuain (jak przekonwertujesz staty z fma),bojinov,tevez

Dzięki, Bojinova wziąłem smile.gif
dj_adamus

No ja na atak polecam cassano (w sumie nie jest tani i młody ale dobry) a z takich prawdziwych talentów to babel, Jo i obinna. Znakomici, wysocy napastnicy. Szczególnie dobrz się rozwija Jo.

Do pomocy to tacy zawodnicy jak Shaw, Hatira, Sahin, Traore, Lennon i Amderson.
Z obrońców mogę polecić: Vrzogic, Ofoe, Yussuf (DM), Rubio, a na bramkę znakomity Mihaylov.
matthew
QUOTE(dj_adamus @ Jan 4 2007, 18:33:12) [snapback]109927[/snapback]

No ja na atak polecam cassano (w sumie nie jest tani i młody ale dobry) a z takich prawdziwych talentów to babel, Jo i obinna. Znakomici, wysocy napastnicy. Szczególnie dobrz się rozwija Jo.

Do pomocy to tacy zawodnicy jak Shaw, Hatira, Sahin, Traore, Lennon i Amderson.
Z obrońców mogę polecić: Vrzogic, Ofoe, Yussuf (DM), Rubio, a na bramkę znakomity Mihaylov.

gdzie gra Jo..?
Pelas
W CSKA
matthew
QUOTE(pela1613 @ Jan 4 2007, 19:46:31) [snapback]109953[/snapback]

W CSKA

Dzieki
Hayalet
Przeca w PES 6 nie ma CSKA blink.gif

Ireland -> najmłodszy kolo z playmakingiem
Park Chu Young -> z braku laku tani a potem kosmicznie dobry.
Sirikael -> świetny obrońca
Nulsheran -> świetny pomocnik, ma krzywą jak Aguero
globi
Tak czytam ten temat i chyba zaczne ml od nowa i stworze własną drużyne z samych młodych talentów biggrin.gif
A co do młodych napastników to messi i Olivera z milanu
BombeL1946
Aschley Yong - boczny obrońca, świetnie się rozwija, ale nie pamiętam gdzie gra.
Brisa - Słoweniec, bodajże 20 lat, może najlepszy nie jest ale bardzo skuteczny, w pierwszym sezonie gdy go pozyskałem strzelił 10 bramek gram 3 sezon i jeszcze mi ze składu nie wypad, cały czas bramkostrzelny a jego rozwój jest dość dobry.
I jeszcze warty polecenia obrońca - Tokacs (chyba tak się nazywa, jest to węgier) środkowy obrońca nie za wysoki ale świtnie czyści piłki.
muh
z napastników niszczy BABEL, ma skilla chłopak, DOS SANTOS ( słaby na początku, wolno się rozwija;( )
z pomocników NULSHERAN, z tym że jest słaby na początku, KAISER ( niemiec) pojawia sie po 1-szym sezonie(miażdzy) x2.gif , Dobrym bocznym obrońcą jest MATHIEU, i to już od pesa 4, mój typ na srodek obrony: HEITINGA z ajaxu, na drugi bok SCHWEINSTEIGER (bardzo wszechstronny) circle.gif
Simon
dobry tez jest mascherano z west hamu
muh
QUOTE(Simon @ Jan 5 2007, 00:25:28) [snapback]110015[/snapback]

dobry tez jest mascherano z west hamu

a jak wygląda jego krzywa??
Pioters
Według mnie jednym z najlepszych obronców i zarazem dobrym talentem jest
Sergio Ramo(Hiszpan,Real Madryt 20lat)
Prz3m4s
Chapi wink.gif bardzo szybko rozwijający się napastnik smile.gif
Adam (L)
No to ja jeszcze polecam Yamade(Palermo), znakomity ofensywny pomocnik nie dość, że młody to wymiata w statach,i co najważniejsze wybił ze składu RONALDINHO:D. Polecam go każdemu.
Pozdro
globi
A ja polecam bramkarza o nazwisku Kim U Don pozyskałem go w 2 sezonie gdy on mial 18 lat a umiejetności bramkarski mial juz na 90 !!
kenji
Raul Albiol Valencia najlepszy środkokwy obronca.
No i David Villa dla mnie rewelacja.
Joaqiun super prawy pomocnik, po paru sezonach wszytskie paramatry duzo powyzej 90!!!
Rooney chyba ie trzeba komentowac:)
Simon
o tak. albiol jest zdecydawanie super talentem na obrone. ale obok niego dalbym na obronie sergio ramosa
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.