Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Talenty W Pes 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
perONE
jezeli chodzi o kolejnego dobrego bramkarza to porponuje Ludovic Butelle.
jezeli chcecie wiedziec co nieco o nim to prosze Click
Faver
Juz sporo czasu tak pisze sie ten temat ;p
Wiec rzucę haslo.
Wasza jedenstka marzen : Talenty ;D
Ustari
Rafinha-Kompany-Lahm/Kaebi
Bos
Moutinho/Fabregas
Nani Shimizu Nasri
Babel/Krkic/DosSantos
Rooney

Rooney Lahm i Fabregas to moze sa gwiazdy ale i tak to mega talenty ;]
batman
Moja jedenstka:
Ustari

Senderos Luisao© Vanden Borre

Vrzogic

Nigel de Jong

Barnetta

A.Lennon Fomin

Bendtner Tevez

na rezerwie mam takich graczy jak:akinfeev,kerlon,micah richards,ramon,mario gomez,dum,de silvestri,g. dos santos, babel,nuri sahin,merida,ozil,rafael sobis,nasri,pliatsikas,rafinha,kaebi,obinna,okaka,
elotto
Cytat(batman015 @ Aug 24 2007, 13:59:15) [snapback]177555[/snapback]
dobry jest środkowy obrońca De Silvestri , Kaiser , Andrade(meksykański wszechstronny pomocnik) , Hummels , Ofoe

U mnie De Silvestri gra jako defensywny pomocnik.
Moja 11 z Master League, gram ManU:

-------------------------------Navarro
Dani Alves-------Mihajlovic---------Kursa---------Marcelo
----------------------------------------------------------------
------------------------Reeves--------------------------------
----------------------------Jovancevic-----------------------
C.Ronaldo----------------------------------------------Nani
-------------------Rooney-----------------------------------
---------------------------------------------------------------
----------------------------Jo--------------------------------

Rezerwa: Buffon, Donk, Jackson, Guimaraes, WinterBurn, De Silvestri, Ebert, Blaszczykowski, Murray, Anderson, Fernando Torres, Altidore,
Mlode odrodzone gwiazdy- Nesta, Seedorf, Pirlo, Pires, Totti
malomowny18
Wybaczcie że nie pisze o swojej 11-stce marzeń, ale wszyscy na bramkę dajecie zazwyczaj Ustariego. Ja mam jakiegoś aktualnego OF'a nie pamiętam niestety jakiego tongue.gif i zakupiłem Ustariego ale no po prostu bronił słabo. Znalazłem za to jak dla mnie b.dobrego golkipera a jest nim R. Fernandez, nie pamiętam gdzie grający.
Pozdrawiam
Tolek
Ustari? Przepraszam bardzo, to jest bardzo dobry bramkarz. Ale i tak wolę bramkarza, co się zwie Huber. Dlaczego? Jest młodszy (z 17 lat), a i tak broni tak dobrze jak Ustari. Chociaż są to bramkarze różni - główną zaletą Ustariego jest jego refleks, natomiast Huber imponuje techniką. I taki np. Ustari będzie bronił szybciej, ale mniej skutecznie (rzadziej będzie łapać piłkę, częściej wybijać). Ale Huber ma więkrzy potencjał na przyszłość, wystarczy spojrzeć na wykresy.

Ja myślę, że najlepiej jest mieć 2 bramkarzy: jednego w wieku 21-24 lat, najlepiej Ustari albo Steklenburg, a drugi 16-18 lat, z na później.

Edit: Przejrzałem starych piłkarzy, tych odradzających się. Najlepsi są:
- Kahn
- Juninho
- Inzaghi
- Roberto Carlos

