Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Gwidon
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
misiek1899
Prosze o Camp Nou z ładną murawą ! Gwidon i inni zlitujcie sie...
Dominoz
Fajnie,ze stadion Lecha mial juz byc z 2 miechy temu...
Jak go nie ma, to go nie ma...
matthew
QUOTE(misiek1899 @ Jan 18 2007, 11:06:37) [snapback]114130[/snapback]

Prosze o Camp Nou z ładną murawą ! Gwidon i inni zlitujcie sie...

Zdaje sie, że wyslalem Ci już na gg? Naprawde, lepszego nie znajdziesz wink.gif
jestin
QUOTE(ronnie10 @ Jan 19 2007, 14:21:56) [snapback]114506[/snapback]

Zdaje sie, że wyslalem Ci już na gg? Naprawde, lepszego nie znajdziesz wink.gif

Daj go tutaj to wszyscy skorzystamy.Jak byś mógł oczywiscie
matthew
QUOTE(jestin @ Jan 19 2007, 14:43:29) [snapback]114521[/snapback]

Daj go tutaj to wszyscy skorzystamy.Jak byś mógł oczywiscie

Nou Camp
Kitserver Version
pozdro wink.gif
jestin
QUOTE(ronnie10 @ Jan 19 2007, 14:49:14) [snapback]114522[/snapback]

Nou Camp
Kitserver Version
pozdro wink.gif

A czy możesz dac screena jak ona wygląda jezeli to nie problem .A jak nie to i tak dzięki
matthew
QUOTE(jestin @ Jan 19 2007, 14:56:10) [snapback]114525[/snapback]

A czy możesz dac screena jak ona wygląda jezeli to nie problem .A jak nie to i tak dzięki

IPB Image
pozdro
>Kornel<
a mozna gdzies tutaj dorwac liste z numerami stadionow ? biggrin.gif
piwlak
Gwidon- sorry ze pisze tutaj(ale PM masz zablokowane)
CZy moge umiescic Twoje stadiony w moim patchu?
E 9
Siema Gwidon pisze bo wiem ze mozesz odpowiedziec.Wiem tez,że sledzisz na bieżąco forum evo-web.I mam dlatego pytanie czy nie wiesz jak się mają sprawy nowego Wembley, bo wiem że byly screeny itp.ale chyba sie download nie pojawil.Tak samo z Ataturk Olympiat Stadi.JAk mozesz to napisz co wiesz.POzdro i z gory dzieki za pomoc.
Mike85
siemasz gwidon, moze troche nie na temat ale tez zwiazane to jest ze stadionami. Orientujesz sie moze czy istnieja jakies bandy do PES'a 6 do kitservera??? Szukalem gdzie mi przyszlo to glowy ale nic nie znalazlem :/
Slask
Mam Prośbę do Gwidona Czy Mogłbys zobic Stadion Śląska z kibicami zwracam sie do ciebie bo chyba najlepiej umiesz robic stadiony please
Dominoz
Napisales cztery posty i wszystkie tej samej tresci... :/
Siedź juz cicho... xD
Muttley7
super!:D
a mam taka prosbe...
moglbys zrobic stadion Pogoni?;]
Chelsea_Win
witam! Mam prosbe, czy moglby ktos wykonac, a wlasciwie przerobic troszke stadion Chelsea London - Stamford Bridge tongue.gif Dokladnie to chodzi mi o bandy! Chcialbym zeby na calej dlugosci i za bramkami byly ukosne bandy tak jak sa np. na Celticu albo Glasgow Rangers.. Taka moja skromna prośbaa... Wiem ze jest to do wykonania bo mam stadion jakis ze szkocji i taki uklad band jest.. Z gory dzieki... smile.gif
tak jak na tej focie:
IPB Image
Xabierr
Wiecie moze czy ktos wykonał juz stadion GKS-u Bełchatów ? Przeciez to lider OE wiec stadion powininien byc i to nie jeden smile.gif prosze o odp.
Szarzan
Bełchatowa nikt nie budował.
Varies.
QUOTE(szerszeń @ Feb 10 2007, 20:41:06) [snapback]121496[/snapback]

Bełchatowa nikt nie budował.