Kahn wymiata... W wersji "starej" ma powyżej 90 punktów wszystkie umiejętności przydatne bramkarzowi, a młody jest jeszcze lepszy smile.gif. Późny rozwój, osiąga szczyt formy mając 30 lat, wiec jest dobry jako bramkarz "na później".
jarek1989
jak sobie gram kariere to jak gram z Polonią Bytom (mają Ustariego ) to on wszystko odbija metr 2 przed sibie i się dobija z bliska biggrin.gif takie błędy robi że ho ho biggrin.gif przed nim tylko Gomes z PSV (przez sezon u przeciwnika oczywiście) też takie błędy robił biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
zywul
Krkic u mnie po roku na wypożyczeniu zwiększył swoje umiejętność w każdym mniej więcej 20 pkt. wzwyż.
batman
Może najlepiej piszcie jakich bramkarzy polecacie!!!
Ja polecam : Ustari , Akinfeev , Al Habsi , Stekelenburg , Solimar ,
Faver
Ustari , Stekelenburg , Ochoa , Kamieni ;p
perONE
bramkarze: Butelle i Owu jestem pod ich wrazeniem od pocz. gry
p@blo
Kogo mi polecacie na prawa pomoc???
Hayalet
Mnie

ew. Riberiego.
batman
Ja ew. polecam A.Lennon , Rafael Sobis , Fomin , Walcott
Levuss
Kolejny bramkarski talent to Stojkovic.Gra fenomenalnie a statuy idą w górę w bardzo szybkim tępię.
Polecam również:
Adu młody, szybko się rozwija
Nuri Sahin bardzo dobry młodzian
Assimiou Toure bardzo dobry obrońca
Grabi
Ja osobiście polecam Iaquinte, Mutu oraz Rzeźniczaka. Są po prostu fenomenalni. A Mutu w 144 meczach zdobył 112 bramek wink.gif. Polecam tych graczy. Pozdrawiam.
p@blo
Szukam dobrego środkowego obrońcy.A dokładniej dwóch takich

Levuss
QUOTE(...:Młody:... @ Sep 23 2007, 13:50:04) [snapback]186053[/snapback]
Szukam dobrego środkowego obrońcy.A dokładniej dwóch takich

U mnie obrona wygląda tak:
Metzelder
Hangeland
A. Ferdinand
Bergvold

i muszę powiedzieć, ze w lidze mam najmniej straconych bramek i rzadko komu udaje się przejśc moją obronę.
don_daniello
Witam. Szukam jakiegoś (albo dwóch) młodego (17-19 lat), dobrego napastnika, ale nie żaden, Messi, dos Santos czy Krkić ani inny znany piłkarz. Chodzi mi o wyrobienie własnej gwiazdy. Za jakiekolwiek propozycje z góry dzięki.
Pompey
ja proponuje Krkica, Dos Santosa i Nugenta maja talent...
Don Danielo sprawdz Nugenta jak nie chcesz innych
don_daniello
Cytat
ja proponuje Krkica, Dos Santosa i Nugenta maja talent...
Don Danielo sprawdz Nugenta jak nie chcesz innych

No tak, jak już napisałem nie chce Krkica,Messiego, ani Dos Santosa. Szukam kogos mniej znanego w wieku od 17-19 lat, a Nugent ma 21 wink.gif. Zna ktoś innych młodzików na atak i skrzydła
P@vel
Więc kolego popatrz za Obinną lub Park Chu Young-iem ? U mnie żółtek w Wiśle radzi sobie świetnie w ataku. Jeszcze looknij sobie Sandro Wagnera.
Tolek
Myślę, że dobry wybór to Obinna, Park Chu-Young, K.P. Boateng i Rowland. Rowland pojawia się dopiero po jakimś czasie.
Ja u siebie szperam wśród młodych graczy i mam Rowlanda, Van Dijka oraz Paligulicę (odrodzony). Jak się pojawią bierzcie od razu!

U mnie królem w ataku jest Fred - po 2 sezonach, w wieku 25 lat ma najważniejsze dla napastnika statystyki (siła, celność i technika strzału, atak, gra głową) na bardzo wysokim poziomie (95). Jest wysoki, co wpołaczeniu z celną główką daje idealnego odbiorcę dośtrodkowań. Jeśli chodzi o wszystkie inne statystyki, to z podaniami mogłoby być lepiej (ok. 75), no i oczywiście obrona nisko, ale poza tym wszystko bardzo dobre. Wytrzymały, szybki, technicznie nie mm mu nic do zarzucenia, potrafi okiwać całą obronę, chociaż to nie taki magik jak np. Messi. Początkowo ma 23 lata, ale jego statystyki rosną bardzo szybko i do osiągnięcia pełnej formy potrzebuje 3 lat. Jeśli chcecie mieć szybko dobrego atakującego to on jest najlepszym wyborem smile.gif.
Stepover
Alexandre Pato, Freddy Adu, Angel Di Maria, Dawid Janczyk, Cristiano Ronaldo (wiem,wiem trochę przesadzam wink.gif)
P@vel
Jeszcze jakbyś czasem grał Wisłą kariere to zostaw sobie Boguskiego moze staty nie jakieś bdb. Ale po 2 sezonach sie jakoś rozchulał wink.gif
don_daniello
Cytat
Jeszcze jakbyś czasem grał Wisłą kariere to zostaw sobie Boguskiego moze staty nie jakieś bdb. Ale po 2 sezonach sie jakoś rozchulał

Gram Liverpool'em i boguski raczej nie bedzie mi pasował wink.gif.
Zobacze tego Obinnę i Angela di Maria.

z talentów to ja polecam:

El Zahr- szybki, dobry technicznie, ale jedna wada: niski, prawie żadnej główki nie odbiera
Babel- szybko sie rozwija
Agger- po paru meczach staje sie filarem obrony
Torres- strzelanie bramek w jego wykonaniu to czysta przyjemnoćć smile.gif
P@vel
Mówiąc o obrońcach:
Mathieu z Tuluzy- wink.gif Wypas obrońca , sprowadź go a nie pożałujesz.
don_daniello
A ten cały Mathieu to gra na środku, czy po bokach obrony? Bo jak na srodku, to na tą pozycje juz zakupiłem Davida Luiza z Benfica Lisbona.

PS. Gdzieś słyszałem, że była taka strona, gdzie były twarze robione w edytorze gry. Zna ktos tą strone.
P@vel
Mathieu bedzie pasował na obrone i na pomoc jak ta lala wink.gif .
Oblookaj mój skład:
I jedynastka:

Rezerwa:

A tu link do jakiejś stronki z edycją do PES-a . Chyba o to chodziło?
Klik
Wymaga rejestracji cool.gif
Tolek
Kogo na bok obrony? W miarę wysoki, uniwersalny, wytrzymały, potrafiący podać... Znacie takiego?
Może być gwiazda byle by był młody biggrin.gif.
Bo ja mam poza Vrzogicem tylko dwóch kurdupli, z czego 1 jest słaby w obronie i mało wytrzymały, a drugi całkiem uniwersalny ale malutki też tongue.gif. Poza tym mógłby być lepszy.
Myślałem nad odrodzonym R. Carlosem... Ale on jeszcze chyba gra normalnie tongue.gif.

PS: Zakupiłem nową parę stoperów - Bos i Palmeri jestem z nich bardzo zadowolony. Bos jest trochę lepszy, bardziej uniwersalny, ale niższy, a Palmeri jest wysoki i też bardzo dobry, ale nie tak uniwersalny. Obaj są świetni smile.gif.

Do tego kupiłem świetnego bramkarza - odrodzony Paligulica.
batman
No na bok obrony Mathieu , Emanuelson , M.Richards
Tolek
Nie są rewelacyjni, miałem ich. Chodzi mi o naprawdę wspaniałego gracza.
U mnie gra para Vrzogic - Shimizu, ale potrzebuje zmienników a nie będę DMF na obronę ustawiać...

PS. W letnim okienku sprowadziłem kilku genialnych graczy. Najlepiej prezentuje się Rooney, jest wyśmienity. Za nim jest C. Ronaldo, strzela gol za golem. Potem Anderson, Okaka i Marica.
Stepover
Jan Vertonghen. Uniwersalny, 20 lat (obecnie).
emti16
Na bok obrony kup Evrę lub Sergio Ramosa.