Ja próbowałem...ale nie potrafiłem zrobić takiego zaokrąglonego dachu i niemiałem skąd czerpać teksturki sad.gif
Xabierr
No to nie pozostaje nic innego tylko czekac az ktos go wykona tongue.gif. Gwidon ? smile.gif
Varies.
QUOTE(tsuyoshi @ Feb 13 2006, 15:34:08) [snapback]52703[/snapback]

Najbardziej podobny jest St James Park Tylko musisz pokombinowac z dachem ja pokombinowalem i wyszlo to:)
IPB Image

By ktoś wrzucił ten stadion???Sory,że powracam do tak dawnego posta smile.gif
seen
Gwidon mam pytanko : Jak zaimportowac kibiców do SS , bo do pliku bin umiem . Odpisz prosze
Chelsea_Win
witam! Pisalem o tym juz strone wczesniej, ale nikt nawet mi nie odp. na moje pytanie!! sad.gif Wiec mozee jeszcze raz: Czy mógłby ktoś wykonać aktualny stadion Chelsea -> Stamford Bridge? Mianowicie chodzi mi o:
1) Bandy, zeby byly pochylone i rozstawione tak jak na tej focie (ktora sam wykonalem laugh.gif ); zarowno na calej dlugosci boiska jak i za bramkami.. oraz z reklamami takimi jak na obrazku:P
2) Przyblizenie trybun do band. Tak, aby stadion stał się nieco węższy (klimat ligii angielskiej)
3) Zmienic napis na trybunach z UMBRO na ADIDAS.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...424a0c99f0.html

Naprawdę mi na tym zależy, a wiem że dla takich Stadium Makerów jak Wy:) to nic trudnego... Z góry wielkie Dzieki!!! rolleyes.gif

PS. Takie bandy skośne, o które mi chodzi są zrobione na stadionie Ibrox Arena do PES6!
zembi
IPB Image
rolleyes.gif Jaka ładna trawka.... smile.gif Fajnie by bylo żeby ktoś zarzucił tym stadionem smile.gif
krzyck
Bardzo proszę wszystkich o Santiago Bernabeu na bazie tego podstawowego stadionu z pes6, tylko z poprawioną-realistyczną murawą...( rowne pasy we wszystkich porach dnia...) BARDZO PROSZE NICH KTOS SIE ZLITUJE I ZAPODA MI TEN "Santiago Bernabeu" na bazie tego z pes6 z lepsza murawa... PLIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(sad.gifsad.gif
Jimmy
o jakie zajeb**sty stadion i murawa blink.gif
Gratulacje Gwidon biggrin.gif
Vadim06
QUOTE(Jimmy @ Feb 20 2007, 18:23:46) [snapback]124269[/snapback]

o jakie zajeb**sty stadion i murawa blink.gif
Gratulacje Gwidon biggrin.gif

A któż pisał, że ten CP jest autorstwa Gwidona ? huh.gif
tsuyoshi
Kurde no zajebisty jest ten stadion Celtiku ta trawka tez oczywiscie.

PS Szkoda ze zniknal moj poprzedni temat ze stadionami smile.gif
E 9
Gwidon mam do ciebie pytanie co do Stadionu Groclinu:robileś coś z nim bo bardzo ładny stadion miałeś juz screeny z gry a tu potem żadnej informacji sad.gif.Jak nie masz czasu to możesz przecież komuś udostępnić model z rhino i tekstury unsure.gif .Czekam na odpowiedz i pozdrówka
jacekz40
To chyba jakieś kpiny z tymi stadionami,m po co ktoś obiecuje i zapewnia,m ze zrobi stadiony do PES jak mijają miesiące a nic nie ma. Tak jak pisałem wcześniej i chyba się nie pomyliłem, prędzej wyjdzie nowa edycja gra jak nasze stadiony. Po co ludziom mącić w głowach?
Gwidon
QUOTE(jacekz40 @ Mar 1 2007, 19:44:52) [snapback]126923[/snapback]

To chyba jakieś kpiny z tymi stadionami,m po co ktoś obiecuje i zapewnia,m ze zrobi stadiony do PES jak mijają miesiące a nic nie ma. Tak jak pisałem wcześniej i chyba się nie pomyliłem, prędzej wyjdzie nowa edycja gra jak nasze stadiony. Po co ludziom mącić w głowach?

Typowy pasożyt,
nawet nie przyszło Tobie do glowy że może nie mam czasu się tym teraz zajmowac, ciesz się lepiej że są stadiony te co są, bo jeszcze rok temu to chyba nie było nic....
E 9
QUOTE(Gwidon @ Mar 2 2007, 12:06:15) [snapback]127079[/snapback]

Typowy pasożyt,
nawet nie przyszło Tobie do glowy że może nie mam czasu się tym teraz zajmowac, ciesz się lepiej że są stadiony te co są, bo jeszcze rok temu to chyba nie było nic....

Masz racje Gwidon smile.gif a dużo ci do skończenia zostało na Lechu??

I mam prośbe mógłbyś wrzucić kibicow na Jage bo nie chcialbym już seena męczyć a tak to on dzisiaj będzie znów musił pracować.Moglbyś dzis?Stadion w moim temacie.Pozdro
Szarzan
Wiem Gwidon, że wielu juz cie o to prosiło, i sory jak cie tym wkurze ale mam prosbe. Jak wiesz niedługo ma wyjść Orange Ekstraklasa Patch. Postanowiłem zbudowac kilka stadionów do naszej ligi w PES. Mam stadion Pogoni, Górnika Łęczna, którego mi dałeś a pracuje takze nad stadionem Wisły Płock i Górnika Zabrze. Niestety nie potrafie ich zaimportowac do gry. Mam paczke do importowania stadionów w tym twoj video tutorial, ale niestety nic mi nie wychodzi. Gdybys znalazl odrobine czas mógłbys zaimportowac dwa stadiony? Chodzi mi Stadion Pogoni i Łęcznej.

Pozdrawiam.
jacekz40
Nazywaj mnie jak chcesz, nie zależy mi na tych stadionach, szanuję każdą pracę i doceniam wszystkich, którzy robią coś dla fanów PES-a ale jeżeli nie masz czasu, to napisz - "sorry, stadiony będą za dwa, trzy miesiące". Śmiesznie wygląda ten temat, cały czas wpisy - Gwidon zrób to, Gwidon zrób tamto... to kto tu jest pasożytem?
seen
Gwidon odezwałbys sie do mnie ws Importu kibiców jakbys mógł tongue.gif
norek
QUOTE(jacekz40 @ Mar 2 2007, 20:28:07) [snapback]127229[/snapback]

Nazywaj mnie jak chcesz, nie zależy mi na tych stadionach, szanuję każdą pracę i doceniam wszystkich, którzy robią coś dla fanów PES-a ale jeżeli nie masz czasu, to napisz - "sorry, stadiony będą za dwa, trzy miesiące". Śmiesznie wygląda ten temat, cały czas wpisy - Gwidon zrób to, Gwidon zrób tamto... to kto tu jest pasożytem?

20% pozdrawiam.
Kempu
Mógły toś zarzucić stadion AWD Arena Hannover w stylu World Cup 2006 ten z pierwszego postu, bo nie mogę znaleźć downloadu.
Gwidon
ktos mnie prosił o ten poradnik, wiec go zamieszczam
QUOTE(Asiat;934645)
Here i try make small tutor about as to construct good meshes. Basic tutor say what we can use in pes stadium only simple meshes, and if man is not familiar with 3d building, he based only on the old tutors, which does not mention about the optimum method of the building of stadiums.
The simple example.

Both objects have the identical textures.

IPB Image

Created by surface

IPB Image

Created by simple meshes.

IPB Image

smile.gif

-----------------------

IPB Image

We can use 100% this 2 surface method, maybe another too i dont test.

IPB Image

Create surface (1), and appoint texture, just as with meshes.
Now we must Split(3) surface with polyline (2).
Press split button, select (1), press enter, select (2), press enter. ready.
Here result.

IPB Image

Now we have surface with good texture.
Last what we must convert surface to mesh.

IPB Image
Final element (5) we can import to pes wink.gif

This method work good if you want creat "3d" seats. It is necessary to create a number of seats, with a maximum quantity, and to cut them.

p.s. thanks knell/igor that say me about split mode.

pawka20
Witam niewiedzaiłem gdzie napisac , mogłby mi ktos dsac mapa do stadionow bo mam dużą paczke ale niemam map txt. z gory dzieki
norek
QUOTE(pawka20 @ Mar 26 2007, 15:42:13) [snapback]134038[/snapback]

Witam niewiedzaiłem gdzie napisac , mogłby mi ktos dsac mapa do stadionow bo mam dużą paczke ale niemam map txt. z gory dzieki