Tomak
Możesz też wziąć R. Carlosa lub A. Cole'a. Młode talenty, stają przed trudnym zadaniem stania się sławami futbolu. POLECAM!
Ronald
Jest dwóch młodych z Milanu... chyba Maldini, albo taki Brazylijczyk... Cafu chyba. Polecam!
KLeszek
witam :)ja gram w pes man utd i z talentów mogę polecić
Clichy-kupiłem go z arsenalu, łatwo z tamtąd odchodzi.Doskonały obrońca na lewą stronę.
A.Ferdinand-opisywany wieokrotnie już
Anderson- to samo co wyżej
K.Smeichel- syn wdał się w ojca, doskonały bramkarz, łatwy do pozyskania:)
Ofoe-dobry obrońca, defensywny pomoocnik
O'Dea-dobry na lewą obronę, bardzo kompetentny w środk obrony- cięzko go przejśc:)
Sno- taki nowy clarence seedorf
Modric- taka chorwacka wersja doskonałego lewoskrzydłowego, doskonale drybluje, dobrze strzela z dystansu
Benzema- lepszy od henry, a ile tańszy:)
KLeszek
ogólnie, to oj skład w pesie 6man utd wygląda tak:
1 Van der Sar
44 A. Ferinand
5 R. Ferdinand
2 N. de Jong
3 Clichy
4 Hergreaves
18 Anderson
11 Giggs
7 C. Ronaldo
10 Rooney
9 D. Cisse

rezerwa:
12 K. Smeichel
16 Ofoe
48 O'Dea
14 Kaebi
6 Maxwell
13 J.S. Park
15 Sno
22 Ribery
17 Nani
8 Buffel
29 Larsson
21 Cavenaghi

czekam teraz na negcjacje, bo kupiłem sno, a on po 2 meczach złapał mi kontuzje do konca sezonu, a taki to mi nie potrzebny. Wiec potrzebuje jakiegoś defensywnego pomocnika, talent. Myslałem nad Boatengiem, albo Iliceviciem. Sprzedaje także Cavenaghiego, bo Cisse zadko potrzebuje byc zastępony, a trzymanie dwóch takich klasowych napastników jest bez sensu. Mysle wiec o zakupie Collinsa Johna, albo jakimś innym mniej wyszukanym napastniku. Jak ktoś ma jeszcze jakieś pomysły na dmf lub cf to niech pisze!pozdrawiam:)
KLeszek
z tym, ze to wiadomo muszą być talenty. Najlepiej w wieku do 19 lat, no cf może być do 21.Pozdrawiam:)
lukasz0
QUOTE(KLeszek @ Jan 23 2008, 21:12:22) *
ogólnie, to oj skład w pesie 6man utd wygląda tak:
1 Van der Sar
44 A. Ferinand
5 R. Ferdinand
2 N. de Jong
3 Clichy
4 Hergreaves
18 Anderson
11 Giggs
7 C. Ronaldo
10 Rooney
9 D. Cisse

rezerwa:
12 K. Smeichel
16 Ofoe
48 O'Dea
14 Kaebi
6 Maxwell
13 J.S. Park
15 Sno
22 Ribery
17 Nani
8 Buffel
29 Larsson
21 Cavenaghi

czekam teraz na negcjacje, bo kupiłem sno, a on po 2 meczach złapał mi kontuzje do konca sezonu, a taki to mi nie potrzebny. Wiec potrzebuje jakiegoś defensywnego pomocnika, talent. Myslałem nad Boatengiem, albo Iliceviciem. Sprzedaje także Cavenaghiego, bo Cisse zadko potrzebuje byc zastępony, a trzymanie dwóch takich klasowych napastników jest bez sensu. Mysle wiec o zakupie Collinsa Johna, albo jakimś innym mniej wyszukanym napastniku. Jak ktoś ma jeszcze jakieś pomysły na dmf lub cf to niech pisze!pozdrawiam:)

na dmf - Guarin z AS Saint-Étienne lub Bos, Gago
cf - Benzeme z OL,
mdk66
Ja polecam środkowego napastnika z Glasgow Rangerd, Boyda.
Ma 23 lata, ma 183 cm wzrostu... Silny jak w mordę strzelił, rozpycha się całkiem nieźle ;]

Technika nienajgorsza, ogólnie całkiem fajny gracz.

Pozdro.
Bartolek
Criscito (Juventus->Genoa) - mlody, dobrze grajacy na srodku obrony,
Cigarini (Parma) - mlody, defensywny pomocnik, bardzo dobrze rozgrywajacy pile. wink.gif
Ronald
Jeśli ktoś potrzebuje króla środka pola, to plecam... Yayę Toure. Wiem, wiem co myślicie ale kiedyś grałem trochę w ML i jest to idealny pomocnik. Staty nie są jakieś kosmiczne i szybko też wcale nie rosną, lecz zawodnik jest wysoki, silny i zdecydowany. Odbiory czy panowanie w środku to nie jedyna Jego zaleta... potrafi, też doskonale podać a czasem też strzelić... Pamiętam, że po dośrodkowaniu któryś z przeciwników wybił piłkę przed pole karne na około 25 metr a tam czekał już Toure który kropnął z półwoleja (chyba tongue.gif) tak potężnie, że bramkarz nie miał absolutnie żadnych szans. Po tym uderzeniu piłka znalazła się w bramce odbijając się po drodze od poprzeczki.
krzy$2
Witam!
przepraszam ze to pisze tutaj..ale juz sie sporo mecze...moze to jest jakis blachy problem..ale za nic w swiecie nie moge sobie z nim poradzic...mianowicie...w ML gdy sobie chce wyszukac kogos wpisuje jego nazwisko i zalozmy ze wypelniam wszystkie pozostale dane to zawsze jest "zaden z zawodnikow nie spelnia kryteriow wyszukiwania" hmm ciezkie to dla mnie jest...wiec w jaki sposob mam sobie wyszukiwac te talenty ktore tutaj wypisujecie?
prosze o wyrozumialosc...
pozdrawiam

p.s patch orange..jesli to ma jakies znaczenie
Orange_91
Cytat(krzy$2 @ Jan 26 2008, 22:55:57) *
Witam!
przepraszam ze to pisze tutaj..ale juz sie sporo mecze...moze to jest jakis blachy problem..ale za nic w swiecie nie moge sobie z nim poradzic...mianowicie...w ML gdy sobie chce wyszukac kogos wpisuje jego nazwisko i zalozmy ze wypelniam wszystkie pozostale dane to zawsze jest "zaden z zawodnikow nie spelnia kryteriow wyszukiwania" hmm ciezkie to dla mnie jest...wiec w jaki sposob mam sobie wyszukiwac te talenty ktore tutaj wypisujecie?
prosze o wyrozumialosc...
pozdrawiam

p.s patch orange..jesli to ma jakies znaczenie

Może wpisz samo nazwisko bo jak wypełniasz pozostałe dane to może sie nie zgadzać.
krzy$2
wlasnie tak tez probowalem...gdyby to dzialalo to nie musialbym pisac posta na forum;)hehe
Rafciu666
a z wielkiej liter pisales nazwisko???
bo u mnie to tez ma znaczenie....
Orange_91
A który sezon masz u siebie w grze? Możliwe, że jeszcze te talenty nie pojawiły sie u ciebie w grze. A jak wpiszesz nazwisko np Ronaldinho to też nie może znaleźć?
krzy$2
ale dalem ciala:/ ojoj az mi wstydz:/ hehe no tak..nie pisalem duza litera...omg;/ dziekuje! i prosze o skasowanie postow
pozdrawiam!
WojoTorres
rolleyes.gif Polecam :
Joaquin-Gra w Valenci,taki ph34r.gif ninja wszedzie sie znajdzie na skrzydle,szybki,dobrze sie kiwa-mały C.R smile.gif
Robben-Strasznie szybki i doskonały do rajdów po skrzydle biggrin.gif

Martins-Szybki (99) i potrafi uderzyć z pola karnego

J.Vennegor...(nie umiem napisać tongue.gif sad.gif) Dobry w powietrzu

Nakamura-wolne mimo stat niezłe,rożne doskonałe,młody...

A.Cole-Szybki obrońca boczny
Jak sobie przypomne to napisze biggrin.gif
I Szukam śr. napastnika młodego z wielką przyszłością smile.gif
Gram CFC jak cos biggrin.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.