Jakikolwiek map nie bedize pasowal gdyz to musi byc pliczek pod Twoj zestaw wiec prosba raczej retoryczna gdyz musisz stworzyc wlasna mape gdzie beda umieszczone stadiony z paczki ktora posiadasz.
KKSFan
Witam może ktoś wrzucic stadion Lecha Poznań na jakiś serverek. Wiem że to już dawno było, ale wiem że ktoś go ma jeszcze na dysku. Pozdro
PS. Sorry za OT
Kubus91
O to ci chodziło?? biggrin.gif

http://files.filefront.com//;7188734;;/
Wookiee
SIEMA GWIDON mam do ciebie sprawe.... mam tutka jak zrobic cien dachu na murawie zeby byl efekt w day_fine ale to jest po ang. a ja nie do konca jestem dobry z anglika i LIPA ;/

Moglbys zrobic jakis pozadny tutek PO POLSKU ???? stary bardzo bede wdzieczny a na pewno nie tylko mi sie przyda.
licze ze sprobojesz i poswiecisz sie co>??? z gory THX i pozdro
kornel199
ma ktos moze stadion chorzowa?
zembi
Cytat(Wookiee @ Apr 20 2007, 17:22:06) [snapback]140566[/snapback]
SIEMA GWIDON mam do ciebie sprawe.... mam tutka jak zrobic cien dachu na murawie zeby byl efekt w day_fine ale to jest po ang. a ja nie do konca jestem dobry z anglika i LIPA ;/

Moglbys zrobic jakis pozadny tutek PO POLSKU ???? stary bardzo bede wdzieczny a na pewno nie tylko mi sie przyda.

o kurcze widzisz, takiego czegoś szukam rolleyes.gif
Gwidon
Cytat(Wookiee @ Apr 20 2007, 19:22:06) [snapback]140566[/snapback]

zrob murawke w rhino i zaimportuj ją na stadion przez StadiumImporterExporter wink.gif

ps.. dziś stadion GKS Belchatow skonczylem i może go wydam przed wyjsciem patcha OE... jesli Lech wygra z GKS dzis tongue.gif
E 9
Cytat(Gwidon @ Apr 21 2007, 16:14:32) [snapback]140755[/snapback]
zrob murawke w rhino i zaimportuj ją na stadion przez StadiumImporterExporter wink.gif
ps.. dziś stadion GKS Belchatow skonczylem i może go wydam przed wyjsciem patcha OE... jesli Lech wygra z GKS dzis tongue.gif

Wszyscy bylibysmy wdzieczni za download rolleyes.gif.Acha i słychalem ze w patchu ma byc twoj stadion Groclinu smile.gif to prawda???? POZDRo

PS:Jak mozesz to wrzuc najpierw na zachete screeny BOT'u biggrin.gif a potem stadion tongue.gif
LYJO
QUOTE(kornel199 @ Apr 20 2007, 17:33:11) [snapback]140569[/snapback]
ma ktos moze stadion chorzowa?

ile razy ktoś jeszcze będzie pytał o te BOISKO ???

NIE MA !!! NIE BĘDZIE !!!

bo żeby robić jakiś stadion to boisko musi mieć przynajmniej 2 trybuny.... kryte
inaczej nie warto, bo to nie stadion rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Gwidon
Cytat(LYJO @ Apr 21 2007, 18:30:57) [snapback]140759[/snapback]
ile razy ktoś jeszcze będzie pytał o te BOISKO ???

NIE MA !!! NIE BĘDZIE !!!

bo żeby robić jakiś stadion to boisko musi mieć przynajmniej 2 trybuny.... kryte
inaczej nie warto, bo to nie stadion rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

stadion Gieksy jest w Chorzowie tongue.gif
E 9
Cytat(Gwidon @ Apr 21 2007, 18:12:34) [snapback]140776[/snapback]
stadion Gieksy jest w Chorzowie tongue.gif

Gwidon Lech zremisował to też dobry wynik Bosacki z Drzymontem sie cieszyli ;D.Wiec mozesz uploadowac stadionik Gieksy bo byl sobie jeszcze dzis zagral ze 2,3 meczyki rolleyes.gif .

PS:I napisz co z tym Groclinem?To twoja wersja bedzie w OE Patch?
MAT92
Cytat
PS:Jak mozesz to wrzuc najpierw na zachete screeny BOT'u biggrin.gif a potem stadion tongue.gif

No właśnie gwidon wrzuć jakieś screeny ze stadionu gieksy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.